Camelot logo Англосаксонска мисија

Home Whats New Interviews & transcripts Round Table In Tribute The Big Picture Shorts
Our Goals High Praise About Us Get Involved Questions Contact

_____________________________

 

Англосаксонска мисија:
Трећи светски рат и
наслеђивање Новога света


фебруара, 2010.

Молимо вас кликните овде да приступите тексту на енглеском језику


Кликните овде за звучни препис сведочења

Кликните овде за препис приказа Билa Рајанa

Историчари нам говоре да се „Англосаксонскa мисија“ тиче ширења хришћанства у осмом веку. Али после више од хиљаду година, ова фраза поприма једно другачије, знатно злокобније значење.

Недавно смо на 11 страница добили информације од доушника који је био физички присутан на састанку масона високог ранга у Лондону 2005. године. Оно о чему је вођен разговор, леди кости.

Ја (Бил Рајан) сам обавио и звучно документовао, разговор са нашим извором, Енглезом чији смо идентитет и све детаље проверили и потврдили да су тачни. Овај човек, као и многи са којима смо разговарали, више није у стању да живи са својом савешћу нити да ову информацију држи у тајности.

Моја оригинална идеја била је да објавимо препис разговора, као што смо то радили раније. Али материјал о коме се овде говори је веома критичан - и садржи, за мене, делове који су недостајали, а које он обезбеђује, и који су од толиког значаја да сам предузео кораке да ове информације представим на видео снимку. Звучни препис разговора са нашим саговорником, који се не налази на видео снимку, доступан је овде.

Наш извор извештава следеће:

• Постоји план за трећи светски рат, који ће бити нуклеарног и биолошког типа. Наш извор верује да је на путу да буде покренут у наредних 18 - 24 месеца.

• Планирано је да започне ударом Израела на Иран. Иран или Кина ће бити изазвани да узврате нуклеарном силом. После краће нуклеарне размене, доћи ће до прекида ватре. Свет ће бити бачени у страх и хаос - све је пажљиво пројектовано.

• Изражено стање напетости биће искоришћено да се оправда снажна друштвена и војна контрола у свим водећим земљама Западног света. Планови за то су већ припремљени.

• Током прекида нуклеарне ватре, планирано је прикривено пуштање биолошког оружја. У почетку ће бити усмерено против Кинеза. Извор нам је са језом рекао: „Кина ће навући прехладу“. Биолошко оружје ће се проширити на запад. Инфраструктура ће бити критично ослабљена.

• Ово је требало да буде тек почетак. Након тога, треба да буде покренута потпуна нуклеарне размене: „прави“ рат, са широко распрострањеним уништавањем и губицима живота. Наш извор каже да је кроз ово комбиновано деловање планирано смањење становништва за 50 процената. Чуо је како је овај број поменут на састанку.

Овај застрашујући сценарио је био планиран генерацијама. Прва два светска рата била су део припреме за ову коначну апокалипсу - као што је и централизација финансијских ресурса убрзана подједнако добро планираним финансијским колапсом октобра 2008.

И као да није довољно, наш извор нагађа да је све ово припремљено уз „позадински декор“ „геофизичких догађаја“ - исту врсту догађаја које су наши преци искусили пре, од прилике, 11500 година. Ако би се овај догађај заиста и десио, - не нужно 2012. године, већ негде током наредне деценије, - дошло би до уништења цивилизације каву ми познајемо, што би умањило чак и последице нуклеарног рата.

Поставио сам питање нашем извору: „Ако се већ очекује таква катастрофа, зашто се онда покреће Трећи светски рат“? Његов је одговор за мене по први пут, имао језив смисао.

Прави циљ је, објаснио је он, успостављање света после катастрофе. Да би се обезбедило да је овај „Новог свет“ [обратите пажњу на израз] онакав какав контролори желе да буде, структура тоталитарне контроле треба да буде већ успостављена када се катастрофа деси - а изговор ће бити да ће народ то да прихвати и да захтева. Увођење ванредног стања у праве и пажљиво одабране земље, пре него што дође до катастрофе, омогућиће да „прави“ људи преживе и напредују у свету након катастрофе, и на почетку наредног циклуса од 11500 година. На глобалном плану је пажљиво и прикривено током последњих неколико генерација планирано ко ће да наследи Земљу.

Ко су „прави“ људи? Белци светле пути. То би могао да буде разлог зашто је име овог пројекта англосаксонска мисија. Отуда следи оправдање за планирани геноцид над кинесим народом - тако да Нови свет наслеђујемо „ми“, а не „они“.

Наш извор није био обавештен о судбини планираној за земље другог и трећег света, као што су оне у Јужној Америци, Африци и Азији. Међутим, он претпоставља да ће им бити дозвољено да се бране али да вероватно неће проћи добро, ако уопште преживе. Тоталитарне западне војне власти, бели људи треба да буду наследници.

То је тако зао план, тако расистички, тако ђаволски, тако огроман, да готово да пркоси веровању. Али, све се поклапа са оним што многи коментатори, истраживачи и доушници препознају већ неколико година. За мене лично, ово је најјаснија слика до сада, зашто је свет такав какав је, и зашто су тајне заштићене тако жестоко: све то може да има везе са расном надмоћи. Четврти Рајх је жив и здрав.

За дивно чудо, наш извор није био песимиста. Он је нагласио, као што то чинимо и ми и многи други истраживачи и аналитичари, да се свесност убрзано буди широм планете и да ДОГАЂАЈИ КОЈИ СУ ПЛАНИРАНИ НИСУ НЕИЗБЕЖНИ. Ако је икада постојао разлог за близак и заједнички рад како би се подигла свесност о истинској опасности по све нас, онда је то сада. Погледајте овај снимак, пажљиво послушајте снажну поруку наде и охрабрења и проширите вест надалеко и нашироко. Намеравамо да урадимо преводе на многе језике - укључујући и кинески. Залажемо се за могућност величанственог и уједињеног човечанства које не познаје расне границе и разлике. Било да се катастрофа деси или не, а многи, укључујући и нас, тврде да до тога неће доћи - ми морамо заједнички да стварамо сопствену будућност, да положимо паво на нашу снагу и учинимо све што можемо да упозоримо људе на опасности око нас... како бисмо заједно били јачи, ради наших потомака и наслеђа свих живих бића на планети Земљи.

Кликните овде за звучни препис сведочења

Кликните овде за препис приказа Билa Рајанa

__________________________

Support Project Camelot - make a donation:

Donate

Donations are not tax deductible for U.S. citizens.

Thank you for your help.
Your generosity enables us to continue our work.


Bill Ryan and Kerry Cassidy


kerry@projectcamelot.org

bill@projectcamelot.org