Camelot logo Англосаксонска мисија:
препис представљања Била Рајана

Home Whats New Interviews & transcripts Round Table In Tribute The Big Picture Shorts
Our Goals High Praise About Us Get Involved Questions Contact

_____________________________

 

Англосаксонска мисија: представљање Била Рајана

16. фебруар 2010.

Кликните овде fпогледате оригинални видео запис

[Уводна музика: Марк Нофлер и Чет Еткинс изводе инструменталну верзију композиције ‘IMAGINE’ Џона Ленона]


Почетак представљања

Ја сам Бил Рајан из Пројекта Камелот и Пројекта Авалон, а данас је 16. фебруар 2010.

Ово видео представљање је помало необично јер сам овај снимак направио са намером да тумачим и коментаришем разговор чији звучни запис постоји, а који смо урадили са важним сведоком који је не тако давно (пре пар недеља) дошао и саопштио Пројекту Камелот своју причу.

Као што је случај са многим нашим сведоцима, и ова особа је желела да остане анонимна, али је пристала да урадимо препис звучног записа. Дакле, имамо ово као препис [Англосаксонска мисија: Звучни запис сведочења], а биће објављен у исто време кад и видео, јер је важно да можете да читате препис у исто време док пратите шта о томе говорим овде.

Како будемо улазили дубље у причу, разумећете тачно зашто је важно да имате све информације: потребно је да све буде у веома складној равнотежи.

Oва особа је Британац. Известан број година је радио у британској војсци, а пошто се пензионисао, радио је у Лондон Ситију где је заузимао прилично висок и уважен положај.

За оне људи који гледају овај видео, а који не знају тачно шта је Лондон Сити: Лондон Сити је нешто као енклава, као финансијска енклава у самом срцу Лондона. Неки људи сматрају да помало подсећа на Ватикан. Веома је стар и древан. Представља срце финансијског система, не само Британије, већ можда и читавог света.

Многи истраживачи сматрају да је врло вероватно да Лондон Сити одлучује о финансијском систему у Америци. Имају контролу над Федералним резервама, над Банком за међународна поравнања - над гомилом ствари које се дешавају. Он је као нервни центар финансијског света. И веома је „масонски“, веома је стар, и традиционалан.

Наш извор је присуствовао низу састанака са масонима високог ранга, који су били веома интересантни, а опет, за стандарде Лондон Ситија, били су сасвим рутински - Расправљало се о финансијским пословима, и тако даље и тако даље.

А онда, јуна 2005., присуствовао је још једном састанку за који је мислио да ће бити један од уобичајених, рутинских састанака. Било је то уствари нешто веома необично - схватио је то чим је стигао.

У ствари, у разговору чији препис имамо [Англосаксонска Мисија: Звучни запис сведочења], видећете како каже да је осећао да се тамо нашао случајно. Није требало да буде присутан, није знао шта се дешава, и као такав, он и није стварно учествују у састанку. Био је, помало, као мува на зиду. Само је слушао шта се дешава, а на почетку није чак ни разумео о чему се дискутује.

Присутни људи били су масони. Било је масона високог ранга. Било је између 25 и 30 људи, укључујући и високе политичаре које би већина људи у Великој Британији препознала по имену. Ја не знам ко су они били. Он их није именовао, а ја нисам питао. Али рекао је: То су добро позната имена.

Био је присутан шеф полиције, представници Цркве, представници војске - 25 или 30 људи.

И док је слушао расправу... био је то неформалан састанак. Није било као када се седи за великим столом са бележницама и чашама за воду, са дневним редом и председавајућим. У просторији су само били људи који су говорили о свим овим стварима.

Говорили су о плану који је очигледно био направљен одавно. Разговарали су о његовом спровођењу. Расправљали су о томе како ствари иду, да ли су на правом путу или не.

Примера ради, да бисте стекли представу о чему је реч, рецимо да су међусобно расправљали о неким проблемима које су имали у спровођењу плана, а у наставку овог кратког представљања, схватићете шта је план. Откриваћу вам то у великој мери на исти начин на који је то било откривано нашем сведоку и како је он то откривао мени - мало по мало, корак по корак.

Прво је чуо како су говорили о чињеници да изгледа да се Израел не припрема да нападне Иран у скорије време. То је био проблем.

Још у јуну 2005., били су очигледно забринути јер оно што је било планирано по некој врсти временске линије, није се одвијало у складу са распоредом, и као такво је за њих било од значаја.

То му је привукло пажњу веома брзо, јер никада није био на састанку на коме је разматрана оваква врста ствари.

Говорили су о Кини, и колико брзо она постаје моћна и војно и финансијски, те да Јапанци нису радили оно што је требало да ураде, а то је да се на неки начин умешају у кинески финансијски систем. Они то нису урадили и то је био други проблем, јер Кина је превише брзо постајала превише јака.

Друге ствари које су разматране биле су, на пример, долазак финансијског краха, централизација ресурса - све што смо видели да је почело да се дешава октобра 2008. То су планирали и о томе су говорили на састанку јуна 2005. Дакле, било је јасно да се ради о развијању неког плана.

Он је био веома шокиран, и што је више слушао, а када је заиста схватио шта се дешава, шок је био изузетан.

Један од разлога зашто сам урадим ово видео представљање је да ублажим ударац јер су информације шокантне. Такође желим да покушам да направим разлику између онога што је он известио, јер је то чуо сопственим ушима, и онога што је његово нагађање, и мог нагађања о томе како се све то заједно уклапа.

Ове информације су веома значајне. Морамо да знамо ове ствари, макар и да не изгледа као да ће се стварно десити - ЈА НЕ МИСЛИМ ДА ЋЕ ТО ДА СЕ ДЕСИ. Мислим да постоји гомила лудих људи који су изузетно одлучни да нешто ураде, и којима се журило - и то је важно да разумемо - њима се журило да покушају да реализују овај след догађаја.

Даље, следи опис редоследа тих догађаја.

Почиње нападом Израела на Иран. До сада, то се није још догодило. Било је више индиција да постоје снаге које покушавају да изнуде да се ово догоди. Треба само пратити вести током поледње две година да би се схватило да се јавност припрема за оправдавање нечега оваквог. Иран је представљен као лош момак који заслужује да му се нешто догоди, и тако даље и тако даље.

Дакле, биће то почетак онога што изгледа као отварање у великој партији шаха. План је да се Иран или Кина испровоцира да узврати. Наш момак, наш саговорник, који је војник, је приватно сто посто уверен, иако то никада није јавно обелодањено, нити је јавно познато - да Иран има нуклеарно наоружање. Он верује да су га добили од Кине, иза сцене.

А све је ово намерно, и нема никаквих проблема, пошто силе које контролишу ствари, желе да Иран има нуклеарно наоружање, јер желе да оно буде употребљено. У плану је да било Иран било Кина, узврати након што Иран буде нападнут нуклеарним оружјем.

У том тренутку, наступиће ограничена нуклеарна размена на Блиском истоку, а затим прекид ватре.

Чуо је да се то планира на овом састанку. Ово је кореографија која је смишњена. Као сценарио за филм. То је управо оно што је требало да се деси.

А за то време, припремљена је и друга ствар која иде уз ово... многи људи који ово гледају биће свесни да је све припремано у позадини. Добили смо много информација о овоме од великог броја добрих истраживача из више земаља, који о томе извештавају на интернету, да се ствари припремају у многим западним земљама, да постоји снажна контрола над становништвом: ванредно стање, повећана овлашћења снагама безбедности које не чине само војска и полиција.

Ево у Британији на пример, наш извор је рекао да је знао, апсолутно је лично знао за чињеницу да су великом броју припадника приватних обезбеђења, повећана овлашћења и да им се дозвољава да хапсе и приводе људе, и да смирују нереде на улицама. Овде је реч само о обичним људима који су припадници приватног обезбеђења, људи који на улицама издају карте за паркирање. Њихова овлашћења су повећана на исти начин.

А прошле године смо чули како је председник Обама говорио да је желео да има неку врсту националне гарде код куће у Америци, која би била спремна да поступа у случају појаве оваквих ствари. Има много знакова да је овако урађено.

У развоју овог сулудог сценарија, по коме постоји намера да дође до ограничене нуклеарне размене на Блиском истоку, идеја је да ће свет, док са ужасом гледа на све ово, захтевати од својих влада да се успостави снажна контрола путовања, комуникација, људи који се сусрећу, и људи који протестују на улицама.

Желеће да буду сигурни да неки луди бомбаш није у авиону, у трговинском центру, желеће да буду сигурни. Људи којима ће на овај начин бити утеран страх, тражиће, захтеваће и инсистираће да владе уведу јаке контроле а на овај начин ће то бити оправдано. И тада ћете добити прилику за ванредно стање у свим западним земљама. Намера је да то буде оправдано.

Све ово је само почетак, јер прича постаје много већа и прилично је застрашујућа.

Ако сада гледате ово, сигурно се осећате помало шокирано. Tако сам се и ја осећао када сам чуо ове информације, а тако се осећао и наш саговорник када је присуствовао претресу ових информација на поменутом састанку - јер, ово је тек почетак.

Током трајања примирја, сви су шокирани, сви су уплашени, сви су заиста престрављен где ће све ово да оде. Свуда су свакакве јаке контроле над сановништвом.

А онда, следеће у овој игри шаха, је пуштање биолошког оружја на Кину. Чуо је како се о овоме расправља на састанку.

Пустиће вирус налик грипу, који ће бити генетски уперен против кинеског становништва. Вирус је расно уперен против кинеског народа. Пројектован је да се шири као побеснели пожар и да побије велики број Кинеза. Људи на овом састанку СМЕЈАЛИ су се док су о томе говорили.

Рекли су: Кина ће навући прехладу. То су биле њихове речи: Кина ће навући прехладу. Смејали су се што ће ово биолошко оружје да опустоши кинеско становништво.

Након тога, нека врста куге, прошириће се широм света све до Запада. Наш извор није био јасан да ли ће ово бити кинеска одмазда, или ће та ствар да се шири мимо контроле на начин који би био сасвим разумљив ако се то деси, било да је расно циљано или не. Јер, ове ствари су у стању да мутирају.

Дакле, сада имате ситуацију ограниченог нуклеарног рата на Блиском истоку; постоји пандемија која се шири светом и врло видно убија људе; и све владе западног света уводе војни тоталитаризам, јер свакога ће да ухвати паника због ових дешавања.

А онда, рекао је, онда почиње прави рат - нешто што би се оправдано звало Трећи светски рат, уз много већу размену нуклеарних напада.

У овом тренутку сам га питао: Да ли се све ово ради само због смањења популације? О чему се овде ради? Зашто то раде? Чему овај сулуди план, као у филму ‘Dr. Strangelove’ да се све ово обруши на свет? Зашто то раде?

Као је наш разговор текао даље, почео сам да проналазим одговоре на сва та питања. Нешто од овога је нагађање које желим да поделим са вама јер је важно да на овоме радимо заједно како бисмо схватили шта се дешава. Постоје неки трагови, веома важни трагови које ћу да вам представим на овом видео снимку.

Рекао је: Апсолутно, ради се о смањивању становништва.

На то сам ја рекао: Да ли су на овом скупу помињани неки бројеви?

Одговорио је: Да, јесу. Педесет посто.

Половина светске популације. То је планирано, судећи према „Georgia Guidstones“. За оне од вас који не знају шта је „Georgia Guidstones“, то је камени споменик у америчкој држави Џорџији [напомена: Елбертон, Џорџија], који је анонимно подигнут пре неколико година. На споменику је испис на осам језика, и као да представља манифест Илумината за „нови свет“. Упамтите мисао да је то манифест за нови свет. Ово је важан концепт у овоме што овде представљам.

Један од кључних делова овог манифеста за нови свет је да популацију треба да чини 500 милиона људи. Свођење на 500 милиона људи је огромно смањење од готово 7 милијарди колико нас има у овом тренутку. То је скоро 95% људи којих више не би било на овој планети. И 50% је корак ка томе, а постоји разлог зашто раде све ово. Постоји разлог зашто журе. Постоји разлог за то лудило.

Док је ово објашњавао, рекао је да имају назив за овај план. Овај пројекат је добио име.

Упитао сам: Па, како се зове?

Одговорио је: Зове се „Англосаксонска мисија“.

Англосаксонска мисија. Чекај, то сам већ чуо раније. Мислим да је то нешто из историје, да има везе са крсташким ратовима, нешто баш одавно. Али нисам тај појам никада чуо у контексту данашњих догађаја, а није ни он. Касније, када је наставио са причом, почео сам да схватам шта би ово могло да значи - отуда и наслов овог снимка и разлог зашто желим да поделим ове информације са вама, јер морамо да радимо заједно како би схватили шта се овде дешава. Од изузетне је важности да се ово разуме.

Постоји план којим би се, верујем, и Хитлер поносио, план толико зао, тако макијавелистички; толико је тешко суочити се са њим. Толико је невероватан да морам да га ставим пред вас на сто, како бисте могли да размотрите да ли је ово могуће или не.

Планови о којима говорим су свакако могући, јер је он све то чуо својим сопственим ушима на овом састанку, све што сам рекао до сада, укључујући и главно избијање непријатељстава, после „ограниченог рата“.

Дакле, редослед је следећи... планирани редослед је следећи: Израел напада Иран, онда наступа примирје током кога влада јака државно - војна контрола над становништвом у свим западним земљама. Онда следи напад на Кину биолошким оружјем. То је грипозна болест, која се као пожар шири по целом свету, а онда наступа велики Трећи светски рат.

А онда, до овог тренутка, 50% становништва ће бити уништено - не само због рата или куге, већ зато што, многи од вас који ово гледају разумеће, у оваквим приликама пуца инфраструктура, нема хране у продавницама, нема горива на бензинским пумпама, телекомуникације су у прекиду, можда неће бити чак ни воде из славина.

Људи су као да су бачени натраг у Викторијанско доба, без средстава да се са овим носе, јер већина људи нема земљиште за узгој хране. Немају коња и кола. Нису у стању да опстану на начин на који смо ми навикли да опстајемо.

Ми смо веома, веома рањиви у технолошком смислу. Изузетно смо рањиви. И наравно, они који нас контролишу то знају.

У овој фази, наш саговорник је нагађао... Зашто журе? Зашто желе ово да урадe?

А присутна je овде и нека врста тешке ироније... као што сам рекао: Па, ако већ планирају трећи светски рат, зашто то не ураде полако и како треба? Знате, то би могло да буде кроз 20 или 30 година, заиста није важно. Зашто толико журе?

А наш извор је рекао да је осетио, на основу повлашћених информација које је наставио да прима, да се још увек планира да се ово деси кроз, од прилике, 18 месеци и да пада баш негде средином 2011. године.

Он не зна сигурно, јер ови догађаји нису везани за календар, већ за низ извесних догађаја. Другим речима, ово има да се деси пре него што се деси оно, а после тога може да наступи следећи догађај, након кога је ред на наредни. Дакле, много тога треба да се деси пре него што све домине падну, да тако кажем, и изгледа као да у по нечему касне.

Неки планирани догађаји се дефинитивно нису одиграли. Док сам слушао ову причу, сетио сам се нашег извора „Хенрија Дикона“... Многи од вас који сте гледали снимке Пројекта Камелот и читали извештаје последње три године, знаћете када смо срели Хенрија Дикона 2006, да је он рекао, на основу својих поверљивих информација, да ће 2008. бити рат против Кине. А то се није догодило.

И све ово време... у то време то није имало никаквог смисла, а ни сада нема никаквог смисла. То је нешто као: Па, у реду, али зашто ово? Зашто ово? Зашто ово?

Ово је био одговор нашег извора... Он је прилично паметан момак. Био је у војсци. То је једна потпуно друга прича о којој није говорио у нашем препису звучног записа који имате прилику да прочитате - али је имао лично искуство са ванзеамаљцима у војсци; он има своје изворе информација о позадини неких од ових ствари.

Каже да је сасвим сигуран да људи који одлучују о стварима у свету - можете их звати Илуминатима, Контролорима, Завереницима, којим год именом желите, - верују да ће доћи до нечега што је назвао „геофизички догађај“, велики геофизички догађај. Он каже да је најбоља информација коју има да доушници верују да ће ово да се деси, или су бар забринути да ће да се деси.

Многи од вас који ово гледају, знаће да идеја није потпуно сулуда. Билиони долара су потрошени на изградњу дубоких подземних база из неког разлога који нама није познат.

Сви сте чули за банку семена у Свалбарду у северној Норвешкој - овај податак припада јавном домену - где је дубоко под земљу укопан гранитни трезор у коме се налази семе свих биљака и свих усева на свету. Предузимају се многе мере, као да може да се деси нешто што би заиста угрозило неке од ових вредних ресурса, укључујући светске банке семена.

Ако ће, како они верују, заиста да наступи геофизички догађај, јер изгледа да постоји забрањено знањe унутрашњих кругова Илуминатa, било да је то истина или не, он се циклично понавља, сваких 11500 година.

Информације о томе шта се заиста догодило са Атлантидом су веома вероватно биле сачуване у великој библиотеци у Александрији, која је спаљена пре неколико хиљада година. Постоје упорне гласине да је много тих информација сачувано, и да се налазе у библиотеци у Ватикану.

То је информација која се не налази у јавном домену а којој доушници могу да имају приступ. Било да је тачна или не, важно је да се разуме да они вероватно верују да ће то да се деси, и да предузимају мере предострожности. Ово би могло да буде оправдање за лудило о коме смо управо чули у овом плану.


Размислите о овоме.

Рекао је: Ако ће се десити неки велики геофизичка догађај, то би могло да буде нешто попут замене места магнетних полова, или можда планета икс, можда нека врста енергетског феномена ка коме се креће Сунчев систем и који би могао да дестабилизује Земљу или Земљину кору на неки начин... не знамо.

Али, ако би дошло до такве велике опасности, која би рат учинила неважним, ствар која ће помоћи да људска раса или један њен део преживи, је приправност пре него што се то деси.

Другим речима, ако знате да се приближава опасност, ако знате, на пример, да се према вашем граду креће ураган, онда ћете унапред да се припремите за све ванредне мере. Имате спремну војску, имате спремну инфраструктуру; имате спремно све што вам је потребно да се одупрете овој ситуацији, тако да можете да одговорите, реагујете и опоравите се на најбољи могући начин.

Наш извор указује да је разлог за постојање оваквог сценарија Трећег светског рата, да би западне владе, без сметње Кинеза, могле да уведу стање тоталитарне контроле над сопственим становништвом како би оно било најбоље припремљено да опорави и поново изгради „нови свет“, након катаклизме. Он мисли да се управо то дешава.

Морам да вам кажем да ова ужасна логика за мене има смисла, и да би они могли да размишљају на тај начин. Ја се ни на тренутак не слажем да ће то да се деси. Мислим да је ово дивље и сулудо, али ако они верују да ће то да се деси, онда би ово могло да им буде оправдања за овакав план, за који смо чули да се о њему заиста расправљало.

Ово јесте моје нагађање, које по мени такође има смисла, а позивам и вас да коментаришете и дате своје мишљење. Морамо да радимо заједно да бисмо схватили шта се овде дешава.

Зове се Англосаксонска мисија. За мени то значи да је разлог за овакво име то што је ово програм белих расиста за наслеђивање нове Земље. То је план којим би се Хитлер поносио.

Ако мисле да нова Земља треба да буде обновљена, „нови свет“ – помислите само на ту малу фразу - ако „нови свет“ треба да буде обновљен после катаклизме, они желе да Англосаксонци то ураде. Они не желе да то ураде Кинези.

Прво склоне Кинезе с пута, а потом Англосаксонци наслеђују овај „нови свет“. Претпоставља се да други народи – вероватно азијски, афрички, јужноамерички - неће имати ресурсе да се носе са ситуацијом на било који начин који би им дао снаге да се опораве после тога, шта год то било, што они мисле да ће да се деси.

Дакле, постоје и неки други делови који се уклапају. А један од разлога зашто је важно да ово представљање буде лично, ово је моје лично мишљење, је што сам до сада пратио многа добро заснована истраживања о оваквим програмима; ми смо имали наше личне извори информација током последње три године.

Али, увек су ми у глави била питања: Зашто би они то урадили? Знате... рат против Кине? Зашто? Трећи светски рат? Зашто? И одједном многе од ових ствари почињу да добијају мало више смисла.

Могуће је, јер из разговора који смо имали са Џорданом Максвелом крајем прошле године, 2009., сазнали смо да је он истраживао извесне симболе и слике, који су се понављали и који су коришћени још од доба Хитлера, па чак и много пре тога, о „освиту новога дана“.

Постоји нешто веома важно у размишљању масона и Илумината о освиту новога дана, и ту се вероватно налази разлог за њихово веровање... ако размишљате о могућности катаклизме, ако они мисле да ће ово заиста да се деси...

Филм 2012. су многи од вас већ видели... након свих поплава, земљотреса и цунамија, ту су велики бродове који плове мирним морем док се сунце пробија кроз облаке, а ту је и освит новога дана. Филм наговештава да ће ти људи сада бити у стању да поново изграде нову Земљу, јер су преживели, а ти бродови су данашња Нојева Арка. Могуће је да се освит новога дана односи баш на то.

Чак ми је пао на памет и сâм термин Нови светски поредак, који смо први пут чули пре двадесетак година, заправо и знатно раније - а интересовало би ме да и други истраживачи понуде своје мишљење о томе. Нови свет би могао да буде свет после катаклизме - Нови свет. То би могао да буде поредак за Нови свет након катаклизме.

Можда праве план ко ће да наследи нови свет. Ништа мање од тога. Можда је баш то оно што појам Нови светски поредак значи? То заиста јесте поредак, план за Нови свет за који мисле да долази. Они мисле да ће то да се догоди.

И опет кажем, врло, врло је важно да направимо разлику између свих ових информација. Не верујем да ће све ово уоште да се деси, али можда раде нешто сулудо како би покушали да заштити оно за шта верују да је њихов лични интерес. То је оно чега морамо да будемо свесни.

Желим да сасвим јасно кажем зашто постоје дубоки разлози што не верујем да ће овако нешто да се деси. Много је ствари које је требало да се десе, а нису.

Многи од вас ће се сетити, мислим да је то било 30. августа 2007., када је бомбардер БЕ-52, прелетео пола Америке, од ваздухопловне базе Minot до ваздухопловне базе Barksdale у Луизијани, са шест активних нуклеарних крстарећих ракета. Овако нешто није могло да се догоди случајно.

То је било нелегално, и овако нешто није смело да се деси. Није могуће да се један једини метак прокријумчари из неког складишта оружја у ваздухопловној војној бази, без гомилe потписа а да о томе сви не знају, а камоли да се „грешком“ утоваре крстареће ракете на бомбардер БЕ-52 а да то нико не примети.

Постојао је разлог зашто се то десило, и спречено је да иде даље. Заустављено је у Barksdale у Луизијани. Неки веома храбри пилот је проговорио о томе па је посао коректно урађен и пријављено је где треба. Вест о томе се појавила сасвим укратко у главним медијима, након чега је догађај заташкан и сви су рекли да је у питању грешка. Није то била никаква грешка.

Постојао је разлог зашто су то урадили, а многи од вас не знају да се у то исто време, крајем августа, група анонимних инвеститора кладила у две милијарде долара да ће берза да падне за 50% пре 21. септембра 2007. Рачунали су да ће да добију 4,5 милијарде долара, ако им опклада успе. То су такозване „Put“ опције. Доушници са берзе, зову их „Бин Ладен трговина“. То је једна врста ироничног описа због опклада које су пале негде око 11. септембра.

Добро, ти људи су изгубили опкладу, није им прошло. План се изјаловио. Берза није пала. Бомбардер није отишао даље и колико ми знамо, то је требало да буде почетак трећег светског рата. То се није догодило. У реду?

Чули смо пре неколико минута, објаснио сам како je Хенри Дикон рекао да је рат против Кине требало да почне 2008. То се није десило. Много људи је помислило да је то будалаштина. Многи су мислили да је он луд... можда ипак није. Можда је чуо нешто што је био прави план, али како им план касни две године, можда се ово уопште и не деси.

Постоји низ других ствари које су можда планиране а које се никада нису десиле.

Веома је интересантно размишљати о епидемији такозваног мексичког или свињског грипа. Последњих шест до девет месеци смо посматрали сценарио по коме је изгледало као да желе да избаце велики број вакцина, хтели су да много људи оболи како би објавили пандемију. Чак и сада има предлога да се објава памдемије продужи на још две године - и ништа се не дешава.

У Енглеској то зовемо „Олуја у шоља за чај“ – ништа се не дешава, али можда су нешто намеравали.

Ако и није постојала намера, могуће је да је све ово био само тест да се види како људи реагују, да виде колико брзо се шири, да виде у којој мери ће вакцинација бити прихваћена.

И онда, наравно, ми из Пројекта Камелот и низ других људи који су активисти у читавој овој области и који покушавамо да скренемо пажњу на ово, сада смо сви у бази података; они знају ко ће да устане и ко ће да почне да говори о свему овоме.

Дакле, или је експеримент, или неуспели покушај да се нешто постигне.

Постоји много разлога да верујемо да се ствари мењају. Ово је важна ствар. Ви који пратите рад Дејвида Ајка то знате – а ово је важна перспектива зато што ми у потпуности подржавамо његов рад, утолико што он има дивна представљања која започиње речима: Ми смо бесконачна свест. Постоји много начина да се ово каже, али је веома тешко не сложити се.

Ми смо бесмртна боголика бића која су одавно заборавила какве су наше моћи. Потенцијали свести су огромни. Веома је важно да схватимо да то колико смо моћни може да буде најважнији део у целој овој слици и да нам то даје могућност да спасимо ствар. Цела прича би могла да буде управо то.

Адмирал Џорџ Хувер, који је умро 1998. - био је у припадник америчке морнаричке обавештајне службе – разговарао је са истраживачем Билом Бирнсом, уредником часописа НЛО. Бил Бирнс је о овом разговору обавестио Џорџа Нурија, водитељу радио емисије Од обале до обале (Coast to Coast AM).

Адмирал Џорџ Хувер је Билу Бирнсу рекао „највећу тајну“, судећи према сазнањима америчке морнарице... веома, веома занимљива прича.

Говорили су о розвелским посетиоцима и адмирал Хувер је рекао да су ти посетиоци заправо били ми - из будућности. Били су то путници кроз време, а не ванземаљци. И други истраживачи и доушници су говорили о истој ствари, а то је само по себи фасцинантно.

Али „највећа тајна“ коју је адмирал Хувер поменуо... имала је везе са способностима и моћима свести ових путника. Пошто смо то били ми из будућности, војне власти су сазнале какве су заиста способности људи.

И рекао је да је ово стављено под „седам кључева“, јер ако бисмо знали колико смо заиста моћни, и колико заиста моћни можемо да будемо, онда би, по његовим речима, изазвали прави хаос око нас, а то никако не може бити дозвољено. Могли би да преуредимо реалност око нас на начин на који желимо - ако је ово тачно – ако су људи из будућности научили како то да ураде, онда им то даје приступ оваквим невероватним способностима као што је путовање кроз време.

Филип Корсо, у својој књизи Дан после Розвела, описао је у неким детаљима, да је он разумео да летилица ради као појачавач сопствене свести пилота. Реч је о њиховој свести. Летилица је појачавала њихову способност да путују и да се премештају, а да су заправо све те способности у суштини повезана са свешћу самих бића.


А ако су они ми... ово је порука за све нас овде.

Нас намерно заглупљују. Храна нам је затрована, децу нам лажу у школама, нас кљукају пропагандом кроз медије, силом смо сатерани у ову сићушну кутију. Време нам је испуњено забавним програмима и фудбалским утакмицама и обесхрабрени смо да стварно сазнамо шта је то што је наше наслеђе на овој планети.

Ерих фон Даникен је објавио књигу која се зове Историја није у праву. Толико је тога што нам се брани.

Џорџ Грин каже да смо познати као „бескорисне ждероње“, као „вишак становништва“, милијарде људи на чијем врху је мали број оних који зависе од нас, а због којих ми једни другима изигравамо полицајце, и једни другима се подсмевамо док пазимо да неко од нас не скрене са линије, јер нас охрабрују да се прилагодимо туђој идеји какви ми треба да будемо.

И зато, ако неко каже да постоји прилика да се избавимо из оваквог стања, тај је за лудачку кошуљу, а ту лудачку кошуљу су нам намерно навукли исти они који су смислили овај план.

Веома је интересантно нагађати које је порекло овог плана. Наш извор нам је рекао да план постоји јако дуго. Први пут је чуо за Англосаксонску мисијu, још 1976. године. Симболика Илумината око освита новога дана траје већ дуже време.

Многи људи мисле да овај план захтева надљудски ниво интелигенције и стратешког разумевања, и тако је немилосрдан, и толико хладан, да логика налаже - и Дејвид Ајк каже, Џордан Максвел такође, ми такође уз пуну сагласност - да ово није могло да потекне од људске врсте. Људи нису у стању да тако нешто ураде једни другима. Нешто друго је у позадини свега.

Морамо да мислимо на велико. Морамо да мислимо са највиших могућих духовних нивоа, да се са овим људима не треба сукобљавати.

Треба само да опозовемо нашу сагласност да нам раде то што нам раде у овом плану чији смо ми део. И као што сам рекао раније, ако сте припадник војне или обавештајне службе, повуците своју сагласност јер ови планови не могу бити спроведени без ње.

Постоји нешто у вези Илумината због чега је начин њиховог рада веома ограничен. Они користе силу; ограничени су, покушавају да се супротставе нечему што сви које познајем препознају и називају великим ширењем свести широм света, ширењем свесности.

Добијамо електронску пошту свакога дана од људи, често врло младих људи, који кажу: Ја стварно видим шта се дешава у свету. Реците ми шта да урадим у вези са тим, спреман сам да урадим нешто, спреман сам да урадим све због чега сам овде. Још увек не знам шта, али знам да имамо велике проблеме.

Пре двадесет година људи нису говорили такве ствари. Постоји неки огроман замах ширења свести; то је поље које енормно расте и нешто се мења.

Моје лично уверење је да ово ширење свести свакако подржава неко добронамерно нељудско друштво, дозволите ми да то тако кажем, коме је позната оваква врста плана. Они не знају да ли ће се то догодити или не, али знају да је планирано.

Много је људи који су имали контакте, а постоје и неке каналисане информације - ову врсту информација треба узети у обзир веома пажљиво - али постоје каналисане информације и постоје извештаји људи који су имали контакте и сви говоре о оваквим сценаријима и да морамо да будемо опрезни и пажљиви, да морамо да се пазимо и осигурамо против тога, и да морамо да се припремимо за тако нешто.

Сасвим је могуће да се ово повећање свести дешава као директна реакција на нагло ширење насилних планова.

Помало подсећа, као што сам често говорио у својим представљањима раније, на филмски сценарио, где све расте до климакса, са снагама зла и силама свести које као да се припремају за неку врсту коначног сукоба.

Не покушавам да свему овоме дам библијски карактер, и знам да ситуација коју сам управо описао помало подсећа на армагедонски рат, али не верујем да ће се овако нешто заиста десити, као што сам рекао много пута раније.

Постоји један интервју који сам урадио са ‘Freedom Central’ који ћете видети на сајту Камелот, у коме кажем: Најјачи разлог због кога не верујем да је све готова ствар и да смо сви проклети, и да ће нешто лоше да се деси - али мислим да имамо много проблема које треба да решимо – је тај што ја не бих био овде, нити бисте ви ово сада гледали. Био бих инкарниран на некој другој планети. Отишао бих негде другде. Не бих дошао овде и сео на линију паљбе, без икакве могућности да побегнем.

Овде има послова који треба да се ураде, и многи од вас који ово гледају биће свесни чињенице да смо ту да би те послове урадили. Долорес Кенон има за то име -добровољци.

Можда постоји разлог зашто смо овде. Можда смо овде да бисмо помогли катализацију повећања свесности, а што ће да спречи да се овакве ствари десе. Јер ако се слажемо да је ово будућност коју не желимо, онда нећемо ни да је доживимо. Ми сви заједно стварамо нашу реалност. Ми сви имамо удела у томе, и ја дубоко верујем да постајући свесни ових планова, ми их на тај начин отклањамо.

Постоји разлика између предвиђања и прорицања. То су две речи у енглеском језику, које се лако замене једна за другу. Предвиђање и прогнозирање каже: Добро, за три месеца десиће се ово, јер то је логичан закључак који произилази из расположивих података. То је прогнозирање и предвиђање.

Пророк ради нешто друго и ту реч треба пажљиво користити, јер се често злоупотребљава, често је погрешно схваћена, подсећа на израз из Библије, и неки људи реагују против ње баш због тога.

Али, пророк увек каже: Чујте, ако се не пробудимо и не предузмемо акцију, ево шта ће да се деси.

Пророк не даје упозорење тек да би саопштио да ће то и то да се деси, већ да би рекао: Чујте, треба нешто променити. Морате да промените начин на који радите ствари. Морате да промените начин на који постојите. Морате да промените начин међусобног деловања. Морате да промените ваш целокупан став.

Шта год да је то што мењате, циљ промене је да се догађај који је прорекао, заправо не деси.

И тако, сада овде имамо једну врсту пророчанства. То није предвиђање... и ја ту реч веома, веома пажљиво користим јер разлог зашто сам ово изјавио и зашто смо ову информацију објавили, јесте да би осигурали да се ово не деси.

Шта ћемо да урадитмо са овоим информацијама? Гледаћемо да буду преведене на све језике на које будемо могли. Овај видео ће имати преводе на кинески, арапски, руски, шпански, и остале главне светске језике.

Желим да Кинези виде овај снимак. Желим да се снимак масовно шири. Кинези су веома осетљиви на видео записе који се односе на њих, нарочито на оне који имају превод на кинески. Кинеска обавештајна служба и војна команда ће одмах бити обавештене.

Разлог за то је што, пре свега, ако је то глупост, онда није битно. Разумете? Али ако је ово заиста озбиљна претња, онда ти момци треба да буду са тим упознати, јер замишљено је да они први реагују нуклеарним одговором – на смишљену провокацију - а то заправо треба да потпали читаву ствар.

И зато кажем, ако било који кинески војни командант ово слуша: Немојте то да радите! У реду? Нико од нас не сме да учини ништа што је у складу са њиховим плановима.

Има једна дивна сцена у филму Аватар који толико волим, када жени која пилотира хеликоптером наређују да пуца у велико дрво [напомена: Дрво душа]... само што није опалила, када каже: Нисам се пријавила да бих радила ово, а онда окреће и одлази кући. Она неће да буде део тога.

У војсци има много људи који јој нису приступили ради нечега оваквог. Много је људи у обавештајним службама који нису приступили због нечега оваквог. Они су приступили кад су били млади, мислећи да чине најбољу ствар за свој земљу, и за човечанство. Нису они уопште сви зли.

И зато, ово је директна порука свима вама који радите у војним и обавештајним службама, који можда гледате ово или вам је неко на то скренуо пажњу: Не морате да урадите ове ствари само зато што вам је речено. Морате да подржи оно што је најбоље за људски род.

Не морате да следите наређења ако ће то да доведе до огромног разарања, а то није ни у чијем интересу осим у интересу контролора који имају сопствене планове.

А у тим плановима нисмо ви и ја... то је сигурно.

Добро. Дакле, ово је крај мог представљања. Желим да размислите о овим информацијама. Не пожурујем вас да у њих поверујете. Желим да их истражите. Желим да их проверите. Желим да пажљиво прочитате препис и да видите да ли је ово у било каквој вези са било чиме другим што ви знате и разумете и што вам је привукло пажњу.

Овде ми сви радимо заједно; не покушавамо да вас силом натерамо да верујете у било шта. Морамо да будемо обазриви у вези ових информација, али у исто време, ако постоје било какве шансе да је ово истина, да је ово стварно, онда то морамо да знамо. У реду?

Ако нисте сигурни шта је то што треба да се уради, онда ћу рећи оно исто што увек кажем, а то је: Радите оно због чега сте дошли овде, јер већина вас која гледа овај видео, овде је с разлогом. Ја разумем да можда још не знате шта је разлог, али разлог вероватно постоји. Вероватно овај снимак гледате с разлогом. Радите то због чега сте овде дошли, шта год да је то.


Ја сам Бил Рајан, пројекат Авалон / пројекат Камелот. Данас је 16. фебруар 2010.


Хвала.


[запис разговора Била Бирнса и Џорџа Нурија на радију Coast to Coast AM]:

Џорџ Нури: Не знамо да ли су розвелски посетиоци били ванземаљци, да ли су дошли из шупље Земље, или из друге димензије. Је ли тако да не знамо?

Бил Бирнс: Тако је. Једини наговештај који сам добио, био је од једног морнаричког официра – припадника морнаричке обавештајне служб, Џорџа Хувера, помињали смо га раније - који је за себе рекао да је „Корсо ратне морнарице“ и да је војска веровала, а он је рекао да зна, да ови ентитети нису били толико међупланетарни путници, већ су буквално били путници кроз време.

И велика тајна је да су они били - ми - из будућности и да смо ми и они имали исте моћи - и да је то био прави страх власти, што имамо способност да манипулишемо стварношћу око себе.

Одувек смо имали те способности, само нисмо знали како да их користимо, а да смо којим случајем научили како да их користимо, а да при том за то нисмо спремни, ми бисмо изазвали хаос. И то је велика тајна коју је морнарица на крају сазнала.

[завршна музика: Џон Ленон пева ’Imagine’]


Кликните овде да погледате видео снимак разговора

Молимо, вас кликните овде да приступите оригиналном тексту на енглеском језику

__________________________

Support Project Camelot - make a donation:

Donate

Donations are not tax deductible for U.S. citizens.

Thank you for your help.
Your generosity enables us to continue our work.


Bill Ryan and Kerry Cassidy


kerry@projectcamelot.org

bill@projectcamelot.org