Camelot logoProject Camelot

Interview transcripts Romanian  Portuguese  Dutch  French  Chinese  Korean  Hungarian  Spanish  Norwegian  German  Russian  Greek  Czech  Slovakian  Swedish  Japanese   Hebrew  Danish

Home Whats New Interviews & transcripts Round Table In Tribute The Big Picture Shorts
Our Goals High Praise About Us Get Involved Questions Contact


Bun Venit la Project Camelot

Transcripturi și Traduceri

Interview transcripts Romanian  Portuguese  Dutch  French  Chinese  Korean  Hungarian  Spanish  Norwegian  German  Russian  Greek  Czech  Slovakian  Swedish  Japanese  Hebrew  Danish


Locations of visitors to this page
ANUNȚ IMPORTANT

CAMELOT ÎN TRANZITIE


3 martie 2010

Acest site va deveni o parte a Portalului Project Camelot care va fi lansat în următoarele zile.

Site-ul Project Camelot din prezent cu adresa https://projectcamelot.org va deveni BIBLIOTECA PROJECT CAMELOT si nu vor mai fi făcute schimbări și adăugiri, cu exceptia traducerii și transcrierii materialului deja existent. Toate reactualizările vor avea loc pe blogurile noastre individuale, care se vor afla pe site-urile noastre ca părți ale PORTALULUI. Lansările noi vor apărea pe Portal și pe paginile noastre respective.

Vă rog să aveți răbdare în timp ce aranjăm site-ul nostru pentru a permite această tranziție.

Vom împărți sie-ul nostru în trei secțiuni:

1. Biblioteca Project Camelot - site-ul original arhivat pe care îl vedeți aici.

2. Site-ul lui Bill

3. Site-ul lui Kerry

De asemenea, veți găsi linkuri de navigare către website-ul Project Light Warrior și forumul Project Avalon.

Această schimbare ne va permite să ne continuăm munca și explorările divergente în domeniul naturii conștiinței și realității. Toate interviurile cu divulgatori, trăitori de evenimente și cercetători de aici vor apărea pe Portal și pe paginile noastre individuale, în funcție de cine le-a produs.

Apreciem tot sprijinul și toată iubirea pe care ne-au arătat-o oamenii de-a lungul anilor în care am fost activi.

--Kerry

 
Ce e Nou pe site-ul nostru
____________________

Lansări noi:

În Curând!

De la Kerry:

Interviuri cu:

Dolores Cannon

Bob Dean III: an update

Laura Knight-Jadczyk

Andy Lloyd

Janis Sharp (Gary McKinnon's mother)

Michael Schratt

Noi lansări în curând!

De la Bill:

Klaus Dona II

Jane Burgermeister II

Jim Humble II

Ultima lansare:

Project Stargate: Un interviu cu Aaron McCollum, un supersoldat /războinic psihic de a treia generație din același program MKUltra ca Duncan O'Finioan.

Aaron dezvăluie ceea ce crede el că se întâmplă în Golful Aden, și vorbește un pic despre istoria lui cu Paza de Coastă americană și despre rolul pe care l-a avut în misiuni strict secrete de tip false-flag și în misiuni speciale pentru guvernarea secretă.

20 februarie 2010

NOU TRANSCRIPT DE INTERVIU

Misiunea Anglo-saxonă: Prezentarea lui Bill Ryan

19 februarie 2010

NOI TRANSCRIPTURI DE INTERVIU

Misiunea Anglo-saxonă: interviu audio cu un martor

Cynthia Crawford: Workshop al Contactaților

18 februarie 2010

NOI TRANSCRIPTURI DE INTERVIU

Bill Ryan intervievat de Freedom Central

Conferința Camelot din LA - Dr. Alfred Webre

Conferința Camelot din LA - Marcia Schafer

17 februarie 2010

NOU TRANSCRIPT DE INTERVIU

Conferința Camelot din LA - Miriam Delicado

5 februarie 2010

NOU TRANSCRIPT DE INTERVIU

Jordan Maxwell: Acapararea Terrei

3 februarie 2010

NOI TRANSCRIPTURI DE INTERVIU

Aaron McCollom

Patrick Geryl: Cataclismul Mondial din 2012

27 ianuarie 2010

NOU TRANSCRIPT DE INTERVIU

Conferința Camelot din Los Angeles - David Wilcock

24 ianuarie 2010

NOI TRANSCRIPTURI DE INTERVIU

Conferința Camelot din Los Angeles - Bob Dean

Conferința Camelot din Los Angeles - Richard Dolan

Futuretalk 5: Bob Dean, Henry Deacon, Alfred Webre

23 ianuarie 2010

NOU TRANSCRIPT DE INTERVIU

Jane Bürgermeister: David și Goliath

22 ianuarie 2010

NOU TRANSCRIPT DE INTERVIU

Conferința Camelot din Los Angeles - Alex Collier

20 ianuarie 2010

NOI TRANSCRIPTURI DE INTERVIU

Conferința Camelot din Los Angeles - Jordan Maxwell

Conferința Camelot din Los Angeles - Duncan O'Finioan/David Corso

Dr. Pete Peterson - Partea a 2-a - David Wilcock

Dr. Pete Peterson - Partea a 3-a - Kerry Cassidy

18 ianuarie 2010

Dați click aici pentru o conversație fascinantă de o oră și jumătate cu dr. Bill Deagle care a avut loc acum câteva zile la emisiunea lui radio, The Nutrimedical Report. Kerry a anunțat apariția a două interviuri noi cu divulgatori - iar noi trei am discutat porțile stelare, programul "super-soldat", și imaginea de ansamblu cosmologică și metafizică. Audiție plăcută...
--Bill

14 ianuarie 2010

NOU TRANSCRIPT DE INTERVIU

Dr. Pete Peterson - Partea 1 - Bill Ryan

13 ianuarie 2010

NOI TRANSCRIPTURI DE INTERVIURI

O mare parte din transcripturile de interviuri restante vor fi postate, și toate vor fi publicate în viitorul apropiat. Următoarele sunt noi pe site:

Miriam Delicado: Un mesaj

Dr. Leonard Horowitz: Viruși emergenți

Bill Ryan și Kerry Cassidy, intervievați de Arjan Bos

Conferința de la Zürich: Prezentarea lui Brian O'Leary despre free energy
-- i se alătură și Henry Deacon

Discuția de la Barcelona despre exopolitică și Dezvăluire - Partea 1 din 2

Discuția de la Barcelona despre exopolitică și Dezvăluire - Partea a 2-a din 2

Bob Dean la conferința de presă a Summit-ului de exopolitică, Barcelona

Erich von Däniken

30 decembrie 2009 -- reactualizat pe 6 ianuarie 2010

La Mulți Ani de la Project Camelot!!

Soldați trezindu-se...

Scrisoare de la realizatorul filmului (mai jos): Vă mulțumim mult că ne-ai adus la cunoștință...am înlocuit clipul cu cel original făcut de tine, la cererea ta.

Kerry

Voiam să vă atrag atenția asupra faptului că cineva a făcuse o copie a clipului meu original, "Cuvântare uluitoare făcută de un veteran de război", www.youtube.com/watch?v=akm3nYN8aG8.

Clipul original e în High Quality, pe când copia de pe pagina voastră web nu e. De asemenea, genericul a fost îndepărtat, în mod convenabil, de la sfârșit.

Ca atare, m-ar bucura dacă ați înlocui copia cu clipul original, a cărui adresă este
www.youtube.com/watch?v=akm3nYN8aG8

Vă mulțumesc pentru considerație.

Phaedrus
youtube.com/ThePhaedrus83

21 decembrie 2009

Interviul personal al lui Bill Ryan cu Freedom Central este acum accesibil ca o singură înregistrare video pe YouTube - se poate descărca și de aici ca înregistrare audio în format MP4 sau de aici în format MP3. Acest video de două ore este despre perspectiva lui spirituală, experiențele lui de viață și personale, întrebarea dacă sunt sau nu toți extratereștrii binevoitori și cum am putea afla, despre Anunnaki, Reptilieni, Dezvăluire, despre cine conduce planeta asta și ce se poate face, despre problemele personale semnificative înfruntate de către divulgatori, despre chestiuni legate de proveniența informațiilor, despre Imaginea de Ansamblu, și despre absolut tot ceea ce reprezintă Project Camelot - și mai mult.

Interviul original a fost filmat de Rich și Melani de la Freedom Central în Bruxelles (cu Kerry și cu mine în fața camerei) pe 10 octombrie, dar benzile lor video - împreună cu laptopul lui Mel - au fost furate în condiții foarte stranii după două zile: așa că interviul a fost pierdut. După o lună, Mel s-a întâlnit cu mine (Bill) pentru a înregistra din nou interviul, dar Kerry se întorsese deja în California. Rândul ei va veni mai târziu...
--Bill

14 decembrie 2009

Ne-au fost raportate unele erori de link către clasicul text al lui Walter Bowart, Operation Mind Control (vezi 2 decembrie mai jos). Dați click aici sau aici să-l descărcați - aceste link-uri au funcționat la momentul acestei reactualizări.

13 decembrie 2009

Link-urile către interviul nostru cu Rayelan Allen (vezi mai jos) au fost schimbate. Link-ul precedent necesita abonarea. Acum e gratis, si se afla pe server-ul nostru. Îi mulțumim lui Rayelan pentru ca a făcut acest interviu disponibil tuturor.

7 decembrie 2009

Header-ul acestei pagini a fost refăcut, cu adăugarea mult-doritei secțiuni Cum să folosești website-ul Project Camelot.

Collage-ul nou cu martori a fost cu mare generozitate creat gratis de către prietenul nostru Paul Bondarovski, multi-talentatul redactor al excelentei reviste Dot Connector.

2 decembrie 2009

Cei dintre voi care deja au ascultat minunatul interviu audio cu James Martinez despre viața și munca lui Walter Bowart, autorul cărții Operation Mind Control, își vor aminti că am făcut referire la sumarul unei cărți nepublicate care James crede că a fost finalizată (titlul propus: Războiul acestei lumi) dar care se află în posesia familiei autorului. Schița este intitulată Cel de-al treilea război mondial, invizibil și a ajuns la mine în 1990. Are 8000 de cuvinte și este un material fascinant, condensat, care în sine merită a fi citit. Click aici pentru a-l descărca, sau aici pentru a-l citi online.
--Bill

1 decembrie 2009

Click aici pentru interviul audio (vezi 30 noiembrie, partea opusă a paginii) cu James Martinez, colegul și confidentul apropiat al lui Walter Bowart, autorului cărții epocale și definitive din 1978 Operation Mind Control, care a murit acum doi ani. Recomandăm acest interviu din tot sufletul - este însuflețitor, îți deschide ochii, și, mai presus de toate, este despre spiritul omenesc.

29 noiembrie 2009

Acum avem o transcriere a interviului telefonic de pe 20 noiembrie cu Benjamin Fulford [vezi mai jos]. Aceasta ar putea fi folositoare multora, deoarece calitatea sunetului a fost proastă.

Avem de asemenea un număr de transcrieri importante care sunt aproape gata și care necesită doar un control înainte de a fi postate: ele includ marile noastre interviuri cu dr. Pete Peterson și dr. Steven Greer. Lucrăm acum la ele, și le vom posta cât se poate de repede. Suntem în urmă cu destul de multe în acest moment, și ne cerem scuze pentru întârziere. Toate transcrierile noi vor fi anunțate la această rubrică atunci când vor fi publicate.
--Bill

21 noiembrie, 2009

Click aici pentru a asculta o ținere la curent telefonică impromptu din partea lui Benjamin Fulford. Eu, Kerry, l-am sunat la o oră foarte târzie la mine (12 AM), și am profitat de ocazie pentru a-i cere parerea despre situația economică globală, printre altele. Conversatia noastră a început cu urmatorul schimb de mesaje text pe Skype, unde postasem niște informație pe care abia o primisem de la o sursă și la care îi cerusem lui Benjamin o reacție. El mi-a raspuns imediat, după care a fost de acord sa facem un interviu rapid. Notă: Ne cerem scuze pentru calitatea sunetului...a fost mult bruiaj in timpul conversatiei.

Conversație introductivă pe Skype:

[20/11/2009, 2:07:05 AM] Kerry Cassidy: am primit următorul mesaj:
[20/11/2009, 2:07:05 AM] Kerry Cassidy: „În mod normal, nu dau mai departe zvonuri și chestii din auzite, dar unchiul unui prieten foarte apropiat de-al meu este unul dintre viceconsilerii economici ai lui Obama și profesor universitar la o școală prestigioasă de pe Coasta de Est. Saptamâna trecută, a fost chemat la o întâlnire privata cu președintele. Li s-au spus următoarele. Citez: „Începând de acum și până pe 1 ianuarie, încă 70 de bănci mari se vor prăbuși si 70% dintre firmele care comercializeaza bunuri de larg consum vor da faliment. Președintele le va permite sa faca cât mai multi bani de Sărbători, iar apoi, pe 15 ianuarie, va incepe vacanța bancara, si noua lor valută va fi emisă cu o devaluare de 6 până la 10 la 1.” Cred că de-asta încearca ei sa mențină piața și dolarul la un nivel ridicat acum, cu minciunile lor pe toate canalele de știri. Fă-i pe oameni să fure până la ultimul ban pe care-l pot fura. Legea marțială nu poate fi prea departe. Scoateți-vă banii din bănci și investiți-i în aur și argint fizic. Recomand 60% aur, 40% argint, alimente, sămânță, muniție, generatoare... etc. Dacă o chestie n-o poți mânca, bea, purta, locui in ea, creste mâncare pe ea, nu investiți în ea. Dacă aveți acțiuni, obligațiuni, bani în fondul de pensii, cont individual de pensie, plătiți penalizarea și investiți-vă banii în ce-am zis.”
[20/11/09 2:13:08 AM] Benjamin Fulford: Asta se pupă cu ce aud de la mai multe surse de nivel înalt. Te rog sa transmiti mai departe contactelor tale din Pentagon și din agenții că, odată ce consiliul Rezervei Federale a declarat falimentul, o cantitate serioasă de bani va deveni accesibilă guvernului american constituțional.
[20/11/09 2:14:12 AM] Benjamin Fulford: Legea marțială și o devaluare de 90% este o alternativă mult mai proastă decât declararea unei întoarceri la constituție. Poporul american nu este răspunzator de cele peste 100 de trilioane de dolari datorați de Rezerva Federală dacă Rezerva Federală dă faliment.
[20/11/09 2:14:34 AM] Benjamin Fulford: Putem face chiar acum un interviu daca vrei.
[20/11/09 2:14:51 AM] Kerry Cassidy: OK, excelent. Așteaptă un moment.
[20/11/09 2:18:53 AM] Kerry Cassidy: OK, te sun acum...

Notă: Am aprecia o transcriere a părții de audio de către un voluntar cât mai repede, datorită calității dificile a sunetului.

Două clipuri noi lansate:

Project Camelot în Amsterdam (1 august, dar o prezentare bună din partea fiecăruia dintre noi doi – și încă foarte relevantă):

Gabriele Stähler intevievată la Conferința din Bruxelles din octombrie 10-11 de către Bill Ryan cu privire la vitamina D3, un antiviral puternic și natural. Acest clip îți explică tot ceea ce trebuie să știi despre acest potențator adesea ignorat al sistemului nostru imun – e o groază de informație aici. De asemenea relevant... (click aici pentru a o contacta pe Gabrielle cu privire la D3)

18 November 2009

Click here for the long-awaited audio interview with Clay and Shawn Pickering: now honed to three and a half hours, but which still can only be described as epic. Please see our update below for the full initial report.

To whet your appetites, and to help you decide whether to listen to the whole interview, click here for a three minute segment in which Shawn and Clay vividly describe a reptilian species, one of two which their US Navy source has been interfacing with directly and personally as part of a highly classified program which is planned to lead - sometime and somehow - to full Disclosure. Enjoy!

16 November 2009

Click here for the comprehensive new interview with Dr Bill Deagle (94 minutes). Listen to the end... it really does go all over the universe: Swine Flu, 2012, Underground Bases, Earth Changes, the Illuminati, the Anunnaki, Iraq, Iran and more. Fascinating and important material. Highly recommended and not to be missed.

27 October 2009 - update

Click here for a new page featuring the eight new Camelot video interviews from the 10-11 October Brussels Conference (see below).

27 October 2009

At the recent 10-11 October Brussels Groundcrew Conference, we were privileged to talk with Gerald Celente, Ed Mitchell, Stan Deyo, Matthew Stein, Lloyd Pye - and again to Jane Bürgermeister and George Green - all by remote videolink. These interviews are each archived on Ustream, although video quality is not the best, and some of them are hard to find: we will be posting all the links on a new page soon.

The interview with Gerald Celente - editor of Trends Journal - is particularly passionate, energetic and entertaining. We have extracted the audio, which is available here (35 minutes). For a 5 minute extract (well worth listening to in its own right), click here.

The audio of the other interviews will be published here over the next few days. Enjoy.

26 October 2009

Click here for Miriam Delicado's LA Conference presentation:

We have added a tribute page for the highly respected British UFO investigator Tony Dodd, who died earlier this year. Two years ago he contacted Project Camelot with information that was so "hot" that he felt he could not put his name to it, but encouraged us to publish it - warning that it could be dangerous to do so. Click here to read the report, published under the pseudonym John Robie.

7 October 2009

Our radio show archives have now been [mostly] cleaned up of the commercial breaks - and are all available for free download on our Audio Interviews page.

The quality is highly variable, ranging from unintentional (sometimes very funny) comedy to high quality on-the-spot information, with some marvelous contributions from our guests. Some interviews were extremely good - including (but not limited to) Bill Deagle, Miriam Delicado, Richard Dolan, James Gilliland, Len Horowitz, George LoBuono, Richard Sauder, Michael Tellinger, and David Wilcock. The discussion we had about the Steven Greer video - where I (Bill) interviewed Kerry - was also a very good show, and may be valuable/helpful for some to hear if they've not already done so. Enjoy!

Bob Dean's LA Conference presentation - in which he again presents and comments on classified NASA images, and is as inspiring, dignified, and entertaining as ever - is now edited and uploaded. Next up will be David Wilcock, and within 24 hours we'll be releasing our interviews with Patrick Geryl [this one only after some consideration: see 5 October opposite] and Dr Paul LaViolette - soon followed by Jordan Maxwell's epic interview. Please be patient: as can be seen, we've been working round the clock to handle the backlog before we travel to speak at the Brussels Conference this weekend.

6 October 2009

Click here for a 22 minute audio interview with Bill Ryan and Kerry Cassidy, recorded by radio host Rebecca Jernigan at the close of the recent Los Angeles Conference. Bill and Kerry talk with Rebecca about the conference itself, the magical process behind the scenes, the growth of Project Camelot, the groundswell of public activism and involvement - and where it may all be going. This wonderful little interview is energetic, animated, and a great deal of fun - and we can't recommend it too highly.

5 October 2009

Rich Dolan's LA Conference presentation - on his outstanding book UFOs and the National Security State - is now edited and uploaded.

4 October 2009

Click here for Duncan O'Finioan and David Corso's powerful presentation at the Los Angeles Conference. Duncan can be contacted through his new website here. He and we are aware [see also his 13 April 2009 audio interview here] that there are many hundreds - if not thousands - of others who have been the unwilling victims of the same or similar programs, and Duncan and other colleagues are gathering together a substantial support group. We encourage and support you to contact Duncan personally if you feel you may have something to contribute, or to discover about your own military past which for some reason you cannot remember.

3 October 2009

Click here for a new page that will feature all the videos from the 19-20 September Los Angeles Conference in high quality. First up are Alex Collier and Jordan Maxwell. Duncan O'Finioan will follow within 24 hours, and more will be uploaded over the next week.

21 September 2009

Project Camelot has just received its ten millionth visitor. The major milestone came within hours of the end of the Los Angeles conference.

10 September 2009

Click here for a Futuretalk with Henry Deacon (Arthur Neumann), Bob Dean, Alfred Webre, and Bill Ryan and Kerry Cassidy from Project Camelot - recorded at the Barcelona Exopolitics Summit on 26 July.

There is a destiny for the human race in the stars...

--Bob Dean

4 September 2009

"We really need to step things up. We need to step things up as a community. We need to step things up in unity - and make our voices a lot stronger than they have been."

Click here for this 20 minute video message from Miriam Delicado recorded by Kerry Cassidy on 21 August, a few days after Miriam's auto accident (from which she has recovered well).

3 September 2009

Click here for a short video interview done by Kerry Cassidy with Dr Len Horowitz, when he spoke with Dr Masaru Emoto at the Live H2O event at Laguna Beach in June.

31 August 2009

Click here for a transcript of Bob dean's Barcelona presentation, which includes links to high-resolution images of all the NASA photos that Bob revealed, and at the end of which Henry Deacon joined Bob on stage to confirm the existence of the Mars base. We encourage you to watch the video to get the true impact of this historical event...Bob Dean at the Barcelona Exopolitics Summit.

For visitors unfamiliar with the Henry Deacon material, one option is to click here for the video conversation with David Wilcock - Jumproom to Mars : highly recommended. Henry has since explained that this device is actually known as The Corridor, and resembles a large goods elevator.

30 August 2009 - update

Click here for a transcript of Bill Ryan's keynote presentation at the Zurich Conference. The alternating German translation is edited out, and the result is a smooth, continuous (and sometimes humorous) account of Project Camelot's view of the state of the human race in 2009. It makes for a good read, and we recommend it.

 

 


avalon

CaCamelot logomelot Whistleblower Radio

Joia:

De la 7 la 9pm PST la The Micro Effect Network.

Camelot Radio

Sunați:
888-747-1968
208-935-0094

Ascultați Live:

windows
sau mp3

Camelot Radio

Invitat 4 martie:

Barbara Young

Invitat(ți) 25 februarie:

Rebecca Jernigan

&

Dr. John Waterman

Invitat 18 februarie:

Dr. John Hall

Despre: Supravegherea prin sateliți & hărțuire

Dați click aici pentru a accesa arhiva emisiunilor

_____________

Sprijiniți Project Camelot - faceți o donație:

Vă mulțumim pentru ajutor.
Generozitatea Dumneavoastră ne ajută să ne continuăm munca.

_____________

Avem nevoie de designeri în Joomla pentru Project Light Warrior și ca să ne ajute să integrăm Joomla în Project Camelot. Cei interesați să contacteze:

Tommy@projectlightwarrior.com

Avem nevoie de web designer pentru dezvoltarea atât a front endși cât și a back end al Portalului Camelot. Trebuie să aveți timp pentru a vă dedic acestei munci, și trebuie să puteți lucra rapid și să vă achitați de angajamente. Nu avem fonduri din care să vă plătim, din păcate. Cei interesați să contacteze:

kerry@projectcamelot.org

Conferințe și evenimente viitoare:

Kerry Cassidy

20 și 21 martie:

alieneventmarch


_______

****

PENTRU A PRIMI NEWSLETTER-UL NOSTRU,
VĂ RUGĂM SĂ NE TRANSMITEȚI DATELE DE CONTACT:


Prenume*:
Nume (pentru a vă putea recunoaște dacă vă cunoaștem):
Email*:
Înregistrați-vă aici pentru a primi reactualizări importante. Respectăm intimitatea Dvs., și puteți avea încredere că nu vă vom divulga datele personale nimănui.

________________

O nouă lansare de Jordan Maxwell

jordan

_____________

rebecca

_____________

_____________

Dați click pe thumbnail pentru cea mai recentă copertă, în mărime originală, a Dot Connector. Pentru a vă abona, sua a-i scrie lui Paul, editorul, dați click aici. Vă recomandăm această publicație cu cea mai mare căldură.

_____________

www.bluestarprophecy.com

_____________

PLW

_____________

Dați click pe imagine

pentru a asculta melodiile lui Kerry...

JaguarQuantcast

 

Sprijiniți Project Camelot și dați sfoară-n țară...

Cumpărați un tricou Camelot!

_____________

O NOTĂ DESPRE DIVULGATORII ȘI CERCETĂTORII pe care îi veți găsi pe aceste pagini:

Noi, Kerry Cassidy și Bill Ryan, nu suntem neapărat de acord cu, și nu promovăm toate punctele de vedere prezentate aici. Camelot se ocupă de investigarea misterelor care ne înconjoară. Cu toții suntem, într-un anumit sens, investigatori ai lumii noastre. Și, deși noi, ca indivizi, s-ar putea să nu fim de acord cu tot ceea ce este prezentat pe site-ul nostru, noi sprijinim în totalitate atât libertatea gândirii și a exprimării, cât și Căutarea adevărului.
--31 decembrie 2008

Iată câteva link-uri importante, inclusiv toate arhivele secțiunii Starea Planetei mai jos (reactulaizări, comentarii personale și reportaje de știri începând cu 2007)... o cantitate enormă de informație se găsește aici:

Dați click aici pentru lista tuturor interviurilor video
Dați click aici
pentru lista tuturor interviurilor audio
Dați click aici
pentru lista tuturor rapoartelor speciale
   
Dați click aici pentru marele nostru articol rezumat: 2009 : O poveste a două linii temporale
Dați click aici pentru articolul nostru original despre Imaginea de ansamblu

Dați click aici pentru ARHIVA 1 : 16 octombrie 2007 - 19 august 2008
Dați click aici
pentru ARHIVA 2 : 23 august 2008 - 11 decembrie 2008
Dați click aici
pentru ARHIVA 3 : 12 decembrie 2008 - 14 martie 2009
Dați click aici
pentru ARHIVA 4 : 15 martie 2009 - 15 mai 2009
Dați click aici
pentru ARHIVA 5 : 20 mai 2009 - 20 iulie 2009
Dați click aici
pentru ARHIVA 6 : 21 iulie 2009 - 26 august 2009
Dați click aici
pentru ARHIVA 7 : 28 august 2009 - 6 noiembrie 2009

Starea Planetei
Blogul Project Camelot
________________

• Odata ce Portalul e online, vor urma în scurt timp noi lansări...

5 martie 2010

Portalul Camelot întârzie câteva zile pentru ca anumite detalii minore să fie rezolvate. Fiți pe fază... funcționează excelent!

Odata ce e online, va avea același URL ca site-ul curent... și va avea și noul URL... oricum, veți ajunge acolo.

4 martie 2010

Portalul Camelot se va lansa LIVE în... noaptea aceasta...

Portalul Project Camelot:

Portalul va conține toate link-urile de mai jor... așa că, dacă vreți să faceți bookmark doar pentru o destinație, folosiți acest link:

https://projectcamelotportal.com

Alte link-uri pentru care ar trebiu să faceți bookmark:

Site-ul lui Kerry:

https://projectcamelotproductions.com

Site-ul lui Bill & Forumul Avalon:

https://projectavalon.net

Biblioteca Project Camelot (acest site):

https://projectcamelot.org

Project Light Warrior:

https://projectlightwarrior.com

Notă specială despre donații:

Deoarece vom începe investigațiile individuale, așa cum am menționat în mesajul Camelot țn Tranzițiede mai sus, toate donațiile vor fi direcționate fie către Bill, fie către mine, și nu către contul comun, odata ce Portalul devine activ. O pagină comună cu linkuri către fiecare dintre noi se va găsi pe Portal, și link-uri către acea pagină se vor găsi în scurt timp pe întreg acest site... pentru oricine dorește să contribuie la munca noastră.

3 martie 2010

Poate că știți că am toleranță zero față de falsificatori, infiltratori, sau oameni care ii prezintă lui Kerry, mie sau oricui altcuiva informație proastă cu bună știință.

Dați click aici:

https://youtube.com/user/ProjectCameIot

pentru a vedea un canal impostor care a fost creat pentru a promova afirmațiile lui Jonathan Reed.

Numele, logo-ul și profilul nostru au fost deturnate.

ACESTA NU ESTE UN CANAL PROJECT CAMELOT. Adevăratul canal Camelot este jagbodhi:

https://youtube.com/user/jagbodhi

Am depus o plângere oficială la YouTube. Vă rog să faceți același si Dvs la fel aici.

După ce dispare, dați click aici pentru a vedea pagina arhivată:

https://projectcamelot.org/

YouTube_Jonathan_Reed.pdf

Răspândiți această știre în lung și-n lat. Se întâmplă de PREA MULTĂ VREME.

Nu știu dacă făptașul a fost chiar Jonathan Reed. Probabil  a fost el sau cineva apropiat de el. Personal, am fost convins de multă vreme că  povestea lui Reed e un fals, iar acest incident este încă o probă foarte puternică în acest sens.

--Bill

28 februarie 2010

Portalul Camelot este în curs de reconfigurare pentru a cuprinde toate site-urile, și se va lansa online în scurt timp.

Emisiunea Camelot Radio din 25 februarie este acum accesibilă gratuit aici. În partea a doua, dr. John Waterman vorbeste despre fondul Misiunii Anglo-saxone.

27 februarie 2010

Diverse chestiuni de la Bill:

-- Arhivele Svali sunt din nou online la suite101.com. Dați click aici. Observați că s-ar putea să fie potrivită o atenționare: acesta este un material tulburător despre abuzurile ritualice ale Illuminati-lor și alte subiecte înrudite. Sunt chestiuni greu de suportat.

-- Există un nou torent al tuturor interviurilor viceo pe care le-am făcut din 2006 până la sfârșitul lui 2009. Dați click aici.

-- Am de prelucrat și postat reactualizări video de la Jane Bürgermeister, Jim Humble and Klaus Dona. Interviul pe care l-am făcut cu Igor Witkowski despre 'Nazi Bell' a fost amânat din cauza unor probleme de pierdere de date, dar ar trebuie să fie publicat în câteva săptămâni.

-- Prelucrez acum un interviu audio exhaustiv cu dr. Bill Deagle, care confirmă realitatea Misiunii Anglo-saxone și adaugă mai multe la fondul scenariului. Acesta va fi publicat cât se poate de repede.

-- Comentariul video la Misiunea Anglo-savonă va fi încărcat din nou pe YouTube săptămâna viitoare. Misiunea Anglo-saxonă va putea fi accesată pe torrent odată ce a fost remontată.

-- Echipa noastră de traducători voluntari numără acum 190 de persoane, și se încă mărește cu rapiditate. Vă salutăm pe voi toți - faceți o muncă eroică pentru a face din Project Camelot o resursă internațională majoră. Truda voastră este de o importanță critică.

-- Pentru a da o mână de ajutor pe limba Dvs., vă rugăm să-l contactați pe John, coordonatorul echipei de traducători, aici. Vă rugăm să notați că acesta nu este același John la care s-a referit Kerry pe 13 și 15 februarie mai jos, 'australianul distins care poartă un baston', și a cărui pagină de pe Facebook - pe care n-o văzusem înainte ca Kerry s-o posteze - afirmă public că printre prietenii lui se numără Gordon Brown, Hugo Chavez și Sultanul Bruneiului, și că este un susținător al Partidului Likud. (Dacă bănuiți că e posibil ca eu să fac un apropo subtil aici, așa este.)

-- Project Avalon, care în ultimul an a existat numai ca  Forumul Avalon și Camelot va fi modificat din temelii,  ca un portal major de informații noi și de inspirație, un site mândru înrudit cu Project Camelot care întruchipează idealurile, valorile și misiunea noastră așa cum ni le-am închipuit și le-am afirmat inițial, și care promit eu personal că va rămâne neatins de interferențe, infiltrări și comercializare.

-- Aș dori să vă solicit donarea generoasă a unui canal YouTube cu un cont de Regizor [Director, n.t.] pe stil vechi: tipul de cont care permite postarea înregistrărilor video fără limită de timp. Sugestia vine din partea unui sponsor care e gata să facă o donație substanțială cuiva care s-ar putea afla în poziția de a oferi sprijin în  acest fel. Vă rog să mă contactați pe mine în legătură cu această chestiune la bill@projectcamelot.org. Vă mulțumesc mult.

--Bill

25 februarie 2010

Tocmai am postat fișierele audio pentru emisiunea Camelot Radio din 18 februarie cu invitatul meu, Dr. John Hall... Aceasta e o emisiune excelentă despre controlul minții și supravegherea prin sateliți.

Emisiunea radio din această seară cu invitații impromptu dr. John Waterman și Rebecca Jernigan acoperă interviuri recente și o discuție fascinantă cu Rebecca despre paradigma pe cale de schimbare. A doua oră se dedică unor informații de fond de mare actualitate despre Misiunea Anglo-saxonă de la dr. John Waterman. Emisiunea va fi postată în curând!

Cine e interesat să ne trimimită muzică pentru a fi folosită în înregistrările video ale Project Camelot videos -- vă rugăm să ne scrieți la support@projectcamelot.org cu cuvintele Free Music în câmpul de subiect.  Vă rugăm să includeți linkurile către muzica respectivă.

Eu, Kerry, tocmai am revenit de la Congresul UFO din Laughlin, unde i-am intervievat pe Dolores Cannon și Bob Dean. Bob a dezvăluit mai multă informație crucială care coroborează mărturiile lui  Jake Simpson și ale lui Henry Deacon... Am o listă lungă de interviuri luate recent pe care trebuie să le prelucrez, așa că vă rog să aveți răbdare. Ele vor fi publicate cât se poate de repede.

20 februarie 2010

Îmi cer scuze pentru deranj, dar înregistrarea video și audio Misiunea Anglo-saxonă a fost scoasă pentru a șterge o parte din muzică din cauza legii dreptului de autor.

O vom remonta și relansa cât mai repede.

Vă mulțumim pentru înțelegere.

DAȚI CLICK AICI pentru transcriptul comentariului lui Bill Ryan la Misiunea Anglo-saxonă.

--Kerry

18 februarie 2010

Un nou film important:

(temporar scos din cauza unei probleme de drept de autor pentru muzică)

Dați click aici pentru a afla întreaga poveste a Misiunii Anglo-saxone. Dar putea fi cea mai importantă prezentare pe care am făcut-o vreodată.

O notă personală despre chestiunea Heather Anderson:

Documentul pe care Kerry l-a lansat pentru a fi examinat de publicul larg este de calitate proastă, scris de cineva al cărui nivel de educație nu e consistent cu ceea ce se cere unui om de știință din interior de orice fel.

Pe Forumul Project Avalon, Heather își spune "dr. Anderson", iar un alt membru (Marco) care susține c= a cunoscut-o, se referă la ea folosind titlul MD (adică medic). Mă îndoiesc foarte, foarte mult că așa stau lucrurile.

Greșeli de tipografie identice - de exempli SOLIDER în loc de 'soldier' [soldat, n.t.]- apar în cele scrise de Ben Murphy. Ben Murphy este membrul Project Avalon care e numit în fișierul PDF publicat, și care susține că Heather a fost o persoană reală pe care a cunoscut-o, și care, speriată și pe fugă, a stat un timp cu el și cu soția lui.

Email-urile atât de la Ben cât și de la Heather au adrese IP identice. Totuși, Ben explică acest lucru spunând că toate mesajele lui Heather i-au fost dictate de către ea. El afirmă de asemenea că acesta este motivul pentru care aceșeași greșeli de dislexie (SOLIDER, etc) apar atât în cele scrise de el cât și în cele scrise de ea.

Când toate cele de mai sus au devenit clare, l-am acuzat pe Ben că a falsificat materialul, și l-am dat afară de pe forumul Project Avalon. Îi cer scuze aici, fiindcă nu au existat dovezi suficiente - iar mai jos se vor discuta mai multe despre dovezi - pentru a justifica darea lui afară ca impostor.

Eram furios că cineva încerca să ducă de nas Camelot. Într-adevăr, Heather pare să fi fost o persoană reală. Camelot poate că realmente e dus de nas, dar nu de Ben. Câteva persoane muncesc din greu  pentru a ajunge la adevărul acestei povești întortocheate din cauză că e posibil ca ceea ce va ieși la suprafață să fie important și valoros. De pildă, am auzit recent că Heather nu e deloc moartă, ci că a troimis recent un mesaj că se află în Strasbourg.

Între timp, puternica mea opinie personală e că acest lucru este o pierdere de timp pentru Camelot, și că ar trebui să ne concentrăm asupra divulgatorilor autentici (și a oamenilor reali) care au o proveniență de încredere și care pot aduce dovezi convingătoare în aprijinul afirmațiilor lor. Este nefericit că aceste lucruri au ajuns la public. În cel mai bun caz, e o distragere a atenției. În cel mai rău, aceasta este o operațiune de sabotare a Project Camelot, cu intenția de a discredita cercetările noastre.

Din punctul meu de vedere, cei care ne urmăresc munca se așteaptă ca noi să adoptăm o atitudine de circumspecție și să verificăm informația care ne parvine, cu mult înaintea publicării ei. Iarăși din punctul meu de vedere, noi avem responsabilitatea de a acționa ca păzitori ai porții, fiind respectați și urmăriși de zeci de mii de oameni de pe întreg globul, și de a verifica, pe cât se poate de atent, proveniența informației pe care o consemnăm și o relatăm, fiindcă operăm într-o arenă plină de dezinformări accidentale și deliberate. Angajamentul pe care mi l-am asumat personal este de a face cercetări bune, solide, rămânând în același timp realmente deschis la informații noi și uluitoare - pentru că universul, așa cum Sir Arthur Eddington a afirmat într-un citat faimos, este nu numai mai straniu decât presupunem, ci mai straniu decât putem presupune.

Este ușor să faci greșeli, și să fii păcălit de cei cu povești aparent convingătoare și cu resurse cale să le coroboreze. O felicit pe Kerry pentru spriijinul ei nemărginit față de divulgatorii de orice tip - și sunt de multe tipuri. Nu întotdeauna nimerim bine, și amândoi m făcut greșeli. Natura muncii noastre în ultimii trei ani și jumătate ar fi necesitat ca noi să fim supraumani ca să nu trebuiască să învățăm nimic.

Învățăm în continuare. Ne-am angajat să împărtășim călătoria noastră cu cititorii și spectatorii noștri. Kerry și cu mine suntem uniți în pasiunea noastră pentru adevăr, și suntem amândoi dedicați ideii de a da tot ce putem pentru a ajuta ca lumea să devină un loc mai bun prin fluxul liber al informației care a fost ținută departe de public de către cei care doresc să ne controleze din motive personale.

--Bill

17 februarie 2010

Avem nevoie de designeri în Joomla pentru Project Light Warrior și ca să ne ajute să integrăm Joomla în Project Camelot. Cei interesați să contacteze:

Tommy@projectlightwarrior.com

Avem nevoie de web designer pentru dezvoltarea atât a front end-ului cât și a back end-lui Portalului Camelot. Trebuie să aveți timp pentru asta, să lucrați rapid și să vă achitați de angajamente. Nu avem fonduri din care să vă plătim, din păcate. Cei interesați să contacteze:

kerry@projectcamelot.org

16 februarie 2010

Vă rugăm să ne ajutați să sprijinim această revistă excelentă prin a vă abona ACUM!! Fără sprijinul Dvs imediat, această revistă nu va supraviețui. Dacă iubiți munca pe care o facem noi, vă veți regăsi în articolele excelente ale acestei reviste...

paul


15 februarie 2010

Avem nevoie de fonduri:

Către sfârșitul săptămânii voi călători în Laughin și mă voi opri să vizitez prieteni și contacte, și să fac încă un interviu cu un divulgator recent; deasemenea, mă voi întâlni cu vorbitorii de la Laughlin care ar dori să iasă în fața camerei. Recenta și roditoarea mea călătorie prin Europa, iar acum acest proiect, reclamă mai multe fonduri decât avem în momentul de față la Camelot,  așa că am aprecia sincer orice donații în plus.

Interesați de un serial TV:

Unii și-au exprimat un interes serios pentru noi și pentru munca noastră, pentru o posibilă emisiune TV. Vă vom ține la curent dacă lucrurile avansează...

Avem nevoie de investitor în conferințe:

Voi lansa un nou site: Project Camelot Productions pentru organizarea de conferințe Camelot pe tot globul. Am primit invitații pentru a apăra la conferințe în toate colțurile lumii și vrem foarte mult să realizăm acest lucru. Jack Burns, care m-a însoțit la interviurile în Europa a decis să ni se alăture și să conducă acest proiect. Mulți dintre cei care au venit la Conscious Life Expo aici în LA în weekend-ul trecut poate că l-au zărit plimbându-se printre vorbitori și public, făcând cunoștință cu ei.. El e tipul australian distins, cu baston... Căutăm un investitor pentru a face posibil acest lucru. Cei interesați să ia legătura cu kerry@projectcamelot.org, cu cuvintele CONFERENCE INVESTOR în câmpul de subiect.

Miriam Delicado s-a întors din călătoriile ei prin Columbia, unde a luat legătura cu popoarele indigene ale regiunii în anticiparea Marii Adunări. Pentru a afla mai multe, mergeți pe website-ul ei, BlueStarProphecy.com

Pamela Icke:

Buna mea prietenă Pamela a suferit o căzătură foarte gravă, și încet încet își revine ... Vizitați website-ul ei minunat și transmiteți-i energie tămăduitoare dacă doriți.

Dați click aici pentru un fișier pdf care conține materialul referitor la Heather împreună cu comentariile lui Bill, sau dați click aici pentru un exemplar curat al materialului.


13 februarie 2010 -- Reactualizarea nr. 2

Am atașat fișierul pdf cu materialul referitor la Heather la care m-am referit mai jos. Acest material aparține acum domeniului public din cauză că, conform celor ce ni s-au spus, Heather a murit într-un accident de mașină. Deoarece acest martor a fost compromis și materialul a fost deja transmis unor surse secrete și poate nedemne de încredere, lansez acest material în domeniul public. Dumneavoastră decideți dacă e adevărat sau fals. --KERRY

Declarația lui Kerry: Mesaj către Marco și calea Camelot

Am repostat-o aici, pentru toți cei interesați: (dați click aici pentru postarea originală):

SCRISOARE CĂTRE Marco și CALEA Camelot,

Marco: Te rog să mă contactezi oricând dorești. Numele meu pe Skype este 'snowjaguar'.

Nu împărtășesc punctul de vedere al lui Bill Ryan referitor la materialul despre Heather or sau referitor la Ben. Sunt dezamăgită și uluiă că Bill ar posta despre cineva care a venit la noi în calitate de divulgator, indiferent de părerea lui despre material. Nu așa operează Camelot. Nu asta e misiunea noastră.

Nu suntem nici judecători nici jurați, și nici marele inchizitor... Deși evaluăm martorii pe cât se poate, în ceea ce privește profunzimea subiectului și seriozitatea (ca să știi), CEL MAI IMPORTANT este ca informația să ajungă la public, pentru ca el să decidă ce sună adevărat și ce nu. Misiunea nostră este de a difuza adevărul în orice formă îl găsim.

Înaintând către Densitatea a 4-a sau către val, va deveni din ce în ce mai dificil să depistăm ce este adevărat și ce nu este. Dacă nu știi deja, documentele, insigniile și titlurile academice pot fi falsificate de guvernul secret oricum dorește... A ne baza pe știința veche și pe realitatea consensuală nu ne va dezvălui adevărata natură a ceea ce înseamnă să fii ființă umană. Niciodată n-a făcut-o, și niciodată n-o va face. Acest fapt devine și mai adevărat pe parcursul ieșirii noastre din acest nivel.

Ne creăm realitatea din ce în ce mai mult, pe parcurs ce ne asumăm capacitatea noastră de a crea. În calitate de creatori, realitatea devine din ce în ce mai maleabilă. Reține acest lucru. Tu decizi ce vrei să crezi și ce știi. Actul CUNOAȘTERII este un act psihic. Dacă vrei să cunoști, trebuie să folosești mai multe simțuri decât cele șase standard. Asta e evident. Trebuie să depășești îngrădirile a ceea ce ți s-a spus că sunt limitele tale. Adevărul este cp nu ai limite. Potențialul nostru e nelimitat. Ăsta e cel mai mare secret.

Materialul despre Heather îmi sună adevărat mie. Dar, asta nu înseamnă că toată informația e corectă, sau că tot ceea ce spune Ben e adevărat. Înseamnă că ascult și că voi asculta în continuare. Asta contează.

Cel mai mult îmi ascult inima. În primul rând vreau să știu ceîmi spune inima persoanei. Restul poate să fluctueze. În cazul lui Ben, îi ascult inima.

Fiecare divulgator pe care îl avem a spus adevăruri și neadevăruri. În unele cazuri ei știu că mint (atunci când o fac). În cele mai multe cazuri ei cred în ceea ce ne spun. Asta e natura aceea ce înseamnă să fii un divulgator în MATRIX.... Nimic nu va conține adevărul întreg. Totul se supune legilor matricei. Până la a fi deformat și prost înțeles de natura felului n care privim 'printr-un geam întunecat".... Cel mai adevărat e că percepțiile noastre se lățesc și se adâncesc. Învățăm din ce în ce mai mult din ce e făcută de fapt realitatea asta... despre decepțiile la care am fost părtași... Am fost și cel înșelat și cel ce înșeală. Reține asta atunci când asculți pe cineva, mai ales un divulgator.

Divulgatorii sunt adesea complecși, și dintr-un anumit punct încolo controlați mental și manipulați. Este atât de straniu că relatările lor pot conține inconsistențe? Nicidecum. Dar mă îndepărtez de subiect. Important aici e că Divulgatorii care vin la noi pentru a ne impărtăși relatările lor o fac încrezându-se în faptul că vom da publicului numai ceea ce ne cer ei să-i dăm. Iar acesta este un act de încredere.

Camelot se află în mijlocul unei reorganizări a website-ului. În timp ce Bill Ryan și cu mine suntem de acord în multe chestiuni, nu vedem lucrurile la fel în chestiunea de mai sus și în altele. În zilele următoare, vom revizui site-ul nostru astfel încât să ne permită fiecăruia să spunem ce gândim pe două blog-uri (în loc de unul) și în două zone separate, unde vom continua să operăm Camelot atât împreună cât și separat. Vom continua să colaborăm, dar vom investiga și domenii de interes special personal, pe care, în unele cazuri, cealaltă persoană poate că nu le împărtășește. Eu am o dragoste și un respect deosebit pentru Bill Ryan. Dezvoltându-ne pe parcursul anilor, a fost de multe ori o adevărată aventură să împărtășim călătoria Camelot. Diferențele dintre noi au avut ca efect menșinerea unei abordări echilibrate față de această arenă masiv de complexă din care facem cu toții parte... Acum devine necesar să extindem site-ul nostru pentru a permite exprimarea diferenței tot mai mari dintre abordările și opiniile noastre.

Te rog să ai răbdare cu noi în timp ce mărim site-ul nostru pentru a permite această schimbare.

Între timp, divulgatorii ar trebui să ne contacteze separat, fie la bill@projectcamelot.org sau la kerry@projectcamelot.org, pentru a menține integritatea muncii noastre.

Binecuvântări tuturor, și mai mult ca orice vă încurajez să ascultați de înțelepciunea din inimile voastre,

Kerry
__________________
..."dacă îl construiești, vor veni"
Field of Dreams

O notă foarte specială de mulțumire lui Jack Burns care m-a acompaniat în interviurile din Europa și a ținut camera video, a condus mașina și a sprijinit în alte feluri Camelot și pe martorii noștri pe parcurs. Este un tip australian cu calități rare.

Eu, Kerry, tocmai m-am întors dintr-o călătorie foarte roditoare în Europa, unde am avut marele noroc de a lua 3 interviuri noi: Laura Knight-Jadczyk, Andy Lloyd și Janis Sharp (mama lui Gary McKinnon). Le voi monta și le voi lansa cât mai repede.

Vremea a fost foarte rece, cu zăpadă intermitentă, oriunde am fost. Deși Bill n-a putut să vină cu mine în această călătorie, am beneficiat de asistența multor oameni minunați din Franța și Anglia, care m-au ajutat cu logistica și cu mânuirea camerii video. Vreau să le mulțumesc aici tuturor pentru dedicarea lor foarte cumsecade și pentru grija lor față de misiunea de a transmite adevărul.

Sunt multe de recuperat.

Conferința din martie:

2012 AlienEvent Global [Evenimentul Global Extratereștrii 2012, n.t.]

Kerry va ține un discurs la următorul AlienEvent pe 20 & 21 martie în Los Angeles, eveniment găzduit de New Hope For Humantiy Group [Grupul Noua Speranță a Omenirii] și de următorii:

Michael A. Cremo, Saeed David Farman, Stewart Swerdlow, BASHAR mediat de Darryl Anka, William Henry, Mike Bara, Alfred Lambremont Webre

Dați click pe poster pentru a vă anunța prezența la acest eveniment.

alieneventmarch

Conferința din mai în Mexic: Descubre la Verdad [Descoperă Adevărul, n.t.]

Kerry va rosti un discurs și la această conferință în Mexic; detaliile vor fi postate în curând. Va avea loc pe 15, 16, & 17 mai, cu o vizită la Teotihuacan, iar acest eveniment este organizat de
ALIENSHIFT și ACCION PLANET.

9 februarie 2010

Vă rugăm să notați reactualizarea de mai sus despre traduceri, transcripturi, și bătaia internațională a Project Camelot. Dacă dați click pe harta din dreapta sus, poate că veți fi la fel de bucuroși și fascinați ca și noi.

Ca atare, suntem deosebit de dezamăgiți de acuzațiile vădit rasiste postate pe website-ul Eagles Disobey. Înțelegem că Dan Burisch și Marci McDowell aparent nu au sancționat acest lucru, dar această nouă ponegrire coboară Eagles Disobey la cel mai jos nivel de până acum.

Această calomniere răutăcioasă nu merită nici un comentariu, dar îmi dă ocazia mie (Bill) să postez câteva fotografii personale pe care le am în laptop - pe care îl am cu mine, deoarece întâmplarea face ca azi să mă fi întâlnit cu oameni nemaipomeniți care nu sunt 'albi'. Generozitatea spiritului lor, mintea lor deschisă, și dorința lor de a ajuta întreaga rasă umană ar putea fi un exemplu de la care să învețe autorii acelei ponegriri.

Ca mulți dintre Dvs. care citesc aceste rânduri, nici Kerry și nici eu nu nu sesizăm culoarea pielii. Suntem cetățeni ai Terrei, și suntem mândri de acest lucru. Eu am fost crescut în Ghana (unde au fost făcute fotografiile de mai jos cu mine în tinerețe). Atât Kerry cât și eu am călătorit mult prin Africa, India, Nepal și Orientul Mijlociu. În acest an, mai încolo, suntem invitați în partea de sud a Africii, unde sperăm să-l întâlnim pe Credo Mutwa. Proiectul nou de traducere are ca scop să ne permită să ajungem la oameni din fiecare limbă și cultură majoră a planetei.

Această recentă ponegrire - așa cum se întâmplă cu majoritatea ponegririlor - nu face decât să ne spună ceva despre acuzatori. Răspunsul meu către ei: puneți-vă în fața oglinzii, observați ce vedeți, și apoi uitați-vă mai adânc - dacă puteți - în sufletul vostru, care nu cunoaște nici culoare, nici crez, și nici rasă.

Sper să vă placă fotografiile :)
--Bill

30 ianuarie 2010

Archiva emisiunii Camelot Radio pentru data de 28 ianuarie e acum postată pe pagina de Interviuri Audio...

29 ianuarie 2010

Interviu cu Klaus Dona: Arheolog Spiritual

Acest interviu ar trebuie să fie accesibil în scurt timp pe youtube.

Am petrecut o după-amiază cu Klaus în Viena în octombrie, și am vorbit lung timp despre procedeul lui, despre descoperirile lui deosebit de uluitoare, și despre ce l-a motivat să urmeze o asemenea vocație neobișnuită. Întotdeauna deschis la minte, el refuză să se retragă din fața scepticismului și îndoielii. Cu fonduri puține, el persistă pentru a descoperi mistere reale, străbătând secole și excavând artefacte de care știința nu dă seamă, dezvăluind existența dovezilor fizice că omenirea abia a zgâriat suprafața moștenirii ei aici pe Pământ.

Kerry a fost intervievată de Rebecca Jernigan la emesiunea radio a acesteia: Journeys with Rebecca joi. Interviul ar trebui să fie accesibil în arhivele site-ului ei.

27 ianuarie 2010

Accesibil acum! Project Stargate: Un interviu cu Aaron McCollum, un supersoldat/războinic psihic de a treia generație din același program MKUltra ca Duncan O'Finioan.

Aaron dezvăluie ceea ce crede el că se întâmplă în Golful Aden, și vorbește un pic despre istoria lui cu Paza de Coastă americană și despre rolul pe care l-a avut în misiuni strict secrete de tip false-flag și în misiuni speciale pentru guvernarea secretă.

Camelot Radio joi seara: Albert Venczel (prima oră) va vorbi despre Ingo Swann și Remote Viewing.

Duncan O'Finioan (a doua oră) va vorbi despre evenimentele viitoare și încă ceva despre Project Talent... Nu ratați.

25 ianuarie 2010

Link-ul către arhiva emisiunii Camelot Radio cu Dr. Bill Deagle și Scott Stevens este postat pe pagina de Interviuri Audio. Aceasta este o emisiune excelentă care ia în discuție războaiele climatice și Haiti, împreună cu o reactualizare cu privire la posibile evenimente viitoare.

20 ianuarie 2010

Cine spune că Dezvăluirea nu e iminentă...

honda

În timp ce mă uitam la cel mai recent episod din Dollhouse, am dat peste acest anunț... Vi-l recomand cu căldură. Nu anunțul... ci Dollhouse, frate. E excelent să vezi tehnologia în acțiune, cu o poveste, nu-i așa? --Kerry

Rămâneți pe Camelot Radio pentru a asculta emisiunea din joia aceasta cu Scott Stevens..

 Dați click aici pentru trailerul documentarului lui despre războaiele climatice...

 18 ianuarie 2010

Interviuri viitoare la Project Camelot:

Andy Lloyd - Regatul Unit

Secret Whistleblower - S.U.A.

Jim Humble - Germania

vor apărea mai multe

Avem nevoie de donații pentru a călători...

Vă mulțumim tuturor celor care au ieșit în față pentru a contribui. Adunăm de asemenea fonduri pentru a merge în Africa de Sud ca să-l intervievăm pe Michael Tellinger la situl Calendarului lui Adam... Donațiile Dumneavoastră fac posibilă munca noastră... mai multe donații înseamnă mai multe interviuri.

Pentru cei interesați, albumul meu EP care conține 6 melodii a fost finalizat. Dați click pe fotografia mea de pe Reverbnation (aici) pentru a-l asculta.
--Kerry

Jaguar

 14 ianuarie 2010

Emisiunea Camelot Radio cu Michael Tellinger...

Emisiunea din această seară a fost deschizătoare de drumuri... Nu ratați arhiva (emisiunea va fi postată cât se poate de repede)!!

Între timp, vă rugăm să vizitațu unul dintre website-urile lui Michael și să cumpărați cărțile lui sau să donați pentru a-i sprijini munca atât de importantă..

http//:makomati.org tellinger

Project Camelot: Avem nevoie de fonduri pentru a merge în Franța și în Regatul Unit pentru a lua interviuri...

Vom merge în Februarie în Franța, Regatul Unit și alte țări, și ne-am bucura de orice donații în plus în sprijinul acestui efort. Vă mulțumim foarte mult!

Azi! Project Camelot a fost intervievat la Mel Veritas Show - ascultați LIVE 1 pm PST [Ora Pacifică Standard, n.t.].

 10 ianuarie 2010

Conferința MK Ultra/Controlul Minții a fost amânată pentru o dată mai târzie în acest an. Cei interesați, potentialii investitori și voluntarii sunt rugați să trimită email la info@duncanofinioan.com, cu cuvântul CONFERENCE în câmpul de subiect.

7 ianuarie 2010

Avem nevoie de ajutor: conferința cu Duncan O'Finioan din Boston, numită Conferinta despre Controlul Minții MKUltra , este pe cale de fi anulată din cauză că nu se mai poate obține sala... Dacă cineva are contacte în hotelurile din Boston și cunoaște un loc care ar fi de acord să iasă în față și să negocieze pentru această conferință, vă rugăm să ne contactați la support@projectcamelot.org

Vă mulțumim!

Nu ratați...

Duncan O'Finioan la emisiunea lui Jesse Ventura, Conspiracy Theory - dați click aici pentru a viziona episodul. Duncan mi se va alătura în această seară în ultima jumătate de oră a emisiunii Camelot Radio. Pentru a asculta Live: dați click la dreapta...

--Kerry

Despre Project Blue Beam, schimbările Pământului, grupul de comete...

Citat dintr-un material de Laura Knight-Jadczyk:

Întrebare: (T) Are guvernul de gând să să simuleze o invazie de către extratereștri pentru a face populația globului să intre într-o asemenea stare de frică încât să accepte controlul și dominația totale?
Răspuns: Posibil. Dar dacă e așa, va fi un "fiasco".
Î: (T) De ce?
R: Din multe motive: 1. Efectele vizuale vor fi neadecvate și vor avea "defecte". 2. O invazie reală ar putea avea loc mai întâi. 3. Alte evenimente ar putea interveni.
Î: (T) Cum ar fi...?
R: Schimbări ale Pământului.
Î: (T) Am dreptate în a presupune că unii dintre acești tipi mari și tari din guvern care au planuri pentru acapararea întregii lumi și pentru transformarea întregii situații într-o veselie și o bucurie, cu ei la cârmă, pur și simplu nu sunt la curent cu faptul că există unele schimbări reale ale Pământului care stau să se întâmple? Le scapă ceva aici?
R: Aproape. Sunt conștienți, dar neagă totul.
Î: (T) Se vor întâmpla aceste schimări ale Pământului înaintea venirii grupului de comete?
R: Nu. Dar perioada de "timp" vizată este încă nedeterminată.
Î: (T) Am dreptate când spun că, chiar dacă ei ar ști ce se va întâmpla cu adevărat, tot ar continua cu planurile lor mititele și stupide de a face bani și de a încera să controleze lumea?
R: Da. Lăcomia e o boală.

*Notă: Grupul de comete = Nibiru, conform sursei ei.

Copyright 1994-2002, *Laura Knight*, *Laura Knight-Jadczyk* și *Arkadiusz Jadczyk*

--Kerry

4 ianuarie 2010

Duncan O'Finioan la Conspiracy Theory, emisiunea lui Jesse Ventura -- miercuri, 6 ianuarie:

Duncan O'Finioan, un super-soldat care a fost supus controlului minții [mind control, n.t.], este prezentat în episodul din miercurea aceasta (6 ianuarie) al emisiunii Conspiracy Theory cu Jesse Ventura pe TRU TV. Episodul este intitulat "Manchurian Candidate".

Împreună cu Duncan mai apare un alt fost invitat al Project Camelot, Dave Corso. Nu numai atât; stimuatul dr. Colin Ross este de asemenea în episod, și atât Duncan cât și dr. Ross vor lua cuvântul la Conferința despre Controlul Minții MK ULTRA pe 13 și 14 februarie 2010 în Boston (MKULTRAconference.com).

Conferința va acoperi o gamă largă de subiecte legate de controlul minții și de valorificarea puterii minții. Ceilalți vorbitori la conferința de două zile sunt Stewart Swerdlow, Rebecca Jernigan, Doc Barham, Raelle Valenta, Kerry Cassidy & Bill Ryan, și va fi moderată chiar de Kerry Cassidy de la Project Camelot.

Emisiunea radio a Project Camelot din 31 decembrie este acum accesibilă în arhiva noastră.

Invitații noștri au fost: George Green, dr. Waterman & Neil Freer.

EMISIUNEA DE JOI, 7 ianuarie... Greg Evensen. N-o ratați!

--Kerry

3 ianuarie 2010

Bashar despre tranziția din 2012...

O descriere bună a schimbării care va veni.

--Kerry

1 ianuarie 2010

Terorist contrafăcut ...mergeți la sott.net pentru cel mai bun reportaj despre asta.

UFO...

Le-ați mai văzut... deși titlul acestui videoclip este în realitate neadevărat... Apariții UFO în masă deasupra întregii Americi de Sud cauzează panică . Din contră, în afară de faptul că unii sunt interesați și poate în unele cazuri entuziasmați, nu ni se arată nici un fel de panică aici...dar întotdeauna este fascinant pentru mine să văd candoarea frustă a demonstrațiilor pe care le fac navele extraterestre deasupra Americii de Sud și Centrale... și totuși, știrile americane din mainstream ignoră fenomenul, așa că e ca și cum nu s-ar fi întâmplat niciodată.

Este de asemenea interesant a contempla de ce extratereștrii (presupunând că [navele, n.t.] sunt de origine extraterestră, căci pot foarte bine să fie ale noastre dintr-un program spațial secret) sunt atât de deschiși cu vizitele lor acolo dar nu și aici... E clar că e ca și cum ei ar presupune că există o discontinuitate mintală atât de mare între ceea ce se întâmplă în SUA și ceea ce se întâmplă în restul lumii, în special "la sud de frontieră" că se gândesc că pot face asta fără repercursiuni. Dacă nu se întâmplă aici (și la televizor), atunci, conform raționamentului, nu se întâmplă cu adevărat...

Chiar și reportajele din știrile mainstream despre spirala albastră arată doar cele mai șterse fotografii ale evenimentului, pe când, în alte țări, fotografiile sunt frapant de clare. Iar acest fapt îl demonstrează David Wilcock foarte bine în e-book-ul său lansat recent, Disclosure Endgame.

Aceste fotografii sunt cele la care se referă David, iar eu le postez din nou aici doar fiindcă nu trebuie ratate-- pentru a afla mormanul de detalii, accesați e-book-ul lui David...
--Kerry

1

2

3

31 decembrie 2009

Camelot Radio în această seară: reactualizare

Încă un invitat la 8 pm: Neil Freer: vizionați site-ul său Sapiens Rising.

Invitatul/invitații mei în această seară sunt George Green și Dr. John Waterman... Avem timp destul, deoarece ceilalți invitați n-au răspuns invitațiilor noastre la momentul scrierii acestui mesaj. Așa că probabil vom lăsa liniile telefonice deschise și vă vom prelua întrebările în majoritatea timpului. Dați click în dreapta pentru a asculta live la 7 pm PST [Ora Pacifică Standard, n.t.]...

An Nou Fericit! Orice sugestii interesante cu privire la locuri de vizitat sau la lucruri de făcut pentru a întâmpina Anul Nou sunt de asemenea binevenite! Eu și cu un grup mic de prieteni intenționăm să sărbătorim în zona Los Angeles. Idei prin email sunt bine venite...

--Kerry

 Schimbări la Project Camelot:

Spiralând în Noul An, veți observa unele schimbări la pagina de bază... și, sperăm, la restul site-ului de asemenea.

Așadar, vom începe în curând un blog 'al lui și al ei' pe această primă pagină pentru a lăsa loc vederilor noastre diferite asupra stării planetei, a ceea ce va veni și a evenimentelor curente.

Concomitent cu schimbările de energie și magnetism care se escaladează pe planeta noastră, noi doi trăim lucrurile din puncte de vedere extrem de divergente, și, în consecință, vrem să folosim formatul de blog pentru a ne împărtăși vederile noastre, fiecare în felul său unic... Vive la différence... cum se spune.

Cei mai mulți dintre dumneavoastră știu că Bill tinde să încline spre punctul de vedere mai mainstream și științific, pe când eu, Kerry, îmbrățișez o abordare mai intuitivă. Postarea mea recentă de mai jos despre Amitakh Stanford este un exemplu. În timp ce unii sunt sigură că apreciază și se regăsesc în adevărurile care pot fi găsite în acea informație, indiferent de sursă, alții nu o fac.

Tot ce putem spune este că formatul de blog este o invenție a internetului, și blogurile sunt locuri unde opiniile autorului sunt exprimate și elaborate... Și acesta este un fel de jurnalism. Noi folosim modelul jurnalistic investigativ în interviurile noastre (de cele mai multe ori).. pe când păstrăm blogul pentru a ne împărtăși gândurile și opiniile asupra evenimentelor lumii, fie ele apropiate de casă, fie depărtate.

Sperăm că vă va face plăcere să faceți această călătorie cu noi. Acordul nu este necesar și nici măcar încurajat... Pur și simplu ne rezervăm dreptul de a utiliza acest spațiu în acest scop, și sperăm că veți considera interesant acest lucru, și că vă va stimula și vă va provoca gândirea, sau că îl veți găsi cel puțin vag distractiv.

--Kerry

 30 decembrie 2009

E-book-ul lui David Wilcock despre Dezvăluire:

David tocmai a lansat o carte accesibilă gratuit pe website-ul lui, intitulată Disclosure Endgame. Deși n-am avut încă șansa s-o citim, vrem să aducem tutror la cunoștință acest fapt.

Într-un email către noi, David a scris: ..." Am adunat o serie impresionantă de indicii că apariții de tip UFO dar de origine umană sunt create pentru a accelera timpii evenimentelor legate de Dezvăluire. Public acum TOT FELUL de date pe care le-am păstrat o perioadă lungă de timp și pe care nu le-am mai publicat până acum.

Endgame conține unele lucruri pe care le-am discutat cu Kerry în emisiunea noastră, dar care au fost îmbogățite dramatic, cu sute de link-uri și mărturii foarte convingătoare despre trei facțiuni cheie din interior care se bat în culise.

Se intră de asemenea în motivul real pentru asasinarea lui John F. Kennedy. Atât de multe lucruri... vă va exploda mintea-- reacția la carte e foarte bună!"
--David Wilcock

Războaie Extraterestre: Pentru un sumar fascinant al situației curente de pe Pământ alcătuit de Amitakh Stanford & AHSA , urmați acest link... Îi mulțumim individului care ne-a trimis emailul și ne-a alertat asupra acestui site. Deși avem foarte puțină informație despre fundamentele acestei munci, ea conține unele indicii și o viziune interesante despre ceea ce se întâmplă cu adevărat, în opinia mea. --Kerry

Și de pe același site...pentru cei care sunt interesați de interpretarea lui Stanford în legătură cu ceea ce ar putea fi considerat a fi istoria reală a Regelui Arthur și a Camelot-ului... dați click aici.

Pentru mai multă informație despre Amitakh Stanford, dați click aici...

 29 decembrie 2009

Avem nevoie de Asistent Montor. Avem nevoie de cineva cu abilități bune de montaj în Final Cut Pro, pentru a ne asista la adunarea metrajelor din toate interviurile realizate de Project Camelot în vederea integrării lor într-un documentar despre 2012 și După.

Vă rugăm să trimiteți email la kerry@projectcamelot.org și să inserați FILM EDITOR în câmpul de subiect dacă sunteți interesați. Trebuie să dispuneți de timpul necesar pentru a vă angaja în acest proiect. Nu veți fi plătit, dar veți fi menționat cum se cuvine în genericul filmului.

Sfaturi cu privire la camerele video HDV: Trebuie să cumpărăm o cameră video nouă, deoarece camerele noastre GL1 & 2 își arată vârsta... Vă rugăm să trimiteți orice sfat și link-uri către camere bune pe care ni le recomandați la kerry@projectcamelot.org, cu cuvintele NEW CAMERA în câmpul de subiect. Notă: fondurile noastre pentru asta sunt limitate. Vă rugăm să ne informați dacă FCP e compatibil cu camera pe care o recomandați, și ce versiune.

 28 decembrie 2009

Astăzi (luni) se difuzează cea de a doua parte a blogului audio Project Camelot, de la 10 am la 11 am PST [Ora Pacifică Standard, n.t.] (de la 7 pm la 8 pm CET [Ora Centrală Estică, n.t.]). Aceasta este o conversație fără anunțuri publicitare, "de casă", de o oră între Bill și Kerry despre evenimentele săptămânii de pe Terra și din cadrul Project Camelot, și despre orice altceva în care se întâmplă să fim angrenați.

-- pentru a asculta, dați click aici
-- pentru a intra în direct, sunați la ID-ul Skype utopiaradio

 24 decembrie 2009

În această seară, emisiune de Ajunul Crăciunului la Camelot Radio: Miriam Delicado

E posibil ca și alți invitați să-și facă apariția. Dați click pe link-ul Listen Live la dreapta acestei postări: 7 pm PST [Ora Pacifică Standard, n.t.].

Proiectul de traducere Camelot (un proiect enorm!) este în derulare. Coordonatorul nostru de traduceri, John, are o echipă puternică, care lucrează cu el, și mereu se încarcă pe server noi traduceri. Dacă doriți să dați o mână de ajutor, vă rog să trimiteți e-mail la john_b@projectcamelot.org. Pentru traduceri, dați click pe stegulețele de limbă de sub colajul cu martori de mai sus. Vă vom ține la curent de fiecare dată când băgăm material nou online. Dați sfoară în țară.

22 decembrie 2009 - reactualizre târzie

Nu ratați în această seară: Miriam Delicado la Coast-to-Coast AM:

Dați click aici pentru un rezumat video al viitoarei sale apariții.

10 pm - 2 am PST [Ora Pacifică Standard, n.t.]

Profeția & Bătrânii Hopi

În această seară: 22 decembrie 2009 la Coast-to-Coast AM -- o emisiune foarte importantă despre poporul Hopi, perspectiva lor asupra lui 2012, Modul de Viață Spiritual al poporului Hopi, 'Marea Adunare' din 2010 și legătura poporului Hopi cu mayașii din Guatemala.

Website-urile lui Miriam:
https://www.bluestarprophecy.com
https://www.thegreatgathering.org

 22 decembrie 2009

Foarte recomandat: AVATAR în 3D

Zvonurile (care vin inclusiv de la newsletter-ul lui Victor Martinez de pe 18 decembrie 2009)... afirmă următoarele:

..."unele persoane 'importante' zburau deasupra zonei Atolului JOHNSTON înainte de călătoria/turneul Președintelui în Asia.

Nu e rea ca poveste de acoperire în caz că se scurgeu informații despre
întâlnirea cu Ebens [rasă de extratereștri din sistemul stelar Zeta Reticuli, n.t.] pe 12/11/2009!

SĂ MAI ZICI "ÎN MIJLOCUL PUSTIETĂȚII"....

Acea parte a guvernului american care are sarcina de a întreține un contact permanent cu extratereștrii e disperată să țină în beznă ochii curioși și mințile scrutătoare, așa că Insula AKAU din lanțul Atolului JOHNSTON se află un pic peste 700 miles de Honolulu, HAWAII, ceea ce reprezintă un zbor de o oră și 20 de minute, și o călătorie de circa 12 ore pe vas.

Și ce coincidență: George W. Bush a făcut din Atolul JOHNSTON o
Rezervație Naturală Națională în 2004 ... ce convenabil! Mă întreb ce
trocuri au făcut de data asta cu Ebens în noiembrie 2009?!"...

Textul de mai sus e un citat din newsletter-ul lui Victor Martinez din 18 decembrie 2009, care trimite la postarea de pe blogul lui Steve Hammons.

În mod clar, aceasta e dezinformare (vezi mai jos). Dar, aparent, ceva se întâmplă - așa ni se spune ... (o întâlnire) în acel loc (acum) ... între extratereștri si oameni, care are de a face cu eliminarea unor segmente ale populației, printre altele. O negociere, s-ar putea spune.

(de la o sursă nedezvăluită)

--Kerry

Dați click aici (în partea de sus a coloanei din dreapta) pentru arhiva blogului nostru audio inaugural (vezi anunțul de dedesubt), care a fost din fericire scurtat la 15 minute dense.

Depășind chiar și standardele impuse de emisiunea noastră radio de la început, aceasta a fost foarte amuzantă în moduri destul de neintenționate. Kerry nu văzuse mesajele mele despre acest program de deschidere și n-avea nici o idee ce se întâmplă. Spre marele ei merit, s-a redresat foarte repede și ne-a oferit lucruri de o valoare extrem de mare. Întreaga înregistrare audio se înscrie în cea mai bună tradiție Camelot: divertisment și prietenie amestecate cu informație de înaltă calitate. Nu trebuie ratat - credeți-mă pe cuvânt.
--Bill

 21 decembrie 2009

Audio-blogul Project Camelot începe azi (luni), de la 10 am la 11 am PST [Ora Pacifică Standard, n.t.] (de la 7 pm la 8 pm CET [Ora Centrală Estică, n.t.]). Aceasta e o conversație fără anunțuri publicitare, "un produs de casă", de o oră între Bill și Kerry despre evenimentele săptămânii de pe Terra și din cadrul Project Camelot, și orice altceva în care se întâmplă să fim angrenați.

-- pentru a-l asculta, dați click aici
-- pentru a intra în legătură telefonică, sunați ID-ul Skype utopiaradio.

Această primă emisiune este într-adevăr o emisiune de rodaj, așa că aveți răbdare cu noi în timp ce ne lămurim asupra modului în care trebuie să ne desfășurăm programul de pe un Mac de desktop cu o conexiune de viteză mare. Ar trebui să fie amuzant, va fi informal, și sperăm că veți râde în acele locuri pe care le intenționăm noi, și planul nostru e ca acesta să fie un eveniment săptămânal de aici înainte, în fiecare luni. Ocazional pot exista invitați, dar în esență aceasta e platforma noastră ca să vorbim în direct unul cu celălalt și de asemenea cu vizitatorii Camelot. Arhivele vor fi accesibile gratuit.

Le mulțumim celor de la Utopia Radio (post de radio cu orientare progresivă și spirituală cu sediul în Amsterdam), care sunt oameni foarte cumsecade.

În destul de scurt timp vom reface un pic această pagină pentru a lărgi sfera blogului Starea Planetei. Pentru a profita pe deplin de interesele și perspectivele noastre diferite în legătură cu tot ceea ce ține de Project Camelot, eu și Kerry vom avea fiecare un spațiu de blog paralel, pentru a ne împărtăși gândurile și punctele de vedere: o perspectivă stereoscopică asupra Terrei. Amândoi anticipăm asta cu nerăbdare, și ar trebui să intre în funcțiune cam într-o săptămână - poate mai devreme.

17 decembrie 2009

Project Light Warrior este acum Live: Acest site este dezvoltat în prezent de către Kerry de la Camelot, asistată de Tommy Hansen (webmaster). Vă rugăm să vizitați Forumul Project Light Warrior (un subforum al Project Avalon), pentru a face schimb de idei și a ne ajuta cu dezvoltarea proiectului, sau trimiteți-ne email:

projectlightwarrior@gmail.com

sau

tommy@projectlightwarrior.com

Vizitați projectlightwarrior.com pentru a vă înregistra și a afla mai multe despre site.

PLW

Aceasta este, după părerea mea, o informație crucială pentru acei răzbionici ai luminii care în prezent se ocupă de toate aspectele pentru a co-crea un viitor pozitiv pentru omenire... Informația menționată aici are o paralelă interesantă în afirmațiile lui Dan Burisch cu privire la rolul pe care l-au jucat stargate-urile făcute de oameni în căderea Atlantidei. --Kerry

De la Azurite Press:

"Acele “5 Evenimente ale Extincției în Masă” care s-au întâmplat în istoria Pământului (acum approximativ 446 de milioane de ani; acum 364 de milioane de ani; acum 252 de milioane de ani (cel mai mare); acum 200 de milioane de ani (evenimentul TJ); și acum 65 de milioane de ani (evenimentul KT)), NU au fost “incidente întâmplătoare care au rezultat din condiții organice de mediu”; aceste evenimente au fost evenimente deliberate și specifice, cu scopul exterminării, orchestrate de grupuri de extratereștrii Illuminati-Străbuni care erau în competiție, ca parte a bătăliei lor de lungă durată pentru “stăpânirea Templieră a Star-Gate-urilor Pământului” [Earth Templar Star-Gate dominion, n.t.]. Toate aceste “evenimente ale exterminării” au avut loc înainte de Prima Însămânțare Angelic-Umană de acum 25 de milioane de ani, și toate au fost create ca să schimbe pattern-urile mathematic–geometrice ale câmpului morfogenetic al Laticei de Încriptare a nucleului Pământului [Earth’s core Encryption Lattice morphogenetic field, n.t.], prin îndepărtarea Laticelor de Încriptare ale “formelor de viață nedezirabile” din Laticea de Încriptare a câmpului de viață colectiv al Pământului." -- informație de la Ashayana Deane Introductory-Topic Summary-2--Azurite Press MCEO, Inc

Pentru mai multă informație, vizitați link-ul de mai sus.

--Kerry

 15 decembrie 2009

Dați click aici pentru un live feed de la demonstrația publică a dispozitivului over-unity STEORN - care a început azi și va rula în continuu timp de șase săptămâni. Dați click aici pentru declarația lor de presă și aici pentru website-ul lor.
--Bill

 14 decembrie 2009

Tocmai am aflat această bucățică extraordinară de informație - care este atât de importantă, încât ne-am simțit obligați s-o împărtășim aici. (O corecție a unui citat celebru, pentru consemnare istorică...)

În ciorna originală a speech-ului [Președintelui Eisenhower], se zicea "complexul militaro-industrialo-congresional". Iar partea "congresională" a fost înlăturată deoarece președintele era de părere că avea o relație excelentă cu Congresul democrat și nu dorea să intre într-un joc al epitetelor la sfârșit de mandat.

Susan Eisenhower
Nepoata Președintelui Dwight D. Eishenhower

Emisiunea lui Bill Maher de pe HBO, Real Time
Episodul 161
Difuzată în premieră pe 24 iulie, 2009

--Bill

 13 decembrie 2009

2009 Advanced Energy Whistleblower Conference [Conferința 2009 a Divulgatorilor pe Tema Energiei Avansate, n.t.] din Washington DC tocmai a luat sfârșit: a fost o conferința virtuala pe Internet care a durat întregul weekend și la care au participat 10000 de oameni din întreaga lume.

Dați click aici pentru arhive - inclusiv o conversație de o oră dintre mine (Bill) și organizatorul conferinței, Todd Hathaway, despre problemele cu care încă se confruntă cercetătorii Energiei Avansate. Ultimul vorbitor, Tom Bearden, și-a terminat discursul de două ore la 5 pm EST [Ora Standard de Est, n.t.], iar acesta va fi pus pe server în cel mai scurt timp.

Todd, Kerry și cu mine discutăm ideea unei conferințe majore pe tema Energiei Avansate - o conferința fizică - în zona Washington în cea de a doua parte a anului viitor: un fel de replică pe tema Energiei Avansate la Disclosure Project Press Conference [Conferința de Presă a Proiectului de Dezvăluire, n.t.] din mai 2001, în care pionierii Energiei Libere [free energy, n.t.] să se adune pe scenă pentru a face o declarație comună presei, mediei și participanților despre importanța urgentă de a accepta realitatea sistemelor de Energie Avansată pentru a ajuta planeta, într-un moment în care aceste sisteme sunt absolut necesare. Aceasta este o idee măreața, îndrăzneață, și chiar ar putea merge. Orice feedback, idei și contribuții sunt binevenite.

 11 decembrie 2009

Azi avem o lansare majoră de informație nouă.

Unii dintre dumneavoastră poate că au citit pe pagina noastră de Întrebări că eu (Bill) am avut de a face cu o ramură derivată a originalei Biserici Scientologice (numită Ron's Org: eu n-am aparținut niciodată 'Bisericii', și am fost inclus pe faimoasa listă a Dușmanilor Bisericii Scientologice).

Dar am fost complet surprins când un divulgator [whistleblower, n.t.] legendar din Biserica Scientologică mi s-a prezentat și mi-a spus că are ceva de împărtășit în legătură cu Operațiunile Secrete [Black Operations, n.t.]. Kerry, care n-a studiat niciodată Scientologia, a fost de acord că acest divulgator se ridica foarte bine la nivelul divulgatorilor curenți de la Camelot. Am decis să-i luăm un interviu.

Așadar: dați click aici pentru mărturia lui Dane Tops (pseudonim) - un personaj aproape mitic în istoria Scientologiei care niciodată până acum n-a pășit în față ca să-și spună povestea - ceea ce este extraordinar, chiar și după standardele Camelot: totul despre cum Biserica Scientologică a fost acaparată în anii 1980, și modul curajos și uluitor în care Dane a făcut dezvăluiri, care au avut ca rezultat faptul că zeci de membri și-au dat seama ce se întâmplă - și au plecat. Puneți cafeaua pe foc (multă!), citiți cu atenție, și vă doresc lectură plăcută.
--Bill

 10 decembrie 2009

Forumul Avalon este din nou online (după o minoră dificultate de soft). Ne cerem tuturor scuze.

Eu (Bill) am început acest thread nou pentru a ne reprezenta pe ambii și a răspunde la toate întrebările puse. Până acum, au fost câteva contribuții excelente. Vă rog să ne vizitați și să puneți propriile întrebări, acum că accesul la forum e din nou gratuit.

Camelot Radio: Emisiunea mea (Kerry) începe în această seară la The Micro Effect între 7 pm și 9 pm PST [Ora Pacifică Standard, n.t.]. Puteți asculta făcând click pe pătratul din dreapta acestei coloane. Primul meu invitat va fi David Wilcock și vom discuta, printre altele, Lumina Albastră Spiralată din cerul (deschiderea unui vortex?) de deasupra Norvegiei. Click aici pentru un video clip al acelui eveniment și aici pentru un articol pe același subiect. Mai prozaic, această analiză ar putea fi plauzibilă. Nu avem nici o informație din interior.

Blog Talk Radio: Deoarece ora la care se transmite această emisiune radio cade în mijlocul nopții în Europa, intenționăm să facem și un blog audio luni seara ora europeană (dimineața PST) unde puteți da telefon și vorbi cu noi doi. Detalii vor urma în cel mai scurt timp.

O notă în legătură cu multele întrebări pe care le-am primit asupra dispozitivelor medicale și de diagnosticare ale doctorului Pete Peterson. Din septembrie încoace, am reușit să intrăm în contact telefonic cu dr. Peterson o singură dată, și încercăm să-i aducem la cunoștință literalmente sutele de mesaje și cereri de informație. Am arhivat toate întrebările, și nimic nu s-a pierdut. Vă rugăm să notați că nu există nici o garanție că dispozitivele pe care le-a menționat vor fi accesibile publicului.

O reactualizare despre proiectele de traducere și transcriere. Ambele produc o cantitate enormă de material nou, și ceea ce trebuie acum este ca tot acest material să fie postat (sunt multe pagini noi). Situl însuși (în pofida noii noastre secții de mai sus, Cum să folosești website-ul Project Camelot) devine din ce în ce mai dificil de navigat, iar Kerry și cu mine suntem ambii conștienți de necesitatea unei reconfigurări complete și gândite foarte atent. (Subliniez aici gândite foarte atent... acest lucru nu poate fi făcut în grabă.)

Unul sau poate două lansări de informație, una extrem de importantă, vor fi postate aici în 24 de ore. Vă rugăm să urmăriți.

 5 decembrie 2009

Accesul la Forumul Avalon va deveni GRATUIT:

L-am rugat pe administratorul website-ului Avalon să transforme Forumul Avalon într-um forum cu acces gratuit. Următorul mesaj va fi postat pe forum în scurt timp:

Salutări tuturor,

În primul rând, am dori să le mulțumim sincer tuturor celor care și-au făcut abonament la Forumul Avalon. După un an de activitate ca forum cu acces pe bază de abonament, am decis că acele contribuții la munca noastră generate de formatul pe bază de abonament nu sunt destul de substanțiale ca să merite să continuăm cu modelul abonament. De aceea, deși banii de la abonamente ne-a permis să ne facem munca, și pentru aceasta le mulțumim foarte mult tuturor, am constatat că donațiile (și alte mijloace care rămân a fi stabilite) constituie un mod mai bun de a aduna bani pentru a ne continua munca. De aceea, de acum înainte, accesul la FORUMUL AVALON este GRATUIT pentru toți cei care doresc să participe.

Notă: Project Camelot este în curs de se extinde, iar pe parcurs sperăm să creăm mai multe canale de venit. Orice ajutor sau sfat în legătură cu acest subiect este binevenit. Nu ezitați să ne trimiteți email cu sugestii.

Vă mulțumim tuturor pentru răbdarea și devotamentul vostru față de munca noastră și față de această misiune.

Iubire și lumină,

Kerry and Bill

1 decembrie 2009

Un mesaj de la Miriam Delicado:

"Timpul așteptării s-a scurs. Acum e timpul să acționăm.

Din acest motiv, am decis că e timpul să să călătoresc pentru a-i întâlni pe câțiva dintre Oamenii Sacri ai Columbiei. Un grup mic de oameni au muncit din greu pentru a finaliza și a pune în funcțiune website-ul The Great Gathering [Marea Adunare, n.t.]. Între timp, s-a continuat efortul de a stabili relații cu oameni Indigeni și Spirituali din toată lumea, care, cu toții, lucrează în același scop. Unitatea.

Au fost multe semne care mă direcționează și îmi spun că acum e timpul să călătoresc ca să mă întâlnesc cu Oamenii Sacri - Kogi, Tayrona, Arzario și Wiwa.

Această sarcină nu poate fi îndeplitină fără ajutorul tău. Dacă mă poți ajuta să călătoresc împreună cu un partener în Columbia pentru a mă întâlni și a discuta cu acești oameni, te rog să mă ajuți. Te rog să mergi pe website-ul meu afișat mai jos sau să faci click aici pentru a dona orice sumă cu care poți contribui. Este o întâlnire importantă care trebuie să aibă loc. Dacă nu ne adunăm cu toții mânați de o voință dreaptă, nu putem schimba drumul omenirii, și nu putem păși într-un viitor pozitiv. Acești oameni reprezintă cheia vieții noastre aici, în acest moment.

Îți mulțumesc,

Miriam Delicado

De asemenea, aș dori să te încurajez să te înscrii pe lista de distribuție a newsletter-ului de pe website-ul meu, dacă deja n-au făcut asta. Astfel, vei putea fi ținut la curent cu noutățile legate de The Great Gathering."

Miriam Delicado
Autor: Blue Star Fulfilling Prophecy
O voce, un popor, un pământ.
www.bluestarprophecy.com
www.thegreatgathering.org (în curs de amenajare)

 30 noiembrie 2009 - reactualizare

Tocmai am aflat că textul clasic Operation Mind Control de Walter Bowart (care poate fi găsit numai la mâna a doua la prețul de $140–$200) se găsește online aici în format PDF. E o lectură esențială, și v-o recomandăm din tot sufletul. Lectură plăcută! :)

 30 noiembrie 2009

Tocmai am avut plăcerea unei conversații lungi cu James Martinez, care era foarte apropiat de Walter Bowart - autorul cărții deschizătoare de drumuri și deconspiratoare Operation Mind Control, publicată în 1978. Acesta este un interviu audio excepțional care îi va interesa enorm pe toți cei (ca mine) pentru care opera rodnică a lui Bowart a fost de un mare ajutor. Am aflat de la James cum Bowart, care a murit acum doi ani, a 'regretat' din multe puncte de vedere faptul că a scris cartea - și cum a avut un contact profund cu extratereștrii - lucru care n-a fost dezvăluit niciodată până acum, și de care nu voia să vorbească în timpul vieții. Am aflat despre filosofia lui, despre speranțele lui în legătură cu rasa umană, și despre faptul că era conștient de importanța expansiunii conștiinței. James a rezumat totul afirmând că, pentru Walter, totul se reducea la eliberarea Spiritului Uman. Amin. Vom edita și publica acest interviu cu prioritate maximă.

Tocmai am reactualizat lista celor ce și-au luat Angajamentul Mesei Rotunde. Numărul a ajuns la 1500 în acest moment. Ne cerem scuze pentru că suntem foarte în urmă - și le mulțumim din suflet și le urăm bun venit tuturor celor care au și-au luat angajamentul.
--Bill

 28 noiembrie 2009 - reactualizare

Cu mândrie vă înștiințăm că va avea loc Conferința MKUltra Mind Control în Boston, MA, în februarie... Anunțați-vă acum prezența la acest eveniment fascinant.

Cei care s-a confirmat că vor lua cuvântul:

Duncan O'Finioan, Rebecca Jernigan, Kerry Cassidy de la Project Camelot și Stewart Swerdlow.

Tratatul de la Copenhaga: Conform unei surse din interior, acest "tratat" este o acoperire pentru un alt tratat încheiat cu un anumit grup de Vizitatori care au de gând să reînceapă răpirile și pentru ca alții să le permită Illuminati-lor să-și implementeze politica de reducere a populației fără piedici. --Kerry

 28 noiembrie 2009

Nu faceam prea des trimiteri la clipuri de pe YouTube, dar acesta e atât de inteligent, însuflețitor și înduioșător încât îl recomandăm cu tot sufletul. A fost lansat acum doi ani și a fost văzut de 7 milioane de oameni. Durează 1 minut și 44 de secunde. Trebuie urmărit până la capăt. Poate că, până la urmă, această planetă va fi pe mâini bune când vom fi terminat cu toate.

 27 noiembrie 2009

Azi am fost intervievați la RumorNewsRadio de către Rayelan Allan timp de 3 ore... Vom posta un link către arhivă de îndată ce apare. Am dori să-i mulțumim public lui Rayelan pentru stilul ei de intervievare plin de grație și pentru întrebările și remarcile ei inteligente. Istoria ei e atât de fascinantă încât am decis că merită un interviu la Project Camelot, și i-am făcut această ofertă, sub formă fie de interviu radiofonic, fie de interviu filmat, după cum ne permite conjunctura.

Project Camelot Radio și Blog Talk Radio -- în curând! În foarte scurt timp, vom începe o emisiune săptămânală, Blog Talk Radio Show, și vom redemara emisiunea radio Project Camelot pe un nou post de radio, tot o dată pe săptămână... Vă vom informa de îndată ce se aranjează totul.

 26 noiembrie 2009

Multe persoane ne-au cerut părerea despre informația oferită lui David Wilcock și nouă în iunie de către dr. Pete Peterson, conform căreia "a fost rezervat spațiu de difuzare pe posturile de televiziune" pentru un anunț de către Obama în legătură cu Dezvăluirea [prezenței extratereștrilor, n.t.], mâine, 27 noiembrie.

Nu așteptăm cu sufletul la gură: nu sunt semne iminente ale acestui eveniment, și ne îndoim că se va întâmpla. Însuși dr. Peterson a afirmat, ca o atenționare imediată, că e doar un plan, și că planurile de multe ori se schimbă. Recentul nostru interviu maraton cu Clay și Shawn Pickering (laolaltă cu o foarte interesantă discuție despre Dezvăluire purtată în Barcelona, găzduită de Camelot) oferă o perspectivă mai profundă asupra multor probleme aferente subiectului. Iar ca observație de interes general, o sursă din interior ne-a spus recent că un speech fusese scris pentru Bill Clinton - pe vremea primului său mandat - ca anunț de Dezvăluire. Dar, bineînțeles, acel speech n-a văzut niciodată lumina zilei. Nu știm de ce a fost revocat.

Recentele evenimente, însă, sugerează un continuu crescendo către un anunț a ceva, cândva. Acum două săptămâni, Vaticanul a ținut o conferință despre viața extraterestră (ne-a plăcut titlul 'ET sună Roma' [parafrază a replicii ”ET phone home” din filmul Close Encounters of the Third Kind regizat de Steven Spielberg, n.t.]). NASA a afirmat acum că există apă pe lună. Iar Larry King a luat anul acesta mai multe interviuri despre UFO ca oricând. Ca toți ceilalți, și noi ne uităm și așteptăm să se dea anunțul: fie anul acesta, fie anul viitor, fie în 2012, cândva trebuie să se întâmple. Mai pregatită nu poate fi omenirea.
--Bill

Ne bucurăm că am primit următorul mesaj [ușor modificat] de la Jordan Maxwell:

Kerry, aici Jordan Maxwell. Ei bine, acum că sunt din nou pe picioare. Mi-am recuperat toate bunurile personale si website-ul și numele de domeniu. În cea mai mare parte grație ajutorului vostru. VĂ MULȚUMESC.

Oricum, acum am două produse noi în magazinul noului website. Și m-am întors la muncă full-time... mulțumită Marelui Spirit, și prietenilor mei.

Ați putea anunța pe website-ul vostru că am revenit cu două produse noi. Filmul "Dawn" este un film de 90 de minute despre subiectul care a făcut să se rupă legătura cu emisiunea Coast to Coast cu George Noory. M-am interesat și de posibilitatea de a face acest film la emisiunea lui Alex Jones, dar acum e gata. Dă-mi o adresă de expediere pentru tine și Bill, și vă voi trimite un exemplar. Linkul de dedesubt este pentru a da comandă. Vă mulțumesc din nou.

www.jordanmaxwell.com/whats-new.html

Jordan Maxwell

 24 noiembrie 2009 – reactualizare nr. 2

Acum câteva ore, am vorbit din nou cu medicul Bill Deagle: click aici pentru a asculta un interviu nou de 50 de minute, care este in mare parte despre situația H1N1 – acest interviu vine într-o succesiune strânsă după relatarea noastră detaliată despre Ucraina de mai jos, care ne-a fost trimisă de către un medic din Kiev si care a fost postată azi mai devreme.
--Bill

 24 noiembrie 2009 – reactualizare nr. 1

Nu e totul pierdut... Un panou de pe autostrada I-70 din Missouri dă speranța lumii...

Cităm:

Ghidul cetățeanului către REVOLUȚIA împotriva unui guvern corupt.

1. Înfometează Bestia.
Păstrează-ți banii.

2. Dă afară prin votul tău pe cel care deja ocupă funcția.

3. Dacă eșuează pașii 1 și 2?

PREGĂTEȘTE-TE DE RĂZBOI – TRĂIEȘTE LIBER SAU MORI

Amendamentul nostru:

Ne aflăm cu toții într-un RĂZBOI SPIRITUAL... Trezește-ți propria Conștiință

Cunoaște totul.

Ești liber... Fii liber.

billboard

Pentru o Americă liberă si pentru o Lume liberă...

Un omagiu special lui Paul Tardo, artist, SHIFT – muzică bună și cinematografie.

--Kerry

 24 noiembrie 2009

Așa cum v-am promis, iată un raport care detaliază reactualizarea noastră despre Ucraina de ieri.

Nu am comunicat direct cu sursa noastră, care a trimis acest raport printr-un intermediar care a vorbit cu ea în amănunt la telefon acum două zile. Sursa noastră este medic și nutriționist calificat în Kiev, cu o experiență căpătată recent, la prima mână, în a trata pacienți care sunt grav afectați de ceea ce rușii numesc "plamân negru mutant" - se pare că e o denumire potrivită pentru un set de simptome terifiante și adesea fatale.

Problema (coroborată de dr. Henry L. Niman și alții) este că virusul H1N1 a suferit o mutație, și că tulpina nouă țintește direct partea inferioară a plamânilor, unde cauzează o sângerare masivă provocată de o activitate extremă a citokinelor. Reacția exagerată a sistemului imun al pacientului devine cauza morții lui. Asta s-a întâmplat în cel de-al doilea val în toamna anului 1918 (click aici și aici pentru a accesa arhivele și fotografiile istorice). Nu este pneumonie, și nici ciumă pneumonică (care e bacterie, nu virus - mai multe despre asta mai jos, în paragraful final al acestui raport). Însă, boala este extrem de neplăcută și îl poate ucide foarte repede pe cel afectat.

Sursa noastră ne-a spus că a menținut în viață un pacient grav bolnav cu injecții intramusculare de vitamina D: până la 30,000 UI [unități internaționale, n.t.], de două ori pe zi. Este vorba de un chirurg căruia i s-a făcut rău brusc în sala de operație, 40 de minute după ce s-a trezit în acea dimineață. Colegul acestui chirurg n-a fost la fel de norocos: i s-a făcut rău cu două ore mai târziu, iar a doua zi a murit.

Ea însăși a fost martoră la împrăștierea de către niște aeronave a ceva lipicios și urât mirositor deasupra Lvovului. Acestea NU au fost chemtrails - fenomenul semăna mai degrabă a pulverizare de lichid pesticid deasupra culturilor agricole. Altitudinea era cam de 1500 de picioare [500 metri]. Erau aeronave mari: ferestrele clădirii de patru etaje în care se afla ea a trepidat atunci când unul dintre avioane a trecut pe lângă clădire. Asta s-a întâmplat cu trei zile înaintea declanșării epidemiei acolo. Această relatare este coroborată de informația pe care ea a aflat-o în Kiev, unde aceleași avioane au fost consemnate iar declanșarea epidemiei a avut loc trei zile mai târziu.

Călătoriile sunt restricționate: soțul sursei noastre a trebuit să dea șpagă ca să treacă o frontieră națională. Nu se poate pleca din multe sate. În orașele mai mari, însă, e mai ușor să gasești o cale de ieșire. Șoferii de taxi n-au voie să părăsească un oraș fără permis militar. Sursa noastră ne-a relatat că a văzut o dată câteva camioane care mergeau împreună dinspre un oraș spre altul și pe care era un semn din care reieșea că ceilalți trebuie să-și mențină distanța deoarece în camioane sunt cadavre.

Cam 10% dintre pacienți își revin repede și sunt externați după câteva zile. Restul rămân în spital, și dacă n-au murit, nu dau semne că și-ar reveni nici după trei săptămâni. Ea a punctat că aceștia s-ar putea să moară până la urmă, așa că e imposibil de stabilit adevărata rată a fatalității. În spitalul din Kiev unde lucrează ea, 40% din personal e bolnav, iar spitalul de 600 de paturi - care în mod normal este ocupat la 2/3 din capacitate - are acum 1200 de pacienți și chiar au fost nevoiți să mute cadavre din morgă pentru a face loc paturilor. Mulți dintre cei care nu s-au îmbolnăvit nu se prezintă la serviciu. Sistemul sanitar este pe cale de a se prăbuși. În farmacii nu mai se găsește nimic în afară de aspirină - dacă ai noroc. Localnicii se întorc la remediile tradiționale, iar unele grupuri (de pildă) se duc în pădure să caute ciuperci medicinale fiindcă nu au altceva la îndemână.

Nimeni din Ucraina nu are statistici precise. Dar OMS-ul este ”peste tot”. Colegii ei sunt bulversați fiindcă apelează acum la mass-mediile din Vest pentru reportaje... și nu văd nimic. Ei nu pot înțelege de ce. Dar ceea ce se întâmplă în Ucraina este acum bine mediatizat în Rusia. Mai mult, se pare că această mutație H1N1 e acum întâlnită în Polonia, Turcia, Rusia și Cehia.

Sursa noastră întâlnise deja cazuri de ciumă bubonică și pneumonică în capacitatea ei profesională, și cunoștea simptomele. În această epidemie nouă, simptomele distrugerii severe a plămânilor sunt atât de similare ciumei pneumonice încât a zis că "e ca și cum cineva ar fi luat componenta bacteriană a ciumei și ar fi îndesat-o într-un virus". Vă rugăm să notați că nu avem calificare medicală și nu putem comenta această remarcă, care s-ar putea să fi fost intenționată mai degrabă descriptiv decât științific. Înțelegem, totuși, că bacteriile și virușii sunt lucruri foarte diferite, se răspândesc diferit, afectează corpul în moduri diferite, și trebuie tratate diferit. De asemenea, vă rugăm să luați seamă de comentariile unui medic legist Ucrainean postate aici (o relatare scurtă, dar care trebuie citită) - care foarte probabil sunt corecte. Așteptăm mai multe informații. De asemenea, îi vom lua un alt inteviu medicului Bill Deagle in 48 de ore.
--Bill

 23 noiembrie 2009 – reactualizare nr. 2

Tocmai am primit o relatare indirectă de la o sursă aparent de încredere din Ucraina – care confirmă (in esență) ceea ce am relatat ieri. Vă vom spune mai multe despre asta în 24 de ore, când vom putea actualiza informația cu mai multe detalii. Sursa noastră își menține pacienții în viață cu doze masive de vitamina D (30,000 UI [unități internaționale, n.t.] pe zi - vedeți recentul nostru interviu cu Gabriele Stähler). În Rusia, problema este denumită "plămân negru mutant" – mutația H1N1 atacă partea inferioară a plamânilor, ceea ce tocmai a fost dezvăluit de OMS. În Ucraina s-au impus restricții parțiale de mișcare și este destul de mult haos. Mai multe în curând.

 23 noiembrie 2009 – reactualizare nr. 1

Acum vreo săptămână, Kerry Cassidy de la Project Camelot a participat la Conferința Alienshift de Dezbatere a lui 2012. Această discuție se găsește acum online aici. Nu rata această discuție nemaipomenită moderată de către renumitul clarvăzător Sean David Morton. Printre participanți se numără: Jordan Maxwell, Miriam Delicado, Mike Bara, Kerry Cassidy și David Farman (gazda website-ului alienshift.com).

23 noiembrie 2009

O sursă ne trimite fotografii cu chemtrails care au fost văzute pe cerul de deasupra zonei Chicago... sursa ne spune că nivelul de activitate părea a fi mult mai mare decât cel observat anterior...

Ei au inclus diverse fotografii, inclusiv această fotografie care arată ceea ce ei au descris ca fiind 9 chemtrails vizible in același timp:

[Ei ne-au scris: "Locuiesc in aria vizibilă a aeronavelor comerciale care aterizează pe aeroportul O'Hare din Chicago. Nici o aeronavă comercială nu a trecut azi prin câmpul meu vizual, când au apărut aceste chemtrails (11:00 am - 4:00 pm Ora Centrală Standard). Aeronavele comerciale au fost readuse pe traseele lor normale în câmpul meu vizual cam începând cu ora 6:00 pm azi. Aparent, aceste chemtrails au început la sud de Chicago mai devreme la un moment necunoscut și s-au terminat în câmpul meu vizual în jurul orașului Milwaukee, Wisconsin, cam la ora 5:00 pm, din perspectiva mea. Cu titlu informativ."].

Ei își fac griji că acest incident ar putea fi un precursor al răspândirii virusului. Postăm această informație ca să fie consemnată în acest moment, în caz că alte relatări încep să iasă la suprafață în Statele Unite și în restul lumii despre intensificări neobișnuite ale activităților chemtrail înaintea unor viitoare epidemii.

 


_____________________________________________________________


 


Sprijiniți Project Camelot - faceți o donație:

Vă mulțumim pentru ajutor.
Generozitatea Dumneavoastră ne ajută să ne continuăm munca.

 


Bill Ryan și Kerry Cassidy
support@projectcamelot.org

 
Mia întâi te ignoră, apoi râd de tine, apoi se bat cu tine, apoi câștigi.
Mahatma Gandhi (1869-1948)

SUNT CĂUTAȚI BĂRBAȚI PENTRU O CĂLĂTORIE PERICULOASĂ. SALARIU MIC, FRIG CUMPLIT, PERIOADE LUNGI DE ÎNTUNERIC COMPLET. ÎNDOIELNICĂ ÎNTOARCEREA ÎN CONDIȚII DE SIGURANȚĂ. ONORURI ȘI RECUNOAȘTERE ÎN CAZUL SUCCESULUI.
Ernest Shackleton, explorator al Antarcticii (1874-1922)
(Anunțul de mai sus, plasat într-un ziar londonez în anul 1912, a inspirat aproape 5000 de răspunsuri.)

 


vizitatori unici

Locations of visitors to this page

Motor de căutare pe site de JRank