Camelot logo In het kort

Home Whats New Interviews & transcripts Round Table In Tribute The Big Picture Shorts
Our Goals High Praise About Us Get Involved Questions Contact

____________________________


Iedere ontmoeting met entiteiten, waarvan bekend is dat ze een buitenaardse oorsprong hebben, dient te worden beschouwd als een zaak van nationale veiligheid en wordt derhalve als TOPGEHEIM geclassificeerd. Onder geen voorwaarde mag het gewone publiek en de openbare pers over het bestaan van deze entiteiten worden gewaarschuwd. Het officiële overheidsbeleid heeft bepaald, dat dergelijke schepselen niet bestaan en dat geen enkel agentschap van de federale regering op dit moment onderzoek doet naar buitenaardse wezens en hun gebruiksvoorwerpen. Iedere ontduiking van deze beleidsverklaring is volstrekt verboden.

SOM1-01 (Majestic Special Operations Manual), april 1954


"Heb jij een UFO gezien?" – Korte reportage

In november 2005 had ik juist een huis-tuin-en-keuken videocamera gekocht. Ik woonde de Crash Retrieval conferentie in Las Vegas bij, waar ik besloot een korte impressie te maken van de commentaren van bezoekers. Ik vroeg verscheidene onderzoekers en bekende ufologen of zijzelf ooit een UFO hadden gezien. Dat wilde ik vastleggen. Het was interessant om te horen, dat -- zoals Peter Robbins zegt -- ze begonnen als objectieve samenstellers van 'het verhaal' en eindigden in het hol van de leeuw... Hier is een korte reportage van hun ervaringen, waarbij in alle gevallen het leger is betrokken, en waartoe het kan leiden.

In deze korte reportage van 16 minuten ziet u Rich Dolan, Steven Bassett, Jim Marrs, Peter Robbins, en Joe Ruben van MUFON.

Kerry Lynn Cassidy, regisseur

Klik hier om het .WMV-bestand te downloaden (PC-gebruikers: klik rechts en kies Doel opslaan als...)

Klik hier om de video te zien op YouTube

Klik hier om de video te zien op Google

Klik hier om de video te zien als een .MOV-bestand.

____________________________

Kerry Cassidy zag een UFO in july 2008

's Ochtends in de vroege uurtjes van 5 juli 2008 was Kerry getuige van een enorm groot verlicht voertuig recht boven een klein stadje aan het Meer van Genève in Zwitserland, waar we op dat moment verbleven.

Bill Ryan was bij een vriend op bezoek gegaan en miste het spektakel op enkele minuten na. We hebben het voertuig niet op video kunnen opnemen, maar wel kon Bill een paar ogenblikken, nadat Kerry deze UFO had gezien, haar opgewonden reacties vastleggen.

Kklik hier om het .MOV-bestand te downloaden (PC-gebruikers: klik rechts en kies Doel opslaan als...)

____________________________

Veel van jullie hebben ons gevraagd naar de muziek, die we soms bij de inleiding van interviews gebruiken.

De song, waarvan we alletwee erg veel houden is Jaguar. Rick Katz speelt op de achtergrond diverse instrumenten en Kerry Cassidy zingt. Ze hebben dit nummer samen geschreven in 1990.

Klik hier om het MP3-bestand te downloaden.

Het prachtige dier hieronder is natuurlijk een cheeta.

__________________________ Steun Project Camelot - geef een donatie:

Donate

Donations are not tax deductible for U.S. citizens.

Hartelijk dank voor uw bijdrage.
Uw ruimhartigheid stelt ons in staat
dit werk voort te zetten.

 


Bill Ryan en Kerry Cassidy


kerry@projectcamelot.org

bill@projectcamelot.org