Camelot logo Over ons

Home Whats New Interviews & transcripts Round Table In Tribute The Big Picture Shorts
Our Goals High Praise About Us Get Involved Questions Contact

_____________________________

De beste plek om je te verbergen is in het openbaar.

Project Camelot is gebaseerd op een idee, dat zich ontwikkelde, toen we elkaar voor het eerst ontmoetten in Tintagel, Engeland, waar we een weekend doorbrachten en naar de zee stonden te kijken vanuit het huis van Koning Arthur. We vernoemden ons project eerbiedig naar de visie achter het utopische idee van de Ronde Tafel. We hebben al onze ondernemingen gestructureerd op basis van deze inspirerende geest.

We hebben Project Camelot sinds de laatste twee jaar helemaal uit onze eigen zak en van de ruimhartige donaties van bezoekers aan onze website betaald. We danken jullie oprecht voor alle hulp en steun. Zonder deze hulp en steun hadden we niet kunnen doen wat we doen.

Tot nu toe hebben we veel gereist om mensen te ontmoeten, die de waarheid vertellen, in een poging om verhelderende getuigenissen te leveren met betrekking tot de ware aard van onze wereld. Hiermee zullen we doorgaan, zolang onze fondsen en bijdragen dit mogelijk blijven maken.

Opmerking: Voor degenen die zich verbazen over het logo van de cheeta... Dit is een knipoog naar de beroemde MGM [Metro-Goldwyn-Mayer] Leeuw. Wij zijn de nieuwe golf en we zitten op het internet... en zijn sneller.

_____________________________

Bill Ryan

Bill Ryan heeft een BSc [eerstegraad bevoegdheid chemie] behaald bij Wis- en Natuurkunde en in de Psychologie aan de Universiteit van Bristol in het Verenigd Koninkrijk in 1974 en heeft daarna een korte periode voor de klas gestaan. Gedurende 27 jaar is hij bedrijfsadviseur geweest en was gespecialiseerd in persoonlijkheids- en groepsontwikkeling, leiderschapstraining en uitvoerend begeleider. Tot zijn grote langetermijncliënten behoorden BAe (Systems) Ltd. (voorheen British Aerospace), Hewlett-Packard en PricewaterhouseCoopers.

In november 2005 heeft hij de
Project Serpo website officieel geopend, die zich bezig hield met de rapportage van een vermeende onthulling, die in stadia verliep, van een uitwisselingsprogramma tussen de Verenigde Staten en buitenaardsen, dat meer dan veertig jaar geleden heeft plaats gehad. Hoewel hij al meer dan dertig jaar geïnteresseerd was geweest in UFO's, onderzoek naar vrije energie en alternatieve geneeswijzen (hij is opgeleid in de kinesiologie), had zijn eerste contact met de UFO-gemeenschap in het groot pas plaats, nadat hij de Serpo-website had geopend. Hij nam ontslag van zijn baan als bedrijfsadviseur in mei 2006 en wijdt nu al zijn tijd aan Project Camelot.

Kerry Cassidy

Kerry Lynn Cassidy heeft een BA [eerstegraad bevoegdheid] in Engels met gediplomeerd werk in de Sociologie; een MBA [Master of Business Administration] diploma van de UCLA Anderson Graduate School of Management; en werd competitief geselecteerd om een jaar aan de filmschool te studeren als een van de eerste "recombinaties": schrijver-regisseur-producent.

Nadat ze 19 jaar in Hollywood voor grote studio's en onafhankelijke bedrijven in produktie, ontwikkeling en nieuwe media
had gewerkt, heeft ze een aantal filmscenario's geschreven, kreeg een optie voor de filmrechten voor het verhaal van de Wingmakers in 2003, en begon te werken aan haar eigen UFO-documentaire in 2005.

 

___________________

Bill Ryan en Kerry Cassidy geïnterviewed door Arjan Bos in augustus 2009
(lees meer over deze video hier)

 

 

 

Klik hier voor de YouTube video

Klik hier om de MP4-video te downloaden

Klik hier om de MP3-audio te downloaden

[Om te downloaden, optie-klik (Mac); klik rechts en kies Opslaan als... (PC)]

___________________


Bill and KerryBill Ryan is op dit moment gevestigd in Europa en Kerry Cassidy woont in de buurt van Los Angeles, Verenigde Staten. In tegenstelling tot de begrijpelijke veronderstelling van de meeste mensen vormen beiden geen stel. Ze zijn verenigd in hun visie en doelstelling en werken samen als de beste vrienden. Ze reizen en netwerken zo breed mogelijk op zoek naar waarheid en betrouwbare getuigenissen om antwoorden te vinden op de meest belangrijke vragen van onze tijd.


__________________________Steun Project Camelot - geef een donatie:

Donate
Donaties zijn voor burgers in de VS niet aftrekbaar van de belasting

Hartelijk dank voor uw bijdrage.
Uw ruimhartigheid stelt ons in staat
dit werk voort te zetten.

 


Bill Ryan en Kerry Cassidy


kerry@projectcamelot.org

bill@projectcamelot.org