Camelot logo Hoe kun je betrokken zijn

Home Whats New Interviews & transcripts Round Table In Tribute The Big Picture Shorts
Our Goals High Praise About Us Get Involved Questions Contact

_____________________________


Kom naar voren met je eigen klokkenluidergetuigenis

We beloven de voorwaarden voor vertrouwelijkheid, die je zelf kunt bepalen, in acht te nemen.

Al onze videointerviews moeten worden getranscribeerd

Dit is een grote klus, die echter van buitengewone waarde is voor degenen zonder breedband. Verder is transcriptie van belang (a) om de interviews met behulp van hun inhoud op het internet te kunnen zoeken en (b) om ze in andere talen te kunnen vertalen (zie hieronder).

Kijk eens op de Pagina Interviews om te zien welke interviews wel en niet zijn getranscribeerd. We hebben reeds een uitstekend en gecoördineerd team van ervaren transcribenten, maar we zouden het fijn vinden, als er mensen zijn, die zich aan de lijst laten toevoegen.

Het vertalen van de transcripties van interviews (zie hierboven) en alle huishoudelijke pagina's van Project Camelot in andere talen.

We hebben op dit moment een behoorlijke achterstand van vertalingen, die nog moeten worden gepost. We bieden degenen, die aan deze vertalingen zo hard hebben gewerkt, onze verontschuldigen aan. Ze staan op onze (zeer lange!) takenlijst.

Help onjuiste gegevens te verbeteren van degenen, die door ons met alle lof zijn vermeld.

Schroom niet om extra informatie te leveren, die waardevol of belangrijk kan zijn. Suggesties om anderen toe te voegen zijn altijd welkom.

Voeg een paar pagina's met eerbetoon toe aan Wikipedia en andere geschikte websites.

Een aantal van degenen, die wij alle lof toezwaaien, staan niet in Wikipedia (bijvoorbeeld). Onze teksten op die pagina's kun je gerust toevoegen aan websites zoals Wikipedia.

Teken persoonlijk in op de lijst van beloften (zie De Ronde Tafel).

We vinden het fijn om een koppeling te maken naar je eigen werk, als je daarom vraagt.

Breng ideeën aan voor interviews.

Indien mogelijk zouden we het op prijs stellen, als je contactgegevens bijvoegt. Deze worden uiteraard strikt vertrouwelijk behandeld. (Let op: om je tijd te besparen kunnen we zeggen, dat we talloze verzoeken hebben gekregen om de volgende mensen te interviewen: Bill Deagle, David Icke, David Adair, Billy Meier, Fred Bell, Lindsey Williams, Steven Greer, Alex Collier, Stewart Swerdlow, Dolores Cannon en Drunvalo Melchizedek... die allemaal zijn genoteerd.)

Bied persoonlijke verificatie van de gepresenteerde informatie...

Vooral in het geval van controversiële informatie.

Koppel je eigen website aan die van Project Camelot of aan bepaalde relevante pagina's.

Ons is een aantal keer gevraagd om banners en logo's van Camelot beschikbaar te stellen. Je kunt hier een klein zip-bestandje downloaden. Het doet ons plezier als je ze vrij gebruikt.

Breng ons op de hoogte van gebroken hyperlinks, ontbrekende afbeeldingen, of problemen met het downloaden of afspelen van videointerviews.

Let op: een aantal van onze eerdere interviews kenmerken zich door een slechte geluidskwaliteit. We verontschuldigen ons hiervoor. Dit is nu grotendeels opgelost. De lagere kwaliteit Google-video's kan dit probleem verergeren; de downloads van deze website zijn echter een stuk beter (MOV-formaat is het beste).

We hebben foto's nodig voor de pagina's in eerbetoon...

...van Dr. Eugene Blass, Dr. J. Clayton, Dr. Cooperson, Todd Kauppila, Ann Livingston, Brian Lynch, Ron Rummel, en Dean Warwick. We vinden het belangrijk om hen af te beelden, maar tot nu toe hebben we geen foto's kunnen vinden.

Geef een donatie...

Als je het kunt missen en je denkt dat het goed is om te doen. We zijn je daarvoor zeer dankbaar. Dit is de enige manier, waarop wij bij Camelot in staat zijn om met dit werk te kunnen doorgaan.

__________________________Steun Project Camelot - geef een donatie:

Donate  

Hartelijk dank voor uw bijdrage.
Uw ruimhartigheid stel ons in staat
dit werk voort te zetten.

 


Bill Ryan en Kerry Cassidy


kerry@projectcamelot.org

bill@projectcamelot.org