Camelot logo Met alle lof

Home Whats New Interviews & transcripts Round Table In Tribute The Big Picture Shorts
Our Goals High Praise About Us Get Involved Questions Contact

_____________________________


Ons werd door een aantal mensen gevraagd een paar opmerkingen te plaatsen van de vele bezoekers van wie we dagelijks post krijgen. Een paar ervan staan
hieronder.

_____________________________


We zijn bovendien zeer vereerd om op deze pagina het groeiend aantal mensen uit de hele wereld te vermelden, zoals transcribenten, vertalers en diverse anderen met waardevolle vaardigheden, die zo ruimhartig zijn om op uiteenlopende en belangrijke manieren een bijdrage aan ons werk te leveren. 

Misschien hebben we een paar vrienden vergeten toe te voegen. Weglatingen zijn niet met opzet veroorzaakt. Laat het ons weten!

In deze lijst worden niet onze getuigen en geïnterviewden zelf genoemd. Velen van hen zijn onze persoonlijke vrienden geworden. Anderen, die het verdienen te worden vermeld, hebben gevraagd niet te worden vermeld, evenals veel anderen uit de hele wereld, die regelmatig met ons contact houden. 

Dit is dan een deel van het praktische team van Camelot, dat op dit moment op zijn minst vijftien landen vertegenwoordigt. De lijst groeit gestaag.

_____________________________

 

Toegevoegde bioscoopfilms / video
Daniel Bender
Andreas Kalcker
Christian Köhlert
Transcribenten:

Fran
Mozart
Paul
Gwen Blanchard
Linda Connolly
Genevieve Crane
Megan Dafoe
Elias Damon
Vicki Dreher
Kris Gillmore
Dominique Harcourt
Dominique Looije
Jo Anne Murphy
Tyler Luking Macmillan
Mark Morrison
Anna Mulqueen
Marie Nikkanen
Nancy Stanley

Jeremy Stride

Vertalers:

Baptiste
Maj
Carlos Altieri
Tommy Borms
Mario Brito
Stéphan Delpierre
Luc Ferland
Robert Fleischer
Gabriele Frohlich
Salomea Genin
Perseo Hernandez G.  
Christina Hollenweger
Emmanuel Ketelaars
Thomas Kirschner
Titusz Kulinyi
Manuel Lamiroy
Cezar Popescu
Yvonne Reneman
Andrzej Siwkowski
Elena Smotraeva
Sam Venson
Ira Vorontsova
Daniel Wagner

IT advies en assistentie:

Parmjit
Tomas
Randy Cates
Andy Casciato
Philip Dawes
Larry Dicken
Colin Falcon
Hans Guerts
David Hakopyan
Xavier Hawk
Chris Heiner
Gareth Jacobs
Manuel Lamiroy
Géry Van Landeghem
Vance Martin
Marshall Masters
Tony Patino
Zoran Rogic
James Smith
Michael Soeltaansingh
Dave St. John
Mike Stavrou
Rick Troppman

Reizen en transport:

Anton Bayanov
Maxim Lebedev
Marco Metselaar
Didier de Plaige
David Turley
Janusz Zagorski

The Amsterdam Groundcrew

The Brussels Groundcrew
The Los Angeles Groundcrew
The Polish Groundcrew

The Swiss Groundcrew

 

__________________________

Een schitterende boodschap van een goede vriend, die de meesten van jullie wel kennen.

Jongens, jullie hebben verbazingwekkende dingen voor de planeet gedaan. Stel je eens voor hoe groot het publiek zou zijn, als het tegelijk op één plek stond... dat zou de afmeting hebben van een enorm openluchtconcert, groter dan Woodstock -- een zee van gezichten.

Bill, ik heb altijd je respectvolle houding jegens mij gewaardeerd. Je was nooit neerbuigend, maar altijd bereid te luisteren, zelfs al was je het er niet altijd mee eens. Je hebt een zeer ontwikkelde geest, die lagen waarneemt, welke anderen niet zien, en daarmee voorzie je Camelot van een belangrijke lens, waarmee de getuigen van Camelot worden ingeschat. Je bent de enorm moeilijke uitdaging aangegaan om de website zelf te onderhouden en dat is je schitterend gelukt. Ik vertrouw je als een echte vriend in een wereld, waar het zo moeilijk is om dergelijke vrienden te vinden, gezien de publieke positie die ik in de wereld heb -- en dat is voor mij belangrijk.

Kerry, ik bewonder je onophoudelijke pogingen om de mensheid met je videowerk te helpen, je vaardigheden om te interviewen en je totale overgave om deze trein op het spoor te houden, lange tijd nadat negatieve kritieken de zoektocht van de meeste andere onderzoekers zouden hebben ontspoord. Juist de eigenschappen, waarover iedereen valt, maken je een goede interviewer. Je bent geen conformist, die met zijn hoofd knikt en gewoon alles slikt, dat getuigen zeggen, maar je bent een vlijmscherpe scepticus, die met twee benen op de grond staat en uiteindelijk hun ego's dermate uitdaagt, dat jij eruit haalt, wat niemand eerder ooit was gelukt.

Jullie beiden hebben de mensheid een prachtig geschenk gegeven met hetgeen jullie hebben gedaan en jullie hebben voortdurend een grote bibliotheek met gratis materiaal aangelegd voor zoekers, die "het grote verhaal", waarin we allemaal leven, willen leren kennen. Daarvoor en voor jullie consistente vriendschap en respect krijgen jullie alletwee mijn oprechte dank en genegenheid.

- David Wilcock

Hieronder staat een hele kleine verzameling commentaren uit onze postzak, die willekeurig zijn gekozen. We krijgen nu zoveel post, dat we het amper kunnen bijhouden. We willen iedereen zonder uitzondering dankzeggen voor hun reacties op ons en ons werk. Deze energie speelt geen kleine rol bij het op gang houden van hetgeen we doen.

Ik wil jullie tweeën bedanken voor het schitterende werk dat jullie doen en voor jullie geweldige dienstbaarheid aan de mensheid. Misschien ben ik de zoveelste persoon die jullie tweeën bedankt en feliciteert met hetgeen jullie doen, maar ik hoop dat willekeurige brieven zoals deze jullie van brandstof voorzien om met het werk door te gaan. Ik weet dat het echt liefdewerk is, dus beschouw deze brief als een vorm van liefde om jullie te helpen bij het blootstellen van de waarheid, vooral in moeilijke tijden. 

*******

Dit is de eerste website, die zoveel integriteit uitstraalde, dat ik er onmiddellijk toe werd aangetrokken... en de diepgang van de informatie was ontstellend.

*******

Ik houd van jullie website en van hetgeen ik daar heb geleerd. Ik zal de geschiedenis en de toekomst nooit meer zien op dezelfde manier zoals voorheen. 

*******

Ik wilde, voor zover woorden dat kunnen, al mijn dankbaarheid, waardering en bewondering tot uitdrukking brengen voor jullie initiatief, moed en intelligentie. Jullie zijn helden, echt waar. Als ik dit opschrijf, voel ik een grote emotie: wees ervan verzekerd, dat men van jullie houdt.

*******

Ik wil alleen zeggen, dat ik een aantal video's van jullie heb gezien en iedere aflevering opent mijn ogen en verheldert mijn verstand. Aan het eind van iedere video voel ik altijd dankbaarheid voor jullie werk. 

*******

Bill & Kerry... het is jullie passie om de waarheid te laten vertellen en dat schijnt door alles heen. Vanwege deze hartstocht hebben jullie zoveel levens beroerd... meer dan jullie ooit zullen weten. 

*******

Mijn vrouw & ik houden van jullie en van al het werk dat jullie hebben gedaan en nog doen. We hebben gedurende de laatste zes maanden geluisterd en gelezen en ALLE interviews op Project Camelot gezien. Het is echt een geweldige verzameling materiaal. 

*******

Ik wil jullie alleen laten weten, dat hetgeen jullie doen heel nobel en verheffend is. Ik bewonder jullie doelstelling en bereidheid om mensen te verlichten, die openstaan voor hetgeen jullie proberen te bereiken. Dank je wel voor mijn verdere verlichting door me spiritueel op een totaal nieuw niveau te brengen. 

*******

Ik ben een gedreven bezoeker van jullie websites. Jullie leveren uitstekende reportages van alles dat ik op het ogenblik aan het onderzoeken ben en het doet me plezier om jullie ermee bezig te zien. Ga alsjeblieft door met dit prachtige werk en kijk om je heen, wees altijd veilig. 

*******

Ik ben pas wakker geworden, ongeveer zes weken geleden, en ik moet nog steeds van de schok bijkomen. Ik zit nog op een stijgende lijn van het leerproces. Godzijdank heb ik de waarheid gevonden. Ik dank jullie voor je zware werk door deze informatie in het bewustzijn te brengen. 

*******

Ik wilde schrijven en hallo zeggen en mijn steun verlenen aan de enorme missie die jullie ondernemen. Houd dit goede werk vol, jongens. Het is een grote klus, maar jullie krijgen zoveel steun uit de hele wereld. Geloof me!

*******

Ik kwam per ongeluk langs Project Camelot, toen ik over het internet aan het surfen was. Ik vind het echt heel informatief. Dank je wel voor jullie zware werk en moed bij alles wat jullie doen. 

*******

Onzettend bedankt voor hetgeen jullie zijn en wat jullie doen... jullie zijn alletwee een lichtbaken, dat sporen van waarheid openbaart, die begraven liggen in alle verwarring, de disinformatie en de leugens om ons heen. 

*******

Ik wil jullie bedanken, omdat jullie onze helden zijn, alsmede de helden bedanken, die ermee hebben geholpen. Jullie website en interviews hebben mijn leven veranderd. 

*******

Ik kwam een paar dagen geleden toevallig langs jullie website en ik kan je zeggen, dat ik er onmiddellijk aan zat vastgeklonken! Sinds die dag leef ik in een andere zone. 

*******

Ik ben helemaal dol op jullie website. Het is alsof jullie zijn doorgegaan waar Art Bell is opgehouden. Ik hoop dat jullie de tijd en de moeite kunnen blijven geven, die nodig is om Project Camelot overeind te houden. 

*******

Ik ben een grote fan van het werk dat jullie doen. Ik geloof dat het niet alleen eerzaam is, maar ook noodzakelijk. Ik wil jullie dankzeggen voor je geïnvesteerde tijd en moeite. We hebben meer individuen nodig, zoals jullie, die op de bres springen. 

*******

Ik wil mijn dank betuigen en jullie mijn opwinding mededelen, die ik voel voor alle toewijding, voor het zware werk en de onthullende inhoud op jullie website van Project Camelot. Het is van het grootste belang dat er een website bestaat, zoals die van jullie, en het bewustzijn dat toeneemt door jullie website, vooral in deze tijd vol leugens en bedrog. Dank je wel en mag God jullie zegenen.  

*******

Ik kan alleen het absoluut hoogste respect hebben voor jullie tweeën en voor de moed & kracht die jullie opbrengen om te ondekken wat mogelijk de ware realiteit van vandaag de dag is in deze wereld. Wat jullie doen is onbetaalbaar voor de kleine groep, die ervoor open staat en bereid is te luisteren. 

*******

Ik ben op dit moment sprakeloos. Ik ben pas begonnen dit materiaal te onderzoeken. Ik wilde alleen zeggen, dank je wel voor hetgeen jullie zijn en voor hetgeen jullie doen. 

*******

Ga alsjeblieft door met dit prachtige werk. Dit is voor mij een frisse hap lucht. Ik voel me niet meer zo alleen. 

*******

Ik houd van jullie werk. Met woorden kan ik het niet zeggen. Ik ben zo blij, dat ik jullie materiaal heb gevonden.  

*******

Ik wil even de tijd nemen om jullie uit de grond van mijn hart persoonlijk te bedanken voor jullie moed en toewijding aan je missie door het licht van de waarheid te laten schijnen en voor het bieden van een podium voor individuen, die er op dappere wijze voor kiezen om verborgen kennis mede te delen aan zovelen van ons, die hunkeren naar de waarheid. 

*******

Ik zou jullie uit het diepste van mijn Ziel willen bedanken voor hetgeen jullie doen. Dit is meer dan verbazingwekkend. Ik heb iedere video op de website gezien en ook alles gelezen, dat op de website staat. Datgene, wat jullie hebben gedaan en wat ik in mijn visioenen heb gezien, dat jullie zullen doorzetten, heeft volstrekt de afmeting van een aardverschuiving. 

*******

Zorg alsjeblieft, dat jullie veilig blijven, en dank je wel voor een ongelofelijke dienstverlening door de mensheid te informeren over het bedrog in ons leven. Ik bezoek jullie website iedere dag. 

*******

Verbazingwekkende informatie. Jullie presenteren een hoeveelheid echt verbazingwekkende waarheden. Ik voelde, dat de ziel van jullie getuigen de waarheid sprak, en ik werd er diep door geroerd. 

*******

Bedankt voor alles dat jullie hebben gedaan. Dank je wel voor het tonen van de waarheid. Ik wil jullie, Kerry en Bill, bedanken voor deze schitterende informatie. Het is te hopen, dat we iedereen in veiligheid kunnen brengen. 

*******

Sinds ik jullie website vond, heb ik hem verslonden, en volgens mij is dit op het internet een klasse op zichzelf. Jullie zijn dapper en zo ontzettend hard nodig...

__________________________Steun Project Camelot - geef een donatie:

Hartelijk dank voor uw bijdrage.
Uw ruimhartigheid stelt ons in staat
dit werk voort te zetten.

 


Bill Ryan en Kerry Cassidy

support@projectcamelot.org