Camelot logo 'Mr. X', voormalig UFO archivaris

_____________________________

 

Mr. X is overleden...

Mr X, de voormalige UFO archivaris, die een kort audiobericht opnam voor ons voor presentatie op de recente Las Vegas Crash Retrieval Conferentie, has died suddenly. Hij was 48 jaar oud. De oorzaak is onbekend.

Zijn vrouw zei dit tegen ons in een telefoongesprek vandaag: Hij wilde niet beroemd worden, Hij wilde geen geld. Hij wilde gewoon iedereen helpen. Dit is precies de man die we konden, en we reproduceren die spontane woorden hier met haar zeer vriendelijke toestemming.

Hij liet zijn mooie jonge vrouw en hun een jaar oude zoon achter, wie hij beiden innig lief had. Op dit moment kunnen we niets meer zeggen, behalve dat hij onze vriend was, en dat we geschokt zijn.

13 December 2008

 

Mr. X : Geheim - Alleen lezen

Landers, California, May 2006download .mp4 (QuickTime)
download .wmv (Windows Media)

PC gebruikers: klikken op de link streamd de video.
Om te downloaden, klik met de rechtermuisknop en
Selecteer Opslaan als.

download .mp3 audio

stream (Google video)
stream (YouTube video)
transcript
Klik hier
Klik hier


Klik hier

Click here
Click here

 

"Mr X", zoals hij bekend geworden is, kwam geheel onverwacht naar voren in december 2005, door een bericht aan Bill Ryan te posten op de Serpo website contact pagina. Zijn verhaal was ongewoon en belangrijk. Hij beweerde dat, terug in de jaren 80, hij in dienst was van een Californische aannemer voor Defensie als archivaris. Hij werkte vele uren in een afgesloten kluis, Hij opende grote postzakken vol met foto's, videobanden, buitenaardse artefacten, en volumes met zeer geheime alleen te lezen documenten die het achterliggend verhaal over Roswell verteld, buitenaardse visitatie en zorgvuldige behandeling van de regering van wat gedocumenteerd bewijs van reverse geengineerde buitenaardse voerrtuigen.

Zachtjes gesproken, beleefd en waarheidsgetrouw aan een fout in alle schijn, Heer X was moeilijk te negeren en onmogelijk te negeren, als iets wat hij leek te zijn: een hardwerkende gelovige in de aanwezigheid van Buitenaardse wezens en een moedige kruisvaarder namens openbaarmaking. Hij heeft ervoor gekozen om zichzelf en zijn familie in gevaar te brengen door naar voren te komen. We begroeten hem en bejuichen zijn moed.

Klik hier voor een nieuw, onvermomd audio-interview (November 2008)

klik hier voor een transcriptie van het video interview.


Klik hier voor een geschreven interview van 6400 woorden met Mr X.

Klik hier voor de publicatie van dit interview in het "Nexus" tijdschrift.

__________________________Steun Project Camelot - maak een donatie:

Donate

Donations are not tax deductible for U.S. citizens.

Dank u voor uw hulp.
Uw gulgevigheid maakt dat wij door kunnen gaan met ons werk.

 


Bill Ryan and Kerry Cassidy


kerry@projectcamelot.org

bill@projectcamelot.org