Camelot logo Miriam Delicado

_____________________________

Miriam Delicado : Een bericht

Los Angeles, Californie, Augustus 2009
download .mov (QuickTime)
download .mp4 (QuickTime)
download .wmv (Windows Media)

PC gebruikers: klikken streamt de video.
Om te downloaden, klik rechts en
Selecteer Opslaan als.

download .mp3 audio

stream (YouTube video)
transcript
Klik hier
Klik hier
binnenkort

Klik hier

Klik hier
binnenkort
 

---Het is echt nodig om dingen te intensiveren. We moeten de dingen als een gemeenschap intensiveren. We moeten de dingen in eenheid intensiveren - en onze stemmen veel sterker maken dan ze geweest zijn.

Het is heel duidelijk voor mij hoe dit netwerk van mensen die werken in dit licht om te leren, om te informeren, en om verandering teweeg te brengen want de mensheid en de Aarde zijn echt met elkaar verbonden.

Deze bijzondere tijd waar we in zitten is zeer kwetsbaar - en het is echt het moment van keuze. Maar we gaan een tijdperk in waar problemen beginnen te ontstaan voor individuen, gemeenschappen, gezinnen. En we moeten meer aandacht besteden aan wat wij als individuen aan het doen zijn...

Miriam Delicado
__________________________________________________________________

 

Miriam Blue Star

Sedona, Arizona, September 2008
download .mov (QuickTime)
download .mp4 (QuickTime)
download .wmv (Windows Media)

PC gebruikers: klikken streamt de video.
Om te downloaden, klik met de rechtermuisknop en
Selecteer Opslaan als.

download .mp3 audio

stream (Google video)
stream (YouTube video)
transcript
Klik hier
Klik hier
Klik hier


Klik hier

Klik hier
klik hier
Klik hier

 

Miriam Delicado werd op jonge leeftijd benaderd door welwillende, buitenaardse wezens met lang blond haar, blijkbaar specifiek uitgekozen voor een zeer bijzondere rol. Ze werd voor vele jaren door hen geadviseerd om een laag profiel te houden, en tenslotte vorig jaar, 2007, ze werd door hen verteld dat het tijd was om haar boek te schrijven: Alien Blue Star.

Daarmee, werd Miriam een kleine sensatie nadat duizenden mensen voelde dat haar boek voor elk van hen persoonlijk geschreven leek te zijn.. En nu is Miriam een vrouw op een missie: gedreven, gearticuleerd, gepassioneerd en machtig, Ze vertelt een meeslepend verhaal over haar zeer reƫele en fysieke contact met een zeer geavanceerd, "Guardian" ras, en de informatie die ze gevraagd werd om door te geven.

Miriam is zich ervan bewust dat er anderen van haar soort zijn. De boodschap is gericht aan alle mensen en heeft speciale betekenis voor wat George Green gelabeld heeft als "het grondpersoneel"*: dat we bijna in zijn wat de Hopi noemen - waar Miriam een speciale affiniteit en loyaliteit mee heeft - Het Einde Der Tijden; dat onze planeet en onze beschaving in groot gevaar zijn; en dat (dusver, op het moment van schrijven) tijdlijnen niet veranderd lijken te zijn... hoewel het altijd binnen onze gafe is om de toekomst die we willen collectief te creeren.

We voelen evenzo gedreven, en het is ons grote voorrecht om haar te helpen in haar doel door deze video te presenteren. Dit kan wel eens een van de meest indrukwekkende en belangrijke interviews zijn we ooit gedaan hebben.


* George z'n uitdrukking, niet die van Miriam. George en Miriam hebben elkaar nooit ontmoet. Maar het is ons duidelijk dat het dezelfde groep mensen zijn die elk adresseren met dezelfde urgentie en met nagenoeg dezelfde boodschap.

Klik hier Miriam Delicado: Interview Transcriptie
Klik hier voor de website van Miriam Delicado

__________________________Steun Project Camelot - maak een donatie:

Donate

Donations are not tax deductible for U.S. citizens.

Dank u voor uw hulp.
Uw gulgevigheid maakt dat wij door kunnen gaan met ons werk.

 


Bill Ryan en Kerry Cassidy


kerry@projectcamelot.org

bill@projectcamelot.org