Camelot logo James:
  HetWingMakers Interview

Home Whats New Interviews & transcripts Round Table In Tribute The Big Picture Shorts
Our Goals High Praise About Us Get Involved Questions Contact

_____________________________

Klik hier voor het geschreven interview met JamesIntroductie door Kerry Lynn Cassidy


Een aantal jaren geleden, voordat ik Bill Ryan ontmoette en we samen Project Camelot opgestart hebben, werkte ik als onafhankelijke producer met de bedoeling om bewegende foto projecten als programma pakket aan te bieden en ze te lanceren rond Hollywoon aan bedrijven die op hoog productieniveau zaten, producers, regisseurs en tussenpersonen. 

Gedurende die tijd deed ik ook een hoop onderzoek en schreef ik 'spec' beeldrollen, inclusief ééntje over de Anunnaki. Tijdens mijn onderzoek naar meer informatie over de Anunnaki, kwam ik voorbij  the WingMakers website.

Na het lezen van al wat er op die website stond, werd ik overtuigd dat het verhaal een fenomenale film zou kunnen worden, dus ik nam me voor om Mark Hempel (de webmaster) en James (de ontwerper van de gegevens) te contacteren.

Na een hoop telefoon gesprekken, overtuigde ik hen dat ik de geknipte persoon was om hen te lanceren en hun film te doen landen in Hollywood.  Als tegenprestatie verkreeg ik een optie op de productie rechten van de film, afhankelijk van mijn capaciteiten om het project te lanceren -welk, in dit geval, betekende dat ik een top producent moest aantrekken, een regisseur en productie bedrijf, zelfs een grote studio. 

Na maandenlange gesprekken met tussenpersonen en instanties als William Morris, CAA en Endeavor, slaagde ik erin om dit project voor te stellen aan Steven Spielberg, James Cameron, Ridley Scott, en Alejandro González Iñárritu via hun tussenpersonen en ontwikkelingsverantwoordelijken: in 't geval van Spielberg is dit Kathleen Kennedy.

Ze hebben allemaal, zonder uitzondering, het project afgewezen.  Op dat moment had ik geen script, maar inplaats daarvan, de WingMakers website, een eboek, en het verhaal gepresenteerd in de vorm van een hoogtepunt (overzicht en 'loglijn'). Voor diegenen die geïnteresseerd zijn, klik hier.

De redenen om het project af te schieten waren gevarieërd, maar, als Hollywood insider voor vele jaren, de reden hiervoor kan 't best beschreven worden als het resultaat van 't feit dat, op dat moment, er twee grote problemen waren: mezelf, en het ontbreken van een script. 

Ik was een 'liability' omdat ik, in Hollywood terminologie,geen nakijkbare prestaties had en een virtueel nietszeggende persoon was, en zonder script hadden de meeste tussenpersonen en hun lezers geen andere optie dan het materiaal te evalueren via de bondige en de eerlijk betrokken website en 't eboek.

Op dat moment, na het verpakken en lanceren van een aantal succesloze met sterren gevulde science fiction projecten, inclusief Het Montauk Project, gebaseerd op gelijknamige boeken van  Peter Moon en Preston Nichols, begon ik een documentaire te maken over UFO's en ontmoette Bill Ryan: en wat daaruit voortvloeide, zoals men in de volksmond zegt, is bekende geschiedenis.  

Daar Camelot volwassen is geworden, ben ik in contact gebleven met Mark en, via Mark, met James - en 'k heb nooit m'n focus verloren op de wil om De WingMakers om te zetten in een grote film.  Ondertussen ben ik in 't afgelopen jaar Mark gevraagd of we een interview konden afnemen met James voor Project Camelot. 

Vele maanden gingen voorbij, en van tijd tot tijd herhaalde ik mijn verzoek.  Uiteindelijk, alsof uit de lucht gevallen, kreeg ik de volgende email van Mark om te melden dat James bereid was om een interview op papier te ondergaan.  Ik ben hiervoor enorm verheugd om in de mogelijkheid te zijn om u hetvolgende interview met James voor te stellen.

Na zijn antwoorden op onze complexe vragen ontvangen te hebben, kan ik enkel zeggen dat ik, als één individu, zelfs nog meer vragen heb die door mijn hoofd schieten.  En het is mijn diepe hoop dat dit een continue dialoog kan worden met wat ik beschouw als één van de helderste hersenknobbels die vandaag de dag functionneren. 

Kerry Lynn Cassidy
Project Camelot
November 27, 2008

____________________________

BRIEF VAN MARK HEMPEL, webmaster, WingMakers.com

Hallo Kerry,

James heeft me gevraagd om je te contacteren om te polsen of je geïnteresseerd zou zijn om hem al je vragen die je hebt toe te sturen, en hij zal je schriftelijk antwoorden. Hij voelt dat er veel bedrieglijke informatie die verstoord wordt en veel hiervan veroorzaakt ongemak en stress bij mensen.   Hij zou het tof vinden om de kans te delen om een nieuw perspectief over 2012 te delen, de geld situatie, Planeet X, Illuminati, enz.  En hij gelooft dat je publiek het behulpzaam in de ontwikkeling van hun eigen oordeel in deze tijden.

Hij vroeg me voornamelijk om hem de vragen te sturen, ze mogen over eender welk onderwerp gaan dat jij kiest, en hij zal ze zo onweerlegbaar mogelijk beantwoorden.  Hij suggereerde dat je ze post in prioriteitsmail.  Zijn email is: james@eventtemples.com.

Ik hoop dat alles goed met je is en dat je plezier vindt in je werk.

Hartelijk dank voor alle moeite!

Hoogachtend,

Mark

Mark Hempel
Web Manager
EventTemples.org | Lyricus.org | WingMakers.com

_____________________________


From: Kerry Cassidy
Date: November 17, 2008
To: James
Cc: Mark Hempel
Subject: Re: James

James,

Hartelijk dank om naar voren te komen en bereid te zijn om deze vragen van me te beantwoorden...  En deze dank in naam van het publiek van Project Camelot en Project Avalon. Daar we dichter bij 2012 komen en dichter bij 't galactische plan, zijn er veel veranderingen aan 't escaleren in onze levens en in de wereld rondom ons evenals in ons bewustzijn.  We zouden het appreciëren om antwoorden te krijgen op devolgende vragen: (uit de brief geknipt, niet noodzakelijk te vermelden in deze mail copie)

Dank bij voorbaat.  Ik ben me er ter dege van bewust dat de bovenstaande vragen substantiële vragen zijn en mogelijks meer tijd vergen en veelomvattende antwoorden die je ons kan verschaffen.  Ik realiseer me ook dat een aantal vragen hierboven mogelijks gerefereerd worden op verscheidene plaatsen op de WingMakers en Lyricus websites.   Desondanks, velen uit ons publiek zijn mogelijks niet bekend met deze gegevens.  Mag ik je verzoeken om jezelf de vrijheid te hanteren om enkel te antwoorden op de vragen waarbij jij je momenteel het gemakkelijkste voelt. Aarzel niet om referenties toe te voegen naar linken op je website waar je mogelijks antwoorden hebt op hogerstaande vragen.

Bij voorbaat, zou ik je graag willen danken voor je voortreffelijke kunst, muziek en lessen en voor je verbazingwekkende dienst aan de mensheid. 

Mijn collega,Bill Ryan, heeft één of twee van de bovenstaande vragen toegevoegd, en deelt met mij zijn eigen waardering en warmste groeten. 

Al het hogerstaande zal -samen met je antwoorden- en enkel met jouw toestemming gepost worden op een pagina van onze website. 

In waarheid en met zegening,

Kerry

Kerry Lynn Cassidy and Bill Ryan

Project Camelot/Project Avalon

'durf te spreken'
projectcamelot.org
projectavalon.net
_________________________________________________________
.."Hij vroeg of het geclassificeerd was, en hij zei 'neen',
omdat je iets dat niet bestaat niet kan classificeren."--Hawk Tales

Synopsis en pitch : WingMakers: the Movie
Klik hier voor het geschreven interview met James


__________________________Steun Project Camelot - maak een donatie:

Donate

Donations are not tax deductible for U.S. citizens.

Dank u voor uw hulp.
Uw gulgevigheid maakt dat wij door kunnen gaan met ons werk.

 


Bill Ryan en Kerry Cassidy


kerry@projectcamelot.org

bill@projectcamelot.org