Camelot logo Henry Deacon:
Finnish flag Suomenkielinen käännös, osa 2 (update)

Home Interviews & transcripts Our Goals Round Table In Tribute The big picture Shorts
About us Get Involved Questions Contact

_____________________________

Meillä on ollut jatkuva keskeytymätön yhteys ”Henry Deaconin” kanssa (katso alla). Lukeaksesi ”Henryn” taustan ja puhtaaksi kirjoitetun ensimmäisen haastattelumme, klikkaa tästä. Ideaalia olisi lukea se ennen seuraavaan informaatioon tutustumista.

Mitä esitämme tässä ei ole nauhoitettu ainoassakaan haastattelussa. Tämä on oma yhteenvetomme siitä, mitä pidämme tärkeänä julkaista useista keskusteluistamme ja kirjeistämme ensi tapaamisen jälkeen.

Tunnemme ”Henryn” erittäin hyvin nyt. Hän on arvojensa ajama, hyvin älykäs mies ja hän tiedostaa selvästi, että hänen jakamansa tiedon tärkeys saattaa olla suuri riski hänelle itselleen. Hän on pehmeä-ääninen, kiltti ja hänellä on ihastuttava huumorintaju. Hän ei etsi minkäänlaista julkisuutta, vaan on erittäin huolestunut maailman tilasta... ja suunnasta mihin se näyttää olevan menossa.

Ammatillisen asemansa takia hänellä on etuoikeutettu mahdollisuus nähdä kaikki tapahtuva – jota hän kuvaa hämmästyttävänä monimutkaisuutena, yksityiskohtina jotka tietävät ja ymmärtävät vain hyvin harvat – kokonaiskuvana yläpuolelta. Hänen esittelemänsä kuva on mutkikas, haastava ja erittäin tärkeä.

.
_____________________________

Dan Burischin lausunto

Ensimmäisessä haastattelussamme ”Henry” sanoi ettei ole koskaan kuullut Dan Burischista. Koska osa ”Henryn” tarinaa näytti limittyvän Danin tarinan kanssa, suosittelimme vahvasti, että hän katsoisi tekemämme kolmeosaisen Dan Burischin videohaastattelun.

27. syyskuuta, kolme viikkoa myöhemmin, vastaanotimme seuraavanlaisen sähköpostin.  Sitä on lainattu kirjaimellisesti ja se on tässä kokonaisuudessaan:

Dan Burisch kertoo koko totuuden.

Vahvistan tämän.

aikajanat ja kaikki

parhain terveisin

Tämä oli erittäin tärkeää ja tarkistimme sen ”Henryltä“ kasvokkain heti kun pystyimme. Näyttää siltä, että Danin väitteet – niin epätavallisilta ja uskomattomilta kuin ne saattavat kuulostaakin – ovat totta.

Henry ei kommentoinut J-Rodia, sopimuksia tai Lotusta, sillä hänellä ei ole kokemusta eikä tietämystä niistä. Mutta hän vahvisti, että suurin salatun tiedon maailman salaisuuksista – mitä ei ole edes monelle sisäpiiriläiselle itselleen kerrottu – on, että olemassa on mutkikas ongelma, joka koskee vaihtoehtoisia aikajanoja, että jotkut vierailijoista ovat todellakin ihmisiä kaukaisesta tulevaisuudesta ja että on olemassa merkittäviä vihjeitä mahdollisesta tulevasta tapahtumasta, joka saattaa vakavasti vaikuttaa Maahan ja sen asukkaisiin.

Viimeinen näistä on syy siihen, että kaikkea pidetään tiukasti salattuna tietona ja että paljastusten tekeminen on niin ongelmallista.

Roswell

Roswellin vierailijat olivat ihmisiä tulevaisuudesta, kuten Dan Burisch väitti. He eivät olleet toiselta planeetalta vaan tulevaisuuden Maasta ja he astuivat (joka on parempi sana kuin ”matkustivat”) takaisin vuoteen 1947 yrittääkseen korjata historiassaan esiintyviä ongelmia. Ilmeisesti Dan oli myös oikeassa siinä, että Rosewellin vieraat olivat lähemmästä tulevaisuudesta kuin toiset vierailijat, jotka saapuivat myöhemmin. Mutta ”Henry” ei antanut yksityiskohtia tai aikakehyksiä.

Rosewellin vierailijat olivat puhtaasti epäitsekkäällä asialla. Heidän ei olisi tarvinnut tehdä tätä, mutta he valitsivat niin... myötätunnosta. Mutta tehtävä meni katastrofaalisesti pieleen, ei vain siksi että he putosivat (onnettomuus, jonka aiheutti korkeatehoinen laser – jonka armeija myöhemmin ymmärsi ja mukautti laserin aseeksi), vaan koska heillä oli mukanaan ajassa ja avaruudessa suunnistava laite, joka oli heidän ainoa keinonsa päästä takaisin omaan aikaansa.

Tämä laite oli pieni laatikko, paljon pienempi kuin ”Looking Glass”, jota Dan Burisch ja Bill Hamilton kuvasi myöhemmin käytetyn monissa armeijan tiedemiesten kokeissa. Kun armeija otti tämän laatikon haltuunsa ja tutki sitä, siitä syntyi katastrofi. Se teki aikajana ongelmasta monta kertaa pahemman, sillä se esitteli aikaporttiteknologian meille väärään aikaan... ja myös näytti armeijalle mitä on tulossa.

”Henry” ei voinut tähdentää liikaa, kuinka totaalisen katastrofaalisia Rosewellin tapahtumat olivat. Ne olivat valtava takaisku tulevaisuuden ihmisten alkaneelle  projektille korjata ongelmat.

Tämän jälkeen tulevaisuuden ihmiset ovat tehneet jatkuvasti yrityksiä korjatakseen pahentuneen tilanteen. Tämä on aiheuttanut aikajanojen päällekkäisyyden ja luonnut monimutkaisen vyyhdin, jota edes monen nykyhetken älykkäimmän henkilön on vaikea ymmärtää kokonaisuudessaan.

Kysyimme ”Henryltä”, miksi tämänkin jälkeen aluksia putosi lähes joka vuosi. Hän kertoi että se tuntui oudolta, sillä näytti että vierailijat eivät olleet ottaneet huomioon säteen riskiä ennen kuin he palasivat ajassa, mutta hän kertoi myös, että palaaminen oli heille useista muistakin syistä hyvin vaarallista edistyksellisestä teknologiastaan huolimatta. Putoamiset ovat johtuneet monista seikoista, mukaan lukien ulkopuolisen tahallisen toiminnan. Tärkeää on, että ”Henry” korosti että Rosewellin vierailijat eivät olleet Harmaita (Grays). (Hän ei kuitenkaan maininnut keitä Harmaat ovat.)

NOAA, Dark Star ja ilmaston lämpeneminen

”Henry” työskenteli yhdessä vaiheessa NOAA:lle (National Oceanic and Atmospheric Administration) ja sai tietää asiasta, jota hän kutsui nimellä ”toinen aurinko”. Tämä on massiivinen astronominen objekti, joka muodostaa pitkän elliptisen kiertoradan oman aurinkomme ympärille ja on kaltevassa tasossa muihin planeettoihin nähden. Tällä hetkellä se lähestyy ja vaikuttaa aurinkoomme monella tapaa. Pieni organisaatio NOAA:n sisällä on tietoinen, että tämä on syy lämpenemiseen kaikilla planeetoilla, ei pelkästään Maassa. Tämä informaatio on salaista, mutta se on tiedetty useita vuosia.

Kerroimme ”Henrylle” Andy Lloydin erinomaisesta ”Dark Star” –verkkosivusta, jota hän ei ollut nähnyt aiemmin. Tarjouduimme myös lähettämään hänelle Lloydin kirjan nimeltä ”The Dark Star”, mutta hän kieltäytyi vedoten riskiin, että sen lukeminen ennen, kuin hän kykenee muistamaan lisää tietämäänsä informaatiota, saattaisi sekoittaa hänen ajatuksiaan.

Tämä asia on yhteydessä aiemmin tekstissä kuvailtuun Rosewellin katastrofiin. Ongelmat, joita tulevaisuuden ihmiset tulivat korjaamaan, olivat monenlaisia, mutta pääasiassa – kuten Dan Burisch on todistanut toistuvasti – ne liittyivät mahdolliseen tapahtumaan, jonka laukaisee massiivinen ”piikki” auringon aktiivisuudessa lähitulevaisuudessamme.

”Henry”, kuten myös Dan, käyttää aikaa korostaakseen vahvasti, että tapahtuma on vain yksi mahdollisuus (joka on nähty ”Looking Glass” –laiteella mahdollisessa tulevaisuudessa)... ja tällä hetkellä sen arvioidaan olevan epätodennäköinen.

”Henry” selittää, että kasvanut auringon aktiivisuus johtuu vain osittain ”Dark Star:ista”, siihen liittyy useita tekijöitä. Nämä tekijät ovat mutkikkaita. Osa niistä ovat galaktisessa mittakaavassa ja liittyvät luonnollisiin, jaksottaisiin tapahtumiin, joista Maa on kärsinyt usein aikaisemminkin. Mikä tekee tästä kyseisestä kerrasta täysin uniikin planeetallemme, on se, että tällä kertaa siihen yhtyvät samanaikaisesti muutkin vakavat tekijät – kuten hiilipäästöt, ylikansoittuminen ja taipumuksemme sotia  – kaikki tämä yhdistettynä jaksottaiseen kasvavaan auringon aktiivisuuteen uhkaa meidän ja elinympäristömme hyvinvointia.

Mars

”Henry” vahvistaa laajan asutetun tukikohdan olemassaolon Marssissa. Tukikohtaa varustetaan vaihtoehtoisen avaruuslaivueen ja myös tähtiporttien kautta.

Ei-paikallinen signaali (signal non-locality)

”Henry” kertoi meille, että hän on henkilökohtaisesti kommunikoinut tiimin kanssa, joka otti osaa Alain Aspectin keskeiseen ja ratkaisevaan kokeeseen vuonna 1981, jonka hän teki todistaakseen Bellin teorian. Tämä oli salainen projekti Livermooressa 1970-luvun lopulla. Saatuja tuloksia ei koskaan julkaistu yleisölle – mikä on tyypillistä ”pimeän budjetin” tutkimuksille.

Kyseessä oleva matemaattinen fysiikka on mutkikasta, mutta kehitettyä teknologiaa käytetään nykyisin säännöllisesti simultaaniseen kommunikointiin suurien etäisyyksien päähän.

Hunter Ligettissä alas ammuttu alus

Pyysimme ”Henryä” kertomaan lisää tästä tapahtumasta. Hän antoi meille tapahtumapaikan: mailin sisällä tämän kartan keskuksesta. Se sattui vuoden 1972 lopussa tai vuoden 1973 alussa. Hänen tiiminsä oli kentällä testaamassa kokeellisia laseraseita useisiin eri materiaaleihin. Yhtäkkiä kuin tyhjästä ilmestyi levyn muotoinen alus – halkaisijaltaan noin 100 ja korkeudeltaan 25 jalkaa. Joku ampui sitä testattavana olevalla kokeellisella laseraseella. Päälaseria säilytettiin ja ohjattiin hieman muunnellun 2,5 tonnisen M-35 kuorma-auton, nimeltään ”Deuce and a Half”, lavalta. ”Henry” ei muista, että alukseen olisi tullut mitään ulkoisesti näkyvää vahinkoa, mutta siitä tuli toimintakyvytön. Kolme lapsenkaltaista humanoidia (ei klassisia ”Harmaita”) otettiin kiinni elävinä ja hyväkuntoisina ja kuljetettiin ”Nike”-tukikohtaan, joka sijaitsee Tilden Parkin kukkuloilla, suoraan itään Californian Kensingtonista. Tämä kaikki tapahtui hyvin nopeasti ja oli aikamoinen shokki kaikille mukana olleille.
_____________________________


Käynnissä olevan perusteella odotamme lisää päivityksiä.

17. helmikuuta 2007.

 

_____________________________


Auta projekti Camelotia - tee lahjoitus:

Bill Ryan and Kerry Cassidy

support@projectcamelot.org