Cheetah logo Henry Deacon:
Finnish flag Suomenkielinen käännös, osa 1

Home Interviews & transcripts Our Goals Round Table In Tribute The big picture Shorts
About us Get Involved Questions Contact

_____________________________


Haastattelussa ”Henry Deacon”, Livermoren fyysikko


Tämä haastattelu on kirjoitettu puhtaaksi videosta, sillä haastateltu esitti pyynnön pysyä anonyyminä (”Henry Deacon” on salanimi, jota ehdotettiin koska hän muistuttaa mukavaa, luovaa sekä monipuolista matemaatikkoa ”Eureka” TV-sarjasta). Tiettyjä yksityiskohtia on poistettu ja/tai muutettu, jotta hänen identiteettinsä ei paljastuisi, ja kirjoitetusta versiosta on ”siistitty” suurimmat epäröinnit ja sen kaltaiset luonnolliset ilmaisut. Kuitenkin on tärkeintä panna merkille, että mitään paljastettua asiatietoa ei ole muutettu tai muokattu millään tavoin.

”Henryn” nimi ja työelämän yksityiskohdat tiedetään ja on vahvistettu ja meillä oli mahdollisuus tavata hänet henkilökohtaisesti useammin kuin yhden kerran. Hän oli ymmärrettävästi hieman hermostunut, mutta halusi ehdottomasti puhua meille. Keskustellessamme hän toisinaan vastasi hiljaisuudella, merkityksellisillä katseilla ja salaperäisillä hymyillä enemmän kuin sanoilla. Hän oli tyylinsä oli hiljaisella tavalla aseista riisuva ja hän ei ollut aina varma mitä hänen pitäisi kertoa tai jättää kertomatta. Toisinaan hän kuitenkin nautti paljastaessaan totuuden jostain tärkeästä asiasta tavalla, jolla paljastusta ei voitaisi jäljittää häneen. Muutama täydentävä yksityiskohta toimitettiin sähköpostilla haastattelun jälkeen.

Kaikkein tärkein lisätieto tulee tekstin lopussa, kun ”Henry” vahvistaa Dan Burischin lausunnon.

Lukijat saavat jakaa tekstiä vapaasti sillä varauksella, että mitään osioita ei muuteta tai poisteta. Muokkaamattomia osia voidaan lainata, kunhan asiayhteys tehdään selväksi. Me pidämme tätä haastattelua erittäin tärkeänä ja mielestämme paljastettu informaatio pitäisi tehdä laajasti tunnetuksi.

__________________________

Kerro meille jotain itsestäsi – sen verran kuin tunnet pystyväsi.

Olen tällä hetkellä erään kolmikirjaimisen toimiston palveluksessa (”Henry” pelaa kanssamme pienen sanaleikin kunnes arvaamme oikein toimiston, minkä hän vahvistaa nyökkäämällä). Otan luultavasti suuren riskin puhumalle kanssanne näin, vaikka en aiokaan paljastaa mitään tietoa, joka olisi oman arvioni mukaan salaista ja samalla erityisen tärkeää kansalliselle turvallisuudelle. Olen ollut mukana monien toimistojen projekteissa useiden vuosien aikana.

Hypätäkseni suoraan alkuun, uskon että otin valtaani nykyisen olomuotoni noin kahdeksannella luokalla. Minulla on muistoja tulostani toiselta planeetalta ja nämä muistikuvat sekoittuvat ihmiselämän lapsuuden muistoihin. Se on hyvin kummallista ja on vaikea selittää miltä se tuntuu. Minulla ei ole ikinä ollut ongelmia päästä käsiksi monimutkaiseen tieteelliseen informaatioon intuitiivisesti ja usein huomaan ymmärtäväni mutkikkaita systeemejä ilman yksityiskohtaista opastusta tai koulutusta. Pohjimmiltaan työskentelen systeemeiden kanssa. Tarkoitukseni ei ole olla ylimielinen, mutta minulla on suuri määrä edistyksellistä tietoa, tieteellistä ja muutakin. Minä vain tiedän paljon. En voi sanoa enempää juuri nyt.

Voitko antaa edes jonkinlaisen vihjeen siitä, missä toimistossa työskentelet nyt?

En voi tehdä sitä julkisesti. Minulla ei ole varaa ottaa riskiä tässä asiassa.

Mitä tietoa sinulla on jonka tunnet, että maailman tulisi saada tietää?

On niin paljon kaikkea, että en tiedä mistä aloittaa. Tiesin esimerkiksi 9/11 –tapahtumista kaksi vuotta ennen kyseistä ajankohtaa. En yksityiskohtaisesti, mutta yleisellä tasolla kyllä. Siitä puhuttiin, sen kaltaisesta tapahtumasta joka, sanotaan nyt näin, muuttaisi peliä. Tiedän, että suunnitteilla on sota USA:n ja Kiinan välillä loppuvuonna 2008. Asia on myös geopoliittinen eikä liity suoraan ”Black” operaatioon.

Nämä molemmat ovat tapahtumia, joista kuulin vain ohimennen. Minulla ei ole yksityiskohtaista tietoa niistä.

Tarkoitat siis, että USA ja Kiina toimivat yhdessä lavastaakseen sodan?

Pentagon aloitti suunnitelmat vuonna 1998. Sinun täytyy ymmärtää että USA ja Kiina ovat yhteistyössä kaikilla osa-alueilla. Tämä sota on USA:n ja Kiinan yhteinen operaatio. Useimmat sodat ovat järjestettyjä, niin on ollut jo jonkin aikaa. Haluatko kuulla jotakin muutakin epämiellyttävää? Kuulin tämän joltain, joka työskenteli yksikössä joka testasi ohjuksia Tyynenmeren alueella ja Kaukoidässä. Nämä ohjukset toimitettiin testipaikalle tiukasti suljetuissa ja ilmatiiviissä säiliöissä. Testauksen jälkeen säiliöt kuljetettiin takaisin samalla tavalla suljettuina, mutta tyhjinä, siis oletettavasti tyhjinä. Tämä henkilö oli paikalla yhdellä kerralla kun säiliö avattiin. Se oli täynnä valkoista jauhetta sisältäviä pusseja.

Kokaiinia?

Annan sinun vetää omat johtopäätöksesi. Epäilen sen olleen sokeria. Anna minun vain sanoa, siis hypoteettisesti puhuen, jonka lisään suojellakseni itseäni, jos tämän tyylinen suunnitelma olisi toiminnassa, se olisi täydellisen toimiva logistisesti koska se on täysin turvallinen pystyessään kiertämään kaikki turvatoimet, tullit, kansainväliset rajat ja tarkastukset. Se on täydellistä, kuten tapa millä aseet ja ampumatarvikkeet tapasivat ylittää rajoja diplomaattien kasseissa matkatessaan konsulaattien välillä. Tätä tapahtuu koko ajan.

Kutsuisitko itseäsi fyysikoksi?

Kyllä. Työskentelen myös muiden erityisalojen parissa, mutta kyllä, olen fyysikko. Ja olen erikoistunut systeemeihin. Livermore on hyvä paikka olla, kaikki ovat päteviä ammattilaisia siellä. He eivät, tiedäthän, he eivät pelaa pelejä.

Mitä voit sanoa tämän hetkisestä fysiikan tasosta sotateollisuuden parissa?

Se on useita vuosia edellä suuren yleisön fysiikasta, jota julkaistaan lehdissä ja yleisellä palvelimella. On projekteja, jotka käsittelevät asioita, jotka ovat usean tavallisen fyysikon uskon, kokemuksen ja mielikuvituksen ulkopuolella.

Voitko antaa yhtään esimerkkiä?

(Pitkä tauko).

Livermoressa on projekti nimeltään ”Shiva Nova”, joka käyttää suurta joukkoa jättiläismäisiä lasereita. Nämä valtavat ja tehokkaat, vahvuudeltaan useita terawatteja olevat laserit  ovat rakennuksessa, joka on rakennettu suurien lähteiden päälle (levittää käsiään näyttääkseen koon) ja ne ovat kaikki kohdistettu pienen pieneen pisteeseen. Tämä luo fuusioreaktion joka matkii tiettyjä ydinasetestauksen olosuhteita. Se on kuin ydinvoiman testausta laboratoriossa ja pisteestä, johon kaikki energia on kohdistettuna, saadaan erittäin paljon tietoa.

Ongelmana on, että tämän kaltaiset hyvin korkeaenergiset tapaukset luovat repeytymiä aika-avaruuteen. Tämä todettiin jo Hiroshiman ja Nagasakin tapauksissa ja voit jopa nähdä sen vanhoissa elokuvissa. Etsi energiapiirin laajentumiselta näyttävää ilmiötä. Voin lähettää sinulle linkin, josta näet sen. Aika-avaruuteen luotujen repeämien, ovat  ne sitten suuria tai pieniä, ongelma on se, että ei-toivotut asiat pääsevät sisään.

Asiat pääsevät sisään?

Asiat pääsevät sisään. Asiat, joista me kaikki tiedämme ja joista keskustellaan internetissä paljon. Olennot, influenssat ja kaikenlaiset oudot asiat. Voin kertoa että ne ovat aiheuttaneet isoja ongelmia.

Minkälaisia ongelmia?

(Tauko).

Niiden läsnäolosta aiheutuva ongelma ja se, mitä tapahtuu seuraavaksi. Toinen ongelma on se, että jos aiheutat repeämiä aika-avaruuteen sotket myös aikaa itseään, haluat tai et. On tehty yrityksiä korjata asiaa ja se on saanut aikaan mutkikkaita päällekkäisiä aikasilmukoita. Jotkut ”ET:t” yrittävät auttaa ja toiset – toiset eivät yritä. Tulevaisuutta ennustaessa voimme puhua vain todennäköisistä ja mahdollisista tulevaisuuksista. Tämä kaikki on todella monimutkaista ja erittäin salaista. Pohjimmiltaan se on vain valtava sotku. Olemme aiheuttaneet ongelmia, alkaen ”Manhattanin Projektista”, emmekä tiedä vielä, kuinka käsitellä seuraamukset.

Useiden aikajanojen ongelma kuulostaa informaatiolta, josta Dan Burisch kertoi... Voitko kommentoida tätä?

(Pudistaa päätään). En tiedä tuosta mitään.

Ok. Lähetämme sinulle linkit joista näet hänen haastattelunsa. Mutta se mitä kerrot, tukee myös ”Herra X:n” kertomaa informaatiota, joka löytyy Camelotin verkko sivuilta. Oletko nähnyt tai lukenut nämä haastattelut?

En, mitä hän sanoo?

”Herra X” on arkistonhoitaja, jolla oli 80-luvun puolivälissä kuuden kuukauden ajan mahdollisuus työskennellä salaisten dokumenttien, filmien, kuvien ja esineiden parissa työskennellessään erityisessä maanpuolustusurakoitsijan projektissa. Hän sanoo lukeneensa, että pääsyynä ”ET:eiden” kiinnostukseen meitä kohtaan oli ydinvoiman testaus ja yleinen ydinaseiden uhka.

Tuo kuulostaa suunnilleen oikealta. Paitsi ainoastaan yksi tai kaksi ”ET-ryhmää” ovat huolestuneita ydinaseista, eivät kaikki.

Ok. Mitä muuta voit kertoa meille aikajanaongelmasta?

Vain sen että se on ratkaisematta. Riski on, että joka kerta kun yritämme korjata sitä, se  lisää ongelmia. Se vain pahenee koko ajan.

Ovatko avaruusolennot, tai osa avaruusolennoista aikamatkailijoita? Dan Burisch väittää näin.

Kyllä.

Tiedätkö ”Montauk Projektista”?

Se aiheutti valtavan ongelman ja synnytti... Loi 40 vuoden silmukan.

En tiedä Al Bielekistä. Osa hänen informaatiostaan tuntuu epäilyttävältä. Mutta jotain sen tapaista ehdottomasti tapahtui, Philadelphian kokeessa myös. John Neumann oli hyvin paljon mukana siinä.

Entä Tesla ja Einstein?

En tiedä. Mutta Neumann… (Nyökkää päätään).

Montauk oli todellinen?

Kyllä. Se oli todellinen sotku. He loivat aikahalkeaman jota emme ole vieläkään onnistuneet paikkaamaan. Nyt sinun täytyy ymmärtää että tämä liittyy myös ”Projekti Rainbowhin”, tähtiportit (The Stargates) olivat myös toiminnassa siellä. Mutta osa Montaukista verkossa olevista raporteista ei vakuuta minua. Olen nähnyt joitain kuvia laitteista joita heidän oletettiin käyttäneen ja se on roskaa, vain kasa roskaa.

(Bill). Minulla on ollut aina ongelmia aikaporttien idean kanssa, sillä en ymmärrä kuinka ne pysyisivät planeetan tietyssä kohdassa kun planeetta liikkuu avaruudessa. Jos portti luodaan aika-avaruudessa, voisi olettaa sen jäävän jälkeen hyvin nopeasti kun maapallo pyörii ja kiertää kiertorataansa. Lisäksi aurinkokunta itsessään kiertää galaksia suurella radallaan. Tarkoitan että kaikki on liikkeessä koko ajan, sen me tiedämme hyvin. Voitko selittää tämän?

En osaa... Mutta tiedän mitä tarkoitat ja portit tosiaan pysyvät tietyissä sijanneissa, tavallaan ankkuroituina tälle planeetalle. Se todella tapahtuu sillä tavoin. Miksi ne eivät jää jälkeen ja vain ajelehdi jonnekin, sitä en osaa sanoa. Ehkä ne ovat painovoimallisesti ankkuroituna jollain tavoin. Sinun arvauksesi on yhtä hyvä kuin minun.

Yksi porteista joka on yhdistetty Marsiin ja yhteys siihen pysyy tasaisena olivat Maa ja Mars kiertoradoillaan missä tahansa. Meillä on ollut siellä tukikohta perustettuna aikaisesta 60-luvusta lähtien. Oikeastaan meillä on useita tukikohtia.

Eli olemme jo tutkineet Marsin?

Toki, jo kauan aikaa sitten. Oletko nähnyt ”Alternative Three” -elokuvan?

Kyllä.

Se oli osittain totta. Marsiin laskeutumisvideo oli hölynpölyä ja muut osat myös, mutta totuutta oli mukana.

Mitä muuta tiedät fyysikkona joka osallistuu näihin projekteihin?

Ok. Tämä saattaa kiinnostaa sinua jos sinulla on fyysikon tausta. Tiedät kai mikä on ei-paikallinen signaali (signal non-locality)? Kun kaksi hiukkasta voivat ilmeisesti kommunikoida keskenään simultaanisesti välimatkan ollessa mikä tahansa. Kommunikaatiolaitteet on valmistettu yhteydenpitoon valtavien välimatkojen päähän ja myös paikalliseen käyttöön, sillä laitteissa käytetty menetelmä takaa, että salakuuntelu on mahdotonta kun kahden laitteen välillä ei kulje mitään, minkä voisi siepata. Sitä on mahdotonta purkaa, koodata auki tai salakuunnella, koska minkäänlaista signaalia ei kulje mihinkään. Ei ole siis signaalia jonka voisi siepata. Se ei vain toimi niin.

Asian nerous on siinä, että nämä laitteet ovat oikeastaan hyvin yksinkertaisia valmistaa. Pystyt luomaan kaksi kaoottista virtapiiriä parille pienelle lankulle käyttäen halpoja komponentteja, joita kuka tahansa pystyy ostamaan, ja ne kommunikoivat keskenään edellä mainitulla tavalla. Voit rakentaa näitä jos tiedät miten.

Onko olemassa joitain muita sovelluksia kommunikaation lisäksi?

(Tauko).

Kyllä.

Mitä muuta voit kertoa tästä?

Siinä kaikki. Minun täytyy sanoa etten ymmärtänyt aluksi että olet henkilö, joka on myös luonnut Serpo-verkkosivut. Sanon vain, että sitä ei kutsuttu tuolla nimellä. Ja epäilen, että matka olisi vienyt yhdeksän kuukautta. He eivät matkustaneet sinne sillä tavoin.

Ai, tarkoitatko että matka tapahtui hetkessä?

(Tauko).

En usko, että he matkustivat kuten he kertoivat Serpo-verkkosivulla tehneensä. Ehkä siellä oli muita ohjelmia. Siellä on saattanut olla useita. Mutta matkat suurten etäisyyksien välillä tehdään parhaiten käyttämällä portteja. Kaikki muu on todella... Se on vain tehotonta.

Tarkoitatko että he käyttivät tähtiportteja?

Kai niitä voi kutsua tuolla nimellä. Kyllä.

Epäilen myös, että systeemi ei ole ”Zeta Reticuli”. Se kuulostaa enemmän ”Alpha Centaurilta”. Taisit mainita tästä verkkosivulla.

Onko sinulla syy sanoa näin?

No, ”Zeta 1 ja 2” ovat kaukana toisistaan. ”Alpha Centauri” ja ”Proxima Centauri” ovat lähellä toisiaan. ”Alpha Centaurin” aurinkojärjestelmä on hyvin paljon samanlainen kuin meidän, mutta se on vanhempi. Planeetat ovat vakailla kiertoradoilla. Siellä on kolme asuttua planeettaa, toinen, kolmas ja neljäs. Ei, odota, viides luullakseni. Toinen, kolmas ja viides.

Tuo on hämmästyttävää... Tiedät tämän ammattisi puolesta? Tarkoitan että saitko nämä tiedot työsi ohessa?

Kyllä, tämä tiedetään. On verrannollisen helppoa päästä sinne, matkaa on alle viisi valovuotta ja se on, tiedätkö, se on kuin naapurissamme. Asukkaat siellä ovat pitkälle ihmisten kaltaisia. He eivät ole Harmaita (Grays), he ovat samanlaisia kuin me. Ihmismuoto on hyvin yleinen universumissa.

(Bill). Onko yksi planeetoista aavikon kaltainen? Näin sellaisen kuvassa jota kuvailin sinulle. Kaksi laskevaa aurinkoa aavikkomaiseman yllä. Se todella järkytti minua.
(Katso tämä artikkeli Serpo-verkkosivulta)

Kyllä on. Aavikkoplaneetta.

Vau.

Oletko tutustunut ”Projekti Looking Classiin”?

Tuntuu jollain tapaa tutulta…

Se oli eräänlainen teknologia josta Dan Burisch kertoi meille, sillä oli tekemistä tulevaisuuteen näkemisen kanssa. Olitko mukana siinä?

Ok, tuo teknologia ei ollut meidän kehittämämme. Me saimme sen, tai se otettiin aluksesta jonka hankimme. En työskennellyt sen parissa.

Kuulimme että Los Alamosissa on valmistettu keinotekoinen tähtiportti. Oletko kuullut tästä?

(Katsoo meitä vastaamatta, hymyillen hienoista arvoituksellista hymyä).

Mitä voit kertoa meille Los Alamosista?

Lähetän sinulle Los Alamosin verkkosivun osoitteen ja voit myös etsiä tietoa hakusanalla ”gravity shielding” ja samantapaisilla nimillä. Kaikki on siellä.

(Huomio: verkkosivun osoite on https://lanl.arxiv.org)

On ehkä virhe että se on julkisella palvelimella. Haluat ehkä neuvoa ihmisiä arkistoimaan löytämänsä sivut ennen kuin ne otetaan pois verkosta kun tämä julkaistaan, jos julkaistaan. Mutta tällä hetkellä voit nähdä ne omilla silmilläsi.

On vaikea kertoa muuta.

Mitä voit kertoa meille ”ET:eiden” läsnäolosta?

Etsi elokuva ”Wavelenght”. Se perustuu täysin tositarinaan. Oletko nähnyt sen? Se perustuu Hunter Liggettin tapahtumiin. Tämä on kuuma tapaus.

En. Missä on Hunter Liggett?

90 mailia kaakkoon Californian Montreysta, Minun pääasemani niihin aikoihin oli Fort Ord.

Työskentelin siellä aikaisella 70-luvulla kun olin sotavoimien palveluksessa ja työskentelin ”CDCEC:n” (Compat Developments Command Experimentation Command) alaisuudessa. Voit etsiä sen.

Me teimme testausta kaikenlaisilla laitteilla ja asuimme siellä kentällä. Me pidimme lasereilta suojaavia laseja suuren osan ajasta ja oli rutiinia, että silmämme tutkittiin verkkokalvojen palojen varalta. Jopa osalla kentällä olevasta karjasta oli muotoillut suojalasit! Tämä oli oudoin näky jota pystyt kuvittelemaan.

No, eräänä päivänä jotain tapahtui testaamisen aikana. Alus tuli alueelle ja se leijui ilmassa, se leijui suoraan eteemme kentälle. Niinpä (tauko) me ammuimme sen alas.

Ammuitte aluksen alas?

(Pudistelee päätään). Sitä meidän ei olisi ikinä pitänyt tehdä. Minä en sitä tehnyt, mutta ryhmä teki. Meillä oli valtavasti aseita ja luulen, että he menivät paniikkiin ja luulivat olevansa elokuvassa tai jotain. Alus tehtiin toimintakyvyttömäksi ja otettiin haltuun ja niin myös sen matkustajat, jotka ehdin nähdä hyvin lyhyen aikaa. Ne olivat pieniä, lapsen kaltaisia humanoideja, joilla ei ollut hiuksia. Ja niillä oli pienet silmät, eivät suuret mantelimaiset. En usko että kukaan tietää tästä. Minun tietämykseni mukaan se ei ole internetissä.

Tämä on uskomatonta. En ole koskaan kuullut tästä tapauksesta.

Suurin osa muista todistajista päätyi Vietnamiin ja moni sai surmansa. Saatan olla tapauksen ainoa todistaja joka on elossa... En tiedä.

Loput tarinasta on elokuvassa ”Wavelenght”, joka julkaistiin 80-luvun alkupuolella. Kuulin siitä vasta vuosia myöhemmin Arizonassa. Sanoinko tämän saman äsken? (Nauraa ensimmäistä kertaa).

Kun näin videon, odotin jonkinlaista kevyttä viihdettä muutaman oluen kanssa, mutta katsoinkin sitä suu hämmästyksestä auki. Elokuvan alku kuvailee täysin selvästi ja paikkansapitävästi tapahtumia ja loppuosakin on hyvin lähellä todellisuutta, mukaan lukien hylätyn, Etelä-Californiassa sijaitsevan ”Nike”-tukikohdan käyttö heidän varastoimisekseen.

Mene etsimään se. Se on periaatteessa totta. Olin hämmästynyt kuin näin sen. Henkilön, joka on kirjoittanut sen, on täytynyt olla paikalla tai hän tunsi jonkun joka oli paikalla. Mutta en tiedä kenet.

Yhteen aikaan minulla oli aito avaruusoliovalokuva. Näytin sen eräälle henkilölle, naiselle, erittäin lahjakkaalle naiselle, joka työskenteli mikrobiologina yhdessä toimistoista. Se säikäytti hänet todella. En voinut uskoa sitä. Hän ei halunnut käsitellä asiaa lainkaan. Kerron tämän vain vihjatakseni että yleisö, eivät edes tiedemiehet, ole valmiina tämän informaation julkituloon. Ja tämä henkilö josta kerroin, oli todella älykäs. Se ei estänyt häntä pelästymästä ja kieltäytymästä tietämään enempää. Hän oli todella järkyttynyt.

Onko valokuva vielä sinulla? Saammeko nähdä sen?

En tiedä. Minulla saattaa olla se vielä jossain, jos löydän sen, välitän sen teille.

Voitko kuvailla sitä?

Kuvassa oli pieni olento jolla oli tumma iho, se näytti mustalta ja ryppyiseltä. Hän oli tapauksen ainoa henkiinjäännyt. Mutta hän kuoli pian sen jälkeen. Hänellä oli puku, joka oli itsestään parantava, hmm, itsestään korjaava. Se oli jonkinlaista kangasta, tai jotain, joka todella korjasi itseään. Ja hänellä oli mukanaan esine, joka oli jonkinlainen kauko-ohjauslaite, se otettiin häneltä pois.

Oliko hän onettomuudesta selviytyjä?

(Tauko).

Ei.

Aikamatkailija?

Tiedätte kaiken, eikö niin?

Emme, mutta annat meille varmuutta.

Tarkoitan, että se on vain uskomattoman monimutkaista. Se on niin mutkikasta että on mahdollista, että kenelläkään ei ole kaikkea tietoa. Useimmat toimistoista eivät tiedä mitä toiset tietävät ja kaikki on tarkasti lokeroitua. Kukaan ei puhu toiselle näistä asioista. Toisinaan kokonaisia projekteja toistetaan ja kulut nousevat, kuka tietää kuinka moniin biljooniin, koska toisen projektin olemassa olosta ei tiedetä, se on salattu. Tarkoitan, että minä olen tiedemies ja tiedemiehillä on joskus toinen käsi sidottuna selän taakse, koska he eivät voi kommunikoida vapaasti. Oikeastaan he eivät voi kummunikoida lainkaan (nauraa). Olemassa on useita, satoja salaisia projekteja, puhun nyt isoista sellaisista. Se on valtava sotku.

On olemassa useita ”ET”-ryhmiä ja lisäksi omat esi-isämme ovat sekoittuneet mukaan. On aikasilmukoita aikasilmukoiden jälkeen, se on yhtä suurta sotkua. Älykkyysosamääräsi tarvitsee olla 190, jotta pystyt ymmärtämään sen kaiken.

Kerro meille aikasilmukoista. Muuten, voimmeko kysyä uudelleen... Et siis ole kuullut Dan Burischista?

En ainakaan muista että olisin. Hän ei ole tuttu minulle.

Haastattelimme häntä viime kuussa. Verkkosivulla hän oli John Learia seuraavana.

Näin tekemänne haastattelun John Learista, joka puhui kuukuvista ja siitä kuinka niitä on retusoitu. ”NASA” tekee sitä kaiken aikaa. John on muuten aikamoinen persoona. Haluaisin tavata hänet jonain päivänä. Mitä usea ihminen ei tiedä, on että Kansallisen Sääpalvelun (National Weather Service) tutkakuvia on myös retusoitu, tiettyjä kuvia ei julkaista. En tarkoita että niitä retusoitaisiin käsin. Tutkakuvat suodatetaan elektronisesti tietokoneohjelmalla. Jotkut näistä tutkajäljistä ovat valtavia. Lisäksi säätutkat eivät tallenna jälkiä, jotka liikkuvat tiettyä rajoitusta nopeammin, eli muutamia tuhansia maileja tunnissa. Mutta silti löytyy jälkiä, jotka on poistettava.

”UFO:ja”?

Totta kai. Ne ovat useasti optisesti näkymättömiä, mutta tavallisesti näkyvät tutkassa. Ne näkyvät myös ultraviolettivalossa... En usko, että tämä on ihmisten tiedossa yleisesti.

Eli, mitä voit kertoa meille aikasilmukoista?

Niin. (Pitkä tauko).

Tilanne aikasilmukoiden kanssa on se, että olemassa on useita rinnakkaisia aikajanoja, useita haaroja. (Piirtää diagrammin). Jos menet ajassa taaksepäin ja tapat isoisäsi, se ei ole aikaparadoksi josta kaikki puhuvat, paradoksia ei ole. Jos menet ajassa taaksepäin ja muutat menneisyyttä, syntyy erilainen aikajana, joka on uusi haarauma alkuperäiseen. Sillä aikajanalla et ole syntynyt etkä ole olemassa, joten siltä osin paradoksi on totta. Ymmärrätkö? Olet tekemisissä eräänlaisen aikapuun oksien kanssa. Mitään periaatteita ei rikota. Kaikki tulevaisuuden tapahtumat ovat mahdollisia, mutta eivät varmoja. Tämä on tavallaan aika tärkeä, tärkeä... Ominaisuus. Tässä on tosiaan kaikki, mitä voin asiasta kertoa.

Tiedätkö mitään ”Chemtrailista”?

Ok. ”Chemtrailin” kehitti Edward Teller, ja sen perusideana on kylvää tuhansia tonneja alumiinihiukkasia ylempään ilmakehään, yrityksenä kasvattaa planeetan suojakuorta, sen heijastuvuutta, ilmaston lämpenemisen takia. Nyt kerron, että kultahiukkasia, oikeaa kultaa, käytettiin kerran samanlaisessa tilanteessa toisella planeetalla, mutta luulen että heillä oli paljon kultaa ja siksi me käytämme alumiinia sen sijaan. Ilmaston lämpenemin johtuu osittain kasvihuoneilmiöstä, ja se todellakin pahentaa asioita, mutta suurimmaksi osaksi syynä on auringon kasvanut aktiivisuus. Auringon aktiivisuus on todellinen ongelma.

Miksi tämä ei ole yleisessä tiedossa? Vaikuttaa, että ihmisten pitäisi ja he haluaisivat saada tietää asian, ja jos sanomasi pitää paikkansa, ei ole olemassa mitään turvallisuus riskiä.

Tieteellisesti se on totaalista uhkapelia. Lähellekkään tarpeeksi ei pystytä ymmärtämään. Se saattaa toimia tai sitten ei. Se saattaa helposti pahentaa asioita. Sattaa tulla myös terveydellisiä sivuvaikutuksia, ilmastollisia sivuvaikutuksia, kukaan ei tiedä mitä. Se vaikuttaa koko planeettaan ja tässä meillä on yksipuolinen, epädemokraatinen päätös, jota ei ole tehty poliittisen ja demokraattisen kaavan mukaan, laukaista valtava teknologinen erikoisprojekti, joka vaikuttaa kaikkiin maapallon asukkaisiin. Jos tämä ei ole kiistanlaista, en tiedä mikä on. Ratkaisu on pitää se salassa. Tämä on tyypillinen päätös, ikävä kyllä.

Tuleeko se toimimaan?

En tiedä.

Onko tämä yhteydessä myös sääsotiin?

(Tauko).

Kyllä, sääsotia on olemassa. Ilmavoimat (The Air Force) tulee omistamaan sään kahden vuoden kuluessa.

Mitä muuta voit kertoa meille?

Lue ”The Report from Iron Mountain”. Suuri osa siitä on totta. Työskentelin ryhmän kanssa paikassa X. He pyysivät meitä puheilleen ja ojensivat meille raportin. Outoa on se, että raportti ei edes liittynyt siihen, minkä parissa työskentelimme ja että se tuli täysin yhtäkkiä nurkan takaa, kun kukaan meistä ei odottanut sitä. Mitä raportin antanut henkilö sanoi, en ikinä unohda sitä, koska se kuulosti minusta väärältä, hän sanoi: ”On olemassa susia ja on olemassa lampaita, me olemme ne sudet.” Sitten he käskivät meidän lukea raportin ja siinä kaikki.

Ei ole ollut mitään vaihtoehtoa, eikä vieläkään ole. Kuinka he sen näkevät on, että ihmisiä on liikaa ja tiedäthän, he ovat oikeassa. Se on totta. Joten he päättelivät, että osa on eliminoitava ja suunnittelevat ratkaisua tähän. Minä satun ajattelemaan että sen ei tarvitse mennä niin. Lukuun ottamatta sitä, mitä olen tähän mennessä maininnut aika-avaruuden ongelmista, ongelmamme on ylikansoittuminen. Se ei ole sen monimutkaisempaa. On olemassa ohjelmia vähentää maapallon väkilukua kaikkien hyödyksi. Usko tai älä, aikomus on positiivinen. Kennedy laati sen aikoinaan. RAND-osakeyhtiö oli mukana ja yksi Rockefellerseistä, unohdin kuka, luultavasti Laurance.

Tappamalla ihmisiä?

Periaatteessa kyllä. Keinotekoisia viruksia on laskettu vapaaksi käyttäen useita keinoja ja niitä on hankala etsiä tai tunnistaa, sekä lähes mahdotonta parantaa. Julkisella puolella oleva hoitohenkilökunta ei pysty tunnistamaan, mitä tapahtuu.

Mitä ajattelet tästä henkilökohtaisesti?

Minulla on erilaisia mielipiteitä. (Tauko).

Lihaa ja verta olevana yksilönä olen tyrmistynyt. Kun taas tiedemiehenä, joka on koulutettu katsomaan asioita toisesta näkökulmasta, korkealta asioiden yläpuolelta, minun täytyy sanoa, että ymmärrän ajattelutavan.

Sinun täytyy ymmärtää, etten puolustele tai hyväksy tätä. Se on vain mielipide abstraktisen tieteellisestä näkökulmasta. Mutta ongelmat jotka kohtaavat tätä planeettaa ovat niin valtavia, että erittäin harvoilla ihmisillä on koulutusta tai kokemusta nähdä ne kokonaisuutena, kaikki samalla kertaa.

Minun tilanteeni oli erilainen ja minä sain tilaisuuden nähdä paljon asioita työni luonteen takia. Suurin osa ihmisistä ei näe kaikkea. Mutta minä olen työskennellyt useissa toimistoissa ja minulla on kokonaiskuva.

Tiedätkö, että on laillista testata biologisia ja kemiallisia aineita USA:n kansalaisiin? Se on laillista. Kaikki mitä tulee tehdä, on hankkia hyväksyntä kaupungin pormestarilta tai vastaavalta henkilöltä millä alueella tahansa. Tai joltain valtuutetulta virkamieheltä. Kukaan ei tiedä tästä, mutta se voidaan tarkastaa. Voit etsiä sen. Kaikki on huolellisesti piilotettuna johonkin lakiin, mutta se on julkista tietoa. Kaikki on siellä.

Olet paljastanut hyvin paljon epätavallista tietoa keskustelumme aikana. Mikä on tärkein viesti, jonka haluat jättää ihmisille?

En halua järkyttää ketään, mutta en ole optimistinen. Ongelmat jotka kohtaavat rotuamme tällä planeetalla ovat valtavia. En usko, että suurimmalla osalla tavallisia ihmisiä on valmiutta ja kykyä ymmärtää niiden laajuutta ja monimutkaisuutta. Heillä on tarpeeksi vaivaa selvitä jokapäiväisestä elämästään ja nämä ongelmat ovat täysin eri luokkaa. Ylikansoittuminen on suurin asia. Kaikki muu liittyy siihen.

Ymmärrän, että sotavoimat ottavat ohjat käsiinsä. Jos kaikki ongelmat ja ehdotetut ratkaisut paljastettaisiin, luuletko tosiaan että siitä olisi apua? Luulisin, että vastaus on ei. Se vain mutkistaisi asioita lisää.

Mutta sisimmässäni tunnen kyllä, että kaikkien tulisi tietää nämä asiat, muutenhan en puhuisi teille. Keskeinen viesti, jonka haluan teille jättää on, että toivon todella että pystymme hoitamaan tämän kaiken, vaikka joinain aamuina herään ja epäilen sitä. Mutta sisimmässäni haluan ihmisten tietävän, että tärkeitä asioita on salattu meiltä kaikilta. Joskus kyllä ihmettelen. Et tiedä mitä en kertonut sinulle.

_____________________________

22. syyskuuta, kolme viikkoa ensimmäisen tapaamisemme jälkeen, ja kun olemme kehoittaneet vahvasti häntä katsomaan katsomaan kolmeosaisen Dan Burischin videohaastattelun Projekti Camelotin verkkosivuilta, vastaanotamme seuraavanlaisen sähköpostin.  Sitä on lainattu kirjaimellisesti ja se on tässä kokonaisuudessaan.

Dan Burisch kertoo koko totuuden.

Vahvistan tämän.

aikajanat ja kaikki

parhain terveisin

6. lokakuuta 2006

Kuvia ydinräjähdyksistä: repeytymiä aika-avaruudessa?

Lisää kuvia laajentuvista energiaradoista,
katso https://waynesthisandthat.com/abombs.html


__________________________

Auta projekti Camelotia - tee lahjoitus:

Bill Ryan and Kerry Cassidy

support@projectcamelot.org