Camelot logo Henry Deacon

Home Interviews & transcripts Our Goals Round Table In Tribute The big picture Shorts
About us Get Involved Questions Contact

_____________________________

 

'Henry Deacon',  Fysiker

Vi träffade och intervjuade mannen i början av september, men han avböjde att visas på video eller att få sitt namn offentliggjort ... av helt förståeliga skäl. (Henry Deacon är en pseudonym, föranledd av sin likhet med det sympatiska och kreativa universalgeniet i Eureka TV-serien.)

I detta extraordinära och omfattande video vittnesmål, beskriver han sitt arbete och sina erfarenheter, och avslöjar häpnadsväckande information om kommande planerade krig med Kina, hur droger smugglas av militären från Sydostasien, stargates med omedelbar kommunikation över stora avstånd, de bebodda planeterna i Alpha Centauri, chemtrails, revor i rumtiden som orsakas av provsprängningar av kärnvapen, och den skada och fara de har orsakat, att användna virus för att reducera världens befolkning, nedskjutningen av en utomjordisk farkost i en enhet där han tjänstgjort, och mycket mer - även, möjligen mycket viktigt, en bekräftelse av Dan Burisch vittnesmål.

Vi tror att den omfattande information som offentliggjorts av den här mannen är mycket viktig. Vi hyllar hans mod att träda fram för att försäkra att dessa sanningar är kända, samt uppmuntra och stödja alla andra att följa hans exempel.

Klicka här för intervjun (transcript) (September 2006)


__________________________


Klicka här för intervjun (update) (Februari 2007).

I denna samling av senare korrespondens med Henry ger han ytterligare en bekräftelse på Dan Burisch historia, livfullt beskriver han den kommande "spiken" av solaktivitet och det paradoxala problemet med alternativa tidslinjer, avslöjar Roswell besökarna som tids resande framtids människor, beskriver varför Roswell incidenten var så katastrofal för både besökare och oss själva.

__________________________

Klicka här
för intervjun (update) (Maj 2007)

Vi har inte hört någonting från Henry Deacon under de senaste sju veckorna. Enligt vår senaste kontakt, sista veckan i mars, hade han sagt att han skulle vara "tvingad". Fram till dess hade han haft mycket regelbunden kontakt med oss. Vi känner nu klart att han har tvingats till tystnad.

Även om detta är den senaste uppdateringen och innehåller ytterligare fascinerande information om ett antal ämnen (bland annat mer information om Mars och vissa detaljer om 9/11) fortsätter vi att tro att den viktigaste information som han har delat med sig finns i andra uppdateringen.

__________________________

Klicka här
för ett nytt viktigt uttalande (December 2007)

Henry har brutit sin tystnad efter sex månader för att berätta om sin pessimism om ett antal aktuella allvarliga globala problem. Han refererar igen till "The Report from Iron Mountain" och uppmanar oss att uppmärksamma Dr. Bill Deagle och Alex Jones Endgame. Han talar då mer om Mars och solsystemet, och det hemliga rymdprogrammet, Arthur C. Clarke, Apollo månlandningarna och mycket mer.

__________________________

Rafael Palacios intervjuar Henry Deacon på Exopolitics Konferensen i
Barcelona, Spanien
(Juli 2009)


Klicka här för YouTube videon.

Klicka här för att ladda ner WMV videon.

Klicka här för att ladda ner MP3 filen.

Klicka här för intervju transcriptet.

__________________________

 

 


 

Stöd Project Camelot - Gör en donation:

Donate

Donations are not tax deductible for U.S. citizens.

Tack för din hjälp. Din generositet
gör att vårat arbete kan fortsätta.
.
 


Bill Ryan och Kerry Cassidy


kerry@projectcamelot.org

bill@projectcamelot.org