Camelot logo Om oss

Home Whats New Interviews & transcripts Round Table In Tribute The Big Picture Shorts
Our Goals High Praise About Us Get Involved Questions Contact

_____________________________

Den bästa platsen att gömma sig på är i det öppna.

Project Camelot bygger på en idé som utvecklades när vi möttes första gången, då vi tillbringade en helg i Tintagel i England, blickande ut över havet i Kung Arthurs hemtrakter. Vi namngav projektet som en hyllning till visionen bakom den utopiska idén om "Runda bordet" - och vi har strukturerat alla våra ansträngningar i denna inspirerande anda.

De två senaste åren har vi finansierat Project Camelot från våra egna fickor och med generös hjälp från donationer från besökare till vår sida.
Vi är verkligen tacksamma för all hjälp och stöd, utan det skulle det inte vara möjligt att göra det vi gör.

Hittills har vi rest vida runt i världen och intervjuat människor som vill berätta sanningen, för att förse världen med upplysning om det som verkligen pågår i världen. Vi kommer att fortsätta så länge vi har tillgångar och bidrag som gör detta möjligt.

 

_____________________________

Bill Ryan

Bill Ryan har en BSc i matematik med fysik och psykologi (Bristol University, UK, 1974) och därefter undervisade han en kort tid. Under 27 år arbetade han som managementkonsult med specialisering på teamutveckling och ledarskapsträning samt chefscoaching. Han har haft stora och långsiktiga klienter som BAe (Systems) Ltd (tidigare British Aerospace), Hewlett-Packard, och PricewaterhouseCoopers.

I november 2005 invigde han Project Serpo website som handlar om en rapport om ett påstått utbytesprogram, i etapper, mellan USA och utomjordingar som ägde rum för 40 år sedan. Även om han var intresserad av UFO tidigare, fri energiforskning och alternativ medicin (han är även utbildad kinesiolog) i mer än 30 år, så var hans fösta möte med UFO i stort sett efter upprättandet av Projekt Serpos webbplats. Han lämnade sin tjänst som managementkonsult i maj 2006 och ägnar nu all sid tid åt Project Camelot.
Kerry Cassidy

Kerry Lynn Cassidy har en fil kand i engelska och tog examen i sociologi, och ett MBA intyg från UCLA Anderson Graduate School of Management, och valdes ut bland många konkurrenter för att delta på filmskolan vid UCLA Extension Short Fiction Film Program, som ett av deras första "hyphenates": som författare, regissör, och producent.

Efter att ha arbetat i 19 år i Hollywood för större studios och oberoende produktionsbolag inom produktion, utveckling och nya medier har hon skrivit flera filmmanus, förvärvat en option på filmrättigheterna till
Wingmakers historia under 2003, och började arbeta på sin egen UFO- dokumentär 2005. 

___________________

Bill Ryan och Kerry Cassidy intervjuade av Arjan Bos, Augusti 2009
(läs mer om videon här)

 

 

 

Klicka här för YouTube filen

Klicka här för MP4 video nerladdning

Klicka här för MP3 ljudfil nerladdning

[För att ladda ner, val- (Mac) eller höger-klicka och spara som (PC)]

___________________


Bill and Kerry
Bill Ryan bor för närvarande i Europa och Kerry Cassidy bor nära Los Angeles. I motsats till de flesta människors naturliga antagande så är de inte ett par. Förenade i sin vision och syfte arbetar de som nära vänner, reser och har ett så stort nätverk som möjligt i jakt på sanningen och tillförlitliga vittnesmål som mycket väl kan vara de viktigaste frågorna i vår tid.


__________________________Stöd Project Camelot - gör en donation:

Donate

Donations are not tax deductible for U.S. citizens.

Tack för din hjälp. Din generositet
gör att vårat arbete kan fortsätta.

 


Bill Ryan och Kerry Cassidy


kerry@projectcamelot.org

bill@projectcamelot.org