Camelot logo Pot do vzpona
Veliki intervju z Davidom Wilcockom

Home Whats New Interviews & transcripts Round Table In Tribute The Big Picture Shorts
Our Goals High Praise About Us Get Involved Questions Contact

_____________________________

 

Pot do vzpona
Veliki intervju z Davidom Wilcockom 1. del
A video interview with David Wilcock
Los Angeles, May/June 2007

Shot, edited and directed by Kerry Lynn Cassidy

Click here for access to the available media


Start of interview

Kerry: Smo pri Davidu Wilcocku in veseli smo, da nas je povabil v svoj skromni dom, ki sploh ni tako skromen. Dobrodošli, David!

David: Najlepša hvala, Kerry! Že večkrat sem imel priložnost biti ob pravem času na pravem mestu in v življenju sem že od otroštva doživljal zanimive dogodke. S sedmimi leti sem prebral knjigo „Zunajčutne sposobnosti" od Harolda Shermana. Presenečen sem bil, da knjiga zunajčutne zaznave opisuje kot nekaj, česar večina ljudi ne razume ali ne pozna. Drugi otroci mojih let so brali „Clifford, veliki rdeči pes", toda ta knjiga je bila očitno globlja. V njej ni bilo slik, in že to je bilo nekako srhljivo - te zelo majhne besede, ki sem jim skušal slediti. Toda ideje so me tako navdušile, da sem se prav potopil v knjigo.

Druga stvar, ki me je pri tej starosti močno privlačila, so bile knjige o hipnozi. Nekako sem imel občutek, da med zunajčutnimi zaznavami in hipnozo mora obstajati povezava, čeprav takrat še nisem razumel, zakaj.

Nato sem prebral „Nostradamus Prophecies: 1995 and Beyond" Erica Iversona, in tukaj sem prvič zasledil, da naj bi se okrog leta 2000 zgodilo nekaj pomembnega, kar pa so tisti, ki so preučevali Nostradamusa, običajno označili kot katastrofo, usodni dogodek.

Zakaj bere sedemletni otrok take knjige? Kaj me je pripravilo do tega, da sem pri tej starosti raziskoval takšne stvari? Bil sem neobičajno nadarjen.

Ključni dogodek pa sem doživel, ko sem imel pet let. Sredi noči sem se zbudil in lebdel nad svojim lastnim telesom, ki je ležalo v postelji. Pogledal sem navzdol in videl, kako sem dihal, torej sem bil še živ. Nisem pa razumel, kako sem lahko istočasno na dveh krajih in zakaj sem imel še vedno oblečeno smešno rumeno spalno oblačilo z rdečo patentno obrobo.

Ta dogodek je name naredil tako velik vtis, da sem spalno oblačilo obdržal. Postalo je sveto spalno oblačilo, ki ga nisem nikoli več opral ali oblekel. To spalno oblačilo je bilo na dveh mestih hkrati, in nisem mogel razumeti, kako je to mogoče, tako je postalo nekaj svetega. Naslednje jutro sem se zbudil ves iz sebe! […] Do takrat sem bil popolnoma običajen otrok: v žepih sem prenašal kamne, pisarniške sponke in flomastre, toda po tej zunajtelesni izkušnji sem si rekel: „To moram nujno ponoviti!" Ker če se ne bi tako ustrašil, ne bi ostal v hiši in morda bi odletel na zares zanimiv kraj.

Velikokrat sem sanjal o NLP-jih in v sanjah sem včasih z nekom govoril. Ta mi je rekel, da se bo v prihodnosti na Zemlji zgodilo nekaj zares osupljivega, da igram pri tem določeno vlogo in da me bodo vodili. Ko sem se zbudil, se teh pogovorov običajno nisem več spominjal; vendar je ostal zelo močan občutek, da sem izgubil to povezavo. Bil sem popolnoma na tleh.

Kerry: Po tem čudovitem uvodu se premaknimo dalje naprej. Prišel je trenutek, ko ti je bilo jasno, da si najbrž reinkarnacija Edgarja Cayceja.

David: Tako je. Bral sem to knjigo o zunajčutnih zaznavah in tam je pisalo, da mlajši kot je človek, ko začne z vajami, močnejše medijske sposobnosti ima. Pomislil sem: „Ah, star sem že sedem, očitno ne bo kaj dosti iz mene!"

V srednji šoli sem prebral „Lucid Dreaming" od Stephena La Berge-a in ukvarjal sem se z budnimi sanjami. S pomočjo tehnik, ki so opisane v knjigi, sem prispel na NLP in govoril z Nezemljani. Po La Berge-u je samo lastna podzavest tista, ki nam prikazuje slike, nič od tega ni resnično, in tako sem se v smehu zbudil: „Ha, to vse sploh nič ne pomeni!"

Med študijem sem nehal piti alkohol in uživati druge substance. Malce sem kadil marihuano, toda v drugem študijskem letu sem tudi s tem prenehal. Šest mesecev kasneje me je obiskal prijatelj. Prišel je v mojo sobo, popolnoma bled, in rekel: „Nekomu moram povedati, kaj se je pravkar zgodilo! Pogovarjal sem se s profesorjem fizike in je rekel, da NLP-ji zares obstajajo!"

„Kaj pa govoriš!"

Toda bil sem dovolj radoveden, da sem ga pustil povedati, in v bistvu je povedal, da je njegov profesor fizike kar tako trdil, da so NLP-ji resnični. Moj prijatelj je bil vzoren študent, zato se je po uri še pogovarjal s profesorjem, ki mu je rekel: „Vemo, da je res." Pri čemer je bila z „vemo" mišljena NASA. Enajst let je delal v najvišjih vrstah NASE. „Vemo, da je res. Vendar tega nikdar ne bomo objavili na naslovnici New York Times, javnost smo namreč testirali z ‚Vojno svetov' in ugotovili smo, da ljudje ne morejo prenesti resnice. Mislili bi, da gre za invazijo. Nastala bi panika in gospodarstvo bi se zrušilo. Zato tega ne moremo izdati." Iz tega razloga bodo ljudje le postopoma obveščeni o teh temah.

Bral sem to knjigo o zunajčutnih zaznavah in tam je pisalo, da mlajši kot je človek, ko začne z vajami, močnejše medijske sposobnosti ima. Pomislil sem: „Ah, star sem že sedem, očitno ne bo kaj dosti iz mene!"

Povedal je, da je imela vesoljska ladja pokrivalo, ki je teklo čez celotna tla, in ki so ga odmaknili, ker so pod njim pričakovali sestavne dele. Namesto tega so našli samo keramiko. Dolga leta niso vedeli, za kaj gre. Nato so keramiko opazovali pod zelo močnim povečevalnim steklom in na njej našli linije. Izkazalo se je, da gre za ogromen računalniški čip, ki je bil prav tako širok kot vesoljska ladja. To je bil supraprevoden keramični material, kar pomeni, da so lahko elektroni popolnoma normalno tekli skozi.

Iz vesoljskih ladij, je rekel profesor, naj bi imeli tehniko svetlobnega vodnika, saj so bili v ladjah najdeni osmojeni preostanki optičnih kablov. Potem teflon, posebni premazni material. Neprebojni jopiči iz kevlarja, laser, svetilne diode, infrardeča naprava za nočno opazovanje in seveda računalniški čipi. Se pravi celotna tehnologija, ki jo imamo, tudi naprave, s katerimi me trenutno snemate in zapisujete moj glas, ne bi obstajale brez „dediščine z nebes", ki smo jo prejeli v 40. letih 19. stoletja.

Torej, to me je popolnoma presunilo. Več tednov sem lahko mislil samo na NLP-je. Po dveh tednih sem si rekel: Torej, če je to res - in o tem sem bil prepričan, saj je govoril o pogonskih sistemih, kako dosežejo svetlobno hitrost in katere tri vrste potnikov so našli v ladjah - potem je to najpomembnejše, kar lahko človek študira. Končal sem študij, opravil še masterski študij iz psihologije in napisal doktorsko nalogo iz NLP-jev!

Tukaj imamo nekoga, ki je razvil komunikacijske sisteme za misijo Apollo [kaže knjigo z naslovom „Our Ancestors Came from Outer Space" (Naši predniki so prišli iz vesolja) od Maurice Chatelain]. Ta mož je zanesljiv vir, bil je znanstvenik v visokih vrstah NASE, ki je leta 1995 prekinil molk in povedal, da so bile na Luni najdene razvaline, zgradbe na Luni.

Torej, ta knjiga vsebuje zelo veliko podrobnosti o starih civilizacijah in prikazuje, kako je inteligentna oblika življenja vzpostavila stik s temi starimi civilizacijami na Zemlji, da bi nas popeljala tja, kjer se zdaj nahajamo. Od teh inteligentnih bitij prihajajo tudi vsi artefakti, ki jih najdemo povsod po svetu.

Dokazi v tej knjigi so name naredili velik vtis, saj prikazujejo, da je pred nami morala obstajati zelo visoko razvita civilizacija. če pomislimo nekaj tisoč let nazaj, si predstavljamo ljudi, ki živijo v jamah, kajneč To pa je samo nekaj sto generacij pred nami, kar pravzaprav ni veliko časa. V resnici je torej naša zgodovina veliko starejša.

Ko sem nehal jemati droge, in delno kot program prenove, sem nato začel zapisovati svoje sanje. Sanje so pomemben del lucidnega sanjanja, treba je namreč ujeti sanje, takoj ko se pojavijo, se nato podati vanje in se truditi ostati pri zavesti. človek si preprosto reče: „O moj bog, saj sem v sanjah! Lahko naredim, da stvari lebdijo, lahko letim, lahko tlesknem s prsti in že sem na popolnoma drugem kraju! Lahko ustvarim ljudi, s katerimi se lahko pogovarjam!" Doživel sem celo vrsto teh jasnih sanj in bile so naravnost fantastične! Toda treba se jih je spomniti in si vedno znova govoriti: „Naslednjič, ko bom sanjal,se želim spomniti, da vem, da sanjam." To je ključna poved.

Imel sem torej že veliko izkušenj s sanjami in začel sem se jih spominjati. Tukaj so bile še vse te informacije iz knjig. V treh letih sem prebral 500 knjig - imel sem seznam z vsemi naslovi - in nekoč sem se prijavil na inštitut Roper, šolo za transpersonalno psihologijo v Boulderu, Colorado. Dal sem jim seznam in rekel: „Imenujte katerokoli knjigo, takoj vam bom lahko o njej predaval."

Toda medtem ko so knjige letele proti meni - vse knjige, ki sem jih prebral - je bilo, kot bi celotno znanje neposredno vstopilo v moj razum in spoznal sem, kako je vse povezano.

Kljub temu me niso sprejeli; najbrž, ker mi finančno ni šlo najbolje.

Zdaj sem že tri leta raziskoval to področje in vprašal sem se, zakaj sem še vedno tako obseden s tem in ne morem nehati brati teh knjig. Nekaj je moralo biti za tem! Začel sem sanjati, da NLP-ji lebdijo nad mano in v enih od sanj se je nekaj izstrelilo iz NLP-ja in je letelo navzdol, pristalo na tleh … in bil je telefon, ki je začel zvoniti. Za boga! Potem so bile še druge sanje, v katerih mi je prišel nasproti Nezemljan in knjige so kot v vrtinčastem viharju letele za njim in zadevale ob mene. Bolelo je! Toda medtem ko so knjige letele proti meni - vse knjige, ki sem jih prebral - je bilo, kot bi celotno znanje neposredno vstopilo v moj razum in spoznal sem, kako je vse povezano. Bilo je kot veličasten telepatski val! Prebudil sem se in se vprašal: „Kaj je to in kaj vse to pomeni?"

Bilo je, kakor da mi želijo nekaj povedati. če si človek pogleda vse te videe z NLP-ji in se ukvarja s to temo, lahko zaključi tako: „V redu, to vse je tam zunaj. To je nekaj, o čemer berem." Toda to je vstopilo neposredno v moj razum, bilo je osebno, del mene: „Prosimč Z mano želijo govoriti?"

Kasneje sem sanjal duha, ki mi je rekel: „Pazi, zgodilo se bo naslednje:

Zmožen boš slišati, toda nihče drug ne bo slišal. Povedal ti bom, kaj narekuj v kasetni snemalnik."

Prebral sem torej teh 500 knjig, do zdaj povečini empirično, znanstveno gradivo o vedi o NLP-jih, metafiziki, Atlantidi, toda počasi sem bolj in bolj čutil, da je bilo mogoče s temi bitji komunicirati tudi intuitivno. Naletel sem na knjigo dr. Norme Milanovich z naslovom „We the Arcturians", ki me sicer ni popolnoma prepričala, toda je vseeno naredila vtis name.

Nato sem našel knjigo dr. Scotta Mandelkerja z naslovom „From Elsewhere", katere podnaslov se je glasil: „Subkultura tistih, ki trdijo, da imajo nezemeljsko poreklo". V trgovini sem jo gledal in pomislil: „Vau, ta tip je zares odpičen!" Toda ko sem držal knjigo v rokah, je začela neverjetno žgečkati! Knjiga je bila električna, neverjetno! In tako sem jo zadaj odprl in pisalo je: „Če lahko na teh dvanajst vprašanj o vas odgovorite z „da", ste najbrž nezemeljska duša v človeškem telesu, ki je pozabila, kdo v resnici je." To je bilo seveda že zelo na meji, ampak prebral sem že 500 knjig o mejnih zadevah. Tako sem začel brati ta vprašanja in izkazala so se kot najbolj oseben, globok, skoraj strašljivo tankočuten psihološki opis tega, kar sem zares bil - pod masko. Neverjetno! Ta tip me ni niti poznal, pa vendar me je poznal bolje kot kdorkoli, bolje kot moji starši - kako je to možnoč Rekel je, da je to zaradi tega, ker sem nezemeljska duša v človeškem telesu. Prebral, pravzaprav naravnost pogoltnil sem knjigo. To je bilo novembra 1995, ko sem že zaključil študij.

Približno v tem časovnem obdobju sem bil tudi pri prijatelju Judu. Jude in jaz sva skupaj muzicirala, saj sem tudi bobnar in komponist. Skupaj sva vadila avtomatsko pisanje - predlog je prišel z njegove strani - pri tem je treba držati pisalo v levi roki in jo preprosto pustiti, da naredi, kar želi. Nisem verjel, da bo delovalo, bilo je nekako kičasto. Vendar sva resno meditirala; in začutil sem zavestno povezavo z mojim tretjim očesom in poskusil sem od tod povleči energijo. Vprašal sem: „Ali sem popotnik?" Tako so se imenovale nezemeljske duše. „Ali sem popotnik?"

Začutil sem, kako je nekaj zares močnega vstopilo in tukaj [kaže na čelo] sem zares močno povlekel in dve ali tri sekunde je moja roka hitela sem in tja. Pisalo sem spustil in rekel: „Moj bog, Jude, prižgi luč, nekaj se je zgodilo. Noro!" Prižgala sva luč in list je bil popolnoma bel. Prosim&?

Nato sva bolje pogledala in bilo je le slabo opazno. Moja roka je na istem mestu pisala naprej in nazaj, zaradi česar so se nekatere linije križale; in samo, ker so se na teh mestih srečale, se je izpisalo: „Christ Cometh". No, nisem bil krščansko vzgojen in morda štirikrat v celem življenju v prezbiterijanski cerkvi. „Christ Cometh" - črki „th" v „cometh" sta bili videti kot beseda „Ra". No, to je bil egipčanski bog; kaj zdaj to spet pomenič V knjigi Scotta Mandelkerja, ki sem jo prebral, je celotna vsebina prav tako temeljila na bitju z imenom „Ra" in isto bitje je bilo tudi vir štiridelne serije knjig z imenom „Zakon enosti". […]

Prispel sem na prelomnico svojega življenja in rekel sem si: „Dobro, vse to je naredilo velik vtis, je intenzivno, toda kaj naj si s tem začnem?" Nato je moje življenje potekalo običajno.

Nekaj mesecev kasneje sem prejel račun. Celo večnost sem se pogovarjal z bivšo punco iz časa študija, Japonko, in za to naj bi plačal 200 dolarjev, česar pa nisem zmogel. Zmešalo se mi je, saj sem bil skoraj bankrot.

Takrat sem delal za 5,77 dolarja na uro v domu za prizadete osebe - in jokal in kričal sem: „Če ste zares tam zunaj, potem mi to dokažite, presneto!" […]

Naslednje jutro mi je prišlo na pamet, da bi zagrel avto, saj je bila zima in je že zmrzovalo. Ko sem zagnal subaruja, sem šel v hišo in tam je stal Eric, moj sostanovalec, ves zmečkan od spanja: „Stari, res čudno se mi je sanjalo o tebi!"

„Zdaj nimam časa za to! Pozen sem, v službo moram!"

„Ja, ampak sanjal sem o NLP-jih! Cel kup NLP-jev, a veš!"

Dobro, poslušam. Torej mi je povedal, kaj je sanjal, da je cela flota NLP-jev letela po nebu. Ljudje so bili panični in so se skrivali. […] En NLP je ostal in iz njega je izstopil svetlobni steber s ploščadjo na spodnjem koncu. Na njej je stal moški v belem oblačilu in v sandalah, toda zagotovo ni bil Jezus, saj je imel sive lase in sivo brado; kot nek arhetip modrega, starega moža. […] Nato me je potisnilo naprej - še vedno gre za Ericove sanje. Šel sem torej k moškemu, prepoznal me je in pogovarjala sva se v čudnem jeziku, ne v angleščini. Nato sva se objela in ko me je z roko še objemal, je Erica zelo resno pogledal in rekel: „Zelo pomembno je, da veš, da je on eden od nas."

To mi je Eric torej povedal. Nisem imel časa o tem razmišljati. To je bilo vse? Lepo.

Moral sem iti. Peljal sem se v službo, hodil sem mimo ljudi, delal, grozen dan! Po službi sem hotel obiskati mamo.

Naslednje, česar se spomnim, je to, da sem bil v New Yorku na poti v Albany. Močno je deževalo in komaj kaj sem videl. Vse je bilo temno, odvratno. Nato pa še akvaplaning. Toda naenkrat, sredi tega stanja, malo je manjkalo, da bi se zjokal nad ponesrečenim dnevom, mi je bilo jasno: „Počakaj, včeraj zvečer si postavil vprašanje, bilo je skoraj kot molitev, dobil si odgovor in odgovor se glasi: ‚Da, ti si eden od nas!'

Zapeljal sem na rob cestišča, se ustavil in zajokal. V tistem trenutku sem vedel, da sem tukaj s posebnim namenom. […]

Eno leto po mojem uspešnem avtomatskem pisanju, pridružil sem se že razpravljalni skupini Richarda Hoaglanda na spletu, sem spoznan moškega z imenom Joe Mason.

Zapeljal sem na rob cestišča, se ustavil in zajokal. V tistem trenutku sem vedel, da sem tukaj s posebnim namenom.

Joe je sestavil spletno stran (www.greatdreams.com) in govoril o nečem, kar je imenoval „sanjski glas". Rekel je: „Ko se zjutraj zbudiš in se spominjaš sanj, bodi pozoren na glasove v ozadju v tvoji glavi in preprosto zapiši, kaj slišiš. Ni pomembno, kako nerazumljivo ali nesmiselno se zdi. Ne misli na to, ne poskušaj razumeti, naj steče skozi tebe in to zapiši."

No, bilo je že zelo pozno in povedal mi je vse te čudovite stvari, toda ko sem jih želel zapisati, sem zaspal. Ko sem se zjutraj zbudil, sem še vedno lahko slišal njegov glas, torej sem kar tako začel pisati. Vsega sem se lahko spomnil in na koncu sem popisal celih osem strani!

Bilo je nenavadno in zvenelo je kot shizofrenično godrnjanje, toda marsikaj od tega je bilo zares zanimivo! Pisalo je na primer: „Obišči Chichen Itza, majevske piramide. Tja lahko potuješ s tvojim duhom." No, to je bila astralna projekcija! Nekaj, kar sem vsa ta leta želel narediti. Do takrat mi ni uspelo pri polni zavesti izstopiti iz telesa in res sem si želel, da bi to mogel. Vse to sem prebral še drugič, zadevo res dojel - in telefon je zazvonil. Občutek sem imel, kot bi me telefon vlekel k sebi: „Haloč"

„Hej, Dave, tukaj tvoj kolega iz NLP-skupine Pinebush. A bi hotel priti na seminar o astralnih projekcijah?" Vem, da je dokaj neverjetno, da bi to kdo verjel, toda zares se je zgodilo! […]

Dobival sem več in več teh sporočil in pri enem je rekel glas: „Ena od naših žensk, Tereza - sestra, ni zmožna za delo. Tereza, Mati Tereza, sestra, ena od naših žensk, kristjanka, ni zmožna za delo." Pet dni kasneje je imela Mati Tereza hud srčni napad.

Kmalu za tem sem priredil branje (reading) za sostanovalca Erica in glas je rekel: „Lahko se veseliš, tvoje študentsko posojilo za New Paltz je prispelo." To je bil kolidž, ki sva ga obiskovala - Univerza v New Yorku v New Paltzu. Toda bilo je nesmiselno: študij je že zaključil. Zato sem prosil za ponovitev sporočila in glas je rekel: „Lahko se veseliš, tvoje študentsko posojilo je prispelo - pojdi v New Paltz."

To sem povedal Ericu, ki je med tem začel masterski študij v Albanyju. En mesec kasneje je vstopil in rekel: „Bolje, da sedeš!"

„Kaj pa je?"

Nadaljeval je: „Z New Paltza so poklicali mojo mamo. Izpraznili so pisarno finančne uprave in tam je bila pri steni omara s spisi. Ko so jo premaknili, so našli kuverto. V njej je bil ček zame v višini 900 dolarjev! Neunovčeno posojilo! Potrebovala sva 879 dolarjev za najemnino, to je bilo torej res … vau!"

Od takrat sem vse, kar sem slišal v sanjah, snemal na trak. Običajno je šlo za modrosti, duhovna načela in duhovno rast, za vzpon - za to, da se bo v prihodnosti odvil ta izredni dogodek, sprememba, s katero bo ves planet vstopil v zlato dobo.

Potem sem začel vse kasete prepisovati. Toda nisem jih dohajal, sedel sem pred kupom kaset in prepisoval posnetke, ki so bili stari en mesec ali več - in opisovali so prav to, kar sem naredil, preden sem sedel k računalniku, znova in znova. […] Nekaj let kasneje sem tako doživel zanimivo zgodbo. […] Moje takratno dekle je nekega dne prišlo domov in reklo: „Srečala sem starega prijatelja, ki se je med potovanjem samo za en dan mudil tukaj. Govoril mi je o zgradbi, katerega najvišje nadstropje je videti kot NLP, z majhnimi okroglimi okni." Odgovoril sem: „Kul." Nato sem spet vklopil snemalnik in zaslišal: „Vidim zgradbo, katere zgornje nadstropje je videti kot NLP." Zaklical sem ji: „Pridi sem! Vklopi kaseto!" Odstranil sem slušalke in samo spogledala sva se. Dlake so se nama naježile - o moj bog!

Bili so prvovrstni podatki, toda, ali mislite, da sem želel postati znan kot poslanec za Nezemljane? Nikakor! Delal sem za 5,77 dolarjev v domu za prizadete osebe. Zadnje, kar sem si želel, je bilo, da spet pristanem v norišnici, in sicer kot pacient, ne kot negovalec!

Da to dolgo zgodbo nekoliko skrajšam: Taka ujemanja sem doživljal ves čas. Bili so prvovrstni podatki, toda, ali mislite, da sem želel postati znan kot poslanec za Nezemljane? Nikakor! Delal sem za 5,77 dolarjev v domu za prizadete osebe. Zadnje, kar se si želel, je bilo, da spet pristanem v norišnici, in sicer kot pacient, ne kot negovalec!

Tako sem živel dvojno življenje. čez dan sem delal in ponoči sem prepisoval kasete.

Branja, ki sem jih prejemal, so bila čudovita, predavanja o duhovni rasti, razsvetljenju, zavesti, vzponu, ki so naredila velik vtis.

Nekoč sem imel zunajtelesno izkušnjo. […] Tukaj je bila ženska, ki me je preprosto neverjetno sproščeno gledala. Imela je sive lase in vijoličasto obleko, samo stala je in ni rekla niti beseda. Zavedel sem se, da sem paraliziran - nisem se mogel premikati. „V redu, kaj se dogaja?" Počasi sem postal nemiren, ker se nisem mogel premikati, in rekla je: „Veš, da se moraš preseliti, kajne?"

„No, vem, da ste nekaj govorili o Virginia Beachu …" Takoj ko sem rekel „Virginia Beach", sem bil spet prost. [...] Dobro, že razumem, mislim, da se moram preseliti v Virginia Beach.

To ni bilo tako preprosto, saj sem imel samo 700 dolarjev. Kljub temu sem zmetal svoje stvari v avto in se odpeljal. Od organizacije Edgarja Cayceja ARE (Association for Research and Enlightenment) sem dobil seznam. Francis Ford, umetniški vodja pri Venture Inward, časnika Edgarja Cayceja, se je želel takoj srečati z mano. Povedal sem mu, da prirejam branja. Vstopil je in zaklical: „Moj bog, to je neverjetno!"

„To? Jaz? Kaj se dogaja?"

„Videti ste natančno tako kot Edgar Cayce, popolnoma enako!"

To se mi je nekoč že zgodilo, ko sem stanoval v New Yorku. […] Nekega dne me je poklical prijatelj: „Nujno pridi k meni, in to zdaj! Resno mislim, takoj!" Šel sem torej k njemu in v rokah je držal revijo z izrezkom v sredini, na katerem je bil obraz, in obraz je bil enak kot moj. Položil ga je na pisalno mizo in vprašal: „Kdo je to?" Mislil sem: Nikoli ni bila objavljena ali natisnjena moja slika, toda kljub temu je to moj obraz. To je gotovo ta revija ARE, to sem prepoznal po pisavi na naslovnici, torej: „Edgar Cayce." „Pravilno, toda komu je še podoben?" Imel sem težavo: nisem hotel biti Edgar Cayce! Toda tukaj so bile te zunajtelesne izkušnje, „Veš, da se moraš preseliti, kajneč" in vse te stvari.

Preselil sem se torej v Virginia Beach in počasi […] sem spoznal skoraj vse iz ARE. Stanoval sem z nekom, ki je intenzivno študiral Cayceja, in povedal mi je […] vse interne zgodbe, ki jih običajno ni mogoče slišati nikjer. […]

Enkrat kasneje mi pravi Jim, moj sostanovalec: „Vprašati moraš. Branja moraš vprašati. Ne moreš več zavlačevati s tem."

Vstopil je in zaklical: „Moj bog, to je neverjetno!" „To? Jaz? Kaj se dogaja?" „Videti ste natančno tako kot Edgar Cayce, popolnoma enako!"

Torej sem rekel: „Želim vedeti več o svoji identiteti v povezavi z Edgarjem Caycejem." Preprosto nisem mogel vprašati: „Ali sem bil v prejšnjem življenju Edgar Cayce?"

Odgovor je prišel takoj in se je glasil: „Table Rock". Nisem razumel, kaj naj bi to pomenilo, in še danes ne vem. „Tukaj govori naš šef - na kratko povedano, odgovor je da." In potem je sledila osladna izjava iz filma človek-pajek: „Toda ta odgovor pomeni veliko odgovornost."

Bil sem popolnoma na tleh. Nisem hotel, da je res.

Kasneje sem si rekel: „No, dobro, pogledal si bom rojstni horoskop Edgarja Cayceja in ga primerjal s svojim." No, prekriva se nama Luna z Luno, Mars z Marsom, Merkur z Merkurjem, Venera z Venero, Sonce s Soncem ter Jupiter, Saturn, Uran in Neptun stojijo vsi v popolnem medsebojnem razmerju: 30 stopinj, 60 stopinj, 90 stopinj. Popolnoma se ujemajo. Dala sva izdelati astrološko analizo, ki je pokazala, da je obstajal v 127 letih po rojstvu Cayceja en sam trenutek, v katerem se postavitve tako dobro ujemajo z njegovimi astrološkimi podatki in to je bil moj rojstni datum, in sicer dan, čas in kraj.

Ko sem videl njegov astrološko rojstno karto, mi je postalo slabo, saj … kaj vemo o Edgarju Cayceju? Cayce je prejel sporočilo, ki je govorilo o tem, da se bo leta 1998 duhovnik/svečenik Ra-Ta vrnil.

Pri tem je šlo za Caycejevo preteklo življenje v Atlantidi - očitno je bil on tisti, ki je pomagal pri gradnji velikih piramid, eden od njihovih najpomembnejših arhitektov. Ra-Ta je bil prerok, ki je napovedal propad Atlantide, zapustil je otok in prišel v Egipt in tam zgradil ta spomenik. Pri tem si je pomagal s tehnologijo in znanjem iz Atlantide in zgradil pot do tega višjega bitja po imenu Ra.

No, to ni tako napisano v kar nekem branju Cayceja, temveč sta samo na nekaterih mestih v nekaterih molitvah omenjena Ra in Ra-Ta kot različni bitji. Celotna zgodba o tem je napisana v moji knjigi.

Nato mi je moj vir povedal, da moram k ARE in to povedati. Nisem hotel, toda končno sem popustil. Srečal sem se z nekom, ki sem mu vse povedal, in rekel je: „Tukaj imamo vsak teden nekoga, ki si domišlja, da je reinkarnacija Edgarja Cayceja. Vsi so čisto nori zaradi zgodbe o 1998, ko naj bi se vrnil. Ti si samo še eden več na seznamu. Torej, poberi se!" Toda ponudil mi je, da pri igri, ki so jo igrali in ki se je imenovala „The Man of La Mancha", prodajam čokoladice.

„No, v redu, potem pa se podaj med ljudi in preizkusili bomo, ali te bo kdo od njih prepoznal."

To je zares nora zgodba. Edgar Cayce se je vrnil k ARE in ponudijo mu službo prodajalca čokoladic!

Kerry: Preoblečenega v Edgarja Cayceja!

David: Tako! Torej zadnje, kar sem želel biti, je nekdo drug. Koliko posnemovalcev Elvisa imamo in koliko jih poznate po imenu? To mi ni zares laskalo. Pri ARE me niso jemali resno. Ta oseba se je do mene vedla zelo vzvišeno.

V ozadju sem izvedel, da je bil Tenor pri ARE: „Ta tip se je drogiral, preklinja in je mlad ter ga je lahko manipulirati. Nič ne bomo pridobili od njega, če je reinkarnacija Edgarja Cayceja. To nam lahko samo škodi."

Dala sva izdelati astrološko analizo, ki je pokazala, da je obstajal v 127 letih po rojstvu Cayceja en sam trenutek, v katerem se postavitve tako dobro ujemajo z njegovimi astrološkimi podatki in to je bil moj rojstni datum, in sicer dan, čas in kraj.

Imel sem komaj 24 let. Bil sem mlad, toda prebral sem že 500 knjig in začel o vseh teh stvareh tudi pisati ter zaradi razočaranja nad načinom, kako me je obravnavala organizacija ARE, sem še intenzivneje delal s svojim virom. Rekel mi je: „Začeti moraš delati s klienti in zanje delati branja. če tega ne narediš, boš izgubil sposobnost kanaliziranja."

Tega zares nisem želel. Julija 1998 sem bil v Virginia Beachu. Cayce je sanjal, da bo leta 1998 ponovno v Virginia Beachu, in ta prerokba se je s tem uresničila. Kako čudovito, sem pomislil. In nato sem le začel delati s klienti.
Moj drugi, ne, moj tretji klient je bila ženska. Vstopila je in želela, da začnem z branjem, ne da bi mi prej kaj povedala o sebi. Pravzaprav mi to ni bilo prav, toda sem privolil. Ko sem se zbudil, je bila vsa v solzah.
Rekla je: „Vaše branje je natančno opisalo, kaj se dogaja z mojim možem, da živiva na različnih koncih hiše, zakaj se kregava in kaj moram narediti, da spremenim situacijo. Tako sem brez besed, ne morem se vam dovolj zahvaliti."

Moj vir mi je nato sporočil, naj ne delam samo s klienti, temveč da moram napisati tudi knjigo. Toda tudi tega nisem hotel. Nato sem začel s spletno stranjo, ki je bila objavljena na spletu februarja 1999. […]

Nato se je počasi začelo. Imel sem predavanja, govoril sem na konferencah in povabljen sem bil na radijsko oddajo Art Bells. In potem je prišel maja 2001 Disclosure Project dr. Stevena Greera. Živel sem od dela s klienti in nisem zaslužil veliko, saj nisem zahteval veliko denarja za branja.

Danes pa ne delam več branj. Povpraševanje je bilo preprosto preveliko, kar bi mogoče kdo pojmoval kot prijeten problem. Toda nekega dne sem uvidel, da se ne morem odzvati na vsa povpraševanja.

Šel sem torej na prireditev Disclosure Projects in tam srečal 39 top secret prič v zvezi z NLP-ji. Eden od njih je bil Clifford Stone, ki je osebno srečal Nezemljane in jih vprašal: „Kaj bom pri tem imel jaz od tega?" in odgovorili so: „Nov svet, če si za to pripravljen." Tega se spomnim, ker so to rekli tudi meni. […] Prisoten sem bil tudi na zaprtih informacijskih prireditvah 10. maja za poslance kongresa in VIP, saj sem bil na sceni NLP-jev že kar znan. Bilo je prav posebno doživetje, saj sem tam prvič srečal ljudi iz tajnih projektov.

Moški, za katerega sem delal branje, Wynn Free, je želel o meni napisati knjigo; toda še nekaj let je trajalo, da sem to dovolil. Tako sva napisala knjigo „Reinkarnacija Edgarja Cayceja?" Nisem jim hotel dati lepe slike sebe, saj moj obraz naj ne bi bil na platnici, torej so vzeli sliko, jo pomanjšali ter jo postavili v meglico. […]

Medtem ko sem se vse bolj ukvarjal s svojim virom, mi je postalo jasno, da sem bil v stiku z istim bitjem „Ra". če zdaj mislite, da je to že dovolj noro, vas moram razočarati: Komaj začelo se je.

Vir mi je povedal, da je iz šeste dimenzije oziroma iz šeste gostote, in da imamo na tej ravni vsi svoj „višji jaz" - del nas, ki je milijone let bolj razvit od nas samih, ki pa potuje v času nazaj, da bi nam pomagal stopiti v prihodnost, pri čemer podpira našo duhovno rast.

Recimo, da obstaja jaz v prihodnosti in obstajamo tukaj in zdaj - potem obstaja končno število korakov od tukaj do tja. No, korakov ni mogoče spremeniti.

Kaj pa, če si stvar predstavljamo kot harmoniko in lahko čas zgibamo, da je potrebnih manj linearnih korakov? Prav to je naloga višjega jaza - je duhovni učitelj, ki pomaga, da hitreje prispemo v prihodnost.

Rekli so torej, da so na ravni šeste dimenzije, kjer se nahaja tudi višji jaz. Na tej ravni so celotni planeti posameznih bitij združeni v eno samo zavest - toda brez zoprne mentalitete čebeljega panja kot pri „Borgih". To je nekaj pozitivnega, saj so misli vseh združene.

Njihov razvoj naj bi se začel pred približno 1,5 milijardami let na planetu Venera. Venera je bila takrat kot Zemlja, imela je prebivalce, kot smo mi, ki so se razvili in se dvignili s četrte v peto in nato še v šesto dimenzijo.

Pravzaprav tako čudnih stvari ne bi verjel, toda podatki [v knjigi „Zakon enosti"] so se ujemali s tolikimi drugimi znanstvenimi podatki, ki so postali znani, ko so bile te informacije leta 1981 kanalizirane. In kako je to bilo mogoče, če na stvari ne bi bilo nekaj resničnegač Nato sem imel nekaj osebnih doživetij z virom. […]

In tako smo pri „Zakonu enosti", ki so ga kanalizirali trije: Don Elkins, Carla Rueckert in Jim McCarty. Za projektom stoji 20 let raziskovalnega dela na področju kanaliziranja.

Don Elkins je prvotno sodil k šoli letenja Elkinsa Mantella, ki pa je drug Elkins, saj je bil Don takrat še šolar. [Thomas] Mantell je doživel slavno nesrečo, ko je skušal z letalom slediti NLP-ju, pri čemer je prišel v polje sil NLP-ja. Na kraju nesreče je bilo neke vrste gravitacijsko polje in treba se je bilo skloniti, če si se želel približati, ni bilo mogoče stati pokončno. Truplo je bilo v groznem stanju in letalo je bilo popolnoma preluknjano.

To je eden od vzrokov, zakaj naša vlada misli, da imajo NLP-ji sovražne namene. Toda pomisliti je treba, da od zgodnjih 1950. let odraščamo v družbi, v kateri si medsebojno grozimo z uničenjem. Mislim … kako je možno zmagati jedrsko vojno? Film „Vojne igre" nam je to kar jasno prikazal.

Torej, cela vrsta prič za Disclosure Project je izjavila, da so videli nad silosom za jedrske rakete lebdeti NLP-je, ki so prekinili oskrbovanje z energijo, da raket ni bilo več mogoče izstreliti. Obstajali so celo primeri, pri katerih so bila opravljena raketna testiranja in raketa je letela po zraku, ko se je naenkrat prikazala krogla in jo obstreljevala z žarki. Raketa je strmoglavila in sploh ni bila več radioaktivna, pri merjenju se ni pokazala radioaktivnost. Niti do detonacije ne bi prišlo, če bi jo aktivirali.

Počasi mi je postalo jasno, da je predvsem negativna reklama iz filmov tista, ki nam pravi, da so Nezemljani zlobni. Tam zunaj poteka boj med dobro in zlobno stranjo, saj obstaja ogromno Nezemljanov in mnoge nezemeljske civilizacije obiskujejo Zemljo.

Darwinova evolucijska teorija je neuporaben model. „Zakon enosti" nas uči, da je galaktični stvarnik, imenovan „Logos", ustvaril telo, ki ga je nato vstavil v energijo okoli nas. To pomeni, da človeško telo enkrat pristane na vsakem planetu, na katerem je možno življenje. To je naravna evolucija. Včasih pelje pot do tja prek žuželk, včasih prek kuščarjev ali prek sesalcev, kot pri nas. Nekateri se razvijejo prek kitov ali delfinov, drugi celo prek rastlin.

To pomeni, da človeško telo enkrat pristane na vsakem planetu, na katerem je možno življenje.

Popolnoma nora predstava, da bi se lahko drevesa iztrgala s tal in odšla, je za večino ljudi najbrž nesmiselna. Toda če privzamemo, da je življenje polje, potem se razjasni tudi cela vrsta čudnih stvari.

Sadna muha Drosophila je bila na primer zelo intenzivno raziskana in pri poskusu je bila njena DNK tako spremenjena, da ni več imela oči, mutacija brez oči. Toda karkoli je bilo narejeno z DNK Drosophilije, čez pet generacij so se spet pojavile oči.

V laboratorijih se že 25 let raziskuje tudi posebna rastlina. Toda tudi, če močno spremenijo DNK, v 25 odstotkih vseh primerov rastlina ponovno popravi svojo DNK. To pomeni, da vse te zadeve glede gensko spremenjenih semenih in poljščin sploh ne morejo delovati, saj narava naredi lasten zapis in popravi DNK.

Toda to seže še dlje. Pomislimo na primer na Dana Burischa in njegov projekt Lotus.

Silicijev kristal je položil v destilirano vodo in vse skupaj izpostavil pari, tako da ni bilo možnosti onesnaženja. Majhen električni sunek in v vodi so začele nastajati stvari! Taki eksperimenti so se izvajali že v 19. stoletju.

Eden od moških, ti so se s tem ukvarjali, je bil sir William Crookes. Vzel je vulkansko kamenje, ga izpostavil električnemu toku in pokapljal z vodo. Tako so nastale majhne pršice, ki so jim rasle noge in ki so začele hoditi naokrog.

Drugi raziskovalci, na primer Wilhelm Reich, so odkrili podobne stvari. Reich je to vedno znova dokazal v laboratoriju in je delce energije, iz katerih nastane življenje, imenoval bioni. Njegove raziskave so bile ponovljene pod najstrožjimi laboratorijskimi pogoji.

Dr. Francis Crick, eden od soodkriteljev molekule DNK, je pokazal, da prah v vesolju v ravni liniji od nas do središča galaksije v 99,9 odstotkih vsebuje vse spektrografske karakteristike, vse svetlobne valove, ki jih lahko pričakujemo pri živih bakterijah.

Pri tem ne gre za teorijo panspermije, ki izhaja iz tega, da je bilo življenje posejano na Zemljo. Življenje samo je polje, energija, ki nas obdaja in ki je osnova materije. Ne elektromagnetna energija, temveč prvotnejša energija, torzijsko polje.

To je energija zavesti, energija, ki mi podaja medijske sposobnosti, da lahko mislim, kar misli nekdo drug, ko so njegove misli dosegle mojega duha. To je energija izvora, energija časa. čas v resnici ni povsod enak. Je krajevno odvisna spremenljivka, in to je zares fascinantno spoznanje.

Spoznal sem veliko znanstvenikov iz skrivnih projektov in ena stvar, ki sem jo od njih vedno znova slišal, je ta, da je možno čas manipulirati z elektromagnetizmom, in sicer z zelo močno elektromagnetno tuljavo. To nas pripelje nazaj k Filadelfijskemu poskusu. Morda bi lahko zdaj povedal zgodbo o Danielu.

Kerry: Seveda. Daniel je dober uvod. Rekel si, da si pravzaprav komaj z Danielom postal pozoren na nas, saj ti je veliko tega, kar nam je povedal Henry Deacon, Daniel potrdil.

David: Ne. […] Daniela sem srečal prej, in povedal mi je stvari, ki jih do takrat nihče nikjer v javnosti ni povedal. Komaj potem sem našel na vaši spletni strani enake informacije. Mislil sem, da ne vidim prav! In: Morda pa je nekaj na tem.

Seveda sem vedel že prej, da govori resnico, saj če človek preživi dovolj časa z nekom, kar sem jaz storil z Danielom, potem ve, ali je iskren. če mi kdo želi nasprotovati in trditi, da mi je prodal samo veliko laž, lahko rečem le, da sem tega človeka na vse možne načine izprašal. Poznam znanstvene temelje stvari, ki jih govori.

Življenje samo je polje, energija, ki nas obdaja in ki je osnova materije.

Trenutno sem tukaj v Hollywoodu in delam na filmu z naslovom „Convergence", ki bo vseboval kar nekaj teh podatkov, saj so to stvari, ki me zares zanimajo, veliko bolj, kot pa izjava: „Jaz sem Edgar Cayce." […] Zbral sem vse znanstvene podatke, da preidem s splošno znane teorije k eksotičnim stvarem, ki so bile razvite v skrivnih projektih.

Serija „Zakon enosti", ki je bila kanalizirana že od 50-ih let 19. stoletja, je neke vrste temelj, iz katerega vse izhaja in v kar je vse usmerjeno, med drugim tudi izjave Dana Burischa in drugih ter nekaj stvari, ki jih je povedal Deacon - vse to je vsebovala knjiga iz leta 1981.

Toda vrnimo se k Danielu in k temu, ob kateri priložnosti sem ga srečal: Letel sem v New York, na obisk k mami. Bila je zima in bilo je viharno, nisem imel avta, ceste so bile ledene in tako nisem mogel takoj k njej. Prespal sem torej v hotelu. Kasneje sem postal lačen in s taksijem sem se odpeljal v restavracijo Denny's. Pri sebi sem imel knjigo, „Projekt Montauk", ki sem jo prebral že v 90-ih in se mi je zdela popoln nesmisel. Pravzaprav me ni zanimala. Toda rekel sem si, jo bom pač vzel s sabo, da bom imel kaj za brati.

Pozno zvečer sem torej sedel v restavraciji, ko je šel mimo tip, ki je bil videti kot motorist, usnjena jakna in tako, in me vprašal: „Kaj menite o tem projektu Montauk?" Odgovoril sem: „Smešno je, šala. To berem samo za zabavo." Nakar je odvrnil: „Vam lahko nekaj povem?" „V redu."

Sedel je k meni in rekel: „Delal sem v Montauku." Smejal sem se mu v obraz. „A se hecate."

Ampak potem mi je vse povedal. Naredil sem si beležke, na servieto in papirnato podlogo. Od takrat sem ga večkrat srečal.

O njem ne morem povedati veliko podrobnosti. Ostati želi anonimen, boji se javnosti. Pripravljen je podati izjavo za snemanje, vendar če to naredim, moram popačiti njegov glas.

Preden govorim naprej, pomislite o naslednjem: če je samo eno samo videnje NLP-ja resnično, torej ne domišljanje, potem nismo sami in oni obstajajo. Ko človek to enkrat sprejme, je treba vedeti, da se lahko NLP-ji materializirajo in dematerializirajo. Nekako se pojavijo v naši realnosti in ponovno izginejo iz nje. In kako to naredijo?

Razlago najdemo očitno s pomočjo sedeža. V NLP-ju se nahaja sedež, ki je povezan z mislimi in če pomislim: „Želim na ta kraj", si predstavljam kraj in pred NLP-jem nastane vrtinec. NLP leti skozi, vrtinec se za njim zapre in že pristanem na želenem kraju.

Kaj se torej zgodi, če tak NLP strmoglavi in naši prijatelji iz vlade vzamejo ta sedež in brkljajo po njemč In kaj, če nato pri njih pride do zdravstvenih težav?

Določena skupina Nezemljanov s Siriusa in drugi Nezemljani so jim očitno rekli: „Zgradite to tuljavo na tak način in poleg tega namestite velik oktaeder, kot dve egipčanski piramidi ena nad drugo, to bo vaša glavna antena."

Na kratko rečeno, trajalo je kar nekaj let, toda dosežen je bil napredek, s katerim je torej uspelo aktivirati sedež, kakor je bilo načrtovano. Daniel je sodeloval pri tem delu. Bil je poveljnik zračnih sil in dodeljena mu je bila naloga varovanja. Imel je tudi druge naloge, toda ni vedel, za kaj gre.

Če je samo eno samo videnje NLP-ja resnično, torej ne domišljanje, potem nismo sami in oni obstajajo.

Na začetku je včasih sedel v menzi in jedel kosilo, ko je v drugem kotu prostora nastal vrtinec, neke vrste odsev zraka, in nato je videl nekaj, kar pravzaprav ni sodilo tja. Kot bi lahko skozi steno pogledal v sosednji prostor ali na zelenico. Včasih je bil ta pojav v bližini stropa, včasih malo nad tlemi. […]

Počasi so ga [Daniela] očitno bolje obvestili in poznal je vse podrobnosti. Vse skupaj se je odvijalo na zapuščenem vojaškem oporišču, na skrajnem koncu Long Islanda, v kraju z imenom Montauk.

Rekel je, da je prva knjiga o projektu Montauk pristna in da je tako rekoč vse napisano resnično. Nato, je nadaljeval, so se knjige vedno bolj oddaljevale od resnice. Poznal je Ala Bieleka. Poznal je Prestona Nicholsa. Poznal je Duncana Camerona. Poznal je Stuarta Swerdlowa, vse, ki so bili tam.

Duncan je baje znal najbolje ravnati s sedežem in je imel s tem tudi največ izkušenj. Prva izvedba sedeža, izdelana po originalu, pa ni pravilno delovala, tako da je bila uporabljena prvotna konstrukcija in uporabljen je bil originalni sedež, ne pa izvedba, izdelana po originalu. Nekaj na Helmholtz-tuljavah je bilo treba spremeniti.

Ko je človek sedel na sedežu, se je zgodilo naslednje: Bilo je 22 - mislim, da je to prava številka - 22 valovnih dolžin, ki jih je lahko proizvedel sedež in ki so ustrezale možganskemu valovanju. Poleg teh 22 valovnih dolžin so vse ostale iz lastnega duha. Med sedenjem na sedežu si moral biti popolnoma umirjen, doseči točko, tako imenovano točko mirovanja, na kateri duh popolnoma miruje. […] Cameron je bil očitno tisti, ki je to najbolje obvladal.

Sedež je potreboval izjemno močno električno oskrbovanje. Kar neka neobičajna frekvenca. Ni bil izmenični tok in skozi sedež je morala steči frekvenca z decimalno vejico. Toda potem je bilo mogoče z zavestjo ustvariti materijo. Lahko si pomislil na predmet, recimo na nek določen stol, in potem se je začel stol oblikovati v prostoru. Najprej samo zabrisano, da ga skoraj ni bilo mogoče videti. če pa je bilo uporabljene dovolj miselne energije, je nekaj časa ostal kot telo v prostoru, potem pa je spet izginil.

Nato so ugotovili, da se je pojavila odprtina, če si pomislil na določen kraj - odprtina, skozi katero je bilo mogoče priti na tisti kraj. Možno je bilo nekoga poslati skozi odprtino, tisti se je lahko tam sprehajal in drugi ljudje so ga videli. Bilo je, kot bi bila ta oseba zares tam in tisti na stolu je moral z mislimi s polno močjo spet vrniti to osebo, da je lahko prišla nazaj.

S tem so veliko eksperimentirali. Skozi so poslali nedolžne osebe, ki so nato umrle. Nekateri so bili brezdomci, drugi cestni otroci. Swerdlow naj bi bil odgovoren za pridobivanje številnih otrok. […]

Nekega dne so opazili, da so pristali na kraju, ki se ni nahajal v sedanjosti. Opravili so časovno potovanje. Seveda so bili zelo razburjeni.

Od zdaj naprej bo postajalo vse bolj čudno. Imeli naj bi telo, ki so ga imenovali bežno telo, poleg tega pa fizično telo. Bežno telo je tisto, ki bi ga pripadniki new age-a imenovali astralno telo. Trenutek, v katerem smo spočeti, se imenuje ničelni referenčni čas. To je trenutek stika s krajem, imenovanim ničelni čas. Fizikalna razlaga je naslednja: če si prostor/čas predstavljamo kot list papirja, potem je vse nad listom svet, v katerem živimo - naša realnost. Pod listom je tridimenzionalna realnost, v kateri se nahaja nekaj takega kot antimaterija.

Prav tako kot astralna raven predstavlja zrcalno sliko naše realnosti. če se z veliko hitrostjo premikamo po prostoru, se ta ukrivi in nastane neke vrste obroč, kolobar, tako imenovani torus. če pospešujemo naprej, se torus odpre.

Ponovno si pomagajmo z listom. Tukaj je čas - pod listom - in prostor tukaj - nad listom. čas spodaj je tridimenzionalen, prostor zgoraj tudi. Ko se list zvije, je čas znotraj kolobarja, toda če se premikamo naprej, se obroč odpre v drugo smer in čas, ki je bil prej spodaj, je naenkrat zgoraj, postane prostor. Smo torej v tridimenzionalnem svetu, v katerem se lahko sprehajamo in stanujemo, toda premaknjen je za fazo, in ljudje v naši realnosti nas ne morejo videti, človek izgine.

Točno to se je nehote zgodilo pri Filadelfijskem poskusu. Filadelfijski poskus izvira iz poskusov z zelo, zelo intenzivnim varjenjem, obločnim varjenjem mornariških ladij, pri katerem so se varile ogromne jeklene plošče. Naprava je bila obstreljevana z visokofrekventnim električnim tokom, nakar je orodje izginilo. Nihče ga ni več našel. Nato so vse skupaj posneli in odkrili, da pri obstreljevanju obloka nastane velika črna luknja, ki je dematerializirala objekte, ki so nato za vedno izginili.

To je privedlo do intenzivnih raziskav, ki so pokazale, da električni tok predstavlja način, preko katerega je možno odpreti luknjo med prostor/časom in čas/prostorom.

Potem so poskusili skozi luknjo poslati ladjo s posadko. Toda prišlo je do nepravilnosti pri trupu. Trup ladje je služil kot neke vrste antena, s katero naj bi se električni tok enakomerno speljal okrog ladje. Na krovu in na obrežju so bile tuljave. Ladja je očitno obtičala v energetskem toku. Prikazala se je v Filadelfiji - od tod ime - in nato spet v ladjedelnici.

Nekateri mornarji so bili staljeni v trup ladje, nekateri so zgoreli. Nekateri so se prikazali in spet izginili, saj so sicer bili tukaj, toda materija njihovih teles je tako rekoč preskakovala sem in tja med polovicama torusa.

To z ničnim referenčnim časom deluje tako: na eni strani je prostor/čas in na drugi čas/prostor, v sredini je ničelni čas. Tam nismo v prostoru in ne v času. Vse je nekoliko sivo. V ničelnem času, v trenutku našega spočetja, sta bežno (ali duhovno) in fizično telo združena. Tekom let se poveča razkorak med fizičnim in metafizičnim jazom. Tako pride do biološkega staranja.

Če manipuliramo z ničelno referenco, je to tako, kot če prevrnemo vrh, tla pa ostanejo enaka. Razkorak, ki pri tem nastane, lahko povzroči, da oseba zagori ali pade v komo. Ali pa popolnoma izgubi občutek za čas. […]

Vse to je bilo raziskovano. Od takrat Filadelfijski poskus ni bil pozabljen, temveč dograjen in uporabljen v različnih tehnologijah, med drugim za „odskočna vrata" - vsaj slišal sem, da se tako imenujejo - skozi katera je možno brez izgube časa priti na različne kraje.

Očitno obstajajo stalna odskočna vrata med Zemljo in Marsom, kot je povedal Henry Deacon, in tudi sam sem slišal informacije v zvezi s poseljeno bazo na Marsu. Daniel je naletel tudi na informacije, da je bil Mars v preteklosti naseljen in da so bili povsod najdeni artefakti. Poleg tega je govoril, da je videl fotografijo astronavtov v vesoljskih oblačilih NASE, ki so stali poleg piramide.

Dobro. Imeli so torej NLP-sedež in razvili so še druge stvari, ki temeljijo na tej tehnologiji. Eden od njih je bil zares tako nor, da je potoval v preteklost in ubil svojega očeta. Najbrž je hotel izvedeti, kaj se bo zgodilo. Kot veste, sodelujejo pri skrivnih projektih zares res zoprni tipi in to bi lahko pojmovali kot poskus samomora. No, počutil se je čudovito, očitno je s tem razrešil nekaj sporov. Nekaj dni kasneje je stopil na cesto in zadel ga je avto. Bil je takoj mrtev. Iz tega so sklepali, da je čas kot živo tkivo, ki poškodovana mesta in razpoke kolikor je mogoče popravi.

Kaj smo torej ugotovili: ničelni referenčni čas določa našo biološko starost. če torej, na primer, potujem deset let v prihodnost, bo tudi moje telo v nekaj urah deset let starejše. če se spet vrnem, se moja starost ustrezno ponovno prilagodi. To je seveda zelo neobičajno in ustvari popolnoma nov, večdimenzionalen pogled na biološki proces staranja. Morali so torej, če so koga želeli poslati skozi, najti način za premikanje ničelne reference in Daniel verjame, da se je to tudi zgodilo, toda do teh informacij ni imel dostopa.

Nato so uporabili valovne dolžine medija, jih analizirali in hoteli najti način, da bi jih mehansko ustvarili, da ne bi več potrebovali medija. Poskušali so z več mediji, toda Duncan Cameron je bil očitno najuspešnejši.
Ljudi so torej pošiljali skozi čas in našli dvajsetletno valovno dolžino, ki je bila očitno v naravni harmoniji z zemeljsko rotacijo in s pomočjo katere so lahko ugotovili, v katerem času se kdo nahaja, in sicer na osnovi merjenja, kako dolgo je val potoval. če so val poslali in se je na določenem mestu ustavil, so na primer vedeli: tako, to je 15. januar 1996.

In potem je bilo tukaj še nekaj, kar je bilo zares noro: ljudi so poslali v prihodnost in na tem dvajsetletnem valu je bila točka, na kateri so se vsi valovi - in bilo jih je na stotine, ki so prihajali iz sedeža […] - prekinili. Vse merilne naprave so pet do šest sekund prikazovale ničelno linijo in ničesar ni bilo mogoče videti. Nato je šlo naprej kot običajno.

Nato so ljudi, ki so potovali v prihodnost, spraševali, kaj se je v tistem trenutku zgodilo, in rekli so: „To je nekaj najčudovitejšega, kar sem kdajkoli doživel! Bil sem eno z galaksijo. Lahko sem bil zvezda, planet. Imel sem dostop do vsega znanja, ki obstaja. Lahko sem bil subatomarni delec, atom, molekula. Lahko sem letel kamorkoli, počel vse, vedel vse, bil vse! čas ni več obstajal, vse je trajalo preprosto večno. Popolna ekstaza. Bilo je najbolj noro doživetje mojega življenja in nisem več hotel proč!"

Na začetku sem začutil močan sunek. Kot bi se v kaj zaletel, zato so to poimenovali „sunek", prekinitev. Zapuščanje realnosti so imenovali „full out". Vse merilne naprave so torej prikazovale vrednost nič, kar je te tipe spravljalo ob živce, saj so hoteli zavrteti nazaj, da bi analizirali ta del valov. Toda to ni bilo mogoče. Nato so s pomočjo dvajsetletnega vala preračunali, v katerem trenutku točno so se valovi prekinili.

To je bil 21. december 2012.

Intervju se nadaljuje v naslednji izdaji.

Click here for the German PDF transcript

Click here for the English transcript

__________________________Support Project Camelot - make a donation:

Donate

Donations are not tax deductible for U.S. citizens.

Thank you for your help.
Your generosity enables us to continue our work.


Bill Ryan and Kerry Cassidy


kerry@projectcamelot.org

bill@projectcamelot.org