Camelot logo Henry Deacon

Home Interviews & transcripts Our Goals Round Table In Tribute The big picture Shorts
About us Get Involved Questions Contact

_____________________________

'Henry Deacon', een Natuurkundige uit Livermore

We hebben deze man in begin September ontmoet en geinterviewd, maar hij weigerde op video te verschijnen of zijn naam openbaar te maken... voor geheel begrijpelijke redenen. (Henry Deacon is een pseudoniem, ingegeven door zijn gelijkenis met de sympathieke en creatieve polymath op de Eureka TV show.)

In deze buitengewone, brede on-record getuigenis, beschrijft hij zijn werk en ervaringen, en onthult enkele verbazingwekkende informatie over de komende geplande oorlog met China; een manier waarop drugs worden gesmokkeld door het leger uit Zuidoost-Azië; Sterrenpoorten en ogenblikkelijke communicatie over grote afstanden; de bewoonde planeten van Alfa Centauri; chemtrails; scheuren in de ruimtetijd, veroorzaakt door het testen van atoomwapens, en de schade en het gevaar dat zij veroorzaakt hebben; het gebruik van virussen ter vermindering van de wereldbevolking; het neerschieten van een ufo door een eenheid waarin hij diende; en nog veel meer – inclusief, mogelijk heel belangrijk, een bevestiging van de getuigenis van Dan Burisch.

We vinden de door hem onthulde informatie, zeer belangrijk. We huldigen zijn moed voor het bekend maken van deze informate om er zeker van te zijn dat deze informatie naar buiten komt, en stimuleren en ondersteunen alle anderen om zijn voorbeeld te volgen.

Klik hier voor het interview transcript (September 2006)


Dutch flag
Klik hier voor de Nederlandse vertaling (web pagina)
__________________________

Klik hier voor een belangrijke update (Februari 2007).

In deze compliatie van de latere correspondentie met Henry, biedt hij verdere bevestiging van het verhaal van Dan Burisch; levendig beschrijft hij de komende 'Spike' van zonne-activiteit en het paradoxale probleem van de alternatieve tijdlijnen; onthult dat de Roswell bezoekers tijd reizigers uit de toekomst waren; en beschrijft waarom het Roswell incident zo katastrofisch was voor zowel de bezoekers en onszelf.


Dutch flag
klik hier voor de Nederlandse vertaling (web pagina)

__________________________

Klik hier voor een verdere update (Mei 2007)


We hebben in de laatste zeven weken niets gehoord van Henry Deacon. Voorafgaand aan onze laatste mededeling, in de laatste week van maart, had ons verteld dat hij 'gedwongen' werd. Tot die tijd had zeer regelmatig contact met ons. We voelen zeker dat hij gedwongen tot stilte is.

Hoewel deze nieuwste update boeiende nadere informatie bevat over een aantal onderwerpen (waaronder meer informatie over Mars en enkele details over 9 / 11), we blijven geloven dat de belangrijkste informatie die hij heeft gedeeld te vinden is in de tweede update.

Dutch flag
Klik hier voor de Nederlandse vertaling (web pagina)

__________________________

Klik hier
voor een belangrijke nieuwe verklaring (December 2007)


Henry heeft na zes maanden zijn stilzwijgen verbroken om ons te vertellen over zijn pessimisme over een aantal van de huidige ernstige wereldwijde problemen. Hij geeft wederom verwijzingen Het verslag van Iron Mountain, en dringt er bij ons op aan om aandacht te besteden aan Dr. Bill Deagle en Alex Jones' Endgame. Hij vertelt meer over Mars en het zonnestelsel, het geheime ruimte programma, Arthur C. Clarke, de Apollo maanlandingen, en meer.

Klik hier
voor het downloaden van een PDF met daarin het eerste gesprek met Henry Deacon en de eerste twee updates in een document.


__________________________

 Steun Project Camelot - maak een donatie:

Donate

Donations are not tax deductible for U.S. citizens.

Dank u voor uw hulp.
Uw gulgevigheid maakt dat wij door kunnen gaan met ons werk.

 


Bill Ryan en Kerry Cassidy


kerry@projectcamelot.org

bill@projectcamelot.org