Camelot logo Clifford Stone:
Finnish flag Suomenkielinen käännös

Home Interviews & transcripts Our Goals Round Table In Tribute The big picture Shorts
About us Get Involved Questions Contact

_____________________________

UK flag
Click here to read this page in English


(Please note that the following text is a translation and therefore is not totally identical to the original text.)
(Huomaa, että seuraava teksti on käännös ja se ei vastaa täydellisesti alkuperäistä.)

Klikkaa tästä suomenkieliseen käännökseen.

 

ET-tulkitsija: Sgt. Clifford Stone
Cliffort Stonen videohaastattelu
Roswell, New Mexico, Marraskuu 2006

Kuvaus, editointi ja ohjaus: Kerry Cassidy ja Bill Ryan

 

Clifford Stone: Mitä te haluatte? Haluatteko tarinan joka on uskottava vai haluatteko totuuden? Mitä on meneillään? Kuinka paljon meidän hallituksemme tietää asioista ja koska he saivat nämä tiedot?

 

Kerry Cassidy: Sinä olet ollut välittäjänä hallituksen tai armeija ja ulkopuolisten vierailijoiden kanssa. Onko asia näin?

C: Asia on näin. Kun alat puhua asioista, sinun on maksettava tietty hinta, enkä halua tehdä sitä liikaa, koska kun alat purkamaan asioita sinulla ei ole minkäänlaista aavistusta mitä näen nyt mielessäni. Puhun vain jäävuoren huipusta.

Kaksi tai kolme kertaa olen ollut tekemisissä avaruusalusten kanssa ja haluatko että kerron sinulle pienen salaisuuden? Sinä et voi. On ihmisiä jotka voivat ja minä olen yksi heistä... Rahalla ei ole asian kanssa tekemistä. Hyvä Jumala, toivon että niin olisi. Voisimme mennä kosmoksen ulkopuolelle ja vierailla toisissa aurinkokunnissa, toisilla planeetoilla omamme ulkopuolella. Mutta kun teemme tämän, se tulee olemaan henkisen kasvamisen avulla. Toisin sanoen, meidän tulee välittää mitä tapahtuu toiselle henkilölle.

Haastattelun alku

K: Clifford Stone, olen erittäin onnellinen että voimme haastatella sinua täällä tänään. Kunnioitamme valtavasti rohkeuttasi tulla kameran eteen puhumaan siitä. On jännittävää että saamme sinua kuvatuksi.

C: Kiitos.

K: Ja olemme itse asiassa täällä todella hämmästyttävässä paikassa. Tämä on Roswellin UFO-museo. Voitko kertoa meille kuinka päädyit Rosewelliin?

C: No, USA:n armeija lähetti minut tänne. Olen jäänyt eläkkeelle armeijasta.

K: Ok...

C: Eli jos olet jäänyt eläkkeelle armeijasta, sinut saatetaan aina kutsua uudelleen ja sinulta saatetaan aina kysyä konsultointia asioihin. Minä jäin eläkkeelle ensimmäisen luokan kersanttina.

K: Oliko tittelisi virkailija? Ymmärsin että se oli peitenimi, onko se totta?

C: Itse asiassa sinulla oli oikea elämä armeijassa. Sinulla oli todellinen tehtävä. Ainoa kerta kun nämä toisenlaiset asiat tulivat mukaan kuvioihin oli silloin, kun sattui välikohtaus avaruusaluksen kanssa ja olit sen lähialueella. Voin kertoa teille että 1965 Vietnamissa oli tukikohta, joka yritti avata tulen kohti avaruusalusta. Samalla hetkellä kun he yrittivät tehdä näin, yksikään heidän aseistaan ei toiminut. Kaikki sähkölaitteet lakkasivat toimimasta eivätkä toimineet ennen kuin alus poistui. Voin kertoa neljän vuoden vietnamin kokemuksella, kyllä, se oli neljä vuotta, arkistoissa sanotaan 37 kuukautta mutta kun lisäät īTDYī -ajan jonka olin siellä, se on tarkalleen neljä vuotta, īTDYī tarkoittaa väliaikaista palvelusta (Temporary Duty). Kun mitkään laitteet eivät toimi on todella, todella pelottavaa ja nuo olivat todella, todella jännittyneet hetket.

K: Viestijä, sinua kutsuttiin tuolla nimikkeellä armeijassa, minkä ikäisenä aloit työskentelemään tässä tehtävässä suunnilleen?

C: Se oli luultavasti noin 19 tai 20 vuoden iässä.

K: Ok.

C: Henkilöille, jotka tekevät tämän tason tulkitsemista, ei ole kouluja. Oli asioita jotka tapahtuivat elämässäsi, kun lähdin oli seitsemän ihmistä jotka olivat vielä armeijassa ja työskentelivät tulkitsijoina. Vain seitsemän ja tämä oli koko armeijan sisällä.

Ja minut laitettiin tilanteeseen, josta meille ei kerrottu tarkalleen missä se oli, mutta minä tiedän... että me laskeuduimme Ben Huaan, koska kun katsoin taakseni näin merkin, sinne me laskeuduimme.

K: Ben Hua?

C: Se on Vietnamissa.

K: Oh.

C: Tiedän että se oli Ben Hua, koska palasimme samasta paikasta. Noniin, eli tämä välikohtaus joka sattui...

K: Oliko se onnettomuus? Vai oliko se vierailu?

C: Me näimme avaruusoliot.

K: Ok...

C: Tähän liittyi se, että yritimme irrottaa ilma-aluksen ja onnistuimme siinä, leikkasimme sen luullakseni noin seitsemään osaan.

K: Oliko se yksi heidän aluksistaan?

C: Ei, ei, ei. Tämä oli B-52...

K: Ok...

C: ...Joka ei pudonnut normaalisti.

K: Liittyikö se aikamatkailuun?

C: Ei. Tämä alus ammuttiin alas. Kaikki kuolivat... kaikki olivat kuolleita B-52 aluksessa.

K: Ampuivatko vierailijat sen alas?

C: Alus oli pommittamassa kohdetta... Minulla ei ole mitään varmaa tietoa, mutta olettaisin, että he olivat pommittamassa kohdetta Pohjois-Vietnamin yläpuolella. Vauriot aluksessa olivat syntyneet B-52:n torjuntaan käytetystä tulituksesta. Tarkoitan että vauriot olivat sen tyyppisiä. Ja konetta oli käytetty yleiseen pommitukseen (conventional bombing). Ja kun kerroin mihin saavuimme, menimme sinne helikopterilla. Oli kuin joku valtava käsi olisi tarttunut alukseen ilmassa ja paiskannut sen viidakkoon. Siitä seikasta olimme kiinnostuneita.

K: Oh...

C: Me emme tienneet, teille ei ole kerrottu. Kun astuimme koneeseen USA:ssa matkustaaksemme sinne, meille kerrottiin, että menemme Floridaan.

K: (Nauraa)

C: Kun laskeuduimme Oaklandiin, tiesimme, että emme ole menossa Floridaan. Sitten jatkoimme matkaa ja meille annettiin pienet muovipussit. Meidän täytyi leikata īUS ARMYī pois, meidän täytyi leikata nimilappumme pois. Yksi asia jota et koskaan tee, on tuntolaattojen pois ottaminen. Me otimme tuntolaattamme pois. Kaikki yksityiskohdat, jotka saattoivat kertoa kuka olet, menivät siihen muovipussiin. Ne otettiin meiltä talteen Ben Huassa. Ja pidettiin tallessa kunnes palasimme takaisin. Kun tämä oli tapahtunut he laittoivat minut GP-telttaan. Siellä oli pöytä, siellä oli tuoli, siellä oli lehtiö, siellä oli muistaakseni muutama mustekynä, mutta minä tartuin lyijykynään. Minun tuli pysyä siellä ja rauhoittaa ajatukseni.

K: Ok...

C: Kuitenkin, palatakseni telttaan, mainitsemani lista on kaikki, mitä siellä oli. Olin sisällä ja tylsistyin, joten aloin pelata peliä paperilla. Kun menin ulos tupakoimaan, otin paperin mukaani, taittelin sen ja laitoin taskuuni. Kun he löysivät paperin ń johon olin siis vain piirtänyt pelaamani pelin ń tuli mies, joka oli siellä aina ja jota kutsuin everstiksi, löi tupakan suustani ja alkoi kuulustella minua kunnolla: īMitä sinä teet täällä ulkona? Miksi sinulla on tuo?ī, īSinut voidaan ampua koska sinulla on tuo paperi taskussasi.ī Miksi? Koska roskatkin olivat salattua materiaalia. Et saanut ottanut paperia sinne, et saanut ottaa mitään sinne. Ja kaiken mitä siellä oli, tuli jäädä sinne. Joten kaikki mitä kirjoitin laitettiin heti... Laitettiin heti salkkuun ja erityinen kuriiri vei sen pois sieltä. Ja vaikka kirjoitin sen, minun ei ollut lupa nähdä sitä enää.

K: Hmm...

C: Nyt, oletko koskaan kirjoittanut jotain, jota et edes itse tiedä kirjoittaneesi? Kyllä, niin on käynyt. Voin kertoa sinulle juuri nyt, että kaiken lukemani jälkeen minulla saattaa olla suurempi ymmärrys asioihin joita teen. Paul (hänen ystävänsä, joka tuli myös tapaamaan meitä) voi kertoa teille, että teen todella paljon asioita, kuten jopa tietojen lataaminen. Mutta tiedätkö mitä? Minun ei tarvitse lukea joka sivua... Mutta silti minä taltioin joka sivun. Kun minä taltioin, he voivat minun kauttani poimia kaiken tiedon mitä siellä on. Kaikki ovat vanhoja uutisia heille, mutta he saattavat löytää jotain kiinnostavaa. Ja he löytävät joitain asioita jotka ovat rohkaisevia heille, sillä olemme suuntaamassa oikeaan suuntaan, mutta emme vain tiedä vielä tarkkoja yksityiskohtia. Jos tiedät mitään matemaattisista kaavoista, asiat tulevat olemaan käänteisesti. Mutta juuri tämä asia on hieman pelottava, koska mietit, onko se hyvä... Koska sinut ajetaan siihen.

K: Se on hämmästyttävää, että me emme mieti Vietnamia ja sota-aikaa aikana, jolloin olimme myös tekemisissä maailman ulkopuolisten kulttuurien kanssa.

C: Tiedätkö miksi? Meitä oikeasti käskettiin kutsumaan niitä helikoptereiksi. Olit sota-alueella, joten sinun täytyi poistaa tietoja (käyttää Occam´s Razoria), eliminoida ne pienimpään nimittäjään. UFO:ja ei voi olla olemassa. Antakaa minun määritellä tuo sana uudelleen. UFO ei ole hyvä termi. Planeettainvälisiä kulkuneuvoja ei voi olla olemassa, joten ilmiöiden pitää olla jotain hyvin maanläheistä. NSA meni edelle ja kutsui UFO:ja nimellä īUFOī kun monitoroimme Neuvostoliiton kommunikaatioita. Mutta he aina määrittelivät, että koska oli toiveissa, että aloitetusta īSunshineī (auringon paiste) ńliikkeestä tulisi myöhemmin īFreedom of Informationī (vapaan informaation) ńliike, he eivät viittaisi noihin liikkeisiin sanomalla, että seitsemän UFO:a on raportoitu siinä ja siinä sijainnissa. Mutta kun he sanoivat seitsemän UFO:a, niin sulkumerkkeihin he laittoivat: luultavasti kuumailmapalloja. Huolimatta faktasta, että eräässä dokumentissa josta puhun, nämä seitsemän UFO:a matkustivat 1700 mailin tuntivauhtia. Kuumailmapallot eivät pysty siihen.

K: Niin.

C: Minä aina huvituin jopa lapsena, kun ihmiset sanoivat: īMinä en usko aaveisiin, mutta kuitenkin, näin on tapahtunut...ī ja kertoivat hyvän kummitustarinan. Jo hyvin aikaisin minä tiesin, että jos kieltäytyisin uskomasta, että lentävät lautaset ja muut ilmiöt ovat todellisuutta, se johtaisi siihen, että kieltäisin itseni.

K: Joten viestijänä sinä ehdottomasti...

C: Sinä et aina kerro toisille mitä on meneillään. Muistatko kun kerroin sinulle, sinä tunnet sen?

K: Kyllä, sinä tunnet mitä he tuntevat ja he tuntevat mitä sinä tunnet.

C: Et aina osoita sitä, sillä yksi asia jonka saatat tuntea, on kuin he sanoisivat olevansa vieraita. Jos armeijamme sanoo: īTämä on yksi vieraistammeī... He eivät kohtele tuota olentoa kuin vierasta. Sitten tapahtuu niin, että sinä tunnet mitä olento tunsi...

K: Ohoh...

C: Ja... Yhdessä tilanteessa minä jopa autoin yhtä heistä pakenemaan. Ja juuri siinä oli (nauraa)... Minä en kerro kaikkea mitä sanottiin...

K: Olen utelias. Mitä tapahtui kun olit tekemisissä tuon asian kanssa? Oliko se... Aluksi, millainen olento se oli? Ja ymmärsin että heitä pidettiin vankeina. Mutta kuinka sinä onnistuit...? Ja itse asiassa, Dan Burisch kertoi samoista asioista.

C: No, en tiedä oliko se tähtiportti vai mikä, mutta sen sisällä meillä oli tämä olento, jos meidän olisi tullut... Ja olemassa on nauhoitus, joka kertoo tästä ja antaa paljon enemmän yksityiskohtia... Mutta me menimme sisään ja jos he olisivat yrittäneet irrottaa tämän olennon sisältä missä olimme, ihmisiä olisi kuollut. Ja tämä olento ei hyväksynyt sitä. Pystyit tuntemaan mitä se tunsi. Tämä on paras tapa selittää se. Yritän kertoa tämän menemättä oikeisiin... Tiettyihin yksityiskohtiin. Mutta, minä vakuutin henkilön, jota aina kutsuin everstiksi, koko aikana pelkästään sillä nimellä. Me jatkoimme... Ja minä sanoin, tiedäthän, hänen täytyy näyttää minulle jotain, mutta kaikkien muiden tulee poistua täältä, sen tulee olla vain minä ja hän.

Ja kaikki poistuivat. Siellä oli yksi asiantuntija 5 (Spec 5), joka jäi sinne auttamaan minua. Ja minä sanoin: īMeidän täytyy leikata tämä suoja-aita täältä takaa... Tai tämä myrskyeste.ī īMeille saattaa tulla ongelmia jos teemme sen.ī Ja minä sanoin: īTiedän, siksi pyydän sinua pudottamaan nuo leikkurit.ī (Nauraa) Hän ei pudottanut. Hän jatkoi työtään ja leikkasi vaijerit jotka pyysin. Ja saimme olennon ulos.

Lopulta he saivat selville, että olemme saaneet olennon ulkopuolelle. He tulivat ja olivat hyvin järkyttyneitä ja yrittivät jopa ampua olennon, mutta olento oli nyt paikassa, jossa hyvin, hyvin kirkas valo tuli alas. En nähnyt siellä alusta. Ehkä se oli niin, koska en vain katsonut. Mutta yhtäkkiä olento oli siellä ja sitten se ei ollutkaan. Sitten tietenkin eversti tuli luokseni ja kertoi, että minut voitaisiin laittaa armeijan oikeuden eteen, ja sitten: īKatsomme tämän tällä kertaa sormiemme läpi, mutta älä anna tämän toistua.ī

Tietysti toruin häntä: īJos he ovat olevinaan meidän vieraitamme, miksi me kohtelimme heitä julmasti, kuten vankeja, tai oikeastaan vielä huonommin kuin vankeja?ī En ole koskaan nähnyt elokuvaa īManchurian Candidateī. Ja yksi asia mikä meillä oli, siihen mennessä kun lähdin, olimme määritelleet 57 eri lajia. Heitä kutsuttiin nimellä īHeinz 57ī. Olen ymmärtänyt, että yhdessä noista elokuvista on sanonta tuohon liittyen.

K: Ohoh...

C: Haluaisin sanoa että on vain kaksi tai kolme rotua... Vain neljä, viisiä tai hieman enemmän. Haluaisin sanoa niin, mutta tietojeni mukaan, jos kerron kaiken mitä tiedän, se ei ole realistista. Se olisi vain menemistä mukaan ja kertomista näille ihmisille asioita, joita he haluavat kuulla.

K: Ohoh. Tuota, miksi sanot, että haluaisit sanoa että olemassa on vain yksi tai kaksi?

C: No, jotkut ihmiset sanoisivat: īTarinasi saattaisi olla uskottavampi, jossa sanoisit näin...ī ja īEikö tämä olento voisi olla harmaa, koska niin se olisi uskottavampi?ī. Mitä haluatte, uskottavan tarinan vai totuuden? Totuus ei välttämättä sovi uskomuksiinne, mutta se on totuus jonka tiedän. Ja koska se on totuus jonka tiedän, se on ainoa jonka voin kertoa.

K: Oletko koskaan... Oletan että olet kuvannut näitä olentoja?

C: On olemassa valokuvia.

K: Ok. Ja... Entä sinä? Oletko ikinä piirtänyt heitä? Onko sinulla joitain piirroksia heistä?

C: Kyllä, minulla on joitain piirroksia.

K: Ja oletko ikinä levittänyt...

C: En.

C: Onko sinulla mahdollisuuksia... Voitko antaa niitä eteenpäin ollenkaan? Tai näyttää niitä?

C: Joitain olen, joitain en.

K: Oletko tietoinen maanalaisista tukikohdista?

C: Ja teknologiasta joka liittyy niihin.

K: Ok. Oletan että olet ollut maanalaisessa tukikohdassa itse?

C: En valinnut niin.

K: Et valinnut niin? Se on uskottavaa. Mutta oletko myös nähnyt, sanotaan, Matelijoita (Reptilians), joita kutsutaan niin, tiedäthän, UFO-yhteisössä, mitä me kutsumme Matelijoiksi?

C: Joitain lajeja voitaisiin kutsua Matelijoiksi, kyllä.

K: Ja pystytkö kommunikoimaan heidän kanssaan telepaattisesti?

C: He pystyvät kommunikoimaan kanssasi. Tätä on vaikea selittää. Et pysty pitämään asioita salassa heiltä.

K: Selvä.

C: Toinen asia josta haluaisin muistuttaa kaikkia on, että ohjelma on suunniteltu ja varusteltu niin, että sinä tiedät vain mitä sinun tulee tietää. Usein tiedät enemmän kuin sinun oletetaan tietävän, mutta et tiedä kaikkea.

K: Selvä.

C: Toistan vielä, että kuka tahansa joka kertoo teille tietävänsä kaiken on valehtelija. Se ei ole totta.

K: Onko sinulla ketään erityistä avaruusoliota ystävänä, joka on pysynyt kanssasi koko ajan ja on yhä kanssasi nyt? Kommunikoi...

C: Mainitsin yhden.

K: Anteeksi?

C: Mainitsin yhden.

K: Yhden. Ok. Tarkoitat Koronaa?

C: Oikein.

K: Ja Korona on... Tiedätkö miltä planeetalta hän on?

C: Ohoh. Tiedän että se on noin 100 valovuotta täältä, koska käytän sitä aina esimerkkinä.

K: Ok...

C: Oikeassa ajassa, siitä ajasta kun he lähtevät, siinä on pieni kiva asia joka liittyy siihen, siitä ajasta kun he lähtevät kotiplaneetaltaan joka on aurinkokunnassa noin 100 valovuoden päässä Maasta, oikeassa ajassa se on noin tunti ja 40 minuuttia kun he saapuvat tänne.

K: Se on upeaa. Minkälaista alusta he käyttävät? Siirtyvätkö he teleporttaalisesti avaruuden läpi vai käyttävätkö he oikeasti alusta? Koska eivät kaikki heistä...

C: Se on alus. He matkustavat oikeasti. Mutta läpi... Mitä me kutsumme läpimentäväksi madonreiäksi.

K: Ohoh. Oletko koskaan mennyt heidän kanssaan?

C: Tietämykseni mukaan en. Ja sanon näin, koska muistan nähneeni tähdet sellaisina, että en ole koskaan nähnyt niitä missään Maassa. Mutta tietämyksen mukaan, en.

K: Eli sinulla ei ole tietoista muistia, sitäkö tarkoitat? Näistä tapahtumista. Mutta sinulla voisi olla.

C: Elämässäni on sattunut joitain erittäin pelottavia tapahtumia. Tarkoitan että tunnet sen, todella tunnet sen ennen kuin näet olennon.

K: Luulisimme että henkilö kuten sinä ei olisi peloissaan, koska olet niin tietoinen vuorovaikutuksestasi näiden olentojen kanssa, joten olen yllättynyt kun sanot että olet oikeasti peloissasi. Pelkäätkö vielä nyt? Vai puhutko menneisyydestä?

C: Kun nämä tapahtumat sattuivat, kyllä, olen vieläkin peloissani. Tarkoitan, että tunne on vielä tallella. Enimmäkseen siksi, että pystyin tuntemaan pelon joka heillä oli. Olemme hyvin vaarallinen laji.

K: Varmasti.

C: Joten sinun on parasta uskoa, että kun he joutuvat käsiimme, mukana on pelkoa.

K: Ok. Tämä on osa sitä syytä, miksi aion olettaa, että he lähestyivät sinua kommunikoijan tai välittäjän, kuten itse kutsut sitä, ominaisuudessa. Totta?

C: Tuota, he ovat hyvin huolestuneita meidän hyvinvoinnistamme. Ja monet ihmiset sanovat että asia ei voi olla niin. Olemme tehneet kauheita asioita itsellemme. Ja he tietävät tämän. Ja me... He yrittävät ymmärtää tiettyjä asioita meistä. Ja luulen että samaan aikaa he vaihtavat tietoa sanoen: īHei, tämän te olette tehneet itsellenne.ī Luulen että se liittyy paljon joihinkin sieppauksiin jotka ovat tapahtuneet. Luulen, että se liittyy karjan silpomiseen jota on sattunut, ja luulen että se liittyy joihinkin tapahtumiin, joissa ihmisiä on hävinnyt tyystin maapallon pinnalta.

K: Selvä, eli on ihmisiä, jotka katoavat säännöllisesti?

C: Voi kyllä.

K: Ja he menevät toisille planeetoille? He menevät Maan ulkopuolisiin paikkoihin oletan?

C: Minulla ei ole vastausta tuohon.

K: Ok.

C: Jos kysyt minulta, olisinko voinut lähteä täältä, niin mahdollisesti, mutta tahdon sanoa, että olemassa on tarkoitus, enkä tiedä mikä se on.

K: Onko tehtäväsi tehdä ihmiset tietoiseksi, ei pelkästään siitä, että olemassa on toisia olentoja ja rotuja, vaan ehkä myös valmistaa heitä tai varoittaa jostain tulevasta tapahtumasta? Koska tunnut viittaavan johonkin tapahtumaan, josta et edes itse tiedä.

C: Kuten kaksi pistettä jotka lähenevät, ne tulevat lähemmäs ja lähemmäs kunnes me lopulta tiedämme mitä tulee tapahtumaan. Kontakteja tullaan tekemään. NASA:n astrobiologian laitos piti konferenssin vuonna 2000. Unohda Brookingsin instituutin raportti. Tämä raportti tuli ulos ja sanoi: īTiedättehän, me emme oikeasti tiedä mikä maailman reaktio olisi.ī Se on pieni raportti. Kuinka moni ihminen on lukenut tuon raportin? Kuinka moni edes tietää siitä? Kun me sanomme, että pystymme hyväksymään vierailijoiden olemassaolon, me tarkoitamme meitä itseämme. Mutta vaikka me pystymme hyväksymään sen, kuinka moni meistä olisi todella valmis kohtaamaan vierailijan kasvokkain? Ja voin kertoa sinulle, joka kerralla se on erilaista. Joka kerralla jokin pieni päässäsi sano: īMitä täällä tulee tapahtumaan?ī

Ja joka kerralla että tiedät, että jos jokin menee vikaan, se merkitsee... Se saattaa merkitä hengen menettämistä. Ei siksi, että he olisivat vaarallisia, mutta koska me olemme vaaraksi itsellemme. Joten koko tilanne on: kuinka voimme valmistaa maapallon populaation tuohon äärimmäiseen kontaktiin, joka ei tule olemaan, kuten astronomit ennen uskoivat, tänne tuleva radio signaali syvältä avaruudesta vaan se tulee olemaan lähikontakti ja se tulee tapahtumaan meidän planeetallamme.

C: Selvä. Sitä tapahtuu päivittäin armeijassa, eikö näin ole?

C: Oh, jopa enemmän kuin ihmiset todella uskovat. Mutta tässä taas, suurin osa ihmisistä ei tule puhumaan siitä. Yksi asia jota haluat kun pääset ulos armeijasta, yksi asia jota haluat enemmän kuin muuta... On olla normaali.

K: Miksi? Miksi? Miksi halutaan olla normaaleita?

C: Minulle suurin asia mitä voin olla, on olla palvelija. Toisista ihmisistä huolehtiminen on kaikkein tärkein asia. Ihmisen itsensä tulisi saada tyydytystä toisten auttamisesta. Se on tärkeää. Mutta aivan liian usein ihmiset laittavat itsensä muiden edelle. Ja juuri siksi meillä on ongelmia tämän hetkisessä maailmassamme.

K: Luulisin, palatakseni takaisin siihen kun kerroit, että tulee olemaan kontakti ja koska sinä olet etulinjassa, olet henkilö joka voi valmistaa muita ihmisiä tähän kontaktiin, koska sinulla on siitä kokemusta. Avaruusoliot ja muut meidän maailmaamme kuulumattomat olennot ovat tehneet niin, että he ovat valinneet ihmisiä ympäri planeettaamme kommunikoidakseen ja sinä olet yksi näistä ihmisistä, eikö niin? Ja kontaktia valmistellaan tälläkin hetkellä, eikö?

C: Maailman laajuisesti

K: Ok. Ja sinä ajattelet... Useat ihmiset sanovat, että se tulee tapahtumaan näyttävästi, olennot laskeutuvat Valkoisen talon pihalle tai jotain tämän tyylistä.

C: Ei.

K: Jossain määrin se tapahtuu päivittäin. Armeija on tekemisissä sen kanssa... Varmasti he ovat myös vanginneet, niin kuin sanoit, he pitävät vankeina joitain näistä olennoista. Meillä on myös sopimuksia joidenkin lajien kanssa, eikö?

C: Ok, olen kuullut sopimuksista. Mutta ne eivät ole osa sitä, minkä kanssa minä olen työskennellyt.

K: Ok.

C: No, voin kertoa sinulle tämän, luulen että vuoteen 2016 mennessä jotakin pitäisi olla tapahtunut. Koska vuonna 2016 meidän tulee luultavasti kertoa maailmalle, että olemassa on luotain, joka tulee hyvin lähelle Maata joka viidestoista ja kahdeskymmenes vuosi. Ja olemme kutsuneet sitä asteroidiksi. Mutta todellisuudessa se on keinotekoinen luotain. Toisin sanoen, joku muu on laittanut sen sinne. He ovat löytäneet meidät kauan sitten. Teknologia tulee olemaan nimellisarvoista vierailijoille. Se tulee olemaan vanhaa, antiikkista teknologiaa kaikilla heidän standardeillaan.

K: Eli mitä sinä sanot? Tämä luotain... Tiedätkö mikä rotu?

C: Sanon, että olemme jo löytäneet sen. Malliesimerkkimme sanoo, että se ei voi olla minkäänlainen rakennettu alus, ja siksi kieltäydymme hyväksymästä sitä ja kutsumme sitä asteroidiksi. Puhun BG1991:destä. Suunnilleen 30 metriä halkaisijaltaan, erittäin kiillotettu pinta. Asteroidien pinnat eivät ole erittäin kiiltäviä. Se korjasi kurssiaan välttääkseen törmäyksen toisen asteroidin kanssa. Sitä ei tapahdu. Mutta tämä teki niin.

K: Eli mistä... Mistä rodusta on kyse, tai mistä planeetasta. Tiedätkö sinä?

C: En tiedä.

K: Luuletko että oliot ovat antaneet sinulle kykyjä, muokanneet DNA:tasi jollain tavoin? Oletko tietoinen, että sinulla olisi kykyjä jotka olisivat lisääntyneet tai kasvaneet?

C: Kyllä, mutta yritän olla käyttämättä niitä, sillä sinä voit... Tiedäthän, tiedät että asiat tapahtuvat ennen kuin ne tapahtuvat oikeasti. Usein et voi tehdä mitään muuttaaksesi niitä. Esimerkiksi minä tiesin, että yksi lapsistani tulisi kuolemaan moottoripyörä onnettomuudessa. Ja se oli kovaa. Tarkoitan, että ennen kuin poikani kuoli, edellisenä keskiviikkona, tiesin hänen pysäköineen moottoripyöränsä autoni taakse... Tiesin, että olisin voinut mennä ja peruuttaa sen yli, ajella yli muutamaan kertaan. Mutta tiesin myös, että perheeni ei ymmärtäisi, että tekisin sen vain estääkseni, mitä... Anna minun uudelleen muotoilla tuo... Yrittääkseni estää sen, mitä tulee tapahtumaan.

K: Eli sinä olet ennustaja (precog)? Tarkoitan, että näinhän ennustaja määritellään. Tiesit tulevaisuuden enne kuin se tapahtui. Et välttämättä pystynyt muuttamaan sitä. Mutta on syy, miksi asiat tapahtuvat. Etkö olekin samaa mieltä?

C: Voi, kyllä.

K: Eli siinä mielessä sinun täytyy tuntea rauhaa sisälläsi, koska se ei ole vain niin... että sinä tiedät mitä tulee tapahtumaan, mutta myös sielut tietävät mitä saattaa tapahtua. Sielut ovat tietoisia. Toisin sanoen me olemme kaikki tietoisia siitä, koska me kuolemme. Me emme ehkä tunne sitä tietoisessa mielessämme, mutta me tiedämme sen kuitenkin, eikö? Eli tässä mielessä et ole vastuussa tapahtuman estämisestä, et ainakaan jos se on jotain, minkä meidän sielumme hyväksyvät tapahtuvan. Oikein?

C: No, kuten sanoin, he voivat jopa kommunikoida sinne, mitä me kutsumme toiseksi puoleksi. Mutta jopa heillä, vaikka heillä on käytössään edistyksellistä tekniikkaa, on olemassa silti kiellettyjä kysymyksiä.

K: Ok.

C: Olen yrittänyt vältellä erään asian sanomista täällä. Sanotaan vain, että poikani kuolema... He auttoivat minua vierailemaan hänen luonaan yhden kerran.

K: Aivan.

C: Kuten kerroin sinulle, olemassa on kysymyksiä jos et koskaan esitä niitä... Se oli... Tiesin, että jos menisin ajassa takaisin 15 minuuttia, tiesin missä hän oli sillä hetkellä. Jos voisin mennä takaisin 15 minuuttia, voisin estää onnettomuuden. Kaikki mitä minun pitäisi tehdä, olisi viivyttää hänen liikettään tuon 15 minuutin aikana vain noin yhden minuutin ajan... Ja muuttaisin tapahtuman.

K: Mutta...

C: Mutta taas kerran, olemassa on se ero. Tässä on meidän todellisuutemme (luonnostelee käsillään). Täällä sinä luot toisen janan. Ja jostain kumman syystä ei ole hyvä luoda tuota toista janaa ja he tietävät sen. Osoitettiin myös, että et voi paeta tätä aikajatkumoa jossa olet, koska hänen kuolemansa on todellisuutta minulle tässä kehyksessä jossa elän. Toinen maailmansota tapahtui. Minun täytyy palata pisteeseen, josta erosin aika-avaruudessa. En aio pysyä toisella janalla. Ja useat ihmiset, kuten kerroin sinulle yhtenä iltana, pysyisivät siellä. Minä en, koska tämä selvitettiin minulle aika tarkasti. Ja en pysty selittämään sitä... En pystyisi väittelemään siitä tieteellisesti, mutta se on luonnollinen este. Tämän vuoksi aikamatkailusta, kun löydämme sen tulevaisuudessamme, ei tulla löytämään todisteita missään vaiheessa.... Luonnollisen esteen takia. Me saatamme jopa nähdä heidät, saatamme aistia heidät, saatamme jopa pystyä vuorovaikutukseen heidän kanssaan jaksoittain. Mutta mitään, mikä liittyy tulevaisuuteen ja päivään, jolloin löydämme aikamatkailun, ei tulla jättämään mihinkään muutettuun todellisuuteen. He sanovat, että aikamatkailua ei ole voinut tapahtua vielä, sillä muuten meillä olisi jo todisteet siitä. Ohoh, mitään todisteita ei tule olemaan jäljellä. Siinä on luonnollinen este. Koko tilanne on se, että olemme osa jotain suurempaa ja tämä on seikkailu. Ja me olemme osa tätä seikkailua.

K: Ohoh...

C: Ja me kaikki näyttelemme tiettyjä osia siinä. Mutta kuten sinä toit esille, he ovat meidän... Ja minä sanoin, (viittaa Pauliin) hän kuuli minun sanoneen tämän, hänellä oli virnistys kasvoillaan sen jälkeen kun sanoit sen. Mutta koko tilanne on: etsimme eroavaisuuksia. Lajeissa, kaikissa 57:mässä, etsimme yhteneväisyyksiä. Kun katsomme noita yhteneväisyyksiä, alamme huomaamaan kuinka paljon meillä on yhteistä ja lopulta tulemme pisteeseen, jossa mietimme: he ovat meitä... Koska kaikki maailmankaikkeudessa on yhteydessä. Kaikki lajit ovat yhteydessä. Onko kukaan koskaan kysynyt, miksi yhteinen nimittäjä on humanoidi? Jos olemassa olisi jokin galaktinen pohjapiirros, emme odottaisi löytävämme sitä. Tulet henkisesti valistuneemmaksi kun elät läpi tämän elämän, jopa he, jota kutsumme mielipuoliksi tulevat. Toisella puolella ei ole mielipuolia.

K: Ehkä voisimme saada hiukan tietoa niistä vierailijatyypeistä, joiden kanssa olet ollut tekemisissä? Oletko nähnyt heitä fyysisesti? Vai oletko muuttuneessa tilassa, onko sinulle mahdollista nähdä heitä mielessäsi? Ja kommunikoitko heidän kanssaan telepaattisesti?

C: He ovat yhtä fysikaalisia kuten sinä ja minä.

K: Ok...

C: Kyllä, usein se on telepaattista. Jotkut heistä pystyvät puhumaan kuten sinä ja minä.

K: Ok.

C: Mutta usein tapahtuu... He eivät tee niin ja he kaikki haluavat vain kommunikoida kanssasi. Mutta yksi asia sinun tulee pitää mielessäsi, tätä moni ihminen ylenkatsoo ja siksi siitä on vaikea puhua. Et vain puhu heidän kanssaan. He tietävät ja tuntevat kaiken, mitä sinä tiedät ja tunnet. Menet sinne, tunnet mitä he tuntevat. Ja näet joidenkin heistä... Me emme olleet kovin hyviä ihmisiä. Käytämme termiä vierailijat ja...

K: Niin.

C: Mutta heitä kohdellaan kuin vankeja...

K: Ymmärrän...

C: ... ja ei ole lakia, joka suojelisi heitä.

K: Hmm. Dan Burisch kertoi tästä myös.

C: Vuonna 1960, voin antaa teille dokumentin tästä, muotoiltiin kirja NASA:n toimesta, jota he kutsuvat nimellä Ulkoavaruuden laki (Outer Space Law). Vasta 1970-luvulla heräsi kysymys maailmamme ulkopuolisten aistivien olentojen laillisista oikeuksista. Ja tiedätkö mitä nuo oikeudet ovat? Niitä ei ole.

K: Vielä tänä päivänäkään, sanot.

C: Ei enempää kuin... Ei, jopa koe-eläimillä on enemmän oikeuksia kuin meidän vierailijoillamme. Ja he ovat kuitenkin suunnattoman paljon meidän yläpuolellamme älykkyydessä ja jopa henkisyydessä. He antavat tappaa itsensä ń usea heistä antaisi, monet lajeista ń mieluummin kuin tekevät jotain, joka vahingoittaisi tai tappaisi meitä. Ja anna minulle anteeksi (tunteellinen), mutta tätä minä yritän vältellä.

K: Ymmärrän. Ok, eli he, tietyssä mielessä, uhraisivat itsensä, koska heillä on syvempi ymmärrys siitä, mitä todella on meneillään kuin meillä.

C: Ehdottomasti.

K: Sinun täytyy olla erittäin virittäytynyt henkisesti, jotta pystyt kommunikoimaan useiden eri planeetoilta tulevien rotujen kanssa kuten olet tehnyt, sekä puhumaan siitä kuten teet. Se on todellinen lahja. Kuten sanot, se ei ole opittua, se on jotain, jonka sait tässä henkilöitymässä.

C: Ajattelen mielelläni itsestäni... Haluan olla normaali, jos ymmärrät mitä haluan sanoa.

K: Ok.

C: Tiedän mitä sinä tarkoitat.

K: ulkoisesti olet kuin normaali henkilö ja sinulla on ollut normaaleina pidettyjä työpaikkoja sen lisäksi, mitä teit, eikö? Mutta olet myös ultranormaali, tai olet käyttänyt sellaisia ihmisyyden osia, jotka ovat hyviä ja joita keskiverto henkilö ei käytä

C: No, toivon niin... (Nauraa)

K: Ok. Se on kaunis asia. Ja olemme erittäin onnellisia saadessamme tavata persoonan, joka on tehnyt näin.

C: No, minussa, luulen että yksi asia... Anna kun mietin kuinka voisin sanoa tämän nopeasti. Kun olin nuori, leikin lasten kanssa joita muut ihmiset eivät voineet nähdä. Minulle tämä oli täysin normaalia. Ja tiesin mielikuvitusystävistä ja sen tapaisista, mutta tämä oli erilaista. Ja se oli täysin normaalia. Kukaan muu ei voinut nähdä näitä ihmisiä. Ja tietenkään en ymmärtänyt sitä. Tietysti he sanoivat minulle: īHeitä ei ole valittu, he eivät voi nähdä meitä.ī, koska yritin kertoa ihmisille heistä. Yksi asia mitä en voinut tehdä lapsena, koska luulin, että muillakin ihmisillä oli näitä samoja kokemuksia, oli ymmärtää, että tämä ei ollut normaalia. Se oli osa minun ympäristöäni, osa todellisuuttani, nämä asiat tapahtuivat minulle. Mutta luulin, että kaikille muillekin. Kun ymmärsin, että ihmiset kutsuivat minua hulluksi ja että olin erilainen... Olisi ollut todella helppoa olla normaali ja sanoa... Hah... Se oli vitsi ja kieltää kaikki tapahtumat. En voi selittää miksi en voinut tehdä sitä, mutta en vaan voinut.

K: Ok...

C: Ja elämä jatkui... Mitään todella tavallisuudesta poikkeavaa ei tapahtunut. Kunnes... Huolehdin aina eläimistä ja jos löysin vahingoittuneen eläimen, yritin hoitaa sen terveeksi. Lapsena en ymmärtänyt... Että jos sain haavan, äitini piti kättäni veden alla, tai jotain vastaavaa, puhdistaakseen sen. No, löysin tämän pienen linnun, joka oli pudonnut pesästä ja laitoin... Yritän kertoa tämän ilman... Otin tuon pienen linnun ja pidin sitä veden alla, enkä ymmärtänyt että hukuttaisin sen tekemällä niin. Yritin auttaa sitä. Luultavasti itkin viikon tappaneeni sen pienen linnun.

K: Ohoh.

C: Heti ensimmäisellä kerralla, nämä mitä kutsuin lapsiksi... Sain nähdä miltä he todella näyttivät. Ja tämän yhden erityisesti, olennon jonka aina tunsin nimellä Korona... Minulle kerrottiin: īOlen Korona, se kirjoitetaan K:lla:ī Siihen aikaan en edes tiennyt kuinka Korona kirjoitetaan.

K: Minkälaista rotua... Miten määrittelisit hänet, millainen olento?

C: Ihmiset haluaisivat minun sanovan, että hän on harmaa. Mutta hän ei ollut, hän oli vihreä ja tarkoitan enemmän pastellin vihreää. Hän halusi heti tietää, miksi tunsin niin kuin tunsin. Tämä oli epätavallista. Ja heti mietin, miksi tunsin kuin tunsin, jotta hän tuntisi... Koska hän ikään kuin monitoroi minua.

K: Joten hänellä oli luonnollinen empaattinen puoli ja kykyjä ja näyttää siltä, että sinulla myös. Joten se meni molempiin suuntiin kuten telepatiakin toimii molempiin suuntiin.

C: Jatkan yhden askeleen pidemmälle. Me näemme vierailijamme sarjakuvahahmoina. Heillä on kulttuurinsa, heillä on yhteiskuntansa, heillä on perheensä, heillä on rakkautensa, heillä on inhonsa, heillä on pitämisensä, he voivat tuntea kipua ja he voivat tuntea pelkoa.

K: Joten tämä oli ehkä ensimmäinen tutustumisesi tuohon maailmaan persoonallisemmalla tavalla, eikö?

C: Se oli ensimmäinen silmäys, shokki... Että näitä asioita tapahtuu, mutta kaikki eivät näe niitä. En ollut koskaan tuntenut oloani niin yksinäiseksi. Muista murtuneeni ja itkeneeni, rukoilleeni äitiäni ja isääni viemään minut lääkäriin, koska tiesin että lääkäri saisi hirviöt katoamaan.

K: Mietiskelen, että miksi henkilöä kuten sinä, yksi seitsemästä jotka pystyvät kommunikoimaan avaruusolioiden kanssa, ei olisi viety Kuun tai Marssin tukikohtaan. Ehkä muistat sen tai et, koska en tiedä käyttävätkö he tekniikoita, joilla he saavat sinut unohtamaan joitain osia kokemuksistasi.

C: On asioita, joiden en voi kuvitella tapahtuneen täällä Maassa... Minulla on niistä eläviä muistoja... Joita en pysty näkemään. Esimerkiksi, oletko ikinä kuullut kahvikupista, joka on pieni, laitat kahvia siihen ja kahvi purkki tai mikä lienee, se ei ole kahvinkeitin... Kullanvärinen, kupit olivat kullanvärisiä ja kun laitoit niihin kahvia, pystyit juomaan sen ja kupit täyttyivät uudelleen saman tien. Ymmärrätkö mitä kerron? Ymmärrätkö miksi epäröin kertoa näistä asioista liikaa?

K: Ok, tuo on todella hämmästyttävää. Sinun täytyy myöntää, että sellaisen ihmisen näkökulmasta joka ei ole koskaan mennyt Kuuhun tai Marsiin... Istut siinä ja puhut meille ja kuitenkin sinulla saattaa olla kokemuksia, jotka ovat hyvin kaukana jokapäiväisistä kokemuksistamme tällä planeetalla... Tarkoitan että jollain tasolla varmasti haluaisit jakaa nuo kokemukset.

C: Voi kyllä. Ja joskus teen virheitä ja annan ihmisten nähdä asioita, joita minun ei tulisi antaa heidän nähdä. Koska tämä on osa jotain, joka on minun elämässäni ja jonka kanssa olen tekemisissä.

K: Tietysti.

C: En ymmärrä sitä. En tiedä mikä sen on.

K: Tuo on hämmästyttävää, koska olet työskennellyt siinä maailmassa 60-luvulta lähtien, joten puhut nelisenkymmenestä vuodesta, etkä vieläkään tiedä mitä se on, kaikki liittyy sinun kohtaloosi ja siihen, mitä sinun tulisi täällä tehdä tulevaisuudessa, luulen. Ymmärränkö sinua oikein?

C: Jotain tulee tapahtumaan ja me tulemme olemaan mukana siinä. Enkä tiedä mitä se on.

K: Aloitit 1960-luvulla viestijänä?

C: 60-luvun loppupuolella.

K: Ok. Oletan, että siitä lähtien tähän päivään. Koska et menetä kykyäsi ja jos olet yksi seitsemästä, silloin tällöin heidän on tultava koputtamaan ovellesi.

C: No, he ovat yhteydessä ajoittain.

K: Ok. Vierailijoita, erilaisia yhteisöjä. He varmasti tietävät kuinka löytää sinut, missä olet milloinkin ja mitä, kuten sanoit, sinä käyt lävitse. Esimerkiksi, he voisivat nähdä sinut tässä ja nyt. He olisivat jopa saattaneet sanoa sinulle: īTee tämä, koska tämä on hyvä asia.ī Oikein? Joten tietyssä mielessä puhut kohtalostasi. Tarkoittaen, että se ei ole kiinni rahasta... Se ei ole edes työ sanan virallisessa merkityksessä, eikö niin? Se on tehtävä, mutta se on maanpäällinen tehtävä sinun kohdallasi.

C: Olen samaa mieltä, että tuolla on... Sinua ajetaan tekemään jotain, sinun ei tarvitse täysin ymmärtää sitä, mutta se on jotain, joka sinun täytyy tehdä. Ja toinen pelottava näkökulma asiaan? Sinä tiedät et tiedä kuinka, et tiedä miksi, etkä tiedä mitä, mutta se on tulossa huipentumaansa, ja mitä teet, sinä taistelet aikaa vastaan.

K: Onko se aika 2012? Onko se kello jota katsot?

C: En tiedä. Ja moni ihminen sanoo: īHei, sinä työskentelet tämän kanssa, sinulla on kaikki vastaukset.ī Minulla ei ole kaikkia vastauksia. Se joka tulee luoksesi ja sanoo, että hänellä on kaikki vastaukset, ei ole rehellinen sinulle. Et tiedä mitä se on. Miksi joku haluaisi jatkaa toimintaansa, olla tällä kentällä ja alistaa itsensä naureskeltavaksi? Myös perheongelmia tulee. Tilanne on se, että perheeni ei ymmärrä tätä. He ovat olleet mukana niin kauan, että he tietävät, vaimoni enemmän kuin lapseni. Luulen että myös tyttäreni Vietnamissa. Meillä on tytär, jota olemme yrittäneet saada ulos Vietnamista jo melkein 30 vuotta. Joka tapauksessa, hän tuli käymään ja tietysti hänellä oli oma perheensä mukanaan. Ja kun me aloimme puhua lentävistä lautasista, he kaikki tiesivät niistä ja he kaikki tiesivät tietyistä asioista, joissa olin mukana, ja se oli Vietnamin hallitus, joka oli kertonut heille ja se oli tietynlainen shokki minulle. Tällä hetkellä useiden vietnamilaisten keskuudessa on suunnaton kiinnostus lentäviin lautasiin.

K: Ai, todellako.

C: Yksi ensimmäisistä asioista, jotka tapahtuivat Vietnamissa, oli... Että he kutsuivat minua oikealla nimelläni. Suurin osa ihmisistä kutsuu minua nimellä Stoney tai Cliff, mutta... Me ammuimme näitä tyyppejä ja olin ensimmäinen joka veti liipaisimesta. Ja se oli īClifford, mitä sinä teet täällä? Sinun ei tulisi olla täällä.ī Olin armeijassa ja olimme suorittamassa tehtävää... Muuta outoa on se... Että mitä he yrittivät sanoa? Että minun ei kuuluisi olla armeijassa? Muista, meidän armeijamme, täällä Maassa, se on miesten. Meidän vierailijamme, mitä he suunnittelevat minun tehtäväkseni?

K: Hmm, pystytkö vastaamaan omaan kysymykseesi? Tarkoitan...

C: Minulla ei ole vastauksia. Minulla on itselleni enemmän kysymyksiä kuin sinulla.

Kaksi tai kolme kertaa olen ollut avaruusalusten kanssa tekemisissä ja haluatko että kerron sinulle pienen salaisuuden? Sinä et voi. On ihmisiä jotka voivat ja minä olen yksi heistä... Rahalla ei ole asian kanssa tekemistä. Hyvä Jumala, toivon että niin olisi. Taistelen joka päivä... Hän voi kertoa sinulle (viittaa Pauliin), taistelen joka kuukausi maksaakseni laskuni. Se on enemmän kuin raha. Mutta vaikein asia tällä hetkellä on saada ihmiset ajattelemaan itse ja lukemaan. Jos he ajattelevat itse ja lukevat dokumentointeja jotka ovat olemassa ń ja tällä viittaan hallituksen omiin todisteisiin ń jos he lukevat niitä avoimin mielin, heidän täytyy ajatella: īTiedätkö, tässä on jotain muutakin. Jotain on tekeillä.ī

K: Varmasti.

C: Silloin ainoat jäljellä olevat kysymykset ovat nämä: Mitä on tekeillä? Kuinka paljon hallituksemme tietää? Koska he saivat nämä asiat tietoonsa?

K: Ok, me haluamme kiittää sinua rohkeudestasi, rehellisyydestäsi ja henkisestä kehityksestä tai tietoisuudesta, joka tekee mahdolliseksi kykysi kommunikoida näiden olentojen kanssa aikana, jolloin vain hyvin harva tällä planeetalla pystyy tekemään niin tietoisesti.

(Loppusanat kuvaamisen jälkeen.)

C: On ollut aikoja, jolloin olimme minuuttien päässä ydinaseitten ampumisesta alushavaintojen takia. Kiitos kuumalle linjalle joka perustettiin, ja josta Amerikan kansalaisille totuudenmukaisesti kerrottiin, että se takaa ettei ydinsotaa aloiteta vahingossa tai väärin perusteita... Ja tietysti kaikilla oli sodan pelko. Lentävät lautaset olivat todellisuutta. Lentäviä lautasia oli olemassa. Niistä raportoitiin. Niitä nähtiin tutkassa. Oli tutkahavaintoja ja tutkakuvia, oli taistelualuksia jotka yrittivät siepata niitä, koitimme vakuuttaa vastapuolelle, että me emme aiheuta näitä havaintoja ja sen olisi pitänyt olla tiedossa, että jos meillä olisi sellaista teknologiaa tai heillä... Ei olisi ollut mitään, mitä vastapuoli olisi voinut tehdä kuitenkaan. Oli ohjuksia jotka tulivat toimintakyvyttömiksi, ne eivät tuhoutuneet, mutta eivät myöskään räjähtäneet. Oli ilmataistelualus, joka avasi tulen kohti lentävää lautasta ja aseet eivät toimineet.

K: Sinä olet oikeasti käyttänyt sellaisia osia ihmisyydestä, jotka ovat niitä hyviä osia ja niitä ei keskiverto ihminen käytä, eikö?

C: No, toivon niin... (Nauraa)

_____________________________

Help Project Camelot - make a donation:

Bill Ryan and Kerry Cassidy

support@projectcamelot.org