Camelot logo Ytterligare en uppdatering från Norge
- Fler frågor till källan -
 

Home Whats New Interviews & transcripts Round Table In Tribute The Big Picture Shorts
Our Goals High Praise About Us Get Involved Questions Contact

_____________________________

 

 

En ytterligare kontakt med den norske politikern gjordes och då ställde vi fler frågor till honom. Han svarade med följande fascinerande information.

De stycken som markerats med en asterisk* nedan innehåller fortsatt kompletterande information som mottagits efter att vi ställt ett antal mer klargörande frågor.

 


 

__________________________

 

När jag var i det militära var jag i (namnet uppgavs på var han tjänstgjorde). Vid en tidpunkt fick vi uppdraget att ta något från en bas och leverera det till en annan bas. 

Vi tillsades: ”STÄLL INGA FRÅGOR – BARA GÖR ERT JOBB!” Senare när vi landade utanför basen togs vi med lastbilar till utsidan på basen där stora dörrar fanns som var starkt skyddade av annan militärpersonal.   Eller det såg ut som om det var militärer, men de hade annorlunda uniformer på sig.  De hade orange och svarta färger med en gyllene triangel på det orange och en grön triangel på det svarta tyget.

* Såvitt jag kan komma ihåg var triangeln vänd nedåt, som en pyramid fast vänd nedåt, med ett underligt slag av märke på.  För mig såg det ut som bokstaven E, men linjerna var inte hopkopplade som när vi skriver ett E.  det var format som ett E och i mitten pekade E:et inåt… inte som i något språk jag kan läsa och förstå, absolut inte i det norska.

* Märkena var så vitt jag kan komma ihåg inte på ärmarna för jag såg dem helt klart… de var på den västra sidan av den svarta uniformen, just ovanför bröstområdet samt på kepsen de bar.  Märkena var inte så stora – bara som en vanlig tyglapp, men klar nog för att se den.

Vi gick genom de stora dörrarna. Jag tänkte: vad i helvete är detta? Och jag kände mig en aning rädd i början.  Det var något som taget ur en science fiction film.  Det var första gången jag befann mig i en sådan bas. 

Vi kom sedan till en 500 meter lång tunnel och där var fler av dessa militärer väntande med vapen och transport för oss.  Vi delades upp i grupper.  Några gick en annan väg och jag och min grupp tillsades att komma med de svartklädda vakterna så att de kunde ta oss till en annan plats. När vi kom till slutet blev vi ombedda att ta på oss marker – ”för er egen säkerhet”!  Jag tänkte: för vår egen säkerhet – är vi inte redan skyddade i denna enorma underjordiska anläggning och med vakter med vapen?

Sedan bad man oss att kliva in i en rälsbuss… och detta är vad jag vet om rälsbussar.  Dom drivs genom någon sorts blå kristallenergi, tror jag, eller det är åtminstone som jag uppfattade det.  Sedan satte vi oss i rälsbussen och jag frågade en av vakterna: ”Vad är detta?”  han svarade: ”Ni behöver inte veta det, sir”.

* I fören, där den som körde satt, fanns en box med ett fönster bredvid honom. Och just innan farten ökade kunde man se de stora röd-blå kristallerna stråla ut ett röd-blått ljus… inte bländande utan verkligen ganska vackert att se på. Jag har aldrig någonsin sett ett sådant energiljus eller kristaller någonstans.  Jag tänkte att detta måste vara kraftkällan.

* Senare i basen såg jag att en del personer arbetade med dessa röd-blå kristaller De var större än de jag såg i rälsbussen – ca 1 meter långa och de låg i rader den ena efter den andra.  De tog ljus genom dem.  Dom var faktiskt röd-blå och när ljuset gick inåt blev de mer blå och hade en starkare färg – människorna hade vita masker och glasögon på sig och stod en bit ifrån dem när ljuset gick in i kristallerna.  Jag var ungefär 20 meter  ifrån dem och vi rusade kvickt ifrån dem när de sade: ”Flytta på er nu!”

* Jag tror också att energifältet som vi gick igenom innan vi checkade in fick sin kraft genom dessa kristaller för det var samma sorts ljus – i varje fall tror jag det.  Om jag kommer ihåg mer skall jag låta er veta det.

Jag kunde se att det var ett tubliknande system och de andra rälsbussarna gick så fort att man bara kunde se ett ljus som passerade förbi.  Jag tror att det var ett vacumtub system utan bromsar eller hinder.

* Rälsbussen var likt tuben i sig själv, men inuti.  Tuben var lite större. Huvudvagnen, eller transportbussen, tror jag var 12 meter i längd och hade en spetsig form fram och bak med säten för 10 personer med operatören inräknad.  Man kunde köra dom båda vägar så det var inte nödvändigt att vända dom.  Den var förseglad från insidan efter att man kommit in och det var väl ganska okey… men farten var för hög och jag blev sjuk efter resan.

* Där fanns också några rum för en del last som man kunde ta med sig, men inte mycket.  Där var massor av dessa rälsbussar omkring oss verkade det, och de bara gick förbi som ett ljus som passerar förbi som en blixt.  Men du kan inte se de andra rälsbussarna heller för det går så fort att du glömmer av att titta, och du vill hellre koncentrera dig på din mage när du är på insidan av en av dem.

Senare, när jag gått in i politiken, förstod jag vad som fanns i resten av basen och vad baserna är till för, som jag redan har berättat för er.  Jag vet att när rälsbussen körde – och den körde fort – hade jag aldrig sett någonting liknande tidigare.  Senare, när vi anlände till slutstationen, kände jag mig sjuk och det gjorde även de andra människorna som var med där.  En av vakterna sade att det händer alla den första gången.

När vi kom ut fick vi glasögon att ta på och man bad oss att gå genom en säkerhetskontroll.  Det var då allting blev besynnerligt.

Där fanns vakter med vapen överallt … och kom ihåg att jag berättade om energifälten man måste gå igenom.  Jag tänkte för mig själv att jag skall inte vara på den här platsen, och jag var lite rädd,

Sedan gick vi igenom energifältet och kom till ett annat rum.  Jag såg att där fanns en skärm på sidan av väggen som sade MÄNNISKA – INTE MÄNNISKA – REN – INTE REN.  Efter att jag sett detta tänkte jag: ”är här INTE MÄNNISKOR också???”

* Vid energifältets säkerhetskontroll fanns en skärm som jag nämnde tidigare och där var ett underligt språk skrivet på den skärmen. Jag hade aldrig sett något sådant förut.  Nedanför fanns bokstäver som liknade det E jag berättade om tidigare – men det enda jag kunde läsa var MÄNNISKA – INTE MÄNNISKA – REN – INTE REN.  (Projekt Camelot notering: Vi försöker få en närmare förklaring på detta).

Vakterna stoppade oss och sa åt oss att byta kläder i ett annat rum och sedan komma med dem.  När vi gjort detta sa de att det var dags att gå vidare neråt.  Omigen tänkte jag: hur stor är den här platsen?  Vi kom just ut från ett rälssystem som löper mil efter mil … och sedan finns det mer?

Sedan togs vi till ett liftsystem, med sitsar, som skulle ta oss neråt … eller, detta var vad jag trodde skulle ske.  Men det gick sidledes i ungefär tre minuter. På den här platsen kände jag inte tiden för vi hade ingen som helst möjlighet att veta vad klockan var.  De hade tagit allt från oss när vi checkade in.

* Vid liften minns jag att jag såg jag en bokstav som liknade en hörlur – som de lurar man har på huvudet när man lyssnar till musik.  Det var böjt just så som om du tittade på det framifrån och pekande neråt.  Allt jag kan säga är att när vårt jobb var färdigt tänkte jag att världen är inte vad den verkar att vara och att många saker är dolda för människorna.  Det gör mig ledsen och rädd.

Senare, när jag gått in i politiken, började jag gräva i detta för jag ville ha fler svar.  Vad jag fann ut var att dessa baser var arker för regeringen och en del av befolkningen samt militärer för att överleva i det inre av vår jord.  Det var ett hot från utsidan som skulle förverkligas under år 2012 och att den mänskliga arten måste överleva.

Planet X som jag fick vetskap om är från allt vad jag har sett fram till nu. Regeringen vet detta och döljer det för befolkningen. De har spårat detta objekt under långt tid nu och fick de första varningarna från USA.

Jag vet att 18 baser existerar i Norge. Jag vet inte vad många av riskerna består i för jag är ingen vetenskapsman.  Men vad jag vet är att innan 2012 kommer de olika regeringarna att ge sig iväg till dessa baser, som de hållit på att bygga under de senaste 40 eller 50 åren.

Om detta mål nås kommer det att bli massor av problem på ytan av vår jord. Det är allt jag vet.  Detta är varför de går ner i underjorden.

Om detta inträffar har de försäkrat sig om att fem år i underjorden är vad som behövs för att undgå det.  När de vet att jordytan är säker kommer de att börja bygga igen.  Vi fick just veta att vi måste lämna ytan innan år 2012 och att där är någonting i rymden som kommer att orsaka stor förstörelse.

* Jag vet inte om det finns ett hot från solen i sig själv.  Jag är inte så mycket för att forska i saker och ting.  Jag talar bara om vad jag har sett, och ingenting annat.  Jag kan väl säga att jag redan sagt för mycket men folk har nu blivit varnade för detta … jag har inget behov av att hitta på det här eller att skapa masspanik.  Jag vill bara tala om för folk vad som kommer att ske och jag har gjort vad jag kan från min sida.

Det finns saker i den här världen som inte är kända för människor.  Och det finns en sak jag kan säga om allt detta:

Var redo och ha tillit till dig själv!  Det finns ingen hjälp i att lita på regeringen. Lita bara på dig själv!

Vänliga hälsningar  (namn bifogat)

Kommentar från Projekt Camelot:

Där finns inget bestämt vetenskapligt datum i vår källas varning.  Informationen förklarar inte exakt hur och varför Planet X är ett sådant hot (vi kan emellertid gissa).  Det är heller inte någon specifik information om det exakta behovet av att gå under jord.  Vår källa säger precis vad han vet, och ingenting annat.  Det är mycket möjligt att som politiker meddelandenas fokus ligger mer på vitala sociopolitiska frågor än på vetenskapliga.

För mer information om Planet X och vad det blir eller inte blir, besök gärna Andy Lloyds excellenta website here, eller Marshall Masters' website here. Henry Deacon talade om för oss att (och detta har också blivit rapporterat från andra) att South Pole Telescope har byggts för att spåra upp vad Henry kallar ”den andra solen”. Vi uppmanar läsarna att göra sina egna undersökningar.

Mellan nu och 2012 och därefter, många olika uppfattningar, kanaliserade meddelanden och inre upplevelser kommer att framföras.  Projekt Camelot arbetar hårt på en dokumentär som kommer att täcka både positiva och inte så positiva framställningar av vår framtid. 

Vi behöver inte ens säga att det är vårt djupt kända hopp, bön och avsikt att de händelser som skildrats här ovan inte kommer att hända.

Vi är alla medskapare av vår värld, från det ena ögonblicket till det andra.  Vi uppmanar var och en av er att delta i medvetet skapande av en ljus och positiv framtid för mänskligheten och att arbeta med oss för att väcka de sovande och att föra fram sanningen i ljuset – vart det än leder.

 

 

__________________________

 

 Stöd Project Camelot - Gör en donation:

Donate

Donations are not tax deductible for U.S. citizens.

Tack för din hjälp. Din generositet
gör att vårat arbete kan fortsätta.

 


Bill Ryan och Kerry Cassidy


kerry@projectcamelot.org

bill@projectcamelot.org