Camelot logo Bob Dean

_____________________________

 

Bob Dean : Nibiru's återkomst

Phoenix, Arizona, September 2008


Klicka här för ett transcript av del 1 av videon.

   
 

Jag är inte paranoid. Jag är bara uppmärksam.
Pensionerade Kommendörkaptenen Robert Dean

När vi träffade Bob Dean maj 2007 [se nedan], meddelade han att det skulle bli hans sista intervju. Efter offentliggörandet, fick vi mer post - ,utan undantag - än för någon annan intervju vi någonsin gjort. Vi blev därför mycket glada när han gick med på att prata med oss igen.

När vi frågade Bob vad han ville diskutera, berättade han att han hade viktiga nyheter från sina egna källor, om Nibiru: Den mycket omstridda Planeten X. Denna video innehåller mycket viktig information för alla om Planeten X att fundera över.

Bob berättar andra spännande berättelser, inklusive den NRO klassificerade upptäckten av "en jävla båt" högt upp på berget Ararat, och bekräftelse av Henry Deacon's rapport att anunnaki är aktiva på dagens Mars. Sin mänsklighet, sin värdighet, sin integritet och sin humor glänser återigen i denna nya video, och vi är övertygade om att alla som njöt av Bobs intervju 2007 med oss tycker att detta är lika underhållande, intressant och värdefullt.

___________________________________________________
 

Bob Dean : En Officer och en Gentleman

Phoenix, Arizona, Maj 2007


Klicka här för ett transcript av del 2 av videon.

 
 

Vi har träffat många märkliga personer i samband med vårt arbete för Project Camelot, men att träffa Bob Dean var en av våra största privilegier. Som en äldre statsman är han är charmig, vältalig och käck, och vi är stolta över att presentera detta i vad som kan vara en av våra mest minnesvärda intervjuer.

I del ett, delar Bob med sig av sin kunskap om UFO-fenomenet och vad han stött på under arbetet vid "SHAPE" i Europa under 1960-talet: en centimeter tjock detaljerad officiell rapport om det utomjordiska "problemet" kallades på den tiden helt enkelt "Utvärdering". Med sitt säkerhets ID fick han fri tillgång till dokumentet, som han läste  flera gånger, och han berättar hur det förändrade hans liv. Senare, efter pensioneringen från militären, gjorde han det modiga beslutet att trotsa sitt tysthetslöfte och började tala offentligt om vad han hade lärt sig.

I del två av intervjun, berättar Bob för oss att detta förmodligen är hans sista intervju ... och när han gjort det, pausar han, tar ett djupt andetag, och avslöjar inför kamera för första gången att han har kontaktats, och har varit ombord på en farkost.

Missa inte ... och vi bjuder in dig att tillsammans med oss applådera för mod, integritet, värdighet, engagemang och sanning för denna mycket speciella man. Vi vill gärna tro att den här intervjun är en lämplig och passande hyllning till allt som han har stått för och önskemål för världen. 

__________________________


 

Stöd Project Camelot - Gör en donation:

Donate

Donations are not tax deductible for U.S. citizens.

Tack för din hjälp. Din generositet
gör att vårat arbete kan fortsätta.
.
 


Bill Ryan och Kerry Cassidy


kerry@projectcamelot.org

bill@projectcamelot.org