Camelot logo Om oss

Home Whats New Interviews & transcripts Round Table In Tribute The Big Picture Shorts
Our Goals High Praise About Us Get Involved Questions Contact

_____________________________

Det beste gjemmestedet er i åpent lende.

Project Camelot er basert på en idé som ble skapt da vi først møttes og tilbrakte en helg i Tintagel i England, med utsikt over sjøen i Kong Arthurs hjemtrakter. Vi oppkalte vårt prosjekt som en hyllest til visjonen bak den utopiske ideen om det runde bord, og har strukturert all vår innsats i denne inspirerende ånden.

De siste to årene har vi finansiert Project Camelot ene og alene fra egen lomme og med sjenerøs hjelp fra donasjoner via nettstedet vårt. Vi takker oppriktig for all deres hjelp og støtte, som vi ikke kunne klart oss uten.

Per dags dato har vi reist mye omkring og møtt og intervjuet sannhetstalende for på den måten å tilby opplysende vitneutsagn om vår verdens sanne natur. Vi vil fortsette med alt dette i den grad våre midler og bidrag gjør det mulig.

PS: For de som lurer på gepard-logoen...Det er en honnør til den berømte MGM-løven. Vi er den nye bølgen og vi er på nettet...og raskere.

_____________________________

Bill Ryan

Bill Ryan har en bachelor of science (BSc) i matematikk med fysikk og psykologi (Bristol University, Storbritannia, 1974), etterfulgt av en kort periode innen undervisning. I 27 år var han ledelseskonsulent og spesialiserte seg innen person- og lagutvikling samt lederskapstrening og -coaching. Større, langvarige klienter inkluderte blant annet BAe (Systems), Ltd (tidligere British Aerospace), Hewlett-Packard og PricewaterhouseCoopers.

I november 2005 startet han opp nettsiden Project Serpo, basert på en rapport om en påstått, trinnvis avsløring av et utvekslingsprogram mellom USA og utenomjordiske som fant sted for over 40 år siden. Til tross for over 30 år med interesse for UFO-er, forskning på fri energi og alternativ medisin (Ryan er opplært i kinesiologi), kom han først i kontakt med det generelle UFO-miljøet etter å ha opprettet Serpo-nettsiden. Han sa opp posten sin som ledelseskonsulent i mai 2006 og vier nå all sin tid til Project Camelot.Kerry Cassidy

Kerry Lynn Cassidy har en bachelorgrad i engelsk med eksamen i sosiologi, et MBA-sertifikat (Master of Business Administration) fra UCLA Anderson Graduate School of Management, og ble konkurransemessig utvalg til å gå ett år med filmskole på UCLA Extension Short Fiction Film-programmet som én av deres første "hyphenates": En forfatter-regissør-produsent.

Etter 19 år i Hollywood med jobb for store studioer og uavhengige produksjonsselskaper innen produksjon, utvikling og nye medier har hun skrevet en rekke filmmanus, tilskaffet seg en opsjon på filmrettighetene til Wingmakers-historien i 2003 og startet arbeidet med sin egen UFO-dokumentar i 2005.

 

___________________

Bill Ryan og Kerry Cassidy intervjuet av Arjan Bos, august 2009
(les mer om denne videoen her)

 

 

 

Klikk her for YouTube-filen

Klikk her for nedlasting av MP4-video

Klikk her for nedlasting av MP3-audio

[For å laste ned, klikk på alternativer (Mac) eller høyreklikk og lagre som (PC)]

___________________


Bill and KerryBill Ryan er for tiden basert i Europa og Kerry Cassidy bor i nærheten av Los Angeles. I motsetning til hva folk flest naturlig antar, er de ikke et par. De er forent i sin visjon og formål, og jobber som nære venner. De reiser og bygger nettverk så bredt som mulig i søken etter sannhet og pålitelige vitneutsagn som kan gi svar på det som muligens er vår tids viktigste spørsmål.


__________________________S
tøtt Project Camelot – gi en donasjon:

donate

Takk for din hjelp. Din gavmildhet gjør at vi kan fortsette vårt arbeid.
 


Bill Ryan og Kerry Cassidy

kerry@projectcamelot.org

bill@projectcamelot.org