Camelot logoAaron McCollum:
Intervju

Home Whats New Interviews & transcripts Round Table In Tribute The Big Picture Shorts
Our Goals High Praise About Us Get Involved Questions Contact

_____________________________Aaron McCollum
27. januar, 2010


KERRY CASSIDY (KC): Det er veldig spennende, det som skjer, fordi folk forbindes over hele planeten.

AARON McCOLLUM (AM): Ja.

KC: Og vi er alle en del av det. Hvem vet hvor det fører, til syvende og sist...

AM: Folk våkner opp i tusentall. I går kveld pratet jeg med en eldre herre, vietnamveteran, som hadde tjenestegjort på samme tid som faren min og David Corso. Jeg vet ikke om jeg fortalte deg at faren min og David Corso tjenestegjorde med hverandre.

KC: Jo, jeg vet. Det skjer så mye synkronisering for tiden.

Jeg mener, det er helt bisarrt. Ikke bare er du tilknyttet Corso og Duncan, men faren din er forbundet til i alle fall Corso. Det er så merkverdig.

AM: Med tanke på min familie handler det uten tvil om gener. Jeg fikk nylig informasjon, som jeg enda ikke har fått bekreftet, om at min bestefar - som døde under mystiske omstendigheter, ingen obduksjon eller begravelse - var et høystående medlem innen miliæret eller regjeringen i forbindelse med Operation Paperclip. Han var en av embetsmennene som ble tildelt oppgaven med å bringe over de tyske forskerne fra Nazi-Tyskland.

KC: Det sier faktisk litt om hvorfor du kan ha endt opp der du gjorde.

AM: Og min far og søster.

KC: Akkurat, din søster.

AM: Men jeg husker ikke om broren min var involvert. Jeg tror ikke det, men jeg frykter at han kan bli dratt inn på grunn av sine direkte forbindelser med NASA. Han har klatret opp rangstigen innen forskningsfeltet.

Han ble diagnostisert med autisme som barn, men IQ-en hans overgikk alle målinger. Han er nå 32 år og har en Ph.D. i astrofysikk og nano-teknologi. Han jobber på Lamar University. Han er den yngste kuratorlærlingen ved Houston Astronomical Society. Han driver også fem forskjellige observatorier og omgås toppfolk innen NASA.

KC: Ok , men jeg må si at det indikerer at han er en del av hele miljøet.

AM: Ja, jeg er enig...

KC: Kanskje han ikke..

AM: Kanskje han ikke vet det.

KC: Kanskje han ikke har vært en av dem... med tanke på hvordan du på en måte har begravde minner, etc. Men det du forteller om bakgrunnen hans er simpelthen utvetydelig, særlig eller, tror det eller ei, nettopp grunnet autismen hans...

AM: Ja.

KC: Fordi autisme utgjør en slags markør.

AM: Project Thirteen.

KC: La oss snakke om det, det er fascinerende.

AM: Absolutt. Jeg vet ikke om jeg har nevnt for deg at jeg har absolutt bekreftelse på at min søster har tre barn. Den eldste, Baden, er en kontakt. Uten tvil.

Jeg kan fortelle om hva søsteren min faktisk opplevde og så han gjøre. Vi kan snakke om det en annen gang, men det er helt utrolig.

Jeg ga beskjed til Miriam Delicado og fortalte hva søsteren min hadde sett. Miriam sa selvfølgelig: Du er klar over at dette barnet må beskyttes. Vær forsiktig med av hvem... Og jeg forklarte til søsteren min hva Miriam hadde sagt.

KC: Det er faktisk en bra ting.

AM: Ja, jeg skal sette søsteren min i kontakt med Miriam.

KC: Jeg var ikke helt sikker på hvordan å kategorisere deg. Ikke spesifikt en type supersoldat som jeg kjenner til, men jeg vil at du skulle kategorisere deg selv.

Du kan introdusere deg selv og rett og slett forklare, ikke bare kort hvem du er, men også dine referanser eller hva du nå kaller det.

AM: Absolutt.

KC: Og også hvorfor du kommer frem akkurat nå.

AM: Navnet mitt er Aaron Egan McCollum. Jeg ble født 6. september 1978. Jeg var i militæret og tjenestegjorde i USAs kystvakt i omtrent ti år. Jeg var involvert i mange ulike Black Op-prosjekter over hele verden, selv en del i USA.

Jeg klatret rangstigen ganske raskt til jeg endte opp som teamleder i en unik enhet i kystvakten, som er offisielt kjent, men hvor mange av operasjonene som utføres ikke er godt kjent.

Om jeg skulle klassifisert meg selv, må det være som en 3. generasjons Project Talent. På grunn av familietreet mitt fikk jeg mye ansvar og sett en del ting, og helt siden da har jeg blitt tilbakekalt for spesifikke operasjoner.

Det er åpenbart bedre med et mer omfattende intervju for å virkelig forklare hvem jeg er.

Jeg kommer frem i dag for første gang offentlig for å forklare angående informasjon jeg har fått fra helt pålitelige kontakter, som jeg ikke kan navngi for deres sikkerhet, om det som skjer i Adenbukta i Jemen. Spesifikt hva den globale eliten bedriver og om stjerneporten, som er helt reell. Det er ikke fantasi.

Det er som du har nevnt mange ganger, Kerry. Ting man ser i filmer er tatt med som et knep for å automatisk gi det merkelappen "fantasi/science fiction", slik at folk ikke vil grave dypere og fortsetter å leve i sin lille verden hvor dette er "oppdiktet".

KC: Så du var medlem av kystvakten, men du endte også opp med å ikke bare jobbe i disse Black Ops-enhetene, i mangel på et bedre ord, men du var lederen?

AM: Ja, og Project Talent har i virkeligheten to sider – de har mange folk som aldri var i det militære som sivile, men som jobbet direkte i det militære og som iblant gikk i militærunifrom. De hadde aldri hadde gått på rekruttskolen, men var uten tvil Project Talent. 

Så var det folk som meg. Det er nå det blir komplisert. Jeg valgte aldri denne grenen. Da jeg var 16 år ble jeg besøkt av visse individer, agenter, som fortalte meg hvilken militærgren jeg skulle melde meg inn i og når det ville skje. Jeg visste det allerede to år før jeg meldte meg inn.

Jeg meldte meg så inn og fikk vanlig militærttrening. Men til tider da jeg ble midlertidig utplassert, det kalles TAD (Temporary Assignment Duty), til andre enheter gjorde jeg ikke det som min overordnede visste om. Jeg fortsatte treningen min, som allerede hadde begynt da jeg var ganske ung.

Sånn sett bar jeg to hatter. På den ene siden var jeg "Petty Officer McCollum", som jobbet seg opp til å bli sjefsingeniør på skip og utførte Special Op-redninger, narkotikaforbud, etc. På den andre siden var jeg bare en agen, inget navn, ingen rank, ingenting.

KC: Mener du at du ikke hadde noen identitetspapirer på deg? 

AM: Absolutt ikke. Ingen ID. Ikke en gang en klokke, ingenting.

KC: Disse oppdragene, er det på dette området dine såkalte begravde minner kommer tilbake, med tanke på de oppdragene? 

AM: Helt ærlig skjer det i forbindelse med begge sider. Det er som sagt komplisert, men jeg skal forsøke å forklare.

Jeg utførte mange operasjoner hvor jeg bare var ikledd min kystvakthatt og var "Petty Officer McCollum", mens jeg i realiteten ledet "paraplyoperasjoner” som på undersiden hadde en hemmelig operasjon jeg var knyttet til.

De hadde meg nært tilknyttet det, slik at jeg ville være i stand til å infiltrere og gjøre den  andre jobben jeg var blitt tildelt. Siden operasjonene var såpass sammenflettet, er mye som er uklart på begge sider.

KC: Det ville vært enkelt for meg å dra ned i ned kaninhullet med deg og følge dine personlige erindringer. Men for dagens intervju kan vi først starte med Adenbukta og hvorfor du kommer frem akkurat nå, og heller ta et mer formelt intervju senere. Vi tar det viktigste først og går derfra, før vi ser hva vi klipper inn og bort.

AM: La meg være helt klar. Det jeg nå skal fortelle er basert på faktiske faktaopplysninger, artikler så vel som kontakter. Absolutte, pålitelige kilder som har kontaktet meg i løpet av den siste måneden. En overveldende mengde informasjon. Dette er også basert direkte på operasjoner jeg deltok i, som jeg har gjenvunnet minner fra, fra juli 2008 frem til begynnelsen av mars 2009.

Operasjoner jeg var en del av og som uten tvil relaterer direkte til det som nå skjer i Adenbukta.

Så hva er det som skjer akkurat nå? Det har faktisk foregått en god stund, men av en eller annen grunn har det lekket ut nå, eller de har tillatt lekkasjen. Det har vært større bevegelser av militærskip i Adenbukta, på et spesielt sted hvor det akkurat nå finnes hundrevis av skip som sirkler en område med åpent farvann.

Russiske, kinesiske, japanske, australske, tyske og britiske krigsskip, listen bare fortsetter. Selv krigsskip fra EU og FN, til og med Blackwater, nå under navnet Xe, har et skip der nå.

For de som ikke vet har ikke Japan latt sine krigsskip forlate farvannet hvor de opererer av  militære grunner på flere tiår. Kina er likedan, så dette er stort.

På toppen av det hele er det et forskningsselskap som driver spesielt med genetikk og DNA. Dette selskapet bedriver spesifikt gentisk forskning på utenomjordisk/menneskelig DNA. Det foregår også der nede.

I tillegg har det foregått en del piratvirksomhet der. Vel, disse såkalte "piratene", de somaliske piratene og alt det, er absolutt false flag-operasjoner. Grunnen til at de gjør det er for å spre frykt og holde folk borte fra området. Det er en veldig hendig metode. Hva er en bedre måte å inngi frykt på enn piratvirksomhet og terrorisme?

Det gjelder også det som skjedde på Fort Hood.

KC: Før vi går dit, bare for å avklare, fordi som medlem av kystvakten er alt som skjer på vannet noe som du kjenner godt til.

AM: Absolutt.

KC: La oss prate om dine informasjonskilder, og samtidig også prate om noen av dine ferdigheter og forsterkede ferdigheter.

AM: Gjerne.

KC: Dette spiller inn, antar jeg.

AM: Absolutt.

KC: Det andre du nevner er at det foregår genetisk modifisering. Mener du det skjer på et skip midt ute på sjøen hvor stjerneporten finnes? Sånn jeg forstår det befinner stjerneporten seg over vannet.

AM: Den gjør det. Og det finnes vitneutsagn og bilder av noe de kaller et "avvik" og det forekommer et massivt magnetisk felt akkurat på det stedet. De kaller det et avvik, de gir det en merkelapp, hvor vannet faktisk gjør en virvelstrøm. Det forårsaker en stor strømvirveleffekt.

KC: Utrolig. Veldig interessant. 

AM: Det har til og med blitt gjort observasjoner, dette finnes på nettet, hvor de har sett deler av den stige opp. Men det har forsvunnet nå, hva forskning gjelder. Det har blitt opprettet en sikkerhetssone rundt den som strekker seg flere kilometer ut.

KC: Hvem har kommandoen der nede?

AM: For å være helt ærlig er jeg ikke sikker på hvem som egentlig har kommandoen. Jeg kan si hvem jeg ikke ville blitt overrasket over, åpenbart medlemmer av den globale eliten, makthaverne. Når det gjelder hvem som hadde kommandoen tror jeg det vil endre seg eller at det allerede har skjedd, men jeg har ikke fått bekreftet det.

Når noe som dette oppstår.. Hadde denne stjerneporten ikke blitt oppdaget? Hadde den blitt deaktivert og det ikke var interesse i den? Det er mulig, men når noe slikt dukker opp kommer visse prosjekter, som i høyste grad er aktive under navnet "Mark Ultra", inn og tar over kommandoen i regi av visse medlemmer av den globale eliten.

KC: Når du sier Mark Ultra mener du MK Ultra? Er det annen betegnelse?

AM: MarkMK – brukes faktisk som betegnelse på projekter. Det er bare mitt militærspråk. Når man er det militære henvises det til som Mark Ultra. Akkurat som med visse fakler du bruker, for eksempel Mark 134, men når du ser på den står det MK 134.

KC: Jeg skjønner.

AM: Det er bare meg som er militær, men jeg skal prøve å si MK Ultra. Jeg har en tendens til å prate militært fordi jeg holdt på med det så lenge. 

KC: Jeg forstår. Forresten, la oss snakke om hvor gammel du er og hvor lenge du var i militæret. 

AM: Jeg er 31 år og har, ifølge registeret, tilbrakt nesten ti år i militæret. Men jeg har vært involvert lenge, både før og etter.

KC: For å komme tilbake til genetisk modifisering, du sier dette foregår i området. Mener du under vannet?

AM: Ja.

KC: I en base?

AM: Ja.

KC: Okay.

AM: Det finnes en undervannsbase der. Jeg har fått bekreftelse på det.

KC: Så du sier at det finnes en undervannsbase i Adenbukta.

AM: Ja.

KC: Ok, og det er der du tror den genetiske modifiseringen foregår.

AM: Absolutt.

De gjør lignende ting som de har gjort i flere tiår på undervannsbaser overalt. De har særlig drevet med spesifikke typer DNA-forskning og modifisering på mange undervannsbaser. For eksempel den jeg var på i Karibien.

KC: Akkurat, den du har gjenvunnet minner fra.

AM: Ja.

KC: Veldig fascinerende. Du har vist meg tegninger som er ganske interessante.

Hva er kilden for informasjonen din? Er det en person, er det psykisk, er det nettet...om du skjønner?

AM: Det er litt av alt. Jeg skal fortelle hvordan alt startet.

Jeg fikk en e-post fra en av mine kilder, som jeg ikke kan navngi for deres egen sikkerhet. Den hadde en link til en artikkel som tok for seg en "seagate" som var ventet, at det foregikk merkelige avvik og at det var en del krigsskipaktivitet.

Så min nysgjerrige side bestemte seg for å se nærmere på dette. Den siste måneden har jeg bokstavelig brukt 12 til 18 timer daglig, ikke bare på research, men med å følge dette og ringe til pålitelige kilder. Etterhvert fikk jeg samlet mer og mer informasjon fra separate kilder.

Da jeg til slutt så hvor det fant sted, og innså at USA nå sammen med flere andre land har siktet seg inn på Jemen, på grunn av Al Qaida...

Al Qaida er bare et nettverk. Kun et nettverk. "Al Qaida" er et navn som brukes for å skape frykt, oppnå samtykke eller dekke de behovene som den globale eliten til enhver tid har.

Jemen har nå blitt valgt på grunn av det som skjer med stjerneporten, som ifølge offisielle utsagn åpnet seg den 5. januar.

Når det gjelder resten av informasjonen ringte jeg ringte rundt, begynte å få flere e-poster...

KC: Vent litt. Du sier at stjerneporten over Adenbukta åpnet seg den 5. januar 2010 eller 2009?

AM: Det jeg sikkert er at den åpnet seg den 5. januar i år, 2010.

KC: OK. Jeg har fått mer informasjon om dette. Det finnes informasjon der ute som sier at stjerneporten ble identifisert før det.

AM: Helt riktig. Ting begynte for alvor å dukke opp på nettet og i nyhetene for et par måneder siden.

Nå finnes det overalt. Jeg har en hel mappe med massevis av informasjon, selv ting på youtube. Det som finnes på youtube, det er mye søppel der, men visse videoer, f.eks om du søker etter "stargate gulf of Aden", vil du finne ting som er absolutt fakta, basert på andre som har samlet inn informasjon.

Stjerneporten i Adenbukta har vært kjent en god stund. Visse land vil ha sin del av kaka, og noen vil ha en større bit enn andre.

Dette er grunnen til at jeg i 2008 ble kontaktet av en kaptein som jobbet innen etteretningstjenesten i USAs marine. Han dukket opp helt ut av det blå og sa: Vi vil rekruttere deg for dine tjenester igjen.

På den tiden var jeg et rot. Det var mye som skjedde. På det tidspunktet trodde jeg fremdeles at jeg bare var gal. Jeg fungerte ikke. Jeg levde fra måned til måned, som er akkurat slik de vil ha deg, så jeg meldte meg frivillig til tjeneste.

Etter at jeg vendte tilbake, deler av det er tåkete, men jeg møtte denne kapteinen og flere andre menn på Camp Pendleton. Jeg vet ikke hvem de jobbet for, men de var tydeligvis høyt oppe i regjeringshiearkiet, og to generaler. En av generalene jobber nå i Joint Chiefs of Staff og har ansvaret for alle spesialoperasjonene for USAs militære.


KC: Kan du nevne navnet til denne personen eller vil du helst ikke?

AM: Jeg bør vente med å si det. Jeg er ikke redd, men når vi gjør det mer omfattende intervjuet har jeg planlagt å nevne visse navn. Jeg vil fokusere mer på Adenbukta og det som skjer der, men jeg kommer til å nevne navnet. Men dette er den samme generalen jeg har sendt deg et par mailer om.

Han fortalte meg at i Nord-Afrika, og dette foregår enda, men allerede i 2008 var det massive amerikanske militærforflytninger. De var på gang med noe. Det var ett av oppdragene mine. Å overse noen av operasjonene der.

Det foregikk også større bevegelser i området rundt Suezkanalen, som ligger like ved Adenbukta.

Jeg begynte å møte Black Op militært personell fra hele verden, særlig fra Australia, australsk SAS (Special Air Service). Flere av disse mennene var definitivt australske, men med opphav fra Midtøsten, som ble trenet opp for å utføre false flag-operasjoner i Midtøsten.

Kort tid etterpå hendte det noen false flag-operasjoner, den største i Mumbai. Den var absolutt i regi av vårt land og Storbritannia. Dette ble jeg fortalt direkte av denne generalen og andre av hans ansatte.

Vi begynte å utvikle et nytt team som jeg fikk ansvar for. Vi startet med å gjøre en del treningsoperasjoner i USA sammen med lokale politistyrker. En grensesprengende operasjonen skjedde i Twin Palms, hvor marinebasen Twenty-nine Palms ligger i nærheten. Dette er da marinen begynte med sikkerhetskontroller, som nå finnes i hele California, særlig i sør.

Bevegelsene som skjer akkurat nå fra det militære, det finnes faktisk noen hemmelige militærbaser i Nord-Afrika, Jemen og andre steder. Det finnes faktisk mer amerikansk militærpersonell enn innbyggerne i byene og landsbyene dette området.

Hvorfor skjer alle disse false flag-operasjonene? Dette er et viktig punkt.

Disse små false flag-operasjonene som har skjedd, operasjoner jeg har drevet med, operasjoner som har involvert forflytninger av FN-kjøretøy her i California. Jeg så karavanene selv og pratet med folk.

Jeg var med et team som gikk rundt i Pasadena sentrum like før nyttårsaften. Vi hadde mottatt etteretning, som senere viste seg å være falsk. Vanlige militære og lokalt politi ble fortalt at et tog med ammunisjon fra Barstow til Camp Pendleton etter en inspisering i Barstow manglet 2500 kg med C-4 eksplosiver. Det ble slått alarm og sikkerhetskontroller ble opprettet overalt.

Dette viste seg å ikke være sant. Jeg begynte å etterforske selv for å finne årsaken.

Kort tid etterpå ble jeg droppet fra prosjektet og måtte flytte ut av leiligheten min. Datamaskinen min ble nok en gang deaktivert og mobilen slått ut. Jeg ble utsatt for innbrudd. Da jeg og romkameraten min gikk til politiet ble ingen rapport fylt ut. Jeg ble spanet. Jeg måtte oppbevare sakene mine på et lager og sove på sofaen hos en venn.

KC: Dette var ett år siden?

AM: Alt dette skjedde i mars i fjor.

Basert på min erfaring, og til en viss grad basert på visse psykiske evner jeg har hatt. Ikke nødvendigvis evner jeg ble født med, men visse evner som ble frembrakt i meg gjennom teknikker de har, som Project Talent virkelig har perfeksjonert.

Det kommer til å hende en større false flag-operasjon i år. Jeg vet ikke akkurat når, men jeg vet det kommer til å skje. Folk kommer til å se en del mer militærpersonell fra andre land, det amerikanske politivesenet. Flere veisperringer, veikontroller.

KC: Du mener en false flag-operasjon her i Amerika eller Adenbukta?

AM: Begge.

KC: Ok.

AM: Grunnen er at det ikke bare kommer til å skje i USA. Det kommer til å skje i visse land hvor det behøver å skje. Det vil resultere i en ny krig. Selv Obama har pratet om denne nye krigen mot Al Qaida i Jemen.

Grunnen er den samme som i Afghanistan. Afghanistan var ikke en krig mot terror, men for å få mer kontroll over landet. Afghanistan har nemlig visse innganger til dyptliggende undergrunnsfasiliteter.

AM: Det var derfor Russland var etter dem i ti år.

KC: Du mener at det ikke er på grunn av opiumet?

AM: Absolutt ikke. CIA har helt siden Vietnam og sannsynligvis før det, alltid har hatt skjulte operasjoner som involverer narkotikahandel. Det var det Air America gjorde i Vietnam da de drev operasjoner i Kambodsja og Laos.

AM: De må også skape profitt. Krig gjelder ikke bare hensikt, men profitt. Det er derfor bankmenn er del av Bilderberger-gruppen og Bohemian Grove og andre samfunn, Club of Rome, etc.

Denne false flag-operasjonen kommer til å provosere en ny krig mot terrorisme i Jemen. Det er like før. Det foregår større militærforflytninger. Det opprettes militære treningsleire i Jemen akkurat nå, i regi av vår regjering, som trener opp det jemenske militæret til å kjempe mot terroristbegevegelsen der.

Det er i nyhetene og på nettet. De påstår at Al Qaida nå har bygget en base i Jemen som er større enn den som eksisterer i Afghanistan eller Pakistan! Totalt sludder.

KC: Men med tanke på Yemen og Adenbukta, hva forbinder dem? Land som grenser mot Adenbukta, er det derfor Jemen angripes, fordi stjerneporten befinner seg i farvannet?

AM: Absolutt, Jemen er episenteret.

KC: Hva er din teori om hva som skjer med stjerneporten?

AM: Alt jeg kan si nå er teori, men jeg oppmuntrer alle som ser på dette til å gjøre sin egen research. Gjør din egen research. Dersom du ikke stiller spørsmål eller etterforsker, lærer du ikke og våkner ikke opp.

Basert på min erfaring med et prosjekt som jeg deltok i, som vi skal diskutere i mitt fulle intervju, har jeg to teorier. Én er at det er utenomjordiske som uten tvil åpner eller gjør noe med denne stjerneporten med en bestemt hensikt.

Er de vennligsinnede eller ikke? Det kan være to muligheter. Jeg vet ikke, men jeg prøver å finne ut via noen veldig pålitelige kilder.

Dersom de er vennlige, har de åpnet porten fordi vi vår verden har nådd et visst tidspunkt. 2012 er ikke slutten, men jeg tror store ting kommer til å skje. Vi har vennligsinnede utenomjordiske som gjerne vil at vi blir den verden det er meningen vi skal bli. De kommer ikke til å redde oss, men de hjelper oss utvilsomt på veien.

Om det er disse som har åpnet stjerneporten, vil da det militære og den globale eliten gjøre alt i sin makt for å forhindre at dette skjer, slik at de kan fortsette sin agenda? En agenda de har blitt fortalt de må fullføre innen en viss tid, hvis ikke vil "visse vesener" steppe inn? Uten tvil.

KC: Det er den negative agendaen de prøver å sette ut i livet. At visse negative, egoistiske vesener vil steppe inn dersom den globale eliten ikke er i stand til å takle dette selv?

AM: Absolutt.

KC: Veldig interessant.

AM: Men på den andre siden, er det fiendligsinnede utenomjordiske som holder på med stjerneporten og det militære er der som tjenere? Det er det den globale eliten i virkeligheten er. De har ikke kontrollen. De tjener noen andre, noe annet.

KC: Med tanke på Adenbukta, sier du at det stjerneporten kan resultere i både innkommende og utgående trafikk?

AM: Begge deler.

KC: Men den militære oppsamlingen der kan være for å ikke bare ha kontroll over stjerneporten, men også for å sørge for at negative utenomjordiske kom gjennom dersom hensikten var negativ,

AM: Absolutt. Men når det gjelder undervannsbaser har alle en viss tilstedeværelse av utenomjordiske. Men ingen av dem er vennligsinnende.

KC: De jobber med det militære, så dessverre er det åpenbart.

AM: Det er de som virkelig har styringen. Men de er lure. De bedriver kalkulering og gjør ting på en slik måte at de makthavende tror det er de som har kontrollen.

Når det gjelder undervannsbasen i Adenbukta vet jeg ikke helt hvem som styrer. Jeg kan bare gi min teori basert på min absolutte erfaring med baser, da jeg var høyt oppe i skjulte prosjekter i Project Talent, og assisterte i noen prosjekter tilknyttet Project Stargate og et annet prosjekt jeg kommer til å prate om, Project Seagate.

KC: Føler du at det som skjer i Adenbukta...uttales det Adon? Vet du hvordan det uttales?

AM: Jeg tror det er Ah-den, men det kan være feil. I så fall unnskyld.

KC: Men du sier at det som skjer der kan være del av en operasjon som du kjenner som Project Seagate?

AM: Jeg vil ikke spekulere. Det er mulig. Alt jeg har fått av informasjon kaller det en stjerneport.

Folk må være forsiktige. Basert på min kunnskap fra dette og ting jeg begynner å huske finnes Project Seagate på kun ett sted i hele verden. Kan jeg ta feil, kan det ha vært informasjon jeg ikke hadde tilgang til? Det er mulig, men jeg tviler på det.

KC: Og det gjelder en undervannsbase ved Puerto Rico?

AM: Ja.

KC: Og det er den du har gjennvunnet minner om?

AM: Ja.

KC: Har du vært i Adenbukta?

AM: Ikke som jeg kan huske.

I så fall husker jeg ikke. Når det gjelder all informasjonen jeg har delt med deg når vi har pratet sammen. Om jeg skal anslå har jeg kanskje gjenvunnet 40 % av minnene mine.

Jeg vet ikke hvorfor dette skjer meg i en sånn ung alder. Folk er gjerne mye eldre når de gjennvinner minner. Jeg har blitt fortalt via noen kontakter at det er en veldig spesiell grunn til at jeg har gjennvunnet minner. Og det er for en god hensikt.

Dessverre aktiveres jeg fremdeles og blir tatt med for å gjøre ting. Sist for et par måneder siden er det to dager jeg ikke vet hvor jeg var.

KC: Vi har sjerneporten i Adenbukta, false flag-operasjoner. Nylig var det den såkalte "trusebomberen".

KC: Han ble så og si sluppet på flyet uten pass. Er dette del av den operasjonen? Det virker som en slags åpningsakt.

AM: Det stemmer. Det har nylig kommet ut informasjon som sier at ikke bare han, men også skytteren på Fort Wood hadde forbindelser til terrorister, Al Qaida, i Jemen.

Det dukket opp bare den siste uken. Så beleilig!

KC: Så det er en større operasjon på gang i Jemen akkurat nå. Er det noe annet som foregår, siden det mange skip i området? Det foregår et elektromagnetisk avvik.

KC: Hva skjer mellom de makthavende du vet om med tanke på skipene? Har du kontakt med noe mannskap eller militært personell?

AM: Ja, opptil flere.

Selv kystvakten, det er ikke bare marinen. Det finnes kystvaktskip der, såkalte "Cutters".

De jeg prater med jobbet med meg mens jeg var Petty Officer McCollum i kystvakten. De har fortalt meg: Aaron, det foregår noe rart jeg ikke kan sette fingeren på. De har aldri sett noe lignende.

Jeg har noen andre venner i kystvaktetteretningen som har kontakt meg fordi de kjenner til denne kampanjen jeg gjør, for å gjøre opp for det jeg var del av.

Kontaktene mine sier at de ble fortalt at dette kun gjelder styrking av anti-piratvirksomheten og for å eskortere skip gjennom Suezkanalen, siden skipstrafikken visstnok står "på vent" der. Jeg har aldri hørt om problemer angående venting når det gjelder skipstrafikken gjennom Suezkanalen.

KC: Hvor er de i såfall på vei? Disse skipene har må ha mer enn én destinasjon?

AM: Absolutt.

KC: For eksempel?

AM: Suezkanelen er en større skipskanal.

KC: Så de kan bare være på gjennomfart, på vei til andre steder?

AM: Riktig.

KC: Ikke alle på vei mot Jemen.

AM: Absolutt ikke. Om de gjorde det, ville det reise for mye mistanke. De holder ting ved det normale. Konteinerskip og oljeskip kan fremdeles passere gjennom. Grunnen er at stjerneporten i Adenbukta ligger litt utenfor allfarvei, ikke direkte i kanalen.

KC: Men du har sagt at det finnes skip fra andre land, f.eks Japan, Kina og Russland.

AM: Det finnes skip fra EU, NATO, Japan, Russland, Tyskland, Storbritannia, USA, Australia, etc.

Dette er offentlig informasjon. De snakker om det nå. Jeg har spesifikk informasjon som du kan titte gjennom selv.

Gå på dataen, søk etter Gulf of Aden, Stargate, War on Yemen. Hvert av de søkene gir deg sider på sider med ikke bare artikler, men youtube-videoer og annet.

Folk må forstå at når man først begynner å grave, det er utrolig, men de vil komme over en artikkel og den er direkte knyttet til emnet "false flag war".

Massive troppeantall vil dra inn i Jemen, det er den neste slagmarken og det vil skje i år. Basert på min kunnskap, intuisjon og alt annet jeg har samlet vil det skje i år.

Om det ikke skjer, om jeg tar feil er det det beste! Jeg håper intuisjonen min tar feil. Dessverre stemmer magefølelsen min 99 % av tilfellene. Jeg blir sint på meg selv i blant, fordi jeg ikke vil at disse tingene skal skje.

Om 2010 passerer og vi ikke får en politistat eller flere false flag-operasjoner. Hvis det jeg tror blir en krig mot terror i Jemen ikke skjer, er det det beste. Men alt jeg har fått vite forteller meg det motsatte.

KC: Jeg vet at du har noen interessante ferdigheter forbundet med vann? Delfiner har blitt brukt av det militære for å utføre oppgaver og operasjoner ved Saudi Arabia og rundt det området.

Det som skjer i Adenbukta må gjelde noe som involverer delfiner og kanskje andre sjødyr, som hvaler. Har det dukket opp noe informasjon om slikt?

AM: Det eneste jeg vet, som er offentlig informasjon, er at delfiner brukes i farvannet i Midtøsten for rekognisering. De har trente delfiner som har overvåkningsutstyr på seg og ser etter undervannsminer, bomber under brygger, skip og oljerigger. Selv for innsamling av informasjon.

Noen delfiner har også lydopptaksutstyr som kan ta opp lyd på land via vannet. Lyd går mye lenger under vann og opprettholder sin frekvens mye lenger enn i luft.

Jeg har ikke informasjon om at delfiner benyttes spesifikt i Adenbukta med tanke på stjerneporten, men basert på mitt arbeid med delfiner og Project Seagate ville det ikke overrasket meg.

Delfiner har frekvenser og andre evner som folk ikke er klar over. Det ble oppdaget for rundt 20 til 30 år siden at delfiner, på grunn av sine frekvenser og det kan gjøre, nesten kan brukes som et medium for reising via sjøporten.

KC: Hva mener du nå? Tidsreising?

AM: Ikke bare det, men muligheten for å reise til andre steder i universet.

KC: Hvordan bruker man delfiner i den forbinelse?

AM: Det ble oppdaget at ved bruk av sjøporten benyttes frekvenser for å få deg over i en annen tilstand på et molekylært nivå. På den måten kan kroppen tåle å reise over store avstander.

KC: Du mener at mennesker settes i kontakt med delfiner og utfører såkalt "påstiging".

AM: Ja.

De rettes etter samme frekvens som delfinen, noe som øker den menneskelige bevissthet. Jeg har svømt med delfiner og dette har hendt meg. Det er dette du sikter til?

AM: Du er på rett spor. En ting jeg deltok på var såkalt "psykisk ekko-lokasjon"... Jeg kommer ikke på ordet. Dette skjer alltid når jeg prater om dette. I blant får jeg jernteppe.

Det de oppdaget er at det ikke kan være hvem som helst. Vedkommende må være trent opp, som regel noen med en viss psykisk evne.

De fant ut at de kan ha en person sammen med delfinene og det ville forårsake dyptgående molykulære og psykiske vibrasjoner, noe som skjer når delfinen benyttes som et medium og personen fungerer som en leder. De sameksisterer slik, på en måte som virkelig øker personens psykiske sanser.

KC: Hva ville så skjedd videre? Jeg antar det blir spekulering, selv om dette kanskje er en del av dine begravde minner.

AM: Det er dette emnet jeg personlig har jobbet mest intenst med.

Det med Adenbukta falt nesten ned i fanget mitt via folk jeg kjenner. Videre tilbake til false flag-operasjonene jeg var med og regisserte fra juli 2008 til begynnelsen av mars 2009. Møter med individer fra Black Ops som mer eller mindre var blitt utpresset til å være i dette landet for å utføre false flag-operasjoner. Spesielt militært personell fra andre land med opphav fra Midtøsten. Det spilte ingen rolle om deres familie opprinnelig var fra Irak, Pakistan eller India så lenge de hadde den nødvendige treningen.

KC: De hadde et utseende som stemte overens med rollen.

AM: Nettopp.

KC: Du var involvert i disse såkalte false flag-operasjonene. Kan du beskrive en av disse operasjonene du deltok i?

AM: En av operasjonene var den hvor 2500 kg med C-4 eksplosiver mystisk forvant fra et ammunisjonstog på vei til Camp Pendleton. Etter det begynte politiet i Twin Palms å samarbeide med marinen. Senere ble en rekke militærkjøretøy, humvees, fra den militære motorparken ble tatt, men ikke signert ut. Da visse individer ble forespurt om dette, blant annet av meg, var svaret: Ikke spør. Skjønner?

Twin Palms bedrev tilfeldige DUI-kontroller (driving under the influence). Det militære har ikke tillatelse til å utføre innenriks sikkerhetskontroller, DUI-kontroller eller noe som helst som har med politiet å gjøre. Det er politiets jobb.

Når slik begynner å skje, er det et forkjøpsangrep for å innføre en nasjonal politistat.

Det var til og med et større militærnærvær i Pasadena. Det overrasker meg ikke fordi Pasadena inngår i noen virkelig dyptgående militæroperasjoner. Jet Propulsion Laboratory (JPL); Parsons Corporation.

Jeg oppfordrer folk til å etterforske historien til Parsons Corporation i Pasadena. Dere vil bli opprørt over det de har vært en del av, særlig nylig med opprettelsen av visse typer "sykehus" i Irak.

Jeg kan virkelig gå inn på ting jeg og Jorden Maxwell har pratet om med tanke på OTO (Ordo Templi Orientis). Deres hovedkvarter for Nord-Amerika ligger i Pasadena.

AM: Jeg lever i Pasadena og er omgitt av noen noen veldig grufulle ting.

KC: Så vi snakker om en grogrunn for Illuminati, men også om et militært nærvær.

AM: Om jeg husker helt nøyaktig var det den 28. desember 2008, større militærforflytninger midt i Pasadena sentrum. Hundrevis var vitner til det, men det nådde aldri nyhetene.

Det var en konvoi med rundt 24 kjøretøy. Humvees, pansrede troppevogner, kjemiske tankbiler, tankser, deuce-and-a-halves, som er de store lastebilene med presenning over planet. Alle var hvite. De var det jeg var en del av, uten tvil FN-kjøretøy.

KC: Det hørtes ut som FN-kjøretøy.

AM: Men det sto ikke FN på dem. De hadde ikke bilskilter en gang.

De kjørte gjennom Pasadena og videre til et annet sted. Samme dag var jeg i Pasadena med et team sivilkledde, ikke bare politi, men også bevepnede marinesoldater. Vi gikk gjennom gatene, i kontakt med alle andre mens dette foregikk.

En false flag-operasjon er som regel ikke et terroristangrep som 11. september.

KC: Så den hvite karavanen var mer en forberedelse?

AM: Det var en false-flag treningsoperasjon. I forberedelse til en ekte false flag-operasjon. Det militære gjennomfører krigsrollespill. Trening for den ekte krigen. Dette er et slags krigsrollespill, men det er en false flag-treningsoperasjon, en øvelse.

KC: Når vi snakker om false flag, mener vi noe hvor en terroristhendelse vil skje, men hvor terroristen jobber for en operasjon. Det er et hemmelig aksjon som utføres av innenrikspersonell. Med andre ord, USA, regjeringen, etatene eller skyggeregjeringen. De skjulte prosjektene.

AM: Absolutt. Det er det viktigste som folk må forstå. Når det skjer en false flag-operasjon innenriks, er den regissert av de personene som er ansvarlige for de skjulte prosjektene i det aktuelle landet. Bombene på tunnelbanen i England var en britisk false flag-operasjon. Bombene i Spania.

KC: Hva med dem?

AM: Også false flag, helt klart. Fordi de alle ble knyttet til Taliban and Al-Qaida. Taliban og Al-Qaida er i virkeligheten et nettverk som muliggjør utføringen av false flag-operasjoner.

Du nenvte at de som brukes i operasjonene er klar over det. Som regel er disse menneskene under mind control. De har blitt tatt, satt under mind control og gjør det fordi de befinner seg i en annen sinnstilstand.

Det som skjedde første juledag. Det kom plutselig rapporter om at han nesten var i en transe når det skjedde og at han etterpå ikke husket noe.

KC: Hvem snakker du om?

AM: Den såkalte "trusebomberen" kalles han.

AM: Det ble  sagt han var i en transe. Vitner har kommet frem. En ektemann og kona hans som begge var på flyet.

De sto frem på nyhetene og fortalte om at de hadde kontaktet FBI fordi en høy, velkledd og tilsynelatende rik mann med indisk eller pakistansk opphav hadde tatt med seg denne unge mannen. De hørte han faktisk si: Han har ikke pass, men han er fra Nigeria. Og han sa videre: Vi gjør dette hele tiden der. De siterte han faktisk på det. Og han ble sluppet gjennom!

Folk trenger å bli klar over at slikt skjer og spørre seg hvorfor.

KC: Så du sier selv at du for over ett år siden så militærkonvoier og slikt her i California, en militær oppbygging her, stemmer?

AM: Helt riktig. Det har vært en større militær oppbygging i det sørlige California.

KC: Noen anelse om hvorfor?

AM: Det er mange militærbaser i California. Dette er en nøkkelregion for militærforflytninger.

Jeg har selv vært på to av undergrunnsbasene i California. Én i San Diego-området og en annen i San Fransico-bukta. Sistnevnte er kjent som en ammunisjons- og våpenbase for marinen, og har minimalt med driftspersonell. Mange kjenner nok ikke til den. Den ligger i området ved San Fransico-bukta, og alt man kan se er tre store U-formede kaier hvor det foregår trening. Det finnes mye mer man ikke ser. Basen under er enorm.

KC: Har du vært der eller blitt fortalt om det?

AM: Jeg var der, i 2000, 2001 og så første halvdel av 2002, før jeg ble med på prosjektet i Karibien. 

KC: Jeg vil nå bare forsikre meg om at vi har fått frem informasjonen du ville formidle, spesielt med tanke på Adenbukta.

AM: For å gjøre det klart hvorfor jeg står frem nå. Vi snakket sammen, og dette måtte ut nå fordi dette er et viktig tidspunkt. False flag-operasjoner kommer til å øke i antall, ikke bare i USA, men i andre land som er direkte involvert i Adenbukta og Jemen.

Jeg vil ikke overraskes over flere bomber eller terroristangrep på steder som Jemen. Det vil skje der fordi de trenger at massene støtter det de gjør uten at spørsmål blir stilt.

Det vil skje flere false flag-operasjoner her i USA. Det kan dreie seg om så lite som flere sikkerhetskontroller eller så stort som et nytt angrepsforsøk. Det kommer til å skje.

Alt dette skjer for å bygge opp en rettferdiggjørelse, akkurat som med 11. september. De behøver rettferdiggjøring, slik at folk ikke stiller spørsmål og de til slutt kan gå til krig. En ny krig mot terror, med Jemen som slagmark.

Dette skjer på grunn av denne stjerneporten like utenfor kysten av Jemen, i Adenbukta. Jeg har gitt mine to teorier om hvorfor de gjør dette. Den første; vi har vennligsinnede utenomjordiske som har åpnet porten av en grunn. Hva grunnen er, vet jeg ikke.

Men jeg skal ikke gi meg med arbeidet. Jeg skal grave dypt, fortsette å jobbe og så snart jeg har ny informasjon vil du får vite om alt.

Det er mulig at dette kan være vennligsinnende utenomjordiske som har åpnet porten. Situasjonen vi har nå er at de større tungvekterlandene fra hele verden har sendt, ikke lasteskip, men krigsskip i hopetall. Skip som bokstavelig talt utgjør en gigantisk sirkel og har skapt et grenseområde.

Hvorfor foregår det vitenskapelig forskning der? 

En viss doktor som forsøkte å ta sitt eget liv, som jobbet direkte for dette forskningsselskapet sa: Verden trenger å få vite! Og helt plutselig og uforklarlig gikk hun fra vettet og prøvde å ta sitt eget liv. Hun jobbet for et selskap som det har lekket ut at drev forskning på spleising av utenomjordisk og menneskelig DNA.

KC: Jeg må nevne at vi i går kveld hadde kontakt med en varsler, nok en synkronisitet som skjer i forbindelse med Project Camelot. Vi hadde allerede planlagt dette intervjuet med deg i dag og i går kom vi i kontakt med en varsler som jobbet i det militære, romkommandoen, og snakket om Adenbukta.

Jeg fikk ikke med meg alt, selv om vi snakket i rundt seks timer. Han snakket om syntetiske vesener, roboter etter alt å dømme.

Project Camelot var i kontakt med en hemmelig kilde i går kveld som pratet om syntetiske vesener, en slags biologisk robot, som skapes, hvorav noen også kan være på vei hit.

Det jeg lurer på er hvorvidt Adenbukta er spesifikt tilknyttet en mulig invasjon av disse syntetiske vesenene. Er det noe du har fått vite i anledning noe slikt?

AM: Det har vært snakk om det blant meg og noen andre jeg er i direkte kontakt med, som var del av flere prosjekter under MK Ultra. Det er noe vi har diskutert.

Vi var ikke sikre på om vi skulle gå ut med det offentlig enda, fordi det kan skape frykt. Men frykt kan gjøre deg sterk og man kan bruke frykten, snu det rundt, for å finne ut hva som virkelig skjer.

Men det er noe vi har pratet om, at porten brukes for å frakte inn syntetiske vesener fra utenfor planeten.

Nå har jeg et spørsmål til deg.

KC: OK.

AM: Min tur til å stille et spørsmål.

Kontakten din i går kveld. Jeg lurer på om han, da han nevnte disse syntetiske vesenene som ble skapt et sted på jorda, siktet til Omega-programmet?

KC: Han nevnte ikke det programmet. Han refererte bare til begge aspektene.

Med andre ord, en side gjelder det militære i Kina og USA som har skapt disse vesenene. Det var veldig interessant, og intervjuet vil bli publisert snart.

Han snakket om at vesenene ble skapt "på Atlantis" for deretter å ha blitt tatt med til en annen planet for å "utvikle seg". De utviklet seg selv, men de er i bunn og grunn syntetiske og har ingen sjel. Av en eller annen grunn vender de nå tilbake til denne planeten og er, la oss si, "ikke særlig glade".

Dette er vitneutsagnet til vår kilde, så det sammenfaller på en veldig interessant måte. Vedkommende kunne ikke si om de hadde ankommet. Det virket ikke slik, men jeg må dobbeltsjekke notatene.

AM: Baser på informasjonen jeg har samlet forteller min intuision meg at de ankommer nå, på grunn av det store elektromagnetiske avviket som oppsto den 5. januar i år.

KC: Mener du den blå spiralen over Norge?

AM: Det har vært spekulasjoner, og det har dukket opp andre spiraler over Norge. Det kan være relatert. Jeg har ikke nok informasjon til å si noe sikkert, men det ville ikke overrasket meg om det var en forbindelse.

Jeg skal ikke si det sikkert. Folk må gjøre sin egen research og jeg vil fortsette å gjøre min.

Det er interessant det du nevnte om sjelløse vesener. Prosjektet jeg i hovedsak var del av, som jeg i realiteten ble forberedt til allerede som barn - Project Seagate.

Project Seagate var et omfattende prosjekt med en enorm undergrunnsbase hvor det ble jobbet med mange ulike underprosjekter. Det er nesten som en undervariant av MK Ultra.

Project Seagate: Ett sted med mange underprosjekter. Alt fra et menneske/delfin/supersoldat-program til et Omega-program hvor de skapte sjelløse vesener for fjernsansing og, via en sjøport, være i stand til å forflytte virkelige mennesker, deres astrale selv, deres energi og sjel inn i en av disse robotene for hemmelige operasjoner. Dersom kroppen ble drept, kan de hente den ut og sette den inn.

Jeg kjenner til folk som har opplevd dette, og vi har absolutt bevis på at dette foregår.

KC: Med andre ord som i filmen Avatar.

Militært personnel som går inn og "bebor" disse robotvesenene.

AM: Riktig.

KC: Fascinerende.

AM: De har også oppdaget at det var enklere å ha dette med tanke på reiser, operasjoner, via sjøporten.

KC: Utenfor planeten.

AM: Ja. Min spesifikke rolle, som er for komplisert til å gå inn på nå, men mitt engasjement i Project Seagate gikk veldig dypt og jeg har vært på noen interessante steder.

KC: Tror du at du selv gjorde noe av dette. At du fikk din "essens" plassert i en av disse robotvesenene og reiste?

AM: Jeg jobbet med folk som gjorde det, men på grunn av min spesifikke trening, med tanke endringer som ble gjort med kroppen min, selv da jeg var et lite barn. Jeg begynner å huske ting som selv ikke mine foreldre husker.

Jeg var i stand til å bli fysisk forflyttet på grunn av det som ble gjort med meg. Det finnes en annen person du er i kontakt med som er i stand til det samme, som jeg faktisk jobbet nært med der.

Når tiden er inne vil denne personen snakke med deg. Noen du allerede har pratet med vil snakke om Project Seagate.

KC: Ok, og du har noen unike evner med tanke på vann. Er det mulig at din DNA på en måte ble kombinert med for eksempel en delfin?

AM: Jeg lærer stadig nye ting om meg selv. Når det gjelder meg er alltid mulig. Jeg har blitt fortalt ting av pålitelige kilder som har overveldet meg. Jeg har fremdeles vansker med det, men jeg godtar det. Jeg vet det er sant. Det er vanskelig å takle fordi kroppen min har vært gjennom et helvete.

Jeg har blitt utsatt for tvilsom eksperimentering da jeg var liten som jeg husker klart.

Alt begynte for meg da jeg var tre år gammel. Jeg har et helt klart minne, som jeg har fått bekreftet av familie, av at jeg ble tatt med til et sted av et familiemedlem. Jeg har ikke kontakt med vedkommen og fikk ikke lov å ha det.

Da jeg var tre år ble jeg kastet ut i et basseng og de fikk meg til å drukne. Jeg husker så at jeg våknet ved bassengkanten, kastet opp vann og deretter så disse mennene stå rundt meg og si: Vi har en.

Jeg husker jeg hørte det. Dette er ikke en drøm eller fantasi, det er helt sant. Jeg våkner fremdeles om nettene av mareritt og tilbakeblikk om det.

Jeg har alltid kunnet holde pusten lenge under vann uten å måtte hyperventilere først og har hatt et interessant forhold til vann. Flere personer du vet om kan med hånden på hjerte fortelle deg om ting de vært vitne til som har hendt meg i forbindelse med vann.

Jeg har blitt fortalt om å ikke ligge i vann, på grunn av noe som kan skje, som jeg vil avsløre i neste intervju.

KC: La oss gå tilbake til Adenbukta og snakke om false flag-emnet med tanke på eventuelle ting som ikke har blitt nevnt hittil. Vi kan nesten si oss fornøyde med dette.

AM: Ja.

KC: Jeg kan ikke komme på noe vi ikke har dekket, men kanskje du vet om på noe. Jeg vil passe på at vi har dekket alt og at du har fått ut ditt budskap om hva du tror vil skje i forbindelse med den militære oppbyggingen. Er det noe annet av informasjon du har som folk burde være klar over?

AM: Ikke reis til Midtøsten i år. Ikke reis dit. De bryr seg ikke om "sekundære skader". Det beviste de med 11. september og Oklahoma-bomben. De beviste det den 25. desember og ikke minst ved Fort Hood.

De bryr seg ikke. Du er en eiendom for den globale eliten, for MK Ultra, for alle verdens regjeringer og kan erstattes.

Jeg har en dyp, synkende og mørk følelse av at det kommer til å bli mye død. Jeg har sett død. Jeg har hatt syn hvor jeg har sett forferdelige scenarioer som er sannsynlige. Ikke bare i Midtøsten og Jemen, men også her i landet.

Etterforsk selv. Alt det jeg og Kerry har sagt i dette intervjuet. Det jeg forteller er absolutt reelt. Jeg har skilt mellom hva som var teori, min egen intuisjon og gitt opplysninger om hvor jeg fikk tak i informasjon.

Jeg oppfordrer alle som ser dette intervjuet til å gjøre det samme. Ikke ta meg på ordet, om du bare gjør det blir det som å se på TV eller en film og ta dem på ordet.

Du må gjøre sin egen research fordi det vil åpne sinnet ditt og gi deg styrke.

Menneskehetens største gave var fri vilje. Så lenge du lar din frie vilje jobbe, vil du åpne opp mot det som skjer.

False flag-hendelser vil skje stadig oftere, baser på min intuisjon og informasjonen jeg har. Noe annet stort kommer til å skje i USA, og alt gjøres for å starte opp denne "krigen mot terror" i Jemen for å gå videre med denne sjøporten. Vil det skje for å hente inn disse vesenene fra utenfor planeten, eller er dette vennlige vesener som prøver å gjøre noe?

Vi er allerede i en galaktisk krig som er pågående. Tro det eller ei, men det pågår. I den krigen utkjempes det mange ulike slag, og vi er på kanten av et nytt. Dette er garantert. Dette vil bli et nytt slag i den galaktiske krigen.

Det folk må forstå er denne planeten er et krigsbytte. Det har den alltid vært. Det har alltid eksistert en konflikt om denne planeten og jeg kunne holdt på lenge med å forklare de mange årsakene til det.

Jeg kommer ikke på andre ting folk bør vite. Bare vit at de større landene har krigsskip, Storbritannia, Russland, Kina, Japan, Tyskland, NATO og FN og leiesoldatgruppen Xe, kjent som Blackwater. Det finnes også forskningsselskaper der nå, som er under en multinasjonal kontrakt og bedriver forskning på utenomjordisk/menneskelig DNA.

Spør deg selv hvorfor. Hvorfor var det en doktor for dette selskapet som uforklarlig sa: Jorden, verdens befolkning må underettes. Det ble sitert i en artikkel jeg fant, før hun forsøkte "selvmord" fordi hun visste noe. Hun var en del av noe. Hun hadde sin egen oppvåkning og det hun visste var så viktig, så overveldende at hun forsøkte å ta livet sitt. Prøvde hun å ta livet sitt eller forsøkte hun mens hun var under mind control?

Tre av de jeg har vært i kontakt med og jobbet med i forbindelse med ting jeg var med på å regissere, false flag-hendelser i 2008 og begynnelsen av 2009, forsvant sporløst etter at de selv ble mer selvbevisste og innså at det de gjorde var feil.

Jeg har e-poster fra visse personell som kontaktet meg og sa de var under husarrest i Twenty Nine Palms. Rett etter dette ble personen jeg var i kontakt med, Captain Scott Signer, sporløst borte.

Jeg dro dit hvor han bodde, fordi jeg hadde mistet kontakt med han. Han hadde gitt meg et dokument fra år 2000 som tar for seg forberedelsene for agaendaen helt frem til 2015. Et dokument som aldri skulle forlate hendene til visse personell.

Jeg har 22 sider av det dokumentet som jeg har delt med deg, Kerry. I alle fall, denne personen, Scott Signer, som ga meg denne informasjonen begynte å innse at ting var galt, og forsvant plutselig.

Jeg dro dit han bodde og snakket med eieren. De ville ikke fortelle meg noe. Vi har ingen Scott Signer boende her. Telefonen hans ble avkoblet. Folk jeg var i kontakt med forsvant i fleng.

Jeg ble selv tungt overvåket og til og med forsøkt tatt av dage. Det skjedde i fjor, hvor det var en episode som jeg først trodde var en ulykke inntil jeg fikk mer informasjon. Det var kanskje ikke et direkte forsøk, men det er slikt de gjør. Det er en skremselstaktikk. De prøver å få meg til å holde munn.

Jeg har fått absolutt bekreftelse, og jeg vil understreke det at det er absolutt fordi det er det jeg må ha før jeg sier at noe er garantert. Konferansen som dessverre har så mange komplikasjoner, MK Ultra Mind Control-konferansen. Jeg mottok en annonymt tips og fikk deretter vite via mine kontakter at det ville bli gjort et "attentat" mot meg på konferansen fordi de vet at jeg er klar til å varsle om det mest hemmeligholdte og skjulte prosjektet i verden, Project Seagate.

KC: Tusen takk, Aaron McCollum. Jeg antar du vil at denne videoen blir sendt slik den foreligger?

AM: Ja.

KC: Vi kan snakke om å gjøre det om til bare lyd, mulighet for å gjøre det kun skriftlig, dersom du senere føler for det. Men føler du at per nå at vidoen kan legges ut på nettet som den er?

AM: Hvis jeg skal stå frem som et kredibelt vitne, ikke varsler. Du bruker begrepet vitne?

KC: Begge.

AM: OK. Dette intervjuet vil følges opp av et fullt interjvu om hvordan jeg ble den jeg er nå. Hele historien om treningen jeg gjennomgikk som barn. Ting vil avsløres i stor stil. Dersom jeg skal ha troverdighet, om folk virkelig skal se meg for den jeg er, må de se meg som en person.

Ja, jeg har tattoveringer og øreringer, men det er en grunn for det. Det er personer jeg er i kontakt med som jeg ga beskjed til at jeg kom til å gjøre dette. De må se ansiktet mitt, at jeg er ekte og ikke en mann bak jernteppet eller en "Deep Throat" i en parkeringsgarasje. De må se helheten.

De må se ansiktet mitt. For meg er øyekontakt, det å se vedkommende, mye mer forsterkende.

KC: Okay.

AM: Som du vet har jeg allerede blitt truet på livet og det har blitt gjort forsøk. Jeg har har knivarr fra nesten å ha blitt drept. Men jeg har ingen frykt. Jeg er ikke redd og jeg må gjøre dette.

KC: Tusen takk. Stemmer det ikke at din forbindelse med Camelot og spesifikt Duncan O'Finioan har hjulpet deg i å komme i kontakt med noe av dette?

AM: Jo. Da en venn av meg først introduserte meg for Project Camelot var jeg veldig interessert fordi jeg begynte å huske ting. Vennen min viste meg intervjuet med Duncan O’Finioan og Dave Corso og jeg måtte stålsette meg for ikke å bryte sammen og gråte. Det var noe ved det jeg ikke kunne huske.

Da jeg så Duncan og Dave var det noe inni meg som reagerte og jeg visste ikke hva. Da Duncan og Dave nevnte St. Thomas på Virgin Islands verket hodet mitt bokstavelig talt. Det var som om jeg vandret gjennom en korridor og alle dørene åpnet seg.

Jeg kan si at Duncan og Dave har minnesvikt om hva som hendte i St. Thomas, men jeg kan fortelle om hva som skjedde der.

Dave, Duncan og jeg gjorde faktisk operasjoner sammen. Vi har fått det bekreftet. Til og med en annen varsler som er på vei til å stå frem var direkte involvert med meg i Project Seagate.

At jeg kontaktet deg og nå forteller dette er ikke tilfeldigheter, sånt eksisterer ikke. Det var slik det var ment å være. Jeg skylder deg en stor takk for at du tok meg med på konferansen. Det var virkelig et gjensyn mellom Duncan, Dave og den andre vennen, som jeg ikke kan navngi.

KC: Jeg ville bare sørge for at vi ga et "takk" eller anerkjennelse til Duncan O’Finioan og  Dave Corso.

AM: Absolutt. Dave og jeg ser hverandre hele tiden. Jeg er ofte på besøk hos han. Duncan har vært ganske opptatt, men jeg fikk sjans til å prate med han et par ganger etter konferansen og møte han da han var i LA og gjorde opptak til The Manchurian Candidate.

Jeg vil forresten tipse om den, om dere ikke har sett The Manchurian Candidate-episoden av programmet Conspiracy Theory med Jesse Ventura. Det går på TruTV og du kan finne det på  YouTube. Den var veldig godt laget. Jeg var veldig imponert.

Det er mitt lille tips om den, for å hjelpe Dave og Duncan som også jobber hardt for å få sannheten frem.

KC: Tusen takk. I dag er det den 9. januar, 2010.

AM: Det er Dave Corsos bursdag i dag.

Jeg sendte han et bursdagskort.

KC: Okay, tusen takk.

AM: Selv takk.

Klikk her for videointervjuet

__________________________S
tøtt Project Camelot – gi en donasjon:

donate

Takk for din hjelp. Din gavmildhet gjør at vi kan fortsette vårt arbeid.
 


Bill Ryan og Kerry Cassidy

kerry@projectcamelot.org

bill@projectcamelot.org