Camelot logo Dr. Joseph Farrell

_____________________________

 

Dr. Joseph Farrell: A Nemzetközi Náci

Laughlin, Nevada, 2009 Február
letöltés .mp4-ben (QuickTime)
letöltés .mov-ban (QuickTime)
letöltés .wmv-ben (Windows Media)

PC felhasználók: kattintás lejátssza.
A letöltéshez, jobb egérgomb és
Mentés másként
.

letöltés .mp3-ban

lejátszás (Google videó)
lejátszás (YouTube videó)

átirat

kattintson ide
kattintson ide
hamarosan
kattintson ide

kattintson ide
kattintson ide

kattintson ide

 

 

--- Utolsó könyvemben, A NEMZETKÖZI NÁCI-ban igyekeztem tudatosítani azt a fontos tényt, hogy a háború utáni Nácik alatt, nem egy  megfélemlített, háborús bűnös csoportot kell elképzelnünk, amint rettegve bujkálnak Latin  Amerikában, vagy máshol a világban. Sőt, ellenkezőleg, nagyon organizált, jól finanszírozott csapat maradt, saját hírszerzőkkel és biztonsági apparátussal, akik ott folytatták tovább a kutatásaikat, ahol a háború alatt abbahagyták.

Dr. Joseph P. Farrell


Az interjú címe, A nemzetközi Náci, Joseph Farrell legutolsó könyvére utal, ebben pontosan részletezi - mint a többi Camelot tanú: Jim Marrs és Peter Levenda, más kutatókkal együtt  (beleértve Jim Keith-et, aki nagyon furcsa körülmények között halt meg, itt emlékezünk meg róla) - hogy a Nacik nagyon előrehaladott technológiákkal kísérleteztek, jóval megelőzve kortársaikat. Ez volt az oka hogy sokat közülük áttelepítettek Amerikába a
háború után. A  Project Paperclip nevű program erről szólt.

Richard Hoagland beszélt először
Joseph Farrell-ról és mindjárt utána Nick Cook.Ő a The Hunt for Zero Point cimű könyv szerzője. Farrell, mint Peter Levenda is, tulajdonképen akadémikus: a történelmi dokumentációkat kutatja, mélyen beleássa magát a részletekbe, és így megragadta őt is, mint sokakat, a Harmadik Birodalom titkos története. Folytatta Igor Witkowski és Nick Cook kutatásait a titokzatos Náci Harangról: ez egy titkos kísérleti tárgy volt, amit - állítólag - az anti-gravitáció torzulásának hatásait kutatta. 1920-as és 1930-as években Európában már egy pár tudós a torziós elméleti fizikát kutatta, jóval a kor által elfogadott fizika törvényei előtt járva.

Bill Ryan, Joseph Farrell-el beszélget a munkájáról, és a nézőt elviszi jóval a második Világháború előtti korba, azt kutatva, hogy milyen titkos kísérleteken dolgozhattak a Német tudósok, az SS maximális támogatásával.
Mint a videó címe is utál rá, a történetnek nincs ott vége. Ez nagyon érdekes lehet azok számára, akik a háborús technikákat, és a Harmadik Birodalom titkos történelmét tanulmányozzák
.

Kattintson ide Joseph Farrell honlapja eléréséhez.

__________________________Támogassa a Project Camelot-ot - adományozzon:

Donate

Donations are not tax deductible for U.S. citizens.

Köszönjük a segítségét. A nagylelkűsége
 lehetőséget nyújt a munkánk folytatására
.
 


Bill Ryan  és Kerry Cassidy


kerry@projectcamelot.org

bill@projectcamelot.org