Camelot logo Interjú 'Dane Tops'-al:
A tag aki lerántotta a leplet a
  Szcientológia Egyházról

Home Whats New Interviews & transcripts Round Table In Tribute The Big Picture Shorts
Our Goals High Praise About Us Get Involved Questions Contact

 

_____________________________


Project Camelot interjút készít Dane Tops-al
Los Angeles, 2009 Szeptember

 

Egyesek talán már olvasták a Kérdések oldalunkon az
én (Bill) különös élményemet a Szcientológia egyik leszakadt csoportjával.

Viszont nagyon csodálkoztam mikor egy híres "áruló", a Szcientológiától bemutatkozott, és közölte velem, hogy információkat akar elmondani a "Sötét Gyakorlatokról". Kerry, aki soha nem tanulmányozta a Szcientológiát, úgy gondolta, hogy ez a téma beleillik a Camelot témakörébe, így eldöntöttük, hogy megcsináljuk az interjút.

Tehát: itt van Dane Tops - egy majdnem mitikus személyiség a Szcientológia történetében, aki eddig még soha sem mondta el a történetét, melyik még a Camelot színvonalait is nézve rendkívüli: mindent arról, hogy hogyan lett puccsozva a Szcientológia Egyház a 80as évek elején, illetve a hihetetlen és bátor mód, ahogy Dane erre felhívta a figyelmet, ami azt eredményezte, hogy több tízezer tag rájött arra, ami történik - és kilépetek. Készítsen egy kávét (nagyon sokat), olvassa figyelemmel és élvezze.

_____________

A szokatlan név "Dane Tops’ csak egy álnév, amit nem a Project Camelot adta. Ez a nagyon érdekes történet 1982-ben kezdődött, amikor a Szcientológia Egyház egyik idősebb tagja lehúzta a leplet ennek tevékenységéről .… amely az előző pár év folyamán egyre diktatórikusabb és elnyomóbb lett: jóval messzire attól, amit az alapítója, L Ron Hubbard, szándékozott - az eredetileg alkalmazott módszereket Dane úgy írta nekünk le, mint egy nagy mennyiségű, könnyen alkalmazható, hatékony módszerek sorozatát, az emberi lélek felszabadítására és megerősítésére, amiből az egész emberiség hasznot húz.

 

A már híres “Dane Tops levelek” vagy “Dane Tops kihallgatása” leírja azt, ahogy a  Szcientológia Egyház irányítását, egy pár év leforgása alatt, egy titokzatos erő vette át, és azt, ahogy Hubbard szándékosan ki lett szorítva, becsmérelve és eltávolítva a saját szervezete közvetlen irányításából – miközben látszólag tőle származó utasítások készültek, hamis aláírással: amiket nem is Hubbard írt.

Tudván, hogy egy rejtett szervezet készül átvenni a Szcientológia Egyházat, Dane Tops felfedte ezt: legépelt egy nagyon motiváló, hosszú, 9500 szó
terjedelmű, tényfeltáró dokumentációt – és jóval az elektronikus levelezés kora előtt lefénymásoltatta és elküldte 20 embernek. Legnagyobb meglepetésére, beindult egy dominó effektus, a "levelet" másolták, majd tovább másolták, és mai szlenggel mondva, terjedt mint egy vírus.

A következő évben a levél elérte és megváltoztatta a hűséges Szcientológia  követők tízezreinek az életét kikamíg el nem olvasták Dane Tops 'elemzését'nem értették, hogy mi is történik Hubbard-al és az Egyházzal, aminek az életüket szentelték.

A "levél" több ezer magasan képzett, tehetséges és hűséges Szcientológus tömeges kivonulását eredményezte: Dane Tops saját szavaival, ezek az emberek a legkitűnőbbek voltak: a legjobbak legjobbjai. Otthagyták az "Egyházat", és sokan közülük saját csapatot hoztak létre, hogy tovább taníthassák a Hubbard által 30 év alatt kifejlesztett, és tökéletesített módszereket.

 

Dane elmeséli, ahogy a Hubbard bemocskolására használt 'sötét PR kampány' mint a nyilvánosságon, mint a jogfosztott Szcientológusokon működött, miközben egyik történetet a másik után terjesztettek a Hubbard szándékai és munkája lejáratása érdekében. Tehát, sokan a kivált csoportokból felőrlődtek, de voltak olyanok, akiknek sikerült megmaradni, és még ma is csöndben folytatják, feltűnést elkerülő, viszont értékes szervezetek keretében.

 

2009 Szeptemberben, felvettünk egy fantasztikus audió interjút Dane Tops-al, aki azóta egy nagyon lelkes támogatója a Project Camelot szellemiségének. Ezt csak írásban adtuk ki, mivel Dane élete még mindig nagyon könnyen veszélyben lehet.

 

Ebben a beszélgetésben Dane elmeséli a Szcientológia szétszedése igaz történetét. Leírja a Hubbard féle módszerek erejét amik, ha etikusan és megfelelően kiképzett szakemberek által kerülnek alkalmazásra, megbízhatóan, egy lényeges szintre emelik az emberek paranormális és egyéb képességeit: elmagyarázza, hogy az Orosz és az Amerikai kormányok meg hírszerző ügynökségek hogyan lettek eltökélek, hogy ezeket a módszereket a saját etikátlan céljaikra használják: elmondja hogyan lett Hubbard egy koncentrált lejárató kampánynak a célja - kompromittálva, gyengévé téve, és hogyan szivárogtak be, majd vették át az "Egyházat": feltárja hogyan hárított el minden próbálkozást, amivel az "Egyház" le akarta állítani: és megosztja azt is, hogy még mindig úgy látja, hogy Hubbard módszerei, helyesen alkalmazva, egy az olyan eszközök közül, ami által megszabadulhatunk abból a megragadásból meg irányításból, amivel ugyanazok az Illuminatik próbálkoznak, akik átvették a Szcientológia irányítását és a módszereit egy olyan szintre enyhítették, hogy ezek merő árnyékai lettek azoknak, amik Dane leírása szerint voltak.

 

Majdnem mellékesen, Dane megosztja, hogy az, amiről most úgy véli egy földönkívülivel való találkozás volt, összekapcsolva a Hubbard alapelvek mély megértésével, 1982-ben abban segített neki, hogy három hónapig étel, ital és alvás nélkül túlélje - és, hogy ebben az időszakban, Hubbard módszerei az akkor kapott információk megértése és továbbfejlesztésére készítette őt fel.


Leír más Szcientológus társait, akik különböző növelt paranormális képességekkel rendelkeztek. Egy közülük volt a jól ismert Ingo Swan, kinek képességei annyira élesítve voltak, hogy más Szcientológussal együtt, beleértve Hal Puthoff, Russell Targ, és a médium Pat Price-ot, később a CIA finanszírozta és - a Stanfordi Kutatóintézet pártfogásával - egy egész tudományt építettek köréjük, amit ma világszerte mint "Remote Viewing", azaz "Távolba Látásnak" neveznek.

 

Így: Dane Tops egy igazi leleplező, nagy rizikót vállalva magára azzal, hogy figyelmeztet és tájékoztat mindenkit aki csak meghallgatja, a történések igazságáról. "Az Egyház" – aki komoly finanszírozással, illetve egy teljesen privát, kifinomult, és olykor könyörtelen hírszerzői és biztonsági apparátussal rendelkezik - legalább 40,000 dollárt költött Dane Tops lenyomozása és a kiszivárgás eltömítése próbálkozásával.

Eközben, Dane Tops maga Hubbard-ot tartja az igazi leleplezőnek - és állítja, hogy a ő saját szerepe azt volt, hogy mindenki tudomására hozza azt, hogy Hubbard le lett kapcsolva. Elmondta nekünk, hogy Hubbard az IRS, az AMA, a Pszichiátriai közösség leleplezője volt, de főképp "annak a ténynek, hogy egy börtönbolygón lakunk, ahol a saját igazi azonosságunk szándékosan és erőteljesen el van hallgatva az emberiség elől". Hubbard-ot, azt állítja, az az elv vezérelte, hogy olyan módszerek nélkül, melyek az emberiség emlékezetét a hosszú időkön át tartó tevékenységéről ebben a galaxisban visszaállítaná, a történelem ismételné önmagát és a Földi civilizáció el lesz pusztítva bűnözök által.
 

Az "Egyház" soha nem jött rá, hogy ki is Dane Tops. A kormánynak viszont sikerült megállítani a Szcientológiát és Ron Hubbard-ot - és hatásosan felhígították ennek módszereit. A "levelet" követő 27 év folyamán, Dane Tops csak a két legközelebbi barátjának tárta fel kilétét. Amikor megkeresett minket a Los Angeles-i Conscious Life (Tudatos Élet) Expón, az év elején (2009 Február), mi lettünk a harmadik és negyedik személy, akik megtudták. El voltunk ragadtatva, megdöbbenve, és csodálkoztunk ennek a személynek a becsületesség, bátorság és határozottságán. Az erkölcse és szándéka azonosak a Project Camelot-éval. Büszkék vagyunk arra, hogy ismerjük.


 


Interjú kezdete

Dane Tops [D]: azt szeretném mondani, hogy 1975 után aligha találkoztam valakivel, aki jártas volt ebben a témában - vagy a téma elágazásaiban - és akinek jó véleménye lett volna a Szcientológia Egyházról. Véleményem szerint, az Egyház tele volt az Illuminátival még mielőtt én "kipakoltam". A szándékuk pont az volt, hogy mindenkinek nagyon rossz véleménye legyen. Az Egyház teljesen korrupt volt, és mindannak a megcsúfolása, amire szánták és amivé elkezdett válni. Cél elérve.

Az Illuminati beszivárgásának az oka azok az agy-kontroll technikák, melyeket nagyon könnyen ki lehetett fejleszteni annak a könyvnek az alapján, amit Ron Hubbard 1950-ben adott ki, és hamarosan azután, azok a paranormális képességek, amit a Hubbard módszerei elkezdtek produkálni. Az Illuminati úgy vélték, hogy nem engedhetik meg az emberiségnek az igazi öröklött erejüket és képességüket felfedezését.

Az 50-es években, ezek az adottságok teljesen ismeretlenek voltak. Ma egy tucatnyi olyan megértés van a nyilvánosság számára, ami akkoriban nem létezett. Azt hiszem, hogy Hubbard felfedezései és módszerei átszivárogtak szó szerint több száz alanyba, sötét ügynököktől kezdve (közvetlen elmemanipuláció, amit sötét ügyekre használtak), személyes terápiákon, önsegítő szervezeteken, új vallások, kultuszokon keresztül, a ma már köztudottnak tartott orvosi szakirodalomig.

A 40-es években Hubbard rájött, és bebizonyította, hogy nincs olyan emlék, amit ne lehetne visszaszerezni. Ez meghökkentő és hihetetlen volt. Ebben az időben kidolgozott olyan technikákat, melyekkel az emberek olyan emlékeket is visszaszerezhettek, amik a születésüknél történtek ÉS a fogantatásuk után. Az emlékek pontosságát például a szülőorvosok ellenőriztették. Vagy a szülőkkel, olyan eseményekkel kapcsolatban, amik a terhesség alatt történtek. Kifejlesztett  olyan technikákat, amivel mindenki emlékezhetett bármire a múltjából, egy kis odaadással. Nem képzelődésekről beszélünk, hanem olyan tényekkel alátámasztott emlékekről van szó, amik az anyaméhben történtek, vagy a születés közben: teljes beszélgetések, és pontos események.

Hubbard a 40-es években dolgozott, és 1950-ben írta meg a könyvét, a Dianetika, a Modern Mentális Egészség Tudománya címmel. A könyv siker volt. Az oroszok próbálták felvenni vele a kapcsolatot, és beszervezni, ők felismerték hogy a könyvében leírt technikákat meg lehet fordítani, és átdolgozva, kifejleszthetik a  paranormális hadviselést és elmemanipuláció technikákat.

Az Oroszok rájöttek, hogy a testen kívüli érzékeléssel, amit Hubbard kidolgozott,
kémkedhetnek és információkat gyűjthetnek távoli helyekről. Az Oroszok azt is látták, hogy az elme hatalma arra is központosítható, hogy távolról befolyásolhassák mások gondolatát. Elkezdtek kimagasló adottságokkal rendelkező gyerekekkel kísérletezni. Az USA követte példájukat.

Camelot után, én is rájöttem, hogy abban az időben - az 50 es években - találták meg a földönkívüliek tetemeket a lezuhant UFÓ-k ban. Most már értem, hogy az Oroszok és az USA a Hubbard féle technika iránt nem valami ellenségeskedés miatt érdeklődött, hanem azért, mert a kormányok a földönkívüli veszélytől féltek.
Ha megmondták volna Hubbardnak, hogy mi történik valójában, biztos vagyok benne, hogy szívesen segített volna, és sokkal jobban oldotta volna meg ezt a problémát, mint azt a kormányaink tették. Hubbard már akkor sokkal többet tudott a földönkívüliekről, mint akármelyik kormány, mivel az emberek körülötte sok emlékről számoltak be, melyek különböző típusú földönkívüliről, interplanetáris háborúkról, jóval a föld történelme előtti háborúkról, intelligens robotokról, klónokról, cyborgokról és ilyenekről szóltak. Az Oroszok viszont, Hubbard tudta nélkül akarták használni tanulmányait, és eltitkolták a tömeges UFÓ baleseteket és megtalált földönkivüli tetemeket, amik Hiroshima bombázása után drasztikusan megszaporodtak.

A 60 as évek elején, Hubbard nyíltan tanitotta a lakosságot a felfedezéséről, hogy ez az univerzum tele van intelligens élettel, és különböző életfomákkal, és fizikai testekkel. A lezuhant idegen légitestek, neki nem jelentettek volna semmi megrázkódtatást. Segiteni tudott volna a kormányoknak, hogy égy sokkal jobb munkát végezzenek, ahelyett, hogy elcsesszék az egész kontaktus tematikáját, úgy ahogy volt. Ö nem lett volna megilletődve a fölönkivüliek technikai fölényétől. Ö követeket küldött volna hozzájuk, hogy megtudja szándékukat, és ezek olyan emberek lettek volna, akik már a saját emlékeikből tisztában lettek volna a különböző fajokkal akik az univerzumban laknak és akik újraismerkedtek volna a saját történelmükkel.

Az Oroszok nagyon be akarták szervezni. Feltételezték, hogy őt fel lehetne használni bármilyen paranormális, hadjárati, kémkedés képességek kifejlesztésére. Az USA kontra Oroszország hideg háború nem volt valós, ez csak a lakosság alsóbb rétege megtévesztésére szolgált. Figyelemelterelés volt a nyilvánosság számára. Mindez idő alatt, az UFÓ-k szabadon jártak, keltek mindkét ország légterében. Az egysz hideg háború csak egy illuzió volt, az Orosz és Amerikai felső vezetés egyesűllt a színfalak mögött, a féltett, ismeretlen és közös lehetséges ellenség, az UFÓ-k elleni harcban és a technikai utolérésük próbálkozásában.

Így, a bekerítésére irányuló próbálkozás 1950-ben kezdődött, miután megjelent a könyve. Az ötvenes években Hubbard bizonyítható felfedezései az
elme/test/lélek-ről ismeretlenek voltak. Abban az időben olyan eredményeket értek el alapvetően az embereken - ahogy a barátomon is itt [Szerk. megj.: aki a helyszínen van, és névtelenséget kért], aki sok ilyen dolgot látott - mint annak a megerősítése, amit mindennapi nyelven médiumi vagy paranormális képességnek nevezünk.

Voltak akik levitáltak (lebegtek), egyesek átláttak tömör anyagokon keresztül, és voltak akik elhagyták a testüket, teljesen érzékelve azt, hogy hol vannak. Mikor az Oroszoknak nem sikerült Hubbard-ot beszervezniük, betörek az otthonába, ellopták a jegyzeteit, megváltoztatták a technikákat, és elkezdték az Orosz elmemanipuláció programot, amit az Amerikaiak is követtek késöbb.

Ahelyett, hogy a technikáját a paranormális képességek, és a múlt életek meg az életek közti emlékek visszahívása természetes kifejlesztésére használták volna, ahogy azt Hubbard szándékozta, a kormányok kivonták Hubbard munkájából azt, amit a felfedezései szerint, hosszú időkön keresztül, az emberi viselkedés erőszakos irányítására használtak.

Szóval a modern elmemanipuláció témáját és a Manchuriai Jelölteket és sok más technikát újrakutatták, és tökéletesítettek ebben az időben. Tudomásom szerint, ezek mind a Hubbard féle tanitások alapján jöttek létre. Ezt azért mondom, mert a technikák amiket használtak, mint a  Montauk Szék, részletesen le van irva Hubbard munkájában. Ezt a fajta Széket végig használták az idő folyamán, és az emlékezeteinkben van nagyon régről. Nincs semmi új a Nap alatt. Nagyon régóta vagyunk már itt.

Hubbard sok emberből ugyanazókat az emlékeket hozta vissza arról, hogy hogyan lehet az elmét erőszakkal és hipnózissal irányítani. Mindanyiunkon vissza akarta fordítani annak a hatásait, hogy egy fátylat borítottak az agyunkra és nem vagyunk képesek visszaemlékezni a saját múltunkra, azzal, hogy világszerte egy olyan csapatot képez ki, aki segítene az emberiségnek ezek az emlékeknek a visszaszerzésére.

Hubbard teljesen tudatában volt és már az 50-es években ez elismert tény volt, hogy minden egyes ember egy spirituális lény, nem csak egy test, egy elme; annak, hogy minden egyén történelme energiamintákban van lejegyezve a sejtjeiben, de a teste körül is, amit ő az Elmének definiált. Újból rájött, hogy az emberiség életröl, életre megy előre, és az emlékek tovább állnak az energiaentitással vagy a lélekkel együtt, ami minden személy teljes énjét képezi. Az, hogy minden ember inkább egy lélek, minthogy csak "van lelke", az volt az ő új nagy definiciója arrol, hogy mi is az ember. Az 50-es években, a léleknek ez a leírása nem volt mindennapi.

Egy dolog, amit Hubbard bebizonyitott ... szóval… elindult egy világkörüli utazásra, hogy ellenörizze az emlékezete pontosságát. Különböző helyszínekre ment el, hogy megerősítse azt, hogy csupán emlékekből pontosan vissza tud idézni olyan helyeket, ahol még soha az életében nem járt.

Hubbard abból a korból származott, ahol léteztek úgynevezett Spiritualisták, akik kapcsolatba tudtak lépni a halottakal. Szeánszok folytak országszerte az USA-ban: ez volt a divat. Újság cikkeket írtak az 1860-as években arról, hogy valaki Angliában lebegve, kirepült az ablakon, és egy másikon be. [Szerk. megj.: ez Daniel Dunglas Home volt].

Blavatsky, egy iró és kutató aki paranormális képességekkel rendelkezett, tulajdonképpen megőlt egy állatot 40 mérföldnyi távolságból; ez mind dokumentálva és tanusítva van. Szóval Hubbard hallott ezekről a dolgokról abban az időszakban, amikor ő felnött. Meg akarta tudni, hogyan keletkeztek ezek a képességek, hogy mi is ezeknek a dolgoknak a magyarázata és hogyan lehetséges, hogy ilyen emberi tettekről beszámolók is vannak. Meg akarta érteni tudományos szempontból.

Hubbard tanulmányozta a gyógyítás technikáit, és felfedezte hogy a múltunkban ért trauma és fájdalom ténylegesen befolyásol minket negativan, és hogy ezek a hatások visszafordíthatóak, és ezek okozzák az összes pszihoszomatikus betegséget, vagy a baleseteket az erre hajlamos embereknél. A felfedezései fenomenálisak voltak. Nem sokkal ezután jöttek a múlt életek teljes emlékezetére használt technikák. Utána jöttek a kutatások a paranormális adottságok kifejlesztésére, addig a pontig, amig emberek keresztül láttak a falakon és el tudták érni minden múltban megszerzett tudásukat; képesek voltak akármilyen természetfeletti dolgot megtenni; ilyen dolgokat fejlesztettek ki az 50-es években és a 60-as évek elején.

Ingo Swann ennek az időszaknak a részese volt. Még a 70-es években is ott volt, amikor ebben részt vettem, Los Angelesben, ezeken a szinteken való feljútásra.

Bill Ryan [B]: Mit értesz a szintek alatt?

D:  Hát, a Szcientológiában, voltak fokozatok amiken keresztül mentél, amiben képességről képességre haladtál, és szóval Ingo Swann is haladt azokon a fokozatokon, azokon a szinteken. Volt egy magazin amit a Szcientológia Egyház adott ki, amiben az emberek akik ezeken a fokozatokon haladtak cikkeket írtak arról, hogy miket tapasztaltak. Majdnem minden hónapban Ingo benne volt ebben a magazínban azzal, hogy mi újat csinált, olyanok mellett akik szintén hasonló eredményeket értek el.

Emberek akik beszámoltak az eredményeikről, mint autók oldalra mozgatása a baleseteket elkerüléséhez, falakon keresztülláttak, elhagyták a testüket, mialatt teljesen tudatuknál voltak, láttak, hallottak, levitáltak, tárgyakat jelenítettek meg
csak így [csettint], meggyógyítottak krónikus betegségeket, vagy rendbehoztak kapcsolatokat melyek látszólak teljesen tönkrementek.

Fantasztikus gyógyulástörténetek is voltak. Később kénytelen volt visszavonni minden olyan állítást, hogy ezek a technikák gyógyítani tudnak, az AMA [Amerikai Orvosi Egyesület] és a pszichék [pszichiáterek] miatt, akikkel végül egy életen át tartó harcba került. Először felajánlotta a felfedezéseit a pszichiátriának, amig rá nem jött, hogy sok pszichiáter csak gyógyszerezni akarta az embereket, lobotómiákat csinálni és áramütést használni.

Akkor ő is megszervezete a saját sötét ügynökeit a szervezetén belül azért, hogy felfedje ezeket a káros pszichiátriai gyakorlatokat az úgynevezett "gyógító" technikák segítségével. A szervezete kémkedett az IRS után és ennek bűntényeiről szóló anyagokat tett közzé. Beépített embereket küldtött az Egyházábók az IRS-ben, hogy kémkedjenek. És ezek elég sikeresek voltak.

Habár a kormányok nem tudták beszervezni Hubbard-ot, beszerveztek Szcientológistákat, akik paranormális képességekkel rendelkeztek. Nem volt nehéz megtalálni ezeket az embereket, mivel cikkeket közöltek az eredményeikről a magazinban.

Ingot is a kormány alkalmazta. Úgy értem, ő a Stanford Kutatóintézetben ment el dolgozni pár Szcientológus társával egy olyan programban, ahol paranormális dolgokat tanulmányoztak. Emlékszem, hogy olvastam egy beszámolót arról, hogy Ingo dolgokat melegített fel és mérte, hogy mennyire tudta ezeket felforrosítani. És ez csak egy izelítő volt abból amit tudott.

Amit Ingo csinált nem különbőzött attól amit sokan közülünk csináltak, a gyakorlat és annak eredményeként, amit Hubbard feldolgozásnak, vagy auditálásnak nevezett. Ő így nevezte. Hubbard sokszor használt computer terminológiákat, ami mechanikusnak tüntette fel az egészet. De igazából az amivel ténylegesen és a felfedezések alapján is szembesültünk, az egy lélek volt, egy szellemi lény, és ez az, ami vagyunk; egy spirituális lény - egy halhatatlan spirituális lény számtalan isteni képességgel.

Késöbb Ingo a távolbalátás atyaként lett híres, ami egy felhigított szó volt arra amire igazából képes volt, és amit sokan közülünk csinálni tudtunk, ami nem "távolba" látás volt – hanem a test elhagyása: kiléptünk a testünkből, teljes tudatossággal, sokszor fokozottabb érzékeléssel, mint amikor a testen BELÜL vagy. Ezeket a technikákat arra lehet használni, hogy az idő iranyítását tovább tudd fejleszteni, és végül annak a dimenziónak az irányitását, amiben létezel. Igen.

B: Valaki akit ismertem úgy magyarázta ezt el, hogy olyan mint amikor mindent megtudsz amit szeretnél azért, mert eldöntötted, hogy tudni akarok. Erre találta ki különben Hubbard a Szcientológia szót - annak a tudománya, hogy tudd hogyan kell tudni.

D: Igen, tudni, hogyan kell tudni. Hát igazából, nem ö találta ki ezt a szót. Megtalálhatod a 30-as években egy német könyvben “Scientologie” - máshogy írva - a kezdetleges változatával annak, ami később "A Szcientológiai Axiómái" lett [Szerk. megj: Scientologie, Dr. A. Nordenholz, 1934]. Hubbard sok mindent maga talált fel, de fantasztikus dolgokat hozott össze, mint.... A végén hazudnia kellett, hogy ö volt az egésznek az egyedülo feltalálója, ez nem volt egy szerencsés megoldás azokra a problémákra, amik a szervezet vezetésében létre jöttek. Tudtam, hogy ki volt az aki javasolta neki, és hogy keveredett hazugságba. Kezdetben minden forrását elismerte, és nyilvánosan dicsérte öket. Miután hazudott, már nem volt visszaút.

Kerry Cassidy [K]: Valaki oda adta nekem ezt a könyvet. Scientologie.

D: Meg van neked?

K: Igen meg van.

D: Nagyon szeretném látni azt a könyvet. Ebben van egy briliáns munka eredeti változata, aminek a címe A Sczientológia Axiómai. Csodálatos munka. Van egy másik könyv, amit úgy nevezett, hogy A Faktorok, amit még jobbnak...

K: Az is meg van nekem.

D: Szeretném látni. Évek óta nem láttam.

K: Itt van a könyvtáramban.

D: Nagyon jó.

B: Biztos. Ez a "tudás, hogy hogyan kell tudni". Pont most mondtam, hogy ez a tudásról szól, és nem a megszerzésről... Az információszerzés olyan, mint az ilyen fajta tudás alsó rezgésszintje, hogy mindenbe behatolhatsz az univerzumban amikor csak akarod és tulajdonképpen kivonod azt az információt, ha egy elegendő - itt nyelvi nehézségekbe futunk – ha a tudatosság egy megfelelő szintjén vagy, megszerezheted és letöltheted azt a bizonyos információt.

D: Pontosan. Így igaz. Egy másik módja ennek az, hogy újra hozzáférjünk a saját memóriánkhoz, így is megtudhatod. De tudod, majdnem mindenki meg tudja ezt tenni bizonyos fokig. Ha viszont nem egy kifejlett tanitáson keresztül teszi ezt, nem tudja elsajátítani az energia fokokat és nem lesz eredményes a lelki és szellemi szinten. Szóval ezek a felfedezések mind megtörténtek akkor a Szcientológiában. Nagyon izgalmas volt. Ezeken dolgoztunk, az ilyen fajta felfedezéseken, akkoriban.

K: Ok. Közbevághatok? A filozófiai elmefuttatás helyett, jobb lenne, ha a lényeg...

D: Ez nem filozófia, mert még sok Camelot interjúban is... Ki volt az aki azt mondta: Ez az összes közül a legnagyobb titok, az erő amivel rendelkezel, és hogy ki vagy, és hogy mi vagy. Ez a legnagyobb titok.

K: Hát, a Camelot is ezt mondja. Mi is ezt mondjuk.

D: Volt egy tanú is, aki ezt kifejezetten elmondta.

K: Bob Dean is erröl beszélt.

B: Szerintem, amire gondolsz, azt Bill Birnes mondta, amikor George Hoover Admirálist idézte: A legnagyobb titokz emberekben lakozó mérhetelen hatalom a legnagyobb titok.

D: Így van. A baj Ron Hubbard-al az volt, hogy ő rájött erre a nagy titokra a tanulmányai tartományán belül ÉS technikákat fedezett fel a képességek kifejlesztésére, így, a módszereivel olyan embereket képzett ki, akik képesek voltak kilépni a fizikai testükből, átmenni egy másik szobába, megnézni amit csak akartak, és pontosan jelenteni mindenről amit láttak. Embereket képzett ki, akik odautaztak az univerzumban, ahova csak akartak és be tudtak számolni arról amit láttak, felmelegítettek  tárgyakat – mint Ingo tette kérésre, amikor Stanfordba ment [nevet] – paranormáis és természetfeletti.. több mint természetfeletti.. Istenhez hasonló tulajdonságokat, hogy létrehozzon dolgokat, előbukkanjon, eltünjön, és hogy TUDJON dolgokról.

Ingo elmeséli a történetet amikor a Holdra küldték. Ö ezt "távolba látásnak" nevezte, de biztosítalak, hogy Ingo ELMENT a holdra! És így tudta meg a kormány, hogy a holdon földönkivüliek vannak. Mégpedig nagyon tudatos földönkivüliek, mivel Ingo hamarosan rájött, hogy a holdon lévő földönkivüliek képesek voltak érzékelni Ingo jelenlétét, annak ellenére hogy ő testenkivül volt ott.

Ezek az adottságok miatt akarták őt a kormányok alkalmazni, tanúlni tőle, és olyan eszközöket kifejleszteni, amivel másokat is ki lehessen erre képezni. Szóval a Hubbard féle metódusok ki tudták fejleszteni a velünk született adottságokat és fel lehetett használni kémkedésre meg háborús célokra. De, mint mondtam, a kormányok földönkivüliekkel álltak szemben ás ezt nem mondták el Hubbard-nak. A Szcientológusok visszaidéztek emlékeket a múltukból, ami tele volt mindenféle űrbéli jelenetekkel - Hubbard ezt "űr operának" hívta. A Szcientológusok körében nagyon népszerű volt a Csillagok Háborúja és a Star Trek, mivel nekünk ez igazi volt, mint a saját múltunk.

Nem tudtuk viszont, hogy kapcsolat jött létre a jelenben is földönkivüliekkel és, hogy a kormányaink majd megőrülnek hogy felzárkozhassanak á földökivüli  tehnológiákhoz ÉS szellemi képességeikhez. A telepátia kifejlesztése fontos része volt ennek, és Hubbard anyaga nagy reményt adott ezen tulajdonságok elsajátítására és több mindere. És ezért is akarták a kormányok a kutatásait.

Tehát, a Szcientológia fokozott pszichikai képességeket produkált és Hubbard azzal az elmagyarázásával volt elfoglalva, hogy ezek a képességek öröklődnek és elme irányítással lettünk manipulálva azért, hogy ne használhassuk. Oroszország ellopta a kutatásait és gyerekeiken kezték el a pszichikai programok kifejlesztését.

Mi (USA) is ezt csináltuk, de ők megelőztek minket, mert az Oroszok komolyabban vették Hubbard-ot. Hubbard egyszer egy előadáson mellékesen megemlítette a kutatóanyaga ellopását.

De amikor nem ment bele a játékba, egy olyan célponttá vállt, AKITŐL a kormány félt. Nem akarták hogy a hétköznapi emberek ráébredjenek a bennük alvó képességekre, csakis azok a gyerekek akiket a programokba bevettek. Emellett elkezdtek olyan technológiákat visszaszerezni a földönkívüliektől, amik az emberiség agya és teste irányítására szolgált.

A kormány választásai ezzel az egész új tudás használatával kapcsolban gyengék voltak, mivel túl tájékozatlanok voltak a töténelmünkel az Univerzumban. Itt lehetett volna sokkal hasznosabb nekik Hubbard. Tehát egy féltett célponttá vált. A kormányoknak nem hiányzott egy olyan Szcientológus hadsereg, aki képes tudni, hogy igazából mi folyik itt.

Tehát, Hubbard szökésben volt és végül vásárolt egy hajóflottát, kijátszva a kormányokat, akik megakarták állitani. Azt hitte azért mentek utána, mert az embereivel az Adóhivatal és pszichiáterek után kémkedett, és felderítette ezek bűntetteit. Hubbard nem tudta az igazi okot amiért célba vették.

A tanulmányait arra akarták felhasználni, hogy olyan képességeket fejlesszenek ki, mint ami a földönkivülieknek van - de a kormányok nem akarták, hogy a lakosság is megtanúlja ezeket! És a Szcientológia mozgalom terjedt mint a tűz. Központok nyiltak mindenhol a világon, hogy tanitsák amit Hubbard megtanult és használt. Szóval Hubbard a tengeren élt, folyamatos szökésben volt, onnan irányította a kutatásokat, tovább finomítva a technikákat és olyan embereket produkálva, akik visszaszerezték az örökölt képességüket, amivel rendelkeznek mint végtelen lelkek.

És az volt a célja.....nos, azt mondta hogy az emberiség el lesz pusztítva ha nem történik egy nagy változás a tudatosságában, és ő ezt a változást próbálta a technikáival létre hozni, még mielőtt túl késő lenne. Az volt a célja hogy felébresszen minket az amnéziánkból.

Most, a Szcientológia Egyházat belülről pusztította el az Amerikai titkos kormány.
Ebben biztos vagyok. És gyerekeket használtak fel erre a célra.

Ahogy múlt az idő a 70-es években, nagyon sok dolog arra utalt, hogy Hubbard-al valami nem volt rendben, ami arra következtet, hogy vagy klónozták, vagy a rendkívüli tulajdonságait kezdte elveszíteni, vagy mindkettő együtt.

Például, azt beszélték, hogy többféle teste volt, a szekrényében teljesen különböző nagyságu ruhák lógtak. A hajóról szintén furcsa történeteket lehetett hallani, valakit tanitott a lenti kabinban, és ugyanakkor fent is látták dolgozni. Meg olyanokat mondtak, hogy egyik nap magas volt, a következő nap, meg teljesen máshogy nézett ki.

B: Azt hiszem, hogy Geoffrey Filbert mondta ezeket, ha jól emlékszem. Ugye?

D: Igen, azt hiszem. Ö volt az egyik aki erröl irt.

K: Jó, most azt szeretném kérdezni tőled, hogy azt mondod "annak alapján amit mondtak neked" Más szavakkal, miért tudod azt, amit tudsz? Beszélhetnél egy kicsit arról, hogy mi volt a te szereped az Egyházban?

D barátja: Én ott voltam a legelejétől. Ron személyisége nem változott évekig. De a 70-es évek vége felé megváltozott, teljesen megfordult. Nem tudom hogy klónozták-e, de valami történt vele, valami súlyos.

Szívinfarktusa volt a 70-es években, és ki kellet kötniük valahol Dél Amerikában hogy korházba vigyék. Az egésznek nem volt semmi értelme és eltitkolták az Egyház tagok elől. A személyisége egy drasztikus változáson ment át. Lehet, hogy kicserélték egy klonnal. Az utolsó években már aligha írányitotta az Egyházat, csak a zene érdekelte.

Úgy tünt mintha lemondott volna az Egyházról és a bolygónk mengmentése sürgetéséről - de még élt. Úgy tünt, hogy egyre távolódik még csak a küldetése iránti érdeklődésétől is, ami addig a legsürgősegg, legfontosabb, verseny futás volt az idővel, a bolygónk megmentéséért.

D: Hát persze. Akkor még nem tudtam, hogy a klónozás létezik. Camelot előtt, fogalmam sem volt menyire fejlett a klónozás. De bármi is történt, ő megváltozott, és ez nyílvánvaló volt. Az elmemanipulációt sokféle képpen lehet alkalmazni. Talán ez történt. De amit kétségenkivül tudunk, az az, hogy célba vették, és hogy ez megérintettet, és egy rettenthetetlen emberből egy félős ember lett; bátorból paranoiás lett.

Vissza a történethez, ismertem nagyon sok embert, aki magas beosztásban volt a szervezetben, beleértve Hubbard családját. Ismertem olyanokat, akik közvetlenül dolgoztak vele még a kezdettől. A 70-es évek vége felé, Hubbard családja el volt tőle különítve, így se nem láthatták SE NEM beszélhettek vele. A feleségét késöbb bebörtönözték, a gyerekei nem tudtak vele kapcsolatba lépni, elkülönítették azért, hogy kiíktathassák.

Én viszont közel álltam a gyerekeihez, még azután is, hogy a felesége, Mary Sue, börtönbe került. Így megfigyelhettem a családja ellenőrzését és manipulálását, és láttam az ebböl adódó nyugtalanságot, zavarodotságot és csalódottságot, mert ők és mindenki más akit Hubbard-tól elvágtak, azt hitték, hogy Ron döntötte el azt, hogy nem vesz róluk tudomást, hogy nem beszél vagy találkozik velük.

El sem tudták képzelni, hogy a hatalomteljes apjuk egy a kormány által szervezett titkos müveletnek tudatlan áldoza lett. Én tudtam a dollár milliokról amiket táskákban vittek egyik helyről a másikra. Nagyon sok pénzbe került az, hogy a kormány ne tudja elkapni, rengeteg pénzbe, és ö ezt mind arra használta, hogy meneküljön, és hogy a saját kormányelleni kettös kém szervezeteit finanszirozza, és hogy drága ingatlanokat vásároljon.

Keményen küzdött, de fogalma sem volt róla, hogy mivel áll szemben, és hogy milyen eröforrásokat fognak használni a kiiktatására. Nagy hibát követtek el, amikor nem szóltak neki a földönkivüliekről. Nem írták volna alá az egyezményt a rossz földönkivüli fajjal, ha használták volna az ő tudását és közvetlenül bérelték volna fel.

Azzal a nemes szándékkal kezdte el az egészet, hogy az emberiségen segítsen, de szép lassan a szervezetében beépített emberek kerültek be, és a végén már masszívan be lettek épitve olyannyira, hogy nem is tudom ha az a személy, aki végül meghallt EGYÁLTALÁN az eredeti Ron Hubbard teste volt.

Igazából nem tudom, és nem is áll módomban megtudni. De ismerünk olyanokat, akik a vége felé vele voltak, és nagyon messze állt attól aki az elején volt. Amióta sok mindent tanulmányozok, beleértve Camelotot is, tudom, hogy az emberklónozás technikája már a 60-as évek óta megvan nekünk a földönkivüliektől, és hogy mennyire is használják ma a "próblémás vezetőkön". Símán beraknak egy új tipust amikor csak elégedetlenek a régivel.

K: Mi volt a te szereped a szervezetben?

D: Hát, volt egy feladatom a szervezetben, amit csináltam. A munkámban, olyas valaki voltam, aki sok mindent hallott arról, ami történik, mivel az emberek bizalmansan elmondtak dolgokat, és ezért értesültem arról, ami folyik.

K: Azért nem válaszolsz a kérdésemre, mert nem akarod, hogy az emberek megtudják, hogy mi volt a pontos feladatod? Semmi baj, ha nem akarod, hogy tudják.

D: Az egyik feladatom neve a szervezetben auditór volt, ami azt jelentette, hogy meghallgattam más emberek gondjukat és problémáit.

B: Mint egyfajta terapeuta.

D: És aki bizalmasan kezeli az információkat.

K: De nem egy hagyományos auditór, aki... több millió auditór van. Te is egy voltál közülük, vagy valaki különleges?

D: Nem, Hubbard nevezte így. Szerintem furcsa elnevezés volt. Az auditór az volt, aki a technikáit használta arra, hogy segítsen az embereknek az emlékezet és a képességeik visszaszerzésében, olyan képességek, amik lénykényt vannak meg nekünk - nem csak mint emberi lény, hanem mint spirituális lény.

K: Rendben, de ilyenek sokan voltak, ugye? És te egy voltál közülük, igaz?

D: Egy voltam közülük.

K: Körülbelül hányan voltak? Tudod?

D: Nem tudom. Ezrek, mielőtt elkezdődött az elvándorlás. Tényleg nem tudom.

K: Rendben. Amit probálok megálapítani az, hogy mennyire voltál felül az szervezetben, vagyis hogy mennyire volt elérhető számodra a vezetőség.
Amire ki akarok lyúkadni, azok számára akik olvasni fogják ezt: Mennyire magas beosztásban voltál a munkádban? És ugyanakkor mennyire felül voltál - arra utaltál, hogy a családtagokkal informális kapcsolatban voltál. De mennyire voltál felül a formális szervezetstruktura szempontjából?

Mert te kipakoltál a szervezetröl, amihez tartoztál. Igaz? Egy bizonyos szintű  beosztásod volt a szervezetben, szóval csak probálom megfejteni... Pélául ha az emberek számára szertnénk egy képet alkotni... ha a kormányról állítanánk ilyesmit, és az a Külűgyminiszter lenne, na az egy beosztás a szervezetben. Lenny egy titulusa. Nem tudom, hogy volt-e egy speciális titulusod az olyan általános tituluson kívül, mind auditór.

D: Ez egy átlagos megnevezés volt. Volt egy pár általános titulusom. Az erő központhoz közel voltam, mondhatnám. Amikor rábukkantam a korrupcióra, a szándékom nem az volt, hogy felfedjem a szervezetközötti bűntetteket és felhívjam rá a figyelmet azért, hogy bármit is tönkretegyek vagy ártsak. A szándékom az volt, hogy ezt megjavítsam.

Ezért irtam a levelet - és ha már nem lehetett volna megjavítani, akkor a szándékom az volt, hogy legalább az embereket szabadítsam ki abból, ami lassan egy önykényuralommá alakult. Azt akartam, hogy ez ösztönözze azt az erőt, ami segít megtudni, hogy ki áll mindez mögött, és hogy megteremtse azt a képességet, hogy szembe szállhassunk ezzel a rendszerrel, ami hatalmaskodó volt és elkezdte leszerelni Hubbardót meg a szervezetét.

Akkor nem tudtam, hogy ez az Amerikai titkos kormány volt, ami belülröl átvette a Szcientológia Egyház vezetését, és ezért volt olyan lehetetlen ellene küzdeni. Mi - a Szcientológusok világszerte - egy erős csapat voltunk, egyesítve egy világméretű küldetés által, amiben mind hittünk, de rohadtul nem volt fogalmunk arról, hogy a titkos harmadik tényezőt hol keressük.

Hát az USA sötét ügynökei voltak a rejtett harmadik tényező. És tényleg, sokat láttam megvalósulni abból, amit Hubbard előre megjósolt - mint például, ha a Szcientológia szervezete szilánkokra törik és nem egy egységes csoport marad, aki megtartaná a technikák átadása magas színvonalát meg tisztaságát, akkor a Szcientológia nem fog tudni és nem is fog egy világszintű eredményt elérni.

És valóban nem érte el. Van sok különáló csoport, de sokan közölük elvesztették a tanitás lényegét, és a legfontosabb fukncióit. De előbb az alapítószervezet vesztette el az értékeit, így kövezve az utat a széthulláshoz.

Az IRS és a CIA tartja a kezébe most már a Szcientológia Egyházat... a technikákat úgy felhigították, hogy most már kevés embert találni, akik olyan eredményeket érnek el, mint mi azelött.

Az Egyház már nem jelent fenyegetés, és Hubbard-ot nevetség tárgyává tették, bűnözőnek és sarlatánnak álitották be - pont azokat a Szcientológusokat használták fel ellene, akik szerették. Fogalmuk sincs arról, hogy áldozatul estek a befeketítő hadjáratnak, amivel a Szcientológia Egyházat szétrombolták.

Most már nem találni olyan sok embert a Szcientológiában, akik ki tudnak lépni a testükből és szabadon utaznak így - vagy akik erre egyáltalán koncentrálnak. Már nem találsz embereket akik levitálni tudnak, vagy oldalra mozgatják autójukat a pályán vészhelyzetben. Hatalmas kampányt folytattak azért, hogy lekicsinyítsék az ilyen teljesítményeket és hogy jelentéktelen "trükköknek" állítsák be, még a New Age mozgalomban is. De volt egy idő, amikor igazi fizikai-universális eredmények léteztek az ilyen továbbfejlesztett képességek megvalósításáról. Pont ezt nem akarta a kormány: az emberek kezdtek rájönni, hogy nem kell a testük rabságában élniük.

Ami Hubbard és a Szcientológia elpusztítására kellett, az egy öszpontosított, kiszámított hadművelet volt, ami az Alapító és egymás ellen fordította a tagokat. A jól bevállt "oszd meg és uralkodj" taktika volt ez. Az emberek ezen a Földön még csak nem is sejtik, hogy milyen szinten manipuláják őket. Az agyunkat úgy tanulmányozzák, mint a patkányokat az útvesztőben, és ennek megfelelően manipulálnak mindannyiunkat.

A vezetőink támogatása, vagy a vezetőink elutatasítása, ez mind egybeesik az irányítok terveikkel. Arra megy ki a játék, hogy minden szuverenitást megszüntessenek és folytatódjon a szolga népesség tudatlanságban tartása.
Ezt a tudatlanságot fenyegette egykor a Szcientológia és a jóindulatú földönkivüliek akik jöttek minket figyelmeztetni. Most már, csak az ment meg minket, ha felébredünk.

Hubbard már az elején egyértelmüen kijelentette: Ez egy börtönbolygó. Be vagyunk börtönözve ezen a bolygón és a tudatlanságunk a fő esköz ami bilincsben tart bennünket. Nukleáris háborúk folytak régen a földön. Tudományos bizonyitékok vannak arról, hogy mindenhol a Földön sugárzó üveget találtak, és hogy egyéb hatalmas robbanások voltak a Földön nagyon régen.

Most már bizonyitékok vannak arra is, hogy más civilizációk éltek a Földön elöttünk. Sokan a jelenlegi Földicsoportból fogólyként van ide telepítve és hipnotizálva. Az emberek, vagy lelkek, vagy a spirituális lények akik vagyunk, nem véletlenül vagyunk itt. Sokan nem tudják elhagyni a Bolygót, mert egy amnéziát generáló elektromos háló tart itt minket.

Nem tudjuk eléggé felébreszteni saját magunkat, hogy összegyüjtsük a tudományt amivel a ciklikusan változó Földet kezelni tudnánk, mert annyira elmemanipulálva vagyunk és sokan közülünk úgy él, mint Truman, a Truman Showban. Nagy igazságok vannak abban a filmben.

És azt mondanám, hogy a föbb elmemanipuláció technikákat amiket Hubbard-tól vontak ki, és most olyan embereken használják mint például Duncan [O’Finioan] és mások, a szuper-katonák programból, ezeket eredetileg a Hubbard elmeműködésével kapcsolatos felfedezések felhasználásával fejlesztették ki.

Fogadok, hogy akárhol is van, nagyon mérges most, hogy látja mire használják az ö találmányait. Hubbard hasonló dolgokat talált az emberek ezrei emlékezetében
mikor elkezdtek visszaemlékezni: rájött hogy ezek a múlt élet és az életekközti "implantátumok" akkor a leghatásosabbak, amikor elektromosságot használnak.

Az akkor van, amikor egy lénybe egy nagymennyiségű áramfeszültséget küldenek, és ezzel együtt olyan utasításokat is, hogy egy bizonyos módon viselkedjen vagy, hogy korlátozza, illetve szelektív módon erősítse magát.

Azt mondhatnánk, ez megzavarja az aura és az agy áramköreit. A lény összetéveszti az elektromosságot a saját hasonló erősségű energiájával. Ezek az implantátumok megzavarják és tönkreteszik az emlékeket, és a személy saját energiájatermelő ereje elpusztul, vagy lecsökken.

A magatartást irányítják. Hosszú idők óta irányítva van. Az utolsó pár évtízedben az implantátumókat újrafejlesztették, tökéletesitették. Most már a mi kormánjaink birtokolják ezeket és arra használják, hogy kifejlesszék a saját gombnyomásra müködő bérgyílkosait, és az egyéb viselkedésmódokat áramütés, hipnózis, gyógyszerek, és más traumát előidéző fizikai manipulációk felhasználásával.

Rövidesen azután, hogy Hubbard közzétette ős történelmünkröl szerzett információit és hogy valójában mi történt velünk, a kormányok az SS pszihiátereket elővették, és elkezdődtek a kísérletek az elektromoságal és pszichikai implantátumokkal a viselkedés módositására.

Gyerekek ezrei, a legjobb kisérletialanyokat akit találhattak, el lettek rabolva ilyen programok miatt, mért ők kiválő alanyok, a legnagyobb pontenciállal. Ron Hubbard úgy nevezte ezt, hogy valakit ‘F-D-H-ni’. Ez azt jelenti: Fájdalom, Drogok és Hipnózis használata a viselkedésirányítás és az elmemanipuláció érdekében.

Tehát meggyőződésem, hogy Oroszországban és Amerikában azokat a techikákat, amivel most szuper-katonákat gyártanak és amivel az egész elmemanipuláció programot hozták létre, azt az 1950-es években kezdték el használni - részben Hubbard-ot tanulmányozva és újraalkotva azt, amit a felfedezései szerint csináltak velünk, ami az emberek visszaemlékezéseiből készült feljegyzésekben található, akik visszaemlékeztek a több millió évvel ezelötti eseménykre és azt a jelenben láttak. Közel vagyunk ahhoz, hogy megismételjük a múltat.

És részben a lezuhant "repülö csészeajjak" tehnológiák újratervezéséből, részben meg a földönkivüliekkel való cserekereskedelemből. Hubbard közzétette azt a tényt, hogy ezek a technikák a történelmünk során használva volt és ez több millió évere visszavezethető. Mi csak újra előállítottuk.

A 60-as évekre a Pszichiátriában az electrosokk implantátum használata rutin kezelésnek számitott. Mivel a Paperclip [Project]-be közvetlenül importáltunk SS pszichiátereket, volt elég lelkes jelentkező a piszkos munkára, elmemanipuláció, sex-rabszolga, hirnökök, akik fontos politikai üzeneteket továbbítottak és utána elfelejtették mint a robotok, és szuper-katona protótipusok. Viselkedésmód változtatására, bérgyilkosok, és szex rabszolgák, és kémek gyártása. Kifejlesztettük azt a know-how-t, amivel egy személyt több egyéniségre lehet osztani: ezt már művészeti szintre fejlesztették.

Mert ha megfigyeljük hogy mi történt ezekkel a szuper-katonákkal, hogy mire lettek ezek a pszichológusok felbérelve, arra hogy bizonyos emberi viselkedésmódokat okozzanak, áramot használva – és egyidejű hipnotikus irányítás vagy utasítások, melyek akkor kerülnek átküldésre, amikor az illető elektrosokk alatt van, akkor ez hosszú ideig hatásos, és így lettek a szuper- katonák "gyártva".

Fájdalom + kémiai agy modosítás + mélyreható parancsok, ezekkel lehet a viselkedést megváltoztatni. Az elmemanipulációt fájdalom által, elektromosság használata nélkül is végre lehet hajtani. Azt, hogy az agy miképpen működik, miközben fájdalom alatt parancsokat közvetítenek, Hubbard fedezte fel és leírta 1950-ben az első könyvében.

Pár éven belül, a technikákat kreatívan használták a Sötét Oldal javára. A náci Paperclip Project orvosainak átadtak ezeket az információkat, hogy fokozzák sikerüket az új munkahelyükön az USA-ban. A történelem megismétlődött. Ugyanakkor kirobbanóban volt egy populista mozgalom, hogy ezeket a technikákat magunkon használjuk másokkal társulva és a könyvben szereplő tudást használva.

Nos Hubbard megmutatta nekünk hogyan kell ezeket a technikákat visszafordítani, amiket néha az életek közti állapotunkban végeznek el rajtunk azzal a szándékkal, hogy az emlékeink törölve maradjanak - hogy bezárva tartsanak a Földi börtönben. Megmutatta hogyan szerezzük ismét tudomást arról, hogy kik vagyunk és, hogy mi a személyes történelmünk.

A barátom itt, az áramütés hatása visszaállításán dolgozott. Én is megcsináltam egy emberen... és micsoda vállalkozás ez, amikor valaki jelenlegi testén csinálják. Nagyon nagy szakértelem kell hozzá, de léteznek módszerek amivel vissza lehet csinálni az áramütést: amikor a hatásait vissza lehet fordítani, és az emlékezet és a test egészsége visszaállitható.

De ez azt igényeli, hogy olyan pontig vidd az egészet, ahol képes vagy arra, hogy teljesen kiemeld a lelkét a testéből – mert az agy áramkörei részben tönkremennek az áram ilyen fajta alkalmazásánál - így a személynek nem csak a testét kell gyógyítani.

De ha kitudsz hozni egy lényt a testéből, akkor neki megvan az ereje hogy meggyógyítsa a saját testét, hogy meggyógítsa azt, ami a szinapszisaival történt, de leginkább a belső lény energiájával, az ilyen fajta élméyek hatására.

Tehát azt hiszem, hogy nem annak van leginkább köze a leleplezéssel, amit én személyesen csináltam. Hanem annak a jelentősége, hogy ki is volt L. Ron Hubbard és, hogy mit próbált tenni a világhelyzet ellen. Túl nagy fába vágta a fejszéjét.

Szerintem az Amerikai kormány most egy rosszindulatú földönkívüliek részleges hatása alatt áll - mivel a kormány nem tudta hogy itélye meg, hogy melyikükben bízhat. Az Amerikai kormány, mint több más kormány is, kivonták az információkat Hubbard munkájából és a sötét modernizát és elferdített verzióját használják fel arra, hogy távol tartsák a civilizációt attól a titoktól, amit ő a SAJÁT erőnkkel kapcsolatban fedezett fel. Az új technikákal az emlékezetek lerombolását, és nem a visszaállítását segítik elő. A népesség butításás, és nem a felébresztését segítik elő.

MINDANNYIUNKBAN megvannak ezek az emlékek. MINDANNYIUNKAT megbuheráltak. Amikor az emlékek vissza lesznek állítva, rá fogunk jönni, hogy MINDANNYIAN emlékezni fogunk, hogy kerültünk ide, ki és hogy küldött ide, milyen sötét praktikák által voltunk beültetve – beültetve, vagyis... áramot használva, hipnotikus viselkedésmodosító parancsokat adtak azért, hogy a magunkkal hozott, valódi, igazi képességeinket bekorlátozzák és, hogy ne tudjuk igazán, hogy kik vagyunk, honnan jöttünk: hogy ne rendelkezzünk egy olyan emlékezettel, ami több millió évere visszanyúlik, úgy mint egyes fölfönkivüliek. Érted? És most bizonyos leleplezők és bizonyos földönkivüli találkozások megerősítik, hogy ez tényleg egy börtönbolygó.

Nos, meg lehet hallgatni olyan felvételeket az 50-es, 60-as évekböl, amin Hubbard beszél mindezekről. Sokan közűlünk a Szcientologiából egymástól függetlenűl úgyanazokat az emlékeket hoztuk elő... mindannyiunkban megvan a tudás és az emlékek: fel tudjuk idézni a galaxist, ami tele van inteligens élettel, és sokfajta életformával, és mindazt ami most a Camelot-ban a felszínre jut.

Ron Hubbard IMÁDTA volna Camelotot! Felajánlotta volna hogy közönség előtt bemutatja a technikákat azért, hogy az emberek megfigyelhessék hogyan lehet visszaállítani a memóriát. Valójában, ezt meg is csinálta sok bemutatás és előadásban az 50-es években.

Az 50-es és 60-as években mi, a Szcientologia Egyházból, beszélgettünk ezekről a dolgokról, mert ott ücsörögtünk és emlékeztünk a történelmünkre. Imádtuk a Star Trek-et, mert EMLÉKEZTÜNK a valóságára, mint életformák ebben az univerzúmban! Emlékeztünk arra, hogy különböző testekben éltünk, különböző fajokban, különböző fajtájú földönkivüliek voltunk, robot testekben –  te, mint lélek egy robottestben voltál, vagy olyan testben ami úgy nézett ki, mint egy baba, vagy a létezés egy magasabb dimenziójában, ami csak spirituális, tényleg egy magassabb színten működik, és a négydimenziósak voltunk, és az ötdimenziósak, és így tovább. Úgy értem, mindez csak abból áll, hogy a memóriatárunkat visszállítsuk.

B: És például, csak hogy alátámasszam azt, amit mondasz, 2006-ban Bill Deagle a Granada Forum előadásában arról beszélt, hogy az Illuminati magasabb dimenziós démoni lények befolyása alatt vannak.

D: Így van. És tudod, ezek az entitások nagyon félelmetesek az egyszerű emberek számára, de ez azért van, mert az embereknek nem áll módukban  összehasonlíthatóvá válni ezekkel a lényekkel, a hatalom vagy a dolgok megértése szempontjából: összehasonlítható képességeid legyenek olyan entitásokkal, akik egy folytonos (idézet) "gonoszság",  vagy "irányító, uralkodó és hatalmi cselekmények" körforgásában ragadtak be, ahelyett hogy meglenne a saját szabadságuk.

K: Rendben, szóval ezt most megállapítottuk, és értem amit mondasz. Bizonyára meg voltak neki ezek a technikái, és tudomása volt mindezekről. De szerintem az okkult Hubbardnál sokkal régebbre nyúlik vissza. Hubbard viszonylag nemrég született, szóval ezek a technikák már léteztek az okkult tudományok különböző formáiban. Az Illuminati is ezekböl a tudományokból táplálkoznak?

D: Tulajdonképpen Hubbard Crowley-val tanul együtt. Crowley-val tanult együtt, tehat a sötét oldalhoz vezető technikák léteztek és ő megtanulta az alkalmazásukat, és azt, hogy mik is ezek, de azok a technikák amivel vissza lehetne fordítani a "Sötét Oldal" praktikáit, azok nem igen léteztek, és ezt fedezte fel Hubbard. És ez páratlan volt.

Miután bebizonyitotta, hogy az anya méhben, vagy születésnél keletkezett emlékeket vissza lehet idézni, kidolgozta ennek a metodikáját. Az egyik ezek közül a híres "Rebirthing", születés újra-átélése. Hubbard sok ilyen dolgot ihletett meg.

Még az agymüködését is elkezdték vizsgálni, miután a könyve megjelent. Agysebészek a nyított agy bizonyos részeit érintették meg, hogy megtudják ha bizonyos emlékek az agy bizonyos részeiben voltak találhatók. Miután Hubbard könyve bebizonyította, hogy ez a memória létezik, robbanásszerüen megindultak a tanulmányok és a terápiák és a kutatások ezen a téren, amiből most egyiket sem vezetik vissza az ő felfedezéseihez.

K: Értem. Rendben, tehát tudván ezt, haladjunk tovább ahhoz, hogy te ennek a szervezetnek egy tagja vagy, ezek a dolgok megtörténnek, ezeket az embereket arra tanitják, hogy, tudod, hogy szabadítsák fel magukat a technikák segitségével.

Az Oroszok is érdeklődnek Hubbard után. Most magyarázd el, hogy mi késztetett arra amit tettél. Más szavakkal, időziteni tudnád csak úgy felszínesen, vagy amennyire alaposan csak akarod, hogy mi kezdte ki a szervezetet és ez hogyan történt és utána miért... egy picit abból a drámából, ami oda juttatott, hogy megírod azt a levelet, és hogy mit eredményezett a levél.

D: Hát, először is, azt hiszem hogy kapcsolatba kerültem földökivüliekkel.

K: Rendben.

D: És azért mondom ezt – és csak mostanában jöttem rá, hogy valószinüleg ez történhetett – mert úgy jutottam hozzá az univerzum bizonyos megértéseihez, hogy nagyon sok revelációm volt arról, hogy mi történt az emberiséggel a kezdetnél, vagy az emberi faj kezdeténél, és különböző állapotokba kerültem, amiben időben utazhattam, kiléphettem a testemből és oda mehettem ahova akartam.

De azért gondolom hogy földönkivüliek beavatkozásával történt mindez, mert három hónapig nem ettem semmit, és nem ittam semmit, és három hónapig nem aludtam. Az egész idő alatt Hubbard techikái olyan kibővülését tapasztaltam, ami túlment... ami egy folytatósa volt annak, amit Hubbard csinált.

És rájöttem pár olyan dolkogra, amik elakdtak és nem hagyták, hogy a Szcientológusok előrehaladjanak. Úgy éreztem Hubbard tudott volna fejlödni és kibújni bármiből is volt az, ami bántotta, valami baja volt és már tagadhatatlanná vált az, hogy valami nagyon nem stimmel vele. Paranoiás lett. Most már tudom miért. Teljesen megalapozott volt. Fogalma sem volt, hogy milyen technológiákat használtak ellene. A "rejtett" tényező teszi őket annyira veszélyessé.

Abban az időben nagyon elszánt voltam, egy emberek kis csoportjával, akikkel dolgoztam, hogy hozzájussak. De ő alapvetően egy paranoiás fogoly volt a Californiai sivatagban  [Szerk. megj.: Gilman Hot Springs] és a közelébe sem férhettünk. Röviddel utána meg is halt, elég gyalázatos, szándékosan elhanyagolt és megvetemtő körülmények közt.

De az a tudatállapot, ami három hónapig tartott: evés, alvás és ivás nélkül... a képességek csak rövid időkig szüneteltek, hogy ne álljon le a lélegzetem. Még mindíg lélegeznem kellett, de a többi testfunkcióra nem volt szükségem. Egyáltalán nem aludtam, és mégis éberebb voltam, mint valaha. Az egész három hónap alatt egy folyamatos tudásfelhalmozódást tapasztaltam. Azt tapasztaltam, hogy sok helyen sokféle dimenzióban voltam. Megtudtam sokat a múltunkról, és teljesen túlléptem az időt, egyidejűségben voltam három hónapig, szünet nélkül.

K: Tehát egy kis csoportal dolgoztál együtt.

D: Tulajdonképpen egyedül voltam amikor mindez megtörtént - nem voltam közvetlenül a többiekkel. Egyszerűen nem láttam őket és nem voltam olyan állapotban, hogy el tudjam nekik magyarázni.

Tudod, arról hallunk a Camelot-ban, hogy igazábol hibrídek vagyunk, és hogy genetikai manipulációval alkottak minket. De ez sokkal több, mint genetikai manipuláció, ez spirituális manipuláció is, és egy nagyon precíz entitás manipuláció. És így, abban a három hónapban megmutatták, és soha nem tudtam hogyan is mutatták meg, csak most nemrégen jöttem rá, hogy valószínüleg földönkivüliek léphettek velem kapcsolatba, mert amikor kezdtem kapni ezeket az információkat, nagyon, nagyon, nagyon sok lény aki a szobámba jött elkezdett hozzám beszélni, és akkor azt gondoltam: Miért én?

Mert nem úgy láttam, hogy sokat tettem azért, hogy megérdemelyem azt az egész megértést és tudást. De akármilyen okból is, letöltöttem ezt az fantasztikus adatmennyiséget és utána egyszerűen megértettem egy járókő fogalmat, ami a Hubbard munkája kibővülése volt.

Egy másik személy a csoportból, kivesézte ezeket az információkat, és további felfedezéseket csinált. Leírta és megtanította másoknak hogy adjanak át új technikákat, amik ezekből a felfedezésekből erednek. De nem minden, amit akkor kaptam, épp ma egy átadható módon. Sokminden abból, amit használtam és amit letöltöttem még bennem van. Szeretném, ha a feladat befejeződne. Camelot egy reveláció volt, mivel sokat abból, amit a letöltésből megtudtam, felfednek most a földönkivüliek.

K: Van információd. Milyen információ?

D: Információk arról, hogy az emberi faj hogyan lett kivitelezve. Információk a Szcientológiaból kihagyott lépésekről. Mások is felfedeztek technikákat amivel továbbfejlesztették a Szcientológiát, de gyakran kihagynak olyan részeket, amiket még mindig használni kéne.

Felfedeztem egy döntő megértést, amit Hubbard elszalasztott. Szinte mindenki, aki benne volt akkor, új képességekre tett szert, de néhányan kiléptek a testükből és nem tudták megtartani a képességüket. Most már tudom mit kell csinálni ahhóz, hogy a képességeket erősíteni és megtartani lehessen. Viszont nincs egy szervezetem, akinek át tudjam adni, és a kis csoportom sosem vette át az egészet.

K: És szavakban tudod foglalni?

D: Szavakba? Hogy mi a technika? Lássuk csak... Mindannyiunk energiaképző képességünk végtelen, és természetünknél fogva végtelen energiánk van, DE amikor nem egy szabad módon manifesztáljuk, visszaüt ránk mint egy bumeráng, és összezavarja az energiamezőnket, és nem tudjuk igazából használni.

És amikor nem tudjuk használni, nem tudunk olyanná válni amilyenek vagyunk, így elveszítjük a képességeinket. A végtelen enrgiánk végtelen. Meg kell tanulnunk irányítani és kezelni, vagy az visszafordul belénk.

Meg kell tanúlnunk HASZNÁLNI, különben a rossz irányba fordított energia kárt okoz bennünk, és másokban. Úgy vagyunk tervezve, hogy energiát továbítsunk, és megvalósúljunk. Ezt NEM tehetjük anélkül, hogy eltávolítanánk magunkat az életből.

A Keleti vallások alapja az energiáink kezelése úgy, hogy eltávolítjuk magunkat. Buddha is ezt tette, és akkor ez az életed műve. Nem az, hogy élj és megvalósúlj, hanem hogy eltávolits és felszabadíts minden fájdalom megszüntetéséért.

A szenvedés nem az életből fakad, inkább abból, hogy nem értjük meg, hogy a vágyat és az életet és az energiát azzá kell megvalósítani, amivé VAGYUNK azért, hogy NE válljunk pusztítóvá.

Ha nem tudod hogy mi vagy, nem értheted meg a képességeidet és nem taníthatod meg magadnak a vidám használatukat és azt sem, hogy az ajándékaidat inkább örömre használd, mind fájdalomra.

Műveltnek kell válnod, mint ahogy az ilyen végtelen lelkekhez illik. Tehát, onnan ahol most tartunk, folyamatosan egy nagyobb és változatos energiával kell megbírkoznunk azért, hogy egy olyan energiát valósítsunk meg, ami egyre fejlettebb. Ennek azt a meghatározását, hogy a kiterjedés mintája, igazából egy személy a kis csoportunkból fedezte fel és terjedelmes aktákba lett leírva, a képességek megszerzéséhez sükséges gyakorlati folyamatok és technikákkal együtt.

Tehát a saját képességünk növelése által fel tudjuk venni a harcot ezekkel az entitásokkal, akikröl hallunk, akik ezek a hiper-dimenzionális gonosz entitások és így tovább, hozzájuk tudunk kapcsolódni. Meg van rá a képességünk, hogy túlmenjünk, megálljuk a sarat és, hogy beszéljünk velük és, hogy kommunikáljunk velük és, hogy segítsünk nekik abban, hogy kilépjenek a saját ismétlödő sötét, romboló viselkedésmintájukból.

De ezt nem tudjuk megtenni addig, amig mi magunk át nem megyünk bizonyos folyamatokón a különböző színtek elérése érdekében - és annak a visszafordításának az érdekében, amit tettek velünk, vagy amit saját magunk tettünk a múltban, amitől az energiánk folyamatosan visszaűt ránk, mint egy bumeráng. És akkor ismét kifelé irányíthatjuk az energiánkat.

Nem tudom, hogy érthető volt-e!

K: Rendben. Ez volt a kezdet. Ez érdekes. Tehát, onnantól kezdve egütt dolgoztál egy kis... először azt mondtad egyedűl voltál, és kifejlesztetted ezt a technikát amivel tulajdonképen csak a levegőn éltél. És használtál egyáltalán napfényt, hogy feltöltsd magad?

D: Igen. A napból meg a levegőből meríthettél táplálékot, de nem jutottam túl azon a ponton, hogy nem ettem, nem aludtam, nem ittam. A testem csak könnyebb lett, de nem levitáltam, egy alkalom kivételével.

K: Rendben. Szóval használod ezt, és egyedül csinálod, de ugyanakkor a szervezet tagja vagy, feltételezem?

D: Igen, hivatalosan.

K: És ugyanakkor egy kis csoportal együtt dolgoztál.

D: És egy kis csoportal is együttdolgoztam. Igen.

K: El akarod mondani, hogx mennyire kicsi?

D: Hárman voltunk.

K: Szóval két másik ember.

D: Még ketten. Alapvetően egy háromszögű energiára van szükség, hogy erőt lehessen előállítani. Két teminál, Pozitív és Negativ, és egy Földelés. Jó ötlet hármasban dolgozni, amig egyedül meg nem tudod csinálni.

B: Még mindig tudod használni azokat a technikákat? Vissza tudod idézni őket, vagy már szétválasztottad?

D: Tudatosan visszaidéztem az alvás szükségletét. Ezt azóta is bánom. Nem alszom túl sokat. Hetente úgy három éjszakát alszom, olyan 25 órát egy hétben. De ez is több mint amenyit szeretnék.

B: Nagyon érdekes.

D: Egy teljes szerkezet az, ami alvásra késztet, és ez nagyon precízen van megalkotva. Ismerned kell, és tudnod kell hogyan fordítsd vissza, mert szándékosan van az, hogy alszunk, és így tudjuk kezelni a nem teljesen tudatos energiáinkat. REM [Rapid Eye Movement - Gyors Szemmozgás] alvás nélkül megőrülünk.

De amint kezelni tudod ezeket az energiákat, kapcsolatba lépsz és kiíktatod a beillesztett automatikus alvásprogramokat, nem lesz már szükséged alvásra. Az alvás egy mód annak a ténynek a feldolgozására, hogy tudatlan vagy mint spirituális és fizikai lény. De amikor nem vagy tudatlan, nincs szükséged alvásra.

Szükségünk van az alvásra az egészségünk helyrehozására, mert az egészségben is tudatlanok vagyunk. Végül is nincs szükséged alvásra. De tudnod kell hogyan kerülj az alvás túloldalára. Mind drogfüggők vagyunk, tulajdonképen, és azt sem tudjuk, hogy ez mit jelent, amikor ezt mondom.

B: Nagyon érdekes.

D: Nem aludni nem csak egy olyan képesség, amit tanulással lehet megszerezni. Képesnek kell lenned átjutni azokon az energiamezőkön, amik visszaütnek rád mint egy bumeráng. Ennek egy része az étrenddel is összefügg. Ki kell tisztítani az összes méreganyagot a testből, mielőtt az alvás mélyebben elhelyezett spirituális mechanizmusán dolgozhatnál.

B: Egy csomó kérdés lenne itt. De maradjunk a témánál.

D: Persze.

K: Szóval olyan ez, mint egy cselekmény követése. Szóval itt vagy te, használod ezt a technikát és áttörtsz olyan színteket, amik szerinted valamennyire visszatartották legalább Ron Hubbardót és az ő Szervezetét.

D: Nos, ami visszatartja az egész emberiséget. Amire Ron Hubbard rájött az az, hogy miért van csapdában az emberiség és miért van ebben az állapotban. Ki akart minket szabadítani. Azért alapította meg a szervezetet hogy mindenkit kiszabaditson a Földön ebböl a rabságból.

Ehelyett, megtámadták őt is, meg azt is amit csinált, és a végén elintézték gyerekek segítségével. És szerintem azok a kölykök is részei voltak egy pszichikai programnak, mert poziciókat kaptak a szervezetben, ahonnan irányítottak a felnőtteket.

“The Messenger Org” volt a nevük. Soha nem jártak igazi iskolába. Olyan őt, hat, hétévesek lehettek. Hubbard-ot szolgálták, és csak ők férhettek a közelébe.

B: Olyan fiatalok voltak?

D: Igen!

B: Nem tudtam.

D: Ó igen, tényleg, csak ezt tudták.

K: Felmentek a hajóra? Hány gyerek volt, és felmentek vele a hajóra?

D: Igen, ők voltak az egyetlenek, akik Ronhoz juthattak. A felnőttek a közelébe sem fértek, csak a gyerekek. És a gyerekek vették át a szervezetet. Aki ma irányítja a szervezetet, az egyik volt közülük, aki nagyon fiatalon került oda.

K: Rendben. És hány gyerek? Tudod?

D: Nem tudom hányan voltak. Több száz. A végén harcoltak. Úgy értem, a végén hárman, négyen harcoltak az Egyház irányitásáért és olyan 12 évesek voltak, vagy nem sokkal idősebbek. Az egyikük nyert és ővé lett az Egyház irányítása.

B: Hadd tisztázzam ezt egy kicsit azzal, hogy átveszem a témát - mert elég furcsán hangzik az egész. Azt mondod, hogy ezek a gyerekek hírnökök voltak.

D: Így hívtak őket.

B: Jó, de hadd mondjam el, én hogy értelmezem ezt, mivel én soha nem voltam az Egyházban és egyáltalán nem voltam része egy ilyen környezetnek, így nincs személyes tapasztalatom ilyenről.

Én azt értettem, hogy üzeneteket továbbítottak, szóbeli és írott üzeneteket, de azért volt hatalmuk, mert megváltoztathatták az üzeneteket, vagy nem továbbították, vagy hamisították.

D: Így igaz. És biztos hogy voltak parancsok, amik arra programozták őket, hogy tudják hogyan változtassák meg az üzeneteket, amíg el nem öntötte őket a saját hatalom és uralkodásvágyuk. Szándékosan arra voltak programozva, hogy hatalmas egóval rendelkezzenek.

B: És ezért, ez a kommunikáció teljes irányításába helyezte őket, mint egy kémprogram a számítógépben.

D: Pontosan, olyanok voltak.

B: És azt csinálhatták amit csak akartak.

D: Így van, és csinálták is. Nagyon is csinálták. Nagyon is csinálták. Sok üzenet el sem jutott Ronhoz. Sokat megváltoztattak. A végén félős vagy visszahúzódó lett, egy Howard Hughes tipusú figura. Senki más nem beszélt vele a gyerekek kivűl.

K: És ki szervezte be a gyerekeket a legelején?

D: Azt hiszem, hogy a kormány alvó és tudatos felnőt ügynököket küldött az Egyházba, akik tanították a gyerekeket; hogy titkosszándékú programok mentek át a gyerekekben, amiről a szülők nem tudtak és amik szemelöl voltak rejtve.

K: Azt mondod olyan ügynökök, akik a szervezet tagjai voltak.

D: Pontosan. Pontosan. De a gyerekeket arra programozták, hogy embertelenné váljanak, és nem gyerekké; saját maguktól válltak entitássá.

K: Ki lettek képezbe, behozták a szervezetbe, úgymondd, és ki lettek képezve az ilyen módszerekre.

D: Nos, nem voltak annyira kiképezve a Szcientológiában, nem az igazi technikákra, hanem a dolgok erős katonai oldalára. Egész csoportok olyanná válltak, mint a Gestapo.

K: Értem.

D: Egyáltalan nem az igazi Szcientológiát tanulták, ők rombolták le az igazi Szcientológiát.

K: Olyan módon lettek beépítve, hogy... te ezt megérezted...? Mondjuk van egy gyerek és, meg tudnád érezni, hogy a gyereket és a szüleit beszervezte a CIA?

D: Elválasztották a gyerekeket a szüleiktöl.

K: Elkülönitették őket?

D: Igen.

K: Hogyan?

D: Mert létezett egy, úgy hívták A Hírnök Szervezet. Ez az Egyházon belül működött, és a szülők egy helyen dolgoztak a szervezetben, és a gyerekek a saját kiképzésükön mentek át, ami elvileg egy rendes iskola volt - de mégsem volt olyan mint egy rendes iskola. Erősen fegyelmező volt.

Az a személy aki átvette az Egyházat Hubbard halála után, még be sem fejezte a középiskolát. NEM volt jól iskolázott. De erőszakban nevelkedett fel, és uralkodásra lett tanítva. Az irányítára volt kiképezve. A hatalom használatában lett kiképezve, és most így is vezeti a szervezetet.

B: Azt mondod, hogy ez a szabályozás inkább az organizáciotól jött, mint a szülőktől, ez majdnem olyan mint...

D: Azt hiszem, hogy létezett egy szervezet a szervezeten belül, mert végül az IRS vette át az irányítást.. úgy értem, tele volt a hely IRS ügynökökkel, és ügyvédekkel akik irányítottak, akik átvették a hatalmat.

B: Igen.

K: És ez melyik évben történt?

D: A ’80-as években történt. Ez volt az utolsó felvonás.

B: Emlékszem, hogy egy másik leleplező, Bill Robertson, akiről beszélni fogunk ma, vagy nem, megnevezte Alan Hibbertet is, mint beépített embert - és, azt hiszem, a Broekeréket is. Mindez nyílvánossára lett hozva és alaposan meg van vitatva az interneten. De a lényeg az, hogy jó ok volt feltételezni, hogy űgynökök már el lettek helyezve...

D: Ó, lennie kellett.

B: ...ebben a piramis alakú struktúrában, ami része volt ennek a trónfosztásnak, és sokan úgymond alvóügynökök voltak, akik már nagyon régen bent voltak. És mindez melletted történt, mert te is már elég régen bent voltál. Azt hiszem, hogy Kerry ezt akarta kérdezni. Eléggé magasrangú voltál ebben a piramis alakú struktúrában. Ez pontos?

D: Nem, Közel voltam olyanon emberekhez, akik magasrangúak voltak a strukturában.

B: Rendben. Jól van.

D: Tudod meggyőződésem, hogy az FBI, a CIA és az IRS, az AMA és az Amerikai Pszichiáterek Egyesülete, mind összefogtak, hogy leszedjék a Szcientológiát, mivel ez mindegyiküket folyamatosan leleplezte, mert Hubbard kémkedett utánuk és terhelő bizonyítékokat tett közzé - és nyíltan gyógyított betegségeket az 50-es években.

Egy folyóiratot adott ki, amiben minden bűntettet felsorolt, az időpontokkal, helyszínekkel és eseményekkel, nevekkel. Sok ellenséget szerzett. De Hubbard az Illuminati és az Anunnakira jelentette a legnagyobb veszélyt, mivel sok igazságot tudott a múltunkról, arról, hogy kik is vagyunk valójában. Az Anunnakik nem akarják, hogy emlékezzünk a múltunkra! És ő sikeres technikákat kutatott és tett közzé, amivel megszabadulhatunk az amnéziánktól. Csak azt nem tudta, hogy az Irányítók még MINDIG itt vannak, nem mentek el!

K: Hogyan kezdődött a lerombolás? Más szóval, miben mutatkozott meg?

D: A gyerekeken mutatkozott meg. Azok a gyerekek a A Hírnöki Szerv-ben különbőztek a többi tagtól a szervezetben. nem voltak ugyanazok. Különállók voltak.

K: De úgy értem, voltak auditórok, ott volt a működő Szcientológia szervezet, szóval szó szerint hogyan történt a leszedés? Tudod egyáltalán? Úgy értem, én csak kérdezem.

Szóval, más szóval, volt ott... mondjuk... csak tippelni fogok: volt ott egy emberi lény, a gyerekeken kivűl, aki hatalmi pozicióhoz jutott, akiből egy amolyan alattomos vezető lett?

D: Először biztosan a színfalak mögött történt a felnötteknél. De a gyerekeken lehetett a hatalomátvételt észrevenni. Korrupció történt, amiben emberek kompromittálva lettek, ahogyan Ron is. Ron nem ismerte az igazi ellenséget.

És hűen az ősrégi technikához, a saját igazságszolgáltatási rendszere a végén maguk a tagók ellen lett fordítva. L. Ron Hubbard kompromíttálva lett és nem tudom, hogy melyik L. Ron Hubbard, de L. Ron Hubbard kompromittálva lett és paranoiást csináltak belőle és a szervezet egy uralkodó végrehajtási szervezetté vált. Az általa gondosan megalkotott igazságszolgáltatás, amit ő csak Etikának nevezett, egy sorozatnyi kirakatper helyszíne lett.

Az emberek elvesztették a működőképes igazságszolgáltatási vagy etikai rendszer igazi fejlödését, és a most már az eredeti paródiáját hibáztatták a most elkövettet bűnökért, amikhez AZT használták eszközként.

Az ő igazi etikai rendszere egy zseni munkája volt, de felforgatták és arra használták, hogy szörnyű bűncselekményeket kövessenek el a tagok ellen. A rendszert hibáztattuk és nem tudtuk, hogy tudatosan rontották el és a tagok elnyomására fordították azért, hogy mindnyájukat elintézzék.

Hubbard-ot megvakította a paranoia, és ez lassannként kezdődött, már nagyon régen. Bátorból félős. Bárcsak tudta volna, hogy oka van a félelemre de, amint mondani szokta, ha ismered valaminek az igazi okát, TENNI tudsz valami ellene. Fel tudod dolgozni. Az igazság felszabadít minket.

K: A végén már pénzt fogadott el? Vagy elkezdték megváltoztatni a technikákat?

D: Pénzt az első vonalokból vettek fel, de Hubbard megengedte, vagy részt vett az elején az erély használatában az embereket irányítása és fegyelmezése érdekében. Kétségbeesett.

Fő elmemanipuláció technika. Elcsábitani egy tiszta lényt, hogy egy kompromisszumot kössön, és ő alapvetően annyira jó, hogy ez a tett egy Achilles Sarok lesz, amig észre nem veszi hogy KI is manipulálta és miért, és hogy mi volt a saját szerepe az egészben.

B: Hadd javasoljak itt valamit, ami tulajdonképpen kérdés is. Mert ahogy mondtam, nem voltam akkor ott. Amit ebböl leszűrök az az, hogy például, egy üzenet jött ami állitólag Hubbard-tól származott, rajta volt az aláirása, és ez állt rajta: Ne csináljátok így, vagy úgy, mostantól ÍGY kell csinálni. Ez egy parancs.

De soha senki sem tudta ha ez tényleg Hubbard-tól jött. Könnyen meg lehetett hamisítani, mert a hírnökök kezében volt a teljes kommunikáció.

A mai napig megy a találgatás, hogy Hubbard aláírását hamisították-e, egyes - úgynevezett "Technikai Körleveleken"- mert mindent arról, hogy miként kellene egy hatékony folyamatot alkalmazni, Hubbard határozott meg, és ahogy a kutatásait az évek múlásával kifinomította, időnként változtatott, hozzáadott és javított rajtuk, mind például: Rájöttem, hogy van egy jóbb módszer erre, csináljátok így, vagy jobb eredményeket lehet ezzel elérni, ha így csináljátok, stb.

És csak rá kellett venni valakit, hogy ezt hamisítsa, és azt mondta: Szerintem, ez jobb, így kéne ezt csinálni, és ez igazából az volt, hogy szabotálták az egész folyamatot és teljesen más eredményeket produkáltak.

Alapos kutatások folynak most – tulajdonképen egy történelmi kutatáshoz lehet hasonlítani – a Szcientologia Egyházzal kapcsolatban, kikeresik és lejegyzik azt, ahogy minden folyamatosan változott.

D: Így igaz. Ez már csak az árnyéka annak, ami egyszer volt. Időnként besétálok az egyik szervezetükbe. Nem vagyok velük rosszban. Ki-be járkálhatok, beszélgethetek emberekkel akik ismernek, senki nem sejt rólam semmit.

Megtartom a jó híremet, bemegyek és figyelem, hogy mit csinálnak, és ez már teljesen más, majdnem felismerhetetlen, és a leghatásosabb dolgok amiket régen használtunk, már anyira fel vannak higítva, hogy teljesen hatástalanok.

Ronból egy bálványt csináltak. Ez most már egy kultusz. Azt mondják mindenkinek, hogy azért halt meg, mert tovább "akart" menni a következő színtre és a teste visszatartotta. Micsoda hülyeség! Olyan filmeket csinálnak amiben úgy mutatják be mint egy felemelkedett Istent. Undoródott volna ettöl.

B: Igen. Rendben.

D barátja: ... az egész rombolása nagyon hatalmas, nagyon magas helyről jött. Rangidős technikai személyek változtattak meg a megvalósítható eljárásókat. Ez mind azért történhetett meg, mert a A Hírnöki Szerv nagyon nagy hatalommal rendelkezett, és használta is, és a gyerekek megőrültek.

K: Megőrűltek?

D barátja: Megrészegedtek a hatalomtól. Ron elküldte őket, hogy mondják meg valakinek, hogy csináljon valamit és a gyerekek odamentek és azt mondták: Itt vagyok, én vagyok L. Ron Hubbard. A gyerek tulajdonképpen ezt mondta, és az illető azt válaszolta: Rendben, azt csinálom amit mondasz. Gondolj bele, egy  kilencéves, vagy egy hétéves ilyen hatalommal. Ilyesztő.

K: Tehát hittek nekik.

D barátja: Természetesen. Ez volt az eljárásmód. Ők Ron hírnökei voltak, akik pontosan kellett volna, hogy átadják az üzeneteket amiket ő küldött.

B: Nehéz elképzelni. Úgy gondolom, hogy nagyon nehéz az új generáció Szcientológusoknak ezt megérteni. Ez az egyik oka annak, hogy ez a felvétel annyira hasznos, mint egy történelmi dokumentum.

D: A barátom itt, ott volt 1950-től, amikor a köny először kijött. Ő egyike az úgynevezett "öregeknek". Így hívták őket. Már a többsége halott.

D barátja: Nagyon kevesen maradtak meg közülünk.

D: Kevesen maradtak. Nem mindenkinek van ilyen fizikuma öregkorára.

B: Arról beszéltünk, hogy hogyan változtatták meg a dolgokat, és hogy került homok a gépezetbe, és a dolgok fokozatosan meg lettek változtatva. És a hatalom egyre jobban a gyerekek kezébe került, és kicsúszott azok kezéből, akik igazán kompetensek voltak. És van is egy példa - azt hiszem elkaptad, hogy Bill Robertson hogyan... érdemes elmondani ki volt Bill Robertson?

D barátja: Volt ott egy pasi, Bill Robertsonnak hívták, és haladt előre a hierarchiában, kapitány lett a Tengeri Szervezetben a hajókon, és mesélt különböző történeteket. Az egyik történet az volt, hogy az egyik hajó Franciaországban volt és azt mondta nekünk, hogy a hajó nem mehet vissza Angliába mert akkor a kormány le fogja foglalni. Szóval a gyerekek, akik akkoriban már a kommunikáció központját irányították, azt mondták: Ne törődj vele. Erre nem kell odafigyelni. Így a hajó visszajött és a kormány le is foglalta. Ilyen dolgok.

És egyszer amikor Robertson Angliában volt, és Ron három épületre lakott tőle - Ron az egyik épületben volt, Robertson meg egy másik lakásban volt, három bérháznyira - és Ron küldött valamilyen üzenetet Robertsonnak, akkor a gyerekek átvették és kegyetlenül odavágták Robertsonnak, hogy:  Ronnak nem tetszik amit csinálsz, és alsó szinten vagy.

B: Mi az hogy alsó szint?

D barátja:  Hogy megharagítottál magadra valakit, és ezért jóvá kell majd tenned, hogy kárpótold azt, amit csináltál - akármi is lehettet ez akkor.

Pedig ezt csak a gyerekek találták ki, egy tízéves, vagy egy nyolcéves, bármennyi is lett volna. Így Robertson kegyvesztett lett, nem tudta, hogy ezt Ron nem maga mondta, és sok minden történt attól az eseménytől fogva. Egyre több ilyen történet, mert a Hírnöki Szerv haladt előre ahogy a Hírnöki Szerv gyerekeknek egyre több hatalom került a kezébe.

D: Nem Bill Robertson volt az egyetlen akivel ez megtörtént. Sok, sok hatalmas ember, akik magasan voltak, és fantasztikus képességel rendelkeztek, hogy technikájukkal segítsenek másoknak tudatosítani a bennük lévő természetfeletti képességeiket...

A Szcientoógia Egyház harcolt az IRS-el, a pszichiátrával, természetesen harcoltak az áramütéssel való "gyógyitás" ellen, és drogok ellen harcoltak, gyógyszerek és bármilyen más drog használata. Kiadtak egy magazint amiben ezeknek az ügynökségeknek meg szervezeteknek összes bűntetteit részletesen leírtak. Sok ellenséget szereztek. Ő nem félt kimondani az igazságot és felfedni mindezeket.

Az ő technikái drogok és hipnózis nélkül is müködöt, segített visszaidézni emlékeket, millio évekre visszamenőleg, emberek ráébredtek saját igazi örök spirituális természetükre.

Ez a tudás megszokott volt nekünk abban az időben, és NEM aokkal a technikákkal csináltuk, amik most már ennyire népszerűek lettek: hogy regresszióban visznek és másvalaki mondja meg, hogy mi is volt a te történelmed, hogy drogokat veszel be, hogy megtudd, vagy hipnózis alá kerülsz, hogy megtudd.

A technikák amiket kifejlesztett eléggé egyszerüek voltak. Egyszerüen emlékeztél az életedre, ugyanúgy mint arról amit tegnap reggeliztél. Emlékeztél arra, hogy mit csináltál ezer évvel ezelőtt és nem érezted a különbség, ha egy bizonyos ponton túl fejlesztetted a technikát. Nem volt soha senki, aki bármit is megmondott volna magadról ezekkel a technikákkal; egyszerűen a saját emlékeid voltak. A technikák nem elememanipuláció volt. Ezek visszafordították az elmemanipulációt.

K: Menjünk vissza a történetbe oda, ahol beszívárogtatták az ügynököket és a tagok gyermekeit vettek célba, tudod, és az egész folyamatot megbuherálták. Jó?

D: Igen.

K: Szóval beavatkoztak a kommunikációba, így különböző hasadások jöttek létre a szervezetben.

D: Így van.

K: Voltak egyének is, akiken észre lehetett venni dolgokat? Ahogy mondtad, a szervezet ellenezte a drogokat, de olyan embereket is, akik valószinűleg - csak találgatok, kijavíthatsz - pénzt sikkasztottak, a drogok használatára bíztatták az embereket, hatalmi játékokat folytattak, esetleg különböző negatív technikákat használtak?

D: Amennyire én tudom, az ilyen dolgok mind fentről indultak. Nem a szervezet tagjai voltak. A vezetőségből, Hubbard kénytelen volt bujkálni. Azt rendelte el, hogy a pénzt a tetejéről vegyék le. El kellet bújnia és folyton menekülnie kellett valamelyik kormány elől. Azért volt kint a tengeren. És...

K: Az organizáció teteje? Azt mondod, hogy ezek a dolgok fentről jöttek?

D: Nem a drogok, hanem a pénz, legalább is így tudom. Hihetetlen összegeket vettek ki a szervezetből, és elvitték, kézben vitték azért, hogy Hubbbardót ne lehessen megtalálni. Néha papírzacsókban!

Egy millió dollár egy papírzacskóban!

K: Rendben, tehát azt mondod, valamennyit a pénzből. A Szcientológia arról vilt híres, legalábbis amennyire én emlékszem, hogy irtózatos sokba került.

D: Nagyon sok! És a tömeget manipulálták azért, hogy megkapják. Azt igérték olyan sok képességeket kapnak majd, hogy visszaszerzik azt a pénz amit az Egyháznak adtak kölcsön. Jelzáloggal terhelték a házaikat, a hitelkártyákat stb.

K: Így hát folyt be a pénz, és azt mondod hogy egy része Hubbardhóz került.
Feltételezem nem az egész került hozzá.

D: Hát, a legtőbb neki ment, és földek vásárlására. Most már a pénz annak megy aki átvette az irányítást; egyik az akkori gyerekek közül. Valószinüleg most is a tetejéről veszik le a pénzt, mint Hubbard csinálta régen, csak hogy ma már összejátszanak az IRS-el és a kormánnyal, nem bujkálnak mind Ron, mert megálapodtak a bűnözökkel. Az Egyház olyan sok kompromitáló dolgot tudott az IRS-ről, hogy David Miscavige ezt felhasználva, követelte hogy béken hagyák öket. Zsarolás volt. Miscavige’s megzsarolta a kormányt, hogy ejtsék a "vádakat".

K: Tudtad a neveket a piramis tetején, akik a szálakat mozgatták fenntről...? Még nem olvastam a leveledet, így nem tudom ha megneveztél személyeket.

D: Egyáltalán nem. Egáltalán nem.

K: Szóval nem neveztél meg senkit. De tudtat azoknak az embereket a nevét, akik segítettek a beszivárgásban és, hogy behozzák az ügynököket?

D: Hadd emlékezzek. Adj egy percet. Emlékszel ki volt...? (a barátjához szól)

K: És nem kell itt most elmondani.

D: Semmi baj. Csak megkérdezem a barátomat, ha ő emlékszik nevekre. Olyan régen volt. Majdnem 30 éve. Nem emlékszem a felnőttek nevére akik bezavarták a dolgokat. Egy pár gyerek nevére emlékszem. Emlékszel? Úgy tűnt, hogy nagyon kompromitált emberek voltak.

D barátja: Egy Örzőkutya Bizottságot állitottak fel.

D: Ó igen, az Örzőkutya Bizottság. Szörnyüek voltak. Felnöttek.

D barátja: Egy IRS tag is volt benne. Nem tudom a nevét.

D: Ez volt az. Így csinálták.

D barátja: Egy IRS tag, három ügyvéd és egy magassabb rangú Egyház tag. Szóval lényegében ez az Őrzőkutya Bizottság volt aki.... Ron állította ezt fel, hatáskörük volt az egész szervezet felett, stratégia szempontból, jöhettek és kijavítottak bármit, ami javításra szórult.

D: Ron csinálta? Hát, ha ez így volt és beengedte az IRS-t, a egyik legrosszabb ellenségét, akkor már biztosan kompromitálva volt, vagy ez egy meghamisított jelentés, hogy ő ezt így állitotta fel. És az Örzőkutya Bizottságnak is joga vólt kirugni embereket; mindent megcsinálhattak az emberekkel, az üzleti vagy a privát életükben, a hírnevükkel -  amit csak akartak, ha valakit tönkre akartak tenni és ha úgy döntöttek, hogy veszélyt jelentenek az Egyházra.

D barátja: Alapvetően, az Örzőkutya Bizottság jogorientált lett, szóval különböző kamuvállalatokat hoztak létre, hogy a pénzt megóvják, olyan négy vagy őt vállalatot. Borzasztó nagy mennyiségű pénz folyt be, ami egy legálisan működő szerkezetből, szervezetből származott, és különböző eltulajdonított kiadó, és így tovább, külön entitás lett és...

D: A kiadók hígították fel az anyagot.

D barátja: A fiatalok, a gyerekek, a fickó aki most vezeti az Egyházat, egyike volt
a hírnökőknek és körülbelül öten voltak és a harc ami bekövetkezett, abból ő jött ki nyertesként.

D: Igen. A gyerekek harcot vívtak a vezetésért, és ő nyert.

B: David Miscavige. Ez mind nyilvánosságon van.

D: Pat és Annie Broeker... Mind harcoltak egymással a hatalomért. Mindenki figyelte és találgatták, hogy ki lesz a nyertes. Nagy dráma a magasban. Rengeteg hulla.

K: Rendbe. Tehát, miközben az történt, mert probáljuk felépíteni a történetet a leveled megírásáig, szóval erről próbálok most egy képet alkotni, így azon tünődtem: Pontosan mikor jöttél rá az egészre, ha emlékszel az évre?

D: Azt hiszem ’80-ban, ’79, ’80.

K: Már voltak tiszta jelek arról, hogy a szervezet rossz úton volt.

D: Igen, abban az időben, amikor megírtam, egy pár a gyerekek közül már harcolt és akkor írtam meg a levelet és ott megneveztem ezeket a gyerekeket.

B: De biztosan voltak mások is akik rájöttek és akiket nagyon nyugtalanította a helyzet. Volt egy fokozatosan, ahogy én értettem - ez egy kérdés - volt egy fokozatosan növekvő beismerés és aggódás, de senki sem tett igzából semmit.

D: A vezetők megpróbáltak valamit csinálni. Volt egy találkozás a Zászlón,
ami a főközpont volt, és az összes egyéni szervezet - franchise-nak nevezték – vezetője ott találkozott, és mind az Őrzőkutya Bizottság miatt panaszkodott, és arra, hogy miként irányítják őket és, hogy a technikát [feldolgozási eljárások] kompromitálva lettek.

K: Hogy érted, hogy a "Zászlón" volt? Az egy hely volt, ahol megtartották?

D: Igen egy hely volt. A főközpont volt, és azt hiszem ez Floridában történt, így van? Vagy talán egy hajón?

D barátja: Clearwater, Florida.

D: Volt egy szárazföldi központ is. Ez nem a hajó központban történt. Tehát találkoztak, ezek a franchise tulajdonosók és vezetők, ezek mind fontos emberek voltak, akik ismerték a technikákat és segítettek másoknak is a saját csapatukat felállítani, ahová az emberek bejöhettek és felmehettek ezen a létrán, amin visszakapták a memóriájukat, az emlékezeteiket és a szabadságukat, alapvetően – ők voltak azok akik az egészet terjesztették a nyilvánosság számára.

És mind azért találkoztak, hogy panaszkodjanak, és azon tünődtek, hogy mi történik a szervezettel.

K: Te elmentél arra a találkozóra?

D: Én nem voltam ott a találkozón. A levélben azért írtam a találkozóról, mert hallottam arról, hogy mi történ ott és, hogy mi történt ezekkel a kiemelt vezetőkkel, mindegyiket elhallgattatták és leállították és olyan helyzetekbe hozták, amiben bűnözőknek állították be őket, egyes esetekben kirugtak őket vagy azt mondták nekik, hogy sokat kell tenniük azért, hogy kárpotólják azokat a szörnyű dolgokat amit tettek.

Dehát ezek az emberek épitették fel a szervezetet. Ezek a vezetők voltak azok, akik külön megalkották a maguk szervezeteiket, melyek táplálták az Egyház által vezetett szervezet felső színtjeit. Tönkretették őket azon a találkozón, ami 1981-ben volt.

K: Ártatlanok voltak? Azt akarod mondani?

D: Igen. Ártatlanok voltak. Ezek a vezetők tettek a legtőbbet a szervezetért.

B: Nagyon tehetségesek voltak, mindenki tisztelete őket, igazi hősök voltak...

K: Rendben, és akkor még egyszer...

D: Az Örzőkutya Bizottság, azt hiszem, az egy kissé titokzatos volt. Azt hiszem beszéltem erről a levélben. Kissé rejtélyes volt, hogy ki volt kicsoda benne, de hatalmuk volt, amit állítólag Rontól kaptak, de ha ezt Ron írta alá, szerintem a gyerekek műve volt. Nem úgy volt ez, hogy Ron Hubbard mindenről tudott, ami történt.

Ha ő írta alá, akkor az elméje valamiféle paranoia állapotba lett komprommitálva. Ő maga is tudta, hogy évek óta támadják. Bizonyára már a ’70-es években tudta,  hogy bujkálnia kell és, hogy menekülnie kell. Tudta, hogy a tengerre kell vonulnia.

Az erős jelleme, az a képessége, hogy megvédje magát és másokat arra tanítsa hogyan legyenek felelősek és álljanak ellen a gonosznak... Ő ilyen volt és ezt tanította, és körülötte is ilyen emberek voltak, szóval ott volt a nyílt tengeren és csinálta a dolgát és természetfeletti adottságokkal rendelkeztek, amivel előre tudták, hogy mikor lesznek megtámadva, hogy melyik kikötőbe mehetnek és meyikbe nem és ilyesmik. Tehát... valami történt vele.

K: Valahogy kompromittálódott.

D: Igen kompromittálódott, kétségkivűl.

K: Tehát, azt mondod, hogy volt ez a találkozás, és mi lett a találkózás eredménye?

D: A találkózás eredménye az volt, hogy ezeket az embereket, akiknek hatalmuk volt, mindegyiket leállították, eltávolították a saját szervezetük vezetéséből.

K: Ki lettek rugva? Megkérték őket, hogy haggyák el a szervezetet?

D: Hatalmas bírságokat kellett fizetniük és olyan bűntettekkel vádolták őket, amit el sem követtek. Ezt nyilvánosan közzétették. Azok az emberek voltak, akiket a legjobban tiszteltek. Az emberek becsapva és összezavarodva érezték magukat. A vezetők nyílvánosság előtt lettek megalázva.

K: De csak azért mert valamilyen Egyház megbüntet, az még nem azt jelenti hogy ki is kell fizetned, nem?

D: Voltak akik fizettek, voltak akik nem. De semmi nem müködött már. Az Egyház infrastruktúrája müködésképtelen lett. A saját tagok szembeszálltak a hierarchiával. Bizalmas anyagokat hagytak a szabadban.

K: Rendben. Szóval akkor voltak már tagok akik otthagyták az szervezetet?

D: Nem. Senki nem ment el. Lojálisak voltak - és nem akarták elhinni hogy ez mind megtörténik. Mint az USA most! Ezek az emberek tenni akartak valamit az emberiség érdekében. Tehát itt van a szervezet, aki ezeket a technikákat adta át és Ron Hubbard vezette és senki sem tudta, hogy mi történt Ronnal. Sokan azok közül akik ismerték, el lettek tőle zárva és nem tudtak vele beszélni.

K: Tehát azt mondod, hogy a szolgálatában maradtak.

D: Ragaszkodtak hozzá.

K: Egy hűségtudatuk volt azért, amit adott nekik, vagy ilyesmi?

D: Masszív zavarodottságot, szomorúságot és nagy elárulást éreztek, beleértve azokat is akik közvetlenül dolgoztak Ronnal. A levelet egy vagy két hónappal a "Misszió Tulajdonosok" találkozása után irtam.

A gyűlés után nagy volt a felháborodás, tehát az emberek elkezdtek titkos találkozókat szervezni a gyüléssel kapcsolatban; halk beszélgetések az előszobákban, világszerte beszélgettek erről. Összegyűltek az emberek saját otthanukban és arról beszéltek, hogy mi történt a "nagy gyűlésen", és ezekről a szörnyű dolgokról amik történnek a felhígitott, rosszúl használt technikákkal; és arról, hogy nem használták a szervezet rendszerét a viták megoldására és annak a a felfedésére, hogy ki mit tett, hogy rosszul használták, vagy kirakatperek rendezésére használták, ahol embereket "gonosznak nyilvánítottak" Szcientológia szaknyelven, egy száműzetés.

De ha harcoltál ellene, drogokat csempésztek be, hogy kompromitáljanak, a családódat, barátaidat, vagy munkaadódat hívták fel, hogy zaklassanak. Az igazságszolgáltatással való visszaélések már évek óta kezdett belopakodni, de a Misszió Tulajdonosok gyűlésen a Zászlón, a rendszer teljesen összeomlott.

Elszigetelték a magasabb, legtiszteltebb vezetőket, és bűnös viselkedéssel vádolták meg őket. Vezekelniük kellett kemény munkával, amiért ezeket a "gonosz" dolgokat tették.

Az Egyház "adót" szabott ki arra, aki Hubbard technikáit használta. 10 százalékot kértek az üzleti bevételből, ha egyáltalán használtad a témát a cégedben. A lehető legrosszabb irányító és elnyomó taktika volt, amit az alaptémán használhattak. Pont az ellenkezője annak, amit tenni kellet volna ha azt akarják, hogy a témát jól ismerjék és jót gondoljanak róla.

Szóval az emberek találkoztak világszerte. Összejöttek és beszélgettek és probálták megérteni: Hol van Ron? Mi történt Ronnal? Hogyan történhet meg mindez? Próbáltak rájönni.

Nagyon intezív összejövetelek voltak ezek. Emberek sírtak, üvöltöttek mérgükben. Sokan azok közül, akiket zokogni hallottam, Ron közeli barátai voltak. Igazi szeretet, elkötelezettség és lojalitás lett elárulva. Hogy engedhette meg ezt Ron? HOL van? Mi TÖRTÉNT vele?

Szívszorító volt. Ezek az igazi érzések láttán döntöttem úgy hogy megírom a levelet. A legnagyobb felfedezés a Szcientológiában a “Third Party Law” (harmadik személy törvény) volt. Ez kifejtette hogy, ha két oldal folyamatosan konfliktusban áll, akkor lennie KELL egy ELREJTETT HARMADIK OLDALNAK, ami láthatatlan vagy nem nyilvánvaló és ami ezért felelős. Ez volt a levelem alapja.

K: Rendben, most térjünk vissza hozzád. Tehát az emberek ezeket csinálták. Te nem voltál ott azon a bizonyos gyűlésen Floridában. De ugyanakkor, gondolom voltak barátaid akik ebben részt vettek. És így, mi történt utána? Részt vettél olyan találkozásokon amit leírtál?

D: Igen. El kezdtem járni ezekre, és meghallgattam, hogy mi történt, azókat az embereket, akik hősök voltak, akik sokaknak segítettek; Hallgattam, ahogy arról beszéltek, hogy mi történt.

K: Rendben, és mi késztetett akkor arra, hogy megírd a levelet?

D: Az emberek kisírták a lelküket, mérgükből és gyötrelemből kiabáltak. Tanúja volt néhány ember sírásának, akik Ron közeli barátai voltak.

Hittünk abban, hogy a bolygónk a megsemmisülés szélén áll, és mi meg fogjuk menteni. Hittünk abban, hogy megvannak az eszközeink a megmentséért. Egy mozgalom voltunk. Hittünk abbanm hogy a múltunk és a jövőnk a csillagokban van, úgy ahogy Bob Dean is mondja.

K: Jó.

D: Tanácsadásra járt hozzám valaki, aki közvetlenül Ron Hubbard gyerekeinek dolgozott, így tudomást szerezrem mindenféle kínos dologról, hogy a gyerekek nem találkozhatnak vele, az annyuk nem tudja Hubbard-ot elérni, folytonos ellenőrzés alatt áll, és hogy a Messenger Organizáció és az Örzőkutya Bizottság áll közöttük, és úgy döntöttek hogy nem kommunikálhatnak vele, és ők döntenek arról hogy mi történjen Ron Hubbarddal.

Ron és a felesége úgy döntöttek hogy külön mennek, így a hatóságok nehezebben találják meg Ront, de lehet hogy ez is csak a Messenger Org manipulációja volt. Talán csak a Messenger Org talált ki hamis történeteket, és az ebből keletkező félelmet LRH és családjában arra használták, hogy lehetetlenné tegyék a találkozásukat.

Tehát valami nem volt rendben; a család nem tudott már semmit elmondani Ronnak. Erröl folyamatosan hallottam. A gyerekek - a gyermekei - nagyon szomorúak és csalódottak voltak.

K: Rendben, és akkor mi késztettel arra, hogy leülh és megírd a levelet?

D: Az a vágy, hogy megmentsem ezt a dolgot, és ezen keresztűl segítsek az emberíségen, ahogy ezt az elején akartuk.

K: Érten, de volt-e valami, tudod, ha én egy forgatókönyvet írnék, volt-e egy ösztönző pillanat, ami azt sugallta neked, hogy olyan különös ismereteid vannak, különös hozzáférésed a dolgokhoz, és hogy írhatsz egy levelet, aminek viszhangja lesz?

D: A döntő dolog az volt, amikor láttam hogy milyen veszélyes volt az a  nyugtalanság ami el kezdett úralkodni a nyilvánossá fölött. A hatalmas méretű Los Angelesi létesítményt megrohamozták mérges, feldúlt Szcientológusok. Betörtek a nagy alsó étkezőben. Többen is kint voltak megafonokkal és egyre többen csatlakoztak.

Közel voltunk egy teljes lázadáshoz, ami kezelhetetlenné válhatott volna. Az Egyházi hatóságok nem tudták kezelni. Olyan volt mint egy forradalom kezdete.
Következtek volna a betört ablakok, verekedés, korház, sebesültek. Nagyon vadnak tünt, ezt mind láttam, tanúja voltam az egésznek.

Megafonba üvöltözték a sérelmeiket, sikoltoztak, zokogtak és gyorsan kezdett a lincs hangulat kialakulni. Az Egyház legnagyobb fegyvere az exkommunikációval való fenyegetés volt. De a hatalmuk már legyengült. A levelem nem lett volna ilyen hatásos, ha ez nem történik ott meg.

B: Húú. Erről nem is hallottam.

D: Elértük a kritikus tömeget. Azt hittem hogy kitőr az erőszak. A Egyházi hatóságok láthatóan rettegtek, próbálták lenyugtatni a tömeget. Másnap, egy másik szervezetnél ahol dolgoztam, hallottam a lázadásról Ron gyerekei szemszögéből is.

Ketten - Arthur és Yvette - ott dolgoztak ennél a másik szervezetnél Los Angelesben. Ők is féltek. Az emberek követelték hogy lépjenek kapcsolatba Ronnal, de nem tudtak. Diana, egy másik idősebb gyerek, nem volt az irodában, de ő is érezte a szörnyű nyomást. Ezek a gyerekek mind élnek, és mind le lettek fizetve.

K: Nagyon fiatalok voltak akkor?

D: Tízenévesek legfeljebb, és az egyik gyerekét megölték és kint hagyták a sivatagban.

B: Quentinről beszélsz?

D: Igen.

K: Meghalt?

D: Igen. Megölték, és kint hagyták a sivatagban, Vegas környékén.

K: És ez az előtt történt, hogy megírtad a levelet?

B: Van itt valami különös: Kit Green adta nekem a boncolási jegyzőkönyvet.

K: Emlékszem erre.

D: Igen? Mi volt az?

B: Gyanus. Meg tudom mutatni a részleteket.

D: Szeretném látni.

B: Meg van nekem. Majd átküldöm e-mail-ben.

D: Nagyon sajnáltam Quentint. A legkedvesebb ember volt akivel valaha találkoztam. Mikor Los Angelesbe jött, mindig meghivott hogy figyeljük munka közben. A technikák mestere volt. Ron azt mondta, ő volt a legjobb a világon.

D barátja: Hozzáfűzhetek itt még valamit? Tulajdonképpen az főszervezetet átvették ezek az új emberek, gyerekek, akik felnőttek. A missziók, vagy a távoli területek, ahol az emberek tanúlták a technikákat, azok nagyon jó munkát végeztek.

Azok akik a központban dolgoztak nem értették ezt az egész tevékenységet ami kívül történt, és azt hitték, hogy a misszionáriusok átverik őket, és nem adják oda a pénzt ami a központot illetett volna meg, hanem a többi missziónáriusnak adják a tevékenységük folytatásáért.

És így van ez a terület ahol dúl a harc, a központi és a külsö szervezetek közt... Gondold el, az egyik magas vezetőnél mindig volt egy 45-ös és ott volt az asztalán, hozzá kellet bemenni beszélni, és ott a 45-ös szembe veled.

D: Russról beszélsz?

D barátja: Nem.

D: Nos, neki is volt egy.

D barátja: Minden esetre ennek a technikának az egyik fő tanítása az volt, hogy akármikor harc van két ember között, ott keresd a harmadikat is.

D: Igaz.

D barátja: És a Harmadik Fél Törvénye, ami le van írva a technológiában, nagyon nyilvánvaló volt Dane-nek.

D: Igen. Itt egyértelmüen a harc nem a központ és a külső szervezetek között volt. Valaki okozta ezt a csatát, amiben az szervezet saját maga ellen harcolt.

És lényegében így tették tönkre az Egyházat. Saját magával harcolt. Egymást készitették ki. Mint a házasságokban, emberek aki egyszer szerették egymást, tönkre teszik egymást. Emberek akik szerették egymást, együtt dolgoztak, együtt emelkedtek pozícióra, megegyeztek elveken, önzetlenül voltak ott, nem pénz vezérelte őket – az emberiség megmentése volt a szempont, hittek Ron Hubbardban, hogy a bolygót tönkre fogják tenni és ezt maguk is látták, amikor visszaidézték a saját történelmüket, hogy ez egy ismétlödő dolog a Földön, ami megint jön lefelé a hegycsúcsáról. Segíteni akartak, hogy az emberek FELÉBREDJEN, emlékezzenek, hogy kik voltak és kik is valójában, és együttesen megmentsék a Bolygónkat.

D barátja: Hadd fejezzem be a gondolatomat, ami a Harmadik Fél Törvényéről szólt. A legtöbben közülünk nagyon is tudatában voltunk a Harmadik Fél Törvénynek.

És amikor a Dane Tops levél kijött, feltárta hogy mi történt a Floridai gyűlésen,
a központ kiadott egy közleményt, hogy ha nem tetszik nekik az, amit csinálsz, kiközösítettek az Egyházból és kész. Ennyi, semmit nem tehettél. És több száz ilyen rendeletet adtak ki egyszerre, három, négy hét, talán másfél hónap leforgása alatt.

K: Ki által?

D barátja: A központ, ami a gyerekek és a különböző ábécés ügynökségek vezetése alatt állt már. Dane levele kijött... és van itt még egy tényező.

Az történt, hogy a központ felállított egy csapatot, Pénzügyi Rendörségnek hívták és ezek kijöttek a különböző külső franchise szervezetekhez, és ezt azért tudom mert egy nagyon jó barátom vezette az egyik ilyen szervezetet, és azt mondták neki: Tartozol nekünk 15,000 dollárral, pont annyi volt a bankszámlájukon. El vették az egész pénzt a számlájukról. Csak úgy elvitték. Feltörték a Missziót.

D: “Misszió” a Szcientológia franchise egy másik elnevezése.

D barátja: Mi vagyunk a Pénzügyi Rendörség és mi felelünk az összes pénzért, ami vissza kell, hogy kerüljön a központhóz.

És ez világszerte így történt. Nem nehéz elképzelni, hogy mit üzen a központ ezzel: Az összes pénzed az enyém. Megjelent Dane levele. Mindenki előveszi a levelet, és azt mondja: Nézd csak: KICSODA ez a harmadik fél?

D: Ezt írtam le a levelemben.

D barátja: És mindenki kérdezi, ki is a harmadik fél? És ezt kérdezte Dane a levélben, amit kiküldött mindenkinek. Ez indította el a hitszakadást meg az elvándorlást.

K: Egy spirál.

D barátja: Egy spirál. Így igaz.

D: Nem csak arról volt szó hogy volt akinek igaza volt közűlünk, és volt akinek nem. Az Egyház igazi romblója valami rejtett külső dolog volt, ami hamis információkat ültetett be és egymás ellen úszitott minket, de főleg az alapitó ellen, Ron Hubbard.

K: Még mielőtt a levélről beszélnénk, egy kis háttér információ arról, hogy most ott állsz. Mindez történik körülötted, jársz ezekre a találkozókra, amiket leírtál, de nem vagy egyedűl, hanem van még két ember, akikkel ebben a kis csoportban vagytok. Így van?

D: Ők nem jöttek el ezekre a találkozókra. Nem akartak egyáltalán részt venni az egészben. Az egyik közülük már kilépett a szervezetből, mert előrelátta a jeleket - és a másik féllt belekeveredni, vagy azt a látszatot kelteni, hogy az Egyház ellen megy. Csak én mentem egyedül ezekre a találkozókra, és a nyilvános felkiáltásokra, és az egyenes lázadásokon.

K: Rendben, szóval egyedül voltál ott. Az a két ember veled dolgozott? Mert azt mondtad, hogy két más emberrel dolgoztál. Közük volt a levélhez?

D: Nem. Semmi közük nem volt a levélhez. Teljesen az én ötletem volt. A velük való munka csak a képességek előhivására volt korlátozva, amik a háromhónapos földönkivüliekkel való kapcsolatból származtak eredetileg.

Egyikünk kidolgozott új technikákat és azt is alkalmaztuk. Egymással dolgoztunk, hogy a technikákat egy magassabb szintre emeljük... Maga azt a technikát, amit Hubbard csinált, továbbfejlesztettük azért, hogy több képességre tegyünk szert és, hogy ezek stabilabbak legyenek. És ez volt az egyetlen munka, amin velük csináltam.

K: Rendben, nem tudom, hogy ezek az események melyik évben voltak?

D: Ez mind ’80 és ’82 között történt.

K: Tehát ekkor döntötted el hogy megírod a levelet. A földökivüli kapcsolatod mondta, hogy információkkal rendelkezel, vagy egy letöltés, ami azt mondta, hogy ird meg a levelet, vagy segített a megírásában? Vagy valami más közvetlen ösztönzéstől írtad meg?

D: A nyilvános felkelés Los Angelesben volt az utolsó csepp. Nagyon ijesztő volt.
Az erőt a kifejlesztett képességeimből merítettem. Visszanézve, és amit azóta megtudtam Camelotból, most már tudom, hogy egy földönkivüli kapcsolatban volt részem, amitől arra voltam képes, hogy ennivaló, víz, és alvás nélkül fennmaradjak 3 hónapig, és eközben letöltsem azt a sok információt az emberiség megalkotásáról - és sokkal többről.

A "fátyol" mögé kerülni, ahogy mondják. De ami bátorságot adott arra, hogy kitaláljam Dane Tops-ot és megírjam a levelet, nem a földönkivülivel történt élmény volt. Dane Tops abból a szenvedélyes vágyból született, hogy megmentsem a Szcientológia Egyházat és Ron Hubbard-ot.

K: Csak egy józan elemzés egy ember szemszögéből, temagad, aki rendelkezett belső kapcsolatokkal meg információkkal, és aztán az, ami körülötted folyt, aki alapvetően - szóval minden kezdett szétesni - ahogy le is írtad.

D: Szétesett, de senki nem ment el.

K: Rendben. Még akkor sem, amikor kiközösítési leveleket küldtek nekik.

D: Nem mentek el.

K: Rendben. Tehát akkor, ezzel a tényállással, megírtad a levelet. Értem, de akkor már rejtve kellett lenned.

D: Mindig is rejtve voltam, mint Dane Tops.

K: Más szóval van egy személyiséged, akit ők ismernek. Amikot beméssz, köszönnek?

D: Igen. Úgy ismernek, ahogy most vagyok, de másvalaki lettem és máshogy öltözköttem amikor Dane Tops voltam. Senki nem ismert meg. Még a rendszámot is kicseréltem az autómon. Teljes volt az álcázás.

K: Miért?

D: Azért, hogy Dane Tops legyek. Mert kibéreltem egy olyan postafiókot, melyik... igazából, találnom kellett egy olyan postafiókot, ahol ne tudjanak követni, vagy megismerni, ami ne egy normális, gyanús postafiók legyen, szóval kibéreltem egy postafiókot Dane Tops néven és ez egy olyan üzlet része volt, amiben ez emberek pornógráfia levelezésre használták ezeket a postafiókokat. Ezért biztonságiak védték a törvénytől.

K: Tehát már előre gondoskodtál erröl.

B: Ez nagyon fontos része a történetnek.

K: [Billhez] tudom hogy fontos, de menjünk bele kicsit mélyebben, hogy megértsem a részleteket.

[Danehez] Meg akarom érteni, mert tudom, hogy talán többet is tudsz, de én erről nem tudok semmit, tehát úgy beszélek veled, mint aki semmit sem tud arról amit tettél és ahogyan tetted.

Meg akartad írni ezt a levelet. Eldöntötted, hogy megírod a levelet és utána találtad ki, hogyan küldöd el? Vagy előbb azt találtad ki, hogyan álcázd magad, tudván, hogy mit tenne veled ez a szervezet, ha megírnál egy ilyen levelet? Érted a kérdésemet?

D: Érzelmi alapon irtam meg a levelet, és nem gondoltam ki előre mindezt, mert akkor fogalmam sem volt, hogy milyen hatással lesz.

Megírtam és elküldtem 20, 30 kulcs embernek a Los Angelesi levelezőlistáról, ennyi az egész.

Ez volt az egyetlen alkalom, amikor feladtam a levelet. De kellett egy válaszcím, hogy lássam ha válaszol valaki, és ennek teljesen rejtetnek kellett lennie, hogy ne tudják meg ki vagyok.

K: Akkoriban még nem volt e-mail, szóval hogy küldted?

D: Egyszerű levélben, postán.

K: És nyomon követhető volt?

D: Igen, mert volt rajta válaszcím, ami ez a hamis postafiók volt, egy rendes postafiók Dane Tops néven, és Dane Tops írta alá a levelet.

Amikor a Postára mentem, hogy felvegyem a leveleket, megváltoztattam a külsőmet és más rendszámot raktam az autómra. Mert tudtam, hogy a szervezet figyelni fogja a postafiókot.

K: Szóval volt egy álcád, rendben. Elküldted a levelet mielőtt ehatároztad hogy rejtőzködni fogsz?

D: Azt hiszem a postafiókot még az előtt béreltem ki, aztuán küldtem csak el a levelet, tehát akkor már védett voltam. De amikor megírtam, nem tudtam, hogy mit fogok csinálni. Csak személyes szenvedélyből és vágynül írtam.

De amikor eldöntöttem, hogy elküldöm és nagyon fontos emberek postacímét megkaptam a Los Angelesi szervezetből, úgy döntöttem, hogy nem tudhatják ki vagyok és nem engedhetem meg magamnak, hogy megtaláljanak.

Csak úgy aláírtam, mint Dane Tops és megtettem ezt egy pornográfiai postacím használatával. Ki kellet találnom hogyan rejtőzködjek. Olyan ötletem született, ami nem rám vallott, hogy elmenjek egy olyan helyre, ahol még sosem jártam.

Az álcámat úgy találtam ki, hogy elmentem egy férfi homoszexuális pornófilmet megnézni, és megfigyeltem hogy öltözködnek, nagy esőkabátokba, amikor bementek, mert ott maszturbáltak, és így szedték fel egymást, benn a moziban..

Tehát elmentem pár ilyen moziban, ebben az esőkabátban, és utánoztam a stílusukat, és megtudtam, hogy hol vannak ezek a pornó postafiókok, mert megkérdeztem az egyik pasastól, aki azt hitte én is meleg vagyok. Nagyon vigyáznom kellett magamra.

K: Valakitől tanácsot kértél, vagy magadtól találtad ki mindezt?

D: Teljesen egyedül. Megírtam a levelet. Aztán azt gondoltam: Hogy fogom ezt végigvinni? Azt gondoltam: Nos, megpróbálom ezt; felöltözök mint azok a pasik akik ezekbe a mozikba járnak Hollywoodban. Mentek azok a filmek, és látni lehetett a férfiakat kint, és mind feszes ruhákban és álcázva voltak. Elkezdtem moziba járni. Megtudtam az egyiküktől, hogy hol szerezhetek egy titkos postacímet, mert midegyiküknek volt egy titkos postacímük. Melegnek lenni más volt akkoriban.

K: Érdekes.

D: [nevet]

B: Nos akkoriban, senki más, egyetlen egy ember sem tudta akkor, hogy te ezt csinálod.

D: Nem.

B: Teljesen egyedül csináltad, egy teljesen személyes titok. Senki sem tudta.

D: Így van.

K: Volt akkoriban barátnőd? És ő nem tudott erröl?

D: Nem, nem tudta. Ő nagyon benne volt a szervezetben, és biztos nem helyeselte volna amit csinálok, így előle is el kellett titkolnom. És mindig ezt a fura felszerelést hurcoltam magammal a böröndben, nagyon furcsa volt.

K: Szóval a levelet a tudta nélkül küldted el?

D barátja: Én is ott voltam. Elmesélted nekem, és én nagyon megíjedtem, mivel én nagyon...

D: Magasan voltál, magasabban mint én.

D barátja: Nagyon megíjedtem és azt mondtam: Nos, mindez elég hihetetlen. [Dane nevet] Hogyan fogod megvédeni magad? És ezután gondolta ezt ki, mert én tudtam, hogy ha ez kitudódik, mi mindannyian halottak vagyunk, mindenki aki ismer téged.

D: Halottak, igen.

K: De már elötte tudtad, hogy ha ez a levél... mert most azt mondanám, hogy mindenki tudná.

D: Már akkor is tudtam, igen, Kerry.

K: Tudtad, hogy megölnek a levél miatt.

D: Azt nem tudtam, hogy megölnek-e. Hogy kikészítenek, talán, de tudtam, hogy kiközösítenének minket, és a feleségemnek meg nekem is oda lenne a hírnevünk, attól kezdve az összes leveleinket átnéznék, zaklatnának otthon meg a munkahelyünkön, és zalatnák a szomszédainkat is.

Talán addig nem mertek volna elmenni, hogy megölnek de nagyon sok gonosz dolgot csináltak, kábítószereket csempésztek be hozzád, és börtönben csukattak. Ilyeneket tették, hogy tönkre tegyék az életedet, ha szotakoztál velük. Sok életét tették tönkre.

B: És azt mondtad, azt hiszem mielőtt elkezdtük volan az felvételt, hogy sok erőforrást használtak fel, hogy megtalálják ezt a személyt.

D: Nos igen, mert amikor először kiküldtem a levelet csak a Los Angelesi embereknek yrtam. Nem igen tudtam, hogy mi fog történni. Teljesen elájultam! Amikor elkezdett terjedni, akkor kezdtek utánam jönni.

D barátja: Néztem egy klippet Miscavigeről és most már 47 vagy 49 éves. Hihetetlen volt. Nagyon elrepült az idő.

D: Ez azt jelenti, hogy a tízenéves vége felé volt, amikor átvette az Egyházat. De kis gyerek volt amikor az Egyházba került.

D barátja: Négy vagy őt éves lehetett.

B: Négy vagy őt, ez hihetetlen.

D’s barátja: Volt valami iskolázás, otthon, vagy valami...

D: Hát, írni, olvasni tudott.

D barátja: De az Egyházban volt valami tanitás.

D: Ja. A keménykedés.

D barátja: De főleg őrült dolgok voltak.

D: Fegyelmezés volt csak. Katonai fegyelem kis gyerekeknek.

D barátja: Igen. Ez nem volt jó hír a kis gyerekeknek.

D: Ha csak nem kerültél a hatalmomra, akkor kiváltságos voltál. [nevet]

D barátja: Igen, valóban. Hierárchiájuk volt ott is.

D: Mindennek meg volt a hierarchiája. Erre épült minden, nem?

D barátja: Így igaz, arra, hogy ki a legnagyobb kutya.

D: Pontosan.

D barátja: Olvastam pár cikket a Miscavige dolgairól, és voltak akik nagyon részletesen leírták, mert a The Times Clearwaterben... azt hiszem három fiú kilépett és nyilvánosságra hoztak mindent, elmondtak a sztorijukat a The Times-ban Clearwaterben, Miscavige dolgairól.

D: És mik voltak ezek?

D barátja: A végén már fizikai erőszakkal irányított embereket. Szó szerint megpofozta, ököllel ütötte, fel-le ugrált, a fejüket ütötte, a füleiket összezúzta.

D: Erőszak, súlyos erőszak. Igen, nagyon rosszakat hallottunk róla.

D barátja: És mivel erőszak kell... Miscavige érte azt el, hogy az IRS Egyháznak, vallásnak ismerje el a Szcientológiát, ami magában is nagyon érdekes. Törvényes vallási státuszt kaptak.

D: Szóval ő engedte be az IRS ügynökeit? Miscavige tette?

D barátja: Miscavige végigcsinálta, sok információja volt az összes IRS emberről.

D: Hát, az Egyház évekig nyomozott az IRS után, és voltak is dossziék róluk: tehát Miscavige békét akart kötni velük?

D barátja: Nem, egyességet akart velük kötni, és ő szabta ki a feltételeket. Kompromittáló információjuk volt a kormányról meg az IRS-röl. David Miscavige rendelete az volt: Ha megadjátok amit kérünk, nem fogunk hivatalosan fejelenteni. Ezt így előre megmondta. Úgy értem, szokása szerint erőszakosan ment nekik.

D: Tehát ez mikor volt, 18 éves korában, vagy ilyesmi?

D barátja: Igen. Akkor volt, hogy az Egyház törvényessé vált, a kormány védelmébe vette és ezután ők már nem támadták a kormányt.

D: Értem - törvényes, szóval nem kellet adót fizetniük, egy vallás.

D barátja: De ez az ügylet sosem volt publikus.

D: Igen. Semmi ebböl nem lett nyilvánosságra hozva. Senki nem tud róla.

D barátja: Nos, tudják hogy megtörtént, de senki nem tudja a pontos dátumot. Ez egy testületi szerkezet volt, és minden bizalmas. Tehát az egész dologból... az energia fizikai volt, nyers energiát használt. Még az unokahúga is ellene fordult.

D: David Miscavige?

D barátja: Igen, nyilvánosan ellene fordult.

D: És mit mondott?

D barátja: Hogy rossz ember, meg hogy...

D: Összever embereket, meg ilyeneket?

D barátja: Veri az embereket, indokolatlan erőszakot használ, nincs igazi kommunikáció, stb. De akkor bolondult igazán meg, amikor az Vezetői Bizottság tagjait kezdte el megverni.

D: Szószerint fizikailag bántalmazta a Vezetői Bizottság tagjait?

D barátja: Igen.

D: Te jó Isten. Nagyon, hát,  "kemény fiu". Kiveri a szart belőlük vagy csak pofozza öket?

D barátja: Volt akit csak megpofozott, másokat megrugdosott. Erősen üti őket.

D: Úgy érted egy nagy ütés, erős jobb egyenes?

D barátja: Igen, de néha alkalmatlan pillanatokban csinálta, vagy...

D: Mások előtt csinálta, hogy megalázza őket. Igaz?

D barátja: Igen. Pontosan. Egy főnök van és az ő. Csak Egy van.

D: Nem azt mondtad hogy Tom Cruise-al is ezt tette?

D barátja: Nem.

D: Valamelyik nagy sztárt vert meg. Ó tudom már, ez akkor volt amikor... ki volt az az Ausztrál hölgy aki Tom Cruise felesége volt?

B: Nicole Kidman.

D: Nicole Kidman. Nem te voltál az, aki elmesélted hogy mi történt azzal?

D barátja: Nem, nem én.

D: Valaki mondta nekem, hogy mi történt Miscavige és Tom Cruise között.

D barátja: Ó, bepróbálkozott és utána azt mondta hogy a nő egy szajha.

D: Miscavige ezt mondta Tom Cruisenak?

D barátja: Nem, Nicole Kidmannak mondta, hogy rossz hatással van Cruisera.

D: Miscavige ezt mondta Nicole Kidmannak?

D barátja: És azt mondta Cruisenak, hogy a nő rossz hatással van rá.

D: És ezért váltak el?

D barátja: Azt nem tudom.

D: De, ha ezt mondja, érted, akkor Tom Cruisenak engedelmeskednie kell.

K: Nicole Kidman is Szcientologus?

D barátja: Fogadom már nem.

D: De ez a srác, David Miscavige, ez a volt hírnök, aki magához ragadta a hatalmat, nagyon rosszakat mondott róla Tom Cruisenak.

K: Szóval, ő is belekeveredett.

D barátja: Mindenki hallgatott Miscavige-re, mert elvert tagokat, és jól verekedett. [nevet]

K: Fizikailag összevert embereket.

D: Igen, így van, megalázó módon, mások előtt.

K: Tudom, de ha valaki ezt csinálja, az normális körülmények között a tagok kilépését jelentené, gondolom én.

D barátja: Hát, ő volt A legmagasabb pozícióban az Egyházon belül, és akkor rúgott ki akárkit, amikor csak akarta, MINTHA ő Ron lenne. Ilyen hatalmat kaptak a hirnökök. Az emberek nem akarták, hogy ki legyenek rúgva.

D: Érted, és ahol az Egyház népessége irányítása lép képbe, az az a gondoltat, hogy náluk van a következő szint titka, ami ezt a szabadságot adja neked, hogy megszerezd ezt a sok szuper-képességet... hogy megmenthesd a halhatatlan lelkedet! Hol hallottál már ilyenről?

K: Náluk van a tudás.

D: Így van, de tény, hogy az Egyház megáll egy bizonyos szinten, és miután  Hubbard meghalt – tulajdonképen, még elötte – már nem volt több fokozat amit tudtak ajánlani, hogy az emberek fejlődjenek, és akkor kezdődött az igazi átverés.

De ha vissza állítanák a technikák teljes használatát, az emberek nem tűrték volna többé a rendőrségi irányítást. Mindenki suverén egyéniség lett volna és nem rabszolga.

K: A szintek megálltak miután meghalt.

D: Az igazi átadás már jóval a halála előtt elferdült. Az átverés az, hogy teljesen megvilágosult leszel; a megvilágosodás folyamata folytatódik és befejeződik akkor, amikor már teljesen Istenszerű vagy, ha a következő szintre lépsz és fizetsz is érte - és mindig van egy következő szint.

Folyton a régi anyagokban keresgélnek és próbálnak valami újjal előállni, de nem találnak semmit. És valójában az igazi technikákat, amik a legjobb stabilitást adnának a magas képességeknél, azokat már egyáltalán nem használják és nagyjából feladták, mert az átadásuk sok időbe kerül, és ezeket egymásnak is meglehet tanítani ingyen.

B: Van egy kis kérdésem, ami ide illik, és ez az, hogy nagyon érdekelne, hogy egy levél írása ötlete olyas valami volt, ami lassan jött - vagy hirtelen jött, mint egy vakító ihlet felvillanása?

D: Körülbelül úgy történt, ahogy azt pár perccel ezelőtt leírtam. A lendületet egy szörnyűen elferdült találkozó után kaptam, ahol az embereknek nagy lelki fájdalomban szenvedtek a válaszok hiánya miatt. Ez a diszkrét titkos találkozók idején volt, a rossz hírű Misszió Tulajdonosok Tárgyalása után. Ezután meg a Los Angelesi lázadás. A levél abból a szükségletből született, hogy mindez ellen tenni kell valamit, egyszerűen egy teljes kétségbeesés és harag az iránt, ami azzal a képességünkkel történt, amivel az embereken világszerte segíteni tudtunk volna.

K: Írtál-e azelőtt olyan levelet, ami ennek a levélnek az írására késztetett volna?

D: Nem ebben a szervezetben, nem. Ron Hubbardnak írtam azelött, amire válaszolt is, de ezek nem a szervezet megmentése miatt írtam. Csak olyan dolgokról szólt, amik segítették a jó átadást.

K: És ez megszokott volt, hogy az emberek írtak neki?

D: Igen. Folyton írtak neki, de nem sokan kaptak közvetlen választ. Valamiért, nekem mindig válaszolt és erre mindig büszke voltam.

Magas értékeim, vagy termelésem volt és figyelembe vette a módszereket, amit használtam és jóvá is hagyta őket, sőt, még írt is egy adminisztratív rendeletet arról a technikáról, amit használtam és világszerte kiküldte. Nagyon büszke voltam erre. [nevet]

B: De ezen a ponton, közbevetném mindenki javára, aki olvassa ezt az átírást és még nem látta azt a levelet, ami kíséri az átírást... egy "levél' elnevezésből, azt lehet kivenni, hogy ez egy pár oldalnyi kis levél, amit egy darab füzetpapírra írsz és beleraksz egy boritékba.

Ez egy tízezer szónyi komoly prezentáció, és mint valaki aki írni szokott, úgy mint én is, és néha arra gondolok, nos, írni fogok pár bekezdést itt, és a végén hatalmas lesz. Mit tapasztaltál, amikor írtad? Csak úgy kinyitottad a "csapot" és folyt ki az anyag? Egyszerre jött az egész, vagy hetekig dolgoztál rajta?

D: Egyszerre.

B: Egyszerre. Mert amit sok ember tapasztalni vélt a levél olvasása közben az az, hogy nem csak egy letisztázó, zavarodottság megszüntető, információt átadó prezentáció volt, hanem magában is inspiráló volt. Tartalmazott valamit a sorok közt, a szavak közt.

Ezt éreztem amikor először olvastam, és ez nem is akkor volt. Ez évekkel utána volt, és azt gondoltam, Úristen, tudod. Ez akkor volt, mielőtt megismertelek.

A levélnek saját energiája és lelke volt, mint egy guruló hógolyó, csak úgy gurult, és gurult, és gurult, hogy az emberek ihletve érezték magukat, és úgy érezték hogy tovább kell küldeniük, és átmásolták, és másolatok másolatának a másolata is létezik.

Leállithatatlan volt, mert a szellemiség amivel irtad, átütött a levélen. Az emberek érezték ezt az energiát. Jól mondom?

D: Ó igen. Ezután az életem arról szólt, hogy megválaszoljam a levélözönt ami érkezett. Azt hiszem az egyetlen hely a világon, ahonnan nem kaptam levelet, a Távol-kelet volt, és a Vasfüggöny, tudod, a kommunista országok. De igazából Oroszországból is kaptam levelet. Nagyon sok levelet kaptam az összes nyugati országból.

K: Szóval, volt álcád, volt postafiókod, elküldted a leveled. Valahogy, folytattad az életedet álca nélkül, és utána mentél és átvetted a leveleket az álcádban, feltételezem?

D: Igen.

K: De senki soha nem tudta meg, nem nyomoztak utánad, nem is követtek.

D: Nem, de megpróbálták.

K: Gyanították?

D: Nem. Próbáltak, nagyon igyekeztek. Soha nem hallgattak ki. Nem tudhatták hogy én vagyok amikor megtalták a postafiókot.

Gyanús figurák frekventálták azt a postafiók központot, és csak akkor lehetett bejutni, ha igazoltad magad. Egész biztosra mentem a tulajjal, hogy soha nem adja ki a személyazonosságomat ha valaki, mondjuk, utánam jön be az ajtón, és rólam kérdezősködik, amit meg is tettek - azt mondta.

Persze, ő azt gondolta, hogy én is törvénytelen pornóüzletek miatt rejtőzködtem, éa az ártott volna az ő üzletének is, ha lebuktat. Úgy voltam felöltőzve, mint egy beteges, meleg fickó. Így tehát a tulajt nem lehetett megvesztegetni, ezért találtam ki ezt az elejétől, ezért választottam ezt a fura környezetet.

Százával voltak ott postafiókok. Az Egyház soha nem tudta volna meg, amikor az emberek bementek az épületbe, hogy ki fogja Dane Tops leveleit felvenni. Tudtam előre, hogy biztonságos lesz, mert rá akartam írni a feladócímet. Tudtam hogy figyelni fogják a helyet és el próbálják kapni Dane Topsot, még akkor is ha a levél csak ahhoz a 20 vagy 30 emberhez jutott volna el, akinek eredetileg kiküldtem.

Nem tudtam milyen nagy erőkkel probáltak megtalálni, azt sem hogy milyen nagy összegeket költöttek erre, csak utána hallottam belűlről a Dane Tops féle hajtó hadjáratról.

K: Mennyivel utána?

D: Hát, még benne voltam a fő szervezetben, és ki be járhattam nyugodtan, és megbeszéltük a többiekkel ezt a szörnyű levelet, és megtudhattam hogy mit fognak tenni ezzel a felbujtóval! [nevet]

Még mindig jártam a titkos gyűlésekre, és [nevet] kaptam ezeket a leveleket is az egész világból, és ezeken a gyűléseken, kezdtek igazat adni a levélnek, és megtapsolták Dane Topsot. Az első alkalommal nagyon furcsa volt, hogy fel kellett állnom, és másokkal együtt saját magamat megtapsolnom.

Néhány ember azokról a gyűlésekről írtak is nekem. A gyűléseken sokszor 50 ember is volt, és valahogy erőt éreztek a levél miatt és kezték Dane Topst dicsőíteni, hónapokig ez volt a téma és velük együtt kellett saját magam dicsérni, és tósztot mondani magamra, mert furcsa lett volna ha nem teszem meg.

Megünnepelték a lemásolt levelet, ami terjedt világszerte, és osztogatták a fénymásolatot mindenkinek, hogy tovább adhassák, sokszor nagy kötegben álltak a fénymásolatok. Nagyon megdöbbentő volt. Én meg ott voltam, mint saját magam, és csak hallgattam.

K: Szóval, hány oldalas volt a levél?

B: Körülbelül tiz ezer szó. Ha kinyomtatod, mekkora lenne? Nem kevés.

K: Nem tudom elképzelni, hány oldalas lenne?

B: Szerintem 20 - 30 oldal. Jól mondom? Elég sok.

D: Nekem nem tünt olyan soknak.

K: Tudom hogy ez csak részlet, de gépelted?

D: Igen, egy írógépet használtam. Utána megszabadultam az írógéptől, mert nem akartam hogy visszavezessék hozzám.

B: És akkor aláírtad az alján. És volt ez az elbűvölő melléktörténet, hogy az emberek próbálták megfejteni azt a hihetetlenül pici aláírást.

D barátja: Még mindig fent van a netten. Még mindig megy a téma. Még mindig vitatják: Ki volt? Ki irta?

B: Most, egy triviális kérdés: Honnan jött ez a név? Nagyon furcsa név. Megmarad az emberben. De honnan jött ez a név?

D: Nem tudom. Csak úgy jött és aláírtam.

B: Jó.

K: Tehát elpostáztad, elküldted a levelet, és onnan hány nap telt el amig kaptál rá valamilyen visszajelzést?

D: Egy.

K: Egy? Hogy?

D: Nem mentem el a postafiókhoz egy hétig, de egész héten érkeztek levelek, a kiküldés másnapjától kezdve. Valaki sajátmaga ment el a fiókba, hogy azonnal megkapjam, és utána csak jöttek a levelek mindenhonnan Los Angelesböl, egész Amerikából, és a világ minden részéről.

K: És amikor az emberek írtak neked, miket írtak?

D: Hála Istennek, hogy valaki ezt leirta, igazad van, szabad vagyok...

K: Ugye nem irtál vissza nekik?

D: Nagyon soknak visszaírtam.

K: Mint Dane Tops?

D: Mm hm. Százaknak irtam vissza. Több ezer levelet kaptam.

K: Ugyanazzal a válaszcímmel?

D: Igen, megtartottam a fedőnevet, és a rendszámtáblát, és az egész másik személyiséget. Volt akivel sokáig leveleztem.

B: De azt mondtad, hogy több ezer választ is kaptál.

D: Ó, igen sok ezer. Legalább egy-két évig. Nem tudom pontosan hány.

B: Ez nagyon érdekes nekünk az e-mailek korában, hogy... úgy értem, megírni több ezer levelet, ez nem semmi. És persze az idő eltolódás, mielőtt azokat a leveleket lefénymásolják, és elküldik világszerte.

És emlékszem például, hogy olvastam ezt a beszámolót, azt hiszem valamelyik Európai országból, hogy a Dane Tops levél a következő évben ért el hozzájuk, mint egy gőzhajó, tudod. Tényleg nagyon vicces, ez lassan mozgott a világon keresztül, mint egy vírus, ahogy manapság mondanánk.

D: Csak azoknak küldtem el, akik az eredeti Los Angelesi listán voltak. Ezen kivűl senki másnak nem küldtem el, az összes többit ők küldték tovább.

K: És Hubbard olvasta valaha?

D: Akkoriban már nem lehetett hozzájutni, de reméltem hogy a levél elfog. Próbáltam közel férkőzni hozzá, mert a mi kis csoportunk kitalált olyan technikákat, amivel szerintünk vissza lehetett volna fordítani azt, ami Hubbarddal történt, és tudtuk hogy miért állt meg az egész folyamat egy bizonyos ponton, miért nem tudtak továbblépni.

Hittük hogy kijavíthatjuk azt ami vele történt, ami megállította. De nem jutottunk a közelébe, mert már teljes karanténba volt. A sivatagban volt. És a gyerekek soha nem adták volna oda neki ezt a levelet, még ha egy felnőt is adta volna nekik.

K: De ha kimész a testből, akkor tudtál volna kommunikálni vele. Nem tudtak volna így hozzáférni, nem kaptak volna visszajelzést?

D: A ’80-as évek vége felé, ezek az adottságok kezdtek visszafejlődni. Az együttes telepátiát, meg soha nem fejlesztették ki teljesen, ahogy kellett volna. Mostanra biztosan segített volna a problémáinkon a földönkivüliekkel.

K: De a fejesek, ők - ezzel azt akarom mondani, hogy említetted, hogy voltak fejesek, tudod, akik az organizációt vezették, akiket akkor alapvetően valami szinten leszereltek. Ugye?

D: Így igaz.

K: De ezek az emberek ettől függetlenül is megpóbálhatták volna, nem? Hogy testen kivűl kommunikáljanak vele?

D: Szerintem sokan megpróbálták, és ismertük a fő személyt – egy társunk akik David Mayo-nak hívtak, aki Ron Hubbard utolsó ismert konzultánsa volt, az utolsó, aki a technikán együtt dolgozott Ronnal.

Együtt dolgoztak az utolsó fontos technikákon Ronnal. David-et azért hozták, mert Ron nagyon beteg volt, rákos volt az arca. Az utolsó technikával amit kifejlesztettek, meg akarták menteni Ron életét, és ő talán még fontosabb volt ebben a munkában mint Ron.

Úgy hívták, hogy Új Korszak Dianetika OT-k számára, ez volt a technikai neve. Vagy NOTS lerővidítve. David Mayotól személyesen tudtuk meg, hogy milyen állapotban volt Ron - ami akkor már annyira rossz volt, egy daganat volt az arcán.

Ron már a saját körülményei beteg rabja volt, és a gyerekek mint dögkeselyük, arra vártak hogy meghaljon, és átvegyék a hatalmat. A fönökök is rabok voltak, mint egy kemény munkatáborban, és nem tudtak kijutni. A legjobbakból csináltak rabokat.

Mint a Kinai Kulturális Forradalom alatt, ahol megölték az ország legjobbjait. Kivégezték a legtanúltabbakat, a művészeket, a feltalálókat. Az emberek elszörnyülködve nem hitték el mi folyik az Egyházon belül. Teljes elárulás.

Évekig ment a kormány dezinformáló propaganda hadjárata, egészen mostanáig. Hubbard teljesen be lett feketítve, sarlatánkén, tolvajként, hazúg bűnözőként lett beállitva, aki pénzszerzés miatt találta ki ezt a nagy csalást. És persze ez is LETT mára az Egyházból. Elég irónikus.

Tehát voltak akik megpróbáltak kapcsolatba lépni vele, de addigra már romlottak a képességei, és a többieké is, teljesen megfélemlítve és rettegve a a kirugástól.

K: Rendben, összefoglalva: megírtad a levelet, elküldted, és megjött a válasz. Az organizáció már kezdett öszeomlani, és beszélnél arról, hogy szerinted mi volt a reakció a levélre, hogyan súlyosbította ez a szervezet összeomlását.

D: Háát teljesen széthullot, és ettől kezdve minden egyes részleg amelyik kilépett, felhasználta a levelet. Kezdett olyan lenni mint Martin Luther és a
Katolikus Egyház.

Teljesen olyan volt. Egy nagy organizáció volt, világszerte. Még a kommunista országokban is voltak, és oda nagyon nehéz volt Szcientológusnak bejutni, ugyanúgy mint a keresztényeknek. A filozófiánk nem volt a kommunisták kedvére. De még onnan is kiléptek emberek csoportostól.

K: Így az emberek a levelet kiálltványnak használták?

D: Igen. Pontosan. Kiálltvány volt és otthagyták a szervezetet, azzal a céllal hogy továbbviszik az igazi technikákat, az igazság azt a részét, aminek birtokában voltak. És sokan meg is próbálták, de a legtöbben sikertelenek voltak.

Az emberekre rossz hatással voltak a Hubbardnak tulajdonított gonoszságok, egy hatalmas titkos műveletek által finanszírozott lejárató kampányban. Tulajdonképpen lefizettek Szcientológusokat, hogy rossz információkat írjanak, másokat meg lefizették, hogy maradjanak csöndben.

A legnagyobb kivánságom nem az volt hogy tömegesen elmenjenek, hanem hogy egységként álljanak ellen, követeljék az igazságtételt, és ledöntsék azt a falat, ami azokat védte, akik átvették, és kihasználták a hatalmukat, megakadályozva hogy Ronhoz hozzá férjünk. Ez a lépés nem jött össze.

Így a levél nem az általam elvárt és jogos felháborodásból kirobbantott forradalomhoz vezetett, hanem egy elvándorláshoz. Az emberek megverve érezték magukat, reménytelenek voltak, kb. úgy mint ma Amerikában. NEM értették meg a levél lényegét, és egyáltalán nem keresték a harmadik tényezőt. Ron Hubbard-ot hibáztatták, és általa elárulva érezték magukat. Pont ezt akarta a kormány. A szervezet meggyengült a tömeges kilépések miatt.

A kormány az alapító elleni kampányt fenntartotta, nehogy továbbvigyék a technikákat a tiszta, eredeti formájában. Mindenkit manipuláltak, így tudták fenn tartani a csalódottságot amit mindenki Hubbard-al szemben érzett.

Gyávák voltunk, és tehetetlenek voltunk, hogy szervezkedjünk, ellenálljunk, és lebontsuk a falat. Én meg mások is, a szervezeten belül kerestük a Harmadik Tényezőt. Soha nem találtuk meg. A Harmadik Tényező a kormány titkos ügynökei voltak. Ők tették tönkre, és vették át a szervezetet. Most már ego és hatalom uralja.

Ront nagyon nevetségessé tették a nyilvánosság előtt, ráfogták hogy csak a pénzt lopja, és teljes kuruzsló. Találmányait rosszindulatúnak titulálták, és pár év alatt elérték, hogy még a hívők is csalódottak voltak, és elárulva érezték magukat. Mindenért Ront okolták, és nem gyakorolták már a tanultakat ugyanolyan gondosan.

Befeketítő könyveket írtak Hubbard-ról. A kormány lefizette azokat, akik el akarták mondani az igazságot, és feltárni a hatalomátvételt az organizációban.

Voltak akik maguktól próbáltak nyomozni a korrupció eredete után, és felderíteni az igazságot, de ők sem találták meg a harmadik tényezőt. Az Egyház nagy összegeket fizetett nekik hogy ne beszéljenek senkinek ezekről a dolgokról.

Egy pár ember, akit ismertem is, megvadultak, egyeseknek a legmagasabb beosztású, legtapasztaltabb emberekből el ment az eszük az egész miatt és elhitték az egész maszlagot Ron-ról, és még az egész emberiségben is teljesen csalódottak voltak.

Azért voltunk ott, mert a Bolygót akartuk megmenteni, és pont az megtörtént a szemünk előtt, amit Ron előre megjósolt, így sokan azt érezték, hogy ő árulta el az egész emberiséget, és ő hagyta cserben a Bolygót és mindannyiunkat, és ez mind egy nagy csalás volt.

A kormány nagy erőkkel dolgozott a propagandán ami Ron ellen irányult és sikeresek is voltak. Az teljese eredeti technikákat nem használják már, csak egészen elvétve kis körökben, nem úgy mint az 50-es években, amikor ez egy nagy mozgalom volt.

Ez már nem egy szervezet ami tudná kezelni a Bolygón történő eseményeket...
nem tudna már mit kezdeni a hyperdimenziós entitásokkal - és a földönkívüliekkel. Nem fejlesztettünk ki olyan sok tehetséges embereket, akiknek lenne ereje szembe szállni azokkal a problémákkal, amikkel most konfrontálódunk.

Természetesen vannak olyan nagyon tehetséges emberek, akik nagyjából csöndben és sikeresen működnek, felhajtás nélkül, és teszik a dolgukat. De nagyobb számban, még most is számítanánk igazán, meg az egyéni szuper-képességek nélkül is.

Még mindig tudnánk nyerni különböző igazságokkal, és adottságokkal. Van néhány organizált csapat, akik jól működnek. De nincsenek még elegen.

B: Soha nem láttam valakit lebegni, de ez úgy gondolom nem is olyan fontos.
Talán inkább egy "varázstrükk".

D: Ez nem egy "varázstrükk" - és nagyon is fontos! Ezek mind számítanak, hogy ezeket a dolgokat képesek legyünk megtenni, a gondolatokban olvassunk. A földönkívüliek ezeket természetesen mind tudják, és mi is tudnánk ezeket.

B: Hát igazából, a leghatalmasabb emberek akiket ismerek, mind láthatatlanúl operálnak, és változtatnak a dolgokon, mert nem a fizikai dimenzióban működnek. De tudod...

D: Tudom.

B: Rendben. Vannak technikák, amik bizonyára valamifajta visszaélésnek számítanak, de szerintem ezek nem elrontott kísérletek, de ezt majd személyesen elmondom neked.

D: Sejtem mire célzol. Úgy értem a barátom itt, ismeri Bill Robertson kapitányt, ki van képezve Bill technikáiban és ismeri az embereket is akik ezeket átadják. Tehát jártas vagyok a témában.

De amikor azt mondom hogy nem sikerült, úgy értem, hogy volt egy ihletett világmozgalom, ami el lett pusztítva.

Az igazi dolog, ami elveszett, az a folyamatosan fejlődő képesség, hogy egyre nagyobb erőkkel és energiamegnyilvánulásokkal szembe tudjunk állni és az, hogy miként vegyünk rá egy spirituális energia-entitást igazából - a testüktől és bármi mástól függetlenül - arra, hogy egyre nagyobb erőt tanúsítson olyannyira, hogy saját maguk ezek a hiperdimenziós lényekkel egyenértékűek és egyenlőek legyenek, de pozitívak. Több jót tudnánk tenni, ha többen lennénk.

Az adottság...  a technikák amivel manifesztálni lehet ilyen nagy erőket, nincsenek kihasználva meg keresve, és azok a technikák, amiket az én kis csoportommal felfedeztük, azok nincsenek használva és nem is ismerik. Ugyanúgy, mint amikor a saját szervezeted technikáit nem használnák elég nagy mértékben, más szóval több ember által, egy amolyan Föld-Misszió érzéke, amink régebben volt.

Mikor a Dane Tops levél megjelent, sokakkal leveleztem akiknek célzást tettem pár dologra, amivel a kis csoportom foglalkozott és teljes támogatást ajánlottak fel. Egy Robin Scott nevű fickó felajánlott egy kastélyt Skóciában; később ő is csalódottá vált, mind sok más is.

De akkoriban, miután a levél Európába is eljutott, ő teljes támogatást ajánlott fel a kis csoportomnak, hogy folytassuk a munkánkat, mert írtam pár olyan dolgot ezekben a privát levelekben, amik nagyon érdekelték.

Nos, ma már ezek az emberek nagy előítélettel lennének bármilyen állítással szemben. Az elárulásérzet, miután annyira bíztak Ron-ban, az tönkretette az embereket. Bill Robertson nem lett nyilvánosan elárulva. De valamilyen szinten bizonyára nagyon zaklatott volt. Ő meg Ron közeli barátok voltak.

Ki tudja, ha az ő technikái is sikeresnek bizonyultak volna, akkor a kormány Bill Robertson-t is el akarta volna intézni.

Nem azt mondom, hogy már nem léteznek nagyon sikeres technikák, kis leszakadt csoportokban, mint a Captain Bill csapata is - aki szerintem a legjobb volt a megmaradt csoportok közül. Ha ismertem volna, biztos sikeresen tudtunk volna együtt dolgozni.

De a témakör lényege már nem jön át, szétszóródva a világba. A beharangozott halálesetek is elkerülhetetlenek a Bolygónkon, és ijesztően nagy a tudatlanság az emberekben.

Nem lett volna ez így ha Ron Hubbard missziója sikeres lett volna. Bátor és nagyon hatalmas csapat voltunk. Égtünk az elhivatottságtól.

B: Még nem történt meg. Ismerek embereket akik ezekben a percekben azon dolgoznak, hogy ez ne történjen meg. Még nincs vége a játéknak.

D: Nem, nincs vége.

B: Minden szinten történik.

D: Igaz.

B: És mindenféle emberek dolgoznak ezeken a dolgokon, sok különböző technikával. Nem érdekel ha valaki a sarokban a fején áll és meditál, és meg van győződve arról, hogy segít. Talán tényleg segít. Nem tudom. Engem nem zavar.

K: Szerintem nem kellene ezekbe most belemennünk. Azt hiszem, hogy még mindig megcsinálják a munkát.

D: Nem csak, hogy még mindig csinálják, hanem nagyon sok új technikákat is találnak fel és használnak. Amit még most is használnak a Szcientológiában, az csak egy része annak, hogy az emberiség ráébredjen ki- és mivoltára.

K: Azt mondod, hogy ez nem egy egységes csoport. Az összetartó erő már nem létezik. A technikák viszont léteznek, és különböző módon és formákban gyakorolják őket.

D: Olyan sok izmus van, ami a Szcientológiából származott. A regresszió. Az Újjászületés (Rebirthing), az Őssikoly, Werner Erhard est-je, a Landmark (iránypont) technika, az NXIVM is onnan származik, és az NXIVM egyszerűen mesés, tökéletesít egyes dolgokat a Szcientológiából több fontos szempontból .

Mindegyiket végig csináltam, és láttam mit csináltak Hubbard munkájával. Tovább folytatódik, mindaz ami azokból az eredeti felfedezésekből származik, amiket Ron Hubbard indított. Rengeteg ilyen van. Mindenhol ott van a munkája. Kevesen tudják, hogy ennyi minden tőle származik.

Tudod, most már tudom, hogy az igazságnak annyi szintje van, olyan sok fokozaton keresztülmehetsz, és akárhányszor elérsz egy szint tetejére, úgy érzed: Ez az igazság.

És általában, olyannyira magasan vagy fenn, hogy úgy gondolod megértettél mindent, mert az az igazság amit látsz mindent meg tudna oldani, és látod is hogyan fogja megtenni. Amíg más az egész egy teljesen más oszlopán, teljesen más perspektívából mondja ugyanezt, és neki is egy nagyszerű igazsága van.

Itt van a baj, amikor olyan magasra felmegyünk az igazság létráján, egy olyan mély megértésbe, hogy azt hisszük az egész emberiségnek meg tudjuk adni az összes választ.

És ezen a magas szinten különböző perspektívák lehetnek, és ezek mind egyenlő igazságok. Akik felérnek egy bizonyos igazságlétra tetejére, biztosak benne hogy EZ AZ, ez az egyetlen igazság - és ez egy csapda. Olyan sok ilyen "Nagy Igazságot" lehet látni szerte a világban, amit továbbadnak használatra a tömegeknek, mint például amit a földönkívüliek átadtak nekem, amikor elértem egy bizonyos igazság tetejét.

És ennek az igazságoszlop része az is volt, HOGY különböző igazságok vannak, melyek ugyanolyan érvényesek és melyek sok más emberhez próbáltak átjutni, különböző módon. Mindannyian elérjük az igazságot, és próbáljuk megosztani másokkal amit látunk.

Különböző technikák, módszerek. Talán csak meditáció. De nem nagyon tudod, hogy mindig vannak más igazságok, melyek egyenlően igazak azzal, amit látsz. Csapdában esel ha ezt nem tudod. Az teljes igazság, az minden igazság együttesen, még ellentétes igazságok is.

Megérteni a teljes kettősséget egy alapelv az élet alapstruktúra megértésében. De különböző igazságok nem biztos, hogy ellenkezőek, csak variációk egy témára, vagy több témára, ugyanannyira érvényesek az életstruktúrája magyarázatában.

K: Hát, én ugyanezt csináltam.

D: Teljesen.

K: Egyedül, és egyáltalán nem ilyen volt .

D: Nem kell, hogy ez legyen mindenkinek az útja. És igazából én sem ezen az úton mentem. A Szcientológia csak egyik az utak közül volt, egy másik módszer az odajutáshoz, és nem fejleszt ki feltétlenül ugyanolyan képességeket, mint a többi. A legjobb voltában, ez nem egy út, hanem egy technika, amivel el lehet indítani egy egyén saját útját, és mindegyik más mind az összes többi.

K: Sok út van.

D: Sok út. Sok, sok út.

K: És szerintem inkább hagyjuk is ennyiben, mint hogy eltérjünk a témától...

D: Ez a legnagyobb baj, hogy nekem megvan az utam.

K: Igen, pontosan. Rendben. Hát, nagyon szépen köszönjük, hogy elmondtad a történetedet. Most meg kell beszélnünk, hogy hogyan hozzuk ezt nyilvánosságra.

B: Csak egy pillanat - mert tudom, hogy nagyon átgondoltad ezt mielőtt velünk felvetted a kapcsolatot. Akarsz még valamit hozzáfűzni a történethez? Mert nem tudhatjuk, hogy mi lehet még a fejedben. Befejezted a történetet? Lehet, hogy nem!

D: Hiszem, hogy Ron Hubbard birtokában volt a legveszéjesebb információnak, bárkiről ebben az évszázadban, és egy időben az Illuminati nagy célpontja és ellensége volt. Több energiát fektettek be abba, hogy elhallgattassák és, hogy eltüntessék a tudását a nyilvánosságból és a saját romboló céljukra használják, mint bármilyen más harcba abban az időben - azt hiszem, hogy ő volt a legnehezebb küzdelmük, emberi formában a legnagyobb veszélyt jelentett rájuk.

Meg akarták kapni a tudását, és aztán végezni vele. Nyertek a '80-as években,
25 év harc után.

Az emberek nem tudják, hogy kicsodák, és nem úgy működik, hogy csak elmondjuk nekik. Hogyan nyilvánítsd ki saját magadban azt, hogy megismered azt a  halhatatlan lényt aki vagy, sértetlen emlékezettel, ez az amit Hubbard próbált átadni. Egy igazi próbálkozás volt.

B: Értem. Emlékszem valamire, ami... talán jobban ismered az idézetet és az utalást, mint én, de emlékszem, hogy Hubbard arról beszélt, amit, azt hiszem, úgy nevezett, hogy Az Éjszaka Árnyékai.

És az Az Éjszaka Árnyékai leszálltak, és arról, hogy ahogy a technológiánk fejlődik, ezt a technológiát az ember felszabadítására, vagy rabul ejtésére lehet használni. És volt egy alkalom, egy kedvező alkalom miközben az Éjszaka Árnyékai szálltak le, amikor ezt a technológiát az emberek felszabadítására lehetett volna felhasználni, mielőtt a sötét erők előbb odaértek volna.

D: Így van.

B: Ez, teljesen az én saját részletezésem. Tudsz ehhez valamit hozzáfűzni?

D: Ismerte a technikai és filozófiai elemeket, amiket a Földön kezdtek bevezetni, a saját emlékezetéből és mások hasonló igazolt emlékezeteiből. Ezeket a technológiákat a saját címkéivel látta el. Tudott azokról az erőkről, akik a technológiát gonoszságra fogják használni, és tudta hogy egyre nagyobb hatalmuk van, és próbálta az embereket időben felébreszteni. Erről ilyen képletes nyelvezeten beszélt.

K: És ezek mind ugyanolyan dolgok, amikről beszélünk a Camelotban.

D: Teljesen így van. Ezekről beszél Camelot, ő viszont az 50-es és 60-as években beszélt róluk.

K: Igen. És ez az egyik oka annak, hogy ennyire tetszik neked a Camelot szellemisége, és régen nagyon belefolytál a munkánkba. De lényegében, ő azokról a földönkívüliekről beszélt, akik a jövendő erők hátterébe voltak.

D: Igaz. Az igazi történelmünkről. Az elmemanipuláció technikáiról beszélt, és, hogy ezt hogyan használják. És az agyműködés alapjairól beszélt, hogy az elmét meg lehet gyógyítani és, hogy visszakaphatod a meggyógyított elmédet: hogy ezt miként csináld, és a visszaszerzési programok mind részei voltak a Szcientológiának. A szuper-katonák ennek nagy hasznát vehetnék a saját rehabilitációiban.

B: És amit el szeretnék mondani ezen az átiraton - és megkérném, hogy te is megtedd - az, hogy most jöttök a Los Angelesi Awake and Aware (Ébren és Tudatosan) konferenciáról, ahol Duncan O’Finioan és David Corso vallomásait hallottuk, és elég sok ember vett részt abban a programban, nem hivatalosan az MK ULTRA, akik alaposan - pszichológiai szaknyelven - implantálva lettek, nem fizikailag, hanem pszichikailag.

D: Fizikailag is. Az a cucc Duncan körmei alatt árammal... A Bourne Rejtély forgatókönyve. Az klasszikus implantációs jelenet.

B: Igaz. De a pszichológiai implantátumok azok, amit nem lehet csípőfogóval kivenni. Erre a cuccra különleges, nagyon kifinomult technikákra van szükség, hogy a mélyére lehessen hatolni.

D: Igen. De ehhez vissza kell állítani az elektromos tölteteket. Az implantáció egyidejű. Fájdalom plusz eszméletlenség plusz parancs. Ez a formula. Ez benne van az alap kézikönyvben 1950-ből.

B: Értem ezt. Hallottuk Duncan O’Finioant beszélni a színpadon...Hallottuk ahogy egy kérdésre válaszolva azt mondta, hogy amikor egy terapeuta dolgozni próbált vele, az egyik másik személyisége, akit A Rettenhetetlennek neveztek el a kollégái, előjött és meg akarta ölni a terapeutát. És ez volt neki az utolsó csepp.

Azt mondtad nekem, kamerán kívül, és szeretném ha megismételnéd, hogy a Szcientológia technikái, helyesen használva, kezelni tudnák azt az egész helyzetet, minden veszély és rizikó nélkül, és egy garantáltan jó eredménnyel. És kíváncsi vagyok, hogy kijelentenéd-e ezt, mivel sokan azokból az emberekből hallani fogják ezt. Ez egy nagyon, nagyon fontos kijelentés lenne.

D: Azt hiszem, ezek a technikák Hubbard kutatásaiból származtak. De kell egy kiképzett terapeutát találni, vagy együttesen kell kifejleszteni egymásnak. A legjobb technikák a legegyszerűbbek - persze már nem az Egyházban, így tudni kell, hogy hol találhatod meg azt a segítséget, és igen, a hogyan az eredeti kutatásban van, ami L. Ron Hubbard-tól származik.

Vannak olyan ismert technikák, amivel teljesen visszafordítható egy szuper-katona helyzete, de elkötelezettnek kell lenni, és idő kell hozzá, és meg lehet csinálni, és ezeket nem ismerték Ron Hubbard ideje előtt.

És hiszem, hogy azok a technikák amivel a szuper-katonákat "gyártják", visszafordíthatóak. Hallottál Cathy O’Brienról? Az első ember aki segített neki miután megszökött, az egy Szcientológus volt, aki befogadta, egy barátom.

Cathynek különböző technikákkal visszahozták az emlékezetét, és nem csak a barátom által. Ez figyelemre méltó. Nincs hozzá hasonló, akinek ennyire vissza tudták állítani az emlékeit. Nagyon be volt implantálva. Kisgyermek kórtól - csecsemő kórtól igazából.

A szuper-katonák találkozhatnának a Fehér Ház mintával, és megvizsgálhatnák az elmemanipuláció technikáikat. Nagyon jó közös munka lenne. Hívjátok meg Cathy O’Brient is a szuper-katona konferenciára.

K: Majd meglátjuk, hogy veszélybe kerülsz-e ha ezt az interjút kiadjuk.

D: A szervezet volt az, aki a saját pénzét és erőforrásait használta arra, hogy megtaláljon. Az egyetlen veszély még mindig az emberiség igazi ki- és mi-létének  felfedése, az, hogy ismerhetjük a saját történelmünket, és az, hogy tudatára ébredhetünk arra, hogy mi az igazi történelmünk az univerzumban és, hogy mi történik ezen a Bolygón, és az a tény, hogy ez egy börtön Bolygó, de mi határtalanul hatalmas lények vagyunk, de HA ezek a titkok kitudódnának, mi ezeket le tudnánk győzni.

Ezeket a titkokat tudom megerősíteni, amik már nyilvánosak a Camelotból. Fontos megérteni, hogy miként működik igazából az agymosás és hogyan alkalmazzák.

K: Vannak mások is akikkel beszélhetünk erről, és kaphatunk több információt. Vannak olyanok, akikkel beszélni is akarunk erről.

D: Nagyon jó.

K: De köszönöm. Azt hiszem ez nagyon jó.

B: Van-e valami más, amit hozzá szeretnél fűzni, amit még nem mondtál el, akár olyan dolog, amit be lehetne illeszteni? Van-e bármi, amit a jegyzeteiden hoztál, és amiről nem sikerült beszélned?

D: Azt hiszem, hogy ha valakit most emiatt érdekelni kezdi ez a téma, tegyen meg mindent, hogy megtalálja Ron Hubbard eredeti munkáját, és ne az elferdített most forgalomban lévő könyvekből informálódjon, és találjon olyan embereket, akik még az 50-es években tanulták meg a technikákat. Ott van a legértékesebb cucc. Ne vegyék meg az átírt könyveket, amiket újra kiadtak.

B: Rendben. A technikai emberek segítségére, milyen specifikus technikák lennének a listádon?

D: Rendben, ez egy sorozat. Olvassák a Dianetika, a Mentális Egészség Modern Tudománya. Ez volt az első könyv. A Szcientológusok úgy hívják, hogy Egyes Könyv.

Két ember együtt dolgozhat és használhatja ezeket a technikákat egymáson. Az egész mostani életen is végig kell menni úgy, hogy a testben megragadt energiagerincek felszabaduljanak.

És a fő elem, amit az Egyház elvett az, hogy az ilyen energiákat hagyni kell igazából megnyilvánulni. Az Egyházban minden mentális lett, de ezt a mély trauma energiáját nem lehet "intellektuálisan" elengedni.

“A megértés” nem mozgatja meg a negatív energia hegyeket. A munka teszi, és fizikai visszafordítás, és ez a képességek alkalmazását jelenti. A szuper-katonák el tudnák olvasni és használni azt a könyvet, ha terápia gondolkodásúak.

B: Csak azért kérdeztem ezt, mert az 1950-es eljárásokról beszéltél, és kíváncsi voltam, hogy gondolsz-e valami specifikus technikákra.

D: A könyv csak a kezdet. Messzire juthatsz a könyvel.

B: Rendben.

D: De az alapjai annak, amit végső sorban el lehet érni, azt mondanám, hogy a legjobb, amit meg lehetne hallgatni, az A Philadelphiai Doktorátusi Tanfolyam felvételei.

B: Helyes.

D: Hallottad már?

B: Végig hallgattam őket.

D: Az mind Ron Hubbard anyaga.

B: Igen. De a kérdésemmel arra akarok kilyukadni, úgy értem, ennek nem kell feltétlenül rajta lennie az átiraton, de például, bármelyik kiképezett auditor és tag számára a Ron's Org-ból [a különvált csapat, amit Bill Robertson alapított], aki ezt hallgatná, mire utalsz, hogy szerinted mi az amit nekik kiképzésként, vagy gyakorlatként kellene csinálniuk és nem csinálnak? Talán nem tudod most mindjárt megmondani, de nagyon érdekelne.

D: Vannak olyan tények entitásokkal kapcsolatban, amiket úgy láttam nem használnak ki teljesen. Azt hiszem, hogy az emberi lénynek van egy vázlata, ami belénk van táplálva, hogy bármilyen életformában vagy, legyen az emberi lény, vagy bármilyen más életforma,ennek van egy bizonyos szerkezete.

És ez a szerkezet belénk van táplálva, és ez a szerkezet azt jelenti, hogy ha bármilyen életformában élsz, akkor ennek az életformának vannak titkai, minden életformának van egy spirituális szerkezete, nem CSAK a fizikai DNS szerkezete, és sokkal többre jutsz mint spirituális lény, ha megismered a különböző életformák betáplált spirituális szerkezetét.

Ez a földönkívüli lények megértésének kulcsa. Mi magunk is földönkívüliek vagyunk másoknak, tudod, de akkor is hozzá vagyunk kapcsolódva ahhoz az életformához amit pont használunk, mert nem igazán értjük a szerkezetet - nem tudsz belőle kiszabadulni.

És ez a kutatásnak egy olyan része, amit sehol sem láttam, mert eljutsz odáig, hogy magadat határtalan spirituális lényként fogod fel, és rájössz arra, hogy TE vagy a lélek, és soha nem halsz meg, DE még mindig csapdában vagy egy bizonyos fokig. De kezdd a Dianetikával. Az az alap.

[Szünet] Bill, ezt a kérdést nem lehet így megválaszolni. De azt próbáltuk veled megosztani amióta megismertünk, ezért ajánlottuk fel, hogy gyere, tölts el velünk egy-két hetet, vagy öt napot. Ezt még nem sikerült megvalósítani, de még mindig áll az ajánlatunk, hogy meglátogass bennünket és hagyd, hogy többet osszunk meg veled.

B: Hát, igen, a probléma az, hogy nem vagyok egy technikai ember; még csak auditor sem vagyok - csak egy szóló auditor. Itt más a munkám, hogy egy eléggé nagy kíváncsiság-rejtély-szendvics horgot készítsek azért, hogy az emberek a  kellő kérdéseket tegyék fel.

D: Rendben. Nem arról beszélek, hogy a technikailag osztanánk meg veled, hanem rajtad alkalmaznánk őket. Az ilyen célokra, ott vannak nekünk az Összezavarodás alatti állapotok, és annyira ismerjük, hogy megtudnám... Ami nekünk van, az nagyon érdekes a legtöbb ember számára, akik be lettek avatva ebben a tudományban, és ez egy olyan dolog, amit meg lehetne osztani. Meg lehetne ezt osztani.

B: Rendben. Azt hiszem, össze tudjuk mindezt foglalni úgy, hogy egy elég tűrhető átirat legyen belőle. Eddig elég sikeresek voltunk abban, hogy átdolgozzunk olyan hanganyagokat, amik eléggé darabosak voltak, sok szünettel és megszakítással, olyasmivé, amit igazából elég folyékonyan lehet követni.

D: Nagyon meghatott Alex Collier, és te?

B: Ó igen. Csodálatos ember.

D: Nagyon meghatott Alex, és azt gondoltam: Wow, ha ez egy mellékút, tudod, ha teremteni tudnánk egy kapcsolatot és megkapnánk a tanítást ezen a ponton, akkor egyáltalán nem lenne egy rossz ötlet létrehozni ezt a kapcsolatot.

B: Aha.

D: Odamentem hozzá és megkérdeztem: Segítenél nekünk? Erre ő: Igen, félúton  találkozunk.

Azt gondoltam, hogy nagyon jó lenne ha össze tudna szedni elég érdeklődőt, az ilyen fajta tanítás megszerzéséhez, mert arról szólna ez a tanítás, hogy miként tudunk boldogulni a Galaxisnak ezen a részén, és mit tehetnénk azért, hogy javítsunk az esélyeinken itt és most.

B: Ez egy nagyon érdekes beszélgetés. Biztos vagyok benne, hogy már történik, úgy értem...

D: Alex üzenetei miatt?

B: Nem. Már évek óta történik.

D: Biztos. De, úgy értem, neki nagyon specifikus üzeneteket kellet átadnia az Andromedaiaktól...

B: Igen, ez egy következő lépés a programban, de... beszéltem már nyilvánosan az én saját furcsa földönkívüli élményeimről 25 évvel ezelőtt, és meg vagyok győződve róla, hogy végig tanítottak. Mit csinálok itt most? Miért beszélgetünk egymással?

D: Igen, igen, igen. Miért csináljuk, kik vagyunk együtt?

B: Pontosan. Tehát azt gondolom, hogy az a biztatás, a támogatás, a segítség mögött láthatatlan kezek vannak. Úgy értem, számunkra, minden amit tapasztalunk, az ahogy létrejött a Camelot.

Úgy értem ez az egész játék, amiben most vagyok, három nappal azután kezdődött, hogy befejeztem a Games Master Kurzust (Játék Mester), érted? Tudtad ezt? Camelot a Games Master Kurzus eredménye. Teljesen. 18 hónapot töltöttem el a Games Master Kurzussal és aztán...puf.

D: És itt a játék! Megkaptad a játékot! [nevet]

B: Természetesen. Így van. Ez az egész az én szemszögemből egy Games Master Projekt.

D: Nem hihetetlen?

B: Úgy értem, mondogattam is csendben az embereknek, hogy ha meg akarják tudni mire jó a Games Master Kurzus, akkor nézzék meg ezt.

D: Ez a Camelot! Wow.

B: Tehát ez a Híd eredménye. Úgy értem, nagyon óvatosan, nagyon finoman kell ezt érteni, mert nem azt mondom hogy... Tudod, ez nem egy én-én, ego-ego dolog. Ennek semmi köze ahhoz. Mindenkinek meg van a saját eljárása, és Kerry önállóan jutott el ehhez, de egybe kell látni az egészet. Ennek a felelősség sajátosságához van köze. Én felelős vagyok mindenért, de te is.

D: Igaz.

B: És mindenki más is, és így az egész egybefolyik, és felépül mint egy holográf.

D: Igen.

B: De tudom, hogy nem csinálnám azt amit csinálok, ha nem utaztam volna át a Hídon, így számomra nincs semmilyen hatástalan dolog abban, ami az Egyház szétesése után történt. Soha nem voltam az Egyház tagja, és ezzel a témával csak 1984-ben találkoztam, egy levált csoporton keresztül Londonban.

Csodák történnek mindenhol, és ez az egyik csoda megnyilvánulása.

D: Azt hiszem rosszul fogalmaztam ezzel kapcsolatban. Ahhoz hasonlítottam, amit Hubbard akart csinálni, és nem ahhoz, hogy milyen csodák történtek Hubbard munkájából kifolyólag. Nagyon sokan tettek csodákat, különleges dolgokat, mint Bill Robertson, de ahhoz képest, hogy megtisztítsuk a Bolygót, ez csak álom maradt.

B: Igen, azt hiszem az, amit én ebből kivettem - és ezt majd megbeszéljük később - az az, hogy most valami különös van folyamatban. Nagyon sok minden történik a Bolygón kívül. Tudod, nem beszéltünk a Galaktikus Őrjáratról.

D: Igaz.

B: Nem beszéltél arról, hogy-hogy ezek az emberek mind itt vannak ebben az életben egyszerre, és együtt dolgoznak valamin, érted?

D: Igen így van.

B: Milyen misszionáriusnak lenni, és ez mit jelent? És miért van az, hogy amikor a Sea Org tagokat arra kérték, hogy egy milliárd-éves szerződést írjanak alá, ők azt mondták: Rendben, semmi gond. Ez mit jelentett?

D: Igaz.

B: És ez mit szimbolizál?

D: Igen, mintha már aláírtunk volna egyet. Ez csak egy megerősítése annak, amit úgy is csinálsz már. [nevet]

B: Pontosan. Így van. És nagyon sokan észrevették, hogy áradnak ide az emberek, akiknek nagyon erős az elhivatottság tudata, és ezek mintha nem átlagos emberi lények lennének.

Ezek olyan embereknek tűnnek, akik nagyon kifejlett adottságokkal rendelkeznek, de csak azért mert itt vannak ezen a Bolygón, minden rendelkezésükre kell, hogy álljon, mert megérkezel és nem emlékszel semmire, és nem tudod, hogy mit kellene tenned, és össze vagy zavaródva. Úgy értem, nem olyan, mint aminek hívjuk, és így ezt mind meg kell javítani.

De a legtöbb misszionárius itt, sosem dolgozott a Szcientológiában. Ez egy segítőprogram. Egy specifikus segítőprogram, ami visszaállít bizonyos képességeket. Egyesek csak azt mondják, Nos, a fenébe is. Én így is tenni fogom a dolgomat.

D: Igaz, úgy mint Kerry. Így van. És vannak akik olyan tudattal, olyan adottságokkal születnek le, hogy, tudod... Akkoriban, az 50es években, nem léteztek ilyen emberek, tudod. Át kellett menni egy programon, hogy megkapd ezeket, nem csak lejöttél és megvoltak.

D barátja: Mi is a hölgy neve, a harmadik a te kis csoportodban?

D: Igazából nem akarom megmondani a nevét, mert ő nagyon nem akarná. Őt megtámadták... engem soha nem támadtak meg... de a barátomat itt, őt is megtámadták, de ezzel a nővel ez olyan volt, hogy széttúrták a szemetesét, elmentek a házához és hónapokig, évekig kopogtak az ajtaján, sok ilyesmi, és nagyon megijedt, elköltözött a városból, és abbahagyta a tanítást.

B: Az mikor történt?

D: Tíz évvel ezelőtt.

B: Ó, nem is olyan régen.

D: Ó igen, az Egyház mindig követte. Egy ideig csak csendben adta át a tanítást. Jól ismerték a szervezetben, és így, tudod, nem hagyták abba a zaklatást. Azt akarták, hogy hagyja abba a tanítást.

Tudod, egy dologról nem beszéltünk, mégpedig arról, hogy tudom hogyan kerültek nyilvánosságra a felső fokú tanítások. Tudom ki vitte ki. Tudom hogyan kerültek ki a VIII Osztály felvételek a nagy nyilvánosságra.

B: Tudom kiről beszélsz... mi a neve?

D: Larry West?

B: Larry West, igen.

D: Tudom ki adta neki az anyagot.

B: De sokat belőle megváltóztattak, nem?

D: Ó igen, mindent megváltoztattak. Semmi sincs, amihez hozzá ne nyúlnának, mert mindenki kreatív akar lenni és a saját ötletével hozzájárulni. De még a VIII Osztály felvételek is, meg ilyenek, amikor ez megtörtént, ez mind azután volt, hogy a Dane Tops levél megjelent.

De tudom, hogy ki hozta ki, és hogyan juttatták ki a VIII Osztály felvételeket, és hogyan lett minden kitervezve, mert azt az anyagot nagyon védték - nem nyúlhattál hozzá. Majd elmondom neked az egészet egyszer, ha hallani akarod.

Nagyon, nagyon hihetetlen volt, de amikor az anyag publikus lett, megtörték az  Egyház titokfátylát, amivel a technikákat védték.

B: Rendben. Ez volt ennek a... kivonulásnak a második hulláma.

D: Három éven belül a levél után, voltak akik erőt éreztek, hogy maguktól folytassák, mivel eredeti anyagokhoz juthattak hozzá amivel embereken segíthettek, amiket addig zárva tartottak. Senki meg sem álmodta volna, hogy ezeket a bizalmi korlátokon meg a belső szentélyen kívül használja.

B: Igen.

D: Úgy fogalmaznék, hogy sokan a perifériáról a saját útjukra keltek, és utána kudarcot vallottak és azt hitték rájöttek, hogy komolytalan volt az egész, ahelyett hogy arra rájöttek volna rá, hogy manipulálták őket, és így hiteltelenné tudták tenni az egészet.

De az amit Ron Hubbard mondott róla, hogy a szervezet nélkül nem marad egyben az egész, ez igaz volt. Mindenki egyéniség akar lenni. És sajnos, ez néha azzal jár, hogy megváltoztatnak olyat is, amit nem kellene megváltoztatni, amikor csupán úgy kellene alkalmazni, ahogy ezt szándékozták.

B: Rendben. Szerintem is. Nagyon sok az egyéniség van az alternatív médiában, minden bizonnyal. Elképesztő, hogy azonos célú emberek, gyakran menyire nem tudnak együtt dolgozni.

D: Így igaz.

B: Fejezzük itt be. Kerry, van még valami amit meg akarsz kérdezni?

K: Nem. Nagyon érdekes volt, fantasztikus.

B: Így van. Nagyon köszönjük. Nagyon sokáig tudnánk még beszélgetni, de ez egy nagyon érdekes beszámoló volt. Sokak számára ez teljesen új és hajmeresztő történet lesz. Sokszor kell majd átolvasniuk!

D: [nevet] Valószínűleg.

B: Rendben. Köszönjük még egyszer. Vigyázz nagyon magadra. Még mindig megvagy ennyi év után. Követendő példa.


Kattintson ide  Dane Tops eredeti levele megtekintéséhez.
Kattintson ide  a könyv eléréséhez, The Montauk Book of the Dead, írta Peter Moon, a Montauk könyv sorozat írója, aki L. Ron Hubbard mellett dolgozott évekig. Nagyon ajánljuk, kiegyensúlyozott, jól megírt beszámoló.
Kattintson ide egy 1987-es BBC rádió dokumentum eléréséhez, Ruthless Adventure: the lives of L. Ron Hubbard, egy nagyon kiegyensúlyozott, érdekes beszámoló, tartalmaz archivált interjúkat és kevésbé ismert kutatási anyagokat.

Kattintson ide Walter Bowart kiadatlan könyve egy része eléréséhez, The Invisible Third World War, ami utal L. Ron Hubbard-ra és a technikákra. Bowart soha nem volt Szcientológus, de megértette Hubbard munkájának és technikáinak értékét.
Kattintson ide egy Channel 4 (UK) dokumentumfilmhez a Szcientológiáról, ahogy azt Ron's Org tanítja, a legnagyobb 'levált csoport', amit Bill Robertson alapított 1984-ben. Szórakoztató és kiegyensúlyozott.
Bill Ryan személyes tapasztalata és kötődése a Szcientológiához Ron's Org-on keresztül (lásd felül), amiből nagyon nagy hasznot húzott. Soha nem volt az Egyház tagja és rajta van a híres
Szcientológia Egyház Ellenségei listán.

 

__________________________Támogassa Project Camelot-ot - adományozzon:

Donate

Donations are not tax deductible for U.S. citizens.

Köszönjük a segítségét. A nagylelkűsége lehetőséget nyújt a munkánk folytatására.
 


Bill Ryan és Kerry Cassidy


kerry@projectcamelot.org

bill@projectcamelot.org

 


*