Camelot logo Om os

Home Whats New Interviews & transcripts Round Table In Tribute The Big Picture Shorts
Our Goals High Praise Om os Get Involved Questions Contact

_____________________________

Det bedste gemmested er i åbent landskab.

Ideen om Project Camelot blev skabt da vi mødtes en weekend i Tintagel i England, Vi kunne se udover vandet og King Arthurs hjemsted.
Vi opkaldte vores projekt som en hyldest til den utopiske idee om det runde bord,  - og vi har struktureret al vores indsats i denne inspirerende ånd.

I de sidste to år har vi finansiert Project Camelot, udelukkende med midler fra egen lomme og med generøs hjelp fra donorer som besøger siden.
Vi takker meget for deres hjælp og støtte, for uden den kunne vi ikke gøre det vi gør.

Vi har til dato rejst vidt omkring, mødt og interviewet sandhedsfortællere med det foremål, at tilføre vidneudsagn om den sande tilstand af vores verden.
Og vil vil fortsætte med at gøre det så lenge vores midler og bidrag gør dette muligt.

PS: For de som undres over gepard logoen...Så er den et vink til det berømte MGM løve logo.
Vi er den nye bølge, vi er på internettet...og vi er hurtigere.

_____________________________

Bill Ryan

Bill Ryan har en BSc (Bachelor of science)  Matematik med Fysik og Psykologi (Bristol University, UK, 1974), efterfulgt af en kort periode som underviser.
I 27 år var han lederskabs konsulent med speciale i personale og hold udvikling, lederskab og leder træning. (executive coaching). De største langtids-kunder var BAe (Systems) Ltd (tidligere British Aerospace), Hewlett-Packard, og PricewaterhouseCoopers.

I November 2005 startede han netsiden Project Serpo, baseret på rapporten om et angiveligt udvekslings program mellem USA og Ufoer, en rapport om trinvise afsløringer der skete for mere end 40 årsiden.
På trods af at han var interesseret i UFOer, forskning i gratis energi og alternativ medicine (han er uddannet som  kinesolog) i mere end 30 år, skete hans første møde med UFO samfundet stort set først efter at han havde skabt websiden Serpo. Han opsagde sit arbejde som ledelses konsulent i Maj 2006 og bruger nu al sin tid på Project Camelot.


Kerry Cassidy

Kerry Lynn Cassidy har en BA (Bachelor) i Engelsk med examen i Sociologi, en MBA-certificat, (Master of Business Administration)  fra UCLA Anderson Graduate School of Management, og blev konkurancemessigt udvalgt til at deltage et år på filmskolen UCLA Extension Short Fiction Film Program som en af deres første "hyphenates": Forfatter- regissør -producent.

Efter 19 år i Hollywood, hvor hun arbejdede for store filmstudioer og uafhængige produktions selskaber med produktion, udvikling og nye medier hvor hun skrev en række filmanuskripts, for til sidst at få retten til filmen Wingmakers historien i 2003, og hvor hun begyndte at arbejde med sin egen UFO dokumentar i 2005.

 

___________________

Bill Ryan og Kerry Cassidy interviewet af Arjan Bos, August 2009
(Læs mere om deres video her her)

 

 

 

Klik her for YouTube filen

Klik her for MP4 video download

Klik her for MP3 audio download

[for alternativ download, tryk (Mac) eller højre-tryk og Gem som (PC)]

___________________


Bill and KerryBill Ryan er for tiden bosat i Europe og Kerry Cassidy bor i nærheden af Los Angeles.
I modsætning til hvad folk flest tror, så er de to ikke et par.
Forenet af sine visioner og formål arbejder de som de bedste venner.
De rejser og networker så bredt som muligt i søgning efter sandhed og troverdige vidnesbyrd for at få svar på det vigtigste spørgsmål i vores tid.


__________________________Støt Project Camelot - Giv din donation her:

Donate

Donations are not tax deductible for U.S. citizens.

Tak for hjælpen.
  Din generøsitet gør det muligt for os at fortsætte arbejdet.

 


Bill Ryan and Kerry Cassidy

support@projectcamelot.org