Camelot logoJordan Maxwell
Conferinta "Awake and Aware", LA - Transcriere

Home

Whats New

Interviews & transcripts

Round Table

In Tribute

The Big Picture

Shorts

 

Our Goals

High Praise

About Us

Get Involved

Questions

Contact

_____________________________Jordan Maxwell
Proiect Camelot -  Los Angeles -  Conferinta "Awake and Aware" (Treaz și Conștient)
20 Septembrie, 2009

Introducere : [Kerry Cassidy vorbeste, interviul video incepe in mijlocul frazei]

KERRY CASSIDY (KC):....pe drumul adevarului de patruzeci de ani. Daca este ceva, este probabil "Expertul". El a descoperit si sustinut multi dintre cercetatorii pe care ii cunoasteti, cum ar fi Zecharia Sitchin, David Icke si altii.

 

Lui Jordan nu i-au fost recunoscute meritele nici pe jumatate pe cat ar fi trebuit sa fie [aplauze] si as vrea sa fac acest lucru chiar aici si acum [aplauze].

 

A dat multe informatii cercetatorilor nostii de marca, dar ei nu i-au recunoscut meritele pentru acest lucru – stiti? – si deci ati putea crede ca informatiile au venit de la ei si ca ei sunt destepti si sclipitori. Credeti-ma, acesti cercetatori nu ar fi nici la jumatatea drumului pe care sunt acum daca nu ar fi fost ajutati de Jordan Maxell.

 

Astfel, dorim sa il onoram aici, astazi, si sa ne declaram foarte mandarii ca il avem ca vorbitor aici la conferinta initiata de Proiect Camelot.

Incepe prezentarea:

JORDAN MAXWELL (JM): Va multumesc, va multumesc foarte mult [aplauze, fluieraturi de admiratie].

Cred ca, daca as vrea sa luati cu voi ceva din prezentarea de astazi, aceasta idee este: Nimic din lumea aceasta nu merge in felul in care credeti voi ca merge. Nimic.

Politia nu este cine credeti voi ca este; seriful nu este cine credeti voi ca este; bancile nu fac ceea ce credeti voi ca fac, si de aceea, astazi, cand va uitati si vedeti ce se intampla in lume, nimic nu are sens. Este o nebunie. Nu are nici un fel de sens.

Pare ceva foarte destructiv, dar de fapt, voi nici nu stiti cum functioneaza sistemul. Functioneaza foarte bine. Perfect!

Bogatii se imbogatesc si saracii saracesc mai tare; masele, oamenii de rand, sunt distrati cu televizorul, cu alcoolul si cu drogurile, si intre timp cei instariti devin si mai bogati. Deci, sistemul functioneaza foarte bine odata ce intelegi cum functioneaza el de fapt si tu nici nu stii ca nimic nu functioneaza asa cum ai crezut tu ca functioneaza.

Intreaga mea viata m-au interesat teologia si religia, acestea sunt adevarata mea dragoste. Mi-am petrecut toate orele mele constiente ca cercetator, studiind in tara si in lume teologia si religia - dar nu ca sa invat din ele ci ca sa invat despre ele.

Este o poveste fascinanta, dupa ce vezi cum a aparut religia. Incepi sa vezi lucruri pe care nu le-ai vazut pana atunci si incepi sa iti pui intrebari pe care nu ti le-ai fi pus pana acum.

Asta a fost deci marea mea dragoste. Dar in anii '80, la inceputul anilor '80, am intrat in contact si cu oameni care erau expertii expertilor in domeniul guvernarii si al bancilor, in compania carora am fost multi ani. Am invatat cum functioneaza guvernul si am fost absolut surprins si uimit cand am vazut adevarul adevarat.

Mi-a luat 48 de ani sa ajung la concluziile de aici din seara acesta, dar am sa va spun un secret pe care l-am aflat. Am sa va spun acest secret gratis.

Acesta este un secret, si inca unul foarte puternic: Financiar, si in orice alt fel, oamenii vor sustine mereu ceea ce vor sa auda. Nu vor sustine ceea ce nu vor sa auda.

Daca iti place muzica populara, nu platesti 30 de dolari pe un bilet la un concert de rap. Daca iti place un actor de cinema nu te vei duce sa vezi pe altcineva.  Oamenii mereu vor... Adica daca iti place un anume fel de mancare nu te vei duce la restaurantul care serveste mancarea care nu iti place.

Deci, oamenii vor sustine intotdeauna ceea ce vor sa auda. Cei care au calatorit sau au experienta relatiei cu publicul, stiu ca singurul lucru despre care oamenii nu vorbesc in general si nu vor sa il auda este adevarul. Nimeni nu este fericit cand este nevoit sa fie fata in fata cu adevarul.

Exista cativa oameni curajosi, cum probabil se gasesc aici in seara aceasta, care sunt macar deschisi sa auda ceva ce poate nu este in asentimentul credintelor sau cunostintelor lor, dar macar sunt cautatori de adevar.

Asta am fost dintotdeauna, un cautator de adevar.

Mereu spun ca nu sunt o autoritate mondiala in nici un domeniu, pentru ca sunt, cel putin, destul de inteligent sa stiu cat de multe lucruri stiu, dar cand incepi sa dezasamblezi modul in care functioneaza guvernul, bancile, incepi sa vezi o intreaga lume despre care nu aveai habar.

Cuvantul pe care il folosesc este ocult. Ocult inseamna pur si simplul ascuns, si exact aceasta se intampla in lumea de astazi. Guvernele noastre, bancile noastre, institutiile de educatie, etc, functioneaza pe o baza totalmente ascunsa, asa ca, ceea ce n-i se spune si n-i se da sa intelegem nu este adevarul.

Lasati-ma sa va dau un exemplu. Cati dintre voi m-au auzit tinand o prelegere despre sistemul maritim al comertului? Ok, deci cei mai multi au aflat macar despre acest subiect.

Pentru cei care nu au auzit, va voi da cateva exemple. 

Cand va duceti la tribunal (=court), de ce trebuie sa va duceti la tribunal (=court)? La tribunal (=court), se joaca tenis. La court se joaca tenis. Toata ideea la un court este sa pui mingea in terenul celuilalt. Deci ai o echipa de avocati si ei arunca mingea in curtea altuia, el o arunca la tine, si tot asa, judecatorul este arbitrul, si nu il intereseaza cine pierde si cine castiga. El va fi platit oricum.

Judecatorul (=arbitru) poarta o roba neagra. Roba neagra.... cei mai multi dintre oameni nici nu se intreaba de ce preotii poarta robe negre? Absolventii de facultate poarta robe negre; judecatorii poarta robe negre; rabinii poarta robe negre - pentru ca roba neagra reprezinta planeta Saturn. Ei sunt un simbol al planetei Saturn.

Saturn era denumit de antici "Stapanul Inelelor" si Saturn este Stapanul Inelelor.

De aceea, femeilor li s-a spus in timpurile stravechi sa asculte de zeul lor, si drept dovada a ascultarii ele trebuiau sa poarte cercei (=inele).

Barbatii se cununau in fata zeului lor, deci ei trebuia sa poarte inele, pentru ca unul dintre cei mai vechi zei ai Orientului Mijlociu era planeta Saturn. Saturn era direct legat de Yahweh, zeul evreilor, deci din cauza aceasta evreii sarbatoresc, il venereaza pe Saturn.

Saturn, in vechea limba feniciana, se chema Shabath. Cautati in dictionarul limbii feniciene si veti gasi ca planeta Saturn era numita Shabath si ca era venerata odata pe saptamana, sarbatoare ce se chema Sabbath. Deci, cand evreii tin sabatul, ei de fapt il venereaza pe zeul lor, planeta Saturn, domnul (=Stapanul Inelelor).

Deci cand incepi sa vezi de unde a inceput religia, de unde a inceput teologia....

Steaua cu sase colturi, de exemplu, este numita steaua lui David. De fapt ea nu este steaua lui David. Toate enciclopediile si dictionarele iti vor spune ca este numita steaua lui Saturn. Este o hexagrama. Hexagramele reprezinta planeta Saturn.

Apoi, cand te uiti la sistemul crestinismului.... biserica in opinia mea este o blasfamie. Punct. Biserica Crestina este o blasfamie. Tot ce iese din Biserica Crestina in America este o blasfamie. Este plina de minciuni, inselatorii, deceptii, lucruri fara noima. Este o corporatie de facut bani care opereaza sub legea maritima a amiralitatii. Exista o intreaga lume de cunostinte (=informatii) care nu sunt date crestinilor despre Sfanta Scriptura, despre cine a scris Biblia, de unde a venit ea.

Am descoperit ca nici macar iudaismul nu este o religie nascuta inainte de Hristos [B.C.] sau inaintea erei noastre, cum se mai numeste [B.C.E]. Nu a existat inaintea erai noastre, stiti? Deci, cand vorbim de vechiul Ierusalim, nu exista vechiul Israel - Ierusalimul da, exista, dar Israelul nu. Deci, cand vedeti cum predicatorii si liderii religiosi vorbesc despre anticul Israel, acela nu este Israel, este fapt dovedit ca Israel nu este o religie dinaintea erai noastre.

Intregul concept al Vechiului Testament a fost dezvoltat in jurul secolelor IX, X, XI si XII in era noastra sau dupa Hristos -C.E. [Nota editorului: Anno Domini sau Anul Domnului acum se cheama "era noastra" si e desemnat de C.E.- era noastra, si incepe odata cu nasterea lui Hristos].  Deci, Vechiul Testament nu este o consemnare antica a unor oameni antici. Nu exista anticul Israel.

Doi dintre cei mai mari invatati - arheologi - din Israel au scris o carte numita "Sub Biblie". Acesti doi oameni, arheologi, sunt cei mai buni si mai straluciti arheologi din Israel.

In cartea lor, in linii mari cam asta au spus. Moise nu a existat. Nu a existat regele Solomon. Nu a existat Regele David.

Intreaga Biblie a fost scrisa probabil in secolele VIII, IX si X  in Europa; a fost dezvoltata ,si in ultima instanta toata informatia a fost luata, de preotii iezuiti si de Biserica Catolica si rearanjata intr-o poveste si data noua astazi drept anticul, vechiul Israel. Nu a existat acest antic Israel.

Nu exista Moise, nu exista Regele Solomon, Solomon era Sol-om-on. Sol in latina inseamna Soare. Om este denumirea hindusa a fortei creatoare; si On este numele Soarelui in Egipt. Grecii il numeau Heliopolis, dar Egiptenii in numeau orasul Soarelui, On. Verificati in dictionar. Verificati cuvantul On. Dictionarul va va spune ca On reprezinta orasul Soarelui in Egipt. De accea, intrerupatorul de lumina se cheama dechis cand da lumina = On, pentru ca ilumineaza.

Acum, luati cuvantul SOL-Om-On, numele soarelui in trei limbi antice si veti obtine Solomon.

Chiar si in Bibliile stravechi, cele din secolele 12,13 si 14, nu apare denumirea de Regele David – apare Regele Druid.

Si, din intamplare, sistemul de guvernare si de legi sub care traim in America si in lumea Vestica este un sistem druidic. America este o tara druidica. Canada este druidica. Cum am spus, civilizatiile Europei de Vest sunt civilizatii druidice.

Druizii erau o casta de preoti foarte puternici in Europa, chiar inainte de existenta Imperiului Roman. Ei erau avocatii, judecatorii, liderii religiosi si politicienii. Era numit sistemul druidic.

Unul dintre cele mai importante simboluri in sistemul druidic era bagheta magica, cum era magul Merlin si bagheta lui magica. Conducatorul de orchestra (=dirijorul) foloseste o bagheta magica. Aceasta este un simbol druidic.

Bagheta magica a druizilor era confectionata din lemnul unui copac sfant (=holly). Era facuta din lemn sfant (=Hollywood), si astfel intregul Hollywood este un sistem druidic. Deci, daca nu intelegeti simbolurile druidice, nu veti intelege niciodata ce se intampla la Hollywood, si de unde este acesta finantat, cine il finanteaza, si cum functioneaza el in relatia cu guvernul.

Exista o cantitate imensa de material pe internet cu imagini din filme vechi aparute cu 6, 7 ani inainte de 2001, inainte de 9/11, in care apare "simbolul" 9/11, apare chiar si in filmul original Matrix.

In filmul original Matrix, eroului principal ii este dat un fel de document sa semneze, care este un fel de document de identificare, iar in timp ce semneaza, camera se apropie de hartie foarte repede; daca opriti filmul si derulati inapoi cu incetinitorul si dati zoom veti vedea ca documentul este despre ceva ce avea sa se intample. Acolo scrie 11 Septembrie, 2001. Si acesta era cu mult inainte de 9/11.

Cris Carter. Un exemplu clasic despre ce vorbesc acum... Hollywood. Cris Carter este creatorul seriei X-files. Cand seria X-files s-a terminat, Cris Carter, producatorul, a inceput un alt serial intitulat "The Lone Gunmen" . Episodul pilot a iesit in luna februarie sau martie 2001.....

In februarie, martie 2001, noul serial a lui Cris Carter numit The Lone Gunmen, a fost difuzat pe canalul Fox. In primul episod, se vorbeste despre cum niste factiuni, grupuri din interiorul guvernului american planuiesc sa zboare/prabuseasca un 757 in World Trade Center si sa il darame intentionat, si in film chiar se arata cum intra avioanele in celebra cladire.

Aceasta se intampla cu 8 luni inaintea evenimentul in sine. Cris Carter va spune ceva in acest film, in film personajele intreaba: "Si, de ce oamenii din guvern ar face asa ceva?"

Unul dintre oamenii din guvern raspunde: " Pentru ca trebuie sa controlam Orientul Mijlociu. Trebuie sa controlam petrolul; trebuie sa avem un loc dominant in Orientul Mijlociu, de unde sa incepem sa promovam razboaie, care sunt bune pentru afaceri/business si..".. dar raspunsul acesta este in film, in film unde se arata si avioanele zburand in WTC.

Deci, tot ce spun este ca Hollywood stie ce se intampla, iar prabusirea WTC a fost orchestrata din spatele scenei.

In ziua in care s-a intamplat, am devenit depresiv, am incetat sa tin prelegeri. Nu am mai plecat in turnee, nu am mai aparut la radio, nu am mai vorbit cu nimeni, si am fost scos din uz pentru multi ani din cauza lui 9/11, acesta pur si simplu m-a inchis, m-a oprit.

Din punctul meu de vedere, o terminasem cu America. O terminasem cu tot, pentru ca intr-o tara care isi permite sa cumpere trei cladiri inalte care cad praf la pamant si nimeni nu pune intrebari despre asta.... pur si simplu am renuntat [aplauze].

[Raspunzand publicului]: Da. Pentru ca stiu foarte bine cum functioneaza guvernul, religia si bancile.

Sa va dau un exemplu. Exista doar doua lucruri pe planeta: pamant si apa.

Oamenii locuiesc pe pamant, deci legea pamantului este legea oamenilor care locuiesc pe pamant. De aceea se numeste legea pamantului. Dar legea pamantului este diferita in fiecare tara, pentru ca este legea oamenilor care locuiesc acolo. Poti face lucruri in Rusia pe care nu le poti face in America. Poti face lucruri in Africa de Sud pe care nu le poti face in China, deci legea pamantului este diferita in fiecare tara.

Dar legea apei este legea banilor – a curgerii banilor, a mijloacelor lichide. Am sa va dau un exemlu de cum functioneaza. Cand o corabie intra in port, ea vine pe apa si va aduce produse, deci toate vasele/vapoarele trebuie sa fie la sensul feminin. De aceea mereu auzi capitanii zicand "este o nava buna. Este o nava demna de apa". Ea - , deoarece toate navele sunt de sex feminin, si motivul pentru care sunt de sex feminin este pentru ca ele produc bunuri.

Cand o nava intra in port, ea este trasa la doc. Fiecare obiect coborat de pe nava trebuie sa aiba un certificat, si nava - unde sta ea - ea sta in dana (de acostare).

Deci, cand te nasti, vii din interiorul mamei tale, pe apa mamei, deci tu o sa ai un certificat de nastere care va fi semnat de doctor (=doc). Daca de exemplu la descarcarea de pe nava scapi un obiect si acesta se strica/sparge/etc., se cheama "stillborn" – adica nascult mort, deci va avea un certificat de deces.

Deci corpul tau.... de fapt, corpul tau este o obligatiune pe Bursa din New York (New York Stock Exchange).

Si daca iei o bancnota america, oricare bancnota – de 10, 20 sau 100 de dolari, nu conteaza care – vei vedea o serie de numere acolo, numere cod pe bancnota. Iar numerele de acolo se potrivesc cu numerele de pe spatele cardului de asigurare sociala (Social Security card).

Exista aproximativ sase miloane si jumatate sau mai mult de dolari care circula in lume cu numarul tau de asigurari sociale pe ei. Aceasta se intampla pentru ca, corpul tau este o obligatiune pe New York Stock Excange.

Ei  cumpara si vand corpul tau personal la Bursa din New York. Cei mai multi oameni nu inteleg acest lucru si nu au nici cea mai mica idee despre ce vorbesc, dar asa functioneaza bancile.

Asa am descoperit, de asemenea, ca bancile si guvernele sunt bazate la origine pe religie. Religia este la baza tuturor acestor lucruri.

De aceea nu am nici un respect. Am respect, un respect rezonabil, pentru lege si ordine. Nu sunt atat de prost incat sa nu inteleg nevoia de semafoare si a altor lucrui de care oamenii au nevoie ca sa traiasca in comunitate, dar nu am respect pentru religie, guvern, banci si mai ales pentru institutiile educationale, deoarece stiu cine finanteaza aceste organizatiii. Stiu de unde vin banii.

Bancile noastre ne-au fost date noua de Cavalerii Templieri, de Loja Masonica a Cavalerior Templieri din Europa. Sistemul educational, universitatile si colegiile ne-au fost date de Ordinea Masonica venita de la Roma.

De accea, tabla de mortar patrata este un simbol Catolic. Si evreiii... cati evrei stiu ca atunci cand porti tichiile yarmulka, aceea nu este evreiasca? Este romana. De accea Papa poarta "scufia/tichia". De aceea cardinalii poarta scufii. Este un simbol roman, nu evreiesc.

Evreiilor li s-a spus sa poarte scufia drept dovada de supunere Romei. Ei s-au obisnuit sa o poarte si li s-a spus ca este un simbol evreiesc. Nu este evreiesc, este roman.

Alt lucru care ma deranjeaza, cand vorbim de religie – exista o diferenta enorma intre anti-semitic si anti-evreu. Nu inseamna acelasi lucru deloc.

Cand auziti pe cineva folosind temenul anti-semitic, amintiti-va ca exista patru feluri de semitic: semitic de nord, sud, est si vest. Si exista 13 rase diferite de oameni in lume care sunt semiti. Arabii tot semiti sunt.

Deci cand spui ca cineva este anti-semit, inseamna ca e impotriva a 13 rase de oameni din lume, 13 natiuni. Cand cineva spune ceva despre evrei, este anti-evreu, nu anti-semitic.

Este un fapt marunt dar este mare pentru mine, deoarece oamenii folosesc termeni si ii folosesc gresit si nici macar nu inteleg ce spun.

Religia, guvernul, institutiile educationale: am descoperit ca atat de multi oameni in mod voluntar.... si cum am spus seara trecuta la acest forum, multi oamnei fac in mod voluntar ceea ce vor stapanii lor de la ei. Ceea ce stapanii vostri doresc este sa fiti multumiti, sa credeti ce v-au spus ei sa credeti.

Am fost in spatele camerelor de filmare in studiourile de televiziune nationale si am privit cum oamenii canalului de televiziune isi fac munca. Ceea ce nici nu realizeaza cei mai multi oameni este ca seara cand se prezinta stirile si prezentatorul pare ca se uita direct la tine si iti spune stirile, de fapt, nu se intampla asa. 

De fapt prezentatorii citesc ceva scris de altcineva, si acest altcineva a scris ce a vrut seful sa scrie. Stirile nu sunt altceva decat ceva ce oamenii de sus vor ca tu sa auzi si sa crezi.

De aceea, nu am respect pentru stiri. Nu ma uit la televizor. Nu ma intereseaza Hollywood, filmele,  cu toate ca in filme se gasesc multe lucruri interesante.

Guvernul: din nou, spun, si asta este e ceea ce cred eu, cred ca guvernul se reduce la lupta (=razboiul) dintre Crips si Bloods [rasete]. Aceasta este tot ce e. Este o banda superioara altei benzi (=gasti), cand una dintre gasti are mai multi bani decat cealalta, atunci situatia devine periculoasa; acum acapareaza orasul. Deci este un razboi intre gasti.

Pentru ca, de fapt, totul se reduce la un singur lucru: suntem toti oameni, si oamenii, asa cum a spus Martin Luther King: oamenii sunt organizatii.

Martin Luther King a spus ca organizatiile sunt cu mult mai rele decat indivizii. Indivizii pot fi rai si corupti, dar daca aduni mai multi indivizi rai si corupti si ii imbraci la fel, in uniforme si cu legitimatii, ai alcatuit o banda/gasca.

Si politia chiar recunoaste asta.  Imi spun lucruri cum ar fi: Stii, suntem cea mai mare gasca/banda din oras. Suntem legali. Putem face ce vrem.

Asa am inteles, cu mult timp in urma, ca guvernul este o simpla afacere intre gasti. Cine va conduce acest oras? Ce familie din mafie va conduce aceasta parte a orasului? De accea nu am respect pentru guvern, banci si tot restul.

As putea contiua despre asa, despre multe lucruri care ma intereseaza. Din nou, cum am spus, religia este o mare preocupare de-a mea.

Cred ca povestea despre Iisus din Noul Testament.... este doar parerea mea, dar cred ca aceea poveste este un mesaj codificat. Este o metafora. Nu reprezinta istoria reala, ci este o foarte puternica poveste codificata.

Daca intelegi simbolurile si cuvintele folosite in Noul Testament in povestea lui Iisus si intelegi intreaga poveste ca o metafora, citind printre randuri vei incepe sa observi ca sunt exprimate simboluri si idei pe care nu le-ai vazut inainte.

Un exemplu clasic este: de ce s-a dus Iuda si L-a sarutat pe obraz pe Iisus? – doar un exemplu. In Biblie ni se spune ca Iuda l-a sarutat pe Iisus. Crestinii iti vor spune ca motivul a fost ca sa il identifice, astfel incat sa poata fi arestat.

Nu. Doar logica, nimic mai mult, iti va spune ca este incorect, doarece Iisus nu locuia in sudul Chicago-ului sau in nordul New York-ului. El ar fi locuit intr-un mic sat al lui Mickey Mouse, unde erau probabil 300 de persoane cel mult, un oras ce il puteai strabate in 15, 20 de minute pe jos.

Si astfel, cum s-ar fi putut el ascunde? Cine ar fi fost atat de prost sa nu stie cine e el? Statea acolo in gradina cu discipolii sai, deci de ce este nevoie sa te duci sa il saruti.... sa il identifici?

Ei, dar nu asta spune Biblia. Nu spune ca s-a dus sa il identifice. Spune ca Iuda s-a dus sa il sarute ca sa il tradeze, nu sa il identifice.

De aceea Mafia, cand urmeaza sa te omoare, iti dau sarutul mortii. In vechiul Orient Mijlociu cand un scorpion te musca iti lasa doua semne pe piele, doua taieturi, si acele taieturi arata ca doua buze umane, astfel anticii spuneau ca ai primit sarutul mortii.

De aceea cand Mafia vrea sa te elimine, iti dau sarutul mortii, da? Este pentru ca scorpionul este un muscator din spate, sau muscator cu spatele.

Iisus reprezinta in poveste o metafora. Este o metafora, si Iisus este metafora pentru Soare. Si asa, in final, Crestinismul este o venerare a soarelui, bazata pe  astrologie, deoarece nimeni nu stapaneste soarele. Africa nu stapanaeste soarele, nu detine soarele, deci evident soarele apartine lui Dumnezeu – deci el este fiul lui Dumnezeu [sau/si soare] si el este lumina lumii.

Binenteles ca soarele este lumina lumii. Ce altceva lumineaza lumea daca nu soarele?

Si el are 12 discipoli. Da binenteles, cele 12 semne ale zodiacului, cele 12 luni ale anului.

El este salvatrorul nostru inaltat (=inviat). Normal, rasare in fiecare dimineata la approx 5.30, si soarele este salvatorul nostru. Daca nu rasare suntem morti.

Deci odata ce incepi sa analizezi simbolurile din Noul Testament, incepi sa vezi ca, Crestinismul este de fapt astrologie si venerare a soarelui, dar aceasta a fost ascunsa si mascata cu iscusinta. Odata ce incepi sa analizezi si sa citesti intreaga poveste, devine absolut vizibil ca despre asta vorbim.

Are o nastere virgina; El se naste dintr-o virgina – normal  ca e o nastere virgina, deoarece una din constelatiile zodiacului este Fecioara, Fecioara virgina.

Lasati-ma sa va dau un exemplu de cum functioneaza aceasta. In prima zi a verii, soarele este sus in emisfera nordica in punctul maxim pe care il poate atinge. Nu se mai poate deplasa mai la nord de atat.

In prima zi a verii, soarele este la maxim sus in emisfera nordica si isi incepe coborarea spre sud. In fiecare zi se misca un grad, si cum se misca cate un grad in fiecare zi, 90 de zile mai tarziu este la jumatate din coborare. Acum spunem ca soarele a ajuns in Regele Leu vara, aceasta pentru ca soarele este in constelatia Leului vara.... Regele Leu (Lion King) din desenele animate Disney. 

Dar, cand soarele se misca spre sud, el atinge  in final Scorpionul. Deci Fiul lui Dumnezeu [si/sau fiul] era foarte fierbinte. El era Regele Leu dar acum este in cadere (=fall), si acum numim acea perioada din an (=anotimp) toamna (=fall) cadere, deoarce soarele cade (=falls) spre sud in timp ce trece/se muta in zodia Scorpionului.

De aceea Iuda ii da lui Iisus sarutul mortii, deoarece Iuda reprezinta Scorpionul, si Scorpionul da Fiului lui Dumnezeu (=God's Son), [si/sau fiul], lumina lumii, sarutul mortii si acum el va muri in Capricorn. Va muri si va cobora pana jos de tot.

Ceea ce este interesat in acest caz este faptul ca soarele coboara maxim jos spre sud pana ajunge la Solstitiul de Iarna, si aceasta se intampla pe 22 Decembrie.

Soarele atinge cel mai de jos punct de pe bolta cereasca  pe data de 22 Decembrie. Aceasta data se cheama Solstitiul de Iarna, este inceputul iernii si timp de trei zile.... Serviciul de Marina al Statelor Unite va va arata si va va explica, ca soarele rasare timp de trei zile, pe 22, 23 si 24, la acelasi unghi (=grad). Nu poate cobora mai jos de atat spre sud si nu se intoarce spre nord. Vazand aceasta, oamenii din antichitate spuneau ca soarele [si/sau soarele=fiul] a fost in viata; a fost Leul tribului lui Iuda, Leul care a primit sarutul mortii de la Scorpion, si acum, timp de trei zile nu se mai misca deloc, deci rezulta ca el este mort in mormant timp de trei zile.

Apoi, pe 25 decembrie, soarele se misca un grad spre Nord si aceasta se poate calcula la fel cum calculeaza si marina americana. Poti calcula. Este foarte fina miscarea, dar daca ai instrumentele potrivite poti vedea soarele miscandu-se un grad spre nord. Drept urmare, a revenit la viata, a inviat.

Deci, acum sarbatorim nasterea fiului Domnului [si/sau fiu]. El se naste din nou. Cand? Pe 25 decembrie, deci sarbatorim Craciunul, Slujba de Craciun.

Pe masura ce soarele se misca inapoi in emisfera nordica, el trece peste ecuator la momentul primaverii, pentru ca in iarna el a fost mort si in primavara el revine (=infloreste) la viata.

Deci cum el revine la viata si trece peste ecuator, oamenii sarbatoresc Pastele (=Passover), deoarce soarele a trecut (=passed over), de ecuator, revenind in emisfera nordica.

Astazi, cand cineva moare, spunem: Bunica a trecut dinolo (=passed) noaptea trecuta, sau bunica a trecut mai departe (=passed away/ passed on); dar totdeauna "a trecut dincolo" (=passed over) a fost asociat cu moartea. Deci Fiul lui Dumezeu (=soarelui - God's Son) [si/sau fiul] a trecut peste ecuator.

Deci, odata pe an, in toata lumea evreii sarbatoresc Pastele, o sarbatoare care nu este nimic altceva decat soarele trecand peste ecuator.

Crestinii, desigur, nu pot face asta deoarce este o practica a evreilor si ei nu vor sa aiba nimic in comun cu sarbatorile evreiesti, deci Crestinii au o sarbatoare complet diferita. O numesc Reinvierea Fiului lui Dumnezeu (= Resurrection of God’s Son).

Deci de Paste ei sarbatoresc ceva numit Slujba de Paste (= Easter sunrise service). Deci pur si simplu crestinii ies afara si asteapta soarele sa rasara pentru aceasta slujba de soare rasare. Despre ce este vorba? Crestinii venereaza soarele?

Si apoi cand incepi sa te uiti la felul cum cuvintele soare (= S-U-N) si fiu (= S-O-N) sunt interschimbabile in Crestinism..... si se stie ca exista multa informatie despre subiectul acesta. Deci, de fapt Crestinismul se reduce la venerarea soarelui/astrologie. Vechiul Testament este astrologie/venerarea soarelui. Yahweh, dupa cum am spus, era asociat cu soarele si cu planeta Saturn.

Lasati-ma sa va dau un alt exemplu despre vechile religii ale lumii.

Moise a fost o zeitate lunara. Moise a fost liderul Cultului Lunar. De accea, in toate picturile si sculpturile din Europa, Moise este intruchipat purtand coarne. Ati vazut vreodata aceasta? Moise purtand corne? Este o sculptura la Vatican. Este in toate muzeele lumii.

De ce este mereu intruchipat Moise purtand coarne? Deoarce el era liderul Cultului Lunar, al celor care venerau luna. Deci la un moment dat evreii venerau luna si acea perioada s-a chemat epoca lui Moise.

Din acelasi motiv sefii de trib ai nativiilor  americani (=amerindienii) poarta coarne. Vikingii purtau coarne, din cauza tuturor acestor culte, culturi – ameridienii, vikingii, si anticii din Orientul Mijlociu  toti venerau luna.

Luna, desigur in ultimul patrar reprezenta coarnele si de aceea se purtau acestea.

Din Egipt, de peste relieful muntos al Arabiei, cand privesti noaptea, luna rasare din partea de Est. Luna rasare de peste muntii inalti, din acest motiv oamenii antichitatii  credeau ca Luna este un Zeu care traieste in munti, si astfel a aparut sarbatorirea Zeului Lunii (= Old Man of the Mountain).

In vechea lume Araba, zeul lunii se numea Si , S-I-N. Acesta era numele lui. Zeul Lunii in Arabia era Sin, iar numele muntelui in limba araba era A-I. Deci, iei un munte -AI- cu un zeu care locuia in munti, Zeul Lunii –SIN- si le alaturi si astfel obtii SIN-AI.

Deci obtii astfel toata povestea.... Moise se duce pe muntele Sinai. Nu, nu se duce. Este vorba despre Sin-Ai, numele zeului lunii. De aceea evreii isi tin sarbatoarea dupa ce soarele a apus, pentru ca atunci rasare luna.

Ei nu isi tin sarbatoarea in timpul zilei deoarece atunci soarele este prezent, deci este timpul pentru Crestini sa sarbatoreasca pe Fiul Domnului (=Soarelui) [si/sau fiul]. Evreii venereaza pe Zeul Lunii Sin.

Deci nu intentionez.... nu incerc sa ofensez pe cineva, doar incerc sa va spun de unde vin, de unde au aparut religiile. Religiile ne-au fost date de aceiasi oameni care ne-au dat si guvernele, bancile, institutiile educationale. Intregul nostru sistem putrezit, al civilizatiilor vestice, este bazat pe religie, politica, sex, droguri si rock ‘n roll.

Sunt doar afaceri. Sunt doar bani. Este doar controlul oamenilor.

Si daca credeti ca atunci cand spun sex pare o nebunie, habar nu aveti ce rol joaca sexul in tot ce ne inconjoara. Simplul fapt ca barbatii poarta robele negre.... care sunt vesminte feminine.... si, doamne, sunt atat de multe lucruri despre care se pot vorbi despre acest subiect al sexului in religie. Adica ceea ce vreau sa spun este ca totul este bazat pe sex.

Crucea este un simbol sexual. Chiar si in Egipt, obeliscurile egiptene; obeliscul egiptean este.... la fel ca monumentul Washington, de exemplu.  Monumentul din Washington este un obelisc egiptean. Un obelisc reprezentand falusul masculin in erectie, iar falusul este conectat la ovarele feminine. Se cheama Biroul Oval (= Oval office), nu? [rasete]

Si fasia de apa... bazinul de apa...este apa ei, si deci cand apa se rupe falusul masculin se conecteaza la ovarele feminine, biroul oval. Simboluri sexuale pretutindeni.

Steaua in sase colturi, steaua lui Saturn.

Deci, ceea ce vreau sa subliniez este faptul a institutiile din lume, in special cele din civilizatiile vestice, sunt bazate pe simbolism, minciuni, inselaciune si manipulare a gandirii noastre.

Si undeva pe parcurs, daca cauti cu adevarat adevarul – si cei mai multi oameni nu il cauta ... ca in film, cand ... cine era actorul? Tom [publicul raspunde] da, in film .... in fine, copilul spune ca vrea adevarul si celalalt personaj raspunde : Tu nu poti face fata adevarului.

[filmul este "A Few Good Men" cu Tom Cruise si Jack Nicolson intr-o actiune clasica cu un proces despre adevar] cred ca este chiar asa. Nu cred ca omenirea poate suporta, nu poate face fata adevarului despre cum functioneaza in realitate lumea. 

Stiti, am spus seara trecuta ca eu cred ca democratia este probabil cea mai rea forma de guvernare de pe planeta Pamant. Nu cred ca putem avea o guvernare mai proasta decat democatia.

Si motivul pentru care sustin aceasta am sa il clarific chiar acum. In primul rand, in limba greaca, demonii se cheama mob. Din acest motiv, atunci cand in strada este o multime cu pancarde care tipa si se agita, o numim demon-stratie. O demon-stratie este... demo este o multime (=mob)  de oameni.

Si demo-ocratie (=demo-ocracy) – ocracy este legea. Deci legea multumii (=mob) este democratia. Adevarata democratie este rezumata la sintagma "45 de albi spanzura 1 negru." Aceasta este democratia. Toti votam, si un candidat trebuie sa moara. Toti votam. Este democratie.

Nu. America a fost fondata ca Republica Constitutionala. O Republica Constitutionala inseamna ca exista un set de legi dupa care toata lumea traieste si care au fost facute in asa fel incat sa protejeze persoana, individul, de multime. 

Stiti, in Sud de unde provin eu, cei din Ku Klux Klan puteau lua pe oricine, ei erau 45 de persoane si te sapanzurau, si cine putea sa spuna ceva? Este democratie; am votat cu totii, si deci trebuie sa fie legal.

Nu. America a fost fondata ca Republica Constitutionala, ceea ce inseamna ca Constitutia reprezenta legea, si toata lumea trebuia sa asculte de ea, indiferent cine erai atata timp cat erai in teritoriul tarii respective, iar legea te proteja ca individ.

Cea mai mare problema cu democratia este una foarte simpla, daca te gandesti un pic. Democratie inseamna ca multimea face legea (=stapaneste). Nu conteaza ce spune legea.

Si cu aceasta ocazie vreau sa va mai provoc cu ceva. Auzim mereu ca America este tara legilor; ca suntem o tara bazata pe legi. Cand in realitate, nu este adevarat. De fapt este chiar invers. America este tara cea mai nelegiuta, cea mai fara lege tara de pe planeta. Punct. In America nu exista legi.

Ganditi-va la aceasta, la ceea ce tocmai v-am zis: nu exista lege in America. Ce avem este ceea ce spune judecatorul, si orice spune judecatorul, asta este legea.

Daca te duci la alt tribunal si la un judecator diferit, cu aceeasi informatie, fapte, este posibil ca judecatorul sa dea un alt verdict. Eii.., asta spune legea; asta este legea. Nu, nu aceasta este legea. Este ceea ce spune o persoana (judecatorul in acest caz).

Am invatat toate acestea calatorind si mergand la diferite bisericii si la diferite culte/secte. Martorii lui Iehova sunt un exemplu clasic. As putea folosi Mormonii ca un exemplu clasic. As putea folosi oricare dintre aceste bisericii ca exemplu clasic cu privire la aceste subiecte.

Nu exista un set de legi care sa guverneze organizatiile religioase, bisericile sau oricare alt cult, grup sau asociatie politica. Legea este ceea ce zice liderul grupului, seful grupului - aceea este legea.

Si asa, chiar si in grupul Martorilor lui Iehova, batranul grupului iti va spune: uite, asta este ce spune Biblia, si asta spune legea.  Daca te duci la altul acesta va zice: Oh, "batranul" a zis minciuni. Uite, aici este adevarul,..... aici este realitatea. ...

Si acum o sa intelegeti ca nu conteaza in ce grup te duci, la Mormoni, Adventisti, Christadelphieni, grup, cult, sinagoga..... nu conteaza. Cel care este la conducerea grupului, acela este legea.

Exact asa stau lucrurile in America. Nu conteaza ce spun sau scriu cartile de legislatie. Nu poti intra intr-un tribunal in aceasta tara si sa castigi pe baza faptelor. Acesta este un adevar. Nu poti castiaga intr-un tribunal in America pe baza faptelor. Punct.

[aplauze]

Judecatorului nu-i pasa deloc de fapte. Este seful in tribunal, si aici el ia deciziile, hotararile.

Da sigur, dar alt judecator a spus.....

Nu ma intereseaza ce a spus celalalt judecator. Acesta este tribunalul meu si aici eu hotarasc, eu decid. Daca te plac, poate iti dau o sentinta mai usoara. Daca nu te plac, poate mai adaug cativa ani la sentinta. Acum, ce ai de gand sa faci?

Tu spui: Da, dar legea spune....

Nu, nu. Nu vorbi despre asta. Aici este sala mea de judecata. Eu hotarasc aici.

Asadar, nu exista legi. America este tara nelegiuirii.

In Biblie, in Cartea Relevatiilor, se vorbeste despre ridicarea, aparitia omului nelegiuit, fara lege, si m-am intrebat deseori despre aceasta. Este foarte interesant....foarte multe lucruri interesante, importante sunt scrise in Biblie daca stii la ce te uiti, ce citesti.

In Cartea Revelatiilor se vorbeste de ceva numit ridicarea, aparitia omului nelegiuit, si ma intrebam ce vrea sa insemne asta, deoarce in America are asa de multe legi. Avem mii de carti despre legi. Doar asta suntem; avem carti cu legi, deci cum ar putea sa apara in lume in om nelegiuit?

Eiii, acum am inteles. America este caminul omului nelegiuit.

Pe George Bush nu il intereseaza ce zice Constitutia, Drepturile .... pur si simplu nu conteaza. El este seful, si tot ce zice el sa faci, tu vei face. Tu spui: Dar legea spune.... nu ii intereseaza si daca aduci iar vorba de lege o sa ajungi la inchisoare. De ce?  Pentru ca ei reprezinta Vaticanul.

Regimul lui Bush a fost o fatada pentru Vatican – cel mai important inamic pe care il are tara astazi. Oamenii nu vor intelege niciodata, dar cel mai mare inamic al acestei natiuni, astazi, este Vaticanul. Vaticanul este in spatele necazurilor, porcariilor care se intampla peste tot.

[aplauze]

Ce credeti despre Parintii Fondatori ai Americii, oare de ce ii numim asa, parintii fondatori..... De unde au venit ei, oamenii care au fondat aceasta tara? Au venit din Europa. Eii, timp de 2500 de ani, Roma a dominat intraga Europa, mai intai prin intermediul cezarilor Romei, apoi, dupa caderea cezarilor in secolul IV, prin venirea Vaticanului in secolul V. Si Europa a dominat lumea, planeta timp de 2500 de ani. 

Deci, eu spun ca, daca vrei sa afli cine sunt adevaratii dusmani ai acestei tari, ai face bine sa incepi sa te uiti la Sfantul Parinte, si ai face bine sa urmaresti legaturile dintre Vatican si partidul nazist al lui Adolf Hitler.

[aplauze]

KC: Multumesc, multumesc Jordan. Imi pare rau.... avem timp limitat, si deci trebuie sa permitem lui David Wilcock sa vina pe scena acum.

JM: Abia ma incalzisem.

KC: Stiu ca asa e [aplauze/rasete] ... Dumnezeu sa te binecuvinteze.

[aplauze/ovatii/fluiere] Foarte bine, ridicati-va pentru acest om.

JM: Multumesc

KC: Multumesc Jordan. Jordan, ne-ar place sa facem un interviu Camelot cu tine. Spun asta aici in public, pe scena. Oricand.

JM: As vrea sa adaug inca un comentaiu, rapid. Cand auziti oamenii vorbind despre conspiratia evreiasca, evreii asta si evreii alta..... acela este Vaticanul, nu evreii . [aplauze]

KC: Iti multumim foarte mult. Multumim foarte foarte mult.

JM: Multumesc. Multumesc.


Click aici pentru interviul video.

**Transcriere oferita de membrii voluntari silitori ai Divine Cosmos/Echipei de Transcriere de la Project Camelot. Toate transcrierile gasite pe ambele site-uri au fost oferite de Echipa de Transcriere pe parcusul ultimilor ani. Suntem ca furnicile: om fi invizibili, dar facem transcrieri curate pentru ca voi sa va bucurati de ele.

__________________________

 


 
Sprijiniti Project Camelot - faceti o donatie:

Donate

Donatiile nu sunt deductibile din impozit pentru cetatenii SUA.

Va multumim pentru ajutor. Generozitatea Dvs. ne ajuta sa continuam munca. 


Bill Ryan si Kerry Cassidy


kerry@projectcamelot.org

bill@projectcamelot.org