Camelot logo Project Camelot
_____________________________

Înapoi la pagina de baza pe engleză

Bun venit la Biblioteca Project Camelot în limba româna!

Our team has moved to the Project Avalon website.
This page will no longer be updated.

Membrii echipei de traducere în limba română de la Project Camelot sunt bucuroși că ați ales să vizitați acest website, și vă stau la dispoziție.

Mai jos aveți o listă a tuturor paginilor care deja au fost traduse în limba română. Vă rugăm să reveniți periodic pentru a accesa pagini noi în limba română. Acest proiect este în plină desfășurare, și intenționăm să traducem cât mai mult. Mulți voluntari din toate colțurile lumii s-au angajat în acest proiect de traducere a conținutului de pe website-ul Project Camelot în cât mai multe limbi.

Dacă doriți să ne sprijiniți, ceea ce ne-ar face mare plăcere, vă rugăm să dați click aici; această adresă de email vă va pune în contact cu coordonatoarea proiectului de traducere în limba română - vă puteți adresa lui Miki pe limbile engleză și română. Oricând puteți lua legătura cu ea, fie că sunteți traducător de profesie și doriți să contribuiți pe termen lung, fie că doriți doar să ne atrageți atenția asupra unei erori de traducere. (Și vă rugăm să ne iertați pentru eventualele greșeli; ele se vor ivi inevitabil din când în când.)

(Notă importantă din partea echipei de traducători în limba română: Ținem foarte mult la calitatea traducerilor. De aceea, nu lucrăm cu softuri de traducere. Munca noastră necesită disciplină, meticulozitate și conștiinciozitate. Vă rugăm să luați în considerare acest fapt când luați decizia de a intra în echipă. Vă mulțumim!)

Scopul proiectului de traducere este de a aduce conținutul Project Camelot unei porțiuni cât mai mari a omenirii, acum că toți oamenii, nu doar cei care vorbesc engleza, au nevoie de acces la informații și perspective care încă nu sunt adresate de către massmedia convențională.

Noi, inițiatorii Project Camelot, suntem conștienți de faptul că omenirea este alcătuită din grupuri culturale diverse, cu trecuturi diferite și cu tradiții diferite. Și suntem de părere că această diversitate este de neprețuit, și că toți oamenii, indiferent de fondul lor cultural, trebuie să fie incluși în raza de bătaie a acestei informații importante. Omenirea trece printr-o perioadă de transformări semnificative și uneori greu de înțeles și de suportat. Schimbarea se va finaliza în cursul vieții multora dintre noi. Cu toții trebuie să ne unim, din toate colțurile lumii, pentru a induce un final cât mai fericit pentru întreaga omenire.

De aceea, ne simțim onorați să vă primim printre noi, și din nou vă urăm bun venit pe acest website.

_____________________________

Pagini traduse în română

Project Camelot: Noua pagină de bază pe limba română
Project Camelot: Vechea pagină de bază pe limba română
Project Camelot: Declarare a Misiunii Noastre (pagina veche)

Interviuri traduse în română

Conferința de la Zurich cu Bill Ryan
Misiunea Anglo-saxonă
Interviu cu Jim Humble
Interviu cu David Icke
Conferința Awake and Aware - Jordan Maxwell

_____________________________

 


Sprijiniți Project Camelot - faceți o donație:


Donațiile nu sunt deductibile din impozit pentru cetățeni ai SUA

Vă mulțumim pentru ajutor.
Generozitatea dumneavoastră ne permite să ne continuăm munca.

 


Bill Ryan și Kerry Cassidy

bill@projectcamelot.org


kerry@projectcamelot.org