Camelot logoDavid Icke:
Transcriere a interviului

Home

Whats New

Interviews & transcripts

Round Table

In Tribute

The Big Picture

Shorts

 

Our Goals

High Praise

About Us

Get Involved

Questions

Contact

_____________________________

 


  O conversatie cu David Icke

Sedona, Arizona, Februarie 2009

 

 


Inceputul Interviului

Kerry Cassidy (KC) :  Sunt Kerry Cassidy si suntem aici cu David Icke si Bill Ryan si urmeaza sa purtam ceea ce numim noi "Discutii despre viitor". Este practic un fel de discutie la masa rotunda unde cu totii dezbatem diverse idei. Cu siguranta tu vei fi centrul de interes si vrem sa auzim de la tine despre orice subiect te anima in cursul conversatiei.

 

David Icke (DI) : Ok. Nicio problema.

 

KC:  Si apoi vom contiua discutia si vom vedea cum se desfasoara.

Bill Ryan (BR):  Ceea ce as vrea sa spun este ca primim si am primit in cei trei ani de activitate multe emailuri, rugandu-ne sa facem un interviu cu tine si ma intreb daca exista vreun motiv ciudat pentru care nu am facut-o pana acum.

DI:  Si acum suntem aici impreuna. Iata-ne. Este totul sincronic intr-un final.

BR:  Intr-un final.

KC:  Absolut. Deci suntem aici in Sedona si tu esti aici si este minunat ca am putut sa luam legatura cu tine.

DI:  Minunat.

KC: Unde vrem sa ajungem cu asta este ca noi avem sursele noastre de informatie, si sunt curioasa. Tu ai cumva propriile tale surse secrete care ti-au dat informatii de-a lungul anilor?

DI: Nu. Ce s-a intamplat cu mine este ca am avut o experienta extraordinara, sau o serie de experiente in prima parte a anilor '90. Eram prezentator de televiziune si purtator de cuvant national pentru Partidul Verde Britanic.

 

Deodata am simtit, pe parcursul anului 1989, ca este o "prezenta" in camera de fiecare data cand eram singur si a devenit din ce in ce mai palpabila odata cu trecerea anului 1989. A fost bizar, sincer vorbind, pentru ca Partidul Verde in Marea Britanie a avut cel mai mare an electoral in 1989 la alegerile Europene.

 

Si treceam prin asta de fiecare data cand eram singur intr-o camera, cum ar fi o camera de hotel sau ceva asemanator. Era aceasta prezenta, stii.. In timp a devenit atat de puternica spre sfarsitul lui '89 incat stateam pe marginea patului intr-un hotel numit Kensington Hilton in Londra, putin mai jos de sediul BBC...

 

BR: Il stiu.

 

DI: ...si i-am zis acestei camere aparent goale: Uite, daca e ceva acolo, ma poti contacta te rog? pentru ca ma faci sa ma urc pe pereti.

 

Aproximativ doua saptamani mai tarziu, eram cu fiul meu. Era un baietel atunci. Este cantaret-compozitor acum, are 25 de ani.

 

BR: Are 1 metru 93 cm.

 

DI: Da. El este Gaz...Gareth. Jucam fotbal si urma sa mergem in oras sa luam pranzul. Locuiam intr-un oras turistic langa mare numit Isle of Wight in Anglia. Si in timp ce mergeam spre acest "Greasy Joe Cafe", cineva, un lucrator la calea ferata, m-a oprit si a inceput sa vorbeasca despre fotbal pentru ca eu apaream la televiziune vorbind despre sport si alte chestii.

Apoi, dupa ce conversatia se terminase, am vazut ca Gareth nu mai era acolo. Stiam unde ar putea fi. S-ar fi dus in magazinul de presa putin mai jos de langa noi. Asa ca am intrat acolo si l-am gasit citind carti despre trenuri cu aburi, pentru ca ii placeau trenurile cu aburi ca si mie. Si i-am zis: Hai Gareth, mergem sa luam pranzul.

Si pe cand ma intorceam, picioarele mi-au incetat sa se mai miste. Acum, eu eram un tip care nu a trecut prin lucruri de genul asta. Eram un prezentator de televiziune, purtator de cuvant national pentru Partidul verde, un jurnalist practic, si nu mai puteam sa-mi misc picioarele.

Si am auzit – nu a fost chiar o voce, ci un gand foarte puternic care mi-a trecut prin minte, care nu parea sa faca parte din mine. De ce as gandi asta? Si a zis: Mergi si uita-te la cartile de din capat.

Asa ca m-am dus acolo, si printre romanele romantice era o carte cu fata unei femei pe coperta. Am luat-o fiindca era asa de diferita fata aceea de restul, am intors-o, si am vazut cuvantul medium [cu referire la spiritism, n.t.].

Asa ca am citit aceasta carte in urmatoarele 24 de ore si i-am scris autoarei si m-am dus sa o vizitez. Mi-a spus ca am artrita - ceea ce am - si ca poate o sedinta de vindecare m-ar ajuta. Nu i-am spus adevaratul motiv pentru care ma dusesem la ea, si anume: Va simti oare ce naiba e prezenta asta pe care o simteam de aproape un an? De fapt, de un an intreg pe atunci.

M-am dus primele doua dati – si am vazut-o de 4 ori in total - si am urmat sedinta de vindecare si am avut o discutie despre alte dimensiuni si alte lucruri. Totul avea sens pentru mine pentru ca respinsesem mereu religia si respinsesem mereu viziunea stiintifica asupra realitatii. Pur si simplu nu ma concentrasem pe: Ok. Care este alternativa?

Si a treia oara cand m-am dus, stateam intins acolo pe un fel de banca medicinala, si am simtit ca o panza de paianjan imi acoperea fata, lucru care m-a uimit pentru ca citisem in cartea ei ca atunci cand alte dimensiuni, sau ceva asemanator, spirite sau orice altceva vrei sa folosesti, incearca sa sa se conecteze la tine, simti uneori ca un fel de panza de paianjan iti acopera fata.

Si, destul de ciudat, nu mai simtisem asta vreodata si nu am mai simtit asta de atunci, dar in momentul acela era foarte puternica senzatia, foarte tangibila. Asa ca incepusem sa zic: Dumnezeule! Ce se intampla? Si ea facea astfel[face un gest cu mainile] langa genunchiul meu stang. Si nu ii spusesem niciodata un cuvant despre asta.

Apoi deodata isi lasa capul pe spate si spune: Dumnezeule! Trebuie sa inchid ochii pentru asta. E ceva foarte puternic. Si vede aceasta figura in mintea ei si spune: Aceasta figura -- sau cum o fi numit-o ea -- imi spune sa-ti transmit informatii.

Tineti cont ca, la momentul acela, eram un prezentator de televiziune si prezentam stirile sportive.

Si deodata incepe sa spuna ca aceasta entitate, sau aceasta proiectie a Constiintei, spunea ca voi iesi la nivel global si voi arata lumii mari secrete. Ca exista o umbra asupra lumii care trebuie ridicata. Ca va exista o revolutie spirituala pe parcursul vietii mele din cauza schimbarii vibrationale.

De aceea prima carte pe care am scris-o se numeste Vibratii ale Adevarului, dupa acea schimbare vibrationala. Si este un paragraf: Un om nu poate schimba lumea, dar un om poate comunica mesajul care va schimba lumea. Urma sa scriu cinci carti in urmatorii trei ani.

Stateam acolo si ma gandeam: Nu stiu nimic despre lucrurile astea. [Rade.] Cinci carti in trei ani! Cred ca glumesti! Stii. Totul era foarte nou pentru mine.

Am scris cinci carti in trei ani, la luna, si nu mi-am dat seama ca am facut asta pana nu am realizat ca erau cinci si apoi m-am gandit. Erau cinci carti, la luna, in trei ani incepand cu perioada aia.

M-am mai intors odata, si de data aceea a fost ceva mai mult. Asa ca am plecat si am asteptat. Aveam un sentiment bun in legatura cu asta, cu toate ca mintea mea imi zicea: Ce? Ce ?

In cateva saptamani, cei de la BBC au hotarat sa nu-mi prelungeasca contractul, cu toate ca eram cel mai tanar de acolo. Eram un prezentator innascut, si aparent aveam un viitor, un viitor in ceea ce privea cariera mea acolo.

Cand ma gandesc la acel gand, chakra mea emotionala, stii, incepe sa vibreze rapid. Gandul de a lucra in media toata viata mea! Oh, Dumnezeule! Cand ma gandesc...ce cosmar.

Deci nu mai munceam in acel moment, dar simteam ca trebuie sa merg mai departe cu asta. Din fericire, am trait intotdeauna sub rata mea de venit, si am o foarte...stii tu, sunt un minimalist. As prefera ca banii sa se duca in India decat o casa mare cu ipoteca pe ea.

Asa ca aveam destui bani sa ma tina un an de zile. Apoi a inceput totul, aceasta sincronica, aproape zilnica...ah...aceasta calatorie zilnica printr-un labirint. Si cand am inceput, era un labirint foarte dens. Nu aveam nicio idee despre ce era totul. Doar am simtit ca trebuie sa merg mai departe cu asta. Nici macar nu stiam de ce trebuie sa merg mai departe cu asta. Pur si simplu aveam aceasta ...Trebuie sa merg mai departe cu asta.

Si ce s-a intamplat este: e ca si cum un fel de forta a deschis si a inchis usi, asa ca am mers pe acest drum prin labirnit si nu pe acel drum.

Asadar, revenind la a-ti raspunde direct la intrebare, eu doar urmaresc, si am urmarit timp de aproape 20 de ani, aceasta pulsatie, aceasta dorinta, aceasta cunoastere care trece prin mine. Asa ca mi-am modificat viata in functie de asta: Vei merge acolo? Nu simt ca trebuie. Vei merge dincolo? Da, voi fi acolo.

Si ce s-a intamplat ca rezultat la a face asta pur si simplu este ca am intalnit: oameni, experiente, informatie, carti, documente care m-au dus, cand ma uit inapoi, pe un drum foarte specific. Am mai descris-o. Este ca si cum ai incerca sa faci un puzzle si o forta iti da piesele.

KC:  Si noi suntem de aceeasi parere.

BR:  Am avut aceeasi experienta.

DI:  ...aproape in ordinea corecta si le poti incadra in imagine foarte usor.

KC:  Mm-hm.

DI:  Si asa, mai intai de toate, incepand cu 1990 pana aproximativ in 1996, tot acest sincronism a fost despre aceasta conspiratie la nivelul celor cinci simturi: inselaciuni ale bancilor, familii conectate intre ele, aceleasi persoane in spatele acestui eveniment, si in spatele aceluia, si in spatele celuilalt; cine e in spatele cartelurilor de droguri si toate lucrurile astea.

Familii de bancheri si razboaie planuite. Ce a fost cu adevarat in spatele celui de-al doilea si in spatele primului Razboi Mondial? Si care este aceasta retea care ghideaza forta acestei conspiratii? Toate aceste lucruri.

Si apoi, incepand aproximativ in 1996, cand am venit in America sa vorbesc despre asta pentru prima oara... Si multi oameni au venit [ironic]. Am vorbit cu opt oameni in Chicago, imi amintesc asta. A fost ceea ce ai putea numi 3 luni expeditionare, pentru ca vorbeam doar cu mine insumi majoritatea timpului. Dar adunam informatii pe parcurs.

Ceea ce a inceput atunci, din 1996 incoace, a fost urmatorul stadiu al acestui lucru, si anume aceste familii, despre care aflasem atat de multe in anii precedenti, aveau de fapt legaturi cu o rasa non-umana, sau o entitate, pentru care practic derulau un anume plan in aceasta realitate a celor cinci simturi. Atunci am inceput sa ma implic in toata povestea cu reptilienii.

Desigur, sincronismul vietii mele si calatoria mea personala si comunicarea acestor informatii sunt fundamental interconectate, pentru ca o uriasa parte din viata mea este, dupa cum am aflat din ce in ce mai des, stii tu, calatoria mea personala a curatat programarea calculatorului corpului meu in asa fel incat pot accesa niveluri din ce in ce mai inalte ale Constiintei. Desigur, toata lumea are oportunitatea sa o faca, si multi oameni o fac acum.

Asadar, am avut mari obstacole in viata mea odata cu obtinerea informatiei pentru a sparge aceste programe. Unul dintre cele mai mari a avut loc in 1991, cand am inceput sa vorbesc despre ce se intampla cu mine.

Desigur, eram un bine-cunoscut prezentator de televizune in Marea Britanie, asa ca au existat ridiculizari monumentale, la un mod pe care putini oameni l-ar putea intalni. Adica mergeam pe strada si oamenii de pe strada radeau de mine, si asta timp de doi, trei ani. Un comedian putea doar sa-mi spuna numele, fara nicio alta gluma, si sa obtina rasete.

KC:  [Rade.] Dar ne putem intoarce la asta? Pentru ca as vrea sa intram putin in asta si sa aflu ce... Cum ai intrat mai exact in situatia cu reptilienii?

DI:  Pai, da, tocmai vroiam sa spun... Motivul pentru care mentionez asta despre sincronismul vietii mele este pentru ca, din 1996, cand am inceput sa parcurg informatiile despre reptilieni, pentru ca am trecut printr-o ridiculizare masiva la inceputul anilor '90, m-a eliberat de lucrul esential in care majoritatea oamenilor traiesc - inchisoarea in care majoritatea oamenilor traiesc - si anume frica de ceea ce cred alti oameni despre ei. Asadar, pentru mine, dezvaluirea informatiilor despre reptilieni spre sfarsitul anilor '90 nu a fost o problema, pentru ca nivelul de ridiculizare nu avea cum sa fie mai mare decat a fost inainte.   

KC: Dar de ce ai avut parte de ridiculizare inainte? Pentru ca ridiculizarea de care stiu eu este cea legata de reptilieni.

DI: Oh, nu! Iti voi spune o alta poveste care duce la asta. Spre sfarsitul anului 1990, cand terminasem cartea Vibratii ale Adevarului, si a fost trimisa la editura pentru a fi publicata in primavara anului 1991, am avut aceast sentiment coplesitor - din nou, dorinta, impulsul - de a merge in Peru. Si nu aveam nicio idee de ce. Pur si simplu trebuia sa merg in Peru.

Asa ca iau un avion spre Peru, nestiind de ce ma duc acolo si aterizez la aeroportul din Lima. Din momentul in care am aterizat mi s-au intamplat niste lucruri sincronice minunate. Dar intr-un final am avut un ghid peruvian care m-a ghidat prin zona.

Destul de ciudat este ca, prima data cand m-am intalnit cu tipul asta a fost in Cuzco, in vechea regiune Inca. Si am mers acasa la el, pentru ca urma sa mergem intr-o calatorie prin Peru incepand cu ziua aceea, si statea pe spate dormind. Am intrat in casa pentru ca usa era deschisa si s-a uitat la mine si mi-a zis, nu Buna, ci Ai avut vreun vis azi-noapte?

Poftim? am spus eu: Pai de fapt am avut. Am zis: Am avut un vis clar, real si in tehnicolor in care unul dintre acesti doi dinti din fata cazuse, nu-mi amintesc care anume.

Si el a spus: Bunicul tau inca este in viata?

Am spus: Pai, tatal meu inca este in viata, de ce ?

A spus: Pai asta simbolizeaza de obicei ca bunicul sau tatal tau urmeaza sa moara.

In gandul meu: Se pare ca tipul asta o sa fie o sursa de ras pentru urmatoarele trei saptamani.

KC:  [Rade.] Wow!

DI:  Si data urmatoare cand am primit telefon din afara tarii, tatal meu murise in Anglia. A fost de necrezut.

KC:  Dumnezeule.

DI:  In fine, am inceput sa calatoresc cu acest tip ca sa vad unde duce toata povestea asta, care intr-un fel...fundamental duce spre motivul din spatele acelei ridiculizari.

In final, ne-a cazat intr-un hotel numit Sillustani in Puno. E undeva in sudul Peru-ului, nu departe de lacul Titicaca. Hotelul Sillustani a fost numit dupa o ruina incasa undeva la o ora, o ora si jumatate distanta cu masina. Asa ca erau poze ale acestor ruine peste tot pe peretii hotelului. I-am spus tipului: Vreau sa merg acolo.

Asa ca am iesit. Cred ca a facut vreo intelegere doar ca sa obtina niste bani de la mine, pentru ca am plecat cu un mic autobuz pentru turisti cu geamuri pe laterale, cu soferul autobuzului, ghidul si eu, nimeni altcineva. [Bill rade.]   

Ajungem la locul acesta, si e in mijlocul pustietatii. Practic, atunci cand te uiti imprejur, este incercuit de munti - la distanta. Si merg acolo. Singurii oameni care erau acolo erau cativa copii cu llame pentru ca turistii sa faca fotografii, dar nu era niciun turist.

Asa ca merg pe acolo timp de o ora, si e foarte frumos. Este pe un deal cu o laguna pe trei dintre parti. Ma intorc la masina. Si sunt...a fost foarte frumos dar nu s-a ridicat la nivelul dorintei mele de a merge la locul acesta.

Asa ca ma urc in autobuz si incepem sa ne indepartam. Ma uit pe fereastra, ca intr-o reverie, si vad aceasta movila undeva in dreapta. Trebuie sa fi fost undeva la 3 minute de mers pe drum. Si in timp ce ma uitam la aceasta movila, tot ce aud in capul meu este: Vino la mine, vino la mine, vino la mine. Poftim? Era totul foarte nou pentru mine. Adica: Ce se intampla cu viata mea?

Asa ca i-am spus ghidului: Putem opri masina? - autobuzul. Ma duc la acea movila. Asa ca m-am dus la acea movila. Nu puteam sa vad asta din drum, dar cand am ajus in varf, am vazut un cerc de pietre puse in picioare, undeva la nivelul braului. Aceste pietre fusesera acolo evident de foarte, foarte mult timp.

Asa ca merg in mijlocul acestui cerc, si ma uit spre Sillustani si spre muntii din departare, si e o zi peruviana de o caldura patrunzatoare. Fara nori, nici un nor pe tot cerul. Foarte asemanatoare cu ziua de azi aici.

Am mers in centrul cercului si deodata picioarele mele au reactionat la fel cum reactionasera in magazinul de presa, numai ca intr-un mod mult mai puternic. Simteam ca un fel de magnet care-mi lipeste picioarele de pamant. Si, in gandul meu: Oh vai. Recunosc senzatia asta. Va incepe acum.

Apoi, am simtit ca o spirala trecand prin corpul meu, din varful capului, prin picioare, in pamant. Si apoi alta venind invers.

Apoi, mainile mi s-au intins la 45 de grade, asa. Si nu am luat o decizie constienta sa fac asta. Si desigur, tii mainile asa pentru un minut, si incep sa te doara, sau umerii mei cel putin. A fost mare parte dintr-o ora...trebuie sa fi fost 45 de minute spre o ora in care mainile mele au stat asa. Cand s-a terminat, umerii mei erau in agonie, dar in timp ce se intampla, nimic.

Ce a inceput sa se intample apoi este ca o energie a inceput sa treaca prin mine. Asta era in februarie 1991. Devenea din ce in ce mai puternica. Corpul meu a inceput sa tremure de la asta si am avut doua foarte puternice ganduri care mi-au trecut prin cap, la fel ca in magazinul de presa.

Primul a zis: Vor vorbi despre asta 100 de ani de acum incolo. Si in gandul meu: Vor vorbi despre ce?

Si celalalt a fost: Se va sfarsi cand vei simti ploaia. Tocmai am descris cum era vremea. "Se va sfarsi cand vei simti ploaia"? Adica, razi de mine, prietene.

Ce s-a intamplat dupa, pentru urmatoarele 45 de minute -- pentru ca timpul disparuse; nu exista timp; mi-am dat seama de asta mai tarziu - e ca energia asta a continuat sa treaca prin mine. Iar eu am continuat sa intru si sa ies din aceasta stare de, daca vrei, constiinta, ca si cum ai conduce o masina, si deodata: Vai. Unde s-au scurs ultimele doua mile?

Intr-una din datile cand am revenit intr-o stare de constienta, am observat ca in departare in munti era o vaga ceata gri. Si in timp ce o priveam, a devenit din ce in ce mai intunecata, foarte rapid, si mi-am dat seama ca ploua foarte tare in departare in munti.

In urmatoarea portiune de timp, cat de mult o fi durat ea, am privit aceasta furtuna iesind dintre munti. Meteorologii vorbesc despre, stii tu, un "front de aer". Aceasta era o linie dreapta. Norul era o linie dreapta. Am descris-o de multe ori. E ca si cum ai trage perdeaua de-a lungul cerului.

Acest lucru se apropia de mine, si in timp ce se apropria, soarele a disparut. Fusese acoperit. Toti norii se ondulau iar eu vedeam chipuri in nori. Nu avea niciun sens pentru mine, dar vedeam aceste chipuri in nori.

Apoi devine un zid de ploaie. Il priveam cum se apropie de mine. Pana aici ma tineam bine, stii tu, cu aceasta energie trecand prin mine. In final ma loveste - ploaie torentiala - si totul s-a oprit. Atunci m-am clatinat si mi-am simtit umerii in agonie, si tot restul.

Multe alte lucruri s-au intamplat, dar cand m-am intors in Anglia dupa aia...Dupa cum am zis mai devreme, cartea mea a fost publicata la inceputul anului 1991, ceea ce e la putin timp dupa experienta asta.

Cand privesc inapoi acum, este ca un...stii tu, daca ai un baraj care tine apa, apa e calma - nu? - pentru ca aia este starea naturala in acea situatie, daca vrei. Dar cand se sparge barajul, tot iadul e eliberat in apa - nu? - in timp ce trece dintr-o stare in alta.

BR:  Da.

DI:  Cand privesc inapoi, ce mi s-a intamplat pe acea movila, a fost ca si cum apele mintii mele au izbucnit si timp de trei luni nu am stiut pe ce planeta eram. Corect?

In toiul acestei povesti, cartea mea a fost publicata si m-am dus la cea mai mare emisiune interactiva din Marea Britanie la momentu respectiv -- se numea Wogan Show -- intr-o completa uluire despre ce se intampla cu mine. Aparuse in toate ziarele nationale ca eu as fi innebunit.

Si stateam pe acest scaun in acea emisiune, si publicul a inceput sa rada intr-un minut sau doua. Si au ras practic timp de 15-16-17 minute si mai departe dupa momentul acela, pentru ca am inceput sa vorbesc despre ce se intampla cu mine, cu toate ca eu nu intelegeam ce se intampla cu mine, si asta a facut sa porneasca cele mai extraordinare momente de ridiculizare. Si...ah...m-a curatat de acea frica de ceea ce gandesc ceilalti oameni.

Dar am invatat atat de multe despre comportamentul uman, imi amintesc, ce ar trebui sa faci cand confrunti acel nivel de ridiculizare e sa fugi si sa te ascunzi, nu?

BR:  Aceasta este una dintre metodele folosite pentru a ne controla.

DI:  Da. Asadar, ce am facut este ca m-am dus intr-un turneu de discursuri universitare [Kerry rade] in fata tuturor acestor studenti care nu veneau sa asculte. Ei veneau sa rada. Nu?

KC:  Ce  am inteles din povestea asta e ca ai avut o experienta kundalini. Esti de acord cu asta sau o numesti altfel?

DI: Nu imi pasa.

KC:  Dar ai investigat asta sau a vorbit cineva cu tine despre asta?

DI:  Nu. Nu. Adica, am vorbit cu oameni despre experiente kundalini, si poate asta a fost. Vezi, ce fac eu -- pot doar sa vorbesc in numele meu -- este: Ce este, este. Stii.

Unul din lucrurile pe care mi le-a zis mediumul, sau care mi-au fost zise prin ea in 1990 cand a inceput povestea asta pentru mine, e ca: Vei confrunta opozitii enorme dar ei vor fi mereu aici sa te protejeze.

Acum, nu stiu cine sunt ei. Abia ca m-am gandit la cine sunt ei, pentru ca atunci cand voi parasi acest costum spatial genetic, voi afla cine sunt ei. Tot ce fac esta sa-mi urmaresc intuitia.

Si ce s-a intamplat cu mine in 1991, cu marea ridiculizare, a fost, cum viata face adesea, este ca mi-a dat cel mai mare dar al meu ingenios deghizat in cel mai mare cosmar al meu, pentru ca asta era la momentul acela si prin asta am trecut.

Asadar, ce s-a intamplat de fapt cu mine este ca ceva mi-a transformat simtul perceptiei, si asta e indeajuns pentru mine. Nu trebuie sa stiu detaliile celor intamplate. Dar o experienta kundalini? E foarte posibil sa fi fost asta. Da.

BR:  Si intre timp este legat de calirea otelului.

DI:  Poti repeta?

BR:  Calirea otelului.

DI:  Calirea otelului...Da. Pentru ca de fiecare data cand ma intorc la...calatoria mea personala si ceea ce fac in legatura cu transmiterea informatiei, sunt absolut Unul singur.

Vroiam sa spun ce mi s-a intamplat cand am fost in acel turneu de discursuri universitare. Era la Universitatea din Nottingham. Erau 1000 de oameni acolo. As spune ca 950 venisera sa rada. Am intrat pe scena, si au trecut aproape 15 minute pana am putut sa vorbesc, pentru ca era pur si simplu abuz, ridiculizare, rasete, pahare de plastic de bere aruncate spre scena.

Pur si simplu am stat acolo si am asteptat sa se calmeze, pentru ca trebuiau sa faca asta in final, si cand au facut-o, am zis: Credeti ca sunt bonlav mintal, nu-i asa? Si va imaginati cum era: [imita raspunsul galagios al publicului] Paiiii daaaaa...[si alte vocalizari nepoliticoase].

Si am spus: Atunci asta ce spune despre voi? Pentru ca voi practic ati platit sa veniti aici si sa ridiculizati pe cineva pe care il considerati bolnav mintal! [Kerry rade.] Si sa vezi, puteai auzi un bold cazand, si puteai sa auzi un bold cazand pentru tot restul serii.

Sa faci ce am facut eu, sa vorbesti despre niste lucruri foarte bizare, stii tu, numele meu trebuie doar mentionat intr-un ziar national in Marea Britanie si rezulta o ridiculizare completa, orice as zice.

BR:  S-a mai ameliorat putin.

DI:  Putin, nu foarte mult totusi. Adica, am candidat pentru parlament in iulie anul trecut, iulie 2008 -- nu ca sa fiu ales -- stiam ca nu voi primi nici un vot. Nu vroiam niciun vot. Adica, trebuie sa fi fost primul candidat parlamentar care impartea fluturase tuturor pe care scria: Nu vreau voturile voastre, doar atentia voastra pentru un moment. Dumnezeule, nu vroiam sa ma implic in chestia aia! Dar, din nou, a fost o experienta minunata si am invatat mult din ea.

Dar acoperirea media a fost... Am facut o prezentare media pentru presa nationala care a durat, nu stiu, 50 de minute, poze in PowerPoint si chestii, in care am vorbit despre nivelul celor 5 simturi al acestei povesti. Pentru ca orice altceva, adica, pana si asta i-a dat peste cap. Orice altceva, reptilieni...va dati seama, vai.

Ceea ce au facut e ca au inceput sa ma abuzeze si m-au abuzat, si m-au ridiculizat. Ironia este ca cel care a facut mare parte din abuz...unul din lucrurile care am spus ca urmeaza sa vina, a aparut chiar pe prima pagina a ziarului sau sase saptamani mai tarziu. Adica, e bizar. Oamenii astia au o disonanta cognitiva totala, asa ca ei nu pot lega aceste doua lucruri intre ele.

Asa ca inca exista chestia asta, dar nu conteaza, stii. Suntem intr-o situatie unde, multumita internetului, putem trece peste acesti oameni tristi care lucreaza cu mintile lor de ciment in media mainstream.

BR:  Si nu trebuie sa ajungi la toata lumea, doar la destui oameni. Este Principiul celei de-a o suta maimute.

DI:  Da. Iti spun ce simt din ce in ce mai mult. Adica...Uite, pot simti asta cand vorbesc, cand vorbeste oricine. Este o comunicare vibrationala. Este liniste intre noi doi. Este liniste cand vorbesti cu mine pana creierul meu decodeaza mesajul.

Aceasta este comunicatie vibrationala. Si cred foarte puternic ca nu conteaza doar faptul ca oamenii aud aceasta informatie, este faptul ca informatia circula.

Daca ti se ia un interviu la o statie radio, poate 100 000 de oameni il vor asculta. Dar frecventa acelei difuzari care poarta informatia trece prin eter, daca vrei, si poate fi captata in final de oamenii care nici macr nu asculta interviul radio. Ii atinge la un nivel vibrational, si, stii tu...

KC:  Cred ca asa este. Vorbesti despre Efectul Fluturelui in esenta.

DI:  Da, se...

KC:  Se multiplica. Este de fapt un mod foarte interesant de a pune problema. Stii tu, la un nivel subliminal...pentru ca noi existam la atat de multe niveluri diferite.

DI:  Mm-hm. Exact.

KC:  Sunt ca niste valuri. De fapt...aceste valuri ii lovesc. Si este replica pe care o repet in ultima vreme, care zice, stii tu: Invatam prin osmoza la fel de multe cate invatam prin cuvinte. Patrunde de fapt doar prin osmoza.

DI:  Da.

KC:  In pielea noastra. In creierul nostru.

DI:  Exact.

KC:  Suntem receptori.

DI:  Exact. Suntem receptori/transmitatori. Asta suntem. Dar oamenii cred ca singura metoda de comunicare e comunicarea voce-catre-ureche.

Iti voi spune o poveste amuzanta. In 2003 eram in padurea tropicala din Brazilia si am luat  aceast drog psihoactiv numit ayahuasca. Nu mi s-a spus ca iau un drog psihoactiv, dar ma bucur ca am facut-o totusi. A fost fantastic. Multi oameni au avut experiente negative dar...

Aceasta voce feminina mi-a vorbit la fel de tare cum vorbesc eu acum, timp de 5 ore, despre cum realitatea, realitatea fizica, este o iluzie. Lucruri absolut uimitoare. Foarte, foarte amuzant. Adica, picioarele mele au parut ca sunt facute din aer de vreo doua ori, era atat de amuzant ce se intampla.

Si in timp ce vocea imi spunea acele lucruri, vedeam poze care evident erau proiectate. Era una unde am iesit pe o scena si aveam public. Am vazut doar primele randuri din public, si aceasta voce a zis: Vorbesti cuvinte pentru a tine mintea multumita, practic pentru a tine creierul multumit.

Si in timp ce vocea spunea asata, am vazut doua femei in randul din fata in aceasta scena ce mi-a fost priectata, si am mers in partea din fata a scenei si pur si simplu am stat acolo si nu am spus nimic - Liniste. Dupa o vreme una dintre femei o inghionteste pe cealalta femeie si zice: Ce face ?

Si vocea...a fost atat de amuzant ce a zis pentru ca a venit ca de nicaieri. Vocea zice: Vorbesti doar pentru ca daca nu ai vorbi, publicul ar intreba cand oare o sa inceapa ? [Rade.]

Asta contine de fapt o intelepciune foarte profunda, pentru ca adevarata comunicare intre noi este nonverbala.

KC:  Absolut.

DI:  Si asta e o veste buna. Asta este ce incerc sa arat omenilor. Cu cat spui adevarul mai mult - chiar daca oamenii nu asculta - schimbi, sau oferi, un camp vibrational la care alti oameni se pot racorda.

Stii, cand ma uit la viteza cu care oamenii se trezesc, nu e doar datorita informatiei de pe internet. Nu e doar datorita informatiei din cartile mele sau din cartile altcuiva.

Se intampla ceva masiv, vibrational, care se potriveste in totalitate cu ceea ce am primit de la acel medium in 1990, si este urmatorul lucru: Urmeaza o revolutie spirituala si ia forma unei schimbari vibrationale.

Eu o pot vedea. In 1990 - nicio dovada. Acum? Adica, te rog. Si tu o poti vedea. In LA unde am vorbit recent, au venit oameni la mine, spunand: Faceam parte in totalitate din sistem pana acum trei luni.

KC:  Corect.

DI: Am citit una din cartile tale si deoadata sunt complet schimbat.

Acum, nu e doar pentru ca au citit una din cartile mele. Daca te racordezi la aceasta schimbare vibrationala, apoi bang! Lucrurile se pot intampla foarte, foarte rapid. Si, personal, vad ca pe un lucru bun ca, din experienta mea, am trecut prin toata acea...toata acea experienta de cosmar din prima parte a anilor '90 cand am inceput sa ma trezesc, nestiind ce se intampla.

Pentru ca acum poti explica oamenilor ca, daca ai aceasta creatie energetica aici - ceea ce te reprezenta pe tine, care crezi ca totul este real si ca sistemul te ajuta pe tine, si ca asta este de ultima ora in evolutia umana, toate aceste prostii - acel camp vibrational vibreaza starea ta de a fi spre exterior, si va atrage oameni catre tine, locuri, moduri de viata, experiente, etc., locatii, care se potrivesc starii tale interioare de a fi, pentru ca stare exterioara este o proiectie a starii interioare.

Asa ca, atunci cand incepi sa te transformi -- asta s-a intamplat cu mine, dar se intampla cu toata lumea -- intr-o alta stare de a fi care atrage catre tine un  grup de oameni, locuri, lactii, moduri de viata, etc., foarte diferite, este o tranzitie intre cele doua. Nu functioneaza asa: Una a disparut! Ia d-aici ! [Kerry rade.]

Aceasta trebuie sa se naruie in timp ce cealalta iese la iveala. Este un proces in care una pierde putere asupra realitatii, alta castigand putere. Se poate intampla foarte rapid, dar nu e instantaneu.

KC:  Asta este de fapt o excelenta metafora pentru ce se intampla in macrocosmosul planetei.

DI:  Exact!

KC:  Si in Statele Unite, in special, dar cu siguranta in Anglia. Stii tu, peste tot. Putem sa vedem asta peste tot. Adica, ce se intampla aici cu colapsul economic si cu oamenii care-si pierd casele, cochiliile, daca vrei. Le schimba viata.

DI:  N-as putea sa fiu mai mult de acord.

KC:  Si cu cat rezisti mai mult, cred, cu atat mai multa distrugere va avea loc. Cu cat rezisti mai putin, cu atat mai rapid se va sfarsi faza distructiva si vei putea sa incepi sa te cateri inapoi.

DI:  Exact.

KC:  In cazul tau, ai fost destul de extraordinar in sensul ca ai avut aceasta schimbare radicala in viata ta. Ai trecut, stii tu, aproape direct de la negru la alb. Aproape ca nu a fost un colaps pentru tine, suna ca si cum, cu toate ca ai zis ca timp de trei luni...

DI:  Trei luni a durat marele colaps.

KC:  Dar asta e extraordinar de rapid, mai ales in anii '90. Astazi, cred ca asta se intampla cu oamenii, si trec printr-o tranzitie mai rapida. Si, in anumite sensuri, exista si un motiv pentru asta, pentru ca tu si altii ca tine au facut totul ca sa fie mult mai usor pentru cei care trec acum prin aceste schimbari.

DI:  Sper.

KC:  Trecand printr-un voal.

DI:  Asa sper. Adica, am o mare satisfactie cand oamenii spun ca au fost ajutati sa inteleaga ce se intampla. Si ai absoluta dreptate. Adica, vorbesc despre asta mult acum pentru ca intre asta - vecheul sine si tot ce proiecteaza in ceea ce numim experienta fizica, si noul sine care proiecteaza ceva diferit - exista, aparent, un haos.

Se rup relatii, iti pierzi locul de munca, iti poti pierde casa, toate lucrurile alea, si daca traiesti asta fizic, o experienta de sunt-un-corp-uman, atunci este foarte, foarte dificil.

Daca zici: Uite, aici vreau sa ajung, si realizezi ca asta este tranzitia pentru a ajunge acolo, atunci poti incercui experientele neplacute ca fiind exact asta - o experienta - prin care treci pentru a ajunge undeva. Si foarte corect. Colectivul...

Sunt atat de multe niveluri, stii. Oamenii imi spun uneori: Spune-mi ce se intampla. Eu spun: Pai, mai intai de toate, nu sunt un guru, dar daca vrei sa stii ce cred eu ca se intampla, intrebarea mea este: Despre ce nivel al evenmentelor vrei sa vorbim? Pentru ca sunt atat de multe moduri de a observa acelasi lucru.

Deci la un nivel, aceste pedigriuri ale Illuminati-lor au distrus sistemul economic global pentru ca vor ca acest lucru sa fie o problema la care ei sa ofere o solutie, care este infricosator de orwelliana, fascista, un sistem economic centralizat.

Dar la un alt nivel, as sugera, mult peste nivelul lor de intelegere - pentru ca sunt blocati in propria lor cutie, altfel nu ar face ceea ce fac - suntem martorii tranzitiei de la Societatea Inchisoare la Societatea Paradis, daca vrei, sau Societatea Libertatii.

Si sa trecem de la sistemul pe care l-am avut, care e bazat pe control si impunere, la sistemul spre care ne indreptam - care reprezinta de fapt aceasta schimbare vibrationala - acesta trebuie sa dispara si in momentul acesta el dispare.

KC: Asa este.

DI:  Daca oamenii...si este usor sa zici asta. Este usor sa spui aceste lucruri aparent banale cand, stii tu, ti-a batut cineva la usa si ti-a spus ca trebuie sa-ti parasesti casa astazi. Dar daca putem mentine acest nivel de a vedea lucrurile, devine mai usor.

Trecem prin acest proces unde totul se naruie. Si daca putem incercui aceste lucruri ca fiind ceea ce sunt, adica o experienta colectiva prin care ajungem unde vrem sa ajungem -- o lume libera, o lume plina de bunatate, o lume plina de dragoste, o lume in care esti liber sa-ti exprimi unicitatea in loc sa fii captiv in propria ta mica versiune si falsa identitate a ceea ce ti se spune ca esti -- atunci este mult mai usor decat daca incerci sa te agati de stricaciunile unui sistem muribund si incerci sa mentii totul la fel.

KC:  Asa este. In anumite privinte, ai fost un fel de inovator, la care stare a trebuit sa ajungi de unul singur.

BR:  Imi imaginez ca ai mult mai mult sprijin acum de peste tot, exact cum descrie si Kerry, decat aveai atunci cand simteai ca esti singur coborand printre curenti.

DI:  Da. Este ciudat, totusi, pentru ca...adica sunt multe lucruri despre care as vrea sa vorbesc pe care tocmai le-ati mentionat, pentru ca sunt de parere ca sunt foarte, foarte importante.

Nu as spune ca sunt un singuratic, dar conexiunea mea a fost intotdeauna cu ceea ce ma conduce pe mine si imi descide usi si ma impinge in directia asta, si eu doar urmez asta. Asadar, cu toate ca am fost singur in atatea sensuri cand s-a intamplat totul, aveam totusi acea conexiune. Si inca am acea conexiune acum.

Si omenii sunt foarte buni si ofera foarte mult sprijin, dar inca practic actionez in propriul meu balon si pur si simplu imi vad de drum. Nu am de-a face cu organizatii. Nu ma asociez cu alti cercetatori sau ceva de genul asta. Pur si simplu urmez acest impuls. Dar este mai usor, pentru ca sunt mai multi oameni care sunt deschisi la ceea ce spun. Dar, stii tu, ceea ce ai mentionat este foarte, foarte important si...

Stii tu, pentru mine, cea mai mare boala umana dintre toate, pentru ca totul rezulta din ea, este nesiguranta. Ironia este ca eu mi-am gasit siguranta in momentul de varf al ridicularizarii nationale in masa. Pentru ca este acel vers in acel cantec, era prin anii '60 cred: Libertatea este doar un alt cuvant pentru nimic ramas de pierdut.

KC:  Absolut.

BR:  Si trebuie sa privesti in interior pentru siguranta ta. Nu o vei primi de nicaieri din afara.

DI:  Da. Adica, ma uit la situatia mea cu referire la acel vers din acel cantec la inceputul anilor '90, inceputul-mijlocul-anilor '90, eram ridiculizat de o intreaga natiune, asa ca nu mai aveam nimic de pierdut. Si asa mi-am gasit libertatea, libertatea sa scap din inchisorile fricii de ceea ce cred ceilalti oameni. Si practic ziceam: Radeti! Radeti, dar asta sunt eu.

Stii, am vazut un abtibild de masina interesant.

BR:  Sunt eu si sunt liber.

DI:  Am vazut un abtibild de masina interesant in California - trebuie sa fie California - si spunea: Voi radeti de mine pentru ca sunt diferit. Eu rad de voi pentru ca sunteti toti la fel ! [Kerry rade.]  

Eu nu rad de oameni ca sunt toti la fel, dar este ironic atunci cand aceasta mentalitate de turma se concentreaza pe o singura persoana, cum s-a intamplat in Marea Britanie la momentul acela. Si te uiti la ei si te gandesti: Voi radeti de mine? Dumnezeule! [Rade.]

Si asa, aceasta situatie economica...si, stii tu, am descris-o recent ca fiind o demolare controlata a unei cladiri. Vezi cum se detoneaza explozibilul si apoi este o secunda bizara de pauza inainte sa cada cladirea, apoi se prabuseste. Asadar, in termenii economici ale acestei prabusiri, ne aflam in acea secunda bizara de pauza.

Nu am vazut nimic pana acum. Adica, aceasta este o prabusire pe care nimeni in viata astazi n-a mai vazut-o. Va fi comparata cu anii 1930, dar pentru ca lumea este acum cum este si sunt mai multi oameni, si tot sistemul proprietatilor caselor si restul lucrurilor, cred ca va fi mai mare.

BR:  Asadar oamenii cu gradini si modalitati independente de a face orice vor fi mult mai interconectati.

DI:  Asta este ideea. Ai absoluta dreptate. Absolut. Asa ca acum ne confruntam cu acesta situatie de care vorbesti tu, unde trebuie sa reevaluam...si ar fi fost o idee buna sa facem asta oricum...

KC:  Da. [Rade.]

DI:  ...simbolurile noastre pentru succes.

KC:  Corect.

DI:  Acum, din cauza ca nesiguranta domina intre oameni si in societate, si individual si colectiv, si la nivelul guvernelor si media si restul, sunt oameni care se simt constant in nesiguranta, majoritatea oamenilor nu inteleg cine sunt in sinea lor. Ei inteleg asta din ceea ce cred ca sunt acolo in exterior. Vezi? Totul e in capul lor.

KC:  Absolut.

DI:  Asadar, daca vrei sa atragi spre tine recunoasterea pe care o vrei pentru ca esti o persoana In Regula, pentru a-ti hrani nesiguranta, trebuie sa ai succes acolovin exterior pe baza simbolurilor de succes care acolo in exterior sunt recunoscute ca succese. Si, desigur, prin media si indoctrinare din leagan pana in mormant, este vorba de mai multi bani, o casa mai mare, o masina mai mare, celebritate, toate chestiile astea, titluri, si toate afacerile astea.

BR:  Cel care moare cu mai multe jucarii castiga.  

DI:  Da. Asadar, ceea ce obtii este nesiguranta de sine - pentru a hrani intr-un fel recunoasterea si pentru a diminua nesiguranta - urmaresti aceste simboluri de succes pe care societatea a decis ca sunt succese.

Si uitam alte simboluri de succes: Sunt fericit? Sunt implinit? Stii tu. Locuiesc intr-o societate, o blanda, iubitoare societate in care as vrea sa locuiesc.

Toate acestea sunt trecute cu vederea, pentru ca celalalt lucru legat de nevoia de a avea succes in acest mod, pentru a hrani asta, este acela ca trebuie sa te intreci cu toti ceilalti care incearca sa aiba succes in acelasi mod pentru a-si hrani propria nesiguranta.

KC:  Corect.

DI:  Si asta creaza aceasta societate "Caine pe caine / Varful stalpului uleios" , unde toti calca peste toti -- nu toti, dar marea majoritate calca peste toata lumea in asa fel incat ei sa fie deasupra gramezii care le-a hranit nesiguranta in mod profund cu simbolurile succesului.

Aceasta nesiguranta este motivul pentru care gasesti unii dintre cei mai nesiguri oameni pe care ii vei intalni vreodata in locuri precum Hollywood si in domeniul divertismentului pentru ca nesiguranta lor este de asa natura...Si nu sunt toti asa. Sunt oameni foarte siguri care doar canta sau le place sa fie actori, dar sunt multi oameni nesiguri pentru ca au nevoie de acea admiratie in plus pentru a-si hrani nesiguranta.

Si asa, daca ne putem muta punctul de observatie de la eu sunt acest corp pe care-l vad in oglinda dimineata. Eu sunt David Icke. Eu sunt Charlie smith, Ethel Jones, oricine, inspre Eu sunt Constiinta avand o experienta, atunci valorile a ceea ce inseamna succes se schimba deoarece punctul tau de observatie pentru toate lucrurile se schimba.

Mintea care lucreaza prin corp e cea care se ocupa de status si de simbolurile succesului, care sunt Cat de inalta este gramada ta de bijuterii? Pe cand, Constiinta nu lucreaza cu bijuterii. Ea stie ca ele sunt iluzorii. Si, desigur, cand ai de-a face cu bijuterii, ele te controleaza, nu le controlezi tu pe ele. [Rade.]

BR:  Desigur.

DI: Asa ca, pentru mine, intreaga fundatie, trecand prin aceasta prabusire spre ceva mult mai bun ca rezultat, si intreaga transformare in general, reprezinta iesirea din Minte si intrarea in ceea ce numesc eu Constiinta, care este ceea ce se afla in spatele acestui joc de realitate virtuala, in spatele acestui computer biologic pe care il numim corp.

Si poti incepe sa vezi diferentele pentru ca Mintea lucreaza cu structura. Lucreaza cu ierarhie si cu individualizare. Priveste totul ca fiind ceva individual.

BR:  Si polarizare.

DI:  Da. Si daca asta reprezinta ceea ce esti, daca asa privesti viata, in structuri ierarhice, individualizare si competitie, toate aceste lucruri, te afli in Minte. Ironia este ca religiile se afla in Minte. Sunt toate structuri ale Mintii, religiile. De aceea au reguli si reglementari.  

BR:  Desigur.

DI:  Asta este un alt mare bec rosu. Hey! Minte! Si asta inseama reguli si regelmentari,

KC:  Si limitari.

DI:  Limitare, o anume limitare. Asa ca, daca ne putem schimba punctul de observatie in asa fel incat sa nu ne mai vedem, in mod esential, si lumea in care credem ca traim, in acei termeni, si sa privim asta din punctul de vedere al Constiintei...

Am spus mai devreme ca aceasta forta care m-a impins intr-un fel prin ultimii 20 de ani m-a dus prin experiente sincronice pentru ca eu sa inteleg conspiratia la nivelul celor 5 simturi, apoi am trecut in conexiunea interdimensionala si conexiunea reptiliana cu aceste familii.

Si din 2003 m-a dus in ceea ce stiu eu ca este pe departe cel mai important lucru, anume intelegerea naturii realitatii. Deoarece, stii tu, cum poti intelge propriia ta viata si cum poti lua controlul asupra experientelor tale in vreo forma, daca nu stii cine esti, unde esti, sau daca nu cunosti natura lumii in care traiesti ?

Aceasta informatie, pentru mine, este pe departe cea mai importanta, pentru ca schimba modul in care treci prin experiente de la in-aceasta-lume la a-observa-aceasta-lume, sau un amestec intre cele doua, si asta...

Daca esti in-aceasta-lume si esti din-aceasta-lume, atunci ce urmeaza in curand va fi un adevarat cosmar. Daca devii un observator, si de asemenea esti cel care trece prin aceste experiente devenind mai constient, atunci este mult mai usor. Pentru ca acela nu esti tu, aceea este experienta pe care o observi si...

KC: Absolut. Asta este ceva care...George Green spune ca a fost contactat de Plejarani, si s-au folosit de el pentru a scrie o carte care zice exact acelasi lucru, ca trebuie sa ramai in "modul observator".

DI:  Exact.

KC:  Si sa observi ce se intampla si sa nu te impiedici in experiente in asa fel incat, dupa cum ai zis si tu, devii din-aceasta-lume in loc de in-ea-dar-nu-din-ea.

DI:  Da. Si ce am descoperit, vorbind din ce in ce mai mult despre realitatea in care traim, este ca, daca vrei, mai reduce din intensitatea fricii de ceea ce se intampla.

Pentru ca e ciudat, sincer. Cred ca in momentul in care vom afla tot ce se intampla si natura experientelor pe care le avem si ce ce in spatele acestor lucruri, cred ca vom rade saptamani intregi. Sincer cred ca vom rade saptamani intregi. Si noi credeam ca de fapt e AIA ? Dumnezeule!

Toata chestia cu increderea in labirint si deschiderea si inchiderea usilor inca din 2003, pentru mine -- si devine din ce in ce mai adanc, si mai adanc si mai adanc -- este : Ce este realitatea? Cine suntem noi, ce facem aici? Si cum interactionam cu ea?

Si este foarte clar pentru mine ca acesta este un univers de realitate virtuala de o complexitate enorma in comparatie cu ce percepem noi ca este simularea realitatii virtuale in lume. Si, stii tu, asta nu este doar o supozitie. Este un fapt care poate fi dovedit stiintific.

BR:  Da. Adica e atat de bine facut incat credem ca e real. [Rade.]

DI:  Da. Stii, cele 5 simturi doar decodeaza informatia vibrationala in semnale electrice, le trimite catre creier si creierul le decodeaza in aceasta structura pe care noi o consideram ca fiind acolo-afara, dar este de fapt in-interiorul-nostru.

Singurul loc in care aceasta lume exista, o asa numita lume solida, o lume tridimensionala, este acolo-afara, credem noi. Dar de fapt nu exista acolo-afara. Acolo-afara sunt doar campuri vibrationale. Exista aici-inauntru atat timp cat noi o construim. Si pana si creierul este o structura decodata. De fapt decodam lucrurile la un nivel energetic.

Asta este foarte, foarte important, pentru ca manipulatorii, ce fac ei, pentru ca au acumulat aceasta cunostinta de baza si au perpetuat-o la cel mai inalt nivel de retea de societati secrete si au sustras-o complet din circulatia publica...

KC:  Asa este.

BR:  Da.

DI:  ...Ei stiu ca daca vom cauta acolo-afara raspunsuri, creazand ca exista un acolo-afara, in loc de aceasta proiectie iluzorie care este de fapt acolo, nu vom reusi niciodata sa schimbam ceva.

BR:  Da.

DI:  Niciodata! Nu vom schimba niciodata nimic, si odata ce zici: Ah! Nu exista acolo-afara, asa ca de unde vine totul? Oh! vine de aici-din-interior, asa ca aici trebuie sa ma schimb. Oh! Poftim!

E ceea ce numesc eu -- si asta fac majoritatea oamenilor din cauza suprimarii acestei cunostinte -- este ca ei stau in cinematograf si tipa la ecran pentru ca nu le place filmul.

KC:  Mm-hm.

DI:  Si oamenii zic: Esti nebun. Nu vei schimba niciodata filmul tipand la ecran. Mergi si gaseste sala de proiectie. Schimba rola daca nu-ti place filmul!

Iar proiectia este atat de adanc in sinea noastra, stii. Un studiu pe care l-am vazut recent spune ca doar aproximativ 5% din comportamentul nostru si deciziile pe care le luam sunt facute cu mintea constienta. Personal, as spune ca, de fapt, asta nu e adevarat. As spune ca 100% din ce se intampla in aceasta realitate tridimensionala este doar in capul nostru -- de fapt este o proiectie.

Mintea constienta nu este de fapt deloc cea care ia decizii. Este observatorul si cel care traieste experienta, si practic este acelasi principiu ca acela cu proiectorul de film care vine din interior, un interior pe care il numim subconstient, unde toate acele pattern-uri de aer de care suntem influentati ne afecteaza proiectia si citirea acestei proiectii. Si vine din subconstient. Pana ajunge pe ecran aici-inauntru, simbolic pe ecranul cinematografului, este gata alcatuit.

Aici trebuie sa aiba loc schimbarea -- in interiorul nostru -- pentru a schimba proiectia pe care mintea noastra constienta o traieste. Oamenii sunt atat de prinsi in mintea constienta, ca si cum asta ar fi singurul nivel.

Adica, ii auzi vorbind despre subconstient si toate aceste lucruri, dar de fapt este: Am gandit-o. Pai, cum de experimentele au aratat ca schimbarile electrice si schimbarile musculare care fac o actiune posibila se produc o fractiune de secunda inainte ca mintea constienta sa decida sa faca asta?

Este asa pentru ca de fapt joaca un rol. Asa ca, acesta dezbatere despre Trebuie sa mergem in interior, acest "trebuie sa mergem in interior" din New Age -- si sunt multe chestii pe care le-as contrazice despre acest New Age -- dar aceasta tema elementara este absolut corecta, zic eu.

Si ce incearca sa faca intreaga conspiratie este sa incerce sa ne faca sa privim acolo-afara. Sa mergem sa protestam. Sa mergem sa facem asta. Sa mergem sa facem aia. Si protesteazi si ai un milion de oameni pe strazile Londrei protestand impotriva razboiului. Si ce se intampla? Raboiul continua, si incepe alta incurcatura.

BR:  Este doar mult mai dialectic.

DI:  Da. Avem nevoie de o schimbare a proiectiei.

KC: Aste este de fapt unul din lucrurile la care am ajuns, si suntem constienti ca schimbarea trebuie sa aiba loc la nivelul Constiintei. Si apoi, Constiinta este de asemenea locul unde trebuie sa aplici schimbarea viziunii tale asupra realitatii.

Nu poti sa te opresti acolo. Trebuie sa patrunda in toate. Asa ca trebuie sa fie incorporat in acest corp, dar trebuie sa vorbim despre cine detine controlul. Asa ca daca Constiinta detine controlul si pot folosi asta sa fac, de exemplu, ce facem aici, ceea ce poate fi folosit mai departe pentru schimbare, si sa impinga schimbarea, si sa ajute schimbarea, atunci acesta este un lucru bun.

Dar nu este de ajuns, in alte cuvinte, doar sa privesti in interior ca Buddha si pur si simplu sa stai in mintea ta si sa nu faci nimic. Pentru ca nici a face nimic nu este raspunsul.

Suntem aici cu un anume scop. Se joaca un joc aici in afara, si daca ramai in Constiinta si esti in stare sa schimbi tu-ul interior si apoi sa reflecti asta spre exterior, si sa facilitezi, ceea ce este de fapt ceea ce faci, evident. Si evident incorporezi acest lucru in viata ta. Si ce facem noi cu Project Camelot este ca vorbim de asemenea despre... Nu poti sa te revolti pe strazi si sa obtii rezultate reale pentru ca de fapt e vorba despre, stii tu, actiune/reactiune. De fapt asta este.

DI:  Exact. Sunt de acord.

KC:  Dar poti sa unesti mintile si sa meditezi. Sunt locuri de actiune care sunt foarte proactive si pot schimba lumea intr-un mod pozitiv. Este o dilema foarte interesanta pentru oameni ca trebuie de fapt sa incorporeze schimbarea pe care o cauta, si sa o traiasca. Stii, nu poti fi in contradictie cu ceea ce este in interior. Nu functioneaza asa. Trebuie sa existe o cale de mijloc.

DI:  Pai, eu as zice asa. As spune ca, dupa cum am si mentionat acum cateva minute, aceasta structura holografica, iluzorie, fizica pe care am ansamblat-o in capul nostru ca un internet holografic,  cum il numesc eu. Din care 100% este o proiectie, si pana ajunge pe ecran este un fapt implinit in experienta noastra.

Dar multi oameni cu care m-am intalnit si pe care i-am auzit cred ca daca doar stai si meditezi sau te retragi in interior, asta este tot ce trebuie sa faci. Dar aceasta este o proiectie de undeva. Asa ca aceasta proiectie este o carte deschisa reprezentand egoul nostru interior, individual si colectiv. Asadar, ceea ce vedem in afara in aceasta experienta spune tot despre starea noastra de a fi.

Poti spune Mergi in interior, si poti sa folosesti asta ca pe o scuza pentru nu a fi la exterior si poti merge in interior sa meditezi. OK. Pai ce se intampla in proiectie ca rezultat a ceea ce faci? Singura proiectie pe care o afectezi esti tu stand intr-un colt cu picioarele incrucisate. Ce altceva se schimba?

Da, desigur, poti schimba lucrurile la nivel vibrational, intr-o anumita masura, dar ce se intampla in lume ne spune ce se intampla in interiorul nostru, si am cam ratat conexiunea asta. Asa ca, daca nu facem nimic care sa aduca o contributie genului de lume in care am vrea sa traim, lumii fizice, atunci asta spune ceva despre starea de a fi a noastra in interior. Dar nu facem asta.

KC: Corect.

DI:  Si vad atat de multe scuze inventate de oameni care au devenit intr-o oarecare masura constienti de ceea ce se intampla, ca sa poata justifica de ce nu fac nimic. Oamenii imi spun mie: Pai tu nu ne spui ce sa facem.

Si eu spun: Pai, de fapt, vorbesc despre a deveni constient si toate lucrurile astea. Cred ca asta e un inceput. Dar, nu e scopul meu sa iti spun ce sa faci. Si daca esti de parere ca eu trebuie sa-ti spun ce sa faci, atunci nu asculti, pentru aici e vorba de fapt de obtinerea puterii pana la punctul in care noi proiectam, in loc sa ne uitam aici-afara la o treaba gata facuta.

KC:  Absolut.

BR:  Este un paradox activ aici, nu-i asa? Pentru ca asta nu este intreaga poveste. Altfel ai sta undeva intr-un colt zambind si nu ai vorbi cu noi, si nu ai munci atat de mult, si nu ai vorbi cu oamenii pentru a contribui la procesul trezirii lor ca sa poata sa ti se alature in aceasta intelegere, pe care si noi o impartasim cu tine.

Este important, intr-un fel, sa ne prefacem ca totul este real, pentru ca asta este platforma de pe care ne putem trezi si lua iarasi parte la Constiinta. Asa ca este un paradox. Functioneaza la ambele niveluri. Ceea ce zici tu ca e adevarat, si toata asta e o iluzie si nimic nu conteaza. Dar e destul de importanta pentru ca noi sa vorbim despre ea.

KC:  Ce spuneam eu este ca, in prezentarea ta vorbesti despre Constiinta si despre Minte... Sunt multi oameni excelenti peste tot care ajung la niste concluzii excelente. Si totusi nu le pot trai. Vezi? Manifestarea nu ajunge nicaieri.

DI:  Da. Devine un punct de observatie intelectual, academic, in loc sa devina Constiinta, ceea ce este ceva care este pur si simplu.

Diferenta pe care o fac din ce in ce mai mult este intre Minte si Constiinta. Si as merge mai departe, si as spune ca vorbim despre "mintea mea, mintea ta, mintea lui, mintea ei". Nu vad lucrurile asa. Eu vorbesc despre Mintea.

Mintea este o structura a acestui univers de realitate virtuala care ne permite noua - Constiintei - sa ne interconectam cu aceasta realitate virtuala. Este ca un canal. Si nu e absolut nimic in neregula cu ea, atata timp cat serveste experientei Constiintei, si serveste abilitatii noastre de a interactiona cu acest univers de realitate virtuala.

Ce s-a intamplat -- si as sugera puternic de fapt ca lucrurile au fost manipulate in asa fel incat sa se intample astfel, nu numai de aceste familii, dar si de alte nivele de manipulare -- este ca am fost manipulati intr-o falsa identitate care este aceea de a ne identifica si de a identifica cine suntem cu Mintea, care actioneaza direct prin corp, si se numeste "David Icke", "Ethel Jones", "Charie Smith", care se priveste in oglinda si crede ca asta este el.

Practic, stii, acesta este un computer biologic. Nu este un computer care doar reactioneaza la modul cum este programat sa reactioneze la primirea de date. Are abilitatea sa -- ei le numesc computere vii -- computere biologice. Incearca sa le construiasca acum in diferite parti ale lumii. Au capacitatea de a analiza informatia si de a lua decizii in functie de asta. In alte cuvinte, intr-un sens destul de concret, au capacitatea de a gandi.

Ce se intampla este ca, daca suntem prinsi in Minte si in identitatea de sine, sau "Acea reflexie din oglinda sunt eu" si nu doar experinta mea, atunci Mintea incepe sa controleze ideea noastra asupra realitatii. Si Mintea este doar diviziune, personalizare, ierarhie, reguli, reglementari, legi, limitari.

Si, stii, poti avea pe cineva din arena New Age care vorbeste despre spiritualitate, vorbeste despre alte dimensiuni - care sunt alte jocuri de realitate virtuala, as sugera - alte niveluri, dar este blocat fara scapare in Minte si in valorile Mintii.

Adica, ii aud pe oamenii din New Age vorbind despre Marea Fratie Alba si ierarhia ingerilor, si chestii. Aia este Mintea care vorbeste!

BR:  Sigur ca este.

DI:  Constiinta nu face ierarhii. Este, pur si simplu. Toate posibilitatile. Tot ce exista.

BR:  Da.

DI:  Si asa, aceeasi structura mintala, Mintea, poate acapara un New Ager in timp ce acapareaza in alta parte a Mintii un bancher de pe Wall Street.

BR:  Da. Este doar o alta religie. Este o alta religie.

DI:  Da! Asta e ideea, stii. Vorbeam cu...intr-un interviu ieri, si am intrat in niste zone interesante. M-a intrebat despre religie. Pai, religia si partea politica, si New Age-ul, toate aceste lucruri pe care nu le numim "religii" - institutiile - sunt toate aceeasi structura.

KC:  Corect.

DI:  Deoarece Constiinta pur si simplu este. Constinta nu gandeste. Constiinta stie. De aceea constiinta este tacuta cand o accesam, pentru ca nu are nimic de inteles.

Mintea este locul de unde vine galagia, pentru ca incearca in mod constant sa inteleaga lucruri.[scoate sunete de galagie] Ce s-a intamplat ieri? Ce a zis despre mine? [alte sunete de galagie]

Liniste -- Constiinta. Asa ca, pentru a te mentine in Minte, si aceasta conspiratie e despre a tine oamenii in Minte pentru ca apoi te au...

KC:  Absolut.

DI:  ...Pentru ca asta este arena lor - Mintea. Ei sunt blocati in Minte. Daca ar fi constienti, nu ar face ce fac acum. Sa ne tina in Minte, trebuie sa ne vanda ceva in care sa credem in mod rigid.

Asadar, religiile... excelent exemplu de credinta rigida. Si ce este asta? Odata ce crezi rigid in ceva, atunci ii dai un nume.

Ce esti tu? Nu raspunzi: Sunt Constiinta. Cati oameni zic: Buna. Cine  esti? Eu sunt Constiinta. Oh, si eu. Incantat de cunostinta.

Nu, nu. Ce suntem reprezinta ce facem: Sunt un jurnalist. Lucrez intr-o fabrica. Ce esti? Sunt hindus. Sunt crestin.

Acestea sunt structuri mintale. Sunt inchisori mintale care ne limiteaza sinele. Asa ca odata ce ai o credinta rigida, ii dai un nume.

Acum, am o filozofie simpla pentru toate astea: daca imi poti spune in ce crezi si ii poti da un nume, esti intr-o inchisoare. Pentru ca totul este pur si simplu. Cu totii pur si simplu suntem. Este "Forta Fara Nume" , eu o numesc -- Constiinta.

Si astfel creezi religia si apoi numele, apoi vin regulile si reglementarile -- asta este structura -- la care trebuie sa te conformezi daca vrei sa ti se permita sa te numesti cine stie ce nume. Nu esti crestin daca crezi aia. Si toate aceste lucruri.

Apoi te uiti la partidele politice. Ai un grup de oameni. Se aduna si vor sa faca ceva impreuna din punct de vedere politic. Asa ca dau un nume la ceea ce fac: Demoncrati, Republicani, Partidul Conservativ, orice altceva. Asa ca iata numele.

Acum urmeaza regulile si reglementarile care decid ca daca te numesti unul sau celalalt. Nu poti crede aia si sa fii un Conservator. Nu poti crede in chestia aia si sa fii Liberal. Este aceeasi structura, oriunde te uiti.

BR:  Da.

DI:  Si apoi sistemul de credinta... dupa cum a aratat studiul, in ceea ce priveste credintele rigide, neuronii functioneaza intr-o anumita retea si ordine, care corespund acelei credinte, deoarece creierul filtreaza, decodeaza realitatea si circumstantele prin acel sistem de credinta, care se manifesteza in creier prin modul in care transmit neuronii informatia.

Si deodata, in loc sa fii liber in gandire, sau chiar mai bine, liber in cunoastere - constient - functionezi intr-o mica cutie. Si acea cutie este practic cum...nu practic. Este modul in care creierul tau decodeaza realitatea.

Asa ca odata ce esti fixat intr-o credinta, o credinta rigida, te-au prins. Si de aia vor sa ne vanda credinte rigide.

BR:  Da.

KC:  Absolut.

BR:  Este un paradox activ aici, nu-i asa? Pentru ca asta nu este intreaga poveste. Altfel ai sta undeva intr-un colt zambind si nu ai vorbi cu noi, si nu ai munci atat de mult, si nu ai vorbi cu oamenii pentru a contribui la procesul trezirii lor ca sa poata sa ti se alature in aceasta intelegere, pe care si noi o impartasim cu tine.

Este important, intr-un fel, sa ne prefacem ca totul este real, pentru ca asta este platforma de pe care ne putem trezi si lua iarasi parte la Constiinta. Asa ca este un paradox. Functioneaza la ambele niveluri. Ceea ce zici tu ca e adevarat, si toata asta e o iluzie si nimic nu conteaza. Dar e destul de importanta pentru ca noi sa vorbim despre ea.

DI:  Se potriveste, Bill, in sensul ca...Vrem sa traim o realitate care este foarte, foarte neplacuta, si dominanta, si limitata, si infricosatoare, si stresanta?

Sau vrem sa traim o realitate care este plina de iubire, bunatate; unde nimeni nu este infometat intr-o lume imbelsugata; unde nu exista razboi pentru ca nimeni nici macar nu s-ar gandi ca acest lucru este o posibilitate sau o optiune.

Asta e alegerea pe care o facem. Suntem mereu Constiinta, si cand parasim corpul vom deveni mult mai constienti in legatura cu tot, mult mai constienti decat suntem acum.

Deci suntem mereu constienti. Suntem toti Constiinta eterna. Dar intrebarea este: Ce experienta dorim sa avem aici?

KC:  Exact.

DI:  Stii, asta e alegerea.

KC:  Noi spunem: Ce fel de joc vrei sa joci?

DI:  Da.

KC:  Avem o sansa acum, pentru ca suntem Constiinta, sa schimbam regulile jocului, sa-l facem sa fie altceva decat este. Sa ne schimbam in interior, dar sa fim de acord de asemenea, pentru ca asta se intampla. Despre asta trebuie sa fie revolutia Constiintei.

Nu e de ajuns ca doar tu, David Icke, sa intelegi. Nu e de ajuns ca noi sa intelegem. Avem nevoie ca toata lumea sa inteleaga, sa schimbe acest joc pe acest teren, pentru ca despre asta e vorba cu adevarat.

Cu alte cuvinte, Constiinta... si aici ajungem la Ce e Constiinta? Este dragoste. Si ce e dragostea? Este de fapt constientizarea tuturor.

DI:  Hmm. Pai, eu as spune ca totul e Constiinta. Mintea e Constiinta, dar este o forma mult mai densa a Constiintei, si de aceea vede totul intr-un mod limitat.

Si pe masura ce oamenii devin constienti, poate - pentru a folosi un termen folosit de un prieten de-al meu din Africa de Sud - Constiinta poate  "constientiza" Mintea si ii poate scoate constientizarea in afara nivelului la care percepe acum realitatea.

Dar cred ca este important faptul ca, daca vrem sa jucam acest joc si sa avem succes, trebuie sa intelegem unde se joaca acest joc. Nu se joaca afara-acolo.

Vezi, ceea ce fac cele cinci simturi, dupa cum am spus si mai devreme, este ca decodeaza informatia vibrationala, transformand-o in semnale electrice. Creierul apoi construieste aceasta aparenta realitate acolo-afara, care de fapt exista doar aici-inauntru.

Deci realitatea principala este una vibrationala. Aceea este realitatea principala. Acolo trebuie sa aiba loc schimbarea, pentru ca pe masura ce schimbarea are loc acolo, cele cinci simturi decodeaza diferite stari vibrationale in semnale electrice.

BR:  Exista acea minunata poveste spusa de Michael Talbot in Universul Holografic.

DI:  Da.

BR:  Si am citit acea pagina iar si iar cand am vazut prima data acea carte spre sfarsitul anilor '80. Este povestea unui hipnotist pe scena care a hipnotizat un tata incat el sa creada ca fiica lui e invizibila. Si apoi a putut sa citeasca inscriptia de pe ceasul tinut in spatele corpului ei, deoarece, pentru el, ea nu mai era acolo, si realitatea se schimbase. Era fizic diferita in mintea lui.

DI: Pai, asta e scopul, vezi. Pentru ca un hipnotist sa puna un ceas in spatele cuiva si cineva pe partea cealalta sa-l citeasca, asta e perceput ca fiind imposibil. Dar este imposibil doar daca percepi lumea asta ca fiind solida si reala si acolo-afara.

Motivul pentru care se poate intampla este pentru ca realitatea principala -- si nu pot sa accentuez asta indeajuns de mult -- realitatea principala care exista acolo este vibrationala. Aceea trebuie sa se schimbe, altfel aceasta nu se poate schimba.

Asadar, daca hipnotistul, dupa cum a si facut, a implantat programul in creierul acestui tip care i-a zis sa nu decodeze nivelul vibrational, nivelul principal, al fiicei sale prin acest sistem intr-o forma holografica asa-zis fizica a ceea ce vedem, atunci el a decodat toate campurile vibrationale din camera in oameni si pereti si mobila.

Pentru ca e ca un computer cu firewall-ul dezactivat, nu decodeaza starea principala a fiicei sale -- starea ta principala, starea noastra principala, stare principala a tuturor lucrurilor, acest nivel vibrational -- in aparenta realitate holografica, acolo-afara.

Asadar, ea nu exista in capul sau ca o stare holografica, presupusa ca fiind fizica, asa ca nu o poate vedea. Pentru ca nu este acolo, el poate vedea ce este in spatele ei. Asadar el poate citi un ceas cu toate ca ea este chiar acolo pentru restul lumii din camera. Ei o pot vedea pe ea. De ce? Deoarece creierele lor nu au fost programate sa nu perceapa campul energetic ca o stare holografica.

Acum, schimband rapid subiectul, cate lucruri, in mod colectiv, nu percepem care sunt acolo pentru a fi percepute.

KC:  Pai, unul din lucruri e ca exista mai mult de 5 simturi. Ok? Si inima este... nu este doar mintea. Este de fapt inima. Este inima si inteligenta inimii prin care poti vedea, daca macar am folosi-o. Deci este mai mult decat...

Cu alte cuvinte, acestea sunt doar unelte pentru noi. Mintea noastra e o unealta. Inima noastra e o unealta. Dar nu poti ramane aici sus [arata spre cap]. Trebuie de fapt sa treci prin inima pentru a vedea cu adevarat. Vezi tu, noi nu vedem cu ochii. Asta este de fapt...este o structura. Este o structura mintala.

DI:  Da. Vedem cu creierul.

KC:  Vedem de fapt cu inima mai mult decat orice altceva si prin inima. Si ceea ce se intampla este o uniune intre minte si inima...

DI:  Sunt de acord.

KC:  ... iti permite sa vezi. Si te poti pune in locul acelui om si poti spune: Cum a putut omul sa vada prin implantul care i-a fost pus in creier?

Intai de toate, ce a facut? A trebuit sa accepte, stii tu, implantul magicianului intai de toate. Asa ca, in acelasi sens, noi in societate acceptam implantul, fie ca este televiziunea sau orice altceva, care ne blocheaza imaginea adevarata a realitatii. Noi acceptam asta.

DI:  Da. Adica, chestia este totusi ca, ce a facut hipnotistul a fost sa programeze mecanismul de decodare.

BR:  Da.

DI:  Asadar el nu a decodat campul vibrational care era fiica sa, intr-o forma holografica. Asadar nu a vazut-o.

Si sunt in totalitate de acord ca inima are potentialul de a juca un important rol in decodarea realitatii noastre, in exprimarea realitatii noastre.

Dar trebuie de asemenea sa intelegem ca aceasta conspiratie... In timp ce ii vedem pe George Bush-ii lumii si pe Barak Obama ai lumii si oameni ca acestia, Kissingerii, nivelul adevarat al acestei conspiratii, nivelul la care lumea este controlata, este la un nivel vibrational.

De aceea vorbesc despre acesti reptilieni care fac asta si despre altii, de asemenea, care actioneaza in afara acestei realitati. Opereaza la un nivel vibrational. Acolo unde se petrece manipularea.

BR:  Da.

DI:  Si trebuie sa fim, stii tu, blanzi cu si noi insine, in intelegerea dificultatilor pe care le infruntam, si nu in cele din urma sa incercam sa intelegem o lume care e manipulata catre o stare, sau care a fost manipulata intr-o stare care ne-a oprit de la a intelege lumea.

Si asa, stii tu, privim televiziunea si manipularea televiziunii si a ziarelor si alte lucruri, dar cand vedem un ziar sau un program de televiziune, vedem versiunea decodata a unui camp vibrational.

Acele ziare si acele programe de televiziune si acele programe de stiri, toate celelalte, sunt de fapt "reprezentari holografice fizice" ale realitatii principale, care este un camp vibrational.

BR:  Da. Da.

DI: La acel nivel se intampla de fapt manipularea pe care o numim "subliminala", manipularea pe care o numim "pacalirea oamenilor", si toate celelalte.

Si asa, practic ce au facut e ca au tras un voal vibrational asupra noastra. Daca il poti face destul de puternic si destul de dens, concentrezi perceptia oamenilor pe o arie atat de ingusta incat se deconecteaza de la constientizare, si asadar are un efect adanc asupra perceptiei lor legata de Constiinta.

Le izolezi punctul de observatie in Minte. Si asta se intampla la un nivel vibrational care apoi se transforma in ceea ce numim noi lume fizica.

BR:  Da.

DI:  Asa ca, ce este vital - si de aceea aceasta informatie este atat de importanta - nu doar... Sa va spun ce am descoperit. Nimic nu reprezinta in mod literar si simbolic inchisoarea [mai mult] decat emisfera stanga a creierului care lucreaza cu individualizare, limbaj, ierarhie, structura, si toate lucrurile astea.

Si informatia despre conspiratia la nivelul celor cinci simturi, am descoperit, ca una din marile valori ale ei este ca actioneaza in taramul emisferei stangi a creierului. Cand explici cum asta si aia si aia sunt conectate de aceiasi oameni, si ca ei controleaza aia, si ca asta fac ei, si ca tehinicile astea le folosesc... asta e o informatie pentru emisfera stanga a creierului.

KC:  Oh da.

BR:  Da.

DI:  Si cand oamenii zic: Oh, nu ar trebui sa dau drumul la aceasta informatie. Este negativa. Ei nu inteleg ca avem in fata o situatie cu multe niveluri. Asadar trebuie sa o confruntam intr-o maniera multi-nivelara. Asta inseamna acoperirea tuturor punctelor, nu sa stai cu picioarele incrucisate pe un munte.

BR:  Desigur.

DI:  Acum, ce am descoperit de-a lungul anilor este ca odata ce emisfera stanga a creierului... Pentru ca simbolic eu vad, stii tu, exista emisfera stanga a creierului, ceea ce este lucrul despre care vorbesc. Exista emisfera dreapta a creierului, care este o conexiune mult mai acolo-afara si vede totul in unitate, dorinta creativa.

Apoi exista podul, corpus callosum, care, in mod ideal, ar trebui sa imparta informatia in asa fel incat sa fie un echilibru. Esti in aceasta lume si din aceasta lume. Stii tu.

Dar ceea ce face conspiratia esta ca -- din nou totul intra la un nivel vibrational, apoi se intampla acolo afara -- pune, simbolic, soldati la usa spre emisfera stanga a creierului.

De aceea, pentru a progresa in societate, una din cele mai eficiente metode e absolvirea examenelor, si obtinerea diplomelor, si toate aceste lucruri, pentru ca asta este de fapt... Un examen este: Iata niste informatii pentru emisfera stanga a creierului, acum le vreau inapoi pe o hartie exemplificand ce ti-am zis eu sa crezi. Ok. Ai facut-o foarte bine. Ai o diploma de prim rang. O indoctrinare de prim rang, de cele mai multe ori.

Acum, ceea ce face aceasta informatie conspiratorie, la nivelul celor 5 simturi, este ca vorbeste cu emisfera stanga a creierului intr-un limbaj pe care il intelege. Si am vazut-o de-a lungul timpului in experienta mea personala, si, desigur, si alti oameni au vazut-o, si anume ca incepe sa schimbe sensul realitatii emisferei stangi a creierului.

Odata ce incepe sa schimbe asta, incepe sa gandeasca: Pai, stai o secunda. Daca tot ce am crezut eu despre lume aici e gresit, si nu este deloc asa de fapt, ce naiba mai este in lumea asta altfel decat am crezut eu ca este?

Am vazut acest fenomen, unde oamenii, odata ce emisfera stanga a creierului incepe acest proces de a se retrage de la "stiu ce se intampla" la "N-am stiut niciodata"... apoi incep sa se miste. Pe masura ce incep sa se miste, in mod literar se deschid spre alte posibilitati, si apoi aceasta miscare intre emisfere poate incepe.

Am vazut oameni care mi-ar fi ras in fata daca le-as fi spus despre realitate si toate aceste lucruri, care acum sunt constienti de asta pentru ca au trecut prin procesul de explicare logica - cu ajutorul unor nume credibile, date ,locuri, informatie la nivelul celor cinci simturi - a lumii si de ce nu este cum credeau ei ca este la nivelul celor cinci simturi. Totul incepe sa se miste in acel moment.

Asa ca, stii tu, este important ca reprogramarea simtului manipulat al realitatii, pe care oamenii il au, sa fie multi-nivelara, nu doar, stii tu, "Trebuie sa devenim spirituali, trebuie sa ne retragem in interior", stii tu.

Adica, oamenii spun: Oh, Alex Jones, el doar sperie oamenii. Si toate cele. Pai, stai o secunda. Stii, doar stai asa o secunda.

Stii ce e negativ? Nu informatia. Ci ignoranta. Lucrul asta este negativ -- ignoranta. Si daca vrei sa fii ignorant, si sa devii trucul de la petrecere al manipulatorului, atunci n-ai decat sa faci asta.

Si daca vrei privesti informatia, informatia la nivelul celor 5 simturi pe care o ofer eu, pe care o ofera Alex, si multi altii, si apoi sa spui: E negativa. E infricosatoare...

Pai, faptul ca o consideri infricosatoare in loc sa o consideri enegrizanta pentru ca te face sa intelegi jocul mai bine si iti da puterea sa faci ceva in legatura cu asta, atunci asta nu spune nimic despre cei care iti ofera aceste informatii. Spune ceva despre modul in care le primesti tu.

BR:  Exact. Ceva ce ne place foarte mult este ce ne-a spus George Green in interviul pe care ni l-a dat in aprilie anul trecut. A folosit o mica analogie.

A zis: Asculta, daca masina ta e pe calea ferata, si vine un tren spre ea, si nu stii asta, si eu nu iti spun, atunci sa-mi fie rusine pentru ca nu ti-am spus si sa-ti fie rusine ca n-ai stiut. Si asta e o modalitate draguta de a explica ce zici tu.

DI:  Da. Am si eu o analogie foarte similara pe care o folosesc. Vorbesc despre - nu venirea unui uragan... Cum se numesc alea? Twistere?

BR:  Tornade.

DI:  Tornade. Da. Si tornada vine, dar ti-ai bagat capul intr-o galeata cu nisip pentru ca nu vrei sa recunosti faptul ca tornada vine. Acum, te poti ascunde de asta pentru o vreme, dar tu inca esti acolo si tornada tot vine. Si fundul tau e inca in aer, si va fi lovit in foarte scurt timp de o tornada.   

Daca iti ridici capul din nisip, confrunti situatia in care te afli -- vine o tornada -- acum puterea e in mainile tale, si spui: Ok. Vad care e situatia acum. Pot sa iau masuri de precautie, spre beneficiul meu.

BR:  Desigur.

DI:  Si de asta e asa important.. stii tu, aud oameni pe care ii poti numi New Age, care vorbesc despre "renuntarea la frica" si "obtinerea puterii" si "Vino la acest curs si iti aratam noi cum sa o faci".

Si apoi spun: Oh, nu trebuie sa vorbesti despre aceasta conspiratie. E prea negativa. Ce s-a intamplat cu renuntarea la frica si toate alea, stii tu?

BR:  Astia sunt tipii care au auzit ca Ingerul Gabriel vine sa ne salveze, stii? Nici asta nu functioneaza.

DI:  Fiecare nivel ...Mi se pare mie ca orice sistem de credinta, fiecare structura a mintii, pare sa aiba o versiune a cavaleriei venind dinspre orizont, stii: Ok. Uite cavaleria. Ok? Uite cavaleria. Uite cavaleria. Asta este cavaleria.

Si trebuie sa intelegem asta, stii, pentru ca daca oferim puterea noastra altor oameni, unde sunt ei...Care e pozitia lor, fizic, in timp ce noi le oferim puterea noastra?

Acolo-afara, simbolic. Asadar ceea ce facem e sa oferim putere iluziei, apoi sa ne intrebam de ce nu se schimba nimic.

Intreaga conspiratie, sau fundatia conspiratiei, e sa convinga 6 miliarde de oameni sa-si ofere puterea in fiecare zi. Si puterea folosita sa ne controleze este puterea acestor oameni care spun: Multumesc foarte mult. Multumesc foarte mult. Multumesc foarte mult.

Luati-o inapoi, si turnul facut din carti de joc se prabuseste, pentru ca asta este de fapt. Este un turn din carti de joc, si noi il sustinem aici-inauntru. Construim turnul din carti de joc aici-inauntru. Veste buna... il putem prabusi aici-inuntru.

KC:  Da. Dar trebuie sa spun ca nu vom face asta doar cu Mintea. Asta e foarte important aici.

DI:  Nu, Mintea arata rezultatul. Vom face asta devenind constienti. Asta e scopul.

KC:  Absolut, dar de asemenea emisfera stanga / emisfera dreapta. Vreau sa vorbesc despre asta putin.

DI:  Da.

KC:  Pentru ca nu e de ajuns sa reconstruiesti realitatea bazandu-te faptul ca lucrurile ajung intr-un loc pe care nu-l intelegi, si apoi esti dispus sa te deschizi unei noi structuri a realitatii in asa fel incat vei juca jocul altfel, dar inca esti blocat in emisfera stanga a creierului.

Trebuie sa ai in vedere viziunea holostica, viziunea care evidentiaza inima, care evidentiaza femeia, care reprezinta partea ying-yang a lucrurilor, deoarece ce avem aici se intampla de secole, este o viziune foarte yang a realitatii, in special in partea vestica a lumii.

DI:  Pai da, intr-un fel. Dar eu as spune-o putin diferit.

KC:  Asadar ce am de zis este ca, e mai mult decat doar reconstruirea emisferei stangi a creierului pentru a juca jocul mai bine, pentru ca asa de fapt trisezi impotriva ta la un alt nivel.

Trebuie sa evoluezi si sa deschizi usa intre emisferele creierului, in asa fel incat sa se formeze un flux. Si asta inseamna sa vorbesti despre inima. Sa vorbesti despre simturile care sunt peste cele cinci. Asa ca trebuie sa...

Ceea ce a trebuit sa faci tu in propria ta de explorare a fost ca... nu ai obtinut informatia pe care o vroiai ramanand in emisfera stanga a creierului. Dupa cum ai zis, ai avut senzatii fizice. Ti-au fost blocate picioarele. Ti-au dat informatii care au venit de nicaieri. Nu ai putut sa o intelegi intr-un mod logic. Logica a fost aruncata pe fereastra. Asa ca emisfera stanga a creierului a iesit din calcul, stii. Este mai rau, sau fara rost, cand intri in acel loc.

DI:  Sunt de acord.

KC:  Asa ca trebuie de fapt... este ca si cum ai calatori, intr-un fel. Trebuie de fapt sa calatoresti intr-un alt loc. Ceea ce faci tu [referindu-se la David] este ca iti urmaresti intuitia.

DI:  Da.

KC:  Esti in emisfera dreapta a creierului. Acolo esti tu. Acolo se afla intuitia, asa ca ai deschis acea poarta. Exista un flux. Si asta trebuie sa se intample de fapt.

DI: Pai da. Adica, imi urmaresc intuitia, care m-a ghidat si m-a trimis spre diverse informatii. De asemenea, e ca un filtru. Am o senzatie vibrationala atunci cand ceva nu este adevarat sau cand ceva este adevarat, si alta cand probabil ceva este partial adevarat.

KC:  Asta e ceva holistic.

DI:  Da. Emisfera stanga a creierului inca e importanta pentru a transforma aceste concepte intr-un limbaj de comunicare pe care oamenii care sunt blocati in emisfera stanga a creierului il pot asimila. Pentru ca, daca nu vorbesti intr-un mod logic -- din perspectiva lor, intr-un mod logic in asa fel incat emisfera stanga a creierului sa poata intelege, care este sub lacat si cheie -- atunci acea cheie nu va deschide niciodata lacatul.

Si asta este de asemenea de ce, tocmai ce ai spus si tu...- Cu exceptia unor ocazii rare unde vorbesc intr-un interval foarte scurt de timp sau dau un interviu pe un subiect specific - nu vorbesc niciodata despre conspiratia la nivelul celor 5 simturi fara sa vorbesc de natura realitatii, si influenta Constiintei, si restul.

Alta chestie de care vorbesti e inima. Sunt de acord. Inima este absolut in mijlocul acestei povesti si este mult mai puternica decat creierul si mult mai puternica decat Mintea pentru ca este conectata. As spune ca ea ne conecteaza intre noi prin Constiinta.

Si aceasta conspiratie de asemenea...Pentru ca, stii, este un lucru simplu. In umbrele mari din spatele oamenilor in constume intunecate se afla o forta, sau oricum ai vrea sa o numesti, care intelege cum functioneaza totul.

KC:  Da.

DI:  Asa ca au structurat o societate care inchide toate canalele spre Constiinta, pentru a izola Mintea, fiindca atunci jucam pe stadionul lor. Si unul dintre lucrurile cheie pe care le folosesc este inchiderea inimii. Inchiderea inimii.

Si daca vrei sa-ti deschizi inima si vrei sa devii constient -- este ceea ce spun in discursurile mele -- atunci ce trebuie sa faci e sa te intrebi: Ce ar face Constiinta in momentul acesta?

Ar zice Constiinta, cand suntem in fata acestui set de circumstante: Pai, care este cel mai bun rezultat pentru mine? Nu. Constiinta ar spune: Care este lucrul drept, just, corect pe care trebuie sa-l fac in situatia aceasta?

Si daca,  atunci cand suntem in fata unor alegeri pe parcursul zilei, punem aceasta intrebare: In aceaste circumstante, ce ar face Constiinta? Si actionam in urma acestui raspuns -- crucial -- atunci totul se schimba. Si viata noastra se schimba.

De ce? Pentru ca atunci incepem sa rezonam cu Constiinta pentru ca actionam pe teritoriul ei, care este... Facand ceea ce spunem ca ar face Constiinta in aceste circumstante, ne conectam vibrational la acel nivel si asadar devenim din ce in ce mai influentati de Constiinta.

Cand spunem: Pai da, vad asta, dar nu e bine pentru mine daca fac ce e corect in situatia asta. Trebuie sa fac ce e corect pentru mine. Asta e Mintea, asa ca asta te blocheaza in Minte.

Stii, lucrul asta cu devenitul constient... Il vad atat de des peste tot in lume. Adica, eram in India chiar inainte de Craciun. Si, stii tu, le doresc noroc, dar ei o fac sa sune atat de complicat.

Si stii, mare parte din aceasta complexitate, o vad si la oamenii din New Age care stau pe scene si tin discursuri, nu toti desigur. Vad asta la mai multi guru din India. Nu toti, din nou, dar in mare parte totusi.

Complexitatea spune doua lucruri: In primul rand:  nu intelegi cu adevarat, pentru ca daca intelegi ceva cu adevarat, poti sa o exprimi in cuvinte simple.

BR:  As fi de acord cu asta.

DI:  De asta auzi acest jargon academic repetitiv. Si spui: Uite, eu sunt un idiot, prietene. Ok? Nu am absolvit niciun examen in viata mea. Am renuntat la scoala la 15 ani pentru a fi jucator profesionist de fotbal. Va trebui sa explici lucrurile intr-un limbaj pe care pot sa-l inteleg. Ei doar repeta acest jargon.

Si in al doilea rand : daca poti sa o faci sa sune complex, atunci ai luat puterea asupra celor care te asculta. Acesta este un lucru serios.

KC:  Absolut. Este tot un joc de putere.

DI:  Trebuie sa vii la mine. Si cu cat o fac sa sune mai complex, cu atat am mai multa putere, asadar cu atat mai mult trebuie sa vii la mine, si cu atat mai mult trebuie sa stai cu mine. Si, apropo, pune cecul in cutie in timp ce pleci.

Si totusi e atat de simplu. Asta este ce as vrea sa exprim mai exact. Oamenii vorbesc despre "Trebuie sa devenim constienti". Este o minciuna.

Suntem constienti. Aceasta este starea noastra naturala. Ce s-a intamplat este ca, barierele care au fost manipulate -- si trebuie sa recunoastem ca suntem responsabili si pentru asta -- si fixate pe pozitie, au creat simbolic o carapace de beton in jurul starii noastre naturale. Si aceasta carapace de beton reprezinta toate lucrurile care controleaza oamenii -- frica si stresul, conflictul, cautarea succesului, competitia, toate aceste lucruri.

Nu ca trebuie sa devenim constienti. Suntem constienti. Este vorba de spargerea acelei carapace. Si acea carapace este dominarea Mintii. Daca putem sparge acea carapace, devenim constienti.

BR:  Este ca si minciuna aceea cand oamenii zic: Spiritul meu, Sufletul meu, si mi-e foame. Este ca si cum, stai putin, e drumul gresit pe aici. Stii: Am un trup si trupului meu ii e foame. Trupul meu e obosit. Si eu sunt sufletul si eu sunt spiritul.

Acest limbaj, care este un produs al Mintii, in primul rand pentru ca nu gandim cum... Nu vorbim cum gandim. Gandim cum vorbim. Si limba e una din modalitatile in care suntem programati.

DI:  O modalitate masiva, masiva.

BR:  Cum a aratat George Orwell in 1984.

DI:  Programarea computerului. Dar ce sunt cuvintele? Sunt campuri vibrationale. Deci, din nou, chiar si cuvintele... Programatorii de fapt lucreaza la un nivel vibrational, un nivel al undelor, si sunt decodate in limbaj atunci cand trec prin structura creierului.

BR:  E adevarat.

DI:  Asa ca totul intra, tot ce se intampla acolo-afara, intra la un nivel vibrational. De aceea trebuie sa ajungem la acel nivel al eului nostru si sa ne curatam pentru ca acolo sunt introduse toate tiparurile.

Si folosesc aceasta analogie in discursurile mele, care, stii, o minge, locul ei natural intr-un bazin cu apa este deasupra, plutind in voie. Este o stare naturala. Libera.

Daca vrei sa pui mingea intr-o stare ne-naturala in bazin, trebuie sa o pui la fundul bazinului si trebuie sa o tii acolo. Nu poti sa o pui acolo si sa stea pentru ca nu e starea ei naturala. Starea ei naturala e sa pluteasca la suprafata. Starea noastra naturala e sa fim constienti.

Asa ca, ce a trebuit sa faca manipularea lor este sa -- si asta spune ceva despre adevaratul nivel al existentei noastre -- sa ne bombardeze cu atatea sisteme de control multi-nivelare, divesiuni si ignoranta construita, pentru a ne tine simbolic la fundul bazinului. Si nu au reusit.

KC:  De fapt, pun in functionare din ce in ce mai des aceste sisteme de control. Despre asta este de fapt miscarea spre un guvern global si un stat fascist.

Chiar am ascultat un interviu in care tu ai vorbit de acest lucru. Vezi, faptul ca suntem - sa folosesc analogia ta, care este una foarte buna - suntem Constiinta si precum acea minge ne miscam in grup spre suprafata apei. Scapam de fapt de sub controlul lor.

DI:  Corect.

KC: Pe masura ce se intampla asta, ei doar intensifica jocul pentru ca vor sa tina mingea jos si de aceea cresc mizele pe ambele parti.

DI:  Sunt in totalitate de acord.

KC:  Si ceea ce urmeaza sa se intample este... Priveste starea naturala, adica, pana si metafora e perfecta pentru ca, ce urmeaza sa se intample, in final, este ca apa si mingea vor castiga. Ok? Acele forte nu au cum... Oricat de mult se vor intensifica, la un moment dat, undeva mingea va iesi la suprafata, fie ca va place sau nu voua, Puterile Care Sunt.

DI:  Da.

KC:  Acum, va fi interesant daca ei incep cu adevarat sa inteleaga totul la un nivel mai profund decat puterea lor si puterea lor-peste, pentru ca "Eu am indiciul" si " Eu am cheia". Asta e ce cred Illuminati, stii.

Ei spun ca: Daca nu intelegi, atunci te putem tine jos. Meriti sa fii tinut jos. Asta este de fapt ... sunt sigura ca stii asta. Asta este rationamentul lor.

Asadar, ce se intampla cand - pentru ca noi suntem mai presus de corpurile noastre...Constiinta care suntem de fapt, este mai presus decat ce sunt ei din cauza propriei lor limitari - incepe sa castige in propria lor minte? Vezi? Si incep sa renunte.  

Pentru ca asta se intampla probabil. Trebuie sa fie multi membri care au fost sub talpa acestui joc si s-au alaturat si sunt, stii, vor fi mangaiati pe cap si li se va da tot sprijinul necesar pentru a fi tinuti in joc. Ce se intampla cand incep sa vada lumina, sa spunem asa.

DI:  Si unii, sunt singur, o vad deja, pentru ca nu este nimic mai compartimentalizat decat aceasta structura de control in sine.

Sunt atatia oameni in aceasta structura de control, chiar si in societatea de baza, care contribuie zilnic la acest stat global fascist in devenire, care nu au nici o idee despre adevaratele implicatii. Sau, pe masura ce ajung tot mai sus, sunt pacaliti despre propria lor natura, despre realitate, si forta din spatele ei.

KC:  Asa ca natura acestui haos si distrugerea vor ajuta de fapt la eliberarea mingii, pentru ca ceea ce se intampla este ca, in timpul haosului schimbi taberele, vezi tu. Poti de fapt, stii... Este foarte greu sa mentii controlul in timpul unei distrugeri.

DI:  Da. Sunt de acord. Ce as spune este ca mingea va ajunge la suprafata apei, iar apoi mingea realizeaza ca de fapt ea este apa. [Kerry rade]

Si magnitudinea miscarii si rapiditatea miscarii acestei conspiratii acum in timp ce introduc din ce in ce mai multa supraveghere, din ce in ce mai mult control, din ce in ce mai multa centralizare a puterii, etc. ... O spun de ani de zile : nici macar nu este vorba de adunare a din ce in ce mai multa putere. Este despre protejarea controlului care exista deja. Pentru ca ei inteleg.

Adica, daca eu am putut sa merg la un medium in Anglia in anii 1990 si sa fiu anuntat prin acest medium ca urmeaza sa apara o schimbare vibrationala, care va crea o revolutie spirituala... Adica, familiile Illuminati nu stiu de aceasta schimbare spirituala, acest ceas cu alarma vibrational? Sigur ca stiu, si au stiut asta de mult timp.

Asadar, ceea ce observam este... adica atunci cand pierzi puterea -- de la "Noi suntem in control si vom obtine mai multa putere" la "Trebuie sa impunem din ce in ce mai mult control pentru a opri asta" -- nu sunt intr-o, daca vrei, situatie pro-activa in timp ce imping aceasta stare orwelliana mai departe.

Se afla intr-o situatie defensiva, incercand sa tina capacul pe ignoranta umana si aceasta schimbare vibrationala aduce totul la suprafata.

BR:  Da.

DI:  Si, stii tu, in comparatie cu Constiinta, acesti Illuminati...adica, sunt muste pe spatele unui elefant, stii, si vor fi inlaturati.

Nu cred ca e vorba de castigarea jocului, si nici de pierderea joculuinu e vorba. Este vorba de a-ti da seama de naturii jocului, si faptul ca nu este vorba de a castiga si de a pierde, este vorba de a trece prin experienta.

Si aceste piramide de control, cu siguranta nivelurile de mai de jos intai, incep sa fie atinse de aceasta schimbare vibrationala, si oamenii incep sa vada lucrurile diferit, stii...

Dupa cum am spus timp de 20 de ani, priveste piramida. Varful este locul puterii. Nu-i adevarat. Varful e acolo pentru restul piramidei il tine acolo. Daca restul piramidei dispare, unde se duce varful? Se va prabusi la pamant. Nimic nu il tine acolo. Noi tinem in picioare structura care este propriul nostru sistem de control.

Obisnuiam sa spun o poveste cu multi ani in urma. Tu iti vei aminti, Bill; Larry Grayson, un comedian din UK. Nu?

BR:  Da.

DI: L-am cunoscut pe Larry spre sfarsitul vietii sale. Obisnuia sa faca emisiuni excelente la BBC si am fost invitat la slujba comemorativa la Covent Garden dupa ce a murit.

Este un alt comedian in Marea Britanie numit Roy Hudd care a facut o prezentare despre viata lui Larry. A spus o poveste, si eu am stat acolo si am simtit: Oohooo, este atat de profund daca o aplici la lucrurile despre care vorbim noi.

Roy Hudd a spus ca Larry Grayson i-a spus aceasta poveste, ca pe vremurile in care teatrul muzical era in voga sau spre sfarsitul acelei perioade, Larry facea parte dintr-un spectacol doar cu barbati si era in turneu prin Marea Britanie. Si el juca rolul femeii in spectacol, pentru ca obisnuia sa se imbrace in femeie, Larry.

In ultima scena din spectacol, sau la finalul spectacolului, toti oamenii fugeau pe scena imbracati in marinari, cantand Rule Britannia. Stii tu, [canta] Rule Britannia, Britannia conduce valurile, toate aceste lucruri. Stii tu, Marea Britanie trebuie sa conduca tot.

Asa, pe masura ce cantecul atingea punctul culminant, toti acesti marinari se urcau unul in spatele celuilalt alcatuind o piramida pe scena. Intelegi? Si apoi Larry Grayson vine pe scena imbracat in Britannia, cu roba si casca si sabie, si a fost ridicat de oameni in varful piramidei, stii, marele final cu sabia.

Si a spus ca intr-o seara lucrurile pareau sa mearga foarte bine, pana cand unul din marinarii din coltul din stanga jos a inceput sa tuseasca. Intelegi? Si tusea s-a inrautatit din ce in ce mai mult, pana cand nu a mai putut sa-si mentina locul in piramida. Si statea pe scena la baza piramidei, tipul asta. Stii tu. Ethel Jones si Charlie Smith.

Si in final nu a mai putut sa stea asa pentru ca tusea se agravase prea tare, si a trebuit sa iasa din piramida. Ce s-a intamplat a fost ca, Larry Grayson din varf, simbolizandu-i pe acesti Illuminati, a cazut tocmai in randul al doilea in public [Bill rade] pentru ca intreaga piramida s-a prabusit din cauza ca acest mic individ din coltul din stanga jos a inceput sa tuseasca.

BR:  Da. Minunat.

DI:  Stii tu, puterea piramidala, intr-un fel, toate drumurile de la baza piramidei au dus catre varful piramidei, si asa o controleaza ei.

BR:  Ce as vrea sa leg de asta... este foarte interesant ce spui tu si suntem de acord cu teza ta. Si unul din lucrurile pe care le admir la munca ta este ca e bazata pe ideea ca, pentru a putea controla, mai degraba, o buna modalitate de a controla pe cineva e sa-l minti. Asadar, daca esti mintit, si cineva incearca sa te controleze, aceste lucruri sunt legate in mod special.

DI:  Corect.

BR:  Si suntem convinsi [de catre cineva] ca aceasta realitate este tot ce exista, si ca aceste corpuri sunt doar bucati de carne care traiesc 70 de ani, si asta e tot. Iar apoi facem floricelele sa creasca sau ajungem in rai sau in iad, care este doar o alta capcana si o alta minciuna.

DI:  Absolut.

BR:  Si intre timp se intampla niste lucruri fascinante in spatele scenei. Si dupa cum trebuie sa stii din studiile tale si de la contactele tale si de la conversatiile tale e ca exista o componenta magica legata de cei care controleaza -- magic spus cu sens propriu -- magie neagra, ceremonii, ritualuri, sacrificii, tot felul de lucruri despre care nu vrem sa stim. Dar de fapt asta este o parte din adevar. Asta fac ei. Invoca duhuri. Fac lucruri ciudate.

DI:  Da. Primeam enorm de multa informatie in legatura cu asta la sfarsitul anilor '90.

BR:  Si nu e placut de privit, si este real. Si apoi exista un alt aspect la toate astea, si anume ceva care a venit spre noi destul de de mult de la oameni care sunt implicati in Proiectele Negre, care n-au legatura cu magia neagra, dar cu tehnologia neagra, ceea ce a fost bine precizat de Richard Hoagland, care ne-a spus ca a primit un telefon de la o persoana din interior care i-a spus ca "Ar pierde mai degraba un intreg oras American decat sa renunte la noua lor fizica".

Si aceasta noua fizica... Ne-a spus cineva cu care ne-am intalnit in Thailanda in octombrie; i-am dat pseudonimul de Jake Simpson. Il cunoastem foarte bine. A spus ca stadiul fizicii negre la momentul acesta este... Cand spun fizica neagra, este vorba de fizica secreta, adica Operatiunile Negre.

DI:  Da.

BR:  Acei tipi nu sunt cu totii oameni rai, dar sunt in interior si joaca aceste jocuri cu toate resursele si toate cunostintele care sunt interzise domeniului public.

DI:  Corect.

BR:  [Fizica neagra este] cu zece mii de ani inaintea sectorului public al fizicii, zic ei, accelerand si departandu-se de sectorul public de cunoastere cu 1.000 de ani pe an. Am verificat aceste cifre cu el. Sunt multe zerouri. Zece mii de ani inainte! Si ne-a spus, de exemplu, ca exista o tehnologie care poate schimba materia soldatilor, soldatii Fortelor Speciale, in asa fel incat sa treaca prin pereti.

DI:  Am auzit asta, acum cativa ani.

BR:  Ai auzit asta?

DI:  Da.

BR:  Asta e...da. Este o coroborare interesanta. Aceste mici povesti apar aici si acolo la diferiti cercetatori.

DI:  Eu cred, Bill, ca motivul pentru care ei acelereaza atat de repede este ca exista un punct critic la care intelegi realitatea intr-un fel, si odata ce treci de acel punct, potentialul pur si simplu e de neimaginat. Pe de alta parte, din cauza asupririi stiintei in sectorul public, nici nu sunt pe aproape, inca, de acea linie unde potentialul isi ia avant.

Asa ca, in proiectele secrete au trecut de acea linie si prin urmare accelereaza, la rata de care vorbesti tu, si se indeparteaza de cunoasterea stiintifica principala.

BR:  Exact.

KC:  Si exista alte inteligente dimensionale care au ajuns la punctul asta.

DI:  Corect.

KC:  Este de fapt o cheie. Si extraterestrii -- negativi, stii tu, care se servesc pe sine, practic -- cu care lucreaza, cu siguranta devin constienti de voalul din spatele voalului.

Pentru ca poti vorbi de Constiinta si de Minte cum am facut aici, dar daca vrei sa descrii, stii tu, daca vrei sa intelegi ce se intampla cu adevarat, trebuei sa vorbesti despre extraterestrii si trebuie sa vorbesti de entitati interdimensionale de asemenea...

DI:  Desigur.

KC:  ...Entitati care nu au corpuri fizice.

DI:  Sigur. Asta spuneam mai devreme. Trebuie sa facem asta la toate nivelurile pentru ca ei actioneaza la toate nivelurile.

BR:  Cea mai buna prezentare in care am auzit raspunsul la una dintre cele mai importante intrebari -- si nu imi amintesc daca de la tine sau de la Jordan Maxwell sau poate amandoi, care zice asa:

Cum pot oamenii sa faca lucrurile pe care ei le fac altor oameni pe aceasta planeta? Cum putem sa distrugem aceasta planeta, casa noastra, in modul in care o facem, la comanda celor care ne controleaza? Cum pot oamenii sa faca asta?

Si raspunsul este, de fapt, ca la cel mai inalt nivel nu sunt oameni. Ai spus tu asta, sau a fost Jordan Maxwell?

DI:  Asta este lucrul despre care vorbesc de ceva vreme, stii tu, aceasta realitate... Tot vorbind de diferite niveluri. Aceasta realitate evident actioneaza pe diferite niveluri. Avem nivelul vibrational al undelor. Avem nivelul electromagnetic. Avem lumina vizibila. Si avem nivelul digital.

Si cand vorbesti de nivelul avansarii si potentialul de care ai mentionat mai devreme, este un lucru sigur sa... daca te uiti unde a ajuns dezvoltarea Inteligentei Artificiale in acest nivel de Epoca de Piatra a constiintei, imagineaza-ti ce e posibil in cele mai inalte proiecte secrete, si chiar si deasupra lor, in taramurile non-umane ale acestui lucru.

Ei au, fara urma de indoiala, capacitatea de a crea Inteligenta Artificiala care se uita la... in lumea decodata, pentru ca eu te decodez acum. Tu de fapt esti un camp vibrational.

Asa ca, daca poti crea un camp vibrational cu Inteligenta Artificiala care vibreaza extern in aceeasi forma, in aceeasi frecventa cu un corp uman, acesta... Practic este un  computer biologic sub forma de corp uman, dar ceea ce il animeaza este diferit de ceea ce le animeaza pe ale noastre. Atunci te decodez pe tine sau decodez aceasta Inteligenta Artificiala, la fel ca doamna in rochie rosie din filmul Matrix.

KC:  Exact.

DI:  Si va arata la fel ca mine sau ca tine. Imi amintesc atunci cand eram in acea stare provocata de ayahuasca in 2003, si acea voce feminina mi-a spus: Daca ai programa un computer sa abuzeze un copil, ar suferi computerul vreo consecinta emotionala in legatura cu asta, are avea vreo reactie emotionala? Niciuna. Ar face doar ce este programat sa faca.

Si unul dintre cele mai vulgare lucruri legate de aceste pedigriuri ale Illuminati e ca nu au empatie. Nu au abilitatea sa empatizeze cu consecintele actiunilor lor asupra altora. De aceea nu exista limite. Stii, bombele cu piper din Baghdad. Pentru noi, e oribil, teribile consecinte emotionale. Pentru ei, nimic. Exact ca un computer.

Si ei sunt ca niste computere. Si, in mare, de aceea unii dintre ei sunt atat de inteligenti, stii. Computerul meu de pe birou poate face lucrurile mult mai repede decat pot eu in anumite domenii, unde, stii, lucreaza conform unui program. Nu are intelepciune. Nu are empatie. Nu are inima sau Constiinta, dar la nivel mintal poate lucra foarte rapid.

Si acesti oameni sunt foarte agili din punct de vedere mintal. Nu e loc de indoiala. O parte din acesti oameni sunt foarte agili din punct de vedere mintal. Dar nu au inima, nu au calitatile de echilibru ale Constiintei.

Sunt convins ca ei sunt Inteligenta Artificiala. Cand ma uit la cineva precum Kissinger, adica, eu vad o Inteligenta Artificiala care a fost creata de o foarte foarte avansata cunoastere si arata ca mine sau ca tine pentru ca asa o decodam noi, stii.

Si stii tu, iarasi, Bill, cand vorbeai de ritualurile lor, ce fac ritualurile lor? Este vorba de crearea unui camp vibrational. Creaza acest mediu energetic care permite acestor entitati interdimensionale sa treaca in aceasta dimensiune, cel putin pentru scurt timp. Si ceea ce fac de asemenea este ca acceseaza, prin aceste ritualuri, nivelului vibrational al realitatii, care este nivelul principal al realitatii, pe care il decodam in realitatea aceasta.  

Deci, ceea ce fac la un nivel cu aceste ritualuri -- pe care le fac des la punctele vortex, care sunt afecteaza foarte puternic starea vibrationala a acestei planete. Liniile de comunicare, la fel ca liniile meridiene pe care le avem in corp, le are si planeta.

Daca fac un ritual unde multe dintre aceste linii se intalnesc, atunci efectul vibrational al acelui ritual patrunde in aceste linii si ne afecteaza, pentru ca suntem afectati de acel nivel vibrational, acel nivel principal. Asa ca, nu ma indoiesc de faptul ca ei au si o tehnologie care creeaza un dezacord la nivelul vibrational al realitatii, care, intr-un final, creaza dezacord aici, stii ?

Si ideea este totusi... Imi amintesc scena din Matrix - pentru ca oamenii inteleg lucrurile in moduri diferite. Eu am inteles calatoria lui Neo ca fiind procesul prin care a devenit constient. Cred ca asta au vrut sa zica, dar asta e modalitatea in care am inteles-o eu, foarte puternic.  

La un moment dat, este intr-o simulare cu Morpheus, si Morpheus ii explica despre Agenti. Acum, in loc de Agenti, tu trebuie sa intelegi Oameni despre care vorbesti care au abilitatea sa faca lucruri incredibile in aceasta realitate pentru ca inteleg cum functioneaza si tin informatia asta ascunsa de oameni.

BR:  Da.

DI:  Si oamenii care au vazut Matrix isi vor aminti scena, pentru ca Agentul, Agentul Smith, este in stop-cadru in chestia asta, cu un pistol. Si Morpheus ii spune lui Neo: Oameni au golit incarcatoare intregi tragand in ei, lovind doar aer. Dar puterea lor si viteza lor e totusi bazata pe o lume bazata pe reguli. Si din cauza asta nu vor fi niciodata la fel de rapizi sau puternici pe cat poti fi tu.

BR:  Da.

DI:  Pentru ca, in aceasta realitate virtuala, exista reguli ale jocului. Unele sunt numite legi ale fizicii si altele asemanatoare. Constiinta trece peste acele reguli, nu le recunoaste, nu este prinsa in capcana lor. Asa ca, pe masura ce devenim constienti, iesim din cutia in care actioneaza si exista forta care controleaza.

In timpul discursurilor mele, asez pe jos 2 cutii. Una are, simbolic, un reptilian desenat pe ea. Una mai mica are oameni desenati pe ea. Ceea ce au facut ei, si toata fundatia si cum a fost posibil...pentru ca ei sunt intr-o cutie. Altfel, nu ar face ceea ce fac.  

KC:  Absolut.

DI:  Si daca sunt Inteligenta Artificiala, evident sunt intr-o cutie a carui capac nu se deschide. Dar pot controla societatea umana asezand-o intr-o cutie mai mica decat cea in care sunt ei.

Din nou ne intoarcem. Simbolizand cutia, ei tin mingea la fundul bazinului. In timp ce devenim constienti, trecem de potentialul lor, si de asta sunt terifiati.

BR:  Sa-ti spun o poveste desrpre Bill Birnes si un anume amiral George Hoover. Nu stiu daca ai auzit-o pe asta, dar ne-ar placea sa vorbim despre asta in fata camerei.

DI:  OK.

BR:  Bill Birnes, editorul Revistei UFO bazata in Los Angeles, a vorbit cu amiralul George Hoover din Biroul de Informatie Navala inainte sa moara, cand era batran. A avut una din aceste experiente de trezire cand era foarte batran si a inceput sa vorbeasca cu Bill Birnes despre ce se intampla de fapt.

Bill Birnes vroia sa stie despre lucruri precum accidentul de la Roswell, toate lucrurile astea. Si unul dintre lucrurile pe care George Hoover i le-a zis lui Bill Birnes este ca accidentul de la Roswell, vizitatorii de acolo, erau calatori in timp. Erau Noi din viitor, oameni care calatoreau in timp, lucru pe care l-am auzit si din alte surse.  

Cel mai important lucru totusi, cel mai mare secret, este cat de puternici suntem noi, Constiinta pe care o avem, abilitatea pe care o avem. Si cuvintele lui Bill Birnes preluate de la George Hoover sunt: Abilitatea noastra de a manipula constiinta in jurul nostru. Si daca am incepe sa facem asta, am crea un dezastru in ceea ce-i priveste pe cei care controleaza.

Si asta este ce nu trebuie sa se afle. Nu trebuie sa se afle cat de puternici suntem. Pentru ca oamenii care calatoreau in timp din viitor au folosit Constiinta pentru a conecta aceste dimensiuni.

Ce sunt aceste discuri, dupa cate spune Hoover, si de asemenea Philip Corso, care a scris Ziua de dupa Roswell, este ca sunt un fel de amplificatoare de Constiinta, si acesti piloti fac parte integrala din vehicul.

Si dupa cum ti-ar spune un fizician cuantic, Constiinta este cea care are abilitatea sa determine daca pisica lui Schrödinger este vie sau moarta, pentru a determina probabilitatile rezultatelor cuantice, pentru a influenta de fapt realitatea. Nu poti face fizica cuantica fara a lua in calcul Constiinta.

Asadar, asta inseamna ca, daca ai un control foarte bun, o abilitate pe acel taram, legi intr-un fel Mintea si Constiinta intre ele. Apoi, la fel cum se spune ca marii adepti pot sa faca, te poti bi-localiza. Asa ca, Ok. Asa ca vom face asta impreuna. Vom face asta intr-o nava. Ne va ajuta. Ne va amplifica.

Si asta este ce sunt navele acelea de fapt. De aia au fost uimiti cand au deschis acele chestii. Nu au gasit niciun motor.

DI:  Acea voce feminina din experienta ayahuasca mi-a zis: De ce zbori cu un avion cand de fapt zbor prin tine insuti?

BR:  [rade] Exact.

DI:  Si ce mi-a venit in minte cand vorbeai, Bill, este continuarea acelei scene din Matrix cu Agentul Smith, unde el zice: Nu va fi nicodata la fel de puternic sau rapid pe cat poti fi tu.

Si apoi Neo spune: Adica ma voi putea feri de gloante?

Nu, Neo. Cand esti gata, nu va trebui sa o faci.

Sa-ti controleazi experienta, stii. Nu trebuie sa te feresti de gloante. Te vei asigura ca nimeni nu te va impusca vreodata.

BR:  Unde nu esti intr-o postura in care trebuie sa te feresti de gloante.

DI:  Da. Si stii, oamenii mi-au spus de multe multe ori de-a lungul anilor, chiar de la inceput: De ce nu esti mort? Si poate suna...stii tu...Pot spune doar ce stiu in profunzime in interior: Nu pot sa o faca. Nu pot sa o faca. Nu pot sa o faca.

Daca am fi venit sa facem ceva, si tot ce ar fi fost necesar sa opreasca asta e tragerea unui glont, care mai e scopul? Nu pot sa o fac.

Ce as spune foarte raspicat, si o simt din ce in ce mai mult in viata mea, este ca exista un factor X pe care nu-l inteleg inca, dar care stiu cu siguranta ca e acolo. Si exista un factor X care va sfarsi acest copilaresc loc de joaca a controlului uman.

BR:  Te referi la influenta externa?

DI:  Exista ceva. Ceva. Stiu asta cu siguranta, la un nivel profund, o stiu. Si de fiecare data cand ma gandesc la asta, de fiecare data cand am fost clar in ceea ce am vorbit, ce vad clar e planeta noastra cu o celula / inchisoare in jurul ei si un mare lacat si o cheie care intra in acel lacat.

Si o sa-ti spun o poveste amuzanta. De fapt, nu o poveste amuzanta. O poveste. Simteam ceva puternic in legatura cu asta cam acum doua saptamani, si imediat dupa aceea, am intrat pe internet si cautam, cautam o poza pentru discursul meu. Si in fata mea era o planeta intr-o celula de inchisoare, cu un mare lacat pe ea pe care scria Stapan, si o cheie.

Acel factor X, acea cheie, se apropie. Se apropie. Si nu va veni ca si cavaleria sa salveze totul, dar este un factor important in... Sunt absolut convins ca este vorba de sfarsitul acestei societati inchisoare, care va veni cu siguranta. Cred ca se va intampla. Cred ca este menit sa se intample.

Ceea ce vedem acum, si va mai dura ceva vreme, dar vedem acum ultimele incercari ale unui sistem muribund unde Illuminati in cutia lor cred ca vor distruge sistemul pentru a crea altceva, cand se prabuseste, de fapt, pentru un alt motiv.

BR:  Exista un pericol real? Pentru ca ai un tigru intr-un colt aici si este cel mai periculos in situatia asta, cand e incoltit. Este posibil ?

DI:  Oh, oamenii astia in panica lor vor provoca distrugeri in toate directiile. Dar, stii tu,  face parte din aceasta tranzitie de unde suntem acum pana unde trebuie sa ajungem.

Si chestia este ca, stii tu, te poti uita la stiri si vezi cum conspiratia continua. In Marea Britanie devine deja ridicol.

Dar ce nu vezi la stiri, asadar nu constientizezi, este cat de rapid se propaga aceasta trezire din somnul amnezic. Dar se misca teribil de rapid.

Nu spun ca maine va rasari soarele si totul va fi bine, stii. Ne aflam adanc intr-o stare tranzitorie si vor fi multe piedici, si chestia asta va merge inainte. Dar rezultatul, cred, este pecetluit. Chestia asta va cadea, si apoi vom putea incepe sa creem o noua societate bazata pe valorile Constiintei si nu pe limitarile Mintii.

Si as spune asta, pentru ca sunt de parere ca e foarte important. Din punctul meu de vedere e important. Cred, stii tu, exista un pericol ca acest 2012 va fi o mare, mare diversiune.

BR: Este un Y2K spiritual.

DI:  [rade] Asa il numesc si eu de fapt, un Y2K spiritual. Si eu, din toti oamenii, care a fost la acel medium in 1990 si mi s-a spus ca urmeaza o schimbare vibrationala. Eu, din toti oamenii, ar trebui sa zic: Da, uite ! 2012. Asta este. Este o dovada in plus a schimbarii vibrationale, transformarea! Nu pot sa ma sincronizez la asta deloc.

Ce este putin ingrijorator este numarul emailurilor pe care le primesc, si alti oameni pe care-i stiu le primesc, cu oameni care zic: Ce scop are sa mai facem ceva cand totul se va schimba in 2012?

BR:  Automat.

DI:  E vanzarea sperantei pe care o face Obama, care este mereu calul din fata ta pe carusel. Nu conteaza cat de rapid te invarti, nu te vei apropia de calul din fata. Asta face speranta. Ce este speranta, in special in modul in care o foloseste Obama, si ceea ce 2012 are un mare potential sa devina, este mentinerea pozitiei, unde oamenii care automat ar putea face ceva pur si simplu stau. Din nou, ce este 2012 simbolic? Este venirea cavaleriei.

BR:  Exact.

DI:  Hei! Hei! Cavaleria este aici ! Nu vine. Este aici.

KC:  Asa este.

DI:  Cavaleria trebuie sa se urce pe cai, si sa nu mai astepte alta cavalerie sa vina.

KC:  Exact. E ca locul in care e Neo, unde realizeaza ca are abilitatea sa devina Tot-Ceea-Ce-Este, asadar gloantele trec prin el pentru ca nu mai este Acolo-acolo.

DI:  Corect.

KC:  Este de fapt peste tot. Adica, stiu ca sunt cuvinte, dar in esenta asta este cheia pe care o detinem cu totii. Si ce se intampla intr-un fel, cu acest val, este de fapt o facilitare care are loc.

Ne-au spus diferiti oameni, dar unul in particular, Jake Simpson, care a fost in interiorul sistemului, vorbeste despre cum nu conteaza parerea ta despre viitor, acest val de energie vine spre planeta, sau ai putea sa privesti lucrurile asa: planeta nostra, sitemul nostru solar intra in aceasta energie. Vine.

Asa ca, este ca si cum ai face surf si stii ca vine un val, sunt grupuri intregi de oameni pe planeta care se pregatesc sa incalece valul. Asadar intr-un sens trebuie sa aiba cheia pentru a putea incaleca valul. Intr-un fel ai putea numi-o placa de surf, Constiinta, cheia intelegerii a cine sunt si ce este Constiinta cu adevarat si cum sunt uniti, care este parte din cheie.

DI:  Da.

KC:  Pentru ca suntem uniti. Vezi, daca stim ca suntem peste tot si suntem complet conectati...Vezi, sunt in corpul asta acum si tu esti in corpul ala acum si intre noi se pare ca este spatiu gol. Dar in realitate este Constiinta, acest spatiu este incorporat, asa ca de fapt nu exista un spatiu intre mine si tine si Bill aici. Suntem cu totii in aceasta mare de Constiinta.

BR:  Suntem trei varfuri ale aceluiasi iceberg.

DI: De aceea sa devii constient este baza a tot. Daca nu devenim constienti si intram in aceste taramuri de intelegere, lucrurile astea despre care vorbesti tu -- ca suntem toti Constiinta avand diferite experiente subiective; viata e doar un vis; materia este doar energie condensata la o vibratie mai redusa, cum spunea Bill Hicks -- daca nu venim din aceasta perspectiva, atunci...

Care este lucrul de baza al oricarei dictaturi? Este desparte-i si condu-i. Asadar, intreaga baza a ceea ce fac ei este luarea Constiintei, Constiintei, Constiintei, si despartirea ei fata de ea insasi.

Stii tu, ce vedem aici, practic, este constiinta atat de manipulata incat este in razboi cu ea insasi pentru ca s-a ajuns la asa... a fost adusa la un asa nivel de constientizare in comparatie cu potentialul ei.

Si asa, spiritualul si intelepciunea de strada, conspiratia la nivelul celor cinci simturi si intelegerea naturii realitatii, trebuie sa fie unite. Si stii tu, a trecut prea mult timp in care au fost despartite.

Oamenii spun: Oh, spiritual. Asta este New Age. Oh da, asta e credibil. Spiritual? Asta este New Age. Este asta credibil? Toate lucrurile astea. Trebuie sa fie unite pentru ca, unite, sunt de neoprit. Desparite, din nou, desparte-i si condu-i; au o mica parte din puterea potentiala de schimbare. Daca oamenii actioneaza din inima, vor sti ce sa faca.

BR:  Exact.

DI:  Daca oamenii actioneaza din capul lor, asta le va da o lista lunga cu lucruri care le arata ca nu pot face nimic sau ca nu are rost sa faca asta.

Suntem la o bifurcare a drumului, stii, simbolic, pentru noi cautam o balanta a celor doua, in mod ideal, aici. Dar, simbolic, este o alegere intre drumul capului si drumul inimii. Este dominatia-capului sau dominatia-inimii asupra perceptiei noastre a realitatii.

Daca alegem calea inimii, atunci lumea asta se va transforma dintr-o manifestare a Mintii intr-o manifestare a Constiintei. Si asa trebuie, pentru ca este doar o proiectie. Asta [acolo-afara] trebuie sa urmeze ce se intampla aici [aici-inauntru].

Daca alegem Mintea, atunci vom trai intr-o versiune globala a Germaniei naziste. Sentimentul meu puternic este totusi ca vom ajunge aproape de o versiune globala a Germaniei naziste, si intr-un final intregul sistem se va prabusi pentru ca trezirea va inceta sa-l mai mentina.

BR:  Daca esti un om care pariaza, ce ai spune in legatura cu un calendar al evenimentelor, se va intampla totul in urmatorul an, in doi, trei, cinci, zece? Daca ai fi istoric, despre ce crezi ca ai scrie?

DI:  As spune - si probabil sunt optimist - as spune ca vom trai intr-o versiune globala a Germaniei naziste in urmatorii zece ani daca alegem calea aceea [cea a capului]. Daca alegem cealalta cale [a inimii], in zece ani vom fi intr-o tranzitie spre o lume foarte diferita. Este doar o alegere.

Dar acest factor X ne va ajuta sa schimbam lumea intr-una in care mi-ar placea sa traiesc. Nu stiu ce este acest factor X, dar stiu ca vine. Va fi totul bine.

BR:  Minunat.

KC:  Multumesc mult, David.

DI:  Multumesc, Kerry.

KC:  Excelent.

DI:  Mi-a facut placere. Multumesc, Bill.

BR:  Multumesc foarte mult.

DI:  Noroc.

KC:  Abia astept viitorul.

DI:  Da.

BR:  Asta e o buna incheiere.

KC:  Si viitorul e acum.

BR:  Si viitorul e acum.

DI:  Si a fost mereu.


Click aici pentru interviul video

__________________________

 


Sprijiniti Project Camelot - faceti o donatie:

Donate
Donatiile nu sunt deductibile din impozit pentru cetatenii SUA.

Multumim pentru ajutorul Dvs.
Generozitatea Dvs. ne ajuta sa ne continuam munca..

 


Bill Ryan şi Kerry Cassidy


bill@projectcamelot.org


kerry@projectcamelot.org