Camelot logo Mr. X:
Interjú
napló

Home Interviews & transcripts Our Goals Round Table In Tribute The big picture Shorts
About us Get Involved Questions Contact

_____________________________

Rejtély –Csak megfigyelésre
Egy videó interjú "Mr X"-el, korábbi UFO archivistával
Landers, California, 2006 május

Fényképezte, szerkesztette és rendezte Kerry Lynn Cassidy


Bill: Bill Ryan vagyok. Én készítem a serpo.org weboldalt, ami 2005 november közepén indult. Az egyik fő tulajdonsága az oldalnak egy kapcsolatteremtő felület létrehozása volt, arra bíztattam a látogatókat hogy forduljanak hozzám bármilyen információjuk, hozzászólásuk, gondolatuk, kérdésük van. És természetesen az eredeti szándékom az volt hogy szorgalmazzak egy párbeszédet magáról a Serpo-ról. De a kezdetektől tudatában voltam annak az eshetőségnek, hogy az itt kapcsolatba kerülő emberek elkezdenek beszélni más dolgokról is, aminek én természetesen örülök.Mr X and Bill Ryan

Úgyszint annak az embernek akivel most beszélgetek. Ez nagy öröm számomra. Nem fogom felfedni hogy ki 1 nyílvánvaló okok miatt. Nagyon érdekes története van számunkra arról hogyan került személyes kapcsolatba földi maradványokkal, dokumentumokkal, tárgyi leletekkel és filmsorozatokkal melyek idegenekkel való találkozásokról szólnak 1947 Roswelltől kezdve. És teljesen egyértelmű lett miután beszéltem ezzel az emberrel hogy milyen érdekes története van, melyből elmondott egy-két részletet, és észrevettem hogy van itt valami ami számottevő fontossággal bír. A Serpo sztorival nem kell kezdeni semmit, de lehetne egy olyan valami, ami jelentősen felkelti minden komoly Ufológus tanítvány érdeklődését.

(Mr. X-hez) Megkérhetem hogy foglalja össze a történetét néhány mondatba csak hogy a nézőknek is legyen elképzelésük arról mi az ami engem azonnal megfogott abból amit el kell mondania és fontos.

Mr. X: (elektronikusan eltorzított hangon) Nos, eredetileg a kapcsolatba lépésemkor nem láttam semmit az én élményemben aminek köze lenne a Serpo sztorihoz, de volt más információm. És alapvetően ez az információ miatt töltöttem hat hónapot egy űrfigyelő társaságnál…nem vagyok egy katonai személy. Sosem voltam katona…azzal töltöttem hat hónapot, hogy archiváltam és iratokba gyűjtöttem bizonyítékokat, videókat, filmeket, képeket és dokumentumokat, amiket a kormány bevonásával kellett csinálni UFO projektekben, kutatásoknál, és hasonló dolgoknál.

Bill: Melyik években is történt ez? Az 1980-as?

X: Igen, ‘84, ‘85.

B: Értem. Pontosan mivel járt a munkád? És milyen anyagyot találtál amit a kezedben is tartottál akkor?

X: Nos, eléggé aktakukac voltam, biztonsági felügyelet alatt(nevetés), és mindennap kaptam anyagot. És időnként csoportosítani kellett őket különböző eljárásokra, máskor pedig osztályokba. Néha a tartalmuk szerint kellett besorolni őket. A legtöbbjük le volt pecsételve. Voltak tárgyak lezuhant repülőkről, és lemezek lezuhant repülőkről. A legtöbbjük képek és dokumentumok voltak az amerikai kormánytól, az összes kormányzati ágtól, és a légi és űrtársaságoktól.

Kerry Cassidy: El tudná mondani milyen fajta pecséteket tartalmaztak ezek a dokumentumok?

X: Pecséteket? Besorolási pecséteket? "Szigorúan titkos". "Titkos. Csak megfigyelésre." Titkos kódszavakat. Sokat csak illetékes alkalmazottak nyithattak ki. Úgyértem a dokumentáláson dolgoztam, így én értettem a jelzéseket a dokumentumokon, és tudtam mit láthatnék a mindennapi munkám során, és tudod azokat a dolgokat amiket nem helyesen láttak el jelzéssel meg kellett jelölnöm és kijavítanom. Szóval benne voltam ilyenfajta dolgokban a munkám során. Sok közülük katonai dolog volt ami nem volt semmilyen besorolással megjelölve, ami nekem elég különös volt, de az eljárás részei voltak, lepecsételt levelek jelzés nélkül.

K: Min akadt meg először a szeme amikor találkozott ezzel az információval, amin valóban megakadt a szeme?

X: Oh, nos, egy olyan dolog volt amiben elég régóta hittem és valójában láthattam a bizonyítékát, ami valószínűleg a legjobb dolog volt ami valaha történt velem. Legalábbis így éreztem akkor.

B: Ezt igazán el tudom képzelni. És amióta ezt az információt nyilvánosságra hozta, egy-két ember Roswell férfinak nevezte. Ez csak amiatt van, úgyértem, hogy ez az anyag csak a Roswell balesetből szól, vagy másik esetekből és időszakokból?

X: Ó igen, ez az anyag alátámasztotta az esetet, tartalmazott kérelemeket/kéréseket feléjük és velük kapcsolatos szabályozásokat; tudásanyagot róluk, azaz földönkívüliekről magukról és járműveik baleseteiről, azok és felszereléseik helyreállításáról szólt. Ilyesmiről. Mindenféle ilyesmiről.

B: Szóval valójában volt egy teljeskörű együttműküdés a kormányzat és az idegenek között 1947-től…

X: …napjainkig.

B: Hűha, rendben.

K: Előbb említette, hogy észrevette hogy volt számos baleset. Meg tudja mondani mennyi az évek során történt balesetek száma?

X: Több, mint ötven.

B: Amerikai területeken?

X: Amerika és külföd.

B: Van sejtése hány különböző idegen lény faj volt ezekben a balesetekben?

X: Nem tudom, nem tudom felidézni, de arra emlékszem hogy legalább 5 különböző fajjal találkoztam.

B: És látott fényképeket ezekről a lényekről?

X: Négyről. Négy különböző fajról.

B: Fényképeket négy különbözű lényről.

K: És körültudná írni őket?

X: Nos, az én kedvenceim mindig a magas narancssárgák voltak, melyek a dokumentációkban úgy voltak feltüntetve mint a Szürkék teremtői ahogy mi hívtuk őket, mely egy közönséges szürke idegen lény hegyes állcsúcssal. A narancssárgák magasabbak voltak, vékonyabbak, kerekebb az arcuk de szintén nagy a szemük. Ez a kettő volt a két leggyakoribb faj. Volt még egy faj ami majdnem olyan volt mint a szürkék, de talán egy kicsit sápadtabbak és zömökebbek voltak, de méretre ugyanakkorák, és majdnem unokatestvéreik a Szürkéknek. Majdnem. Aztán voltak beszámolók és képek olyan lényekről amelyek úgy néztek ki mint te vagy én, csak fehér bőrük volt. Valahogy úgy mint Mr. Ryannak itt, kék szemekkel. Ugyan világosabb hajjal. Ez volt az a faj, amelyről az interneten olvastam…de sosem láttam dokumentációkat róluk…, amelyek felajánlották hogy megvédenek minket, ha leszereljük a nukleáris fegyvereinket és a hasonló dolgokat.

B: De sosem látta dokumentálva.

X: Nem láttam.

B: Rendben.

K: Volt leírás arról hogy mi volt a látogatók, vagy a látogatások célja? Más szavakkal, miért voltak itt?

X: Igen, voltak. Biztos aggódtak a nukleáris képességeink miatt, és attól hogy elpusztítjuk magunkat és más fajokat a világban, mert akkortájt kezdtünk az űrutazás közelébe kerülni.

B: Ez egy hipotézis volt a kormánytól, vagy egy olyan dolog amit a dokumentációkban olvasott, vagy van valami ami bizonyítja ezt?

X: Ezt bizonyára kommunikáció útján tudták meg.

K: Elmondták hogyan kommunikáltak?

X: Telepatikus képességeik voltak.

K: Telepatikus?

X: Igen.

K: Távolról nézték egymást és úgy létesítettek kapcsolatot, érti, az emberek hogyan érzékelték ezt?

X: Pontosan. Emberi szemmel nézve, telepatikusan, ott ülhettek egymással szemben mint te és én, és nekem csak rád kell néznem és tudod hogy mit akarok. Az elménkkel kommunikálnánk. Ilyesmi dolog.

B: Volt valami sejtelmed arról, hogy mennyien voltak ezek a lények, mondjuk úgy hogy aktív látogatói az amerikai kormánynak akikkel a kommunikáció ilyen úton lehetséges volt? Csak egy-két ilyen volt?

X: Öt-tíz, ahogy én tudom. De véleményem szerint sokkal több volt.

K: A dokumentumok szerint öt-tíz?

X: A dokumentumok szerint bizonyíték volt arra hogy öt-tíz.

K: Oké.

B: Mit fedtek még fel ezek az idegenek magukról az amerikai kormánnyal folytatott dialógus során?

X: Hogy a leszármazottaik vagyunk. Valójában az ő genetikai anyagukból kerültünk ide a földre. Genetikailag megterveztek és ide tettek minket, így mi az egyik élet fajtájuk/formájuk vagyunk. Ez volt az egyik fontos dolog amit olvastam. Még azt is állítják, hogy ők tették Jézus Krisztust erre a földre hogy tanítson minket spirituálisan, és emellett kifejlessze bennünk a kapzsiságot amit a Biblia bűnnek nevez. Nem igazán tudom hogy ez mit akar jelenteni. Csak azt tudom hogy az emberi körülmények arra vesznek rá minket hogy megvédjük magunkat. Kapzsiságot, túlélési képességeket és hasonló dolgokat éleszt bennünk.

B: Ezt kifejezetten így említették a leírások?

X: Céloztak rá. Nem mondhatom hogy pontosan így írták, de utaltak rá.

K: Mire céloztak?

X: Az emberi faj tanítására, azért hogy magasabb színvonalra fejlődjünk, ahol megértettük volna hogy mi mind egy faj vagyunk és egy anyagból származunk, energiai és fizikai szempontból is. Így nincs szükség arra hogy egymás ellen háborúkat vívjunk, és nincs szükség pénzre… ez az a fajta földi dolog az amivel büszkélkedünk és ettől kapjuk az identitás tudatunkat? Mert az 1 állításuk szerint nekik nincsen. Nem úgy látják a saját testüket mint ahogy mi a miénket. Ez nem tulajdon nekik, hanem csak egy eszköz.

K: Látott képeket?

X: Logikus dolgokat, hajókat, főleg űrhajókat, és a legtöbbjük nagyon messze volt, de néhányszor megfigyelték őket, ezeket úgy minősítették hogy “életlen”. És egy csomó Space Shuttle missziót.

K: Fényképek?

X: Igen, voltak fényképek, a régebbiek fekete fehérek.

K: Voltak olyan különlegesebb képek amik igazán megragadtak az emlékeidben?

X: Amit a másik interjúban mondtam, ami legjobban elsőre meghökkentett az volt, amikor képeket láttam melyek úgy voltak feliratozva hogy “Hawaii”. Írógéppel feliratozták, tehát elég régi képek voltak, fekete-fehérek, egy járműről ami belemegy a vízbe, de nem látszik semmilyen csobbanás.

B: Értem. Egy légi járműről?

X: Egy csészealj formájú jármű, amiből csak a fényt láttam pedig nem volt elmosódva. Egy elég jól sikerült fénykép volt.

B: Milyen távolról?

X: Öt vagy hatszáz yardról, talán egy negyed mérföldről (400 méterről).

B: Értem.

X: Szóval egy 8x10-es képen a korong úgy két incs lehetett, két és fél. Nagyon jól sikerült a felvétel. Amikor láttam őket, mert ilyen szemszögből még sosem gondoltam a földönkívüliekre, azt gondoltam hogy a vízbe mennek…de később arra gondoltam lehet hogy éppen onnan jöttek ki.

B: Mint a víz, csak egy másik cseppfolyós közeg.

X: Csak sokkal sűrűbb mint a levegő.

B: Visszatérve magukra az idegenekre… volt valami dokumentáció arról honnan jöttek ezek a fickók?

X: Olyan dokumentáció volt, amit láttam hogy kigúnyol a Serpo sztori, a Zeta Reticuliról.

B: Zeta Reticuli. Rendben. És semmilyen említés nincs más csillagrendszerről, vagy eredetről?

X: Nincs.

B: Értem. És volt olyan amit úgy lehetett volna értelmezni hogy veszélyes az emberi fajra, vagy egyénekre? Például volt szó erőszakos rablásról, bűnrészességről, bármilyen a népességet irányító tervről?

X: Egyáltalán semmi.

K: Milyen az idegen technológia? Utalt valami arra hogy kaptunk valamit, érti, technikai eszközt…

X: Volt említés arról hogy kaptunk dolgokat, de használati utasítást nem, ilyesmik voltak. Például: itt van, nézd meg, próbáld ki, ez ezt csinálja tessék tied…

B: Oké. Van bármiféle emlék erről… hogy milyen területről van az a technológia, bármi... amiről beszélünk…

X: Emlékszem energia forrásra, de mégtöbb kommunikációra.

B: Mire emlékszik evvel kapcsolatban?

X: Semmire a fegyverzetről. Nem voltunk fegyverekkel felszerelve.

B: Mit tud felidézni a kommunikációs eszközökről?

X: Nemsokat. Csak annyit hogy voltak emberek akik azt próbálták kitalálni hogyan működnek a dolgok. Semmi említés arról hogy mit csináltak vagy milyen messze jutottak el.

B: Mit tanult a… megkockáztatva hogy nem helyes kontextusban használom a szót…a spirituális kapcsolódásaikról ezeknek a lényeknek? Tanultál valamit arról hogy milyen módon voltak kapcsolatban ezek a lények, vajon volt egy spirituális lelkük valamivel szemben csak hogy…

X: Minden bizonnyal azt kommunikálták felénk, hogy spirituálisak mint mi, szóval magukhoz hasonlítottak minket, vagy mihozzánk hasonlították magukat, mindegy melyik összefüggést nézzük. Aztán arról beszéltek hogy újrahasznosítják a testüket, és nem úgy tekintenek a testükre mint tulajdon. Úgy tekintenek a testükre mint egy transzportációs eszközre amellyel eljuttatják a lelküket egyik helyről a másikra, vagy hogy ez a lélek háza. Nem volt egy olyan szent tulajdon mint nálunk itt a földön az emberiségnek.

B: Olyan mintha egy autó sofőrei lennének, és amikor az autó…

X: Igen, egy autó vezetőjéhez hasonlítanám, de mindenkinek pontosan ugyanolyan az autója, melyből végtelen menyiség van. Nem kell érte fizetned, nem birtoklod, nem különleges, csak van.

B: Mi történne ezekkel a srácokkal amikor a testük meghal?

K: Nem vesztették el az emlékezetüket? Így van?

X: Nem úgy halnak meg mint mi. Nem felejtenek. Tudták mielőtt meghalt a testük, és ők csak haladtak tovább, és a testük pedig eltűnt miután elhagyták. Szóval ők tovább mentek valamerre és éltek 200-400 évig.

B: Kettőtől négyszáz évig tarthatott egy élet?

X: Így mondták a képviselők, szerintük annyi.

K: Milyen katonai vagy elnöki nevek szerepeltek a dokumentációkban azokban az időkben?

X: Emlékszem hogy olvastam Trumant és Eisenhowert, de senki mást.

K: Szóval Truman és Eisenhower tudták.

X: Láttam bizonyítékot arról hogy tudták. Úgy gondolom a legtöbb elnök azóta, mégha nem is az összes, de tudnak róla. Nem tudom mennyi közük van hozzá, de szerintem tudják.

B: Volt olyan amit abban az időben olvasott, az 1980-as években, ami arra vonatkozott mi fog történni a jövőben?

X: Igen. Volt szó róluk, amit leírtak az egy tömeges landolásról szólt a 2012-es év végén.

B: 2012 végén?

X: Egy tömeges landolás.

B: És ez volt a dátum amit a leírásokban olvasott?

K: Ez egy olyan dolog volt amit az idegenek mondtak az amerikaiaknak hogy meg fog történni? Vagy ez…

X: Nos, azt mondták nekik hogy ez meg fog történni arra való tekintet nélkül, hogy ők akarják e, vagy sem.

K: Volt valami indoklás hogy miért ezt az évet választották?

X: Úgy gondolom hosszú ideig sok civilizáció volt ezen a bolygón, talán még mindig vannak, de néhány ami volt és már nincs tudta, hogy melyik lesz az a nap, és az miért olyan fontos.

B: Szóval van egy érzékük az elkerülhetetlen jövőhöz…

X: Igen.

B. ...ami közeleg.

X: Igen.

B: És ez le van írva. És már nem vagyunk sok évre tőle.

X: Nem, nem vagyunk. [nevetés]

B: Az eddigi tapasztalataid alapján, milyen gondolataid támadnak és milyen érzésekkel tölt el ez a tudat?

X: Örülök neki, mert én nem gondolom hogy bármi ellenséges dolog vár ránk. Szerintem ami sokkal zavaróbb lesz az az ahogy a kormány kezeli a helyzetet és a polgárokat akik talán többet szeretnének tudni.

B: Van valamilyen észrevétele vagy fogalma arról hogyan kezelik jelenleg a helyzetet?

X: Igen. Nagyon rosszul.

B: Szóval rosszul. Ha megbíznák a nyílvánosságra hozatal feladatával akkor hogyan csinálná?

X: Hogyha most kellene kezdenem nehéz munka lenne. Úgy gondolom már régen el kellett volna kezdeni. Én már Roswellnél elkezdtem volna és nem szedtem volna ki azt a cikket az újságból és azt a riportot a rádióból. Hagytam volna folytatódni a dolgot. És szívesen láttam volna azokat a képzett tudósokat és embereket, hogy beszéljünk arről hogy először csinálni kellett volna megfigyeléseket amíg nem jött létre több kapcsolat azokkal a lényekkel amelyeket felfedeztünk, és amelyeket meggyógyítottunk és életben maradtak… ugyanis volt több baleset is amelyben mind megsérültek és meghaltak.

B: És azoknon a lényeken amelyek meghaltak végeztek boncolásokat?

K: Tulajdonképpen látott ilyen boncolási jegyzőkönyveket?

X: Igen, láttam.

B: Emlékszik arra mit olvasott ezekben a boncolási jegyzőkönyvekben az éllettanukról és biológiájukról?

X: Összesen arra emlékszem abból amit olvastam, hogy klorofil bázisú vérük van, és ők nem esznek, nem táplálkoznak úgy mint mi. Nincsen gyomruk, nincsen bennük salakanyag mint az emberben. Olyanok mint egy növény és egy állat keresztezése, az energiájukat ásványok felszívásával nyerik a bőrükön keresztül. A fényt pedig fotoszintézisre használják.

K: Kíváncsi lennék milyen személyes tapasztalatai vannak. Tettek már Önnél, nevezzük úgy “látogatást” “Men in black”-ek vagy idegenek?

X: Sosem láttam UFO-t az életemben. Várok! Nem észleltem semmit, nincs MIB, nincs semmi. Nos, sosem csináltam semmi ilyet ezelőtt…szóval…más mint amiről az elmúlt két három hónapban Mr. Ryannal beszéltem itt.

K: Rendben. Nos, köszönöm hogy ennyire őszinte és ilyen elképesztően nyílt volt, és reméljük még hallunk Ön felől.

B: Igazi szolgálatot tett. Maga egy bátor ember. Köszönöm.

X: Szívesen.

_____________________________Support Project Camelot - make a donation:

Donate

Donations are not tax deductible for U.S. citizens.

Thank you for your help.
Your generosity enables us to continue our work.

 


Bill Ryan and Kerry Cassidy


kerry@projectcamelot.org

bill@projectcamelot.org