Camelot logo Ποιοι είμαστε

Home Whats New Interviews & transcripts Round Table In Tribute The Big Picture Shorts
Our Goals High Praise About Us Get Involved Questions Contact

_____________________________

Το καλύτερο μέρος να κρυφτείς είναι σε ανοικτή θέα.

Το Πρότζεκτ Κάμελοτ είναι βασισμένο στην ιδέα που δημιουργήθηκε, όταν συναντηθήκαμε για πρώτη φορά και περάσαμε ένα σαββατοκύριακο στο Τίντατζελ στην Αγγλία, με θέα τη θάλασσα στο σπίτι του Βασιλιά Αρθούρου. Ονομάσαμε το Πρότζεκτ μας σαν φόρο τιμής στο όραμα που υπήρχε πίσω από την ουτοπική ιδέα της Στρογγυλής Τραπέζης - και οργανώσαμε τις προσπάθειες μας στο πνεύμα αυτής της έμπνευσης.

Για τα περασμένα δύο χρόνια η χρηματοδότηση του Πρότζεκτ Κάμελοτ έρχεται μόνο από μας και από τις γενναιόδωρες δωρεές που προσφέρουν σαν βοήθεια οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μας. Σας ευχαριστούμε ειλικρινά για την βοήθεια και την υποστήριξη, χωρίς τα οποία δεν θα ήμασταν σε θέση να συνεχίσουμε το έργο μας.

Μέχρι σήμερα έχουμε κάνει πολλά ταξίδια συναντώντας και πέρνωντας συνεντεύξεις από ανθρώπους που φανερώνουν την αλήθεια, σε μια προσπάθεια να παρέχουμε μια διαφωτιστική μαρτυρία σχετικά με την αληθινή φύση του κόσμου μας. Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε αυτό όσο το επιτρέπου τα κεφάλαια μας και οι εισφορές που κάνουν όλο αυτό δυνατό.

Σημείωση: για αυτούς που αναρωτιούνται σχετικά με το λογόγραμμα με τη Τσίτα... είναι ένα καταφατικό νεύμα προς το διάσημο λιοντάρι της MGM. Γιατί είματε το νέο κύμα και είμαστε το ίντερνετ... και είμαστε πιο γρήγοροι.

_____________________________

Μπιλ Ράιαν

Ο Μπιλ Ράιαν έχει πτυχίο επιστημών (Bsc) στα Μαθηματικά, με Φυσική και Ψυχολογία (Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ, Η.Βασίλειο, 1974), και μετά από αυτό δίδαξε για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Για 27 χρόνια ήταν διευθυντικός σύμβουλος με ειδικότητα στην ατομική και ομαδική αξιοποίηση, εκπαίδευση ηγετικών και διευθυντικών στελεχών. Ανάμεσα στους καλύτερους πελάτες του ήταν η BAe (Systems) Ltd (πρώην British Aerospace), η  Hewlett-Packard, και η PricewaterhouseCoopers.

Το Νοέμβριο του 2005 εγκαινίασε επίσημα τη Project Serpo website, την αναφορά μιας υποτιθέμενης αποκάλυψης, σε στάδια, ενός προγράμματος ανταλλαγής μεταξύ των ΗΠΑ και εξωγήινων το οποίο έλαβε μέρος πριν από 40 χρόνια. Ενώ είχε ενδιαφέρον σχετικά με τα ΑΤΙΑ, την έρευνα για την Ελεύθερη Ενέργεια και την εναλλακτική ιατρική (έχει διδαχτεί την κινησιολογία) για περίπου 30 χρόνια, η πρώτη του επαφή με τη κοινότητα που ασχολείται με τα ΑΤΙΑ γενικότερα, ήρθε μετά την ίδρυση της ιστοσελίδας Serpo. Παραιτήθηκε από τη θέση ως διευθυντικός σύμβουλος το Μάιο του 2006 και τώρα αφιερώνει όλο του το χρόνο στο Πρότζεκτ Κάμελοτ.


Κέρρυ Κάσσιντυ

Η Κέρρυ Λυν Κάσσιντυ έχει ένα πτυχίο(BA) στην Αγγλική Φιλολογία με μεταπτυχιακή εργασία στη Κοινωνιολογία, ένα πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων(ΜΒΑ) από τη Μεταπτυχιακή Σχολή του UCLA Άντερσον και ήταν επιλαχούσα με διάκριση να παρακολουθήσει για ένα χρόνο το Πρόγραμμα της Σχολής Κινηματογράφου για Μικρού Μήκους Ταινίες, μια προέκταση του UCLA, σαν το πρώτο τους "στέλεχος διπλών αρμοδιοτήτων": ως σεναριογράφος-σκηνοθέτης-παραγωγός. 

Μετά 19 χρόνια εργασίας στο Χόλυγουντ, σε μεγάλα στούντιο αλλά και σε ανεξάρτητες εταιρίες παραγωγής ταινιών, όπου εργάστηκε στη παραγωγή, την αξιοποίηση και στα νέα μέσα, έχει γράψει μερικά σενάρια, απόκτησε μετοχές στα κινηματογραφικά δικαιώματα για την ιστορία των Wingmakers το 2003, και άρχισε να εργάζεται στο δικό της ντοκιμαντέρ για τα ΑΤΙΑ το 2005.

 

___________________

Ο Μπιλ Ράιαν και η Κέρρυ Κάσσιντυ σε μια συνένευξη τους στον Άρτζαν Μπος, τον Άυγουστο του 2009
(διαβάστε σχετικά με αυτό το βίντεο εδώ)

 

 

 

πατήστε εδώ για το βίντεο στο You Tube

πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το βίντεο σε μορφή MP4 

πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το αρχείο ήχου σε μορφή MP3

[Για να κατεβάσετε, επιλογές-κλικ σε (Mac) η δεξί κλικ και αποθήκευση ως σε  (PC)]

___________________


Bill and KerryΟ Μπιλ Ράιαν προς το παρόν έχει ως βάση την Ευρώπη και η Κέρρυ Κάσσιντυ ζει κοντά στο Λος Άντζελες. Αντίθετα από ότι πολύ φυσικά υποθέτουν πολλοί άνθρωποι, δεν είναι ένα ζευγάρι. Ενωμένοι με το όραμα και το σκοπό τους, εργάζονται σαν δύο καλύτεροι φίλοι, ταξιδεύουν όπου χρειάζεται σε αναζήτηση της αλήθειας και αξιόπιστες μαρτυρίες για να απαντηθούν αυτές που είναι οι πιο σημαντικές ερωτήσεις της εποχής μας.

__________________________Υποστηρίξτε το Πρότζεκτ Κάμελοτ - κάντε μια δωρεά:

Donate

Donations are not tax deductible for U.S. citizens.

Ευχαριστούμε για τη βοήθεια σας.
Η γεννναιοδωρία σας μας επιτρέπει να συνεχίζουμε το έργο μας.

 


Ο Μπιλ Ράιαν και η Κέρρυ Κάσσιντυ


kerry@projectcamelot.org

bill@projectcamelot.org