Camelot logo Επιτροπή Ομιλητών του Συνεδρίου για την Αποκάλυψη, Μπαρτσελόνα, 23 Ιουλίου 2009 – Μέρος 1ο από 2

Home Whats New Interviews & transcripts Round Table In Tribute The Big Picture Shorts
Our Goals High Praise About Us Get Involved Questions Contact

_____________________________                         Επιτροπή Ομιλητών του Συνεδρίου για την Αποκάλυψη,
                            Μπαρτσελόνα, 23 Ιουλίου 2009 – Μέρος 1ο από 2

 

ΜΠΙΛ ΡΆΙΑΝ (ΜΡ): Λοιπόν, εγώ είμαι ο Μπιλ Ράιαν και η ..

ΚΈΡΡΥ ΚΆΣΣΙΝΤΥ (ΚΚ): ..η Κέρρυ Κάσσιντυ

ΜΡ: …από το Πρότζεκτ Κάμελοτ και είναι τιμή μας, είναι στ’ αλήθεια τιμή μας, και προνόμιο που προσκληθήκαμε εδώ στη Συνάντηση Κορυφής για την Εξωπολιτική στη Μπαρτσελόνα. Και η ημερομηνία σήμερα είναι, μήπως ξέρει κάποιος;

ΝΙΚ ΠΌΟΥΠ (ΝΠ): 23 του Ιουλίου του 2009

ΜΡ: Θαυμάσια ! αυτός είναι ο τύπος από το Υπουργείο Αμύνης, που πάντα ξέρει τι ώρα είναι και τι άλλο συμβαίνει. Σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ, Νικ.

Αυτό που κάνουμε εδώ είναι να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τους περισσότερους ομιλητές, που θα εμφανιστούν αυτό το Σαββατοκύριακο στη πρώτη συνάντηση κορυφής για την Εξωπολιτική στην Ισπανία. Αυτή είναι μια επίσημη/ανεπίσημη συγκέντρωση, μια συνάντηση από μεγάλες διάνοιες και μια αξιόλογη εμπειρία μεταξύ μας, εγώ νομίζω δεν θα κάνω καταμέτρηση των χρόνων -- γιατί μπορεί να ήταν ενοχλητικό.

Θα μιλήσουμε γενικά για το θέμα της Αποκάλυψης και να δούμε αφού κάνουμε αυτή την αρχή, που θα καταλήξουμε στην επόμενη μιάμιση ώρα, Κέρρυ…

ΚΚ: [γελάει] Θα ήθελα να πω ότι θα κάνουμε μια μετάβαση σε περίπου μιάμιση ώρα, σε ζωντανή μετάδοση μέσω ραδιοφώνου. Έτσι θα ήθελα να επισημάνω αυτή τη προειδοποίηση ακριβώς από την αρχή. Επιπλέον, αποφασίσαμε ότι θα αρχίσουμε με προεισαγωγές, έτσι, θα πάμε γύρω στο τραπέζι και θα κάνουμε μερικές σύντομες προεισαγωγές από όλους τους ομιλητές που είναι εδώ. Θέλω να αρχίσω με τη Πάολα, τη Πάολα Χάρις. 

ΠΆΟΛΑ ΧΆΡΙΣ (ΠΧ): Το όνομα μου είναι Πάολα Χάρις.

Είμαι μια απλή Αμερικανίδα δημοσιογράφος. Εργάζομαι σ’ αυτό το πεδίο για 30 χρόνια. Άρχισα να εργάζομαι με τον Δρα. Τ. Άλεν Χάινεκ, ο οποίος είναι αστρονόμος, ερευνητής και καθηγητής στο πανεπιστήμιο Νορθγουέστερν, επειδή ήταν σύμβουλος του Στήβεν Σπήλμπεργκ στη ταινία Στενές Επαφές Τρίτου Τύπου. Έτσι όταν είδα την ταινία πήγα να τον δω και από τότε είναι ο δάσκαλος μου για 6 χρόνια. Και ξέρω ότι όλα αυτά είναι αληθινά, επειδή ξεκίνησα με έναν επιστήμονα που αυτό ήταν το πεδίο εργασίας του.

Θέλω μόνο να πω ότι είμαι πτυχιούχος - γιατί είμαι καθηγητής επίσης έχω ένα Masters στην εκπαίδευση - από την οικολογία μέχρι αυτό που ονομάζω Εξωπολιτική. Και ο ορισμός μου της λέξης Εξωπολιτική είναι : Η επίσημη ακαδημαϊκή μελέτη του φαινομένου των ΑΤΙΑ και της επαφής με αυτά και οι πολιτικές και κοινωνικές επιπτώσεις για τον πλανήτη.

Έτσι τώρα βρίσκομαι κυρίως σ’ αυτό το πεδίο και έχω γράψει 3 βιβλία, το τελευταίο είναι το  All  Of The Above και το οποίο μιλάει για τα πιθανά πρωτόκολλα της Εξωπολιτικής. Πρωτόκολλα -- θέματα που πρέπει να δούμε σε μια καθολική και πλανητική ανάμειξη. Αυτό δεν είναι ένα Αμερικάνικο πρόβλημα, δεν είναι ένα Γαλλικό πρόβλημα, δεν είναι ένα Γερμανικό πρόβλημα -- είναι ένα πλανητικό πρόβλημα.

Έτσι από αυτή τη σκοπιά έρχομαι εγώ, αυτό είναι το σημείο εστίασης μου, αυτή θα είναι η ομιλία μου και αυτό είναι το ενδιαφέρον μου.

ΜΡ: Πάολα, σ’ ευχαριστούμε πάρα πολύ! Δόκτωρ Μπράιαν Ο΄Λήρυ;

ΔΡ. ΜΠΡΆΙΑΝ Ό ΛΉΡΥ (ΜΌΛ): το όνομα μου είναι Μπράιαν Ο’ Λήρυ.

Το 1967 διορίστηκα να πάω στον Άρη από τη ΝΑΣΑ σαν αστροναύτης. Τότε όταν οι ΗΠΑ αναμείχθηκαν στο Βιετνάμ, εγώ έγινα ακτιβιστής για την ελεύθερη ενέργεια και ακτιβιστής για την ειρήνη.

Οι εμπειρίες επαφής και όλο το φαινόμενο των ΑΤΙΑ για μένα αποτελούν την απαρχή πολλών πραγμάτων που θα μας βοηθήσουν με τα δικά μας προβλήματα εδώ στον πλανήτη.

Η κύρια απασχόληση μου σε αρκετά από τα τελευταία χρόνια ήταν να επισκέπτομαι τα εργαστήρια από μερικούς από τους καλύτερους και εξυπνότερους και όπως ονομάζονται zero-point και άλλων ανακαλύψεων και ιδεών για καθαρή ενέργεια.

Το τελευταίο μου βιβλίο The Energy Solution Revolution μιλάει για τη πολιτική και τις κοινωνικές επιπτώσεις μιας ανακάλυψης στην ενεργειακή οικονομία. Νομίζω ότι η ενέργεια - και επειδή η αποσιώπηση των τεχνολογιών για ελεύθερη ενέργεια η οποία έχει γίνει αχαλίνωτη τελευταία – και ο μεγάλος κίνδυνος να κάνεις τέτοιου είδους δουλειά, το κάνει άκρως συνυπάρχον με την όλη ερώτηση για την αποκάλυψη των ΑΤΙΑ/Εξωγήινων. 

Έτσι για μένα η Εξωπολιτική σημαίνει το να βγαίνουμε έξω από τα όρια της κανονικής έρευνας και να μπορούμε να ασπαστούμε αυτές τις τεχνολογίες οι οποίες μπορούν πράγματι να δημιουργήσουν ένα βιώσιμο μέλλον για τον πλανήτη Γη.

ΜΡ: Θαυμάσια !

ΣΤΉΒΕΝ ΜΠΆΣΕΤ (ΣΜ): Ξέρεις Μπράιαν, τώρα στέλνουν ανθρώπους στον Άρη, γι αυτό ακόμη έχεις μια ευκαιρία.

[γέλια]    

ΚΚ: Και απ’ ότι καταλαβαίνουμε το μόνο που κάνεις είναι να μπεις σε ένα είδος ανελκυστήρα ή ένα Jump Room για τον Άρη και πραγματικά δεν γίνεται κάποιο είδος πτήσης.

ΜΌΛ: Λοιπόν αυτό σίγουρα κερδίζει τους χημικούς πυραύλους.

ΜΡ: Να ‘σαι σίγουρος.

ΚΚ: Κι αυτή είναι μια άλλη ιστορία. Και τώρα..

ΜΡ: [στον Μπομπ Ντην] Ξέρεις κάτι; θα ήθελα πολύ να σε ονομάζω Δρ. Μπομπ Ντην. Νομίζω ότι θα ‘πρεπε να αρχίσουμε να σε φωνάζουμε Δρ. Μπομπ Ντην.

ΜΠΟΜΠ ΝΤΗΝ (ΜΝ): Πες με όπως θέλεις , αρκεί να μην αργήσω για βραδινό. 

ΚΚ: Αλλά δεν είπες Επιλοχίας;

ΜΝ: Αρχιλοχίας.

ΣΜ: Αρχιλοχίας.

ΚΚ: Εντάξει.

ΜΡ: Μπομπ, ποιος είσαι; μίλα στον κόσμο. Τώρα έχεις την ευκαιρία.

MN: Πρέπει να σηκωθώ. Δεν μπορώ να μιλήσω εύκολα όταν κάθομαι κάτω.

ΜΡ: Πολύ καλά.

MN: H πρώτη φορά που αντιλήφθηκα την εξωγήινη παρουσία ήταν πριν 45 χρόνια, αλλά δεν βγήκα προς τα έξω και ούτε άρχισα να μιλώ σχετικά μέχρι το 1991.

Ορκίστηκα όταν υπηρετούσα στο στρατό. Είχα Ανωτάτου Επιπέδου Κοσμική Εξουσιοδότηση όταν υπηρετούσα στο επιτελείο του SHAPE [Ανώτατο Επιτελείο των Συμμαχικών Δυνάμεων στην Ευρώπη] στο Παρίσι και ορκίστηκα να μην αποκαλύψω κανένα από τα απόρρητα έγγραφα που ήταν εν γνώσει μου τον καιρό που υπηρετούσα και στη διάρκεια της διαμονής μου στο Παρίσι.

Kράτησα αυτόν τον όρκο μέχρι το 1991. Τότε μερικά γεγονότα συνέβησαν το 1991 που με εξαγρίωσαν σε τέτοιο σημείο και δεν μπορούσα να μείνω σιωπηλός άλλο πια.

Ένας καλός φίλος μου, πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας, μόλις είχε επιστρέψει από μια ολοκληρωμένη περιοδεία στην Ιαπωνία.

Πετούσε με το αεροσκάφος του πάνω από τη Φλώριδα και είχε ένα επεισόδιο στους ουρανούς στα 40.000 πόδια, όταν κοίταξε έξω από το κουβούκλιο του στα αριστερά και έτυχε να δει ένα κυκλικό σκάφος με ένα θόλο και βρέθηκε να κοιτάζει το πρόσωπο ενός άλλου ανθρώπου που τον κοίταζε πίσω.

Όταν προσγειώθηκε πάλι πίσω, έπρεπε να μιλήσει σε κάποιον και να εξηγήσει τι συνέβηκε. Λοιπόν, μιλώντας ανοικτά σχετικά μ’ αυτό ήταν το λάθος του.

Η Αεροπορία τον πήρε και τον έστειλε στο Νιουφάουντλαντ σε μια αεροπορική βάση των ΗΠΑ στο Νιουφάουντλαντ, χωρίς την οικογένεια του. Τώρα, εκείνο τον καιρό γινόταν τέτοια πράγματα μου έχουν πει, ότι αυτό δεν γίνεται άλλο, αλλά δεν το πιστεύω.

Ένα άλλο πράγμα που με έφερε  στα φανερά, όπως και έγινε – σχήμα λόγου – ήταν το γεγονός που μου αρνήθηκαν μια προαγωγή εργαζόμουν στη Κομητεία της Πίμα στις Ειδικές Επιχειρήσεις της Υπηρεσίας Εκτάκτων Αναγκών, στο Επιχειρησιακό πεδίο. 

Το αφεντικό του πήρε σύνταξη. Και εγώ υπέβαλα αίτηση για τη θέση του, πέρασα όλη τη διαδικασία για τις προσλήψεις και με απορρίψανε γι αυτή τη θέση.

Ήρθα σε αντιπαράθεση με το Σερίφη που τύχαινε να είναι αρμόδιος για τις προσλήψεις εκείνο τον καιρό και μου είπε τα εξής : Λοιπόν, είσαι ένας από αυτούς τους ανθρώπους που μιλάει πολύ ανοικτά σχετικά με τα ΑΤΙΑ. Δεν μπορώ να σε έχω να δουλεύεις εδώ μέσα στο σώμα της Υπηρεσίας Εκτάκτων Αναγκών.

Και συγχωρήσετε τη έκφραση μου, βρήκα τον πιο μοχθηρό δικηγόρο στη πόλη και έκανα μήνυση σ’ αυτό το κάθαρμα.

Πέρασα 2 χρόνια δικαστικού αγώνα, ξόδεψα 20.000 δολάρια από χρήματα που δεν είχα, και μετά από 2 χρόνια δικαστικού αγώνα, κέρδισα την αγωγή. Πήρα τη δουλειά, πήρα τα αναδρομικά και πήρα 100.000 δολάρια αποζημίωση.

Αλλά ήμουνα τόσο εξαγριωμένος από αυτές τις δύο περιπτώσεις - μου είχαν αρνηθεί προαγωγή στην εργασία μου και ο καλός μου φίλος είχε σταλεί στο Νιουφάουντλαντ χωρίς την οικογένεια του -Ώστε έφτασα σε τέτοιο σημείο εξαγρίωσης, απογοήτευσης, θυμού και ενόχλησης και τότε άρχισα να παραβιάζω τον όρκο Εθνικής Ασφάλειας και να μιλάω ανοικτά σχετικά μ’ αυτά που είχα μάθει, αυτά που μου είχαν δείξει, αυτά που μου είχαν πει… επειδή εξουσιοδότηση σε απόρρητα έγγραφα σε όλη μου τη καριέρα.

ΜΡ: Ο θυμός είναι μεγάλη κινητήρια δύναμη.

MN: Βλέπετε δεν είμαι εύκολος άνθρωπος για να τα βρει κάποιος μαζί μου, μερικές φορές, από τη φύση του γεγονότος που αποσύρθηκα ως Αρχιλοχίας. Είχαμε μια φήμη, όλοι όσοι αποσύρθηκαν σαν Αρχιλοχίες είχαν τη φήμη ότι μπορούσαν να δαγκώσουν κώλους και να πάρουν ονόματα όπως συνήθιζαν να λένε, [η Κέρρυ γελάει] έτσι δεν έχω υπομονή και δεν έχω ανοχή στα ψέματα.

ΜΡ: Μπομπ, σ’ ευχαριστούμε πάρα πολύ γι αυτό !

ΜΝ: Έτσι βγήκα στα φανερά το ’91. Kαι μιλάω ανοικτά και σταράτα για το θέμα. Και θέλω να πω σε όλους εσάς που είστε εδώ ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη, η πιο σημαντική υπόθεση στην ιστορία του ανθρωπίνου γένους, γιατί, στην ουσία είναι η ιστορία του ανθρώπινου γένους.

Κυρίες και κύριοι, καλοί μου φίλοι, όλοι σας -- δεν είμαστε μόνοι και ποτέ δεν ήμασταν μόνοι. Είχαμε μια στενή σχέση με αναπτυγμένη εξωγήινη νοημοσύνη από την αρχή της ιστορίας μας, και αυτή η σχέση είναι ακόμη σε εξέλιξη.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος που παίρνω μέρος σ’ αυτό το συνέδριο εδώ στη Μπαρτσελόνα.  Kαι θέλω να το κάνω ξεκάθαρο, σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται, ότι βγάζω το καπέλο μου στους χορηγούς αυτού του προγράμματος, που έχουν το κουράγιο να κάνουν αυτό που γίνεται εδώ.

Αυτό είναι σημαντικό, γι αυτό δώστε σημασία κι ακούστε -- γιατί δεν είδατε τίποτε ακόμη ! [γέλια] Ευχαριστώ !

ΜΡ: Μπράβο !

ΑΚΡΟΑΤΗΣ: Ουάου !

ΜΡ: Εντάξει.

ΚΚ: Στήβεν Μπάσετ..

ΜΡ: Μετά από αυτό, Στήβ είσαι ένας θυμωμένος άνθρωπος;

ΣΤΉΒΕΝ ΜΠΆΣΕΤ (ΣΜ): Μμμμ.., όχι αυτή τη στιγμή.

Πρώτο και κυριότερο, νομίζω ότι είναι σημαντικό να πω ότι μιλώ γι όλους εδώ, όταν λέω ότι δεν έχουμε τίποτα ενάντια στην ωραία Καναδική επαρχία του Νιουφάουντλαντ, και ανυπομονώ να πάω εκεί κάποια μέρα και να μιλήσω για την Εξωπολιτική. Έτσι, γι αυτούς που είναι από το Νιουφάουντλαντ εκεί έξω, όλα καλά, κανένα πρόβλημα.

Είμαι ο Στήβεν Μπάσετ. Έχω ιδρύσει το Paradigm Research Group το 1996 μόνο για ένα λόγο - για να ασχοληθώ με τη πολιτική επίλυση του θέματος των ΑΤΙΑ. Αυτό είναι και αυτό είναι όλο που έχω κάνει τα τελευταία 13 χρόνια.
Η επιστήμη και η Ουφολογία και η μελέτη των εμφανίσεων και όλα αυτά τράβηξαν όσο γινόταν να τραβήξουν κατά τη γνώμη μου, και μέχρι τότε έγινε ξεκάθαρο ότι η κυβέρνηση είχε μια πολιτική να κρύψει την αλήθεια και την αναγνώριση. Έτσι αυτό το θέμα έπρεπε να το επιληφθούμε.

Τις πρώτες μέρες πιο παλιά το ’96, ’97, ψάχναμε για καινούργιες ονομασίες, ένα νέο λεξικό, και μιλούσαμε για τη πολιτική των ΑΤΙΑ, ο οποίος  είναι ένα είδος όρου που γεφυρώνει. Και τότε μιλήσαμε για την ιδέα της Αποκάλυψης. Αυτή η λέξη είχε εμφανιστεί.

Αλλά το 2000, η λέξη Εξωπολιτική εμφανίστηκε και ήταν χάριν του κυρίου που κάθεται στ’ αριστερά μου, Άλφρεντ Γουέμπρε, και πολύ γρήγορα ακολούθησαν κι άλλοι, συγκεκριμένα ο Δρ. Μάικλ Σάλα. 

Αλλά από τη στιγμή που άκουσα την (λέξη) Εξωπολιτική, αυτόν τον όρο..τη στιγμή που το άκουσα, αμέσως, ήξερα ότι αυτή ήταν η ομπρέλα κάτω από την οποία θα έπρεπε να προχωρήσουμε. Αυτή θα ήταν η βάρκα με την οποία θα ταξιδεύαμε.

Και, έτσι σε μερικές μέρες, νομίζω σε μια βδομάδα, ήρθα σε επαφή με τον Αρτ Μπελ. Και υπήρχε κάτι άλλο που συνέβαινε τότε και συμπεριλάμβανε τον Ντάνυ Σήαν, ένα ακτιβιστή δικηγόρο και είπα: Πρέπει να βάλουμε τον Άλφρεντ και τον Ντάνυ Σήαν μαζί στην εκπομπή, γιατί το έκανα αυτό γι αυτούς εκείνο τον καιρό, να τους βοηθάω ώστε να ολοκληρώνουν μερικές εκπομπές.

Έτσι ο Ντάνυ Σήαν και ο Άλφρεντ Γουέμπρε άρχισαν την εκπομπή.  Ο Ντάνυ μιλούσε για κάποια γεγονότα που συνέβησαν με τη κυβέρνηση Κάρτερ και ο Άλφρεντ μιλούσε για κάτι σχετικό επίσης. Και οι δύο τους είχαν ένα σύνδεσμο με τη κυβέρνηση Κάρτερ και αυτός ήταν ο λόγος, και φυσικά ο Άλφρεντ μιλούσε για την Εξωπολιτική.

Και έτσι από εκείνη την ημέρα και μετά – το 2000 – είχαμε εκείνο τον νέο όρο. Μόνο σε εννιά χρόνια, έχει φτάσει στα όρια να γίνει η πιο σημαντική αλλαγή στη σκέψη, στην ορολογία, ένα νέο πεδίο μελέτης. 

Όταν το ψάξεις στο Google, βρίσκεις νομίζω τώρα περίπου 180.000 αποτελέσματα για την Εξωπολιτική. Και δεν υπάρχουν άσχετες σελίδες, είναι όλες σχετικές με τα ΑΤΙΑ και τους εξωγήινους. Δεν έχει άλλη χρήση στην Αγγλική γλώσσα. 600.000 (σελίδες) νομίζω στο Yahoo. Βρίσκεται στο σημείο να μπει στο λεξικό.

Λοιπόν αυτό ήταν σε εννιά χρόνια. Ένα νέο πεδίο δημιουργήθηκε και το χρειαζόμασταν. Χρειαζόμαστε μια νέα γλώσσα ώστε να προχωρήσουμε μπροστά. Χρειάζεσαι μια νέα γλώσσα για να ταξιδέψεις σε καινούργια μέρη.

Έτσι αυτό το συνέδριο συμβάλει σ’ αυτό. Χαίρομαι που έχω ένα ρόλο σ’ αυτό και ανυπομονώ για την παρουσίαση μου την Κυριακή.

ΜΡ: Πολύ ωραία !

ΜΝ: Μπιλ μπορώ να διακόψω για κάτι; Κάνε γνωστό αυτό που χρειάζεσαι και θα υπάρχει κάποιος που θα τα’ ακούσει[η Κέρρυ και ο Μπιλ γελάνε]

ΣΜ: Θέλω ένα μιλκσέικ , αλλά δεν νομίζω ότι θα μου το δώσουν !

ΜΝ: Στην υγειά σας, σε όλους σας, στην υγειά σας !

ΜΝ: Πολύ ωραία !

ΜΡ:[στη Κέρρυ] Ποια είσαι εσύ;

ΚΚ: Α, λοιπόν, όχι, όχι, όχι, θα ήθελα να προχωρήσουμε πιο κάτω στον κύκλο εδώ. 

ΜΡ: Δεν θέλεις να πεις τίποτε για το Κάμελοτ;

ΚΚ: Λοιπόν, νομίζω ότι στο τέλος μπορούμε.

ΜΡ: Εντάξει λοιπόν, εντάξει. 

ΚΚ: Όλα εντάξει; νομίζω ότι το επόμενο πρόσωπο που πρέπει να παρουσιάσουμε είναι ο Δρ. Μάικλ Σάλα.

ΔΡ. ΜΆΙΚΛ ΣΆΛΑ (ΜΣ): Το 2001 ήμουνα καθηγητής σ’ ένα πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον – Αμερικανικό πανεπιστήμιο – και δίδασκα Διεθνείς Σχέσεις. Οι τάξεις μου ήταν για επίπεδο αποφοίτων.

Είδα ένα βίντεο από το Συνέδριο για την Αποκάλυψη, τη συνέντευξη τύπου του Disclosure Project, και αυτό πραγματικά με ταρακούνησε. Απλά δεν είχα ιδέα ότι υπήρχαν τέτοιου είδους πληροφορίες εκεί έξω. Πριν από αυτό, πάντα σκεφτόμουνα ότι υπήρχε εξωγήινη ζωή αλλά ξέρεις , κάποια μέρα στο μέλλον, θα μας πλησιάσουν και ουάου, όλος ο κόσμος θα αλλάξει.

Έτσι όταν είδα την συνέντευξη τύπου, ο κόσμος μου κάπως γκρεμίστηκε, αναφορικά με το πώς κατανοούσα τις διεθνείς σχέσεις και τι συνέβαινε στον κόσμο.

Έτσι ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανα ήταν να προβάλω το βίντεο της συνέντευξη τύπου σε μια τάξη. Το μάθημα ήταν: Οι Θεωρίες των Συγκρούσεων, της Βίας και του Πολέμου και το έδειξα στη τάξη, σε 25 απόφοιτους μαθητές• πολύ προοδευτικοί, φιλελεύθεροι φοιτητές Καλών Τεχνών σε Αμερικάνικο πανεπιστήμιο. Τους έδειξα τη συνέντευξη τύπου και μετά τους είπα : Τι νομίζετε; Και ρώτησα τους φοιτητές : Λοιπόν, σε αντιστοιχία με τη στοίχιση. Θα υπάρξει μια γραμμή στα εντελώς δεξιά. Αν συμφωνείτε έντονα ότι η ταινία είναι αληθινή, τότε θα μετακινηθείτε στα δεξιά. Αν διαφωνείτε έντονα μαζί της, θα μετακινηθείτε στα αριστερά. Κι αν είστε κάπως ουδέτεροι, θα μείνετε στη μέση.

Έτσι τους ζήτησα να χωριστούνε, που ακριβώς βρίσκονται σ’ αυτές τις γραμμές. Και από τους 25 φοιτητές, δύο συμφώνησαν, ο ένας έντονα και ένας σχεδόν συμφώνησε ότι η ταινία έλεγε την αλήθεια ότι οι μαρτυρίες ήταν έγκυρες, οι υπόλοιποι 23 είτε διαφώνησαν ή ήταν κάπως ουδέτεροι με αυτήν.

Και αυτό με σοκάρισε, γιατί βασικά έβλεπα ότι οι φοιτητές πανεπιστημίου δεν ήταν έτοιμοι να αποδεχτούν ότι οι πληροφορίες ήταν πραγματικές. Απλά απάντησαν με πολλές τυπικές αντιδράσεις : Το κάνουν στα ψέματα, πως ξέρουμε ότι είναι αληθινό; Το CNN θα το έλεγε αν ήταν αληθινό. Έτσι αυτό ήταν πολύ σημαντικό και μου άνοιξε τα μάτια.

Και βρήκα ότι και η πρυτανεία δεν ενθουσιάστηκε και πολύ με αυτό το θέμα. Και αυτό οδήγησε στην απομάκρυνση μου από το πανεπιστήμιο και μελετώ την Εξωπολιτική από τότε, η οποία για μένα, πραγματικά προϋποθέτει, να κοιτάζουμε προς σε τρεις διαφορετικές διαδικασίες, ή τρία διαφορετικά πράγματα. 

Πρέπει να κοιτάζουμε προς: Ποιοι έχουν τον κυριότερο ρόλο, ή τα άτομα που ασχολούνται με την ερώτηση για την εξωγήινη ύπαρξη ζωής; Έτσι ρίχνουμε μια ματιά στους ρόλους που έπαιξαν οι πρόεδροι - ο Τρούμαν, ο Άισενχαουερ, ο Κένεντυ και οι υπόλοιποι - πως αντιμετώπισαν το θέμα της εξωγήινης ζωής.

Δεύτερον ρίχνουμε μια ματιά στους οργανισμούς. Ποιοι είναι οι κύριοι οργανισμοί που εμπλέκονται σ’ αυτό το θέμα; Έτσι, αμέσως βρίσκουμε μπροστά μας, τις διάφορες υπηρεσίες κατασκοπείας, ειδικά την ΣΙΑ με την Αντικατασκοπεία, το Εθνικό Γραφείο Παρακολούθησης (NRO), και την Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας (NSA). Έτσι, αυτές είναι μερικές από τις υπηρεσίες.

Και μετά είδα ποιες είναι οι διαδικασίες που εμπλέκονται εδώ; Μερικές από τις διαδικασίες είναι για να διατηρείται η μυστικότητα, να διατηρείται ένα ψυχολογικό πρόγραμμα πολέμου για δυσφήμηση, για τη γελοιοποίηση της όλης ερώτησης στη κοινή γνώμη, και επίσης, για να χρηματοδοτούν αυτά τα σχέδια, τα οποία διαδραματίζονται πίσω από τις σκηνές.

Λοιπόν, αυτές είναι οι ερωτήσεις και τα θέματα τα οποία με ενδιαφέρουν πολύ. Το κάνω αυτό εδώ και οκτώ χρόνια τώρα και ακόμη μαθαίνω και ακόμη βρίσκω πράγματα που με εκπλήσσουν. Έτσι, είναι στ’ αλήθεια ένα εκπληκτικό πεδίο.

Όσα περισσότερα χρόνια ασχολείσαι μ’ αυτό, τόσα πιο πολλά θέματα για τα οποία δημιουργούνται ερωτήσεις. Δεν έχω φτάσει ακόμη στο σημείο στο οποίο θα νιώσω ότι έχω κατανοήσει μια ολοκληρωμένη εικόνα (της πραγματικότητας).

ΜΡ: Πολύ σωστά ! Όσα πιο πολλά μαθαίνεις, τόσο λιγότερα γνωρίζεις! [γελάει]
Σ’ ευχαριστούμε.  Άλφρεντ; 

ΆΛΦΡΕΝΤ ΓΟΥΈΜΠΡΕ (ΑΓ): Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Όπως έχω πει, είμαι ένας φουτουριστής, ένας ακτιβιστής  και δικηγόρος.

ΚΚ: Είσαι ο Δρ. Άλφρεντ Γουέμπρε;

ΑΓ: Ξέρετε, πάντα νόμιζα ότι οι δικηγόροι προσπαθούσαν να αποκτήσουν ένα ψεύτικο PhD; [η Κέρρυ γελάει] Γιατί πήρα ένα LLB και ο Δικηγορικός Σύλλογος άλλαξε όλα τα νομικά πτυχία σε JD. Έτσι, τεχνικά είμαστε όλοι οι δικηγόροι..δόκτορες; Δόκτορας; τι νομίζεις;

ΣΜ: Ώστε είσαι ένας Δόκτορας της Νομικής, το οποίο ακούγεται καλύτερα.

ΑΓ: Ναι, είμαι ένας Δόκτορας της Νομικής, αλλά νομίζω ότι είναι κάποιου είδους παραπλάνηση. [γέλια] Αυτός είμαι κατά κάποιο τρόπο. Πάντα αμφισβητώ τα πράγματα και λοιπόν…

νομίζω ότι ο Στηβ, έδωσε στ’ αλήθεια ένα είδος συνυφασμένου ιστορικού του τι έχει συμβεί τα τελευταία δέκα χρόνια της Εξωπολιτικής .

Ο λόγος που έχω έρθει σ’ αυτό το συνέδριο είναι στ’ αλήθεια για να μιλήσω για τα επόμενα δέκα ή έντεκα χρόνια, και αυτό είναι αναφορικά με (το τι θα φέρουν) οι μεγαλύτεροι αστρονομικοί και κοσμικοί κύκλοι που θα συμβούν – μ’ ένα εκπληκτικό συγχρονισμό -  που θα υπηρετούσαν σαν μηχανές ή προωθητές στη διαδικασία της Αποκάλυψης, και σε μεγαλύτερο βάθος, στη διαδικασία της μεταμόρφωσης της πραγματικότητας μας και της πραγματικότητας όλων των ζωντανών υπάρξεων, νομίζω,

 η οποία περιλαμβάνει ζώα, φυτά και πετρώματα…[γελάει] σύμφωνα με κάποιους από σας.
Θέλω μόνο να φέρω όλη αυτή τη κοσμική συνειδητότητα εδώ γιατί νομίζω αυτό είναι πραγματικά που είναι σχετικό με την Αποκάλυψη και αυτό θα τροφοδοτήσει την Αποκάλυψη θα είναι μια διαδραστική ανύψωση της συνειδητότητας του..

..και βλέπω ένα κύριο εκεί πίσω που παραμένει χωρίς όνομα, ο οποίος λέει :  Ναι !

Έτσι, μόνο λεπτομερειακά, μιλάμε για τον ηλιακό κύκλο-24 από το 2009 μέχρι το 2020, με ανώτατο ηλιακό όριο δραστηριότητας μεταξύ 2012 μέχρι 2013. Και σύμφωνα με το Δείκτη της Ανθρώπινης Διεγερσιμότητας, αυτό πάει πίσω μέχρι το 500 π.χ., γνωρίζουμε ότι όλες οι επαναστάσεις, οι πόλεμοι, οι εξεγέρσεις και οι θεμελιώδεις επιλύσεις καταστάσεων στη κοινωνία συμβαίνουν κατά τη περίοδο του ανώτατου ηλιακού ορίου δραστηριότητας, και το οποίο η ΝΑΣΑ μας πληροφορεί ότι θα είναι το Μάιο του 2013.

Έτσι σε γενικές γραμμές, μας περιμένουν πολύ έντονες εξελίξεις. Αν θέλουμε να αλλάξουμε συντελεστές με ένα θετικό τρόπο, τώρα είναι η ώρα να βγάλουμε έξω τα σχέδια μας, όπως λέει και ο Δρας. Μπομπ Ντην. [γέλια]

Ένας άλλος κύκλος είναι ο κύκλος του Μάτριξ της Επιτάχυνσης του Χρόνου, για τον οποίο ο Δρας. Καρλ Γιόχαν Κάλεμαν και η Μπάρμπαρα Χαντ Κλόου, μια συνάδελφος μου που ζει στο Βανκούβερ του Καναδά, επίσης μιλάνε σχετικά. Και αυτό είναι όταν ο χρόνος επιταχύνεται, ο δείκτης της αλλαγής επιταχύνεται• και ο δείκτης της συνειδητότητας μας επιταχύνεται.

Και θα υπάρξουν, πιθανώς, σύμφωνα με αυτή τη θεωρία, 20 φορές περισσότερες αλλαγές στο έτος 2011 από αυτές που υπήρξαν ανάμεσα στο 1999, όταν άρχισε το ιντερνέτ, μέχρι το ξεκίνημα του 2011. Έτσι αυτό θα είναι το παρασκήνιο για το πώς θα συμβεί η Αποκάλυψη. 

Και τελικά, υπάρχουν οι μεγάλοι γαλαξιακοί και κοσμικοί κύκλοι, κάτι σαν τη πηγή των σκέψεων μας, της πραγματικότητας μας, του DNA μας, επίσης και των αστέρων, η μαύρη τρύπα στο κέντρο του γαλαξία μας - οι περισσότεροι γαλαξίες έχουν μαύρες τρύπες - και πως αυτό θα προγραμματίσει το υπόλοιπο 97% του άχρηστου DNA μας  στα επόμενα χρόνια, ώστε να γίνουμε πιο ικανοί να αλληλεπιδρούμε μεταξύ μας και μ’ αυτό τον τρόπο αυτά τα πράγματα να αποκαλυφθούν.

Έτσι προσβλέπω γι αυτή τη διαδικασία και τη διαδικασία του Σαββατοκύριακου.

ΜΝ: Πολύ ωραία !

ΜΡ: Ευχαριστούμε Άλφρεντ. Θέλω μόνο να πω ότι αυτή η ιδέα του Δείκτη της Ανθρώπινης Διεγερσιμότητας - απλά νομίζω ότι είναι ένα υπέροχο όνομα, το λατρεύω - Το παίρνω πολύ στα σοβαρά. Αλλά για μένα, είναι κάπως: Πόσο κατάλληλο είναι αυτό; Πόσο ενθουσιασμένοι είμαστε όλοι τώρα; Ξέρεις, και που θα καταλήξει αυτό;

ΚΚ: Εντάξει. Λοιπόν ηρέμησε τώρα αμέσως. [γέλια]

ΜΡ: Α..ενθουσιάζομαι πάρα πολύ.

ΚΚ: Ενθουσιάζεσαι πάρα πολύ. Και ας παρουσιάσουμε..

ΜΡ: Τον Νικ(Πόουπ).

ΝΙΚ ΠΌΟΥΠ (ΝΠ): Εντάξει, εγώ είμαι απλά ο Νικ Πόουπ --  όχι δόκτορας, τίποτα τέτοιο. Το ιστορικό μου είναι από τη κυβέρνηση, τη Βρετανική κυβέρνηση. Εργάστηκα για το Υπουργείο Αμύνης για 21 χρόνια. Έκανα επτά ή οκτώ δουλειές σε κείνη τη περίοδο και αυτή που με οδήγησε να κάθομαι σ’ αυτό το τραπέζι είναι αυτή που έκανα από το 1991 μέχρι το 1994, όταν ήμουν υπεύθυνος για την έρευνα και τη πραγματογνωμοσύνη του φαινομένου των ΑΤΙΑ για τη Βρετανική κυβέρνηση.

Η εργασία ήταν να ερευνηθούν οι διακόσιες ή τριακόσιες εμφανίσεις από ΑΤΙΑ που είχαμε κάθε χρόνο, για να διαπιστωθεί αν ήταν ήδη σημαντικά για την άμυνα, το οποίο κάπως έξυπνα, σε κυβερνητικούς όρους είναι κάτι που στη πραγματικότητα ποτέ δεν καθορίσαμε ίσως να επανέλθουμε σ’ αυτό αργότερα. 

Τέλος πάντων, η γνώμη μου σ’ αυτά ήταν ότι τα περισσότερα από αυτά τα πράγματα φυσικά, κατέληξαν να είναι λάθος ταυτοποιήσεις. Υπήρχαν πολλές υποθέσεις όπου αυτές οι παρατηρήσεις έγιναν από πιλότους και αστυνομικούς, υποθέσεις που εμφανίστηκαν σε ραντάρ, να εκτελούν ταχύτητες και ελιγμούς που φαινόταν να είναι υπεράνω απ’ ότι είχαμε εμείς στη κατοχή μας, συμπεριλαμβανομένων πρωτοτύπων αεροσκαφών  και τηλεκατευθυνόμενων αεροσκαφών.

Έτσι, η στάση μου απέναντι στο φαινόμενο των ΑΤΙΑ είναι ότι, νομίζω,  ότι κι αν είναι - και δεν είμαι από αυτούς τους ανθρώπους που έχει μια ξεκάθαρη απάντηση - και είμαι σίγουρος ότι σ’ αυτή τη δουλειά δεν υπάρχουν ξεκάθαρες απαντήσεις. Νομίζω ότι ενδεχομένως να συμβαίνουν πολλά διαφορετικά πράγματα και πολλές φορές το ένα επικαλύπτει το άλλο.

Αλλά η στάση μου είναι, όποια κι αν είναι η φύση αυτού του φαινομένου, ή των φαινομένων, πιστεύω ότι δημιουργεί κάποια ενδιαφέροντα και σημαντικά θέματα, σχετικά με την άμυνα και εθνική ασφάλεια και τη διατήρηση τους. Και άλλα θέματα επίσης, για τα οποία άλλοι πιο κατάλληλοι από μένα, πρόκειται να συζητήσουν στις κοινωνικές επιπτώσεις, τις κοινωνιολογικές επιπτώσεις. Αυτό δεν είναι όμως το δικό μου πεδίο.

Αυτό για το οποίο είμαι εδώ πραγματικά για να μιλήσω σ’ αυτό το συνέδριο, είναι κάτι που συμβαίνει εδώ και ενάμισι χρόνο περίπου - το συνεχιζόμενο πρόγραμμα της Βρετανικής κυβέρνησης ώστε να αποχαρακτηριστεί και να διατεθεί στα Εθνικά Αρχεία, όλο το Βρετανικό αρχειακό υλικό σχετικά με τα ΑΤΙΑ, που πάει πίσω μέχρι τη δεκαετία του ’50 μέχρι και σήμερα. Έτσι είναι μια ενδιαφέρουσα χρονική στιγμή για το Ενωμένο Βασίλειο και αυτή η ιστορία κυκλοφόρησε σ’ όλο τον κόσμο.

Έφυγα από το Υπουργείο Άμυνας το 2006. Τώρα εργάζομαι ως ελεύθερος δημοσιογράφος και ως σχολιαστής στα μέσα ενημέρωσης,  όχι μόνο στα ανεξήγητα αλλά και στις θεωρίες συνομωσίας, και σε μερικά πολιτικά, όπως και αμυντικά θέματα. Αυτός είμαι εγώ.

ΜΡ: Πολύ ωραία, μ’ αρέσει !

ΜΝ: Μπορώ να κάνω μια ερώτηση παρακαλώ;

ΝΠ: Βέβαια !

ΜΝ: Το υλικό που έχει γνωστοποιηθεί μέχρι τώρα - και υποθέτω ότι το έχετε ελέγξει, το έχετε κοιτάξει, το έχετε διαβάσει - υπάρχει τίποτε που να αξίζει το κόπο; [η Κέρρυ γελάει]

ΝΠ: Ναι, υπάρχει. Νομίζω αυτό που δεν υπάρχει.. επιτρέψτε μου να το απαντήσω αυτό από την ανάποδη. Δεν υπάρχει - και δεν το λέω αυτό με υποτιμητικό τρόπο - και είναι ένα πετυχημένο και λογικό κομμάτι που έχω χρησιμοποιήσει πριν - δεν υπάρχει ένα διαστημόπλοιο στη ντουλάπα με αδιάσειστες ενδείξεις.

Λέγοντας αυτό, υπάρχουν αρκετές τέτοιες υποθέσεις και το ανέφερα αυτό όταν είπα ότι εμφανίστηκαν σε ραντάρ να εκτελούν αρκετά εκπληκτικές ταχύτητες, σε πολλές αστυνομικές υποθέσεις, και πολλές στρατιωτικές υποθέσεις. 

Αυτή που ξεχώρισε πραγματικά, και το συζήτησα και στο Fox News, μεταξύ άλλων, ήταν η υπόθεση του Μίλτον Τόρες, ενός πιλότου μαχητικού (αεροσκάφους), ο οποίος το 1957 ενώ ήταν αμερικανός πιλότος της αεροπορίας των ΗΠΑ με μετάθεση στο Η. Βασίλειο, είχε πάρει διαταγή να καταρρίψει ένα ΑΤΙΑ, πάνω από τη στεριά στο Η. Βασίλειο. Αυτή είναι η υπόθεση που θα συζητήσω με λεπτομέρειες σ’ αυτό το συνέδριο.

ΠΧ: θέλω να προσθέσω ότι πήρα συνέντευξη, ως δημοσιογράφος από τον Μίλτον Τόρες. Αυτό για να φανεί, ότι ναι, πήρε διαταγή να καταρρίψει ένα ΑΤΙΑ το ’57,και ότι υπάρχουν δηλαδή διαταγές τέτοιων καταρρίψεων.

Αλλά αυτό που είδα σε ανθρώπινο επίπεδο και αυτό επίσης είναι ένα μέρος της Εξωπολιτικής, είναι ότι ήταν πολύ συγκινημένος όταν διηγούταν αυτή την ιστορία. Την είπε στο Συνέδριο Εξωπολιτικής με τον Νικ(Πόουπ), στο Συνέδριο Εξωπολιτικής του Στήβεν Μπάσετ τον Απρίλιο.

Αλλά σαν δημοσιογράφος, όταν του πήρα τη συνέντευξη, ήταν πολύ συγκινημένος, γιατί ο πατέρας του είχε πεθάνει πριν δύο χρόνια, και αυτός το είχε κρατούσε μυστικό τόσο πολύ καιρό. Άρχισε να κλαίει και ήταν πολύ συγκινημένος.

Αυτοί οι άνθρωποι κρατούσαν τα μυστικά για πολύ καιρό, μέχρι το Υπουργείο Αμύνης να απελευθερώσει αυτούς τους φακέλους. Είναι ένα μεγάλο βάρος και υπάρχουν πάρα πολλοί από αυτούς. Νομίζω ότι περισσότερες χώρες πρέπει να απελευθερώσουν αυτούς τους φακέλους.

ΜΡ: Και ήδη συμβαίνει αυτό.

ΚΚ: Βέβαια.

ΜΡ: Συμβαίνει.

ΚΚ: Λοιπόν, η Αποκάλυψη…αυτό είναι με το οποίο είναι όλα σχετικά.

ΜΝ: Μήπως ποτέ το Υπουργείο Αμύνης, πήρε θέση σχετικά με τα απομνημονεύματα του Πήτερ Χόρσλυ, όταν είπε ότι πέρασε ένα απόγευμα πίνοντας τσάι με ένα εξωγήινο; Και ο Πήτερ Χόρσλυ ήταν ένας απόστρατος Πτέραρχος.

ΝΠ: Πράγματι. Το Υπουργείο Αμύνης, όσο μπορώ να πω εγώ, έκανε κάποιες προσπάθειες, θα μπορούσαμε να πούμε, να ενημερώσει ενάντια του. Με άλλα λόγια, μια δήλωση κατέληξε στα μέσα ενημέρωσης, η οποία ήταν - και το αναφέρω αυτό από μνήμη -- αλλά ήταν κάπως έτσι: Πόσο ατυχές ότι ένας άνδρας, που είχε τοποθετηθεί στη Διοίκηση Κρούσης, σε τέτοιο επίπεδο, και είχε το δάχτυλο του κοντά στο πυρηνικό κουμπί, έβλεπε εξωγήινους. Έτσι, στο παρασκήνιο τον υποτιμούσαν.

ΜΝ: Δεν είναι αυτό θλιβερό;

ΝΠ: Είναι θλιβερό και ασεβές.

ΚΚ: Είναι ασεβές.

ΝΠ: Και φυσικά, εννοώ, το άλλο σημαντικό πράγμα είναι, φυσικά, ότι αυτό το άτομο, όπως συμβαίνει συνήθως – λοιπόν, πάντα συμβαίνει αυτό σε τέτοιες καταστάσεις – ποτέ δεν δίνουν το όνομα τους. Απλά τον ανάφεραν ως μια πηγή του Υπουργείου Αμύνης.

ΒΝ: Α, χα.

ΝΠ: Μια υψηλόβαθμη πηγή από το Υπουργείο Αμύνης μας είπε…

ΜΝ: Ο Πήτερ Χόρσλυ ήταν ένας από τους καλύτερους μας. Ήταν ένας πτέραρχος. Και εγώ θα πίστευα ότι θα έδιναν σημασία και θα έδειχναν κάποιο σεβασμό στη γνώμη του.

ΝΠ: Όχι, αυτοί μόνο…χρησιμοποίησαν τη γνωστή ατάκα, η οποία είναι: Ας προσθέσουμε ένα σχεδόν υποτιμητικό σχόλιο, και να δούμε αν μπορούμε να βάλουμε τη φράση, μικρά πράσινα ανθρωπάκια, κάπου εκεί μέσα και ας ελπίσουμε ότι όλοι ότι η ζωή θα συνεχιστεί.

ΜΝ: Σ’ ευχαριστώ. Χαίρομαι που το έχουν αυτό σε φιλμ.

ΜΡ: Εντάξει, σ’ ευχαριστώ. Μπομπ, Ρομπ;

ΡΌΜΠΕΡΤ ΦΛΆΙΣΕΡ (ΡΦ): Ναι!

ΜΡ: …περιμένεις πολύ υπομονετικά.

ΚΚ: Πες μας το ονοματεπώνυμο και το ιστορικό σου.

ΡΦ: Εντάξει, το όνομα μου είναι Ρόμπερτ Φλάισερ. Είμαι ο ιδρυτής και ο συντονιστής της Εξωπολιτικής στη Γερμανία και είναι μεγάλο προνόμιο να κάθομαι σ’ αυτό το τραπέζι, μαζί με τόσο λαμπρές διάνοιες.

Έχω μελετήσει πολύ και έχω διαβάσει πολλά πράγματα, που εσείς έχετε αναφέρει, και πρέπει να πω, ότι είμαι τόσο περίεργος, να δω πως όλα αυτά πρόκειται να εξελιχθούν. Θα το κάνω σύντομο, μιας και δεν έχω ούτε ένα μικρό μέρος από το ιστορικό που έχετε όλοι εσείς.

Ήρθα σε επαφή με αυτό το πεδίο όταν ήμουν 16 ετών όταν γνώρισα για πρώτη φορά το συγγραφέα, Έρικ Φον Ντένικεν, ο οποίος έγραψε το Chariots of the Gods το 1968 ή περίπου. Και γίναμε φίλοι και λοιπά, βρισκόταν στη περιοχή μου και τον συνάντησα και είχαμε συζητήσεις και συνομιλίες.

Περάσαμε ώρες καθισμένοι στο γρασίδι μιλώντας για το θεό και τον κόσμο και τους εξωγήινους. Ήταν πολύ συναρπαστικό για μένα στην ηλικία των 16.

Έτσι, ξέρετε, μου κίνησε τη περιέργεια σχετικά με τι άλλο υπήρχε εκεί και δεν θα ήταν σημαντικό για όλους μας να το μάθουμε; Και γιατί δεν υπάρχει στα μέσα ενημέρωσης;

Έτσι άρχισα τη καριέρα του δημοσιογράφου. Από μικρή ηλικία άρχισα να εργάζομαι σε μια τοπική εφημερίδα. Μετά έγινα παρουσιαστής σε μια τοπική τηλεοπτική εκπομπή. Και έτσι συνέχισα να εργάζομαι σ’ αυτό το πεδίο και πήρα το πτυχίο του πανεπιστημίου την ίδια περίοδο.

Τότε, πριν πέντε χρόνια, νομίζω, σταμάτησα να δουλεύω για τη τηλεόραση, γιατί τελικά κατάλαβα το λόγο γιατί αυτά τα σημαντικά πράγματα που συζητούμε εδώ - τα οποία είναι η εξωγήινη παρουσία και η ελεύθερη ενέργεια και η συνειδητότητα.

Γιατί δεν υπάρχουν αυτά στα μέσα ενημέρωσης; Δεν είναι εξαιτίας των ανθρώπων που είναι εκεί -- αυτοί ποτέ δεν σκέφτονται να τα βάλουν αυτά στα μέσα ενημέρωσης - όχι, είναι επειδή δεν έχουν την ευκαιρία να το κάνουν αυτό, γιατί απλά η τηλεόραση δεν είναι το σωστό μέσο για να το κάνουν αυτό. Ο κόσμος δεν το θέλει αυτό στη τηλεόραση, γιατί η τηλεόραση παίζει κάποιο είδος ελέγχου στη κοινωνία μας, ένα κάποιο είδος λειτουργίας ελέγχου.

Έτσι, σταμάτησα να εργάζομαι για τη τηλεόραση όταν βρέθηκα μπροστά σε κάποιο μηχανισμό ελεύθερης ενέργειας, και έκανα μια τηλεοπτική εκπομπή γι αυτό, και δεν μου επέτρεψαν  να τη παρουσιάσω• στη πραγματικότητα ποτέ δεν θα επέτρεπαν κάτι τέτοιο.

Μετά από μερικά χρόνια, επίσης έπεσα πάνω στη συνέντευξη τύπου του Disclosure Project στο ιντερνέτ και αυτό κάπως πυροδότησε ξανά τη περιέργεια μου σ’ αυτό το πεδίο γιατί σκέφτηκα: Τι στο.., ξέρετε..[γελάει]

Είναι αδύνατο, ότι στα μέσα ενημέρωσης, πάντα να ακούς για μετεωρολογικά μπαλόνια και οτιδήποτε άλλο και από την άλλη να υπάρχουν όλοι αυτοί οι πολύ αξιόπιστοι - στρατιωτικοί μάρτυρες και άνθρωποι εκ των έσω --  όπως όλοι εσείς που κάθεστε σ’ αυτό το τραπέζι -- πως είναι δυνατό να μην έχω ακούσει ποτέ γι αυτά;

Έτσι αναρωτήθηκα, τι μπορώ να κάνω; Κι έτσι ίδρυσα την Εξωπολιτική της Γερμανίας, η οποία είναι, όπως είπε και ο Στήβεν, μια ομπρέλα για όλα τα είδη δραστηριοτήτων αυτού του πεδίου τα οποία είναι αναγκαία για να δοθεί σ’ αυτό το θέμα δημοσιότητα. Είναι ένα τεράστιο πεδίο, υπάρχουν οι χειροπιαστές αποδείξεις, το κουκούλωμα και η Αποκάλυψη.

Αλλά, αυτό που με ενδιαφέρει, είναι -- και αυτό είναι το δικό μου προσωπικό ενδιαφέρον σ’ αυτό-- είναι το γεγονός ότι αυτά τα σκάφη εμφανίζονται και εξαφανίζονται, δείχνει ότι η πραγματικότητα μας είναι πολύ πιο ανώτερη απ’ ότι πιστεύουμε ότι είναι. Δεν είναι μόνο οι τρεις διαστάσεις, συν ο γραμμικός χρόνος. Όχι, είναι πολύ περισσότερο απ’ αυτό. Και ήθελα να ανακαλύψω: Τι είναι;

Και, αν αυτοί οι εξωγήινοι επισκέπτες έχουν τιθασεύσει αυτές τις διαστάσεις -- αυτές τις ανώτερες διαστάσεις ή συμπληρωματικές διαστάσεις ή πως θέλεις να τις ονομάσεις -- τι σημαίνει αυτό για τα επίπεδα της συνειδητότητας τους; Πως σκέπτονται; Ποια επίπεδα συνειδητότητας θα πρέπει να μπορούν να υιοθετούν - για να μπορούν να  τιθασεύουν, αυτές τις διαστάσεις; Και τι θα σήμαινε για μας αν κατανοούσαμε το πώς σκέπτονται;

Ή να το θέσω διαφορετικά, πιο θα ήταν το επόμενο επίπεδο στην εξέλιξη της ανθρώπινης συνειδητότητας; Γιατί μπορούμε να υποθέσουμε, ότι,  και εμείς επίσης μπορεί να έρθουμε αντιμέτωποι με αυτές τις άλλες διαστάσεις αργά ή γρήγορα. Έτσι, αυτό είναι το οποίο με ενδιαφέρει πραγματικά.

Αλλά αυτό που μ’ ενδιαφέρει ακόμη πιο πολύ είναι το θέμα της συνειδητότητας και είμαι αρκετά πεπεισμένος ότι όλα είναι, τελικά, είναι όλα σχετικά με τη συνειδητότητα. [στον Μπράιαν] Ναι, παρακαλώ.

ΜΌΛ: Ναι, αυτό που ήθελα να πω είναι: Ναι, οι τελευταίες έρευνες που έχουν γίνει ανάμεσα σε ανθρώπους είναι η απίστευτη δύναμη της θετικής πρόθεσης, ότι άνθρωποι που έρχονται μαζί σε ομάδες με μια πρόθεση μπορούν πραγματικά να αλλάξουν τη πραγματικότητα.

Είναι ενδιαφέρον που έχετε αυτά τα δύο παράλληλα μονοπάτια να ακολουθούν τη πορεία τους. Το ένα είναι η επιστήμη, πολύ καλή επιστήμη, που διεξάγεται εδώ στη Γη από πανεπιστημιακούς επιστήμονες και την ίδια ώρα, έχετε το θέμα των Εξωγήινοι-ΑΤΙΑ-Αποκάλυψη και τα δύο είναι περιπλεκόμενα, γιατί το θέμα των Εξωγήινων/ΑΤΙΑ μας οδηγεί ξεκάθαρα προς αυτό.

Πρέπει να το γνωρίζουμε αυτό και χρειαζόμαστε όλη τη βοήθεια που μπορούμε να βρούμε, από ανθρώπους εκτός πλανήτη ή εντός πλανήτη, λειτουργώντας ενάντια στα σχέδια των κρυφών επιχειρήσεων (Black Ops), και λειτουργώντας ενάντια σ’ αυτά τα φρικτά σχέδια, μπορούμε στ’ αλήθεια να γιατρέψουμε τον πλανήτη. Μπορούμε να έχουμε ένα βιώσιμο μέλλον.

Έτσι, κατά τη δική μου άποψη, είμαι ευγνώμων να βρίσκομαι εδώ ανάμεσα σας και να μπορώ να αλληλεπιδρώ μ’ αυτό τον τρόπο.

ΜΡ: Αυτό ήταν υπέροχο Μπράιαν, σ’ ευχαριστώ, σ' ευχαριστώ  πάρα πολύ. Άσε με να πω κάτι εδώ [στη Κέρρυ] και θα σ’ αφήσω να έχεις το τελευταίο λόγο.

ΚΚ: Απολύτως

ΜΡ: Για μένα, το να έχω αυτού του είδους συνέδριο μερικές φορές μου θυμίζει μια ομάδα ψαράδων σ' ένα μικρό νησί στον Ειρηνικό Ωκεανό, που κάθονται δίπλα στη φωτιά και προσπαθούν να κατανοήσουν εάν υπάρχει κάποιος άλλος στο κόσμο. Και τι είναι αυτά τα αστεία, γυαλιστερά πράγματα που παρατηρούν στον ουρανό; Πιστεύεις ότι είδα κάτι στον ουρανό; Είναι όπως: Τι είναι αυτό το πράγμα; Είναι αληθινό ή όχι;

Το επίπεδο της εξέλιξης που έχουμε ρωτώντας αυτές τις ερωτήσεις μπορεί να μην έρχεται ούτε κοντά στο επίπεδο της εξέλιξης που απαιτείται για να μπορούμε να μάθουμε τις απαντήσεις. Αυτό είναι ένα γεφύρωμα, νομίζω, στον κόσμο της Εξωπολιτικής.

Γιατί, ενώ αυτοί οι νησιώτες γύρω από τη φωτιά στον Νότιο Ειρηνικό μπορεί να διαφωνούν μεταξύ τους για το αν είναι μόνοι τους στο κόσμο και τι είναι αυτά τα μεταλλικά πράγματα που μερικοί άνθρωποι λένε ότι βλέπουν στον ουρανό, αυτό που στ’ αλήθεια έχουμε ενδιαφέρον - υποθέτοντας ότι υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι στο κόσμο και υποθέτοντας ότι πετάνε με αυτά τα μεταλλικά πράγματα στον ουρανό-ποια είναι τα σχέδια τους;

Τι κάνουν με το κόσμο; Τι κάνουν με τον κόσμο μας; Τι είναι αυτό που μπορεί να κάνουνε, το οποίο πρέπει να γνωρίζουμε στο μικρό μας νησί; Τι είναι όλα αυτά, και ποιοι είμαστε, και πως βρεθήκαμε εδώ αρχικά;

Και αν κοιτάξουμε τις πολιτικές επιπτώσεις του, οι ερωτήσεις είναι τεράστιες, και πιο πάνω απ’ όλες τις ερωτήσεις που μπορεί να βάλει κάποιος - δεν ξέρω - σε ένα άρθρο στα μέσα ενημέρωσης: Είναι πιθανό ότι οι εξωγήινοι υπάρχουν στ’ αλήθεια; 

Είναι σαν, έλα τώρα, αυτό είναι δεδομένο! Αλλά ποιοι είναι; από πού είναι; Από πού είναι; και τι κάνουνε; Ποια είναι η θέση μας στο σύμπαν και τι χρειάζεται να γνωρίζουμε με σκοπό να κατανοήσουμε αυτά τα πράγματα;

Τι γνωρίζουν οι κυβερνήτες και οι πολιτικοί μας και η αντικατασκοπεία που δεν μας το έχουν φανερώσει; Και γιατί δεν μας το έχουν φανερώσει;

Πιστεύω ότι το κίνημα για την Εξωπολιτική προσπαθεί να εξερευνήσει αυτά τα θέματα και αυτή είναι μια από τις κατευθύνσεις στην οποία, νομίζω, θα ήθελα όλη αυτή η συζήτηση να καταλήξει.

Πριν παρουσιάσω τη συνάδελφο μου, Κέρρυ Κάσσιντυ, θέλω να πω ότι πολλοί άνθρωποι εδώ έχουν μιλήσει για τη συνέντευξη τύπου του Στήβεν Γκρηρ από το Disclosure Project και θυμάμαι ακριβώς που βρισκόμουν όταν συνέβη αυτό.

Οδηγούσα σε ένα δρόμο στη Σκωτία στις δύο η ώρα το πρωί περίπου και αυτό ακουγόταν από το ράδιο του αυτοκινήτου ζωντανά από το Ραδιόφωνο του BBC. Ήμουν τόσο έκπληκτος που σταμάτησα το αυτοκίνητο για να το ακούσω, γιατί δεν γνώριζα αν το όλο θέμα ήταν απλά ένα αστείο. Τότε αντιλήφθηκα ότι ήταν αληθινό, και ήταν ζωντανή αναμετάδοση. Και σκέφτηκα: Αυτό είναι υπέροχο! Αυτό τώρα θα φέρει τον κόσμο πάνω κάτω. Ήταν εξαιρετικό αυτό που έκανε ο Στήβεν Γκρηρ. 

Θα ήθελα να ήταν εδώ απόψε γιατί θέλω να το ομολογήσω μπροστά του αυτό. Ήταν μια απίστευτη πράξη.

Τότε πολλοί από μας περίμεναν αυτό που θα ερχόταν μετά, τι θα συνέβαινε μετά από αυτό. Ποια κατεύθυνση θα έπαιρνε το Disclosure Project μετά από αυτό το απίστευτο κατόρθωμα που κατόρθωσαν  στις δημόσιες σχέσεις;

Ένα από τα πράγματα που συνέβησαν ενώ περιμέναμε ήταν ότι η Κέρρυ Κάσσιντυ άρπαξε μια απλή βιντεοκάμερα, που είναι όσο μεγάλη όσο αυτό το ποτήρι κρασί και απ’ ότι θυμάμαι και ξεκίνησε να πηγαίνει σε συνέδρια για τα ΑΤΙΑ και να μιλάει σ’ αυτούς, γιατί κάποιος έπρεπε να κάνει αυτή τη δουλειά.

Δεν έχει σημασία αν έχεις χρήματα, δεν έχει σημασία αν έχεις καλή τεχνολογία, αυτό που χρειάζεσαι είναι η πρόθεση να αρχίσεις να μιλάς στους ανθρώπους, γιατί αυτή είναι μια διαδικασία που, τελικά,  είναι σχετική με την επικοινωνία και αυτό είναι όλο. 

[στη Κέρρυ] Και είσαι μια ειδικός στην επικοινωνία. Έτσι τώρα θέλω να σε παρουσιάσω με αυτό. Μίλησε μας για το Πρότζεκτ Κάμελοτ.

ΚΚ: [γελάει] Λοιπόν, εντάξει, σ’ ευχαριστώ, Μπιλ. Αυτή ήταν μια όμορφη παρουσίαση. Προφανώς, εμείς είμαστε το Πρότζεκτ Κάμελοτ. Στη πραγματικότητα θα μείνουμε στο παρασκήνιο και θα κάνουμε τους διαιτητές.

Αλλά απλά για να παρουσιαστούμε ως διαιτητές, δημιουργήσαμε το Πρότζεκτ Κάμελοτ γιατί συναντηθήκαμε στο Λάφλιν και, στη πραγματικότητα, ο Μπιλ ήταν ένας από τους ανθρώπους που πήρα συνέντευξη. Ήταν από τους πρώτους που μου έδωσαν συνέντευξη, αν θέλετε.

Όταν του πήρα συνέντευξη για το θέμα του Σέρπο, ήμουν πολύ εντυπωσιασμένη από την ισορροπία του, από την ευκολία στη χρήση της γλώσσας, από τη κατά κάποιο τρόπο καλή του θέληση προς αυτό που εγώ γνώριζα ότι ήταν επιμελείς ερωτήσεις που του έθετα, κάπως σαν…

ΜΡ: Αυτό είναι ευφημισμός! [γελάει] 

ΚΚ: …ένα είδος ταλέντου σε χειρισμούς. Τα πήγε πολύ καλά με αυτό. Και όμως ήταν πολύ, πολύ ειλικρινής.

Δεν έπαιρνε πλευρές με κανένα, εκτός να πει ότι η ιστορία Σέρπο ήταν κάτι που ένιωθε αρκετά σημαντικό [ώστε] χρειαζόταν να συζητηθεί, χρειαζόταν να γίνει κατανοητό και να ερευνηθεί. Και ήταν εκεί να ενθαρρύνει σ’ αυτή τη διαδικασία.

Νομίζω ότι, από πολλές πλευρές, αυτό που έγινε όταν δημιουργήσαμε το Πρότζεκτ Κάμελοτ είναι ότι θέλαμε πραγματικά να επεκτείνουμε αυτό που ήταν η αρχική ώθηση του – υποθέτω θα μπορούσες να πεις ότι ήταν το Disclosure Project αρχικά – το οποίο ήταν να βγούμε έξω, να βάλουμε τη κάμερα μπροστά στο πρόσωπο κάποιου, να τους κάνουμε ερωτήσεις, και να αφήσουμε τους θεατές να αποφασίσουν. Αυτή ήταν η αποστολή μας από εκείνη τη μέρα και έπειτα.  

Το αποφασίσαμε αυτό στο Τίντατζελ. Πραγματικά συνδεθήκαμε εκεί. Συνδεθήκαμε με το παρελθόν του Βασιλιά Αρθούρου και τη Στρογγυλή Τράπεζα και την ιδέα μιας, όχι μιας ιεραρχίας, αλλά κάποιου είδους ουτοπίας στην οποία όλοι οι άνθρωποι ήταν ίσοι και όλες οι γνώμες θα ακούγονταν.

Αυτό είναι που θέλαμε να πετύχουμε με το Πρότζεκτ Κάμελοτ. Θέλαμε να επιτρέψουμε στη κάμερα και τη δύναμη του ίντερνετ να ενώσει αυτούς τους ανθρώπους. 

Ήταν ένα απίστευτο ταξίδι. Έχουμε πάει σε όλο τον κόσμο. Έχουμε πάρει συνέντευξη από τα πιο γοητευτικά, λαμπρά μυαλά, μπορώ να πω, που υπάρχουν στο πλανήτη αυτή τη στιγμή. Ήμασταν τυχεροί κατά αυτή την έννοια. 

Μερικοί από αυτούς τους ανθρώπους κάθονται γύρω σ’ αυτό το τραπέζι μαζί μας. Μερικοί βρίσκονται ανάμεσα στο ακροατήριο.

Έτσι ήταν πολύ συναρπαστικό. Ήταν πολύ δουλειά, σκληρή δουλειά. Μας δόθηκε τεράστια υποστήριξη από ακροατήρια σ’ όλο τον κόσμο. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε όλους, για την ώρα, γι’ αυτό το λόγο.

ΜΡ: Αυτή είναι μια γεφύρωση με την πιο πρόσφατη συνέντευξη από ένα καταμηνυτή. Δεν έχει δημοσιευτεί. Ακόμη περιμένουμε για την επιβεβαίωση για να το κάνουμε αυτό. Αυτή είναι με τον Πητ Πήτερσεν.

Του πήραμε μια συνέντευξη. Πριν από περίπου τέσσερις εβδομάδες, και είναι ένας άνθρωπος που είχε να πει μερικά εκπληκτικά πράγματα. Αυτή είναι τώρα η παρουσίαση μας σε ένα από τα κύρια θέματα αυτού του συνεδρίου.

ΚΚ: Ναι, ακριβώς. Αυτό που καλύπτουμε εδώ είναι στην αλήθεια η Αποκάλυψη. Και θέλω να πω ότι, κατά το πλείστο, αυτό που με το οποίο έχει σχέση πραγματικά είναι η αλήθεια. Αυτό είναι το επίκεντρο μας στο Πρότζεκτ Κάμελοτ, αλλά αυτό είναι επίσης το θέμα αυτού του συνεδρίου.

Πραγματικά προσπαθούμε να μπούμε στην ουσία του: Ποια είναι η αλήθεια; Τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος; Τι σημαίνει να είσαι ένα μέλος της Γαλαξιακής κοινότητας που περιλαμβάνει ανθρώπους και εξωγήινους, πλάσματα μεταξύ διαστάσεων, πλάσματα κάθε είδους, τοποθεσίες κάθε είδους, κάθε είδους επίπεδα [και] κάθε είδους διαστάσεις;

Και αν πάρουμε αυτή τη ολιστική άποψη και το γεγονός ότι είμαστε πολυδιάστατα όντα, ταυτόχρονα εδώ και σε πολλά άλλα μέρη. Είμαστε ταξιδιώτες στο χρόνο όλοι μας. Είμαστε εξωγήινοι όλοι μας. Και αυτά είναι οι προεκτάσεις αυτής της ιδέας.

Και για να γυρίσουμε πίσω στη συζήτηση…

ΜΡ: Τι είχε να πει ο Πητ Πήτερσεν;

ΚΚ: Ένα από τα θέματα για τα οποία μιλούσε σχετικά ο πρόσφατος καταμηνυτής μας ήταν το γεγονός ότι… Εντάξει, λοιπόν, υποτίθεται ότι εσύ θα μιλούσες γι’ αυτό το θέμα.

ΜΡ: Εγώ υποτίθεται ότι θα μιλήσω γι’ αυτό το θέμα; Εντάξει.

Αυτό που μας είπε ο Πητ Πήτερσεν, στη κάμερα, είναι ότι είχε ακούσει από κάποιον που ήδη είχε κλείσει χρόνο με τα δίκτυα, ότι θα γινόταν μια σχεδιασμένη Αποκάλυψη προς το τέλος του χρόνου από τον Πρόεδρο Ομπάμα, ο οποίος θα επιβεβαίωνε τη πραγματικότητα της επαφής με τέσσερις ή πέντε ή έξι – δεν γνωρίζουμε ακριβώς τον αριθμό – φιλικές εξωγήινες φυλές. 

Αυτό είναι που ήταν προετοιμασμένος να πει δημόσια. Τώρα, αυτό είναι κάτι σαν αυτό που περίμενε ο Στήβεν Μπάσετ, για τα τελευταία 13 χρόνια, ή περισσότερο.

ΣΜ: Μου φάνηκαν σαν 30 χρόνια στ’ αλήθεια, Μπιλ.

ΜΡ: …και αυτό που έλεγες δημόσια, ότι ο Ομπάμα θα είναι ο Πρόεδρος της Αποκάλυψης.

Λοιπόν, ίσως κανένας μας δεν θα έπρεπε να κρατάει την αναπνοή του, γιατί είναι μεγάλο χρονικό διάστημα για να κρατήσεις την αναπνοή σου μέχρι το τέλος του χρόνου. Και ο Πήτερσεν ήταν επίσης ανυπόμονος να το πει αυτό, μόνο επειδή ήταν σχεδιασμένο, δεν σημαίνει ότι θα γίνει. Αλλά τον πιστεύουμε όταν μας το λέει αυτό, εκείνη τη στιγμή, αυτή ήταν η δήλωση που έγινε.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που γιατί αυτό μπορεί να είναι αληθινό. Γιατί όπως επισήμανε και ο Στήβεν, στις πολλές, πολλές δημόσιες αναφορές του σχετικά με όλα αυτά, η Αμερική είναι κάτω από πίεση να αποκαλύψει, γιατί πόσο ενοχλητικό θα ήταν γι αυτούς αν κάποια άλλη μικρή χώρα σαν… το Η. Βασίλειο! [σχόλια, γέλια] Ή τη Γαλλία!

[γέλια, σχόλια, όλοι μιλούν ταυτόχρονα]

ΚΚ: Εντάξει, πριν να αρχίσουμε να λέμε ονόματα, νομίζω ότι πρέπει να αρχίσουμε, με το θέμα της Αποκάλυψης, γνωρίζοντας για τι πράγμα μιλούσε ο πρόσφατος καταμηνυτής μας.

Μπορείτε να μας μιλήσετε σχετικά με το πώς αυτό επηρεάζει την άποψη σας – και θέλουμε να ακούσουμε τη γνώμη όλων – για το αν πιστεύετε ότι αυτό είναι πιθανό να συμβεί, για το αν πιστεύετε ότι δεν θα συμβεί και γιατί, και επίσης ποιες θα είναι οι συνέπειες αν συμβεί;

ΜΝ: Μπορώ;

ΜΡ: Ποιες θα είναι οι συνέπειες για την Εξωπολιτική αν συμβεί; Και πως θα αντιδράσει η Εξωπολιτική αν συμβεί;

ΜΝ: Έχω παρατηρήσει ότι, όταν έχεις 25 άτομα σε ένα δωμάτιο, έχεις 25 διαφορετικά οράματα για το τι σημαίνει πραγματικά η Εξωπολιτική.

ΚΚ: Μμμμ.

ΜΝ: Και αυτό που θέλω να πω είναι: Νομίζω ότι η Αποκάλυψη βρίσκεται σε εξέλιξη και ήταν σε εξέλιξη για πολύ καιρό.

Δεν πιστεύω ότι θα έχετε τον Ομπάμα να παρουσιαστεί στη κρατική τηλεόραση και να πει: Ουάου, μάγκες, έχουμε κάποια νέα για σας. [η Κέρρυ γελάει] Δεν είμαστε μόνοι μας. Μας επισκέπτονται κάτι μάγκες από άλλα ηλιακά συστήματα και άλλους πλανήτες. Γιούπι!
Και όλοι θα είναι ενθουσιασμένοι, καταλάβατε. Και όλοι τρέχουν στη πόρτα για να το βάλουν στα απογευματινά νέα.

Δεν θα συμβούν έτσι τα πράγματα, ξέρετε. Τώρα, αυτή είναι η άποψη μου και θα είμαι ο πρώτος που θα το παραδεχτεί αν μπορούσε να συμβεί με αυτό τον τρόπο, αν και αμφιβάλλω.
 [η Κέρρυ γελάει]

Αλλά ξέρετε, δεν μπορείς να βγεις στη τηλεόραση και να πεις: Α, κοιτάξτε! Το γνωρίζαμε αυτό για χρόνια. Το κρατήσαμε μυστικό από σας γιατί δεν νομίζαμε ότι θα μπορούσατε να το αντιμετωπίσετε, αλλά τώρα θα σας μιλήσουμε στα ίσια και θα σας πούμε την αλήθεια. Δεν είναι αυτό καλό;

ΜΡ: Εντάξει.

MN: Είναι σαν να ανοίξεις το κουτί της Πανδώρας.

ΜΡ: Εδώ είναι το σημείο που αρχίζουμε να έχουμε μερικές ενδιαφέρουσες αντιδράσεις από τους ανθρώπους. Ήδη κάποιοι γέρνουν μπροστά στις θέσεις τους γιατί θέλουν να…

ΜΝ: Δεν πρόκειται να έχεις μια Αποκάλυψη με αυτό τον τρόπο. Αναγνώρισε ότι είναι σε εξέλιξη. Συμβαίνει τώρα. Είναι σε εξέλιξη εδώ και καιρό και έχει τη μορφή μιας υποσυνείδητης εκπαίδευσης.

Όταν έκανα μια παρουσίαση πριν από πολύ καιρό στο Λάφλιν, της Νεβάδα, μίλησα σχετικά με τους τρεις Στήβεν και την Αποκάλυψη και αυτός εδώ… [δείχνει τον Στήβεν Μπάσετ]

ΣΜ: Εγώ ήμουν η Αποκάλυψη. [γέλια]

ΜΝ: …αυτός ήταν ένας από τους τρεις Στήβεν για τους οποίους μιλούσα – Στήβεν Γκρηρ, Στήβεν Μπάσετ, και Στήβεν Σπήλμπεργκ.

ΜΡ: Μμ-χμ.

ΜΝ: Και επίσης εξήγησα τον ορισμό της Ελληνικής λέξης αποκάλυψη, η οποία δεν είναι αυτό που πιστεύουν οι περισσότεροι φονταμενταλιστές, αυτό με τους Τέσσερις Καβαλάρηδες που ιππεύουν… τι είναι;

ΑΓ: Αρμαγέδων.

ΜΝ: Πόλεμος, πείνα, λοιμός, επιδημικές αρρώστιες και όλα αυτά. Η Ελληνική λέξη απλά σημαίνει την αποκάλυψη, τη φανέρωση, και τη κατάδειξη. Πραγματικά. Αυτό είναι σε εξέλιξη τώρα εδώ και 20 χρόνια, και ο Στήβεν Σπήλμπεργκ έχει παίξει ένα μεγάλο ρόλο σ’ αυτό…

ΚΚ: Απολύτως.

ΜΝ: …με τις ταινίες του, και το τηλεοπτικό αφιέρωμα που έκανε ήταν δυναμίτης, στ’ αλήθεια. Δεν ήταν το Taken;

ΚΚ/ΠΧ: Taken.

MN: Ναι.

ΜΡ: Taken.

ΜΝ: Αυτό ήταν γεμάτο με τη πραγματική αλήθεια…

ΚΚ: Ναι. Ναι. Απολύτως.

ΜΝ: …αυτό θα ήθελα να το προβάλουν ξανά και ίσως να το κάνουν. Αλλά είστε στο επίκεντρο της Αποκάλυψης, φίλοι μου και συμβαίνει γύρω σας κάθε μέρα.

ΜΡ: Θέλω να ρωτήσω..ο Μάικλ Σάλα θέλει να πει κάτι.

ΚΚ: Δεν νομίζω ότι κανένας θα διαφωνούσε μ’ αυτό.

ΜΡ: Ο Μάικλ θέλει να πει κάτι.
ΚΚ: Νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε, είμαστε ένα κομμάτι της Αποκάλυψης.

ΜΡ: Ο Μάικλ θέλει να πει κάτι.

ΚΚ: Αλλά ο Στήβεν έπρεπε να έχει το λόγο.

ΣΜ: Όχι, όχι, όχι. Ο Μάικλ μπορεί να επέμβει όποτε θέλει. Πάντα το μεταθέτω στο Μάικλ – μ’ αυτό τον τρόπο πάντα μου ζητούν να πάω πάλι στη Χαβάη μετά τα συνέδρια του. [γέλια]

ΚΚ: Το μεταθέτω στον Μάικλ!

ΜΣ: Έχω μια ιδέα για το τι μπορεί να  δημοσιευτεί στο τέλος του χρόνου. Ένα από τα πράγματα που πρέπει να έχουμε υπ’ όψη είναι: Τι γνωρίζει η κυβέρνηση σχετικά μ’ αυτό;

Ένα από τα πράγματα που νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικά, είναι ότι, το 1969, υπήρξε [ένα] υπερεσιακό σημείωμα που δημοσιεύτηκε από έναν Ταξίαρχο, και ονομαζόταν Το Υπόμνημα Μπολέντερ, και βασικά αυτό ανέφερε ότι οι αναφορές για ΑΤΙΑ είναι χωρισμένες σε κατηγορίες ανάλογα με τις επιπτώσεις τους για την εθνική ασφάλεια. Αυτές που δεν ήταν σημαντικές τις  προωθούσαν στο σύστημα Blue Book, και γνωρίζουμε ότι το σύστημα Blue Book σταμάτησε να λειτουργεί το 1969.

Αυτέ που ήταν σημαντικές για την εθνική ασφάλεια πήγαιναν στο σύστημα CIRVIS, το οποίο ήταν  Οι Εντολές Επικοινωνίας για Σημαντικές Αναγνωρίσεις Νοημοσύνης, και αυτές τις μετέφεραν σε ξεχωριστό τμήμα για μελέτη και ανάλυση, γιατί είχαν συνέπειες στην εθνική ασφάλεια.

Έτσι έχουμε δύο οργανισμούς πληροφοριών σχετικούς με τα ΑΤΙΑ – αυτούς που ήταν κάπως σαν τις εμφανίσεις που εντοπίστηκαν από ραντάρ και έγιναν ένα τμήμα του συστήματος Blue Book και τελικά δημοσιεύτηκαν το’69 ή μέχρι το ’69• και αυτές που είχαν να κάνουν με πιο σημαντικά γεγονότα, όπως καταρρεύσεις δίσκων ΑΤΙΑ, που πήγαιναν στο σύστημα CIRVIS.

Έτσι, τελικά, που κατέληξαν όλες αυτές οι αναφορές στο τέλος;

Εγώ πιστεύω ότι οι αναφορές του CIRVIS κατέληξαν στα αρχεία τα οποία είχαν κάποιες εταιρίες οι οποίες μελετούσαν αυτούς τους φακέλους για εφαρμογές αντίστροφης ανάλυσης, και μετά να κάνουν συμβάσεις με τις στρατιωτικές υπηρεσίες, οι οποίες να επιθυμούσαν να χρησιμοποιήσουν μερικές από αυτές τις τεχνολογίες. Και το υπόλοιπο υλικό που δεν είχε συνέπειες στην εθνική ασφάλεια απλά γινόταν διαθέσιμο μέσα από τις Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς. 

Έτσι τι πρόκειται να δημοσιευτεί στο τέλος του χρόνου; Νομίζω ότι η απάντηση βρίσκεται σ’ αυτό που ανέφερες από τον Πητ Πήτερσεν το οποίο ήταν, είπες μέχρι 6 φυλές.

Λοιπόν, έχω κάποια ανάμνηση σχετικά με κάποιον που μίλησε για μέχρι 6 φυλές. Το 1977, έγινε μια Ερευνητική Μελέτη του Κογκρέσου η οποία ερευνούσε το θέμα των ΑΤΙΑ: Τι βρίσκεται εκεί έξω;

Ήταν ο Πρόεδρος Κάρτερ που ζήτησε να διεξαχθεί αυτή η έρευνα, γιατί είχε ρωτήσει τη ΣΙΑ για αν ενημερωθεί σχετικά μα τα ΑΤΙΑ και του απάντησαν: Όχι – ο Μπους του είπε όχι. Έτσι δεν μπορούσε να έχει πρόσβαση σ’ αυτά που ήταν στη πραγματικότητα μέσα στα αρχεία. Δεν μπορούσε να μάθει, αλλά ζήτησε από τη Ερευνητική Υπηρεσία Μελετών του Κογκρέσου να αναλάβει μια μελέτη επάνω σ’ αυτό το θέμα. 

Αυτό έγινε από τη Μάρσια Σμιθ, η οποία ήταν μια ανώτερη επιστημονική ερευνήτρια του Κογκρέσου. Αυτή το ανέλαβε και επέστρεψε με μια αναφορά ότι από δύο μέχρι έξη εξωγήινοι πολιτισμοί έχουν επισκεφτεί τη Γη.

Η αναφορά δεν είχε καταμεριστεί. Αυτό είναι κάτι που ο Ντάνυ Σήαν λέει ότι έχει ένα αντίγραφο. Δεν το δημοσίευσε ποτέ αλλά έχει ένα αντίγραφο. 

Έτσι πιστεύω, ότι αν ο Πήτερσεν είχε δίκιο ‘ότι προς το τέλος του χρόνου, θα έχουμε μια Αποκάλυψη, νομίζω ότι θα είναι κάτι σαν τον Ομπάμα να δώσει οδηγίες στη Ερευνητική Υπηρεσία του Κογκρέσου να κάνουν αυτό το έγγραφο δημόσια διαθέσιμο. Έτσι θα έχουμε μια Ερευνητική Μελέτη του Κογκρέσου να δημοσιεύεται και να λέει ότι μέχρι έξη εξωγήινες φυλές μας έχουν επισκεφτεί. 

ΜΡ: Είναι δυνατό ότι οι εξωγήινοι θα μπορούσαν να μας αναγκάσουν με το να κάνουν εμφανίσεις ώστε να υπάρξει  απαίτηση από τη κυβέρνηση να δώσει απάντηση;

ΣΜ: Είναι δυνατό αλλά δεν θα ήταν κάτι καλό.

ΜΡ: Δεν θα ήταν καλό;

ΣΜ: Όχι.

ΜΡ: Και για ποιο λόγο;

ΣΜ: Βασικά υπάρχουν δύο είδη… Μια και το φέρε  η κουβέντα, υπάρχουν κάποια πράγματα για τα οποία θα ήθελα να σχολιάσω κάποια στιγμή.

ΜΡ: Εντάξει.

ΚΚ: Λοιπόν, όχι. Ναι, εγώ νομίζω αυτός…

ΣΜ: Υπάρχουν δύο βασικά είδη Αποκάλυψης, εντάξει; Το ένα είναι η αυτό-αποκάλυψη. Αυτό είναι όταν οι χώρες του κόσμου πηγαίνουν στους πολίτες τους - εντάξει; - αυτούς με τους οποίους έχουν αυτό το κοινωνικό συμβόλαιο για διακυβέρνηση, και να τους πούνε: Κοιτάξτε, υπάρχει κάτι που γνωρίζουμε. Υπάρχουν αυτά τα πλάσματα, εμείς γνωρίζουμε γι’ αυτά. Μην ανησυχείτε, ανησυχήστε, οτιδήποτε και θα προσπαθήσουμε να σας πληροφορήσουμε σχετικά μ’ αυτά.

Και μετά για ένα χρονικό διάστημα, εβδομάδες, μήνες, χρόνια, το κοινό θα, είμαι σίγουρος, έχει πολύ ενδιαφέρον να μάθει ότι μπορεί. Αυτό σέβεται τι κοινωνικό συμβόλαιο. Έτσι θα έπρεπε να λειτουργούν οι κυβερνήσεις, αυτό θα εδραίωνε μια κάποια… τουλάχιστο θα διαβεβαίωνε ότι το συμβόλαιο γίνεται σεβαστό. Αυτό είναι ένα είδος.

Το άλλο είδος είναι η Αποκάλυψη δια ανωτέρας βίας. Αυτό είναι όταν οι κυβερνήσεις επιμένουν στα ακόλουθα: Δεν γνωρίζουμε τίποτα. Δεν υπάρχει τίποτα εδώ. Τίποτα να δείτε. Κανένα πρόβλημα – και, εντελώς ξαφνικά, μεγάλα σκάφη αρχίζουν να παρουσιάζονται σε όλες τις πόλεις του κόσμου. 

Λοιπόν, ναι, τώρα η κυβέρνηση πρέπει να  παρουσιαστεί και να πει: Λοιπόν ξέρετε κάτι; Ναι, βρίσκονται εδώ και σας το έχουμε κρατήσει μυστικό. Όλοι, φυσικά, θα είναι τρομοκρατημένοι.

Έτσι, σ’ αυτήν την έκδοση, τα κοινωνικά συμβόλαια των κρατών του Πρώτου Κόσμου – τα κράτη του Τρίτου Κόσμου έχουν άλλα θέματα για τα οποία ανησυχούν – έχουν σπάσει. Δεν μας το είπατε; Μας είπατε ψέματα; Βρίσκονται εδώ. Τι πρόκειται να κάνουμε;

 Και έτσι, αυτή είναι μια πιο δραματική, πολύ περισσότερο διασπαστική διαδικασία που θα οδηγήσει σε πιο πολλά προβλήματα. Και είναι σημαντική. Η διαφορά θα είναι αρκετά έντονη.
Τώρα, οι εξωγήινοι μπορούν να το κάνουν όποια στιγμή θέλουν, αλλά δεν μπορώ να ανησυχώ γι’ αυτό. Αυτοί θα κάνουν αυτό που είναι να κάνουν. Δεν μου λένε τι πρόκειται να κάνουν. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μας βοηθήσω ώστε να λάβει μέρος αυτή η αυτό-αποκάλυψη.
ΜΝ: Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, αν μπορώ, και θέλω να τη κάνω στον Άλφρεντ. Πιστεύεις ότι αυτή η εξωγήινη παρουσία μπορεί να θέτει θέμα εθνικής ασφάλειας;

ΑΓ: Λοιπόν πιστεύω πως ναι και όχι. Το μέρος που είναι ναι, σαν ερευνητές, έχουμε συναντήσει το γεγονός ότι, ουσιαστικά, είναι. Η εξωγήινη παρουσία έχει… υπάρξει διαχείρισης τουλάχιστο από τη δεκαετία του’50 σε επίπεδο εθνικής ασφάλειας.

Για παράδειγμα, έχω εργαστεί με ένα ερευνητή τον Άντριου Μπασιάγκο, ο οποίος μαζί με τον πατέρα του, ο οποίος ήταν υπάλληλος της ΣΙΑ, το 1981, σε μια βάση της πολεμικής αεροπορίας – στην βάση Ράιτ της Πολεμικής Αεροπορίας στο Νιου Τζέρσεϋ [σημ. μετ: αν βάλετε στο Google τη φράση “Wright AFB” σας βγάζει το Wright-Patterson AFB στο Οχάιο, και αν βάλετε New Jersey AFB σας βγάζει τη βάση McGuire AFB στο Ράιτστόουν, Ν. Τζέρσεϋ] – είχαν μια συνάντηση μα τρεις αστροναύτες από τον Άρη, από τον νοήμονα πολιτισμό που ζει κάτω από την επιφάνεια του Άρη.

Τώρα, ήταν εδώ για μια επίσκεψη, σε ένα συντονισμένο ταξίδι, με τη Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών [ΣΙΑ], το οποίο σημαίνει ότι, αν αυτή η εκδοχή είναι σωστή, τουλάχιστο από το 1971 – μόνο αυτό το στοιχείο πληροφοριών από μόνο του – η ΣΙΑ και ίσως και άλλες υπηρεσίες ασφαλείας, έχουν κάποιου είδους στρατηγικής συμμαχίας μέσα στο ηλιακό μας σύστημα.

Τώρα, αυτό θα ήταν ένα δικαιολογημένο ζήτημα για την εθνική ασφάλεια. Αλλά τώρα έχουμε ένα καταμηνυτή που βγαίνει φανερά και το ισχυρίζεται αυτό και ο οποίος έχει πολλά στοιχεία για να το αποδείξει. Έτσι αυτό θα μπορούσε να είναι μια Αποκάλυψη, το θέμα της παρουσίας των ΗΠΑ στον Άρη. 

Εννοώ ότι ο Κος Μπασιάγκο το 1981 πήγε στον Άρη μέσω τηλεμεταφοράς από μια αίθουσα τηλεμεταφοράς της ΣΙΑ στο Ελ Σεγκούντο, στη Καλιφόρνια, με τη συντροφιά του τότε πράκτορα της ΣΙΑ Κούρτνευ Χαντ. Αυτά είναι όλα πραγματικά ονόματα. 

Και η Βιρτζίνια Ολντς, μια ισόβια υπάλληλος της ΣΙΑ, του τηλεφώνησε τον Ιανουάριο του ’09 για να διαβεβαιώσει ότι η ΣΙΑ γνωρίζει ότι υπάρχει ένας νοήμων πολιτισμός κάτω από την επιφάνεια του Άρη. Αυτή είπε ένα εκατομμύριο. Δεν έχω ιδέα αν αυτό είναι πραγματικό ή όχι.

Έτσι το πλοίο βάζει νερά. Και οποιοδήποτε να ήταν το θέμα εθνικής ασφάλειας που ανάγκασε το 1971 αυτούς τους αστροναύτες να έρθουν και να έχουν συνάντηση με το σύνδεσμο τους, αυτά τα θέματα πρέπει να γίνουν δημόσια. 

Και, αν υπάρξει μια ανακοίνωση από τον Ομπάμα… εννοώ, απλά το λέω αυτό από μια συγκεκριμένη άποψη ότι ο οργανισμός μας πιέζει τον Ομπάμα να φανερώσει τη παρουσία των ΗΠΑ στον Άρη, και να φανερώσει τη στρατηγική συμμαχία που έχουν με τον νοήμονα πολιτισμό στον Άρη.

ΜΝ: Λοιπόν, πιστεύεις ότι το Αμερικανικό κοινό, απλά σαν παράδειγμα, και το παγκόσμιο κοινό γενικά, μπορεί να αντιμετωπίσει αυτές τις πληροφορίες;

ΑΓ: Ναι. Και, ξέρεις, έχουμε αντικειμενικά στοιχεία γι’ αυτό. Αν δούμε την Αναφορά Ρόπερ του 2002, η οποία είναι διαθέσιμη στο ίντερνετ, υπάρχει μια συγκεκριμένη ερώτηση που έγινε μ’ αυτό τον τρόπο. Και η απάντηση ήρθε πίσω ότι 85% του Αμερικανικού κοινού – και, κατά παράθεση, θα φανταζόμουν ότι το ίδιο θα ήταν στα περισσότερα άλλα μέρη – είναι σύμφωνοι όσον αφορά τη θρησκεία τους, τις προσωπικές τους αξίες.

Η ερώτηση ήταν: Αν η κυβέρνηση ανακοίνωνε ότι υπάρχει μια εξωγήινη παρουσία, τι συνέπειες θα είχε αυτό για σας;

Και η απάντηση ήταν για 85% από αυτούς: Είναι σύμφωνο με τη θρησκεία μου, με τις προσωπικές μου αξίες και δεν θα αναστάτωνε καμία από αυτές πάρα πολύ. 

Έτσι εμείς λέμε: Η ώρα είναι τώρα, ο τόπος είναι ο Άρης.

Λοιπόν, θα το κάνουν οι ΗΠΑ; Μπορεί να μη το κάνουν, γιατί για μερικούς λόγους, σύμφωνα με κάποια στρατιωτικά σχέδια ή σχέδια πληροφοριών, είναι δυνατό η βάση των ΗΠΑ στον Άρη, ή βάσεις στον Άρη, μπορεί να θεωρούνται οι πιο στρατηγικές και σημαντικές σαν μια πύλη για τη κατάκτηση του ηλιακού συστήματος μέσω τηλεμεταφοράς.

ΜΝ: Θα ήθελα μόνο να πω, Άλφρεντ, για το όφελος των καμερών που είναι εδώ και για όποιον εδώ δεν γνωρίζει αυτήν την ιστορία, ότι ο Χένρυ Ντήκον που είναι εδώ σ’ αυτό το συνέδριο, που βρισκόταν εδώ σ’ αυτή την αίθουσα – δεν τον βλέπω τώρα – είναι εδώ;

ΣΜ: Όχι. Βγήκε έξω.

ΜΡ: Βγήκε έξω. Έρχεται σε λίγο. Εδώ είναι.

ΚΚ: Εντάξει, λοιπόν… μπορείς να αρχίσεις, ναι.

ΜΡ: Αλλά μπορούμε να μιλήσουμε για τη μαρτυρία του γιατί την έχουμε ήδη στην ιστοσελίδα του Κάμελοτ και το υποστηρίζει αυτό ολότελα, απ’ ότι γνωρίζω. Η βάση στον Άρη έχει ένα πληθυσμό, ένα υψηλό πληθυσμό από 670.000. Ταξιδεύουν εκεί...

ΚΚ: Πάνω – κάτω…

ΜΡ: Πάνω – κάτω περίπου. Εξαρτάται από τι αποκαλείς ανθρωπινό και τι όχι. Μοιάζουν με μας πάρα πολύ. Άνθρωποι μπορούν να πηγαινοέρχονται από αυτό το πλανήτη.

ΚΚ: Είναι γνωστοί ως Ανουνάκι. Αυτό είναι το όνομα που χρησιμοποιούν.

ΜΡ: Μερικοί από αυτούς είναι. Μερικοί από αυτούς είναι οι Ανουνάκι του παλιού καιρού, οι ίδιοι για τους οποίους μιλάει ο Σίτσιν, που τώρα είναι χωρισμένοι σε δύο φατρίες. Αλλά υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία φυλών, βασικά, που όλοι μοιάζουν σαν γήινοι, όπως μοιάζουμε και μείς.
Και το ταξίδι γίνεται μέσω.. α… ουσιαστικά, είναι η τηλεμεταφορά. Και αυτό είναι ένα από τα πιο μεγάλα μυστικά. Έχουν αυτή τη τεράστια βάση εκεί. Είναι μια βάση πολλών λειτουργιών.

ΚΚ: Εντάξει. Αλλά να επιτρέψουμε στους ομιλητές να μιλήσουν εδώ.

ΜΡ: Ακριβώς, αλλά αυτή είναι μια σημαντική πληροφορία που πρέπει να καταγραφεί από τη κάμερα.

ΚΚ: Ναι. Σίγουρα είναι.

ΜΡ: Και θέλουμε απλά να σας στηρίξουμε και να στηρίξουμε τον Άντριου Μπασιάγκο τον οποίο επίσης γνωρίζουμε. Και εμείς λέμε ότι αυτός ο τύπος δεν είναι τρελός. Έχουμε κάποιον εδώ σ’ αυτή την αίθουσα που μπορεί να στηρίξει αυτή την ιστορία. Δεν θέλει να εμφανιστεί στη κάμερα, αλλά μπορεί να μιλήσει στο μικρόφωνο, αν το θέλει.

ΚΚ: Εντάξει. Και τι θα ‘λεγες για μερικούς από τους ομιλητές εδώ; Ποια είναι η άποψη σας για την Αποκάλυψη;

ΠΧ: Πρώτα απ’ όλα αυτό που λες είναι πιθανό, Άλφρεντ. Θα το πω αυτό τώρα, αλλά επίσης θα διαφωνήσω με όσο έχει να κάνει για μια δημοσίευση σαν να είμαστε στη τελευταία τάξη, την ώρα που δεν έχουμε περάσει τη Πρώτη τάξη, τη Δεύτερη, τη Τρίτη και τη Πέμπτη τάξη στην Αποκάλυψη ακόμη, γιατί για μένα, σαν μια καθηγήτρια…

Και χρειάζεται να εκπαιδεύσουμε το κοινό, γιατί έτσι ίσως να μπορούν να συγχωνεύσουν αυτές τις πληροφορίες, αλλά θα είναι δύσκολο να τις αφομοιώσουν. Εμένα μου άλλαξε όλη μου τη ζωή.

Όταν γνώρισα τον Χάινεκ, [σημ. μετ: ΔΡ. Γιόζεφ Άλεν Χάινεκ] χρειάστηκα αρκετό χρόνο για να κατανοήσω ότι η επαφή είναι αληθινή. Δεν ήθελε να το πιστέψω αυτό. Ήμουνα ένας ουφολόγος που μου άρεσε η τεχνική πλευρά. Με ενδιέφεραν τα  σκάφη και οι αναγνωρίσεις. Δεν ήθελα να πλησιάσω το θέμα της επαφής. Αυτό ήταν πολύ δύσκολο για μένα, γιατί άλλαξε την πραγματικότητα.

Έτσι διαφωνώ λέγοντας ότι το γενικό κοινό θα το έβρισκε δύσκολο να το αφομοιώσει αυτό.

Αλλά θα στηρίξω τον Άλφρεντ μ’ αυτό τον τρόπο: Έχω κάνει μια συνέντευξη με τον Πιέρ Τζιόρτζιο Ατζίνα, ο οποίος ήταν ο συνεργάτης του Μαρκόνι και ενώ το έκανα αυτό, αυτός ανέφερε ότι ο Μαρκόνι, μαζί με το Βατικανό, είχαν επαφές με Αρειανούς το 1939.   

Και γνωρίζω αυτό το υλικό. Δεν το δημοσίευσα, γιατί οι συνέπειες της σχέσης του Βατικανού με τον Μαρκόνι και τους εξωγήινους είναι πολύ μεγάλες, αλλά θα μιλήσω γι’ αυτό σήμερα.

Δεν είμαι σίγουρη ότι το γενικό κοινό θα το αντέξει αυτό, αν δεν έχουν κατανοήσει τη φύση του Ρόσγουελ, τη φύση της συγκάλυψης. Τη φύση των επισκέψεων, εξαιτίας, ίσως, της χρήσης των πυρηνικών και το γεγονός ότι όλοι οι εξωγήινοι δεν είναι σαν τους Γκρίζους [Greys].

Αυτά είναι θέματα που πρέπει να εξηγηθούν αμέσως, γιατί μπορώ να σας πω επειδή έχω ζήσει στην Ευρώπη, όπου οι εξωγήινοι μοιάζουν σαν εμάς – οι Πλειάδειοι, ο Μπίλλυ Μάγιερ – και ότι υπάρχουν άτομα στο σύμπαν που μοιάζουν σαν εμάς. 

Και μετά φεύγω και πάω στην Αμερική και σε κάθε μαγνήτη, μπλουζάκι, και περιοδικό και σε όλα, βλέπω τη στάμπα ενός Γκρίζου όντος. Τότε ήταν που ήθελαν να μείνουμε στην Αμερική, γιατί,  αν πίστευες ότι αυτοί οι εξωγήινοι μπορούσαν να – και οι Αρειανοί είναι από αυτούς που μοιάζουν σαν εμάς, ξέρεις, αν το πιστεύεις αυτό – τότε γίνεται πολύ επικίνδυνο.

Και όπως είπε ο Συνταγματάρχης Κόρσο: Δεν φοβόμαστε τα Εξωγήινα Βιολογικά Όντα – είχε πει στο Πεντάγωνο – γιατί είναι Εξωγήινα Βιολογικά Όντα. Φοβόμαστε θανάσιμα τους δημιουργούς τους, ή αυτούς που θα μπορούσαν να περπατούν τους διαδρόμους του Πενταγώνου.

Έτσι αυτό γίνεται πολύπλοκο. Δεν είμαι σίγουρη ότι το γενικό κοινό. Όλος ο κόσμος και οι υπόλοιποι χρειάζεται να το δεχτούν όλο αυτό σε μια μεγάλη μπουκιά, γιατί θα δυσκολευτεί να το αφομοιώσει.

ΜΡ: Εντάξει. Σ’ ευχαριστούμε, Πάολα. Θέλω να δώσω το λόγο στον Μπράιαν εδώ, γιατί έχω μια υποψία ότι ξέρω τι πρόκειται να πει, αλλά θα του κάνω αυτή την ερώτηση, η οποία είναι: Έχουμε αρκετό χρόνο για να είμαστε σχολαστικοί σχετικά με το θέμα της Αποκάλυψης; Έχουμε αυτό το χρόνο στο πλανήτη Γη;

ΜΌΛ: Λοιπόν, φανερά είμαστε σε ένα μεγάλο σταυροδρόμι τώρα και γνωρίζω τις ψυχολογικές επιπτώσεις της πένθιμης διαδικασίας που συμβαίνει αυτή τη στιγμή, που όλοι πενθούμε το παλιό πρότυπο και μεταμορφώνουμε ένα νέο. Η Ελίζαμπεθ Κάμπλερ-Ρός, σε κάποια εργασία της μιλάει για τις φάσεις του πένθους.

Ήμασταν σε μια κατάσταση μαζικής άρνησης, η άρνηση πάντα είναι το πρώτο στάδιο, το δεύτερο στάδιο είναι συνήθως ο θυμός.

Είχα ένα αυτοκόλλητο για λίγο καιρό που έλεγε: Η αλήθεια θα σε απελευθερώσει, αλλά πρώτα -- θα σε εξοργίσει!

Και νομίζω ότι είμαστε ισορροπημένοι σ’ αυτό. Οι άνθρωποι είναι πολύ θυμωμένοι και εξαγριωμένοι από αυτές τις συγκαλύψεις, ώστε πρέπει να υπάρξει μια διαδικασία που, ίσως, μπορούμε να βοηθήσουμε να σχεδιαστεί – και γνωρίζω, Στηβ, εσύ έχεις ανακατευτεί σ αυτό – τη δημιουργία μιας διαπραγμάτευσης ώστε αυτή η μετάβαση να μην είναι τόσο οδυνηρή για καμία συγκεκριμένη ομάδα. 

Και μπορούμε να βγούμε από αυτό το βάλτο στον οποίο αναφέρεσαι, Μπιλ, το βάλτο της απάτης και των ψεμάτων και της αναστάτωσης. Είμαστε, νομίζω, σε μια κατάσταση τώρα που, ίσως, μπορούμε να συζητήσουμε με τους αντίπαλους μας. Φανερά, τα πιο σκοτεινά σχέδια που ακούμε για – όπως η ευγονική και λοιπά – είναι φρικτά και δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε αυτό. 

Θα ήθελα να μπορούσα να συζητήσω αυτό, τελικά, με τον υπόλοιπο κόσμο, ή ακόμη και μ’ αυτά τα άτομα που έχουν τον έλεγχο, και να μπορώ να πω: Λοιπόν, μήπως μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο; Μήπως μπορούμε να έχουμε ένα κόσμο με ελεύθερη ενέργεια; Μήπως μπορούμε να στηρίξουμε το τωρινό πληθυσμό; Μήπως θα μπορούσαμε να κάνουμε την εμπειρία της επαφής να είναι θετική για μας;

Και αυτή είναι η κατεύθυνση που θα ήθελα να μας δω να παίρνουμε. Παρά από τη σκοπιά του φόβου, να το βλέπουμε με μια αίσθηση διπλωματίας και κατανόησης γενικώς για όλα.

ΜΡ: Αυτή είναι μια σπουδαία γεφύρωση για τον πιθανό ρόλο της Εξωπολιτικής. Αναρωτιέμαι ποιος θέλει να το συνεχίσει από εδώ και πέρα.

ΡΦ: Μπορώ να πω κάτι;

ΜΡ: Ρομπ.

ΡΦ: Λοιπόν, είστε όλοι σπουδαίοι ερευνητές που κάθεστε σ’ αυτό το τραπέζι και είναι αναμφίβολα πολύ ενδιαφέρον να ακούς όλες τις ιστορίες από τους γνώστες και όλες αυτές τις μαρτυρίες, αλλά, αυτό που μόλις είπες στη πραγματικότητα σημαίνει ότι πρέπει να βρούμε ένα τρόπο – και η Πάολα το είπε αυτό, επίσης – πρέπει να βρούμε ένα τρόπο προετοιμασίας της κατανόησης του όλου θέματος.

Πρέπει να κάνουμε τους ανθρώπους να κατανοήσουν ότι δεν κοιτάμε κάτι όπως ένα μπουκάλι, όπως όταν κοιτάω ένα μπουκάλι και, ξέρεις, μετά από πέντε λεπτά, θα το έχω κοιτάξει από όλες τις πιθανές προοπτικές και θα το έχω κατανοήσει ολότελα. Όχι, είναι εντελώς το αντίθετο.

Βρισκόμαστε σ’ αυτό το μικρό πλανήτη. Και κοιτάμε προς τα έξω. Αυτό σημαίνει ότι όλα είναι πιθανά στο σύμπαν, έτσι νομίζω ότι αυτό είναι το πρότυπο για το οποίο πρέπει να προετοιμαστούμε, αλλά πως θα το κάνουμε αυτό;

Νομίζω ότι η σωστή στρατηγική είναι μάλλον όχι στο να πούμε ότι γνωρίζουμε και να διαθέσουμε τις πληροφορίες έτσι απλά. Νομίζω ότι είναι πολύ πιο βασικό από αυτό. Είναι όπως… Λοιπόν, εντάξει, ας δούμε τις αποδείξεις, πρώτα απ’ όλα.

Και τότε νομίζω ότι πρέπει επίσης να δείξουμε τη σχέση ανάμεσα στη συγκάλυψη των ΑΤΙΑ και κάποιων άλλων γεγονότων που συμβαίνουν στο πλανήτη. Νομίζω ότι αυτό είναι επίσης σημαντικό.

Όταν μιλάμε για τη κατανόηση της ανώτερης πραγματικότητας στην οποία ζουν αυτοί οι επισκέπτες, είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζουμε ότι εμείς περιμένουμε για την αλλαγή του πρότυπου, αλλά υπάρχουν άνθρωποι στη κβαντική φυσική οι οποίοι περιμένουν για την αλλαγή των προτύπων για περίπου εκατό χρόνια τώρα, [γελάει] καταλάβατε;

Έτσι, ίσως, το τρίτο θέμα είναι η συνεργασία με κάποιες άλλες ομάδες. Νομίζω ότι η τεχνική πλευρά είναι η πιο σημαντική.

ΜΌΛ: Και εγώ απλά θέλω να επιστρέψω για μια στιγμή στην ερώτηση του πόσο χρόνο έχουμε;

Τυχαίνει να αισθάνομαι ότι η οικολογική κατάσταση της Γης – μόνο από την έρευνα μου – είναι τόσο άσχημη που θα πρέπει να δημιουργήσουμε τα θεμέλια για μια συνεργασία στο πολύ άμεσο μέλλον. Για να μπορούμε να βρούμε νέα πρότυπα για την Αποκάλυψη που θα βοηθήσουν να αναπτύξουμε ένα νέο πρότυπο. Να αναπτύξουμε τις πηγές ενέργειας που χρειαζόμαστε για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε εναλλακτικές ιδέες και να είμαστε σχετικά ανοιχτοί γι’ αυτές, τουλάχιστο μ’ αυτούς που έχουν τον έλεγχο τώρα.

Και, σχετικά με τη δημοσίευση των πληροφοριών, που θα είναι βασισμένη σε μια λογική – πώς να το πω; - μια λογική, αλλά χαοτική μεταβατική περίοδο.

ΜΡ: [γελάει] Αυτό είναι υπέροχο!

ΚΚ: Λοιπόν, θέλω κάπως να πω ότι, απαντώντας σ’ αυτό που μιλούσε σχετικά ο Μπομπ Ντην, η Αποκάλυψη συμβαίνει τώρα. Έχει καιρό που συμβαίνει. Είμαστε όλοι ένα κομμάτι του – το Κάμελοτ, η Πάολα, μια από τις πρωτοπόρους σ’ αυτό το τομέα, ο Άλφρεντ Γουέμπρε, στην Εξωπολιτική, ξέρεις, ο Μάικλ Σάλα, κ.λπ. – έχει ήδη γίνει, ξέρεις, αν θέλετε, η εργασία έχει γίνει. 

Αυτό είναι το παράξενο σχετικά με όλα αυτά. Η ανακοίνωση του Ομπάμα έρχεται στο τέλος – απλά το βάζω σαν προϋπόθεση εδώ για να το λάβετε υπ’ όψη, κατά την άποψη μου – είναι το τέλος της διαδικασίας παρά το ξεκίνημα.

Είναι ήδη εκεί έξω. Το έκανε ο Σπήλμπεργκ για σας. Εμείς το κάναμε. Έχει γίνει. Το γεγονός είναι, αυτό για το οποίο μιλάμε σχετικά, είναι αυτό που βρίσκεται στο τέλος της ουράς για πολλούς ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα μέχρι τώρα.

Τώρα, έχω καλή επίγνωση, ότι έτσι είναι η πλειοψηφία των πληθυσμών εκεί έξω, πολύ πιθανό, αλλά στη πραγματικότητα έχω μια αισιόδοξη εικόνα του επιπέδου της νοημοσύνης εκεί έξω και το γεγονός είναι ότι όλοι μας είμαστε εξωγήινοι έτσι κι αλλιώς.

Έτσι πρέπει να έχουμε υπ’ όψη ότι έχουμε έρθει εδώ – αυτά τα σώματα είναι προσωρινά, σωστά; Είναι μια πολύ μεγαλύτερη πραγματικότητα και ακόμη και το πιο επιπόλαιο, βλακώδες άτομο εκεί έξω έχει συνειδητότητα ότι μπορεί να πηγαίνει σε άλλα μέρη – στα όνειρα του, αν όχι αλλού.

Έτσι η συνειδητότητα είναι στη πραγματικότητα εκεί έξω. Είναι όπως, είναι έτοιμη, έχει ετοιμαστεί. Και έχει ετοιμαστεί εν μέρει από τους ελεγκτές, αν θέλεις, όπως κι από μας – εντάξει; - oι οποίοι πήραν τη σκυτάλη και συνέχισαν, αλλά ελπίζω εμείς να συνεχίσαμε ταχύτερα απ' όσο ήθελαν εκείνοι. 

ΜΡ:  Ίσως ακούγεται σαν το έδαφος.. τέλεια, εννοώ, είναι αυτός ένας τέλειος συγχρονισμός;

ΚΚ: Λοιπόν, ακούστε σ’ αυτό που αναφέρεται ο Άλφρεντ Γουέμπρε και ο ηλιακός κύκλος 24, και στ’ αλήθεια αυτό στο οποίο μεταβαίνουμε, το οποίο είναι η περίοδος που αρχίζει τώρα και τελειώνει το 2017.

ΜΡ: Το Μάτριξ της Επιτάχυνσης του χρόνου… πως σας φαίνεται αυτό;

ΚΚ: Μιλάμε για μια αλλαγή συνειδητότητας που τα κάνει όλα αυτά δυνατά και τα επιταχύνει όλα πολύ γρήγορα, έτσι ώστε η αλλαγή δεν πρόκειται να γίνει με τον ίδιο τρόπο που συνέβη στο παρελθόν. Δεν μπορεί.

Μπράιαν Ό Λήρυ, έχεις δίκιο. Έτσι που πάμε από δω και πέρα; Πως θα το μεταδώσουμε κόμη πιο μακριά;

Και αν η κυβέρνηση… η κυβέρνηση έρχεται στο τέλος, γιατί η κυβέρνηση δεν έχει τον έλεγχο. Ο Ομπάμα δεν έχει τον έλεγχο. Το ξέρουμε όλοι αυτό. Αυτός είναι η βιτρίνα. Σωστά;

Έχουν τεχνολογία, σύμφωνα με τους καταμηνυτές μας, η οποία είναι πιθανόν πάνω από 10.000 χρόνια μπροστά από όλα που μεταχειριζόμαστε εδώ και τώρα σ’ αυτή τη πραγματικότητα. Μας έχουν κρατήσει πίσω για πάρα πολύ καιρό σ’ αυτόν τον πλανήτη.

Ήρθε η ώρα να πάρουμε στ’ αλήθεια τη σκυτάλη στα χέρια μας, και να πούμε: Εντάξει. Θέλεις να τρέξεις μ’ αυτό Ομπάμα; Θα σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών σου.

Και στη πραγματικότητα, γι’ αυτό πρόκειται, εντάξει; Θα δημοσιεύσουμε αυτό το βίντεο. Θα βγει εκεί έξω και εμείς θα πούμε: Ξέρετε κάτι; Εμείς τα ξέρουμε όλα.

Δεν χρειαζόμαστε τον Ομπάμα να στέκεται στο βάθρο και να μας πει ότι η Αποκάλυψη γίνεται τώρα. Η Αποκάλυψη είναι γεγονός. Έχει αρχίσει, και εμείς το ενημερώνουμε.

Τώρα, αν οι υπόλοιποι άνθρωποι εκεί έξω δεν είναι ενημερωμένοι, εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Θα ξυπνήσουμε τον πλανήτη. Ο Ομπάμα είναι απλά ένα άτομο και αντιπροσωπεύει ένα μικρό ψεύτικο μέρος της κυβέρνησης, έτσι κι αλλιώς.

Έτσι ας πούμε ότι η Αποκάλυψη είμαστε εμείς, με μια βεβαιότητα.

ΠΧ: Πολύ σύντομα, μπορώ να σας θυμίσω μια σκηνή από τις Στενές Επαφές [Τρίτου Τύπου];

Και αυτό θα είναι πολύ σύντομο.

Όλοι οι μάρτυρες που είχαν δει τα φώτα ήρθαν στη συνέντευξη τύπου, κάπως έτσι, και όλοι είπαν: Είδα αυτό το φως, και όλοι στα μέσα ενημέρωσης τους πίστεψαν. Ήταν, καταλαβαίνεις, μιλούσαν για τις εμπειρίες τους.

Τότε, από το πουθενά, ένας άνδρας που κάθονταν πίσω φώναξε: Και, ναι, εγώ είδα τον Μεγαλοπόδαρο προχθές. Πολύ πίσω – είδα τον Μεγαλοπόδαροκαι ο Μεγαλοπόδαρος υπάρχει, έτσι ας μην πάμε εκεί. Έκλεισα όλη τη φανέρωση της αλήθειας γιατί ο Σπήλμπεργκ ήθελε να πει, ότι ο κόσμος δεν μπορεί να αφομοιώσει πάρα πολλά, πολύ γρήγορα.

ΜΝ: Μια και μιλάμε για την αφομοίωση, πιστεύεις – και θα το θέσω αυτό στην επιτροπή – μήπως κάποιος από σας πιστεύει ότι το Αμερικανικό κοινό, γενικά, μπορεί να αντιμετωπίσει τη πραγματικότητα, ότι του έχουν πει ψέματα και ότι τους έχουν ξεγελάσει για τα τελευταία 65 χρόνια, αν μάθαιναν ότι έχουμε ένα ξεχωριστό διαστημικό πρόγραμμα;

ΚΚ: Το έμαθες; Το αντιμετώπισες;

ΜΝ: Ναι, και το δικό μου το αναθεματισμένο πρότυπο κατέρρευσε γύρω μου! Γι’ αυτό κάθομαι εδώ θυμωμένος σήμερα!

Ξέρεις, έχω όπλα στο σπίτι μου [η Κέρρυ γελάει] και έχω φτάσει στο σημείο να αρπάξω την Αμερικάνικη σημαία, να βάλω την παλιά μου στολή και να βγω στους δρόμους προκαλώντας μια εξέγερση, εξαιτίας του γεγονότος ότι έμαθα πόσα ψέματα μας έχουν πει τα τελευταία 65 χρόνια.

Τώρα αν πάρεις τον τάδε ή τον δείνα εκεί έξω στο Κάνσας και αυτός μάθει ότι τον έχουν ξεγελάσει για τόσο πολύ καιρό…

ΠΧ: [γελώντας] Είναι αλήθεια.

ΜΝ: …από μια χούφτα βρωμιάρηδες πολιτικούς στην Ουάσιγκτον. Και αν μάθει ότι υπάρχει και ξεχωριστό διαστημικό πρόγραμμα; Ότι η ΝΑΣΑ είναι για γέλια; Και ότι πηγαίνουμε στον Άρη και ότι μπορούμε να κάνουμε ένα βήμα μέσα από μια πύλη στο S4 και να καταλήξουμε στο Πάιν Γκαπ;

Αυτά είναι πραγματικότητα και γεγονότα, και μου πήρε πάρα πολύ καιρό να το αφομοιώσω αυτό και να μην χάσω το μυαλό μου, καταλαβαίνεις; Γιατί είμαι ένας συνηθισμένος άνθρωπος. 

Εκπαιδεύτηκα ως ένας πεζικάριος. Ήμουνα χοντροκομμένος. Έχω πάει σε δύο πολέμους. Έχω βρεθεί τόσο κοντά στο να πάω εκεί έξω και τσακίσω στο ξύλο μερικούς από αυτούς τους που είναι στη κυβέρνηση.

Νομίζετε ότι ο συνηθισμένος Αμερικανός θα μπορεί να το αντιμετωπίσει;

ΚΚ: Μόλις έχουν μάθει ότι η κυβέρνηση τους λέει ψέματα και ότι τους κλέβει τα χρήματα από δεξιά, αριστερά και κέντρο. Και ακόμη δεν έχουν πάρει τους δρόμους.

ΜΝ: Είναι καχύποπτοι και διαισθάνονται ότι μπορεί να τους έχουν ξεγελάσει. Αλλά η απάτη είναι τόσο μεγάλη…

ΚΚ: Απολύτως.

ΠΧ: Ναι. 

ΜΝ: …που όταν ο μέσος άνθρωπος εκεί έξω στους δρόμους του Κάνσας Σίτυ, η στο Σακραμέντο ή οπουδήποτε αλλού, όταν αυτή η πραγματικότητα τον χτυπήσει, το αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό.

ΜΡ: Υπάρχει η πιθανότητα ότι μπορεί να βελτιώσουν το πρόβλημα τους με την Αποκάλυψη με το να μας δώσουν κάποια άλλα προβλήματα, ώστε να μην το σκεφτόμαστε άλλο αυτό. Αυτό δεν είναι σχετικό με αυτό το συνέδριο, αλλά αν ρίξουν το δολάριο…

ΚΚ: Όχι, στη πραγματικότητα, ας το δούμε αυτό. Γιατί τώρα; Σκεφτείτε το αυτό. Ας…, μπες στην ουσία, Μάικλ. Τι νομίζεις; Γιατί τώρα;

ΜΣ: Νομίζω ότι ένας μεγάλος παράγοντας πίσω από αυτό είναι ότι υπάρχει μια μεγάλη διαφωνία μεταξύ των ελεγκτών.

Απ’ την άλλη μεριά,  έχουμε μια πιο συνταγματική ομάδα – την οποία ηγείται το Ναυτικό των ΗΠΑ – που παραδοσιακά είναι πιο νοικοκυρεμένοι  όταν αντιπροσωπεύουν τα εθνικά συμφέροντα.

Το Ναυτικό, όπως το κατανοώ εγώ, είναι πολύ αναστατωμένο με τον τρόπο που όλο το σύστημα διαχείρισης έχει γίνει πιο διεθνικό, έχει αφαιρεθεί από τη συνταγματική κυβέρνηση των ΗΠΑ, και ότι το Ναυτικό το αντιμάχεται αυτό.

Και νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να επισημάνουμε το ρόλο του Ναυτικού στη κυβέρνηση του Ομπάμα. Ο διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας πληροφοριών, ο Ντένις Μπλερ, είναι ένας πρώην Ναύαρχος τεσσάρων αστέρων. Ο Σύμβουλός της Εθνικής Ασφάλειας, ο Τζιμ Τζόουνς, είναι ένας [στρατηγός] τεσσάρων αστέρων των Πεζοναυτών και οι Πεζοναύτες είναι παραδοσιακά του ναυτικού. Είναι ένα είδος υπό-υπηρεσία του Ναυτικού. 

Και τώρα πρόσφατα είχαμε το διορισμό ενός διευθυντή στη ΝΑΣΑ που ήταν πρώην Πεζοναύτης, ένας στρατηγός, ξανά από τους Πεζοναύτες.

Αυτό που έχουμε εδώ είναι, στο προσκήνιο, μια διαδικασία με την οποία αυτοί… και όλοι αυτοί οι άνθρωποι που ανέφερα έχουν ενημερωθεί απόλυτα για το θέμα των ΑΤΙΑ. Γνωρίζουν για τα μυστικά προγράμματα. Και νομίζω ότι είναι αυτοί που προετοιμάζουν το έδαφος για να κινηθεί μπροστά αυτό το θέμα.

Ξέρω ότι το Ναυτικό έχει επίσης αναμειχθεί και σε άλλα πράγματα, όπως η αποκάλυψη του 2008 για τις μυστικές συναντήσεις στα Η. Έθνη σχετικά με τα ΑΤΙΑ. Και, ότι μια ανώτερη ομάδα του Ναυτικού που ασχολείται με τα ΑΤΙΑ είχε αναμειχθεί σ’ αυτό. Και, πρόσφατα χρειάστηκε να επιβεβαιώσω ότι δύο από τους Αντιναύαρχους, τριών αστέρων Ναύαρχοι, είχαν αναμειχθεί σε κάτι – αυτό κατάληξε σε φιάσκο τελικά – και βασικά τους ανάγκασαν να βγουν σε σύνταξη, και δεν μπορώ να τους ονομάσω για την ώρα.

Αλλά υπήρξε μια σφοδρή αντιπαράθεση, Το Ναυτικό πήρε τη πρωτοβουλία, αποκαλύπτοντας  αυτές τις συναντήσεις στα Η. Έθνη, κατέληξε σε φιάσκο, αλλά αυτό ήταν πριν από 16 μήνες περίπου, έτσι υπήρχε χρόνος για το Ναυτικό να αναδιοργανωθεί.

Τώρα έχουμε αυτούς τους ανθρώπους του Ναυτικού που περιβάλουν τον Ομπάμα, έτσι νομίζω ότι θα δούμε αυτό το θέμα να προχωράει μπροστά και το Ναυτικό να παίζει ένα μεγάλο ρόλο σ’ αυτό.

ΜΝ: Μήπως θυμάστε όλοι τη ταινία που λεγόταν Επτά Μέρες του Μαΐου

ΜΣ: Βέβαια.

ΜΝ: Και καταλαβαίνεις πιο ήταν το νόημα της, ότι δηλαδή μια χούφτα Ναύαρχων και Στρατηγών σκόπευαν να καταλάβουν τη χώρα;

ΚΚ: Μμ-Χμ.

ΜΝ: Επιτρέψτε μου να σας πω κάτι – και το γνωρίζω αυτό από πηγές από πρώτο χέρι – υπάρχει μια ολόκληρη ομάδα Στρατηγών και Ναύαρχων που είναι τόσο εξοργισμένοι με όλη αυτή τη συγκάλυψη και τα ψέματα που τους έχουν πει που βρίσκονται τόσο κοντά να… 

Δεν γνωρίζω αν θέλουν να καταλάβουν τη χώρα, αλλά νομίζω ότι θέλουν με το παραπάνω να φανερωθεί η αλήθεια. 

ΚΚ: Ναι. Νομίζω ότι μπορούμε να δούμε μερικές από τις παραιτήσεις που συμβαίνουν σαν το αποτέλεσμα αυτού.

ΜΝ: Αυτοί οι τύποι είναι εντιμότατοι άνδρες. Δίνουν τη ζωή τους για τη πατρίδα και δεν θα αντέξουν αυτή τη βρωμιά για πολύ ακόμη.

ΚΚ: Εννοώ, μιλάμε για τις ΗΠΑ και αυτό είναι μια παγκόσμια κατάσταση. Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι ότι ο Χένρυ Ντήκον βρίσκεται στο ακροατήριο και γνέφει ναι σ’ αυτό που μόλις είπες.

Και στη πραγματικότητα, το Κάμελοτ υπάρχει και λειτουργεί – και το έχουμε μάθει αυτό από ορισμένους ανθρώπους που είναι μέσα στα πράγματα – γιατί, μας προστατεύουν μερικοί τέτοιοι άνθρωποι, τους οποίους ονομάζουμε Άσπρα Καπέλα. Είναι απλά μια ορολογία.

ΜΝ: Ο λόγος που είμαι ζωντανός είναι εξαιτίας μερικών από αυτούς τους ανθρώπους.

ΚΚ: Ορίστε λοιπόν.

Πατήστε εδώ για το βίντεο της συνέντευξης

__________________________Στηρίξτε το Πρότζεκτ Κάμελοτ- Κάντε μια δωρεά:

Donate

Οι δωρεές δεν είναι φοροαπαλλασσόμενες για τους πολίτες των ΗΠΑ.

 Σας ευχαριστούμε για τη βοήθεια σας.
Η γεναιοδωρία σας μας επιτρέπει να συνεχίζουμε το έργο μας.
 


Bill Ryan and Kerry Cassidy


kerry@projectcamelot.org

bill@projectcamelot.org